Zuur gelijkspel voor Club: blauw-zwart geeft zege in blessuretijd uit handen tegen Cercle en blijft steken op 5 op 9

06/08/2021 - 22:57
"Een avondwandeling, een verplicht nummertje. Daar had de stadsderby veel van weg voor Club Brugge. Totdat Waldo in de 91ste minuut toesloeg. Twee keer ontsnapte blauw-zwart, de derde keer was het prijs."

1. Club blijft steken in de modder (13/04/2019 - De Morgen)

Club Brugge sluit het jaar af op de vierde plaats. Op een onmogelijk veld bleef blauw-zwart steken op een 0-0 gelijkspel tegen Kortrijk. Een tegenvaller na de knappe zege bij Standard vorig weekend. 'We verdienden te winnen', zei coach Garrido. [naar artikel]

2. Inefficiënt Club Brugge bijt tanden stuk op OH Leuven met sterke doelman Romo en blijft steken op gelijkspel (24/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

Geen vlekkeloze generale repetitie voor Club Brugge richting het CL-duel tegen Leipzig. Blauw-zwart liet tal van kansen onbenut en bleef in eigen huis steken op een 1-1-gelijkspel tegen OH Leuven. [naar artikel]

3. Nog meer kopzorgen voor Carl Hoefkens: matig Club Brugge geeft in het absolute slot zege uit handen tegen OH Leuven (26/12/2022 - Gazet van Antwerpen)

Club Brugge heeft in eigen huis opnieuw puntenverlies geleden. Na de nederlaag in de beker tegen Sint-Truiden, leek het na een strafschopdoelpunt van Jutgla lang op weg naar de drie punten. Tot blauw-zwart diep in de blessuretijd een bal niet weggewerkt kreeg en Nsingi OH Leuven alsnog een punt bezorgde: 1-1. Afwachten of Carl Hoefkens volgende week nog steeds coach is van blauw-zwart. [naar artikel]

4. Domper voor Club NXT, dat tegen tienkoppig PSG 0-2-voorsprong en groepswinst uit handen geeft (07/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

Een anticlimax voor Club NXT in de Youth League. De U19 van blauw-zwart klom op 0-2, maar verspeelde in de tweede helft tegen een tienkoppig Paris-Saint Germain alsnog de zege. Diep in blessuretijd viel de 3-2. Dat betekent: geen groepswinnaar en een rechtstreeks ticket voor de achtste finales. Wel is Club NXT veroordeeld tot play-offs. [naar artikel]

5. Club Brugge blijft puntenloos na penaltygoal in blessuretijd (18/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge blijft puntenloos in de Champions League. Een gehavend blauw-zwart leek tegen FC Porto lange tijd op weg naar een gelijkspel, maar [naar artikel]

6. 1B. Club NXT geeft zege uit handen tegen Lommel (30/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

Eerste punt voor Club NXT, dat toch met gemengde gevoelens op de bus richting Brugge stapte. Blauw-zwart had de zege na de vroege rode kaart van... [naar artikel]

7. Geen zege voor Club Brugge op de openingsspeeldag: Blauw-zwart komt niet verder dan een gelijkspel tegen KV Mechelen (30/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Geen winnaar op Jan Breydel. Club Brugge en KV Mechelen hielden elkaar op een 1-1-gelijkspel na doelpunten van Schoofs en Thiago. Blauw-zwart speelde in het slot nog met z’n tienen na een rode kaart voor De Cuyper. [naar artikel]

8. Wat een terugkeer: Standard geeft dubbele voorsprong in blessuretijd uit handen tegen Westerlo (13/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Wat een ommekeer in blessuretijd. Standard leek lang op weg naar een 2-0-zege, maar bleef uiteindelijk steken op een gelijkspel. Jordanov en Van den Keybus wisten in het absolute slot doelpunten van Zinckernagel en Emond uit. De Rouches mogen de vijfde plek nu echt wel vergeten. [naar artikel]

9. Club Brugge blijft steken op gelijkspel in Mechelen, flauw blauw-zwart ziet twee goals afgekeurd worden (10/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Geen nieuwe zege voor Club Brugge, dat na een flauwe prestatie op 0-0 is blijven steken in Mechelen. Geen goeie generale repetitie één week voor de komst van AA Gent. [naar artikel]

10. REACTIES. Vormer: “Hadden hier gewoon moeten winnen” (23/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

Geen tweede opeenvolgende zege voor Club Brugge onder Alfred Schreuder. Blauw-zwart bleef steken op een 2-2-gelijkspel tegen Standard. [naar artikel]

11. Derbywinst van Club, vier goals in Oostende-Standard en salto van Onuachu: alle beelden van 24ste speeldag (29/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Twaalf punten, zo groot blijft de kloof tussen Club Brugge en eerste achtervolger Racing Genk. Na de Genkse zege tegen Essevee bleef het antwoord van blauw-zwart niet uit: derbywinst tegen Cercle. Leye zag als Standard-coach zijn perfecte rapport afgebroken, maar was ongetwijfeld blij met de ultieme gelijkmaker (2-2) van de Rouches aan de kust. Onderin deden Cercle en opnieuw Waasland-Beveren slechte zaken, al zagen zij Moeskroen en Sint-Truiden in de slotminuut nog de zege uit handen geven tegen respectievelijk Anderlecht en AA Gent. [naar artikel]

12. Club Brugge blijft in topper tegen Anderlecht steken op 1-1-gelijkspel door ongelukkige owngoal van Mechele (15/01/2023 - Gazet van Antwerpen)

Club Brugge - Anderlecht is misschien geen rechtstreeks duel in de top van het klassement meer, maar het blijft wel een clash tussen twee aartsrivalen. Blauw-zwart of paars-wit, wie mag zegevieren vanmiddag? Volg het hier LIVE! [naar artikel]

13. Volgt ontslag van Hoefkens dan toch nog? Slap Club geeft in de slotseconden 1-0-voorsprong uit handen tegen OHL (26/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

Geen overtuigende prestatie, en helemaal op het eind zelfs geen drie punten voor Club Brugge tegen OH Leuven. Dankzij een strafschopgoal van Jutglà kort voor rust leek blauw-zwart op weg naar een duurbevochten driepunter, maar in de blessuretijd gaf de landskampioen de krappe voorsprong alsnog uit handen. Het doet grote twijfels rijzen of Carl Hoefkens ook in 2023 nog op de bank zit als hoofdtrainer van Club. [naar artikel]

14. Domper voor Club NXT: youngsters krijgen tweemaal geen penalty en geven tegen tienkoppig PSG 0-2-voorsprong en groepswinst nog uit handen (07/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

15. Club beleeft nieuw debacle tegen Zulte Waregem: slap blauw-zwart komt niet verder dan 1-1-gelijkspel (05/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

Na Eupen uit, nu ook Zulte Waregem thuis. Een inspiratieloos Club Brugge bleef vrijdagavond voor eigen volk op een 1-1-gelijkspel steken tegen Essevee. Met vier op negen heeft de landskampioen zijn start helemaal gemist. [naar artikel]

16. STVV vergeet kansen af te maken en geeft zege in blessuretijd uit handen tegen Eupen (03/11/2023 - Het Belang van Limburg)

STVV gaf vrijdagavond diep in blessuretijd de zege uit handen. Een owngoal van Paeshuyse leek lange tijd voldoende te zullen worden voor de Kanaries. Tot Pantovic diep in blessuretijd de bal voorbij het pak én Suzuki krulde. Weg Truiense overwinning. [naar artikel]

17. LIVE. Tijd begint te dringen voor Club op bezoek bij Union: kan blauw-zwart een nieuw gelijkspel nog afwenden? (01/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 2 • Aftrap: 13u30 • Stade Joseph Marien • Club op jacht naar eerste zege na gelijkspel tegen Eupen [naar artikel]

18. REACTIES. Dost: “Topschutter? Ik heb er zin in” -Vormer: “Hadden hier gewoon moeten winnen” (23/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

19. KV Oostende geeft zege uit handen in blessuretijd en zit aan 3 op 30 (09/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

KV Oostende heeft de zege uit handen gegeven in blessuretijd. Moeskroen prikte in blessuretijd de 2-2 binnen. KVO behoudt daarmee een dramatische... [naar artikel]

20. Manchester United geeft belangrijke zege weg in blessuretijd, Champions League wordt spannende strijd (13/07/2020 - Het Belang van Limburg)

Manchester United heeft belangrijke punten laten liggen in de strijd om de Champions League. Het team van coach Solskjaer liet in blessuretijd de zege en twee bijkomende punten liggen tegen Southampton: 2-2. Door dit gelijkspel blijft de thuisploeg steken op de vijfde plaats, met evenveel punten als het vierde geklasseerde Leicester. [naar artikel]

21. Zuur einde, maar toch feest in Brugge (22/05/2018 - Het Belang van Limburg)

Geen zege om het kampioenenjaar mee af te sluiten voor Club Brugge. Blauw-zwart ging in eigen huis onderuit tegen AA Gent. Het verloor met 0-1 en daarmee kwam meteen ook een einde aan een indrukwekkende reeks van maar liefst tachtig competitiewedstrijden op rij waarin Club minstens één keer scoorde. Dat mocht de pret echter niet bederven voor de tienduizenden uitzinnige fans van blauw-zwart, die er een feilloos (en verlengd) feestweekend van maakten. [naar artikel]

22. Club Brugge blijft steken op doelpuntloos gelijkspel in eerste oefenpot onder Schreuder (05/01/2022 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge speelde in de eerste (oefen)match onder Alfred Schreuder 0-0 gelijk. Blauw-zwart had wel kansen tegen de Duitse tweedeklasser, maar scoren lukte niet. [naar artikel]

23. LIVE AARHUS-CLUB. Een zwak blauw-zwart kijkt tegen een 1-0-achterstand aan (03/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge neemt het in de Conference League-voorronde op tegen Aarhus. Blauw-zwart verdedigt een ruime 3-0-zege uit de heenmatch. Voorlopig staat het 1-0 voor de Denen. [naar artikel]