Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

23 October 2021
23:22 uur

Lothar uit ‘Blind Getrouwd’ verbreekt z’n verloving: “Ik was niet meer 100% gelukkig bij Kelsey”

Het Laatste Nieuws

01/09/2021 - 11:04

Er komt dan toch géén huwelijk. Lothar Callaerts (27), bekend van ‘Blind Getrouwd’, en z’n verloofde Kelsey zijn ruim een halfjaar na hun verloving uit elkaar. “Ik was de controle wat kwijt”, verklaart Lothar, die op tv destijds zonder succes gekoppeld werd aan Tatiana ‘Tati’ Rogier, over de pijnlijke breuk. “Kelsey zag dit absoluut niet aankomen.”


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Lothar uit ‘Blind getrouwd’ verbreekt verloving met zijn vriendin Kelsey: “Ik was de controle wat kwijt” (01/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het wil maar niet lukken in de liefde voor Lothar Callaerts (27), die vorig jaar in Blind Getrouwd werd gekoppeld aan Tatiana ‘Tati’ Rogier. Een poosje geleden maakte hij via sociale media bekend dat hij trouwplannen had met zijn vriendin Kelsey. Het blijkt nu dat de verloving verbroken is.
  [naar artikel]
 2. Lothar uit ‘Blind Getrouwd’ praat voor het eerst over vriendin Kelsey: “Ik had altijd al een beetje een zwak voor haar” (08/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Sinds ‘Blind Getrouwd’ ligt Lothar Callaerts (26) - die in het programma aan Tatiana (Tati) werd gekoppeld - goed in de markt. Naar eigen zeggen...
  [naar artikel]
 3. Lothar uit ‘Blind Getrouwd’ over zijn verloving met Kelsey: “We zijn nog geen jaar samen, maar als het goed zit, moet je niet wachten” (24/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op 13 februari, een dag voor valentijn, heeft Lothar Callaerts (27) zijn vriendin Kelsey ten huwelijk gevraagd. In het vorige seizoen van ‘Blind Getrouwd’ gaf Lothar al eens z’n jawoord aan Tati, maar dat huwelijk liep op een sisser af. Dit keer is hij echter zo verliefd dat hij ons maar wat graag alle details van zijn aanzoek en hun toekomstplannen vertelt. “Deze keer zal het gebaseerd zijn op grote liefde, en dus zal het twintig keer mooier zijn dan in ‘Blind Getrouwd’.”
  [naar artikel]
 4. Tati van ‘Blind Getrouwd’ weerlegt kritiek op ‘passieve’ houding: “Ik heb wél voor Lothar gevochten, elke dag zelfs” (14/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik leerde een topkerel kennen.” Jawel, Tati (29) heeft het wel degelijk over Lothar (26), aan wie ze haar jawoord gaf in ‘Blind Getrouwd’, maar...
  [naar artikel]
 5. Ook seksuologe Lotte Vanwezemael ergert zich soms aan de deelnemers van ‘Blind Getrouwd’: “Ik had Tati en Lothar graag even wakker geschud” (12/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “Als ik Jonah en Winnie bezig zie, denk ik: ‘Yes!’” zegt seksuologe Lotte Vanwezemael (27) van ‘Blind Getrouwd’ in Dag Allemaal. Ook al loopt het...
  [naar artikel]
 6. Lothar uit ‘Blind getrouwd’ heeft opnieuw de liefde gevonden (19/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Lothar Callaerts vond zijn match niet bij Tatiana in ‘Blind Getrouwd’, maar heeft nu gelukkig wél de liefde gevonden bij iemand anders.
  [naar artikel]
 7. Laura uit ‘Blind Getrouwd’ is dolverliefd op Yorben: “We willen niet te lang wachten om aan kinderen te beginnen” (19/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In de tweedelige special ‘Blind Getrouwd: De Jubilee’, die VTM uitzendt op 25 oktober en 1 november, zien we ook Laura (29) terug. Zij trouwde in het programma zonder succes met Sonny (32), maar heeft intussen bij elektricien Yorben (29) het geluk én een plusdochter gevonden. Het koppel denkt zelfs al aan gezinsuitbreiding. In dit exclusieve dubbelgesprek vertellen ze honderduit over hun kennismaking, hun voormalige relaties en hun toekomstplannen. “Pas achteraf ben ik te weten gekomen dat ze aan ‘Blind Getrouwd’ had deelgenomen.”
  [naar artikel]
 8. Sinds ‘Blind Getrouwd’ ligt Lothar goed in de markt: “Meer dan honderd berichten per dag... maar mijn hoofd staat er nog niet naar” (03/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Helaas liep het huwelijk van Lothar Callaerts (26) in ‘Blind Getrouwd’ op de klippen. Toch blikt hij met een positief gevoel terug op zijn avontuur...
  [naar artikel]
 9. Stijn en Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ bergen kinderwens op: “Ik moet rouwen om de dochter die ik nooit zal hebben” (21/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In november zullen Nuria Gilizintinova (34) en Stijn Van Poucke (43) uit het allereerste seizoen van ‘Blind Getrouwd’ zes jaar getrouwd zijn. De gevreesde ‘seven year itch’ komt dus langzaamaan dichterbij. “Maar we hebben allesbehalve een saai leven”, verzekert het koppel. Een gesprek over je kind kwijtraken aan zee, schuldgevoelens rond hun kinderwens en leven tussen verbouwingen. “De rommel is niet echt bevorderlijk voor ons seksleven.”
  [naar artikel]
 10. Lothar uit ‘Blind Getrouwd’ kondigt verloving aan (15/02/2021 - Metro)
  Dezelfde dag dat het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ van start ging, had ook een oud-kandidaat heuglijk nieuws. Lothar, wiens huwelijk met Tati(ana) vorig seizoen op een sisser afliep, kondigde aan dat hij verloofd is met zijn nieuwe vriendin Kelsey. Zeggen dat de deelname van Lothar aan het VTM-programma van een leien dakje liep, zou de waarheid serieus oneer aandoen. Op de trouwdag was zijn bruid Tatiana (Tati voor de vrienden) nog enthousiast, maar dat was al een heel stuk minder tijdens hun huwelijksreis. Dit bericht bekijken op Instagram Een bericht gedeeld door LOTHAR CALLAERTS (@callaertslothar) Van grote verliefdheid was weinig tot geen spraken, waarna ze haar ‘Lotje’ aan zijn noodlot overliet. Na de terugkeer en de proef van het verplichte samenhokken zakte de temperatuur zelfs helemaal onder nul. Dieptepunt waren de beelden waarop hij in de zetel moest slapen. Uiteindelijk besloten de twee niet onverwacht om als vrienden uit elkaar te gaan. Kelsey brengt soelaas Gelukkig voor Lothar vond hij alsnog de ware liefde. Al begin juni maakte hij bekend dat hij opnieuws van ’t straat was. De gelukkige? Kelsey, een 26-jarige dame uit Antwerpen. Negen maanden later zijn ze zelfs al klaar voor de volgende stap. Op Instagram toonde hij namelijk een foto van zijn geliefde met een ring aan. “She said yes”, was zijn begeleidend tekstje. Alle geluk samen, Lothar en Kelsey! Lees ook: Tatiana uit ‘Blind Getrouwd’ aangedaan door harde reacties: “Ik ben ook maar een mens” Het bericht Lothar uit ‘Blind Getrouwd’ kondigt verloving aan verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 11. Lothar uit ‘Blind getrouwd’ heeft een nieuwe vriendin (19/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Lothar Callaerts heeft de liefde gevonden na Blind getrouwd. Niet bij Tatiana, zoals veel kijkers van het VTM-programma hoopten, wel bij Kelsey.
  [naar artikel]
 12. ‘Blind Getrouwd’-kandidaten houden maandag reünie in ‘De Jubilee’: Liefde, vriendschap en veel volle buikjes (22/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Alle love birds van de voorbije 6 ‘Blind Getrouwd’-seizoenen verzamelen maandag voor een groots jubileumfeest. Wie is happy single, wie is verliefd, verloofd, getrouwd of in blijde verwachting? We komen het allemaal te weten. “Het is een zaal vol liefde”, zegt ex-kandidaat Nuria.
  [naar artikel]
 13. Lothar uit ‘Blind getrouwd’: “Ik heb Tati laten weten dat ik een nieuwe vriendin heb” (08/07/2020 - Het Nieuwsblad)
  Lothar heeft liefdesgeluk gevonden. Niet bij Tati, met wie hij hele lange stiltes had tijdens ‘Blind getrouwd’. Maar met de 26-jarige Kelsey uit Antwerpen. “Het lijkt een sprookje”, vertelt hij aan TV-familie.
  [naar artikel]
 14. Nicolas en Evelien uit 'Blind Getrouwd’: “Zelfs nu begeleiden de makers ons soms nog” (20/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Evelien hoopte stiekem op een meisje, mij maakte het niet uit”. Het hoeft dus niet te verwonderen dat Nicolas (34) en Evelien (39) in de wolken zijn met hun tweede kindje, dochtertje Alicia. Wij spraken de kersverse vader - straks ook te zien in ‘Blind Getrouwd: de Jubilee’ - over de bevalling, zijn veranderende relatie met Evelien, online haat en het échte verloop van hun romance. “Ik kan je verzekeren dat het niet zo was als op tv.”
  [naar artikel]
 15. Meer ‘Blind Getrouwd’: Bekend Vlaanderen bekijkt hun trouwfoto’s (18/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Blind Getrouwd’ nodigde enkele BV’s uit om eens terug te kijken naar hun oude trouwfoto’s. Een veelgehoorde commentaar? “Er zijn ondertussen wel...
  [naar artikel]
 16. Damiano van ‘Blind Getrouwd’ stelt zijn lief voor: “Eind dit jaar willen we gaan samenwonen” (08/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Damiano Fiore (41), die in 2018 in ‘Blind Getrouwd’ zonder succes gekoppeld werd aan Wendy Dirven, heeft een vriendin. Al een halfjaar, blijkbaar. Maar nu is hij klaar om haar voor te stellen aan Vlaanderen. Nati (30) heet ze, en ze maakt de stoere bink met Italiaanse roots heel gelukkig, zo vertelt hij in een eerste gesprek over zijn nieuwe relatie én zijn job als gezondheidscoach. “Mijn vriendin vormt een verlengde van mezelf.”
  [naar artikel]
 17. Christophe en Nick uit ‘Blind Getrouwd’ vieren hun ‘echtscheidingsfeest’ (12/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het begon allemaal met een groot feest, en zo wilden ze het ook afsluiten. Christophe Ramont en Nick Laenen, die in ‘Blind Getrouwd’ aan elkaar gekoppeld werden maar aan het einde van het seizoen besloten om uit elkaar te gaan, hebben hun avontuur afgelopen weekend gevierd met een groot ‘echtscheidingsfeest’. In het bijzijn van hun familie, vrienden én een aantal ‘Blind Getrouwd’-collega’s.
  [naar artikel]
 18. ‘Blind Getrouwd’-deelnemers houden reünie in nieuw programma ‘De Jubilee’ (12/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe vergaat het de deelnemers van ‘Blind Getrouwd’ intussen? VTM vroeg het zich af en nodigde hen allemaal uit voor ‘Blind getrouwd: jubilee’. Over twee afleveringen vertellen de koppels en singles daarin hoe het hen vergaat. Van hun huwelijk, over hun kinderen tot hun nieuwe relaties. Al doen niet álle voormalige deelnemers mee.
  [naar artikel]
 19. Evelien en Nicolas uit ‘Blind Getrouwd’ verwelkomen tweede kindje: “Welkom op de wereld” (13/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De ooievaar is op bezoek geweest bij Evelien Baten en Nicolas Vanderhallen uit ‘Blind Getrouwd’. De twee zijn voor de tweede keer ouders geworden, zo maakt het koppel bekend via sociale media. “Welkom op de wereld, lieve kleine zus!”, klinkt het trots op Instagram.
  [naar artikel]
 20. Australische ‘Blind Getrouwd’-kandidate lyrisch over geur van haar man. Gaat liefde door de neus? Prof: “Lichaamsgeur is even uniek als een vingerafdruk” (23/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Je ruikt heerlijk.” Het is het allereerste wat de dolgelukkige Jo tegen haar nieuwe echtgenoot zegt in ‘Blind Getrouwd – Australië’. Het bewijst nog maar eens dat aantrekkingskracht vooral ontstaat door scheikundige processen in onze hersenen. En veel daarvan heeft te maken met geurstoffen, zegt hoogleraar fysiologie en ‘verliefdheidsprofessor’ Jan Hindrik Ravesloot. Hij legt uit waarom feromonen niét zo’n grote rol spelen als iedereen denkt en op welke manier ons reukorgaan onze partnerkeuze dan wel beïnvloedt. “Geur is een handig strijdmiddel in de romantische arena.”
  [naar artikel]
 21. Nick uit ‘Blind Getrouwd’ over nieuwe vriend: “Bij hem kom ik voor het eerst tot rust” (07/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Nick Laenen (40), die vorig jaar deelnam aan het VTM-programma ‘Blind Getrouwd’, waarin hij een koppel vormde met Christophe Ramont (39), is opnieuw verliefd. Dat maakte hij zelf bekend op Instagram door een foto te posten van zichzelf in de armen van een niet zichtbare partner. “Hij wil liever niet in de schijnwerpers staan, en dat respecteer ik volledig. Ik vind het ook prima om de liefde van mijn leven lekker voor mezelf te houden”, zegt Nick.
  [naar artikel]
 22. Lothar uit ‘Blind Getrouwd’ heeft zijn vriendin Kelsey ten huwelijk gevraagd (14/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Lothar uit ‘Blind Getrouwd’ heeft vandaag een leuk nieuwtje voor al zijn volgers. Hij heeft namelijk zijn vriendin Kelsey Boey ten huwelijk gevraagd. “She said yes”, klinkt het op zijn Instagramaccount.
  [naar artikel]
 23. Nick uit ‘Blind Getrouwd’ vertelt over nieuwe vriend: “Bij hem kom ik voor het eerst tot rust” (07/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Nick Laenen (40), die vorig jaar deelnam aan het VTM-programma ‘Blind Getrouwd’, waarin hij een koppel vormde met Christophe Ramont (39), is opnieuw verliefd. Dat maakte hij zelf bekend op Instagram door een foto te posten van zichzelf in de armen van een niet zichtbare partner. “Hij wil liever niet in de schijnwerpers staan, en dat respecteer ik volledig. Ik vind het ook prima om de liefde van mijn leven lekker voor mezelf te houden”, zegt Nick.
  [naar artikel]
 24. Tweede kindje voor Evelien en Nicolas uit ‘Blind Getrouwd’: “Welkom op de wereld” (13/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De ooievaar is op bezoek geweest bij Evelien Baten en Nicolas Vanderhallen uit ‘Blind Getrouwd’. De twee zijn voor de tweede keer ouders geworden, zo maakt het koppel bekend via sociale media. “Welkom op de wereld, lieve kleine zus!”, klinkt het trots op Instagram.
  [naar artikel]
 25. In ‘Blind getrouwd’ lukte het niet, maar nu heeft Nick toch de liefde gevonden (30/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Vlaanderen supporterde in 2020 vurig voor Christophe Ramont en Nick Laenen, maar het eerste homokoppel dat deelnam aan het VTM-programma ‘Blind getrouwd’ bleef niet bij elkaar. Nu lijkt die laatste toch de liefde te hebben gevonden: bij een foto van zichzelf in de armen van een onzichtbare partner schrijft Laenen “You give me butterflies”, “Je geeft me vlinders”.
  [naar artikel]
 26. In ‘Blind getrouwd’ lukte het niet, maar nu heeft Nick toch de liefde gevonden (29/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Vlaanderen supporterde in 2020 vurig voor Christophe Ramont en Nick Laenen, maar het eerste homokoppel dat deelnam aan het VTM-programma ‘Blind getrouwd’ bleef niet bij elkaar. Nu lijkt die laatste toch de liefde te hebben gevonden: bij een foto van zichzelf in de armen van een onzichtbare partner schrijft Laenen “You give me butterflies”, “Je geeft me vlinders”.
  [naar artikel]
 27. De week van Nuria uit ‘Blind Getrouwd’: “Jonah kan heel melig zijn. Ik ben blij dat Stijn niet meer zo is!” (11/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Blind Getrouwd’ is bezig aan z’n vijfde jaargang. In ‘Story’ werpt Nuria Gilizintinova (31), die in het eerste seizoen met succes gekoppeld werd...
  [naar artikel]
 28. De week van Nuria uit ‘Blind Getrouwd’: “Tati en Lothar lijken net twee pubers” (21/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Blind Getrouwd’ is aan zijn vijfde jaargang toe, en wie is er beter geschikt om wekelijks haar blik te werpen op de slaagkansen van Cupido en de...
  [naar artikel]
 29. BINNENKIJKEN. Hier gingen de ‘Blind Getrouwd’-koppels op huwelijksreis (20/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Na het trouwfeest volgt de huwelijksreis, en dat is ook in ‘Blind Getrouwd’ niet anders. “Het was een heel gepuzzel”, zegt Roel van reisorganisatie...
  [naar artikel]
 30. Het is over en uit voor Jolien en Annelies: ze hebben ‘Blind Getrouwd’ compleet onderschat (+ wat u allemaal niet op tv zag) (18/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik heb het experiment zwaar onderschat”, zo zuchtte Annelies na een maandje huwelijk met Joris in ‘Blind Getrouwd’. “Zwaar onderschat” is een...
  [naar artikel]
 31. Lothar uit ‘Blind Getrouwd’ maakt er geen geheim van: “Dat eerste moment is een vleeskeuring” (+ wat u niet zag op tv) (23/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Vorige week konden Nick en Christophe, het eerste homokoppel in ‘Blind Getrouwd’, elkaar niet snel genoeg knuffelen. In de tweede aflevering van...
  [naar artikel]
 32. Gezocht: 45-plussers die willen deelnemen aan ‘Blind Getrouwd’ (12/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “Ouder dan 45 en geen of meerderjarige kinderen? Schrijf je gerust in voor ‘Blind Getrouwd’!” Met deze oproep proberen verschillende gezichten van...
  [naar artikel]
 33. Sonny pakt zijn biezen en Lothar verbant zichzelf naar de sofa in ‘Blind Getrouwd’ (22/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De koppels van ‘Blind Getrouwd’ zijn na vijf afleveringen - met een instant huwelijk, een trouwfeest en een droom van een huwelijksreis- in de...
  [naar artikel]
 34. Candice uit ‘Blind Getrouwd' begint eigen webshop: “Marijn steunt me door dik en dun” (10/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Candice Martens (31) uit ‘Blind Getrouwd’ begint binnenkort haar eigen webshop. Daarop zal ze een kleurrijke collectie vrouwenkleren en accessoires verkopen. De stuks zijn gebaseerd op haar eigen kledij. “Er zal heel wat werk kruipen in de job, want ik doe alles zelf. Van de collecties kiezen en model staan tot de website ontwikkelen en de boekhouding doen. Gelukkig krijg ik heel wat hulp van mijn zus en Marijn.”
  [naar artikel]
 35. Candice uit ‘Blind Getrouwd' begint met eigen webshop: “Marijn steunt me door dik en dun” (10/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Candice Martens (31) uit ‘Blind Getrouwd’ begint binnenkort haar eigen webshop. Daarop zal ze een kleurrijke collectie vrouwenkleren en accessoires verkopen. De stuks zijn gebaseerd op haar eigen kledij. “Er zal heel wat werk kruipen in de job, want ik doe alles zelf. Van de collecties kiezen en model staan tot de website ontwikkelen en de boekhouding doen. Gelukkig krijg ik heel wat hulp van mijn zus en Marijn.”
  [naar artikel]
 36. Het is over en uit voor Jolien en Annelies: ze hebben ‘Blind Getrouwd’ compleet en zwaar onderschat (+ wat u allemaal niet op tv zag) (18/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik heb het experiment zwaar onderschat”, zo zuchtte Annelies na een maandje huwelijk met Joris in ‘Blind Getrouwd’. “Zwaar onderschat” is een...
  [naar artikel]
 37. ‘Blind Getrouwd’ trekt meer dan 1 miljoen nieuwsgierigen (06/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Liefst 1.030.000 Vlamingen keken maandagavond naar de tweede aflevering van ‘Blind Getrouwd’ en zagen hoe Damiano en Wendy elkaar het ‘ja’-woord...
  [naar artikel]
 38. VIDEO. Bruid die aanstaande vernederde in ‘Blind getrouwd Australië’ kan gevoelens plots niet meer te baas (19/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De kijkers van de Australische versie van ‘Blind Getrouwd’ wrijven zich hoopvol in de handen: hoewel het huwelijk tussen Ning (33) en ‘haar’ Mark...
  [naar artikel]
 39. Laura uit ‘Blind getrouwd’ legt de schuld bij zichzelf: “Sorry, ik kan niet 24 uur op 24 de beste versie van mezelf zijn” (17/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik heb het onderschat”, zegt Laura (27) uit ‘Blind Getrouwd’ eerlijk in Dag Allemaal, na een pijnlijke episode in haar prille huwelijk met Sonny...
  [naar artikel]
 40. VIDEO. Bruid die aanstaande compleet vernederde in ‘Blind getrouwd Australië’ kan gevoelens plots niet meer de baas (19/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De kijkers van de Australische versie van ‘Blind Getrouwd’ wrijven zich hoopvol in de handen: hoewel het huwelijk tussen Ning (33) en ‘haar’ Mark...
  [naar artikel]
 41. VIDEO. Bruid die aanstaande compleet vernederde in ‘Blind getrouwd Australië’ kan gevoelens plots niet meer te baas (19/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De kijkers van de Australische versie van ‘Blind Getrouwd’ wrijven zich hoopvol in de handen: hoewel het huwelijk tussen Ning (33) en ‘haar’ Mark...
  [naar artikel]
 42. Er komt een toneelstuk van ‘Blind Getrouwd’ met Peter Bulckaen, Greet Rouffaer en Tine Priem (04/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Na de komedies ‘Komen Eten’ en ‘Dubbeldate’, stelt het Prethuis haar nieuwe productie voor: ‘Blind Getrouwd’. Een komedie van Jeroen Maes met Peter...
  [naar artikel]
 43. Peter Bulckaen, Greet Rouffaer en Tine Priem samen op de planken in ‘Blind Getrouwd’ (04/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Na de komedies ‘Komen Eten’ en ‘Dubbeldate’, stelt het Prethuis haar nieuwe productie voor: ‘Blind Getrouwd’. Een komedie van Jeroen Maes met Peter...
  [naar artikel]
 44. De ‘Blind Getrouwd’-mannen over hun avontuur en hun lieven: “Mijn eerste match op Tinder was meteen prijs” (28/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In hun huwelijken liep niet alles even gesmeerd, maar achter de schermen van ‘Blind Getrouwd’ bloeide er wel een mooie vriendschap tussen de mannen van het meest recente seizoen. En tegenwoordig is Cupido hen goedgezind, want het viertal is opnieuw van ‘t straat. Een uniek gesprek met Davy, Dennis, Marijn en Sven over leunen op elkaar, verpletterende druk en de liefde. Wie heeft nog contact met zijn ex-vrouw? En hoe leerden ze hun nieuwe vriendinnen kennen?
  [naar artikel]
 45. Australische ‘Blind Getrouwd’ kent alweer een buitenechtelijke affaire (18/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Vlaamse ‘Blind Getrouwd’ mag dan een succesformule zijn, die Australische versie lijkt meer op ‘Temptation Island’. Elk jaar ontstaan er...
  [naar artikel]
 46. Jani Kazaltzis presenteert nieuw seizoen ‘Blind Gekocht’: “Ik heb anderhalf jaar in het stof gewoond ” (17/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Terug van (eventjes) weggeweest. Na een wat luwere periode keert Jani Kazaltzis volgend voorjaar terug door de grote poort als presentator van ‘Blind Gekocht’. “Er dienden nogal wat collega’s zich aan, dus het is lief dat ze aan me denken”, zegt de stylist die zich na de breuk met z’n vriend opnieuw prima in zijn vel voelt. “We horen elkaar nog regelmatig als vrienden.”
  [naar artikel]
 47. Tati uit ‘Blind Getrouwd’ over harde verwijten op sociale media: “Dit doet zoveel pijn!” (18/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “Hier was ik zó bang voor”, zegt Tatiana (29) uit ‘Blind Getrouwd’ in TV Familie. Daarmee doelt ze op alle kritiek die ze kreeg op haar kille...
  [naar artikel]
 48. Australische ‘Blind Getrouwd’ doet het opnieuw: buitenechtelijke affaire na incident met cupcake (18/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Vlaamse ‘Blind Getrouwd’ mag dan een succesformule zijn, die Australische versie lijkt meer op ‘Temptation Island’. Elk jaar ontstaan er...
  [naar artikel]
 49. Alwéér een buitenechtelijke affaire in Australische ‘Blind Getrouwd’ (18/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Waar de Vlaamse ‘Blind Getrouwd’ een lief en romantisch programma is, lijkt de Australische versie meer op ‘Temptation Island’. Vorig jaar ontstond...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.