Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

▶ ‘Ik vroeg haar om meer initiatief te nemen in bed. Ik had niet verwacht dat ze iets met een collega zou beginnen’

05/08/2021 - 10:15
"Overleeft een liefde ziekte, een miskraam of vreemdgaan? In ‘Van Twee Kanten’, een podcast van De Volkskrant, interviewt Corine Koole twee geliefden over een heftige gebeurtenis in hun relatie. Ze interviewt ze apart van elkaar, zodat ze openhartig kunnen praten over hun verlangens, geheimen en strubbelingen binnen hun relatie. Soms voor het eerst hardop uitgesproken."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Kim Kardashian was “niet van plan" om Pete Davidson te daten: “Maar het gebeurt wanneer je het niet verwacht” (12/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Kim Kardashian (41) heeft toegegeven dat ze niet had gedacht dat ze iets serieus ging beginnen met Pete Davidson (28). “Ik denk dat dingen soms gebeuren wanneer je het het minst verwacht. Het was het laatste wat ik echt van plan was”, zei Kardashian over haar romance met de ‘Saturday Night Live’-ster in een aflevering van de ‘Making Space’-podcast. [naar artikel]


2. Niels Destadsbader en Siska Schoeters beginnen aan reeks ‘Zomerhit’-shows: “Als Niels weer wint, mag ik eens iets aankondigen” (12/07/2022 - Gazet van Antwerpen)

“We zijn allebei impulsief, passioneel en vrij koppig, dus ik verwacht deze zomer wel wat discussie.” Maar erg vinden Niels Destadsbader (33) en Siska Schoeters (40) dat niet. Al jaren vrienden, en nu ook collega’s die samen de ‘Zomerhit’-shows presenteren. Met moppen en prikjes doen ze hun plannen uit de doeken. Maar over de toplonen bij de VRT-grootverdieners gaan ze het niet meer hebben: “Wij zijn er helemaal klaar mee.” [naar artikel]


3. ▶ Alles wat u moet weten over de ramadan: ‘Het stoort mij echt niet als collega’s eten in mijn bijzijn’ (14/03/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


4. ‘Vooral een collega met een maatje meer moest het ontgelden: ‘Zou jij niet beter een slaatje eten?’, vroeg hij’: werknemers over hun toxische baas (11/04/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. ▶ Valerie Van Peel over omgaan met trauma: ‘Als kind vroeg ik hulp, maar die kreeg ik niet’ (25/03/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Wie houdt de EU draaiende als von der Leyen en haar collega’s iets overkomt? (31/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Eind deze week reist de Europese Commissie naar Oekraïne voor een overleg met president Zelensky. Een bezoek aan Oekraïne, een land dat regelmatig wordt gebombardeerd, blijft riskant. Daarom is er een soort van ‘disgnated survivor’ in het geval dat voorzitter Ursula von der Leyen iets zou overkomen. Maar wat is een ‘aangewezen overlevende’? En wie blijft er dan thuis om het roer over te nemen? [naar artikel]


7. Hoe stel je je grenzen naar collega’s, vrienden of je partner toe? “Gebruik de ‘spinazietoon’ als je iets pijnlijks zegt” (02/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Een collega, je partner, een vriendin of een familielid doet iets dat je niet fijn vindt. Maar je grenzen aangeven is niet makkelijk. Trainer Iris Posthouwer (50) deelt zeven feiten en fabels, zodat jij weet welke woorden je wel of niet moet gebruiken en hoe je je grenzen rond geld, emoties en andere irritaties helder deelt zonder vijanden te maken. “Vermijd de triggerwoorden ‘wel’, ‘toch’ en ‘gewoon’.” [naar artikel]


8. Onze collega’s nemen het tegen elkaar op: de ene fietst en de ander loopt, maar wat kunnen ze van elkaar leren? (09/05/2021 - Het Belang van Limburg)

Of we eens niet iets over lopen zouden kunnen schrijven, vroeg een collega. Lopen is toch een andere wereld dan fietsen? Of toch niet? Kunnen de twee iets van mekaar opsteken? We peilden twee collega’s naar hun passie voor de fiets en de loopschoen. Sportkinesiste Louise Pieters, lid van onze Bicycle Board, ziet de twee aparte werelden toch graag samenkomen. [naar artikel]


9. ▶ Alex Agnew over zijn ‘feilloze neus voor bullshit’: ‘Woke pretendeert iets te zijn wat het niet is’ (17/10/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


10. ▶ Zo voelt het om voortdurend met schaamte door het leven te gaan: ‘Je denkt de hele tijd: ‘er is iets mis met mij’’ (17/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


11. ▶ Oorlogsverslaggever Joanie de Rijke: ‘Ik zag mijn collega in het mortuarium en besefte: wij gaan dood’ (04/04/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


12. GEZIEN? ‘Topmakelaars’: “Béa is een topmadam, maar de motorritjes met haar man hoeven we niet per se te zien” (02/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

‘Blind gekocht’-vedette Béa Vandendael en enkele van haar collega’s nemen de kijker in ‘Topmakelaars’ mee in hun werk- én privéleven. Wat drijft hen? En welke passies hebben ze? De hamvraag is echter of de nieuwe Play4-docuserie even onderhoudend is als ‘Blind gekocht’. “Overal waar je kijkt, zie je het logo van ‘ERA makelaars’, wat doet vermoeden dat deze reeks deel is van een ‘package deal’.” [naar artikel]


13. ▶ Op zoek naar een rusthuis voor een moeder die steeds meer vergeet: ‘Ze keek mij aan en zei: ‘Ik weet je naam niet meer’’ (15/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


14. ▶ ‘Eigenaar van een crèche die op zwarte lijst komt, kan met een andere naam gewoon opnieuw beginnen’ (18/11/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


15. ‘Twee collega’s de dood in gestuurd: wat heb ik fout gedaan?’ (08/12/2021 - De Morgen)

Op zondag 11 augustus 2019 brak brand uit in een leegstaande supermarkt in Beringen. Brandweerofficier Marc Coenen vroeg zes collega’s om naar binnen te gaan, maar twee van hen overleefden de interventie niet, en een derde raakte zwaar verbrand. Maandenlang vroeg Coenen zich vertwijfeld af of hij verkeerde instructies had gegeven. Hij heeft er nu het boek Wat heb ik fout gedaan? over geschreven. [naar artikel]


16. “Jammer dat ik nog zo weinig bezoek krijg van m'n collega’s”: Samantha van ‘Eviva Espana’ zit al tien jaar in een rusthuis (14/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Ze scoorde een wereldhit met ‘Eviva España’, maar moest zeven jaar geleden noodgedwongen stoppen met zingen. Haar ziekte - multiple sclerose - had haar stem te zeer aangetast, vertelt Samantha (74) in Dag Allemaal. “En ik wilde geen karikatuur van mezelf worden.” De zangeres vertelt uitgebreid over haar gezondheidstoestand en geeft toe dat ze het jammer vindt dat ze niet veel oud-collega’s meer ziet. “Ik heb drie dagen lang aan de beademing gelegen. ‘Die zien we niet meer terug’, dachten ze.” [naar artikel]


17. Van ‘kerstkaartjes’ met haar naaktfoto tot isolatieschuim in de uitlaat: Mieke (42) getuigt over de hel die ze doormaakte (03/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Het begon met haar ex die in de straat stond toen ze vertrok naar het werk, gevolgd door talloze schandelijke e-mails naar collega’s en vrienden: ze was een ‘escorte’, een hoer. Haar familie, collega’s en iedereen in de buurt kregen ‘kerstkaarten’ toegestuurd: haar naaktfoto’s. Vorig week kreeg haar ex, E.N. (49), zijn straf te horen: een celstraf van 4 jaar met uitstel. Voor het eerst vertelt Mieke* (42) nu haar verhaal, over de hel die 6,5 jaar duurde. [naar artikel]


18. Sandrine André op 50ste verjaardag in tranen na felicitaties van (ex-)’Familie’-collega’s: “Ze weten dat ik zo makkelijk ween” (22/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Al meer dan 10 jaar speelt ze de strenge tante Veronique Van den Bossche in ‘Familie’, maar eigenlijk draait actrice Sandrine André al veel langer mee. Zo ken je haar misschien nog als Merel uit ‘Wittekerke’ of secretaresse Britt uit ‘Sara’. Showbits-reporter Jarne verrast Sandrine op haar 50ste verjaardag met felicitaties van (ex-)collega’s, en dat laat haar absoluut niet onberoerd. Bekijk het in een nieuwe Showbits. Wil je de volledige verrassingsvideo zien? Scroll dan even naar beneden. [naar artikel]


19. Véronique De Kock zou niet opnieuw deelnemen aan Miss België: “Het enige wat ik deed, was proberen niet te verzuipen” (20/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

“Ik verwacht nu niet dat ze plots aan mijn deur kloppen voor een musical.” In ‘The Masked Singer werd Véronique De Kock onthuld als Mummie en vorige week stond ze op het podium tijdens het ‘The Masked Singer’-concert in het Sportpaleis. Maar een herlancering van haar zangcarrière zit er niet in. Ook haar tijd als Miss België is iets wat Véronique liever in het verleden laat, zo vertelt ze aan ‘TV Familie’. “Ik ben te vroeg volwassen moeten worden.” [naar artikel]


20. ▶ ‘Ik wou mijn kind niet in een instelling, maar het ging niet meer’: beluister nu alle afleveringen van ‘Momentopnames’ (02/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


21. Joan Collins haalt uit naar collega’s met plastische chirurgie: “Ik lach hen vierkant uit” (04/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

Joan Collins (88) haalt in haar nieuwe memoires - getiteld ‘My Unapologetic Diaries’ - uit naar collega’s uit het vak die zich te pas en te onpas vergrijpen aan plastische chirurgie. De Britse actrice vernoemt in het bijzonder haar voormalige ‘Dynasty’-collega Linda Evans en de Kardashians als ‘slechte’ voorbeelden. [naar artikel]


22. ▶ Muiterij in Rusland, maar Poetin houdt stand: ‘In Oekraïne werd de popcorn te vroeg bovengehaald’ (29/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


23. COLUMN. Goedele vervloekt ‘saldoseks’, dé valkuil voor veel koppels: “Gaat hij vreemd? Haat hij je stiekem?” (27/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

“Ik begin er niet meer aan! We hebben geen seks meer, voilà.” Een vriendin van Goedele Liekens worstelt met de ‘saldoseks’ in haar relatie, schrijft de seksuologe in haar column deze week. Gefrustreerd wacht ze af tot haar líéf eens het initiatief neemt. Gevaarlijk, zegt Liekens. “Er kunnen zoveel redenen zijn waarom hij geen initiatief meer neemt.” De seksuologe reikt de oplossing aan. [naar artikel]


24. COLUMN. “Als ik niet op seks aanstuur, blijft zijn broek aan”: Goedele Liekens geeft dé tip tegen frustrerende ‘saldoseks’ (27/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

“Ik begin er niet meer aan! We hebben geen seks meer, voilà.” Een vriendin van Goedele Liekens worstelt met de ‘saldoseks’ in haar relatie, schrijft de seksuologe in haar column deze week. Gefrustreerd wacht ze af tot haar líéf eens het initiatief neemt. Gevaarlijk, zegt Liekens. “Er kunnen zoveel redenen zijn waarom hij geen initiatief meer neemt.” De seksuologe reikt de oplossing aan. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!