Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

05 August 2021
17:38 uur

Chaotische taferelen op jetset-eiland Mykonos na explosie van besmettingen

Het Laatste Nieuws

22/07/2021 - 08:02

Chaotische taferelen op Mykonos, nadat het Griekse jetset-eiland afgelopen weekend in gedeeltelijke lockdown ging na een explosie van het aantal coronabesmettingen. Toeristen die weg wilden, stonden uren in de rij voor een PCR-test, waardoor sommigen hun vlucht misten.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Champagnedouches op decadente feestjes: Like Mike laat alle remmen los op Mykonos na loodzware periode (29/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Lunchen in het favoriete restaurant van Mariah Carey, dolfijnen aaien en tientallen flessen champagne leegspuiten op een decadent feestje omringd door schaarsgeklede modellen. Like Mike (35) gooit alle remmen los dezer dagen op party-eiland Mykonos met zijn vriendin Gemma, nadat het koppel twee maanden geleden afscheid moest nemen van hun stilgeboren dochtertje. De dj is trouwens niet de enige BV en celebrity die richting het Griekse eiland trekt, want de bestemming is zonder twijfel hét nieuwe Ibiza voor de jetset.
  [naar artikel]
 2. Migrantenboot bij Grieks eiland Mykonos wijst op nieuwe smokkelroutes (20/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De Griekse kustwacht heeft vrijdagnamiddag bezuiden het Griekse eiland Mykonos een boot met 38 vluchtelingen gepraaid. Volgens de Griekse
  [naar artikel]
 3. Muziekverbod en avondklok op populair Grieks vakantie-eiland Mykonos (17/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Griekse autoriteiten hebben door de coronacrisis een muziekverbod afgekondigd in horecazaken op het onder toeristen populaire eiland Mykonos. Daar zal tot 26 juli ook een avondklok gelden. Iedereen op het eiland, ook toeristen, moet tussen 1 uur en 6 uur in principe binnenblijven.
  [naar artikel]
 4. Champagnedouches en dolfijnen aaien: Like Mike laat alle remmen los op Mykonos na overlijden dochtertje en vader (29/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Lunchen in het favoriete restaurant van Mariah Carey, dolfijnen aaien en tientallen flessen champagne leegspuiten op een decadent feestje omringd door schaarsgeklede modellen. Like Mike (35) gooit alle remmen los dezer dagen op party-eiland Mykonos, zonder twijfel hét nieuwe Ibiza voor de jetset. De dj vertoeft er samen met zijn vriendin Gemma. Het koppel nam twee maanden geleden afscheid van hun stilgeboren dochtertje en heeft, zo te zien in hun gedeelde beeldmateriaal op sociale media, duidelijk nood aan wat afleiding.
  [naar artikel]
 5. Op het strand staat plots een PORSCHE (10/04/2019 - De Morgen)
  Met almaar meer zijn ze, de jetset die neerstrijkt op Ibiza. Dat zorgt voor opmerkelijke taferelen op een eiland waar men slippers draagt, en geen stiletto's. 'Er komen te veel mannen in rode broeken naar hier.'
  [naar artikel]
 6. Jani is in Mykonos, en daar draagt hij liefst geen zwembroek (14/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Jani vertoeft momenteel op het Griekse eiland Mykonos, waar hij geniet van zon, zee, strand en cocktails. En dat doet hij liefst naakt, verklapt
  [naar artikel]
 7. Nederlandse gemeente Sluis dicht na chaotische taferelen met Belgen gisteren (15/03/2020 - De Morgen)
  De Nederlandse gemeente Sluis, vlakbij de grens met ons land, heeft vanochtend na spoedberaad besloten dat alle winkels en horecabedrijven vandaag gesloten blijven. Dat is volgens ondernemers en burgemeester Marga Vermue nodig, omdat er gisteren ‘chaotische taferelen’ ontstonden door de enorme toeloop van Belgen.
  [naar artikel]
 8. Ook op Mykonos is het heet: model Izabel Goulart haalt alles uit de kast voor Duitse doelman Trapp (27/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het vakantieresort op het Griekse eiland Mykonos leek wel op één grootse catwalk. Met in de hoofdrol Izabel Goulart (34), Braziliaans topmodel en...
  [naar artikel]
 9. Gigi Hadid haalt zich de woede van populair Grieks eiland op de hals (14/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het zit Gigi Hadid niet mee de laatste tijd. Op het eiland Mykonos werd ze samen met haar zussen beroofd. Het zadelde het topmodel met een flink trauma op en bovendien kon haar uithaal op Instagram daarna op het Griekse eiland op bijzonder weinig bijval rekenen.
  [naar artikel]
 10. Griekse krant: “Erling Haaland gaf 30.000 euro fooi op restaurant in Mykonos” (26/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Dortmund-spits Erling Haaland blijkt zich wel geamuseerd te hebben op zijn recente vakantie naar het Griekse eiland Mykonos. De Griekse krant Sportime meldt zaterdag dat hij liefst een half miljoen euro spendeerde voor een zes uur durende lunch in het luxueuze strandrestaurant Nammos. Daarbovenop zou hij ook nog eens een fooi van 30.000 euro achtergelaten hebben voor de staf.
  [naar artikel]
 11. Dertig jaar na datum: vliegtuigkaper eindelijk gevat op Grieks eiland (21/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Griekse autoriteiten hebben zaterdag bevestigd dat ze een 65-jarige man hebben gearresteerd voor de kaping van een TWA-vlucht meer dan dertig jaar geleden. Zijn arrestatie vond donderdag plaats op het Griekse eiland Mykonos.
  [naar artikel]
 12. Apocalyptische taferelen, ongezien leed: Beiroet bloedt na verwoestende explosie (05/08/2020 - De Morgen)
  De Libanese hoofdstad Beiroet is getroffen door een enorme explosie in het haven­gebied. Het zou gaan om een industrieel ongeluk. De schade in de stad is gigantisch. Er zijn zeker tientallen doden en duizenden gewonden gevallen.
  [naar artikel]
 13. We zitten weer aan 1.000 besmettingen per dag. Drie deskundigen vertellen ons hoe erg dat precies is (15/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Duizend nieuwe besmettingen per dag: hoe erg is dat nu écht? Dreigen dan opnieuw taferelen zoals in april? Of loopt die vergelijking mank, omdat we...
  [naar artikel]
 14. Schrijnend: koeien met poten aan elkaar vastgebonden in Griekenland (03/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Er zijn schrijnende beelden opgedoken van een mishandelde koe op het Griekse eiland Mykonos. Hij zit met zijn voorste been strak met een touw aan...
  [naar artikel]
 15. Grieken grijpen in door vierde coronagolf: zelfs muziek verboden op “het eiland waar alles kan” (01/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Net nu het Griekse hoogseizoen aanbreekt, trekken de corona­varianten als een lopend vuurtje over de eilanden. Op Mykonos, het eiland “waar alles kan”, werd zelfs muziek verboden.
  [naar artikel]
 16. Niemand wil nieuwe tenten op Lesbos (14/09/2020 - De Morgen)
  Een halve week na de brand in kamp Moria spelen zich nog steeds ellendige taferelen af op het Griekse eiland Lesbos. Migranten weigeren in te trekken in een nieuw tentenkamp, de politie beantwoordt protest met traangas. En de bewoners van het eiland blokkeren de noodhulp.
  [naar artikel]
 17. Explosie op toeristenboot bij Bali: "Dode en 14 gewonden" (15/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een explosie op een boot die ter hoogte van het Indonesische eiland Bali toeristen vervoerde, is vandaag één persoon omgekomen en zijn nog
  [naar artikel]
 18. “Pure afzetterij”: restaurant op Mykonos rekent 98,5 euro aan voor bord calamares (25/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een Amerikaanse soldaat uit Brooklyn waarschuwt op TripAdvisor voor een restaurant op Mykonos dat hij omschrijft als “pure afzetterij”. De militair...
  [naar artikel]
 19. Na de brand op Lesbos: ‘Nieuwe tenten? Nee, dat is een gevangenis’ (14/09/2020 - De Morgen)
  Een halve week na de brand in kamp Moria spelen zich nog steeds ellendige taferelen af op het Griekse eiland Lesbos. Migranten weigeren in te trekken in een nieuw tentenkamp, de politie beantwoordt protest met traangas. En de bewoners van het eiland blokkeren de noodhulp.
  [naar artikel]
 20. Deze Griekse bestemming is verkozen tot het beste eiland van Europa (21/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Vergeet Santorini en Mykonos. Griekenland heeft nog veel meer mooie plekjes te bieden. Dat blijkt nog maar eens nu Paros verkozen is tot het beste...
  [naar artikel]
 21. Schrijnend: stier met poten aan elkaar vastgebonden in Griekenland (03/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Er zijn schrijnende beelden opgedoken van een mishandelde stier op het Griekse eiland Mykonos. Een van zijn voorste poten is strak met een touw aan...
  [naar artikel]
 22. Duurste verdediger ter wereld opgepakt na vechtpartij met politie (21/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Manchester United-verdediger Harry Maguire is volgens Griekse media opgepakt na een nachtje stappen met vrienden op het Griekse eiland Mykonos.
  [naar artikel]
 23. Explosie op toeristenboot bij Bali: "Nederlander omgekomen, 14 gewonden" (15/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een explosie op een boot die ter hoogte van het Indonesische eiland Bali toeristen vervoerde, zijn twee mensen omgekomen en veertien anderen
  [naar artikel]
 24. Explosie op toeristenboot bij Bali: "Nederlander omgekomen, 13 gewonden" (15/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een explosie op een boot die ter hoogte van het Indonesische eiland Bali toeristen vervoerde, zijn twee mensen omgekomen en dertien anderen
  [naar artikel]
 25. COLUMN. Omar Souidi verdient wat ons betreft de titel ‘Marketeer van het Jaar 2019’ (04/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Omar op de tribunes van den Antwerp. Omar in de loges van den Antwerp. Omar op restaurant. Omar in het Koning Boudewijnstadion bij de Rode Duivels. Omar op de kraamafdeling van het ziekenhuis. Omar op het eiland Ibiza. Omar in Pilsen. Omar in Madrid. Omar op het eiland Mykonos. Omar in New York City. Omar op de koffie bij Luciano D'Onofrio. Omar bij Play Sports. Omar in De Morgen. Omar in de Humo. Omar in De Slimste Mens. Omar in de Knack. Omar in Londen. Omar in Parijs. Omar in Amsterdam. Omar in Zuid-Italië. Omar in The Carnegie Club. Omar in Château Saint Gerlach. Omar op Tomorrowland. Omar op WeCanDance.
  [naar artikel]
 26. De kleren maken de man, maar Jani laat ze achterwege als hij gaat zonnen (14/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Stylist Jani Kazaltzis geniet momenteel van zon, zee en strand op het Griekse eiland Mykonos en dat doet hij zónder kleren. Dat vertelt hij in een Vijf-filmpje over zijn zomerplannen aan collega en vriendin Astrid Coppens.
  [naar artikel]
 27. Harry Maguire pleit onschuldig na vechtpartij en veroordeling: “Ik dacht ik ontvoerd werd en vreesde voor mijn leven” (28/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een week na zijn arrestatie op het Griekse eiland Mykonos heeft Harry Maguire voor het eerst gereageerd op de feiten bij de BBC. De kapitein van...
  [naar artikel]
 28. Gigi Hadid maakt inwoners van Mykonos kwaad door Instagrampost (14/08/2019 - Metro)
  Topmodel Gigi Hadid (24) is persona non grata geworden op het Griekse eiland Mykonos. Ze was er op vakantie in een villa en werd beroofd. Ze uitte haar ongenoegen over het eiland op Instagram, maar de inwoners van Mykonos apprecieerden niet dat haar vijftig miljoen volgers konden meelezen. Gigi bracht tot voor kort samen met haar zussen Bella en Alana haar vakantie door op het populaire Griekse eiland Mykonos, tot hun villa bezocht werd door dieven die dure juwelen en kledij stalen. Het topmodel uitte daarop haar ongenoegen op Instagram met haar vijftig miljoen volgers. Ze raadde hen aan niet naar Mykonos te komen. “Laat je niet in de luren leggen door de prachtige plaatjes op Instagram. Ik werd er overvallen en keer er nooit meer terug. Ik raad het niemand aan. Spendeer je geld ergens anders”, klonk het.   Voir cette publication sur Instagram   Mykonos film in. PS(A). Don’t let insta fool u. Got robbed. Never going back lol. Wouldn’t recommend. Spend your money elsewhere Une publication partagée par Gi’sposables (@gisposable) le 8 Août 2019 à 6 :43 PDT Die raad schoot bij de bewoners van het eiland, die leven van het toerisme, in het verkeerde keelgat. “Jij geeft heel Mykonos de schuld van het feit dat je werd beroofd en nu probeer je ook nog hun toerisme en economie te ruïneren?”, klinkt het onder andere in de commentaren. Of nog: “Ik werd ooit eens overvallen in Miami, maar daar geef je toch de stad de schuld niet voor?” Reactie Inmiddels heeft Gigi gereageerd op alle commentaren. “Aan iedereen die denkt dat ik niet het recht heb om een mening te hebben: ik werd die nacht samen met de bewoners van nog dertig andere huizen het slachtoffer van een inbraak waarbij sommigen zelfs werden bedreigd met een geweer.” “Het bleek bovendien niet mogelijk om de politie te contacteren. Als het politiekantoor gesloten is, kun je niets doen om jezelf te beschermen en als het wel open is, lijken ze onvoldoende getraind om de criminaliteit aan te pakken die zich hier elke nacht voordoet. Deze informatie wordt niet gedeeld met toeristen voor ze er op vakantie gaan. Als ik dat had geweten, was ik nooit geweest. Mijn mening is gebaseerd op waargebeurde feiten en als dat je niet aanstaat, is dat niet mijn probleem.” Nieuwe liefde Het topmodel kan gelukkig uithuilen in de armen van realityster Tyler Cameron. Volgens E! News zijn de twee gespot bij Hadids appartement in New York en zouden ze sinds kort een koppel vormen. Gigi was eerder een paar jaar samen met zanger Zayn Malik, maar die knipperlichtrelatie werd begin dit jaar verbroken. Lees ook : Dua Lipa slaat broertje Gigi en Bella Hadid aan de haak Het bericht Gigi Hadid maakt inwoners van Mykonos kwaad door Instagrampost verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 29. Gevangen tussen front en grens (13/04/2019 - De Morgen)
  De belegering door Islamitische Staat van de Syrische stad Kobani zorgt voor chaotische taferelen aan de Turkse grens. In drie dagen tijd stroomden 130.000 getraumatiseerde vluchtelingen toe. Tegelijk proberen Koerdische strijders de grens in de andere richting over te steken om Kobani te verdedigen.
  [naar artikel]
 30. Sterke explosie in Cyprus, getroffen door onbekend object (01/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Cyprus is in de nacht van zondag op maandag getroffen door een sterke explosie. Er zijn aanwijzingen dat een projectiel is neergekomen in het noorden van het eiland. Er zijn geen berichten over gewonden, de oorzaak is vooralsnog niet bekend.
  [naar artikel]
 31. Sterke explosie in Cyprus, getroffen door onbekend object (01/07/2019 - Metro)
  Cyprus is afgelopen nacht getroffen door een sterke explosie. Er zijn aanwijzingen dat een projectiel is neergekomen in het noorden van het eiland. Er zijn geen berichten over gewonden, de oorzaak is vooralsnog niet bekend. De explosie gebeurde in het noordelijke, Turkse deel van Cyprus, in het Besparmark-gebergte, aldus de Cypriotische staatsomroep RIK. De autoriteiten vermoeden een dronecrash of de impact van een projectiel of een raket, mogelijk uit Syrië. “We kunnen niet exact zeggen wat de explosie heeft veroorzaakt”, aldus de Cypriotische minister van Defensie, Savvas Angelides, aan RIK. “Het is niet iets afkomstig van ons grondgebied”, aldus Mustafa Akinci, leider van de Turkse Cyprioten, aan de Turks-Cypriotische zender BRT. Volgens hem kan het een gevolg zijn van de oorlog in Syrië. Getuigen omschreven het geluid als “oorverdovend” en vertelden dat de schokgolf kon gevoeld worden op bijna alle plaatsen van het eiland. Cyprus is sinds 1974 verdeeld, al erkent enkel Turkije de Turkse Republiek Noord-Cyprus. Bron: Belga   Het bericht Sterke explosie in Cyprus, getroffen door onbekend object verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 32. Harry Maguire weer op vrije voeten na verblijf in Griekse cel (22/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Harry Maguire, die in de nacht van donderdag op vrijdag werd aangehouden op het Griekse eiland Mykonos, is weer op vrije voeten. De 27-jarige...
  [naar artikel]
 33. Zevende en achtste explosie in Sri Lanka, regering kondigt avondklok aan (21/04/2019 - Metro)
  Sri Lanka is vandaag getroffen door een zevende en achtste explosie. Daarbij zouden opnieuw doden gevallen zijn. Dat meldt de lokale politie in Colombo. De regering van het eiland heeft intussen de avondklok aangekondigd. Het eiland werd vandaag opgeschrikt door een reeks aanslagen. Bijna gelijktijdig vonden er explosies plaats in drie kerken en drie luxehotels. Later vandaag was er sprake van een zevende explosie in een hotel in Dehiwala, in het zuiden van Colombo. Daar zouden volgens de politie twee doden zijn gevallen. De politie maakte vervolgens gewag van een achtste explosie, met name in Orugodawatta, in het noorden van Colombo. Het is niet duidelijk of er daar slachtoffers zijn gevallen. De balans is zwaar: momenteel is er sprake van bijna 185 doden en zeker 400 gewonden. Onder de slachtoffers zijn ook zeker 35 buitenlanders, onder wie zeker één Portugees. Het ministerie van Defensie heeft deze namiddag aangekondigd dat vanaf 18 uur (plaatselijke tijd) de avondklok van kracht is. Die geldt zeker tot maandag 6 uur. Bron: Belga   Het bericht Zevende en achtste explosie in Sri Lanka, regering kondigt avondklok aan verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 34. OPROEP. Eén dag na de explosie: ongeziene ravage in Beiroet (05/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de haven van Beiroet is de ravage enorm na de explosie dinsdag. Dat blijkt uit bovenstaande beelden die woensdagochtend, één dag na de explosie en schokgolf, gemaakt zijn. Bij de explosie kwamen zeker honderd mensen om het leven, waaronder ook één Belg. Vierduizend anderen raakten gewond.
  [naar artikel]
 35. Chaotische taferelen in Eupen: sneeuwruimer van stadsdienst knalt tegen auto’s die al ongeval veroorzaakten (31/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een opmerkelijk ongeval in Eupen, waar woensdagochtend de sneeuwval voor flink wat verkeersellende heeft gezorgd. Vooral op de Binsterweg was de chaos compleet. Nadat eerst enkele personenwagen van een spekgladde helling naar beneden schoof, kwam zowaar ook een sneeuwruimer in de problemen, met alle gevolgen van dien.
  [naar artikel]
 36. Zeker zes doden bij explosie in Tsjechische chemiefabriek (22/03/2018 - Metro)
  Minstens zes mensen zijn vandaag om het leven gekomen bij de explosie in een chemiefabriek in Tsjechië. Er vielen ook verschillende gewonden. Dat meldt de brandweer. De explosie vond plaats in een fabriek in Kralupy-nad-Vltavou, een stad op 30 kilometer van Praag. De oorzaak van de explosie is nog niet vastgesteld. Bron: Belga   Het bericht Zeker zes doden bij explosie in Tsjechische chemiefabriek verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 37. Chaotische avondspits naar Antwerpen na ongeval op E17 (23/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een zwaar verkeersongeval met meerdere voertuigen heeft tot een chaotische avondspits geleid op de E17 richting Antwerpen. Om 14.40 uur reed een
  [naar artikel]
 38. Chaotische taferelen in Eupen: sneeuwruimer van stadsdienst knalt tegen auto’s die al bij eerder ongeval waren betrokken (31/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een opmerkelijk ongeval in Eupen, waar woensdagochtend de sneeuwval voor flink wat verkeersellende zorgde. Vooral op de Binsterweg was de chaos compleet. Nadat eerst enkele personenwagens van een spekgladde helling naar beneden schoven, kwam zowaar ook een sneeuwruimer in de problemen, met alle gevolgen van dien.
  [naar artikel]
 39. Heuse concurrentieslag gaande in Middellandse Zee: zo groot is strijd tussen eilanden om vakantiegangers (23/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Onbezorgde vakantiedagen op een zonovergoten eiland in de Middellandse Zee: wie droomt daar nu niet van? Hoteluitbaters, restauranthouders én politici uit Zuid-Europa willen eindelijk weer toeristen naar hun stranden en bars lokken. De concurrentie tussen de eilanden is in volle gang en bikkelhard. Mallorca tegen Mykonos, Capri tegen Kos: wie wint het pleit?
  [naar artikel]
 40. Engelsen, met Walker en Pickford op kop, gooien alle remmen los op vakantie: “Sweet Caroline!” (17/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De verloren EK-finale lijkt al doorgespoeld. Veel spelers van de Engelse nationale ploeg zijn op dit moment op vakantie. En of ze er van genieten. Zo verblijft een groepje met onder meer Kyle Walker, die met ontbloot bovenlijf ‘Sweet Caroline’ zong, op het Griekse eiland Mykonos. Doelman Jordan Pickford leefde zich dan weer uit op een uitbundig feestje bij hem thuis.
  [naar artikel]
 41. VIDEO: Aftellen naar geel in de Astana-bus: "Sì! Sì! Sì!" (13/07/2017 - Sporza)
  Dolle taferelen in de Astana-bus vandaag. Samen met de buschauffeur wacht manager Aleksandr Vinokourov in spanning af of Fabio Aru het geel pakt. En dan volgt een explosie van vreugde.
  [naar artikel]
 42. Zonnen met de zusjes Hadid en feesten met Lindsay Lohan: op deze plekken in Mykonos zijn de sterren thuis (19/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Na al dat coronagedoe eindelijk op vakantie? Kies dan misschien voor een plek waar je al eens een ster tegen het beroemde lijf kan lopen. Wij zoeken de hele zomer lang voor jou dé zomerse places to be van celebrity’s, en we gidsen je langs de plekken waar je het meest kans maakt om ze te spotten. Vandaag: Mykonos, waar sterren als Kate Hudson en Lindsay Lohan thuis zijn.
  [naar artikel]
 43. Italiaanse taferelen in New York: "6 patiënten kregen een hartstilstand op 40 minuten tijd” (06/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  New York is het epicentrum van de epidemie in de VS met ongeveer een derde van het totaal aantal geregistreerde besmettingen. De ziekenhuizen in...
  [naar artikel]
 44. Europa verkiest ‘flexit' boven chaotische brexit (05/04/2019 - De Tijd)
  22:34 De kans dat de brexitdeadline van 12 april nogmaals wordt opgeschoven is reëel. Europa vreest een chaotische brexit. Om daarvoor niet de schuld te krijgen wil het de bal terugspelen naar Brits premier...
  [naar artikel]
 45. VIDEO: Dit zijn de vreemdste taferelen van 2017 (26/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Van geruite baarden tot een schilderend varken: dit zijn enkele van de meest opmerkelijke taferelen van het voorbije jaar.
  [naar artikel]
 46. Eindelijk een verklaring gevonden voor “grootste inslagproces in de geschiedenis” (05/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Meer dan een eeuw geleden vond in Toengoeska (Siberië) een enorme explosie plaats: de Toengoeska-explosie of Grote Siberische explosie. De oorzaak?...
  [naar artikel]
 47. Grote explosie op lanceersite van SpaceX (01/09/2016 - De Redactie)
  Op het moment van de explosie deed het ruimtebedrijf een test met een onbemande raket. Op beelden is een grote rookpluim te zien en de explosie werd in de ruime omtrek gevoeld. Het is nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.