Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

24 October 2021
00:03 uur

Coronapas vanaf maandag verplicht in Frankrijk

De Tijd

05/08/2021 - 19:38

19:21 Het Franse grondwettelijk hof heeft de wet op het gebruik van de coronapas goedgekeurd. Concreet betekent dat dat de coronapas vanaf 9 augustus op tal van plaatsen vereist wordt.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE TIJD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Coronapas vanaf maandag verplicht in Frankrijk, en online wemelt het al van de nepcertificaten (09/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf vandaag, maandag, mag alleen wie een coronapas heeft op café of restaurant in Frankrijk. Op sociale media floreert de handel in nepcertificaten, waaraan soms ook dokters, apothekers of medewerkers van vaccinatiecentra meewerken.
  [naar artikel]
 2. Frankrijk verstrengt: coronapas is nu ook op deze plaatsen verplicht (09/08/2021 - De Morgen)
  Ondanks wekenlange protesten voert Frankrijk vanaf vandaag enkele verstrengingen in. De coronapas zal nu ook verplicht worden in onder meer cafés en restaurants, zelfs als u op terras zit. Hoe zit het nu net met die ‘pass sanitaire’ en waar moet u rekening mee houden?
  [naar artikel]
 3. Frankrijk verandert regels rond coronapas: nu ook in horeca verplicht, maar test is langer geldig (09/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Frankrijk verandert regels rond coronapas: nu ook in horeca verplicht, maar test is langer geldig Een coronapas is vanaf vandaag in Frankrijk ook verplicht op café of restaurant en bij langere trein- en busreizen. Daarmee breiden onze zuiderburen de omstreden pass sanitaire verder uit ondanks massale protesten in het hele land. Toch komt er ook een lichte versoepeling. Een negatieve test is namelijk langer geldig. De verplichting geldt ook voor wie […] Lees dit artikel: Frankrijk verandert regels rond coronapas: nu ook in horeca verplicht, maar test is langer geldig
  [naar artikel]
 4. Coronapas vanaf vandaag ook verplicht in Franse cafés en restaurants (09/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In Frankrijk is het voortaan ook bij een bezoek aan cafés en restaurants en bij lange trein- of busreizen verplicht om een coronapas voor te leggen. Dat document is nodig om aan te tonen dat je gevaccineerd bent, negatief getest hebt, of hersteld bent van het coronavirus. Ook zijn zorgmedewerkers nu verplicht zich te laten vaccineren.
  [naar artikel]
 5. Coronapas nu ook verplicht in Franse cafés en restaurants (09/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Coronapas nu ook verplicht in Franse cafés en restaurants In Frankrijk is het voortaan ook bij een bezoek aan cafés en restaurants en bij lange trein- of busreizen verplicht om een coronapas voor te leggen. Dat document is nodig om aan te tonen dat je gevaccineerd bent, negatief getest hebt, of hersteld bent van het coronavirus. Ook zijn zorgmedewerkers nu verplicht zich te laten […] Lees dit artikel: Coronapas nu ook verplicht in Franse cafés en restaurants
  [naar artikel]
 6. Frankrijk verstrengt: coronapas nu ook verplicht in Franse cafés en restaurants (09/08/2021 - De Morgen)
  In Frankrijk is het voortaan ook bij een bezoek aan cafés en restaurants en bij lange trein- of busreizen verplicht om een coronapas voor te leggen. Dat document is nodig om aan te tonen dat u gevaccineerd bent, negatief getest hebt, of hersteld bent van het coronavirus. Ook zijn zorgmedewerkers nu verplicht zich te laten vaccineren.
  [naar artikel]
 7. Brussel voert coronapas in: verplicht vanaf 1 oktober in bars, restaurants en discotheken (07/09/2021 - De Morgen)
  De coronapas, of Covid Safe Ticket, krijgt groen licht in Brussel. Vanaf 1 oktober moet iedereen die 16 of ouder is een coronapas tonen in bars, restaurants en discotheken. Voor massa-evenementen, ziekenhuizen en verpleeghuizen zal de pas verplicht zijn vanaf 12 jaar. Dat meldt Le Soir en wordt bevestigd aan onze redactie.
  [naar artikel]
 8. Brussel voert coronapas in: verplicht vanaf 1 oktober in bars, restaurants en discotheken (07/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De coronapas krijgt groen licht in Brussel. Vanaf 1 oktober moet iedereen die 16 of ouder is een coronapas tonen in bars, restaurants en discotheken. Voor massa-evenementen, ziekenhuizen en verpleeghuizen zal de pas verplicht zijn vanaf 12 jaar. Dat meldt ‘Le Soir’ en wordt uit goede bron bevestigd aan onze redactie.
  [naar artikel]
 9. Brussel zet deur open voor coronapas vanaf 1 oktober: “Verplicht in bars, restaurants en discotheken” (07/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Brussel maakt zich op om de coronapas, of Covid Safe Ticket, in te voeren in verschillende sectoren. Vanaf 1 oktober zou iedereen die 16 of ouder is een coronapas moeten tonen in bars, restaurants en discotheken. Voor massa-evenementen, ziekenhuizen en verpleeghuizen zal de pas wellicht al verplicht worden vanaf 12 jaar.
  [naar artikel]
 10. Coronapas nu ook verplicht in Franse cafés en restaurants (09/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In Frankrijk is het voortaan ook bij een bezoek aan cafés en restaurants en bij lange trein- of busreizen verplicht om een coronapas voor te leggen. Dat document is nodig om aan te tonen dat je gevaccineerd bent, negatief getest hebt, of hersteld bent van het coronavirus. Ook zijn zorgmedewerkers nu verplicht zich te laten vaccineren.
  [naar artikel]
 11. Brussel zet deur open voor coronapas vanaf 1 oktober: ‘Verplicht in bars, restaurants en discotheken’ (07/09/2021 - De Morgen)
  Brussel maakt zich op om de coronapas, of Covid Safe Ticket, in te voeren in verschillende sectoren. Vanaf 1 oktober zou iedereen die 16 of ouder is een coronapas moeten tonen in bars, restaurants en discotheken. Voor massa-evenementen, ziekenhuizen en verpleeghuizen zal de pas wellicht verplicht zijn vanaf 12 jaar. Dat meldt Le Soir en wordt uit goede bron bevestigd aan onze redactie.
  [naar artikel]
 12. Coronapas vanaf vandaag verplicht in Franse horeca: “Politie merkt lucratieve handel in valse testen” (09/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In Frankrijk moet iedereen die op café en restaurant wil vanaf vandaag een pass sanitaire tonen, de Franse coronapas. Daar was de afgelopen weken al veel protest tegen, maar uiteindelijk zette president Macron toch door, omdat de coronacijfers er blijven stijgen.
  [naar artikel]
 13. “Coronapas vanaf 1 oktober verplicht in Brussel” (15/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De coronapas wordt vanaf 1 oktober verplicht in Brussel. Dat meldt Sudpresse. Onder meer in de horeca zal zo’n Covid Safe Ticket vanaf dan een vereiste zijn. De regeling geldt al zeker tot het einde van het jaar. De beslissing komt er na een ontmoeting tussen tussen minister-president Rudi Vervoort, minister van Volksgezondheid Alain Maron en de negentien burgemeesters.
  [naar artikel]
 14. Macron mag coronapas invoeren, maar massaal protest niet voorbij (06/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf maandag moet wie in Frankrijk op café of restaurant wil een coronapas tonen. Betogingen konden de Grondwettelijke Raad niet overtuigen om Macrons maatregelen terug te draaien.
  [naar artikel]
 15. Wie naar Frankrijk of Italië op reis trekt, maakt best zijn coronapas in orde (23/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Wie naar Frankrijk of Italië op reis trekt, maakt best zijn coronapas in orde Na Frankrijk verplicht nu ook Italië de coronapas – een versie van het Europese Covid-19 certificaat – in restaurants en cafés. Dat moet de verspreiding van de erg besmettelijke Delta-variant afremmen. In Italië gaat de regel op vrijdag 6 augustus in. Wie in de binnenruimte van een café of restaurant wil eten of drinken, zal […] Lees dit artikel: Wie naar Frankrijk of Italië op reis trekt, maakt best zijn coronapas in orde
  [naar artikel]
 16. “Franse werknemers zonder coronapas kunnen ontslagen worden” (27/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: “Franse werknemers zonder coronapas kunnen ontslagen worden” In Frankrijk kan een werknemer worden ontslagen als hij of zij geen coronapas kan voorleggen. Dat heeft de minister van Werk Elisabeth Borne dinsdag gezegd nadat het Franse parlement zondag groen licht gaf voor de uitbreiding van die omstreden coronapas. In Frankrijk worden mensen met bepaalde beroepen verplicht zich te laten vaccineren, zoals het zorgpersoneel. […] Lees dit artikel: “Franse werknemers zonder coronapas kunnen ontslagen worden”
  [naar artikel]
 17. Nederland verplicht coronapas op café (12/09/2021 - De Tijd)
  20:07 Vanaf 25 september zal iedereen vanaf dertien jaar in Nederland een coronapas moeten hebben bij een bezoek aan een café, concertzaal of theater.
  [naar artikel]
 18. Franse coronapas al één week na tweede prik geldig (14/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Frankrijk verplicht de ‘pass sanitaire’ of gezondheidspas vanaf 21 juli voor alle volwassenen die grote evenementen, pretparken of culturele instellingen willen bezoeken, en vanaf 1 augustus ook voor wie op café of restaurant wil gaan. Op de coronapas moet het bewijs van dubbele vaccinatie staan, of van immuniteit na een eerdere coronabesmetting, of het resultaat van een negatieve PCR-test van hoogstens 48 uur. Voor dubbel gevaccineerden is er meteen een versoepeling: zij kunnen de pas al verkrijgen vanaf één week - en dus niet langer twee weken - na hun tweede prik.
  [naar artikel]
 19. Nederlandse horeca ziet coronapas niet zitten, in Frankrijk is het “intussen heel normaal” (14/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op café met coronapas: vanaf 25 september wordt het verplicht in Nederland, Frankrijk voerde de pass sanitaire begin augustus al in. “Discriminerend”, zegt de Nederlandse cafébaas Frank van Barschot. “In Marseille is het intussen normaal”, zegt Genkse Française Joke Quintens.
  [naar artikel]
 20. Geen mondmaskers in winkels en coronapas verplicht in nachtclubs: de beslissingen van het overlegcomité (17/09/2021 - De Morgen)
  De nachtclubs mogen vanaf 1 oktober weer open (mits coronapas) en mondmaskers zullen niet meer verplicht zijn in de winkels en de horeca. Een overzicht van de belangrijkste versoepelingen en beslissingen vindt u hier.
  [naar artikel]
 21. Nederland verplicht coronapas in horeca vanaf 25 september (12/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf 25 september zal iedereen vanaf dertien jaar en ouder in Nederland een coronatoegangsbewijs of coronapas moeten hebben bij een bezoek aan een café, concertzaal of theater en mogelijk ook op andere drukke plaatsen. Dat berichtten diverse Nederlandse media en wordt bevestigd in regeringskringen. Tegelijk vervalt wel de regel om anderhalve meter afstand te bewaren.
  [naar artikel]
 22. Nederland verplicht coronapas in horeca vanaf 25 september, afstandsregel vervalt dan weer (12/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Vanaf 25 september zal iedereen vanaf dertien jaar en ouder in Nederland een coronatoegangsbewijs of coronapas moeten hebben bij een bezoek aan een café, concertzaal of theater. Dat berichtten diverse Nederlandse media en wordt bevestigd in regeringskringen. Tegelijk vervalt wel de regel om anderhalve meter afstand te bewaren.
  [naar artikel]
 23. Meer dan 200.000 mensen betogen in Frankrijk opnieuw tegen coronapas en verplichte vaccinatie (31/07/2021 - De Morgen)
  In Frankrijk wordt voor het derde weekend op rij gemanifesteerd tegen de coronapas en de vaccinatie die voor sommige beroepen verplicht zou worden. Meer dan 200.000 betogers kwamen er vandaag op straat, zo’n 14.250 daarvan in Parijs. Ruim drieduizend agenten houden daar een oogje in het zeil.
  [naar artikel]
 24. Coronablog - Vanaf vandaag coronapas nodig op restaurant in Frankrijk, Tunesië houdt vaccinatiemarathon (09/08/2021 - VRT NWS)
  In Frankrijk is vanaf vandaag - ondanks protest - een coronapas nodig om op café en restaurant te gaan. Tunesië heeft gisteren ruim 550.000 mensen ouder dan 40 gevaccineerd tegen COVID-19. Volg al het coronanieuws in onze dagelijkse blog.
  [naar artikel]
 25. Coronapas nu ook verplicht in Franse cafés en restaurants (09/08/2021 - De Tijd)
  09:02 Wie in Frankrijk op café wil gaan moet vanaf vandaag kunnen bewijzen dat hij of gevaccineerd is, of negatief getest heeft op het coronavirus, of al hersteld is van de ziekte.
  [naar artikel]
 26. 1,5-meterregel vervalt in Nederland, coronapas wordt wel verplicht voor horecabezoek (13/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf 25 september zal iedereen vanaf dertien jaar en ouder in Nederland een coronatoegangsbewijs of coronapas moeten hebben bij een bezoek aan een café, concertzaal of theater. Dat bericht RTL Nieuws en wordt bevestigd in regeringskringen. Tegelijk vervalt wel de regel om anderhalve meter afstand te bewaren.
  [naar artikel]
 27. Verwarring alom aan Frans-Belgische grens: coronapas verplicht aan linkerkant van de straat maar niet aan rechterkant (17/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vreemde toestanden in de gemeente Saint-Jans-Cappel in Noord-Frankrijk: een straat bevindt zich pal op de grens tussen België en Frankrijk. Links moeten mensen dus in restaurants een coronapas laten zien, rechts niet. Klanten trekken daarom massaal naar de Belgische zaken.
  [naar artikel]
 28. Versoepelingen Franse coronapas: al één week na tweede prik geldig, uitstel voor jongeren tot 30 augustus (14/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Frankrijk verplicht de ‘pass sanitaire’ of gezondheidspas vanaf 21 juli voor alle volwassenen die grote evenementen, pretparken of culturele instellingen willen bezoeken, en vanaf 1 augustus ook voor wie op café of restaurant wil, of naar een winkelcentrum. Op de coronapas moet het bewijs van dubbele vaccinatie staan, of van immuniteit na een eerdere coronabesmetting, of het resultaat van een negatieve PCR- of antigeentest van hoogstens 48 uur. Voor dubbel gevaccineerden is er meteen een versoepeling: zij kunnen de pas al verkrijgen vanaf één week - en dus niet langer twee weken - na hun tweede prik. Eerder kregen kinderen tussen 12 en 18 jaar al uitstel tot 30 augustus.
  [naar artikel]
 29. Geen mondmaskers in winkels en coronapas verplicht in nachtclubs: de beslissingen van het overlegcomité (17/09/2021 - De Morgen)
  De nachtclubs mogen vanaf 1 oktober weer open (mits coronapas) en mondmaskers zullen niet meer verplicht zijn in de winkels en de horeca. Deze beslissingen van het Overlegcomité lekten al uit, om 18 uur volgt er nog een persconferentie. Een overzicht van de belangrijkste versoepelingen en beslissingen vindt u hier al.
  [naar artikel]
 30. Coronapas verplicht voor horeca: bijna 1 miljoen Fransen boeken toch hun vaccinatie (13/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  De aangescherpte coronamaatregelen in Frankrijk, die maandagavond afgekondigd werden door president Emmanuel Macron, hebben hun effect niet gemist. 926.000 Fransen hebben diezelfde avond al een afspraak geboekt. Macron waarschuwde dat de coronapas zal worden uitgebreid naar de horeca. Enkel wie volledig gevaccineerd is of een negatieve test kan voorleggen, kan zo’n pas krijgen. Daarnaast wordt de zorg verplicht om zich tegen 15 september vaccineren.
  [naar artikel]
 31. Italië verplicht coronapas voor leerkrachten en op openbaar vervoer (06/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf volgend schooljaar moeten ook leerkrachten, docenten en studenten aan de universiteit in Italië bewijzen dat ze gevaccineerd zijn, een negatieve test aflegden of genezen zijn van Covid-19. Dat heeft minister van Gezondheid Roberto Speranza gisteravond gemeld. De coronapas wordt ook verplicht voor trein- en busreizen over een lange afstand, ferry's en binnenlandse vluchten.
  [naar artikel]
 32. Verplichte coronapas voor 23 miljoen werkende Italianen (15/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In Italië wordt vanaf vandaag de coronapas verplicht op de werkvloer. Zowel in de openbare als de private sector moeten de werkenden kunnen aantonen dat ze gevaccineerd zijn, een negatieve coronatest hebben afgelegd of hersteld zijn na een besmetting.
  [naar artikel]
 33. Verplichte coronapas voor 23 miljoen werkende Italianen (15/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  In Italië wordt vanaf vrijdag de coronapas verplicht op de werkvloer. Zowel in de openbare als de private sector moeten de werkenden kunnen aantonen dat ze gevaccineerd zijn, een negatieve coronatest hebben afgelegd of hersteld zijn na een besmetting.
  [naar artikel]
 34. Brussels minister Maron (Ecolo): "Coronapas verplicht vanaf 15 oktober, maar tijdens eerste dagen nog geen boetes" (13/10/2021 - VRT NWS)
  Brussels minister van Gezondheid Alain Maron (Ecolo) bevestigt dat het zogenoemde Covid Safe Ticket of de coronapas inderdaad vanaf 15 oktober verplicht wordt in de horeca, in sportgelegenheden en op alle evenementen binnen van meer dan 50 personen. Wie zich niet aan de regels houdt, riskeert een boete. Maar volgens Maron zullen de eerste dagen worden gebruikt om te waarschuwen en te informeren.
  [naar artikel]
 35. Italië gaat een stap verder: alle werknemers moeten coronapas voorleggen (17/09/2021 - De Morgen)
  Premier Mario Draghi voert de coronapas het verst door van heel Europa. Hij stelt de pas vanaf half oktober verplicht voor alle werknemers, in de publieke en de private sector.
  [naar artikel]
 36. Italië gaat bijzonder ver met coronapas: ook alle werknemers moeten hem voortaan voorleggen (17/09/2021 - De Morgen)
  Premier Mario Draghi voert de coronapas het verst door van heel Europa. Hij stelt de pas vanaf half oktober verplicht voor alle werknemers, in de publieke en de private sector.
  [naar artikel]
 37. Covid Safe Ticket in Brussel uitgebreid: waar moet je vanaf vandaag je coronapas voorleggen? (15/10/2021 - VRT NWS)
  In Brussel wordt vanaf vandaag gebruik van het Covid Safe Ticket uitgebreid. Als je in de hoofdstad bijvoorbeeld naar een restaurant of café gaat, moet je daar je coronapas voorleggen. Ook op een aantal andere plaatsen in Brussel is de pas voortaan verplicht voor bezoekers. Een overzicht van alle plaatsen waar je nu een coronapas op zak moet hebben.
  [naar artikel]
 38. Coronapas in Brussel zo goed als rond. ‘Een middel om aan risicobeheer te doen’ (07/09/2021 - De Morgen)
  Vanaf 1 oktober wordt de coronapas in Brussel waarschijnlijk ook verplicht in horeca, ziekenhuizen en woon-zorgcentra. De Brusselse regering heeft daarover een akkoord gevonden, al moet de finale beslissing nog afgeklopt worden op het Overlegcomité.
  [naar artikel]
 39. Tienduizenden mensen betogen in Parijs opnieuw tegen coronapas en verplichte vaccinatie (31/07/2021 - De Morgen)
  In Frankrijk wordt voor het derde weekend op rij gemanifesteerd tegen de coronapas en de vaccinatie die voor sommige beroepen verplicht zou worden. Er worden meer dan 150.000 betogers verwacht. Ruim drieduizend agenten houden een oogje in het zeil.
  [naar artikel]
 40. Coronapas vanaf 1 oktober officieel verplicht in Brussel (15/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf 1 oktober zal in de horeca, voor evenementen, sport en cultuur het Covid Safe Ticket verplicht zijn in Brussel. In eerste instantie zou het voor drie maanden zijn.
  [naar artikel]
 41. Na Brussel kiest ook Wallonië voor verplichte coronapas in horeca (23/09/2021 - De Morgen)
  Wallonië gaat het gebruik van de Covid Safe Ticket uitbreiden. Vanaf midden oktober zal de coronapas verplicht zijn in sportzalen, dancings en horeca. Ook bij evenementen zal je een CST moeten kunnen voorleggen. Dat meldt VRT NWS.
  [naar artikel]
 42. Coronapas in Wallonië vanaf 1 november (14/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf 1 november is in heel Wallonië een Covid Safe Ticket (CST) of coronapas van kracht. Vanaf dan zal iedereen ouder dan 16 jaar in Wallonië een geldige coronapas moeten kunnen voorleggen in de horeca, in discotheken, op evenementen en in rust- en verzorgingstehuizen.
  [naar artikel]
 43. Ook in Wallonië wordt coronapas verplicht in horeca en bij evenementen (23/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Wallonië gaat, net zoals Brussel, het gebruik van de coronapas uitbreiden. Vanaf midden oktober zal je de pas dan moeten voorleggen in de horeca, in nachtclubs, in sportzalen en bij evenementen.
  [naar artikel]
 44. Brussel zet deur open voor breder gebruik coronapas. ‘Een middel om aan risicobeheer te doen’ (07/09/2021 - De Morgen)
  Vanaf 1 oktober wordt de coronapas in Brussel waarschijnlijk ook verplicht in horeca, ziekenhuizen en woon-zorgcentra. De Brusselse regering heeft daarover een akkoord gevonden, al moet de finale beslissing nog afgeklopt worden op het Overlegcomité.
  [naar artikel]
 45. Brusselse rusthuizen gebruiken vanaf vrijdag verplicht coronapas (13/10/2021 - Het Nieuwsblad)
  In de Brusselse woonzorgcentra en rusthuizen moeten bezoekers vanaf vrijdag 15 oktober verplicht het Covid Safety Ticket (CST) voorleggen. Dat geldt voor alle personen van 12 jaar en ouder. De zorginstellingen zelf zijn verantwoordelijk voor de controle.
  [naar artikel]
 46. Brusselse rusthuizen gebruiken vanaf vrijdag verplicht coronapas (13/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  In de Brusselse woonzorgcentra en rusthuizen moeten bezoekers vanaf vrijdag 15 oktober verplicht het Covid Safety Ticket (CST) voorleggen. Dat geldt voor alle personen van 12 jaar en ouder. De zorginstellingen zelf zijn verantwoordelijk voor de controle.
  [naar artikel]
 47. Ziekenhuizen willen verplichte coronapas (13/09/2021 - De Tijd)
  07:09 De Vlaamse zorgkoepels roepen op de coronapas verplicht te maken voor wie op bezoek gaat in een ziekenhuis of woon-zorgcentrum.
  [naar artikel]
 48. Franse Grondwettelijke Raad stemt in met nieuwe coronamaatregelen: ‘pass sanitaire’ vanaf maandag verplicht (05/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Franse Grondwettelijke Raad geeft zijn goedkeuring aan de omstreden wet die coronavaccinaties verplicht voor zorgmedewerkers en andere Franse coronamaatregelen aanscherpt. De wet regelt ook het gebruik van de coronapas waarmee bijvoorbeeld restaurantgasten kunnen bewijzen dat ze zijn ingeënt of niet besmet zijn met het virus.
  [naar artikel]
 49. Wallonië voert uitgebreide coronapas in vanaf midden oktober (23/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Waalse regering heeft woensdag beslist om het gebruik van het Covid Safe Ticket (CST) of coronapas uit te breiden vanaf midden oktober. Vanaf dan zal iedereen ouder dan 16 jaar in Wallonië een geldige coronapas moeten kunnen voorleggen in de horeca, in discotheken, op evenementen en in rust- en verzorgingstehuizen. Dat melden RTBF en RTL.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.