De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Voormalige chef-kok verklapt het recept van de favoriete zomercocktail van de Queen. Zo maak je hem zelf

Het Laatste Nieuws

23/07/2021 - 17:18

Helaas, vanaf dit weekend wordt het weer slecht weer, maar dat houdt ons niet tegen om zelf de zomer in huis te halen. Met dank aan Queen Elizabeth die het recept van haar favoriete cocktail onthulde en ons laat mee genieten. Cheers!


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Visagiste Meghan Markle verklapt recept voor het perfecte gezichtsmasker (07/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Nichola Joss, de visagiste van Meghan Markle, verklapt in een interview met lifestylewebsite Refinery29 het recept van haar favoriete gezichtsmasker. En wat nog beter is: je kan het gewoon zelf maken.
  [naar artikel]
 2. Patissiers van de Queen delen hun recept voor koninklijke scones (26/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  Omdat iedereen in coronatijden aan het bakken is gegaan, delen de patissiers van Queen Elizabeth op sociale media hun recept voor de favoriete scones van de vorstin. Met amper zeven ingrediënten kun je ze thuis zelf maken.
  [naar artikel]
 3. Patissiers van de Queen delen hun recept voor koninklijke scones (26/05/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Omdat iedereen in coronatijden aan het bakken is gegaan, delen de patissiers van Queen Elizabeth op sociale media hun recept voor de favoriete scones van de vorstin. Met amper zeven ingrediënten kun je ze thuis zelf maken.
  [naar artikel]
 4. Hoe maak je zelf wild klaar? Topchef Michaël Vrijmoed geeft advies en verklapt zijn 5 favoriete wildadresjes (21/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Schrik je er ook van terug om in je eigen keuken met wild aan de slag te gaan? Niet nodig, want koken met wild hoeft echt niet complex te zijn. Culinair journaliste Femke Vandevelde laat je kennis maken met de verschillende soorten wild, kruipt achter de toonbank van een poelier en bundelt de belangrijkste weetjes en tips. Als kerst op de taart deelt chefkok Michaël Vrijmoed een heerlijk recept met fazant én verklapt hij zijn 5 favoriete wildadresjes.
  [naar artikel]
 5. Fish-and-chips day: zo maak je de lekkerste versie volgens vorige chef-kok van Queen Elizabeth (03/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag is het Fish-and-chips day. De ideale gelegenheid om de typisch Britse afhaalmaaltijd die bestaat uit gefrituurde vis in combinatie met dikke frieten op het menu te zetten. Vanwaar komt die fastfood-traditie eigenlijk? En hoe maak je het gerecht lekker klaar? Wie in echte Engeland-stijl van het gerecht wil genieten, doet dat met het geheime recept dat Darren McGrady, de ex-chef-kok van de Britse koninklijke familie, in een online video deelt.
  [naar artikel]
 6. Voormalige chef van de Queen klapt uit de biecht (20/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Dat de Britse Queen haar geliefde Corgi's behoorlijk in de watten legde, weet elke royaltylover. Een voormalige chef van de koningin onthult nu dat voor de hondjes een gevarieerd weekmenu werd opgesteld bestaande uit eend, kip, lam en rundvlees dat door de chefs eigenhandig bereid werd.
  [naar artikel]
 7. Sven Ornelis deelt het recept voor zijn favoriete familiegerecht: “Roger Van Damme gaf onze appeltaart zelfs heuse sterren-make-over” (22/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Sven Ornelis kookt graag en goed. Dat kun je lezen op zijn leuke blog ‘De would-be chef’, waarop hij de lekkerste recepten deelt met zijn publiek. Het koken kreeg hij mee van thuis uit. Eerst en vooral van zijn moeder, Anny, maar zeker ook van zijn grootmoeder: mémé Julia. Haar appeltaart is de grote favoriet. Hoe je die zelf kan maken, verklapt hij samen met zijn moeder in onze nieuwe rubriek ‘Het recept van grootmoeder’.
  [naar artikel]
 8. World Fish and Chips day: zo maak je de lekkerste fish-and-chips volgens de ex-chef-kok van Queen Elizabeth (03/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag is het World Fish and Chips day. De ideale gelegenheid om de typisch Britse afhaalmaaltijd die bestaat uit gefrituurde vis in combinatie met dikke frieten op het menu te zetten. Vanwaar komt die fastfood-traditie eigenlijk? En hoe maak je het gerecht lekker klaar? Wie in echte Engeland-stijl van het gerecht wil genieten, doet dat met het geheime recept dat Darren McGrady, de ex-chef-kok van de Britse koninklijke familie, in een online video deelt.
  [naar artikel]
 9. Zo maak je zelf overheerlijke Nutella volgens chocolatier Pierre Marcolini (21/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De gerenommeerde Belgische chocolatier, die onlangs nog werd uitgeroepen tot beste patissier ter wereld, gaf zijn recept voor hazelnootpasta prijs. Hij deed dat in Une Cha Un Chef, een serie met Michelingidspresentatrice Charlotte Collard die je op haar Instagrampagina kan bekijken. Het goede nieuws: het recept is best eenvoudig.
  [naar artikel]
 10. Zo maak je zelf overheerlijke choco volgens chocolatier Pierre Marcolini (21/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De gerenommeerde Belgische chocolatier, die onlangs nog werd uitgeroepen tot beste patissier ter wereld, gaf zijn recept voor hazelnootpasta prijs. Hij deed dat in Une Cha Un Chef, een serie met Michelingidspresentatrice Charlotte Collard die je op haar Instagrampagina kan bekijken. Het goede nieuws: het recept is best eenvoudig.
  [naar artikel]
 11. IKEA verklapt haar recept voor Zweedse balletjes (23/04/2020 - Metro)
  Als er iets is waar wij instant gelukkig van worden, dan zijn het wel de Zweedse balletjes van IKEA. Om de thuisblijvers een hart onder de riem te steken heeft de meubelgigant haar beroemde recept gedeeld. En het blijkt verrassend simpel! IKEA heeft het recept van de iconische Zweedse balletjes, inclusief de roomsaus, gedeeld met de wereld. De bereidingswijze is geïllustreerd op een manier die je waarschijnlijk bekend voorkomt. Het recept lijkt verdacht veel op het stappenplan om een IKEA-kast in elkaar te zetten. Gelukkig heeft dit recept meer kans op slagen! Missing your IKEA meatball fix? We’ve created a recipe for you to recreate this delicious dish in the comfort of your own home #IKEAmeatballs pic.twitter.com/d89lRsJxH7 — IKEA UK (@IKEAUK) April 20, 2020   De legendarische balletjes dateren al van 1985. “De oprichter van IKEA, Ingvar Kamprad, riep de hulp in van chef Severin Sjöstedt. Die laatste spendeerde maar liefst 10 maanden in de keuken om het recept helemaal op punt te krijgen”, wist de woordvoerder van IKEA UK aan Bored Panda te vertellen. Lees ook: RECEPT. Probeer deze cheesecake met gin Het bericht IKEA verklapt haar recept voor Zweedse balletjes verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 12. ‘Emily in Paris’ komt met een kookboek: zo maak je zelf de verleidelijke omelet van chef-kok Gabriel (13/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wie de razendpopulaire Netflixserie ‘Emily in Paris’ kent, kent ook de omelet van de charmante chef-kok Gabriel: die zou volgens personage Emily zó goed zijn dat je nooit meer iets anders wil. Nu kan je het gerecht zelf proeven, want er komt een kookboek uit gebaseerd op de serie en het recept van de omelet staat al online. Het zelf uitproberen lijkt ons alvast ... een eitje.
  [naar artikel]
 13. De Queen (93) bestelt geregeld take-away, en dat is altijd hetzelfde gerecht (02/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Hoewel ze een persoonlijke chef in dienst heeft, doet Queen Elisabeth (93) zich zo nu en dan tegoed aan een afhaalmaaltijd. Vooral wanneer ze in de koninklijke residentie Balmoral verblijft, stuurt ze een personeelslid om haar favoriete take-away.
  [naar artikel]
 14. De patissiers van de Queen delen hun koninklijk scones-recept (26/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Bijna een even groot uithangbord van het Verenigd Koninkrijk als Queen Elizabeth zelf? Haar geliefde scones. Normaal gezien worden er in Buckingham...
  [naar artikel]
 15. Chef Buckingham Palace verklapt recept van koninklijk kerstkoekje (18/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Wie dit jaar de familie tijdens kerst wil verrassen met een echte koninklijke traktatie, kan zich vanaf nu lekker uitleven in de keuken. Buckingham...
  [naar artikel]
 16. Inspiratie nodig voor de feesten? Chef Peppe tipt favoriete njam!-recept (17/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een annus horribilis? Niet voor Peppe Giacomazza. Tien jaar njam!-chef, een nieuwe lijn van Italiaanse delicatessen, 16 op 20 voor La Botte in de Gault&Millau, een take-away die draait als een tierelier. “Ik knijp mezelf wel eens in de arm.”
  [naar artikel]
 17. De 7 favoriete eetadressen van Sandra Bekkari: "Deze salade met verse garnalen en handgesneden frietjes mag mijn laatste avondmaal zijn" (22/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Aan inspiratie voor gezonde gerechtjes heeft chef Sandra Bekkari geen gebrek, maar ook wat eetadressen betreft, kan je bij haar terecht. “Ik eet meestal geen rauw vlees, maar voor deze steak tartaar maak ik graag een uitzondering", verklapt ze. Eet ze soms ook frietjes? En waar haalt ze het liefst haar pistolets? Ze deelt haar 7 favoriete eetadressen in o.a. Antwerpen, Koksijde, Oostende en Brugge.
  [naar artikel]
 18. Persoonlijke chef van de Britse Queen klapt uit de biecht (03/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Queen Elizabeth blijkt een snoeper van formaat te zijn. Volgens Darren McGrady, de chef-kok die 15 jaar lang haar maaltijden bereidde, is de koningin namelijk dol op taart.
  [naar artikel]
 19. Persoonlijke chef van de Britse Queen klapt uit de biecht (03/04/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Queen Elizabeth blijkt een snoeper van formaat te zijn. Volgens Darren McGrady, de chef-kok die 15 jaar lang haar maaltijden bereidde, is de koningin namelijk dol op taart.
  [naar artikel]
 20. Zoveel cocktails drinkt de Queen elke dag (01/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Queen Elizabeth houdt van lekker eten en drinken. Volgens een voormalige chef die een boekje opendeed bij Business Insider begint ze al aan haar eerste cocktail van de dag nog voor de lunch en drinkt ze uiteindelijk dagelijks tot zes alcoholische consumpties.
  [naar artikel]
 21. Met dit recept maak je zelf tabletten voor in de vaatwas (12/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Geen paniek als je plots zonder tabletten voor in de vaatwas zit: met enkele ingrediënten die je misschien gewoon in de keukenkast hebt staan, maak je ze gewoon zelf.
  [naar artikel]
 22. Met dit recept maak je zelf tabletten voor in de vaatwas (12/10/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Geen paniek als je plots zonder tabletten voor in de vaatwas zit: met enkele ingrediënten die je misschien gewoon in de keukenkast hebt staan, maak je ze gewoon zelf.
  [naar artikel]
 23. WEDSTRIJD: Maak kans op een barbecue! (11/06/2020 - Metro)
  Tabasco + Weber + Metro = droom combo Vallen je vakantieplannen dit jaar in het water? Geen paniek, de komende maanden beloven heet te worden… Want Tabasco kruidt je barbecues en stelt je heerlijke BBQ-recepten en een wedstrijd voor. Voorkeur voor pikant, zacht of fruitig? Barbecue dan met jouw favoriete smaken en het wordt een zomer met pit! Stem op je favoriete BBQ-recept! Samen met Tabasco en Weber gaat Metro op zoek naar de favoriete BBQ-recepten van de Metrolezer. Stem dus hieronder en maak kans om een Weber barbecue te winnen! Voor meer recepten in het Nederlands, klik dan hier. Neem deel aan onze andere wedstrijden op nl.metrotime.be/win. Het bericht WEDSTRIJD: Maak kans op een barbecue! verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 24. Lockdown lekkers: BV-kids koken hun favoriete gerecht (18/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Dat de kinderen van tv-chefs zelf graag koken, verbaast ons niet. Speciaal voor alle kinderen thuis geven ze ons hun favoriete recept!
  [naar artikel]
 25. "Voor de middag dronk ze al een gin-cocktail": dit stond er jarenlang op het koninklijke eetmenu van Queen Elizabeth (14/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Veel eenvoudiger dan je zou verwachten”. Zo omschrijft de voormalige Buckingham Palace-kok Darren McGrady het dieet van de vorige week overleden Queen Elizabeth. Darren was 15 jaar lang de persoonlijke kok van de Britse vorstin, en schreef er zelfs een boek over. Maar welke gerechten maakte de chef dan zoal klaar voor de Queen? En wat lustte ze echt niet?
  [naar artikel]
 26. De 7 favoriete eetadresjes van The Messy Chef: “Elke maand zetten ze hier een unieke biersoort in de kijker” (06/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Jelle Beeckman of ‘The Messy Chef’ kroop zelf een tijdje in de keuken van een foodtruck, maar wanneer hij zelf uit eten gaat, mag het zeker een echt restaurant zijn. Het liefst op zijn menu? Nieuwe dingen én comfort. “Elke keer als ik hier ga eten, leer ik nieuwe smaken kennen, wat heel boeiend is voor mij als chef”, klinkt het bij de 33-jarige foodblogger. Hij deelt zijn 7 favoriete eetadressen verspreid over Sijsele, Antwerpen, Gent, Beernem én een must visit in Amerika.
  [naar artikel]
 27. Dit recept uit ‘De Zilveren Lepel’ verklapt geheim achter de perfecte pizza (23/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  De favoriete pizza van koningin Margherita, met mozzarella, tomaten en basilicum, veroverde vanuit Napels de hele wereld. En via ‘De Zilveren Lepel’, dé Italiaanse kookbijbel, nu ook jouw keuken.
  [naar artikel]
 28. Zo maak je de favoriete zomersalade van Kate Middleton. “De perfecte mix van zoet en hartig” (20/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De warme zomerdagen zijn nog niet achter de rug, en daar hoort een verfrissende salade bij. Nood aan inspiratie? Dan kun je de favoriete zomersalade van de Britse hertogin Kate Middleton uittesten. Op sociale media is het recept alvast een hit — geen wonder, want de instructies zijn poepsimpel.
  [naar artikel]
 29. Wild is volop in het seizoen, maar hoe maak je dit best klaar? Chef Michaël Vrijmoed legt uit: “Fazant is het ideale instapwild” (25/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Van hertensteak tot eendenfilet of everzwijnballetjes: het wildseizoen is weer volop bezig. Als klassiek geschoolde chef zweert Michaël Vrijmoed in zijn gelijknamige tweesterrenrestaurant bij seizoensproducten afkomstig van lokale telers, kleinschalige bedrijven en Belgische ambacht. Hij legt uit hoé je dat wild trotseert in de keuken, waar je op moet letten bij de bereiding ervan én deelt een exclusief recept. “Zoek het niet te ver, maak gewoon eens stoverij van everzwijn.”
  [naar artikel]
 30. Zélf een fietsreep maken? Met dit recept kom je al ver (26/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Op deze manier maak je zelf een energiereep voor op de fiets.
  [naar artikel]
 31. Op zoek naar de ideale lunch? ‘Emily in Paris’ helpt je. Zo maak je de beroemde omelet uit de serie (13/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wie de razendpopulaire Netflixserie ‘Emily in Paris’ kent, kent ook de omelet van de charmante chef-kok Gabriel. Dat zou volgens het personage Emily zó goed zijn dat je nooit meer iets anders wilt. Nu kan je het zelf ook proeven, want er komt een kookboek uit dat helemaal gebaseerd is op de serie. En het recept van de Franse omelet werd al gepubliceerd. Het zelf uitproberen lijkt ons alvast ... een eitje.
  [naar artikel]
 32. Tips van de chef: zo maak je een stevige lasagne volgens Piet Huysentruyt. “Gebruik nooit verse lasagnevellen” (02/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Niets beter op een herfstdag dan een heerlijk torentje lasagne recht uit de oven waaraan je het puntje van je tong nét niet verbrandt. Wie geen zin heeft om een lasagne uit een pakje naar binnen te werken, maakt de klassieker gewoon zelf. Maar welke kaas gebruik je dan best voor een smeuïge kaaskorst? En hoe zorg je ervoor dat je geen laagje water in je schotel hebt staan? Chef Piet Huysentruyt legt uit op welke vier dingen je moet letten én deelt een exclusief recept.
  [naar artikel]
 33. Het lekkerste recept van je grootmoeder: zo maak je kwarteltjes klaar (10/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Family time! We halen een lekker nostalgisch recept boven. Nog nooit kwartels klaargemaakt? Dat is eenvoudiger dan je denkt! En met een zoete
  [naar artikel]
 34. RECEPT. De favoriete pizza’s van de chef: kies uit meer dan tien heerlijke toppings van Limburgse pizzaiolo’s (08/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Less is more, maar mag het eens wat meer zijn dan een pizza margherita? Wij tippen meer dan tien favoriete toppings van Limburgse pizzabakkers. Van een Pizza Salsiccia tot een Pizza Au Tunno.
  [naar artikel]
 35. Daar zijn de patissiers van de Queen weer: zo maak je ‘Victoria sponge cake’ (28/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  “Om de Royal garden parties te vieren, delen de koninklijke patissiers graag dit recept met jullie”, staat te lezen op het officiële Instagramaccount van de Britse koningin Elizabeth II. Tijdens die zomerse tuinfeesten worden normaal gezien 27.000 kopjes thee, meer dan 20.000 sandwiches en 20.000 stukken taart geserveerd, maar tijdens de lockdown moedigen de koninklijke chefs ons aan zelf aan het bakken te slaan.
  [naar artikel]
 36. Dus zo maak je die guitige peperkoeken mannetjes (30/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Je ziet ze in veel kerstkraampjes en in de film Shrek krijgt eentje zelfs een rol, maar hoe maak je peperkoeken mannetjes nu zelf om mee uit te pakken tijdens de feestdagen? Dubbel goed nieuws: het recept is makkelijk en het culinaire BBC-kanaal Good Food deelt het online.
  [naar artikel]
 37. ‘Pizza toast’-recept van topmodel Hailey Bieber verovert het internet en is perfect voor wie houdt van pizza en burrata (08/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vraag naar iemand z’n favoriete comfortfood, en heel wat mensen zullen ‘pizza’ antwoorden. Zo ook Hailey Bieber (25). Haar favoriete date night is pizza bestellen en in de zetel kruipen met manlief Justin Bieber. Als ze zelf aan de slag gaat in de keuken, verkiest ze ‘pizza toast’. Even lekker en supersnel klaar. Ze deelde haar recept op TikTok en creëerde een gigantische hype op de video-app.
  [naar artikel]
 38. Voor eens en altijd: zo maak je het perfecte Belgische stoofvlees (01/11/2018 - De Morgen)
  Het is dé trots van de Belgische keuken. Dus als je het aandurft om zelf stoofvlees te maken, dan kan dat maar beter perfect zijn. Hoeveel bier gebruik je en hoeveel suiker gaat erin? Maak het je gemakkelijk en volg ons ultieme recept.
  [naar artikel]
 39. Queen Elizabeth zoekt ‘reizende chef-kok’ (22/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het Britse koningshuis is op zoek naar een ‘reizende chef-kok’ die samen met het bestaande keukenteam maaltijden voor de Britse Queen Elizabeth II en haar entourage wil bereiden. De nieuwe kok zal tewerkgesteld worden in Buckingham Palace maar een ‘beetje reizen’ wordt niet uitgesloten.
  [naar artikel]
 40. De 7 favoriete eetadresjes van chef-kok Anne-Sophie Breysem: “Van deze ribbetjes probeer ik al lang het recept te onfutselen” (02/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Chef-koks zijn na een lange dag koken zeker nog niet uitgekeken op dat lekker eten en tafelen zelf ook maar al te graag eens ergens anders. Waar tafelt een Vlaamse topchef het liefst? En waar halen ze op zondag hun pistolets of frietjes? Elke week geeft één van hen inkijk in het adresboekje vol persoonlijke en smakelijke toppers. Deze week: de suggesties van Anne-Sophie Breysem van Ansoler. “De truffel met dashi is hier enkel in een tiengangenmenu te proeven, alleen al daarvoor bestel ik dit menu keer op keer opnieuw.”
  [naar artikel]
 41. De 7 favoriete eetadresjes van chef-kok Anne-Sophie Breysem: “Van deze ribbetjes probeer ik al lang het recept te ontfutselen” (02/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Chef-koks zijn na een lange dag koken zeker nog niet uitgekeken op dat lekker eten en tafelen zelf ook maar al te graag eens ergens anders. Waar tafelt een Vlaamse topchef het liefst? En waar halen ze op zondag hun pistolets of frietjes? Elke week geeft één van hen inkijk in het adresboekje vol persoonlijke en smakelijke toppers. Deze week: de suggesties van Anne-Sophie Breysem van restaurant Ansoler in Hasselt. “Door deze uitdagende smaakcombinaties word ik elke keer opnieuw van mijn sokken geblazen.”
  [naar artikel]
 42. De perfecte hangover cure, sappige kip, en pasta om u tegen te zeggen: comfortfood van topchef Nick Bril (09/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Wie Nick Bril zegt, denkt misschien niet meteen aan comfortfood. En toch is de chef verlekkerd op simpele maar superlekkere kost. Speciaal voor Billie verklapt hij zelfs het recept van zijn gloednieuwe spaghetti voor Bavet.
  [naar artikel]
 43. De 7 favoriete eetadresjes van chef Seppe Nobels: “Wat Roger van Damme met zijn dame blanche doet is waanzin” (04/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Chef Seppe Nobels van Instroom Academy was onlangs op televisie nog te zien in ‘Restaurant Misverstand’. Dat hij zelf ook graag uit eten gaat is zeker géén misverstand. Aan zijn favoriete adressen zijn heel wat mooie herinneringen verbonden. “Hier kwam ik altijd eten met mijn ouders wanneer ik mijn rapport kreeg”, vertelt de chef. Hij deelt zijn lievelingsplaatsen in Brussel, Antwerpen, Anderlecht, Mechelen en Peru.
  [naar artikel]
 44. Zin in royaal dessertje? De patissiers van de Queen delen nu ook recept voor ‘Victoria sponge cake’ (29/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De patissiers van de Britse royals hebben duidelijk Instagram ontdekt. Nadat ze op de account van The Royal Family eerder al hun recept voor de...
  [naar artikel]
 45. Pittige kebab van Jeroen Meus (12/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Ken je alleen maar de afhaalkebab? Die snelle hap maak je probleemloos zelf, het recept is allereenvoudigst: pittig gekruid gehakt, een frisse
  [naar artikel]
 46. Het lekkerste recept van je grootmoeder: zo maak je kwarteltjes klaar (10/11/2016 - De Morgen)
  Family time! We halen een lekker nostalgisch recept boven. Nog nooit kwartels klaargemaakt? Dat is eenvoudiger dan je denkt! En met een zoete toets van gedroogd fruit zal het hele gezin gegarandeerd smullen!
  [naar artikel]
 47. Beste barman van België deelt zijn favoriete zomercocktails (05/07/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Sinds dinsdag mag Thomas Timmermans (23), barman bij Belroy’s Bijou in Antwerpen, zich de beste barman van het land noemen. Hij haalde de prestigieuze titel binnen dankzij zijn ‘The Bee Sanctuary’-cocktail tijdens de Belgische Diageo World Class in het Nederlandse Schiedam. Maar wat zijn zijn favoriete zomercocktails - en hoe maak je ze zelf? Met zijn tips maak je indruk op elk tuinfeest.
  [naar artikel]
 48. World Fish and Chips day: zo maak je de lekkerste fish and chips volgens de ex-chefkok van Queen Elizabeth (03/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag is het World Fish and Chips day. De ideale gelegenheid om de typisch Britse afhaalmaaltijd die bestaat uit gefrituurde vis in combinatie met dikke frieten op het menu te zetten. Vanwaar komt die fastfood-traditie eigenlijk? En hoe maak je het gerecht lekker klaar? Wie in echte Engeland-stijl van het gerecht wil genieten, doet dat met het geheime recept dat Darren McGrady, de ex-chefkok van de Britse koninklijke familie, in een online video deelt.
  [naar artikel]
 49. Zo maak je de klassieke donuts van Jeroen Meus (07/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Als er één recept is waar je wel 1.001 kanten mee uit kunt, dan is het wel dat van donuts. Eens je deeg klaar is, bepaal jij zelf hoe rond of
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy