Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

03 August 2021
08:23 uur

Dan toch: nieuw portret van prins George vrijgegeven voor achtste verjaardag

Het Laatste Nieuws

22/07/2021 - 07:31

Traditiegetrouw viert Kate Middleton de verjaardag van haar drie kinderen telkens met een nieuw portret van de jarige. Even leek het erop alsof ze die traditie dit jaar zou doorbreken, maar kijk: prins George heeft voor zijn achtste verjaardag wel degelijk een nieuw portret gekregen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Prins George viert achtste verjaardag met subtiele ode aan overleden overgrootvader (22/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Britse prins George mag op donderdag 22 juli al acht kaarsjes uitblazen. Naar aanleiding van deze feestelijke gelegenheid werd een nieuwe foto van de jongen vrijgegeven. Daarop brengt hij een subtiele ode aan zijn recent overleden overgrootvader, prins Philip.
  [naar artikel]
 2. Prins George is zeven jaar en daar horen nieuwe foto’s bij (22/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Britse prins George viert op woensdag 22 juli zijn zevende verjaardag. Naar goede gewoonte heeft het paleis voor de feestelijke aangelegenheid nieuwe foto’s van de jongen vrijgegeven.
  [naar artikel]
 3. Schattig: prins George viert zesde verjaardag met ontbrekende voortand (22/07/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Prins George, het eerste kind van prins William en Kate Middleton viert zijn zesde verjaardag. Het Britse koningshuis deelt foto’s op de sociale media van de jonge prins in een voetbalshirt van de Engelse nationale voetbalploeg. Maar toch mist er iets op de foto, namelijk een van zijn voortanden. Dat zorgt onmiddellijk voor superschattige taferelen want de prins is niet verlegen op zijn tanden bloot te lachen.
  [naar artikel]
 4. Schattig: prins George viert zesde verjaardag met ontbrekende voortand (22/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Prins George, het eerste kind van prins William en Kate Middleton viert zijn zesde verjaardag. Het Britse koningshuis deelt foto’s op de sociale media van de jonge prins in een voetbalshirt van de Engelse nationale voetbalploeg. Maar toch mist er iets op de foto, namelijk een van zijn voortanden. Dat zorgt onmiddellijk voor superschattige taferelen want de prins is niet verlegen op zijn tanden bloot te lachen.
  [naar artikel]
 5. Gelukkige verjaardag, prins George (4): een guitige kleuter met fonkelende ogen (22/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Prins George viert zijn vierde verjaardag. Hij is nu een echte kleuter.Ter ere van zijn verjaardag gaven prins William en zijn vrouw Kate een
  [naar artikel]
 6. Brits paleis deelt foto van jarige prins George (4): een guitige kleuter met fonkelende ogen (22/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Prins George viert zijn vierde verjaardag. Hij is nu een echte kleuter.Ter ere van zijn verjaardag gaven prins William en zijn vrouw Catherine
  [naar artikel]
 7. Vrolijke prins George viert vijfde verjaardag (22/07/2018 - VRT NWS)
  Kensington Palace heeft een nieuwe foto verspreid van Prince George, de oudste zoon van prins William en Kate, hertogin van Cambridge. Prince George wordt vijf jaar. In april kreeg hij er nog een broertje bij, prins Louis.
  [naar artikel]
 8. Stoere prins George poseert voor derde verjaardag (22/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse prins George blaast vandaag drie kaarsjes uit. Het zoontje van prins William en Catherine viert zijn feestje naar verwachting thuis in
  [naar artikel]
 9. IN BEELD. Prins George viert zijn verjaardag (en wordt verwend door de Queen) (22/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag mag de Britse prins George kaarsjes uitblazen. Om zijn zesde verjaardag in de verf te zetten deelde Kensington Palace enkele nieuwe en...
  [naar artikel]
 10. De waarheid achter portret van koninklijke familie: “Het was een absolute nachtmerrie” (12/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Toen prins Charles in 2018 zijn zeventigste verjaardag vierde, werd een portret vrijgegeven waarin hij wordt omring door zijn gezin. Maar achter dat liefelijke tafereel ging blijkbaar een heel ander verhaal schuil.
  [naar artikel]
 11. Nieuw portret van prinses Amalia gemaakt door koning Willem-Alexander zelf (10/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Nederlandse prinses Amalia vierde zaterdag haar zestiende verjaardag en naar aanleiding daarvan werd een nieuw portret van haar vrijgegeven. Niemand minder dan haar vader stond achter de camera. Een trend bij Europese koningshuizen.
  [naar artikel]
 12. Prins Charles poseert met moeder om haar 90e verjaardag te vieren (18/12/2016 - De Redactie)
  Het Britse koningshuis heeft een nieuw staatsieportret van prins Charles en koningin Elizabeth vrijgegeven.
  [naar artikel]
 13. Prins George krijgt lessen Latijn (08/07/2018 - Metro)
  Zoals vele kinderen is ook de Britse prins George begonnen aan zijn zomervakantie. Maar er staat hem al een stevig nieuw jaar te wachten. Zo krijgt hij volgend jaar lessen latijn.  Prins George volgt les aan de Thomas’s Battersea School. Deze instelling is alleen weggelegd voor mensen uit hoge kringen en staat goed aangeschreven. Het is dan ook niet raar dat de jonge knaap op zijn vijf jaar al lessen Latijn zal krijgen. Eerder kreeg hij ook al Franse les. Lees ook : Brit riep op tot terreuraanslag tegen prins George Het bericht Prins George krijgt lessen Latijn verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 14. Kate en William vieren verjaardag van prins George met nieuwe foto (22/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Vijf jaar wordt hij, de kleine prins George, en dat viert het Britse hof door een foto van het jongetje te delen waarop hij enthousiast zijn tanden bloot lacht.
  [naar artikel]
 15. Jarige prins George poseert in een voetbaltruitje en mist een tand (22/07/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Zes is hij ondertussen geworden, de oudste zoon van prins William en Kate Middleton. Voor zijn verjaardag mocht George poseren voor de lens van zijn mama. Met voetbaltruitje aan én een missende voortand.
  [naar artikel]
 16. Jarige prins George poseert in een voetbaltruitje en mist een tand (22/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Zes is hij ondertussen geworden, de oudste zoon van prins William en Kate Middleton. Voor zijn verjaardag mocht George poseren voor de lens van zijn mama. Met voetbaltruitje aan én een missende voortand.
  [naar artikel]
 17. Prins George gaat met aandacht lopen bij bezoek aan luchtmacht (08/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Of prins George ooit als piloot in de voetsporen zal treden van papa prins William is nog maar de vraag. Bij een bezoek aan de International Air Tattoo van de Royal Air Force leek het 2-jarige jongetje toch niet helemaal op zijn gemak. Al beterde dat wel wat toen hij in een vliegtuig mocht plaatsnemen.
  [naar artikel]
 18. ROYALS. Prinses Amalia viert haar zestiende verjaardag en prins Charles wil snoeien in koningshuis (08/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Prinses Amalia van Nederland mocht een belangrijke mijlpaal vieren deze week: ze is zestien geworden. Naar aanleiding van de vijfde verjaardag van de Monegaskische tweeling Jacques en Gabriella werd er een nieuw staatsportret vrijgegeven van hun gezin. En het blijft maar verjaardagen regenen, want ook in Noorwegen werd feest gevierd. En dan is er nog prins Charles die naar verluidt grootse plannen heeft met het Britse koningshuis.
  [naar artikel]
 19. Prins George (4) krijgt vanaf september Latijn (07/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Voor prins George kan de zomervakantie beginnen. De 4-jarige zoon van prins William en Catherine heeft zijn eerste schooljaar erop zitten. In...
  [naar artikel]
 20. Prins George en prinses Charlotte stelen de show (18/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Gisteren vond in Groot-Brittannië een militaire parade plaats. Die was ter ere van de 91e verjaardag van Queen Elizabeth, maar het waren prins
  [naar artikel]
 21. Heerlijk nonchalante royals: de prins met de stofzuiger en de prins zonder T-shirt (05/11/2017 - VRT NWS)
  Elke zondag brengen we u wat er leeft bij royals in binnen- en buitenland. Deze week praatte de Noorse Märtha Louise over haar hoogsensitieve ervaringen en over haar lot als prinses dat ze maar moeilijk kon aanvaarden. De Britse prins Charles vertoefde in Singapore en kreeg warempel een stofzuiger in zijn handen gestoken, Kate Middleton toonde zich letterlijk van haar sportiefste kant terwijl prins William hun zoontje George leert bellen naar de hulpdiensten. De Spaanse Leonor vierde op Halloween haar 12de verjaardag: een klein portret van een haast onzichtbare kroonprinses. En de biografie van de Deense kroonprins Frederik heeft een verrassende foto in petto.
  [naar artikel]
 22. Prins George gaat met aandacht lopen bij bezoek aan luchtmacht (08/07/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Of prins George ooit als piloot in de voetsporen zal treden van papa prins William is nog maar de vraag. Bij een bezoek aan een militaire show van de Royal Air Force leek het 2-jarige jongetje toch niet helemaal op zijn gemak te zijn en bleef hij liever dicht bij mama Kate Middleton.
  [naar artikel]
 23. Zo vader, zo zoon: zit verveling in de genen van prins George en William? (17/06/2017 - De Redactie)
  Tijdens de jaarlijkse "Trooping the Colour"-festiviteiten in juni wordt de verjaardag van de Britse Queen Elizabeth symbolisch gevierd met een vliegtuigparade. Haar achterkleinzoon George gedraagt zich daar op bepaalde momenten als een kopie van zijn vader, prins William, pakweg 20 jaar geleden.
  [naar artikel]
 24. Prins George krijgt tennisles van Roger Federer (05/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Naar verluidt schuilt er in de vijf jaar oude prins George een echt tenniswonder. Als we Roger Federer (37) mogen geloven, dan toch. De Zwitser gaf...
  [naar artikel]
 25. Prins George dolt met zijn nichtje op uitstap met gezin (15/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Prins William, Kate Middleton en prins George (5) en prinses Charlotte (3) brachten afgelopen weekend een bezoekje aan Burnham Market Horse Trials in Norfolk. Het werd een gezellig uitstapje met de familie, want ze gingen supporteren voor Zara Tindall, de nicht van William. Maar het was vooral George die de show stal.
  [naar artikel]
 26. Nieuw portret toont de toekomst van Zweeds koningshuis (07/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Zweedse monarchie bestaat tweehonderd jaar en dat vierde de koninklijke familie met een nieuw portret van koning Carl Gustaf, geflankeerd door zijn dochter kroonprinses Victoria en kleindochter prinses Estelle. De foto werd gemaakt in december, maar werd nu pas vrijgegeven door het paleis.
  [naar artikel]
 27. Koningshuis geeft leuke familiefoto’s vrij voor 70ste verjaardag prins Charles (14/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Normaal zijn het vooral zijn zonen die met alle aandacht gaan lopen, maar nu hij 70 wordt mag prins Charles ook eens in de spotlights staan. In de aanloop naar zijn verjaardag werden via zijn officiële Twitter twee foto's vrijgegeven van hem, Camilla, William en Harry, hun vrouwen en zijn kleinkinderen.
  [naar artikel]
 28. Prins Philip viert zijn 99ste verjaardag met nieuwe foto van hem en de Queen (10/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Buckingham Palace heeft ter gelegenheid van de 99ste verjaardag van prins Philip op woensdag 10 juni een nieuwe foto vrijgegeven van de hertog van Edinburgh met zijn echtgenote koningin Elizabeth.
  [naar artikel]
 29. Prins Harry en Meghan Markle sturen lief bericht naar jarige prins Louis (24/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Ter gelegenheid van de eerste verjaardag van prins Louis werden drie nieuwe foto’s van het jongetje vrijgegeven op Instagram. Tussen de commentaren op die beelden prijkte er wel één heel opvallende, namelijk eentje van oom prins Harry en tante Meghan Markle.
  [naar artikel]
 30. Prins George straks te zien in televisieserie (17/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Prins George, het eerste kindje van prins William en zijn vrouw Kate Middleton, is binnenkort te zien op de Britse televisie. De kleine prins zal...
  [naar artikel]
 31. Meer vertederende beelden van prins Louis verschenen (19/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Ter gelegenheid van de zeventigste verjaardag van prins Charles had het Britse koningshuis al enkele familiefoto's vrijgegeven, maar daar zijn nu nog extra beelden van opgedoken. Ster in de nieuwe beelden is echter niet Charles, maar wel de kleine prins Louis, het jongste zoontje van prins William en Kate Middleton.
  [naar artikel]
 32. Hoe prins George tijdens het EK bewees dat William zijn ‘rolmodel’ vormt (15/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Prins William (39) was zoals verwacht aanwezig met zijn vrouw Kate Middleton (39) en hun zoon prins George (7) bij de finale van het Europees kampioenschap voetbal. Op foto’s is te zien dat het drietal de Engelse ploeg, die het moest opnemen tegen Italië, enthousiast aanmoedigt. Daarbij viel volgens enkele Britse opvoedingsdeskundigen vooral op hoe prins George zijn vader als ‘rodelmodel’ beschouwde.
  [naar artikel]
 33. Prins George wordt niet naar internaat gestuurd, in tegenstelling tot zijn vader (18/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse prins George (7) moet binnenkort niet naar een internaat. In tegenstelling tot zijn vader, prins William, zijn oom prins Harry en grootvader prins Charles, zal George gewoon bij zijn ouders blijven wonen tijdens zijn schooltijd.
  [naar artikel]
 34. Prins George (5) mocht voor het eerst mee op jacht (27/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse prins George heeft een gedenkwaardig weekend achter de rug. Het vijfjarige zoontje van prins William en Catherine werd voor het eerst...
  [naar artikel]
 35. Prins George onder vuur om speelgoedpistool: "In deze tijden kán dat toch niet meer?" (12/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Prins George genoot samen met zijn mama Kate Middleton, zusje prinses Charlotte en enkele vriendjes van een dagje in het park. Zijn keuze van...
  [naar artikel]
 36. Prins George onder vuur vanwege speelgoedpistool: "In deze tijden kán dat toch niet meer?" (12/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Prins George genoot samen met zijn mama Kate Middleton, zusje prinses Charlotte en enkele vriendjes van een dagje in het park. Zijn keuze van...
  [naar artikel]
 37. Prins William overhandigt het verlanglijstje van George eigenhandig aan de kerstman (30/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse prins George weet al precies wat hij wil hebben met Kerstmis. De 4-jarige zoon van prins William en Kate Middleton maakte een lijstje en...
  [naar artikel]
 38. Prins George heeft zijn kerstcadeautjes al geopend (21/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Cirkelde je vroeger ook rond de kerstboom voor Kerstmis, in de hoop dat je al een pakje mocht openen? De Britse prins George ook en hij besloot om al een en ander uit te pakken. Dat heeft prins William zelf gezegd op een evenement.
  [naar artikel]
 39. Kate Middleton krijgt kritiek op opvoeding prins George (17/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  De manier waarop Kate Middleton prins George opvoedt, wordt door veel Britten in vraag gesteld. Velen hebben kritiek op de Hertogin van Cambridge omdat ze heel dure cadeaus koopt voor haar kinderen, zo kreeg prins George de laatste tijd wel heel prijzig speelgoed.
  [naar artikel]
 40. Britse prins George mag cadeau van David Attenborough dan toch houden (29/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse prins George (7) mag zijn bijzondere cadeau van bioloog David Attenborough (94) dan toch houden. José Herrera, de minister van Cultuur...
  [naar artikel]
 41. Prins George blaast vijf kaarsjes uit, Brits koningshuis deelt guitig kiekje (22/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het is feest ten huize Cambridge, want prins George is vandaag jarig. De oudste zoon van prins William en zijn vrouw Kate wordt vijf jaar.
  [naar artikel]
 42. Dit is de stoere bijnaam van prins George (28/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Britse prins George (5) heeft tijdens een wandeling met oma zijn bijnaam onthuld aan een toevallige voorbijganger. Volgens de Britse krant The Sun heet de jongen naar eigen zeggen niet George maar ‘Archie’.
  [naar artikel]
 43. Nieuwe cartoon over prins George leidt tot ophef: “Dit is moreel verwerpelijk” (06/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In Engeland is ophef ontstaan over de nieuwe HBO-serie ‘The Prince’, over het leven van de Britse prins George (7). Volgens critici zou deze de prins onnodig beschadigen.
  [naar artikel]
 44. Kate Middleton krijgt kritiek op opvoeding prins George (17/08/2016 - Gazet van Antwerpen)
  De manier waarop Kate Middleton prins George opvoedt, wordt door veel Britten in vraag gesteld. Velen hebben kritiek op de Hertogin van Cambridge omdat ze heel dure cadeaus koopt voor haar kinderen. Vooral prins George, die vorige maand drie jaar werd, kreeg deze zomer heel prijzig speelgoed.
  [naar artikel]
 45. Prins George en prinses Charlotte bezoeken kersvers broertje (23/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Prins George (4) en prinses Charlotte (2) bezochten samen met hun vader, prins William, voor het eerst hun kersverse broertje in het St. Mary’s hospital in Londen. En dat onder grote persbelangstelling.
  [naar artikel]
 46. Prins George en prinses Charlotte bezoeken kersvers broertje (23/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Prins George (4) en prinses Charlotte (2) bezochten samen met hun vader, prins William, voor het eerst hun kersverse broertje in het St. Mary’s hospital in Londen. En dat onder grote persbelangstelling.
  [naar artikel]
 47. Prins Harry dan toch teruggekeerd naar de VS, nog voor verjaardag van de Queen (21/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Prins Harry (36) zou gisteren terug naar de Verenigde Staten zijn vertrokken, zo schrijven de Britse kranten. Dat is opvallend, gezien men verwachtte dat hij nog tot vandaag zou blijven om de 95ste verjaardag van de Queen te vieren.
  [naar artikel]
 48. Waarom prins George onder zijn voeten kreeg na Pippa's huwelijk (21/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Prins George mag dan wel ooit de koning van Engeland worden, voorlopig is hij nog een vrij gewone kleuter. En dat wil zeggen dat hij regelmatig
  [naar artikel]
 49. Waarom prins George altijd shorts draagt (06/10/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Foto’s van de Britse prins George gaan meteen de hele wereld rond en ze hebben één ding gemeen. Warm of koud, het Britse prinsje George draagt altijd een short. De reden is simpel: het is een koninklijke traditie.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.