Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

05 August 2021
17:16 uur

Zus van ‘Temptation’-verleider, dochter van ex-Rode Duivel en een toekomstige militair: 10 opvallende Miss België-kandidaten

Het Laatste Nieuws

22/07/2021 - 07:31

Kedist Deltour (23) is nog geen vier maanden Miss België, maar de nieuwe lichting meisjes staat al te trappelen om het kroontje te veroveren. Ook dit jaar doen er heel wat opvallende kandidaten een gooi naar het lint. Van een toekomstige rallypilote en een hoogbegaafde foordochter tot een voormalige asielzoeker of een matroos: geen profiel is te gek voor de toekomstige Miss. Wij zetten de tien opvallendste dames op een rij.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Zus van ‘Temptation’-Joshua, dochter ex-Rode Duivel en toekomstig militair: dit zijn de 10 opvallendste Miss België-kandidaten (22/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Kedist Deltour (23) is nog geen vier maanden Miss België, of de nieuwe lichting meisjes staat al te trappelen om het kroontje te veroveren. Ook dit jaar doen er heel wat opvallende kandidaten een gooi naar het lint. Van een toekomstige rallypilote en een hoogbegaafde foordochter tot een voormalige asielzoeker of een matroos: geen profiel is te gek voor de toekomstige Miss.
  [naar artikel]
 2. Miss België hoopt nog dit jaar haar biologische vader op te zoeken in Ethiopië: “Zou mooi zijn voor een tv-programma” (25/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Miss België Kedist Deltour (bijna 24) kwam op haar tiende via adoptie in België terecht, maar zal nooit vergeten hoe ze in Ethiopië in armoede leefde. Vandaag heeft ze een nobel doel: als ambassadrice van kinderarmoedeorganisatie Stichting Pelicano kinderarmoede in België helpen oplossen. En dat zijn niet haar enige ambities, zo vertelt ze in een uitgebreid gesprek. Daarnaast heeft onze Miss België het ook nog over haar relatie met kooivechter Losene Keita en de band met haar vader die haar als kind naar het weeshuis stuurde. “Ik wil hem tonen wie ik nu ben. Ik denk dat hij zich meer zal schamen dan ik.”
  [naar artikel]
 3. Danseres bij #LikeMe, maar ook voormalig kraakpandbewoonster: 20 Antwerpse meisjes gaan voor titel Miss België 2022 (20/07/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Wat de buitenwereld ook van missverkiezingen mag denken: Miss België blijft met bijna tweeduizend inschrijvingen wel razend populair bij jonge meisjes. In Plopsaland werden de 201 overgebleven kandidates voorgesteld. Twintig daarvan komen uit Antwerpen.
  [naar artikel]
 4. Rode Duivel en ex-Miss België trouwen in prachtig kasteel (23/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Rode Duivel Yannick Carrasco en ex-Miss België Noémie Happart hebben elkaar vrijdagmiddag het jawoord gegeven. Dat gebeurde in het stadhuis van Grace-Hollogne, dichtbij Luik, waar Noémie Happart opgroeide. Volgens RTL Sport duurt het huwelijksfeest drie dagen en heeft het koppel zelfs een heus kasteel afgehuurd...
  [naar artikel]
 5. Rode Duivel en ex-Miss België trouwen in prachtig kasteel (23/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Rode Duivel Yannick Carrasco en ex-Miss België Noémie Happart hebben elkaar vrijdagmiddag het jawoord gegeven. Dat gebeurde in het stadhuis van Grace-Hollogne, dichtbij Luik, waar Noémie Happart opgroeide. Volgens RTL Sport duurt het huwelijksfeest drie dagen en heeft het koppel zelfs een heus kasteel afgehuurd...
  [naar artikel]
 6. Familiegeluk voor Witsel: Rode Duivel en zijn Rafaella verwelkomen tweede dochter (03/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Heuglijk nieuws voor Axel Witsel (28). De Rode Duivel is voor de tweede keer de trotse vader geworden van een dochter. Het zusje van Maï-Li (2)
  [naar artikel]
 7. “12.500 euro boete voor Miss België-kandidaten die kritiek uiten in de pers” (18/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Na het racisme-onderzoek tegen kersvers Miss België Romanie Schotte, is er alweer een nieuwe Miss-rel in de maak. Zo zouden verschillende Miss-kandidaten van de organisatie een bericht hebben gekregen “dat ze een boete tot 12.500 euro riskeren als ze in de pers kritiek hebben op de verkiezing.”
  [naar artikel]
 8. Ex-Rode Duivel doet oproep in Niel: “Zou graag eens tegen BV’s crossen” (11/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Opvallende aanwezige vandaag op de Jaarmarktcross in Niel. Gewezen Rode Duivel Alex Czerniatynski stond namelijk aan de kant de renners aan te...
  [naar artikel]
 9. Annelien Coorevits vond Miss België zijn niet altijd tof: “Ik wilde naar mijn ouders, maar ze staken mij in een bad met een kroon op mijn kop” (17/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Annelien Coorevits (34) heeft niet heel veel goede herinneringen aan haar jaar als Miss België. “Het was niet mijn gelukkigste jaar. Je wordt erin gesmeten, en wat je niet beseft is dat het voor de rest van je leven is.”
  [naar artikel]
 10. Asielzoeker, ‘fiere foordochter’ met IQ van 142 en zelfs een matroos: enkele bijzondere kandidates voor Miss België 2022 (20/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Welgeteld 201 jonge vrouwen hopen in 2022 het kroontje van de huidige Miss België Kedist Deltour over te nemen. Maandag werden de kersverse kandidates in Plopsaland De Panne voorgesteld – een beetje in mineur door zowel de coronamaatregelen als de waterramp in de Ardennen. Nogal wat Waalse kandidates raakten niet tot aan de kust. Zij die er wel waren, brachten elk hun eigen verhaal mee. Wij pikten er alvast zes uit.
  [naar artikel]
 11. In deze opvallende jurk paradeert Miss België straks op Miss Universe (13/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Op 26 november wordt de nieuwe Miss Universe verkozen. Miss België Liesbeth Claus zal ons land vertegenwoordigen. In deze opmerkelijke tricolore...
  [naar artikel]
 12. Deze twee opvallende jurken moeten van Romanie Schotte Miss World maken (13/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Ex-Miss België Lenty Frans (23) haalde vorig jaar tijdens de verkiezing van Miss World de zesde plaats én de titel van Miss Europe. Huidig Miss België Romanie Schotte (19) vertrekt op 19 oktober naar het Chinese Guangzhou om te proberen nóg beter te doen. Daarvoor gooit ze ­onder meer twee opvallende jurken van het Gentse Atelier ExC in de strijd. Er is een avondjurk versierd met twee kilogram blauwe kristallen en een rok vervaardigd uit achttien meter ­tule. De Miss World-verkiezing vindt plaats op 18 november.
  [naar artikel]
 13. In deze opvallende jurk paradeert onze Miss straks op Miss Universe (13/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Op 26 november wordt de nieuwe Miss Universe verkozen. Miss Universe België Liesbeth Claus zal ons land vertegenwoordigen. In deze opmerkelijke...
  [naar artikel]
 14. Miss Universe kandidaten strijken neer in Vegas, ook onze Belgische schone (17/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De 'Miss Universe' kandidaten kwamen op 10 november van over heel de wereld richting Las Vegas, in de hoop binnenkort het begeerde kroontje te...
  [naar artikel]
 15. Dit zijn de Limburgse kandidaten Miss Wellness Beauty 2017 (02/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Bij sponsor Hyundai-garage Leemans in Lier werden de 22 kandidaten voorgesteld voor de verkiezing van Miss Wellness Beauty 2017. Zes van hen komen uit provincie Limburg.
  [naar artikel]
 16. Dit zijn de Antwerpse kandidaten Miss Wellness Beauty 2017 (03/12/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Bij sponsor Hyundai-garage Leemans in Lier werden de 22 kandidaten voorgesteld voor de verkiezing van Miss Wellness Beauty 2017. Zeven van hen komen uit de provincie Antwerpen.
  [naar artikel]
 17. POLL. Welke Antwerpse kandidaten maakt het meest kans op het kroontje van Miss België (13/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Dit weekend, zaterdagavond 14 januari, strijden 30 kandidaten voor het felbegeerde kroontje van de Miss België 2017. De verkiezingen gaan door in De Panne. Dit zijn de Antwerpse kanshebbers.
  [naar artikel]
 18. Truiense moeder en dochter allebei te zien in schoonheidswedstrijd (02/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Moeder en dochter die allebei deelnemen aan een schoonheidswedstrijd. Het komt niet vaak voor. De Truiense Malou Soetaerts vertegenwoordigt binnenkort de Benelux op de Miss Europe International verkiezing, terwijl haar dochter Céline op dat moment deelneemt aan Miss De Luxe.
  [naar artikel]
 19. “Yannick Carrasco en ex-Miss België Noémie Happart niet langer een koppel” (21/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Rode Duivel Yannick Carrasco en ex-Miss België Noémie Happart zijn uit elkaar. Dat schrijft La Dernière Heure. Op hun Instagram-pagina’s zijn...
  [naar artikel]
 20. Miss België 2019 – Eerste prijs is voor Miss Sympathy (12/01/2019 - Metro)
  De eerste prijs die zaterdag is uitgereikt op de verkiezing van Miss België 2019 is die van Miss Sympathie en die gaat naar Nathalie Desplancke. Dat maakte Miss België 2013, Noémie Happart, bekend. De galashow vindt plaats in het Plopsa Theater in Adinkerke. Miss Sympathy is een award die wordt verdeeld onder de kandidaten zelf. De prijs ging dit jaar naar nummer 14, de 22-jarige studente uit Middelkerke, Nathalie Desplancke. bron: Belga Het bericht Miss België 2019 – Eerste prijs is voor Miss Sympathy verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 21. “Yannick Carrasco en ex-Miss België Noémie Happart na vijf jaar uit elkaar” (21/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Rode Duivel Yannick Carrasco en ex-Miss België Noémie Happart zijn uit elkaar. Dat schrijft La Dernière Heure. Op hun Instagram-pagina’s zijn...
  [naar artikel]
 22. Duivels liefdesverdriet? “Yannick Carrasco en ex-Miss België Noémie Happart uit elkaar” (21/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  Volgens La Dernière Heure is er een einde gekomen aan de relatie tussen Yannick Carrasco en Noémie Happart. De Rode Duivel en ex-Miss België waren al vijf jaar samen en trouwden in oktober 2017.
  [naar artikel]
 23. Deze Kempense juf biologie doet gooi naar kroontje Miss België (23/10/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Lessen over bloemetjes en bijtjes worden wellicht veel boeiender als straks Miss Antwerpen Elisabeth Van Dijck (21) voor de klas staat. De toekomstige lerares latijn/ biologie uit Geel mikt nu voluit op het kroontje van Miss België.
  [naar artikel]
 24. Miss België 2020 – Prijs Miss Sympathie uitgereikt aan Lorina Boterdaele (11/01/2020 - Metro)
  De eerste prijs die zaterdag is uitgereikt op de verkiezing van Miss België 2020 is die van Miss Sympathie en die gaat naar Lorina Boterdaele. Dat maakte de huidige Miss België, Elena Castro Suarez, bekend. De galashow vindt plaats in het Plopsa Theater in Adinkerke. Miss Sympathy is een award die wordt verdeeld onder de kandidaten zelf. De prijs ging naar Lorina Boterdaele, de 18-jarige studente secretariaat-talen uit Oosterzele. Als prijs kreeg ze een juweel van Victoria. bron: Belga Het bericht Miss België 2020 – Prijs Miss Sympathie uitgereikt aan Lorina Boterdaele verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 25. Rode Duivel-coalitie als alternatief voor paars-geel (14/01/2020 - De Tijd)
  21:54 Door Open VLD opzij te schuiven moet het voor de ‘rode’ PS aanvaardbaar worden in zee te gaan met ‘duivel’ Bart De Wever. Al is de Rode Duivel-coalitie nog lang niet geboren.
  [naar artikel]
 26. Geen Egyptische zon, wel Maasmechelse vrieskou voor Miss België-kandidaten op finalistenreis: “We moesten in bikini poseren bij min acht graden” (28/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  Limburg is niet het broeierige Egypte. Dat hebben de kandidaten van Miss België dit jaar aan den lijve mogen ondervinden. Door het coronavirus ging de jaarlijkse ‘finalistenreis’ dit jaar niet richting piramides van Gizeh, wel naar Maasmechelen.
  [naar artikel]
 27. Temptation-verleidster Shari: “Rode Duivel maakte avances en wilde duidelijk meer” (16/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  In ‘Temptation Island’ was Shari Roosens (24) niet de meest opvallende verleidster. Vooral Jolyn, Chiara en Jill zijn bijgebleven. Toch zou Shari de voorbije maanden niet stilgezeten hebben. Ze zou zelfs gespot zijn met Rode Duivel Radja Nainggolan. Dat schrijft Dag Allemaal.
  [naar artikel]
 28. We maken het de Miss België kanidaten moeilijk: kan je dit uitspreken? (12/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Je hebt zo van die zinnen die bijna onmogelijk zijn om uit te spreken zonder over je woorden te vallen. Daarom hebben wij de Miss België kandidaten...
  [naar artikel]
 29. Radja Nainggolan steunt de Rode Duivels met een opvallende actie… (18/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Radja Nainggolan werd door bondscoach Roberto Martinez thuisgelaten voor het WK in Rusland, maar ook van thuis uit helpt de middenvelder zijn ploegmaats een handje. Dat zien we toch in een opvallende reclamecampagne van telecomoperator Orange, die de Rode Duivel wist te strikken. In het filmpje roept Radja zogezegd de harde kern van de Duivels op om… ’s nachts zo veel mogelijk lawaai te maken bij het spelershotel van Panama.
  [naar artikel]
 30. Kostuumshow Miss Universe in opvallende thema’s (11/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In Chon Buri in Thailand hebben 93 van de mooiste vrouwen ter wereld deelgenomen aan een kostuumparade ter ere van Miss Universe. De dames waren op...
  [naar artikel]
 31. Zoë Vereycken (20) dingt mee naar kroontje in finale Miss Antwerpen: “Het zou fantastisch zijn als ik straks in de finale van Miss België sta” (18/08/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De 20-jarige Zoë Vereycken uit Bornem is een van de kandidaten voor Miss Antwerpen, de missverkiezing die bepaalt wie de provincie Antwerpen straks mag vertegenwoordigen op de grote Miss België-verkiezing. “Het zou echt fantastisch zijn moest ik straks kunnen meedingen naar de titel van Miss België. Maar er doen in onze provincie uiteraard nog 23 mooie en sterke kandidates mee”, beseft de studente kleuteronderwijs.
  [naar artikel]
 32. Ook Courtois deelt opvallende vakantiefoto (04/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Wat Kevin De Bruyne kan, kan ik ook, moet Thibault Courtois gedacht hebben bij zijn laatste Instagrampost. De doelman deelt een filmpje waarin hij zijn dochtertje Adriana in de lucht gooit, in een zwembad op vakantie in Tenerife. Enkele weken geleden deelde ook mede-Rode Duivel De Bruyne een foto waarop hij zijn zoontje Mason Milian in het water werpt.Throwing my kid like a basketball because we miss the nba season ?? pic.twitter.com/onq2M3Xqjt— Kevin De Bruyne (@DeBruyneKev) 16 juni 2019
  [naar artikel]
 33. “Fellaini wil zijn haar terug”: Rode Duivel komt goed weg na opvallende actie tegen Arsenal (06/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Opvallende actie van invaller Marouane Fellaini tijdens de slotfase van het duel tegen Arsenal (2-2). Toen Matteo Guendouzi dreigde aan de haal te...
  [naar artikel]
 34. ANNO 2020. Danny Boffin (55), ex-Anderlecht en Rode Duivel, ooit failliet verklaard na oplichting: "Volgend jaar ga ik trouwen. Mijn toekomstige weet het alleen nog niet" (20/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Elke dag gaat 'Het Laatste Nieuws' op zoek naar hoe het leven van een Belg die ooit in de schijnwerpers stond er anno 2020 uitziet. Vandaag: Danny Boffin (55), ex-Anderlechtspeler en 32 keer Rode Duivel. Ooit werd hij failliet verklaard na oplichting.
  [naar artikel]
 35. Wie is voor u dé Rode Duivel van deze campagne? (10/10/2017 - Sporza)
  Met 28 op 30 en 43 gemaakte goals sluiten de Rode Duivels deze kwalificatie indrukwekkend af. Maar welke Rode Duivel maakte bij u de beste indruk?
  [naar artikel]
 36. Heeft Dries Mertens groot nieuws? Rode Duivel pakt uit met opvallende viering na doelpunt (14/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Dries Mertens had tegen Sampdoria niet veel tijd nodig om beslissend te zijn. De Rode Duivel trapte zijn ploeg al na dertien minuten spelen op voorsprong op voorzet van Insigne. Maar het is vooral de viering die onze aandacht trok. Mertens pakte de bal, stak hem onder zijn shirt en deed alsof hij een stuur vast had. Heeft hij iets te melden?
  [naar artikel]
 37. Miss Israël, militair en nu Wonder Woman: "Mijn leven leest als een sprookje" (22/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Ze werd tijdens haar tienerjaren ontdekt als model, schopte het tot Miss Israël en deed tussendoor ook nog haar legerdienst. Gal Gadot (32) is
  [naar artikel]
 38. In één jaar van loser tot Rode Duivel (11/04/2019 - De Morgen)
  Meest opvallende naam in de selectie van de Rode Duivels voor de interland van woensdag tegen Ivoorkust is Anthony Vanden Borre (26). Marc Wilmots beloont de rechtsback van Anderlecht daarmee voor één van de meest opmerkelijke comebacks uit de Belgische voetbalgeschiedenis.
  [naar artikel]
 39. Filipijnse Catriona Gray is de nieuwe Miss Universe, Belgische kandidate bij eerste 20 (17/12/2018 - VRT NWS)
  De Filipijnse Catriona Gray is Miss Universe geworden. De 24-jarige is model, zangeres en presentatrice en won de finale van de grootste schoonheidswedstrijd ter wereld in Bangkok. Ons land werd vertegenwoordigd door Zoë Brunet, de eerste eredame van Miss België. Zij eindigde in de halve finale bij de 20 beste kandidaten. 
  [naar artikel]
 40. Zouden kinderen van verleider Ken mogen meedoen aan "Temptation Island"? "Zoon wel, dochter niet" (04/04/2017 - De Redactie)
  "Temptation island", het favoriete guilty pleasure van nogal wat tv-kijkers, nadert zijn ontknoping. Een week voor het slot zaten verleider Ken en verleidster Manouh aan tafel bij "Bart & Gasten".
  [naar artikel]
 41. Deze Miss België-kandidate werd als jongen geboren (09/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Met haar 1m83 is ze dit jaar de grootste Miss België-kandidate, maar dat was gisteren niet het meest opvallende aan de 25-jarige Jessica Proost
  [naar artikel]
 42. Miss Florida doet beroep op donateurs tijdens Miss America-verkiezing (11/09/2017 - VRT NWS)
  In Atlantic City is dit weekend een nieuwe Miss America gekozen. De thuisstaat van Miss Florida, Sarah Zeng, is de afgelopen dagen door twee orkanen getroffen, Harvey en Irma. Irma raast op dit moment over de oostkust van Florida, het gebied waar ook Sarah woont. Tijdens de hele uitzending werd opgeroepen om geld te storten in het noodfonds van het Rode Kruis. De titel ging uiteindelijk naar Miss North Dakota, Cara Mund.
  [naar artikel]
 43. Dit is de nieuwe Miss Boerin in Nederlands-Limburg (06/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Ellen Maessen uit Walem bij Valkenburg is zaterdag in Overijssel gekroond tot Miss Boerin 2017. Met haar 33 jaar was ze de oudste boerin die meedeed aan de verkiezing. De meeste andere kandidaten waren trouwens boerendochters.
  [naar artikel]
 44. Rode Duivel spendeert maar liefst half miljoen euro aan huwelijk met zijn ex-Miss België (19/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Yannick Carrasco en Noémie Happart stappen binnenkort in het huwelijksbootje. Het koppel is ruim twee jaar samen en nu hebben ze ook beslist om
  [naar artikel]
 45. Zo moeder, zo dochter? Mama van 'Temptation' Megan waagt zich aan pikante fotoshoot (04/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een van de meest opvallende kandidaten van het voorbije seizoen van 'Temptation Island' was ongetwijfeld de Oostendse Megan Desaever (18). Haar...
  [naar artikel]
 46. Nieuwe toptransfer: Anderlecht haalt Rode Duivel Nacer Chadli opnieuw naar België (11/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Nacer Chadli keert terug naar België. De 30-jarige Rode Duivel bereikte een akkoord met Anderlecht waar hij collega Rode Duivel Vincent Kompany terugvindt. Hij komt voor een jaar over, verdere modaliteiten zijn nog niet bekend.
  [naar artikel]
 47. Nieuwe toptransfer: Anderlecht haalt Rode Duivel Nacer Chadli opnieuw naar België (10/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Nacer Chadli keert terug naar België. De 30-jarige Rode Duivel bereikte een akkoord met Anderlecht waar hij collega Rode Duivel Vincent Kompany terugvindt. Hij komt voor een jaar over, verdere modaliteiten zijn nog niet bekend.
  [naar artikel]
 48. België repatrieert vrouwen uit kamp in Syrië: 6 IS-vrouwen en hun 10 kinderen arriveren dit weekend in België (16/07/2021 - De Morgen)
  België heeft zes IS-vrouwen en hun tien kinderen weggehaald uit kamp Roj in Noord-Oost-Syrië. Ze zullen in principe dit weekend in België aankomen. Zes andere vrouwen met een Belgische link en hun zeven kinderen blijven achter in Roj.
  [naar artikel]
 49. Opvallende carrièreswitch voor ‘Temptation’-Alex (06/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Alex Maas (27), de gespierde verleider uit ‘Temptation Island’, gaat voor een opvallende carrièreswitch. De man met de hagelwitte tanden gaat zich...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.