Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

23 October 2021
21:37 uur

Artiesten blikken terug op hun tijd bij ‘Tien om te Zien’: “Ik kon m’n oren niet geloven, ik werd geboycot”

Het Laatste Nieuws

07/08/2021 - 18:32

Nu zondag keren we in ‘Tien om te Zien: De Zomer van 199X’ terug naar 1995. En wie stond staat daar op het podium te blinken? Geert Hunaerts (48), nu vooral bekend als Peter van ‘Thuis’. Maar als jonge gast mikte Geert ook op een zangcarrière, al was hij natuurlijk niet de enige die zijn kans wilde wagen. “Dij de VRT zeiden ze dat ik pas met mijn muziek bij hen op tv mocht als ik eerst ‘Tien om te Zien’ op VTM zou halen”, blikken artiesten nu terug op hun ervaringen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Zangers blikken terug op ‘Tien Om Te Zien’: “Betty van ‘Big Brother’ stond backstage over te geven in een zakje” (31/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zondag keren we in ‘Tien om te Zien: De Zomer van 199X’ terug naar 1997. Een legendarisch jaar, als we de artiesten die toen optraden mogen geloven. Ze vertellen over per helikopter naar optredens gevoerd worden, de aandacht van vrouwelijke fans en hun schone figuurtje van toen. “Tijdens de generale repetitie moest ik de mensen m’n liedje nog aanleren.”
  [naar artikel]
 2. Artiesten blikken terug op ‘Tien om te Zien’: “Kylie Minogue was zo klein dat ze een hoger podium kreeg” (21/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zondag zien we in ‘De Zomer van 199X’ op VTM hoe K3 in 2000 iedereen deed meezingen met ‘Alle Kleuren’. “Blankenberge was toen onze tweede thuis”, blikt ex-K3'tje Kathleen (43) Aerts terug op het optreden en de grote sterren die er passeerden. Daarnaast halen ook andere artiesten van weleer - zoals Filip D’haeze van boysband En Zo en Claudia Decaluwé van Sha-Na - herinneringen op aan hun ‘moment de gloire’: “Het was elke week bang afwachten of we een plekje zouden kregen in de aflevering.”
  [naar artikel]
 3. Kelly, Sam en de kinderen gaan op ‘Expeditie Gooris’: “Sam heeft zo hard gewerkt, we hebben veel tijd in te halen” (12/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik was vooraf niet overtuigd van het concept”, vertelt Sam Gooris (48). Maar dankzij ‘Expeditie Gooris’, vanaf vanavond op VTM 2, leerde hij z’n gezinsleden nóg beter kennen. Wat Sam vooral besefte: dat Shania (21) en Kenji (19) geen kinderen meer zijn. “Hij heeft altijd maar gewerkt, hij heeft het verdiend om wat van de wereld te zien”, verklaart Kelly (44). Maar wat vindt hun kroost er eigenlijk van om opnieuw een camera voor hun neus te hebben? En hoe blikken ze terug op ‘De Pfaffs’?
  [naar artikel]
 4. Aaron en Laura presenteren samen met iconisch duo ‘Tien Om Te Zien’: “Het podium delen met Anne en Willy, dat maakt je nederig” (09/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Niet alleen de artiesten in de reünie van ‘Tien Om Te Zien’ zijn van alle leeftijden, ook de presentatoren. Naast oudgedienden Anne De Baetzelier en Willy Sommers blinken jonkies Laura Tesoro en Aaron Blommaert. Voor de piepjonge ‘Familie’- acteur is het zijn debuut als presentator. “Op het podium staan met al die iconen maakt me nederig.”
  [naar artikel]
 5. Bezieler Jos Van Oosterwyck kijkt uit naar eenmalige comeback van ‘Tien Om Te Zien’: “Enige muziekshow ter wereld die zo lang op tv was” (25/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De crème de la crème van de Vlaamse muziekwereld verzamelt vanavond in Middelkerke voor de opnames van de eenmalige comeback van ‘Tien Om Te Zien’. Een evenement waar ook Jos Van Oosterwyck (72) naar uitkijkt. Hij was in 1989 één van de bezielers van de iconische liedjesshow en besliste welke artiesten mochten optreden. “Het doet deugd dat ‘TOTZ’ nog steeds zo in de smaak valt, maar dat wil niet zeggen dat een definitieve terugkeer sowieso gaat werken.”
  [naar artikel]
 6. Collega’s rouwen om Stefaan Fernande: “Vorige week schreef hij nog een prachtige song” (07/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Met het plotse overlijden van componist Stefaan Fernande verliest de Vlaamse showbizz een icoon. Hij werd amper 54. Fernande was het brein achter onder meer ‘Nobelprijs’ van Clouseau, ‘Scars’ van Stan Van Samang, ‘Porselein’ van Yasmine, ‘Düm Tek Tek’ van Hadise en ‘Vuurwerk’ van Camille. Heel wat Vlaamse artiesten, producers, muzikanten en managers reageren dan ook vol ongeloof. “Stefaan gaat zo gemist worden.”
  [naar artikel]
 7. Jos Van Oosterwyck over comeback van ‘Tien Om Te Zien’: “Enige muziekshow ter wéreld die zo lang op tv was” (25/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De crème de la crème van de Vlaamse muziekwereld verzamelt vanavond in Middelkerke voor de opnames van de eenmalige comeback van ‘Tien Om Te Zien’. Een evenement waar ook Jos Van Oosterwyck (72) naar uitkijkt. Hij was in 1989 één van de bezielers van de iconische liedjesshow en besliste welke artiesten mochten optreden. “Maar dat wil niet zeggen dat een definitieve terugkeer sowieso gaat werken. Wat ze vanavond doen is geen basis om een succesformule uit te bouwen.”
  [naar artikel]
 8. Na geflopte talkshow krijgt Davy Parmentier herkansing in ‘Belgium’s Got Talent’: “Op het scherm komen is als rijden: je moet veel kilometers maken” (01/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Achter de schermen is Davy Parmentier (38) al tien jaar één van de grote bazen van VTM - ‘creatief directeur’ staat er op zijn naamkaartje. Voor de camera is hij als jurylid in ‘Belgium’s Got Talent’ toe aan eerherstel nadat zijn talkshow ‘Wat een dag’ onder kritiek bedolven werd. “Televisie maken is altijd mijn grote droom geweest. Als jongen timmerde ik in onze tuin een podium ineen en speelde ik hele afleveringen van ‘Tien om te Zien’ na.”
  [naar artikel]
 9. Tim getuigt over de impact van ‘Temptation Island’: “Ik kreeg doodsbedreigingen” (04/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Temptation’-oudgediende Tim ‘Timtation’ Wauters en huidige deelneemster Shallie Abbiusi blikten in ‘De Cooke & Verhulst Show’ terug op hun deelname aan ‘de ultieme relatietest’. “Ik kreeg doodsbedreigingen”, aldus Tim.
  [naar artikel]
 10. LIVE. Kijk mee achter de schermen van de ‘Tien Om Te Zien’-revival: “Alsof we nooit zijn gestopt” (25/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Tien Om Te Zien’-fans wachten er al jaren op en vanavond is het eindelijk zover. Het iconische liedjesprogramma maakt een eenmalige comeback, op het Epernayplein in Middelkerke. Meer dan twintig artiesten van vroeger en nu geven er het beste van zichzelf tijdens een spetterende show. Wij nemen jullie mee voor een exclusieve blik achter de schermen.
  [naar artikel]
 11. Je doelen bereiken én gezond leven: de ‘girl boss' uit de millennialgeneratie maakt plaats voor ‘that girl’. “We worden aangeleerd om onszelf als bedrijf te zien” (29/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Herinner je je de ‘girlboss’ nog? Die term werd door Gen Z in een nieuw jasje gestoken en ‘that girl’ gedoopt, met een hashtag die al meer dan 639 miljoen keer bekeken is. Een exacte definitie voor ‘that girl’ (vrij vertaald ‘dát ene meisje’) is er niet, maar het heeft alles te maken met je leven perfect op orde hebben. Is het idealiseren van die levensstijl wel zo’n gezonde tendens? “Nadruk ligt vooral op individualisme.”
  [naar artikel]
 12. Duncan James niet verbaasd na opmerkingen over z'n uiterlijk in ‘MasterChef’: “Ik had het wel verwacht” (10/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Afgelopen maandag was voormalig boyband-lid Duncan James (43) te zien in het programma ‘Celebrity MasterChef’. Kijkers verbaasden zich over z'n nieuwe look, maar dat had de zanger wel zien aankomen. Dat vertelde hij voor de uitzending in ‘Good Morning Britain’. “Ik ben wat aangekomen en had vlak voor ik begon wat Botox gebruikt. Daarom zien m’n wenkbrauwen er zo raar uit.”
  [naar artikel]
 13. BV’s doen straffe onthullingen bij ‘Waarheid, Durven Of Doen’: “Na dat gênante telefoontje heb ik mij geëxcuseerd bij Erik Van Looy” (28/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Deze zomer wist één programma het schrale tv-aanbod toch wat kleur te geven. In ‘Waarheid Durven Of Doen’ op VTM konden we zien hoe een pak BV’s zonder blikken of blozen hun diepste geheimen prijsgaven. Van seksgewoontes over bankrekeningsaldo’s tot liefdesverklaringen: wij zetten de meest spraakmakende onthullingen op een rij. “Mijn moeder heeft mij al een paar minuten na mijn geboorte afgestaan.”
  [naar artikel]
 14. Bompa’s in ‘Belgium’s got talent’ blijken acteurs uit ‘Thuis’ en ‘Familie’: “Zelfs bij VTM wisten ze van niets” (16/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Afgelopen vrijdag ook die vreemde bompa’s gezien in ‘Belgium’s got talent’? Hun komische act met rolstoelen, slijpschijven en boormachines viel zeker op. En geen kat die doorhad dat acteurs Sid Van Oerle (34) en Pieter Verelst (31) schuilgingen achter de maskers. “Dat soort humor, dat zie je niet vaak meer.”
  [naar artikel]
 15. Get Ready! niet blij met kledingkeuze in ‘Tien Om Te Zien’: “Oprechte excuses aan iedereen wiens ogen we hebben gepijnigd” (30/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In de zomer van 1997 bracht Get Ready! het nummer ‘Marjolijn’ uit. Daarmee scoorde de Vlaamse boysband meteen een hit. Koen van Get Ready! blikt nu terug op dat moment, waarbij hij grote ogen trekt als hij ziet welke kostuums de groep droeg. “Wij zagen er precies uit als Michelinmannetjes.”
  [naar artikel]
 16. Truiense ‘tierende’ chef in ‘Snackmasters’: “Kan even geen chocolade zeevruchten meer zien” (30/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Snackmasters is terug. In de aflevering van maandag probeert Truiens keukengeweld Pajtim Bajrami drie perfecte replica’s te maken van Guylian-zeevruchten. “Dit bezorgde me veel stress. Aan mij moet je ook niet vragen om een huis te metsen”, zegt Bajrami.
  [naar artikel]
 17. “Goed idee hoor, die ‘Liefde voor Muziek’!” De artiesten blikken terug (03/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond werd de laatste aflevering van ‘Liefde voor Muziek’ uitgezonden. De artiesten blikken nog een laatste keer terug op de voorbije weken,...
  [naar artikel]
 18. Op vakantie in Thailand heeft Nic een one-night-stand met yogalerares Wiktoria: “Ze leunde naar achteren en kwam plots klaar over mijn buik” (31/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Daar stond ik dan, met mijn grote valies voor haar deur. Ze zei dat ze blij was om mij terug te zien. ‘Hoeveel tijd is er?’ vroeg ze. ‘Bijna vier uur’, antwoordde ik. ‘Goed, dan kunnen we vier uur seks hebben.’” Nic (25) is op vrijwilligersvakantie in Thailand wanneer hij yogalerares Wiktoria (28) ontmoet. Zij is getrouwd met een bekende Poolse golfer, maar dat weerhoudt hem er niet van om naar haar appartement te gaan. “‘Do you like anal?’ vroeg ik. ‘I love it!’ antwoordde ze.”Elke week gaat journalist Roxanne Wellens op zoek naar verhalen over de beste seks ooit, vrij van oordeel. Deze week lees je de summerseks van Nic.
  [naar artikel]
 19. Publiek ‘Tien Om Te Zien’ gaat uit de bol op ‘Rendez-Vous’ van Metejoor (31/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Metejoor rijft de hits aan elkaar. Na zijn ‘Blij Om Jou Te Zien’ en ‘1 Op Een Miljoen’ heeft hij nu ook een hit te pakken met de Nederlandse Emma Heesters. ‘Rendez-Vous’ werd door het publiek van ‘Tien Om Te Zien live’ woord voor woord meegezongen. Woensdag 1 september kan je het herbeleven bij VTM, maar geniet alvast van deze preview van hun optreden.
  [naar artikel]
 20. Muziekkenners verklaren het succes van Camille: “Een mooie kruising tussen Miley Cyrus en Kylie Minogue” (09/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Iederéén moet wat van haar vuurwerk hebben. In elk muzikaal tv-programma duikt ze op, van popster in ‘Tien Om Te Zien’ tot een troostende schouder in de ‘Regi Academy’. En op muziekplatformen ontpopt ze zich tot Vlaanderen jongste streamingwonder met gemiddeld 4,2 miljoen streams pér nummer. Camille (20) is haar rol van kindsterretje in ‘#LikeMe’ met verve ontgroeid. “Ze is misschien niet de allerbeste zangeres, maar dat is Madonna ook niet”, zeggen kenners. “Camille is een totaalpakket.”
  [naar artikel]
 21. ‘After We Fell’-regisseuse Castille Landon over de sensuele scènes in haar film: “De geluidsman keek uit beleefdheid altijd weg” (09/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘After We Fell’, de derde prent uit de razend populaire ‘After’-franchise, draait sinds vorige week bij ons in de zalen. Mét een gloednieuwe regisseuse, die meteen werd ingehuurd om maar liefst vier nieuwe ‘After’-films in te blikken. En of het hard gaat voor de 29-jarige Castille Landon. Elke dag wordt ze via haar Twitter- en Instagram-pagina overladen met zowel tips als commentaar van de vurigste fans: “Ik laat hen zelfs mee beslissen over wat er wel en niet in het script mag staan.”
  [naar artikel]
 22. Nisrine uit ‘The Voice’ brengt eerste single uit: “Het nummer van de producer van Rihanna heb ik afgewezen” (16/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ze nam twee keer deel aan ‘The Voice van Vlaanderen’ en werd telkens te licht bevonden voor de overwinning, maar dat houdt Nisrine Rabhioui Simon (22) niet tegen om voluit in te zetten op haar zangcarrière. Mét succes. Eerste single ‘Scream My Name’, die net een week uit is, werd door Spotify zelfs extra in de spotlight geplaatst. “Een echte eer, want dat doen ze niet bij iedereen.” Een gesprek over doorzetten, haar Marokkaanse roots en het vreselijke ongeval dat ze als kind meemaakte. “Ik heb heel veel operaties moeten ondergaan om er ‘normaal’ uit te zien.”
  [naar artikel]
 23. Collega’s rouwen om overlijden Stefaan Fernande: “Ongelooflijk verlies voor de muziekwereld” (07/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Met het plotse overlijden van componist Stefaan Fernande verliest de Vlaamse showbizz een icoon. Hij werd amper 54. Fernande was het brein achter onder meer ‘Nobelprijs’ van Clouseau, ‘Scars’ van Stan Van Samang, ‘Porselein’ van Yasmine en ‘Vuurwerk’ van Camille. Heel wat Vlaamse artiesten, producers, muzikanten en managers reageren dan ook vol ongeloof.
  [naar artikel]
 24. Vrienden, collega’s en ex schetsen hoe ‘übermacho’ Axel Daeseleire écht is: “Ik was alleszins niet de enige vrouw in zijn leven” (09/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Van motard Ben in ‘Flikken’ over Franky Leemans in ‘Team Spirit’ tot Jan Verplancke in ‘Matroesjka’s’. Axel Daeseleire (52) heeft de meest stoere rollen op z’n palmares staan. Maar in de herfst van z’n carrière weet hij vooral te charmeren door z’n gevoelige kant te tonen in ‘Axel Gaat Binnen’. “Axel mag z’n macho-imago graag cultiveren, maar in feite heeft hij een heel klein hartje”, klinkt het in zijn omgeving. “Maar het is wel meer dan eens gebeurd dat hij ons wakker hield met een polonaise met z’n gezelschap in de vroege uurtjes.”
  [naar artikel]
 25. Immens verdriet bij Oostendse politie na dood van inspecteur Nick, die in ‘Helden van Hier’ zou te zien zijn: “Onze beste motorrijder... Amper te geloven dat hém dit is overkomen” (04/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Politiemotard Nick Campe (41), die maandagmiddag voor de ogen van zijn collega’s stierf, zou in een van de volgende afleveringen van ‘Helden van Hier: Politie Oostende’ op VTM te zien zijn. En wel tijdens het opleiden van ‘zwaantjes’ in spe. “Nick had bakken ervaring en droeg veiligheid enorm hoog in het vaandel. Dat zeggen we niet nu, maar dat was écht zo", klinkt het in het hechte korps, dat met verstomming is geslagen.
  [naar artikel]
 26. Mark Uytterhoeven maakt nieuw programma ‘Opa’: “Een stukje tv-geschiedenis heruitgevonden” (11/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Hij was al even niet meer op tv te zien, maar nu heeft Mark Uytterhoeven (64) een nieuw programma klaar: ‘Opa’. Dat zal te zien zijn op Ketnet. En knipoog naar ‘Morgen Maandag’ die ontstond tijdens de coronaperiode, vertelt hij. “Ik heb honderden filmpjes gemaakt voor mijn kleinkinderen.”
  [naar artikel]
 27. Madonna wees ooit rol in ‘The Matrix’ af: “Spijt van” (08/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Madonna (63) kreeg ooit een rol in de kaskraker ‘The Matrix’ aangeboden, maar wees het voorstel af. Dat vertelde The Queen of Pop in ‘The Tonight Show’ met Jimmy Fallon. “Kun je zoiets geloven? Ik kon mezelf wel iets aandoen”, vertelt de zangeres ironisch.
  [naar artikel]
 28. Keuzestress bij De Kreuners: welke hits krijgen ze te horen in ‘The best of’? (31/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  ‘Ik wil je’, ‘Layla’, ‘Zo jong’, ‘Zij heeft stijl’, ‘Nu of nooit’ … Het is alsof ‘The best of’ op het lijf van De Kreuners geschreven werd. Dus bijt de roedel grijze wolven van Walter Grootaers (66) gelijk de spits af in de nieuwe muzikale loftrompet van VTM. In een lege AB brengen collega’s als Bart Peeters en André Hazes hulde. “We wilden Bart destijds als drummer, maar hij mocht niet van zijn moeder.”
  [naar artikel]
 29. Lothar uit ‘Blind Getrouwd’ verbreekt z’n verloving: “Ik was niet meer 100% gelukkig bij Kelsey” (01/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Er komt dan toch géén huwelijk. Lothar Callaerts (27), bekend van ‘Blind Getrouwd’, en z’n verloofde Kelsey zijn ruim een halfjaar na hun verloving uit elkaar. “Ik was de controle wat kwijt”, verklaart Lothar, die op tv destijds zonder succes gekoppeld werd aan Tatiana ‘Tati’ Rogier, over de pijnlijke breuk. “Kelsey zag dit absoluut niet aankomen.”
  [naar artikel]
 30. Giani en Hanne als Duo Legato in ‘Belgium’s Got Talent’: “Er wordt vaak neerbuigend gedaan over ‘circusvolk’” (22/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Bart Peeters is fan van de ‘husky voice’ van Fransman Giani Giordano (24), Ruth Beeckmans stond versteld van de explosieve luchtacrobatie van Hanne Coeckelbergs (24). Samen ­bundelt dit koppel z’n krachten in ‘Belgium’s Got Talent’ als Duo Legato. “We leerden elkaar kennen in een Zwitsers circus”, klinkt het. “En ja, de vonk is meteen overgeslagen. We hebben daardoor wel een moeilijke keuze moeten maken.”
  [naar artikel]
 31. Paula Hawkins (‘Het meisje in de trein’) maakt sterke comeback met nieuwe thriller: “In elke Jan met de pet kan een moordenaar schuilen” (05/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Met ‘Het meisje in de trein’ scoorde Paula Hawkins zes jaar geleden dé megabestseller van het decennium. Na de matige opvolger ‘In het water’ is de Britse successchrijfster nu helemaal terug met ’Een langzaam smeulend vuur’, een zinderende psychothriller over sluimerende geheimen en hoe ze plots kunnen ontvlammen. “Hoe verschillend mensen reageren op trauma’s fascineert me mateloos.”
  [naar artikel]
 32. Jani Kazaltzis presenteert nieuw seizoen ‘Blind Gekocht’: “Ik heb anderhalf jaar in het stof gewoond ” (17/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Terug van (eventjes) weggeweest. Na een wat luwere periode keert Jani Kazaltzis volgend voorjaar terug door de grote poort als presentator van ‘Blind Gekocht’. “Er dienden nogal wat collega’s zich aan, dus het is lief dat ze aan me denken”, zegt de stylist die zich na de breuk met z’n vriend opnieuw prima in zijn vel voelt. “We horen elkaar nog regelmatig als vrienden.”
  [naar artikel]
 33. Keert ‘Tien Om Te Zien’ volgend jaar terug? “Het is een heel dure productie, dus de puzzel moet kloppen” (01/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De tv-comeback van het jaar is vanavond een feit. Na een break van dertien jaar komt 'Tien om te zien' opnieuw op het scherm. Een onvergetelijke vuurdoop voor presentator Aaron Blommaert: "De eerste minuten beleefde ik in een roes, daar herinner ik me niet al te veel van." Misschien kan hij volgend jaar wel nieuwe herinneringen maken, want iedereen stelt zich die ene vraag: zijn we opnieuw vertrokken en krijgen we een ‘Tien Om Te Zien’-zomer in 2022?
  [naar artikel]
 34. Bart (19) staakt audities ‘The Voice’ na deelname ‘K2 zoekt K3’: “Ik kan niet nog eens zo’n kritiek aan” (26/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Dat Bart Plysier uit Zedelgem er niet goed van was, van de uitspraken van Gordon na zijn prestatie in ‘K2 zoekt K3’ is een understatement. “Ik was in shock.” Ook al hadden de juryleden in de boxes wel op de knop gedrukt.
  [naar artikel]
 35. Bart (19) nam deel aan ‘K2 zoekt K3’ en staakt audities ‘The Voice’ uit angst: “Ik kan niet nog eens zo’n kritiek aan” (26/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Dat Bart Plysier uit Zedelgem niet goed was van de uitspraken van Gordon na zijn prestatie in ‘K2 zoekt K3’ is een understatement. “Ik was in shock.” Ook al hadden de juryleden in de boxes wel op de knop gedrukt.
  [naar artikel]
 36. Millennials verheerlijkten workaholic ‘girlboss’, maar Gen Z kijkt op naar aan wellness verslaafde ‘that girl’. Prof: “Nadruk ligt vooral op individualisme” (29/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Herinner je je de ‘girlboss’ nog? Die term werd door Gen Z in een nieuw jasje gestoken en ‘that girl’ gedoopt, met een hashtag die al meer dan 639 miljoen keer bekeken is. Een exacte definitie voor ‘that girl’ (vrij vertaald ‘dát ene meisje’) is er niet, maar het heeft alles te maken met je leven perfect op orde hebben. Is het idealiseren van die levensstijl wel zo’n gezonde tendens? Twee professoren aan het woord: “Nadruk ligt vooral op individualisme.”
  [naar artikel]
 37. Kathleen Aerts staat woensdag op ‘Tien Om Te Zien’, mét haar zoontjes: “Ze dromen al van een eigen rapalbum” (20/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Voor ‘The Masked Singer’ kroop Kathleen Aerts (43) nog in de huid van Zeemeermin, maar verder liet ze sinds K3 op muzikaal vlak niet veel meer van zich horen. Iets waar nu eindelijk verandering in komt. Speciaal voor haar realityreeks ‘Villa Zuid-Afrika’ bracht ze de single ‘Droom!’ uit, en volgende week staat Kathleen samen met zonen Jay en Lewis op het podium van ‘Tien Om Te Zien’. Hoe kwam dat allemaal tot stand? Mikt Kathleen op een nieuwe zangcarrière? En hoe staan de zaken in Zuid-Afrika?
  [naar artikel]
 38. Moeder van Davy Parmentier klapt uit de biecht: “Pas na drie jaar had ik verwerkt dat hij homo is” (25/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik dacht aan de kleinkinderen die ik nooit zou krijgen”, zegt Martine Dhaenen (61). Toen haar zoon Davy Parmentier (38) op z’n 18de vertelde dat hij op mannen valt, kwam dat hard binnen. Maar ze hoeft de hoop niet op te geven. “Mijn vriend en ik hebben een kinderwens, al is adoptie niet voor meteen”, zegt het ‘Belgium’s Got Talent’-jurylid in een uniek dubbelgesprek. Verder kijkt Parmentier ook terug op de kritiek die hij kreeg als presentator van ‘Wat Een Dag’ en vertelt hij over z’n bijzondere link met Ingeborg (54).
  [naar artikel]
 39. Jani Kazaltzis gaat het nieuwe seizoen van ‘Blind Gekocht’ presenteren: “Bij de verbouwing van mijn huis heb ik anderhalf jaar in het stof gewoond ” (17/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Terug van (eventjes) weggeweest. Na een wat luwere periode keert Jani Kazaltzis volgend voorjaar terug door de grote poort als presentator van ‘Blind Gekocht’. “Er dienden nogal wat collega’s zich aan, dus het is lief dat ze aan me denken”, zegt de stylist die zich na de breuk met z’n vriend opnieuw prima in zijn vel voelt. “We horen elkaar nog regelmatig als vrienden.”
  [naar artikel]
 40. LIVE. Opnames van de ‘Tien Om Te Zien’-revival van start: Get Ready gaat ‘Diep, Zo Diep’ (25/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Tien Om Te Zien’-fans wachten er al jaren op en vanavond is het eindelijk zover. Het iconische liedjesprogramma maakt een eenmalige comeback, op het Epernayplein in Middelkerke. Meer dan twintig artiesten van vroeger en nu geven er het beste van zichzelf tijdens een spetterende show, die op 1 september uitgezonden wordt op VTM. Wij nemen jullie nu al mee voor een exclusieve blik achter de schermen.
  [naar artikel]
 41. Ann Tuts overwoog even een ander beroep tijdens pandemie: “Ik zat best met een aantal issues” (07/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wat hebben ‘F.C. De Kampioenen’, ‘Onder Vuur’ en de musical ‘40-45’ met elkaar gemeen? Het antwoord: Ann Tuts. De 56-jarige West-Vlaamse actrice is opnieuw alomtegenwoordig. Al dacht ze tijdens de voorbije corona-periode wel na over een carrièreswitch. “Ik wilde iets helemaal anders gaan doen”, zegt ze. De actrice vertelt ook over haar andere toekomstplannen en het stuntwerk dat ze moest uitvoeren bij ‘F.C. De Kampioenen’. “Ze konden Herman nog net op tijd uit het water halen.”
  [naar artikel]
 42. COLUMN. Gelein houdt een depressiedagboek bij. “Hoe slechter het met me gaat, hoe specifieker mijn to-dolijstjes worden” (23/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Als je m’n Instagram moet geloven, heb ik nu de tijd van m’n leven. Vrolijke foto’s op het strand, lachend op een surfplank en uitbundig op de fiets. Ze moesten eens weten.” Sinds onze collega Gelein (34) het etiket ‘depressief’ opgeplakt kreeg, houdt ze een dagboek bij. Deze week vertelt ze hoe werken maar niet lukt, over haar overeenkomsten met Simone Biles en waarom haar to-dolijstjes niet alleen nutteloos, maar ook nog eens giftig zijn. “Ik doe van alles om tussen de dutjes door de verveling tegen te gaan.”
  [naar artikel]
 43. ‘Snackmasters’-winnaar Marcelo Ballardin over zijn echtgenoot: “Achter de schermen regelt hij alles” (16/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zijn restaurant Oak is een jaar volgeboekt, zijn brasserie draait goed en straks ligt zijn eerste modecollectie in de winkels. Om maar te zeggen dat topchef Marcelo Ballardin (40), die triomfeerde in ‘Snackmasters’, geen tijd overhoudt om zich voor te bereiden op zijn deelname aan ‘De Slimste Mens’. “Ik ben er héél bang voor”, geeft hij toe. Verder vertelt de keukenprins over z’n grote liefde Dominik en hoe het eraan toegaat in z'n keuken: “Vroeger werd ik snel boos en durfde ik hard te zijn tegen m’n personeel.”
  [naar artikel]
 44. Jani Kazaltzis presenteert nieuw seizoen ‘Blind Gekocht’: “Mijn aanpak zal verschillen van die van Kobe en Dina” (17/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Terug van (eventjes) weggeweest. Na een wat luwere periode keert Jani Kazaltzis volgend voorjaar terug door de grote poort als presentator van ‘Blind Gekocht’, waar hij Kobe Ilsen zal vervangen. “Er dienden nogal wat collega’s zich aan, dus het is lief dat ze aan me denken”, zegt de stylist die zich na de breuk met z’n vriend opnieuw prima in zijn vel voelt. “We horen elkaar nog regelmatig als vrienden.”
  [naar artikel]
 45. Jules Hanot schrijft een brief aan Otto-Jan Ham: “Stoere ‘bad boy’ en kwetsbare ‘softie’ tegelijk” (12/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In tijden van Twitter is een mening bij alles wat op ons scherm komt snel gegeven. Maar tv-beest Jules Hanot neemt zijn tijd en schrijft elke week een ouderwetse brief. De ene keer zalvend, de andere keer voorzien van een tik op de vingers van het tv-gezicht. Deze week richt hij zijn pen tot tv-presentator Otto-Jan Ham (42), die momenteel te zien is in ‘Tijd van ons leven’. “Schermgezichten die niet per se een charmantere versie van zichzelf willen aanbieden, hebben altijd een streepje voor.”
  [naar artikel]
 46. Ruud Vormer vrijuit over hoe hij eerst ‘heel kwaad werd’ en nu weer ‘goed in het kopje’ zit: “Ik moest het zien op training. Zeg het mij dan toch” (19/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ruud Vormer speelt (tot nader order) geen Champions League meer. Ruud Vormer wilde erover praten, Club Brugge stond het toe. Big boys don’t cry. “Als ik niet speel tegen City, zal het gevoelig zijn. Maar ik ga niet weer naar boven stormen.”
  [naar artikel]
 47. Spice Girls rotsvast overtuigd van hun ‘girl power’ (deel 1): “Het draaide allemaal om boys, boys, boys, wij vonden dat het tijd was voor verandering” (07/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vijfentwintig zomers geleden bestormde ‘Wannabe’ de planeet. De debuutsingle van de Spice Girls ontketende een nooit eerder geziene manie en lanceerde de meest succesvolle meidengroep aller tijden. Achter de branie, girlpower en monsterhits schuilden vijf soms onzekere meiden die uit het niets met immense wereldroem moesten omgaan en wier verschillende personaliteiten uiteindelijk botsten. “We hadden hetzelfde doel”, blikt Mel B terug. “En dat is, in Victoria’s woorden, ‘beroemder worden dan Persil-waspoeder’.”
  [naar artikel]
 48. Stand-upcomedian Jakob Perceval was drugsverslaafd: “Mijn ouders weenden van pure onmacht, omdat ze mij m’n leven zagen wegblowen” (22/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik maakte mezelf wijs: ‘Wiet, daar kan ik wel mee leven.’ Maar ik ben er door in de psychiatrie én in de gevangenis beland.” Met ‘Cannabismonoloog’ brengt Jakob Perceval (26) het verhaal van zijn verslaving. Bij het schrijven kreeg hij hulp van z’n vader, theatermaker Peter Perceval (55), ook al had die z’n zoon op het dieptepunt van z’n verslaving laten vallen. “Soms moet je durven zeggen: ‘Los zélf je problemen op.’”
  [naar artikel]
 49. Yves Deruyter en The Subs zegenen heropening van de clubs in met twee nieuwe songs: “Een ‘dafalganneke’ achteraf: daar mikken we op” (01/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Yves Deruyter en The Subs. Beiden gevestigde waarden in de Belgische rave - en technoscene, en dus kon een samenwerking niet uitblijven. Met ‘Rave Cloud’ en ‘Mind Attack’ zorgden de heren voor een dubbele soundtrack bij de heropening van de Belgische clubs. “Mensen zien dansen en feesten als vanouds: ik heb dat gemist”, klinkt het bij ‘the rebel’ himself.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.