Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

20 September 2021
11:15 uur

Antwerpse politie arresteert verdachte die anti-lgbti-stickers verspreidde

De Standaard

14/09/2021 - 14:37

De Antwerpse politie kon de verdachte arresteren die op verschillende plaatsen in Antwerpen stickers verspreidde met een anti-lgbti-boodschap.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE STANDAARD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Politie arresteert verdachte die anti-LGBTQ-stickers in Antwerpen verspreidde (14/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Antwerpse politie kon de verdachte arresteren die op verschillende plaatsen in Antwerpen stickers verspreidde met een anti-LGBTI-boodschap. Het onderzoek van de cel diversiteit en verschillende interne partners leidde vandaag tot een huiszoeking en een arrestatie.
  [naar artikel]
 2. Politie arresteert man (30) die anti-LGBTQ-stickers in Antwerpen verspreidde (14/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Antwerpse politie heeft een verdachte gearresteerd die op verschillende plaatsen in Antwerpen stickers verspreidde met een anti-LGBTQ-boodschap. Het gaat om een dertigjarige man.
  [naar artikel]
 3. Verdachte opgepakt die anti-LGBTI-stickers verspreidde in Antwerpen  (14/09/2021 - VRT NWS)
  De lokale politie van Antwerpen heeft deze voormiddag een man gearresteerd die ervan wordt verdacht dat hij op verschillende plaatsen in Antwerpen anti-LGBTI-stickers heeft verspreid. Dat gebeurde na een huiszoeking bij de man.
  [naar artikel]
 4. Verdachte opgepakt voor verspreiden anti-LGBTI-stickers (14/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Antwerpse politie heeft een man opgepakt die ervan verdacht wordt anti-LGBTI-stickers verspreid te hebben. De man werd dinsdag gearresteerd
  [naar artikel]
 5. Verdachte opgepakt voor verspreiden anti-LGBTI-stickers (14/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse politie heeft een man opgepakt die ervan verdacht wordt anti-LGBTI-stickers verspreid te hebben. De man werd dinsdag gearresteerd
  [naar artikel]
 6. Verdachte opgepakt voor verspreiden anti-LGBTI-stickers (14/09/2021 - Het Nieuwsblad)
  De Antwerpse politie heeft een man opgepakt die ervan verdacht wordt anti-LGBTI-stickers verspreid te hebben. De man werd dinsdag gearresteerd
  [naar artikel]
 7. Verdachte opgepakt die anti-lgbtq+-stickers verspreidde in Antwerpen (14/09/2021 - De Morgen)
  Sinds afgelopen weekend duiken er anti-lgbtq+-stickers op heel wat locaties op in Antwerpen. De Antwerpse politie heeft vandaag een verdachte kunnen arresteren.
  [naar artikel]
 8. Antwerpse politie start onderzoek naar anti-LGBTQ-stickers in Antwerpen (12/09/2021 - VRT NWS)
  De Antwerpse politie krijgt sinds vanmorgen verschillende meldingen binnen van anti-LGBTQ-stickers die in het straatbeeld opduiken. Op de sticker staat een doorstreepte regenboogvlag met de woorden "gewoon normaal". De cel diversiteit van de Antwerpse politie is een onderzoek gestart.
  [naar artikel]
 9. Is aanbrengen van anti-lgbtistickers wel strafbaar? (15/09/2021 - De Standaard)
  De Antwerpse politie arresteerde de persoon achter de stickers met haatdragende boodschappen tegenover lgbti-personen en het parket voert een onderzoek. Maar experts betwijfelen of de afbeeldingen wel strafbaar zijn.
  [naar artikel]
 10. Is aanbrengen van anti-lgbtistickers wel strafbaar? (15/09/2021 - Het Nieuwsblad)
  De Antwerpse politie arresteerde de persoon achter de stickers met haatdragende boodschappen tegenover lgbti-personen en het parket voert een onderzoek. Maar experts betwijfelen of de afbeeldingen wel strafbaar zijn.
  [naar artikel]
 11. Stickers tegen LGBTI+ -gemeenschap duiken op in Antwerpen, politie voert onderzoek (12/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Stickers met een regenboogvlag, symbool voor de LGBTI+-gemeenschap, die met een zwarte streep is doorkruist en de tekst ‘Gewoon normaal’, zorgt voor ongerustheid. Ze doken afgelopen weekend op enkele plekken op in Antwerpen en Gent. De politie stelt een onderzoek in.
  [naar artikel]
 12. Opnieuw anti-LGBTQ-stickers gevonden in Antwerpen: politie start onderzoek (15/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  In de Abdijstraat aan het Kiel in Antwerpen zijn vanochtend nieuwe anti-LGBTQ-stickers gevonden. De stickers werden aangebracht op een poster van het WK Wielrennen en op enkele vuilnisbakken in de straat. Dat meldt Het Laatste Nieuws.
  [naar artikel]
 13. Nieuwe anti-LGBTQ-stickers gevonden in Abdijstraat: politie start onderzoek (15/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In de Abdijstraat aan het Kiel in Antwerpen zijn deze ochtend nieuwe anti-LGBTQ-stickers gevonden. De stickers werden aangebracht op een poster van het WK Wielrennen en op enkele vuilbakken in de straat.
  [naar artikel]
 14. Anti-LGBTQ-stickers duiken op in Antwerpen: is dat eigenlijk strafbaar? (15/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse politie heeft een persoon gearresteerd achter de stickers met haatdragende boodschappen tegenover LGBTQ-personen en het parket voert een onderzoek. Maar experts betwijfelen of de afbeeldingen wel strafbaar zijn.
  [naar artikel]
 15. Anti-LGBTQ-stickers duiken op in Antwerpen, politie start onderzoek (12/09/2021 - De Morgen)
  Een regenboogvlag met een zwarte streep erdoor, en daarrond de woorden ‘gewoon normaal’. Zulke anti-lgbtq-stickers duiken sinds dit weekend op heel wat locaties op in Antwerpen. De cel diversiteit van de politie is een onderzoek gestart.
  [naar artikel]
 16. BEKIJK - Europese ministers buigen zich over anti-homowet in Hongarije: dit staat op het spel (22/06/2021 - VRT NWS)
  De regeringsleiders van de Europese Unie beraden zich op dit moment over de anti-LGBTI-wet die vorige week in Hongarije werd goedgekeurd. Die bepaalt dat er niet mag worden verwezen naar holebi- en transgenders in ruimtes waar minderjarigen aanwezig kunnen zijn. Europa-kenner Rob Heirbaut is ter plaatse in Luxemburg en blikt in onze VRT NWS Live vooruit op de Europese ministerraad, politicoloog en LGBTI-activist Rémy Bonny geeft duiding bij de omstreden anti-homowet.
  [naar artikel]
 17. Anti-LGBTQ-stickers duiken op in Antwerpen, cel diversiteit start onderzoek (12/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een streep door de regenboogvlag en de woorden ‘gewoon normaal’. Deze anti-LGBTQ-stickers doken dit weekend op in Antwerpen. De cel diversiteit is een onderzoek gestart.
  [naar artikel]
 18. Extra stickers om zone 30 af te dwingen (23/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse zones 30 krijgen extra signalisatie. Die komt er in de vorm van stickers op het wegdek, om de 250 meter. Het gaat om 2.500 stickers.
  [naar artikel]
 19. Politie arresteert tiende verdachte in Manchester (26/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse politie heeft vanochtend opnieuw een verdachte opgepakt die gelinkt zou zijn aan de zelfmoordaanslag van maandag in Manchester, waarbij
  [naar artikel]
 20. 15 Europese leiders in brief: "Blijven vechten tegen discriminatie tegen LGBTI" (24/06/2021 - VRT NWS)
  Net voor een Europese top in Brussel hebben 15 Europese regeringsleiders en staatshoofden een brief geschreven aan de voorzitters van de Europese Commissie en de Europese Raad waarin ze hun engagement bevestigen om te blijven strijden voor de "fundamentele rechten" van de LGBTI-gemeenschap. Zonder Hongarije bij naam te noemen is het al het derde openlijke verzet tegen de nieuwe Hongaarse anti-LGBTI-wetgeving op Europees topniveau.
  [naar artikel]
 21. Beschadigde Trump-ster: politie arresteert verdachte (27/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De politie heeft een verdachte gearresteerd voor vandalisme van de ster van de Repuiblikeinse presidentskandiaat Donald Trump op de Hollywood
  [naar artikel]
 22. Britse politie arresteert verdachte steekpartij Birmingham (07/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Er is een verdachte gearresteerd in verband met de steekpartij in de Engelse stad Birmingham, zo heeft de politie van de West Midlands maandag...
  [naar artikel]
 23. Zweedse politie arresteert tweede verdachte (08/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Zweedse politie heeft een tweede verdachte gearresteerd die wordt verdacht van betrokkenheid bij de aanslag met een vrachtwagen. Dat meldt de
  [naar artikel]
 24. Politie arresteert opnieuw verdachte in Manchester (26/05/2017 - De Tijd)
  07:11 De Britse politie heeft vrijdag opnieuw een verdachte opgepakt die gelinkt zou zijn aan de zelfmoordaanslag van maandag in Manchester, waarbij 22 doden en meer dan honderd gewonden vielen.
  [naar artikel]
 25. Antwerpse politie lost schoten op auto die op hen probeert in te rijden (08/06/2020 - VRT NWS)
  Afgelopen nacht heeft de Antwerpse politie een spectaculaire achtervolging ingezet. Toen de politie een auto met een gestolen nummerplaat wilde controleren, probeerde de bestuurder de politie aan te rijden. De politie schoot op de banden maar de verdachten konden vluchten. De politie kon één verdachte arresteren. De andere verdachte is voorlopig nog niet gevat.
  [naar artikel]
 26. Britse politie arresteert verdachte steekpartij Birmingham (07/09/2020 - De Morgen)
  Er is een verdachte gearresteerd in verband met de steekpartij in de Engelse stad Birmingham, zo heeft de politie van de West Midlands maandag meegedeeld. Het gaat om een 27-jarige man die in Selly Oak omstreeks 5 uur Belgische tijd is opgepakt.
  [naar artikel]
 27. Aanslag Manchester - Politie arresteert opnieuw verdachte (04/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  De politie heeft zondag opnieuw een verdachte opgepakt die gelinkt zou zijn aan de aanslag van 22 mei in Manchester, waarbij 22 mensen om het leven kwamen.
  [naar artikel]
 28. Politie arresteert verdachte die mogelijk betrokken is bij transport drugschemicaliën (10/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Door een oplettende getuige in het Nederlandse Budel-Schoot is gisteren in het Noord-Limburgse Pelt een verdachte gearresteerd, die mogelijk...
  [naar artikel]
 29. Politie Florida arresteert drie 'verdachte terroristen' (12/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 30. Politie arresteert minderjarige die verdacht wordt van acht inbraken in serviceflats (05/04/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse politie heeft begin deze week een jongeman opgepakt die verantwoordelijk wordt geacht voor minstens acht inbraken in serviceflats in Deurne. De 17-jarige verdachte is intussen voorgeleid bij de jeugdrechter en geplaatst in de gesloten instelling van Everberg.
  [naar artikel]
 31. Aanslag Londense metro: politie arresteert 18-jarige verdachte (16/09/2017 - De Tijd)
  12:34 De Britse politie heeft een verdachte opgepakt in het onderzoek naar de aanslag in de Londense metro.
  [naar artikel]
 32. "Drugsbaron achter dodenlijst werkt samen met politie" (05/10/2018 - De Morgen)
  De Antwerpse drugswereld wordt zenuwachtig van de 'onthullingen' in Nederlandse en Marokkaanse media. Vooral de site Crimebron.nl zaait onrust, zo schrijft Het Laatste Nieuws. De Marokkaanse Antwerpenaar Nordin El H. wordt afgeschilderd als een handlanger van de Amerikaanse anti-drugsbrigade DEA. Diezelfde El H. verspreidde begin dit jaar in Antwerpen een dodenlijst met 9 namen van zogezegde politie-informanten.
  [naar artikel]
 33. Antwerpse politie vat verdachte van lange lijst inbraken, overvallen en autodiefstallen (13/05/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De lokale recherche van de Antwerpse politie heeft een 29-jarige man gevat die verdacht wordt van verschillende woninginbraken, overvallen op onder meer tankstations en autodiefstallen. De verdachte kwam in beeld van de politie na een poging tot overval op een tankstation in Berchem.
  [naar artikel]
 34. Hasseltse politie arresteert verdachte van 11 inbraken in binnenstad (17/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  De politie LRH heeft een man opgepakt die verdacht wordt van elf inbraken in de Hasseltse binnenstad. De verdachte kon worden geïdentificeerd aan de hand van camerabeelden. De 44-jarige Roemeen had in de tussentijd ook toegeslagen in Aalst en werd uiteindelijk opgepakt in Antwerpen.
  [naar artikel]
 35. Politie arresteert verdachte na wilde achtervolging: “Hij reed met snelheden van meer dan 200 km per uur” (02/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De politie heeft woensdagvoormiddag een verdachte gearresteerd na een wilde achtervolging. De bestuurder reed zich uiteindelijk vast onder de brug van de Jules Moretuslei en gaf zich daar over. Hij wordt morgen voorgeleid bij onderzoeksrechter.
  [naar artikel]
 36. Verdachte opgepakt na vechtpartij in Sportpaleis (03/08/2018 - VRT NWS)
  De politie van Rotterdam heeft een verdachte gevat van een vechtpartij in het Antwerpse Sportpaleis, op 15 december vorig jaar. Dat meldt de Antwerpse politie. Eén slachtoffer raakte daarbij zwaargewond. 
  [naar artikel]
 37. Italiaanse politie arresteert 22 maffialeden op Sicilië (17/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Italiaanse politie heeft 22 verdachte leden van de Cosa Nostra-maffia op Sicilië gearresteerd, zo heeft de politie samen met het parket...
  [naar artikel]
 38. Politie arresteert verdachte in zaak Brugse meisjesbende (26/10/2017 - De Standaard)
  De politie van Brugge heeft een minderjarig meisje gearresteerd dat mogelijk lid is van de meisjesbende die de stationsbuurt en omliggende scholen in een angstgreep houdt.
  [naar artikel]
 39. Politie schiet man dood die agent probeerde neer te steken (23/04/2018 - Het Nieuwsblad)
  De politie heeft zondagnacht een man neergeschoten in de Notelaarstraat in Brussel. De verdachte, geboren in 1986, had geprobeerd een politieman van de anti-overval brigade (AOB) neer te steken. De man overleed een uur later aan zijn verwondingen. Volgens de oom van de verdachte kampte de man met psychische problemen.
  [naar artikel]
 40. Antwerpse politie laat verdachte vrachtwagen takelen (07/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse politie liet deze week een verdachte vrachtwagen takelen. De vrachtwagen stond al een maand lang geparkeerd op de Zurenborgbrug.
  [naar artikel]
 41. Politie arresteert twintiger die uitschuifbare wapenstok op zak heeft (03/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De Lokale Politie Antwerpen heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een verdachte opgepakt voor een inbraak in een restaurant aan de Sint-Paulusplaats.
  [naar artikel]
 42. Verdachte steekpartij Deurne geeft zich aan bij politie (02/05/2020 - De Standaard)
  De verdachte van de steekpartij van vrijdag in het Antwerpse Deurne heeft zich zaterdagavond aangeboden bij de Antwerpse politie, dat bevestigen verschillende bronnen. De man wordt momenteel verhoord en zal allicht morgen voorgeleid worden bij de onderzoeksrechter.
  [naar artikel]
 43. Politie arresteert verdachte in zaak seriemoorden Phoenix (09/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse politie heeft een 23-jarige man aangehouden, die ervan wordt verdacht negen mensen vermoord te hebben in de stad Phoenix. Er werd
  [naar artikel]
 44. Politie Antwerpen arresteert drugdealer: "Hadden jullie cocaïne besteld?" (14/09/2020 - VRT NWS)
  De Antwerpse politie arresteerde gisteren een verdachte man (20) die drugs wilde dealen. De man stapte in Boechout zelf op het wijkteam af en vroeg hen "of ze cocaïne hadden besteld". Daarop werd hij gearresteerd en bleek hij verschillende dosissen cocaïne op zak te hebben, alsook een grote som geld. De man bekende de feiten en zal voor de onderzoeksrechter geleid worden.
  [naar artikel]
 45. De Croo wil Hongarije financieel straffen na anti-homowet (17/06/2021 - De Standaard)
  Premier Alexander De Croo (Open VLD) is ontstemd over de goedkeuring van een omstreden ‘anti-homowet’ door het Hongaarse parlement. ‘Laat mij duidelijk zijn: er is in Europa geen plaats voor homohaat of discriminatie van de LGBTI-gemeenschap’, zei hij in de Kamer. De premier vindt dat de EU het land financiële sancties moet opleggen.
  [naar artikel]
 46. Politie arresteert gewapende man in centrum van Antwerpen (16/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse politie heeft woensdagavond een gewapende man gearresteerd. Iemand had de politie op de hoogte gebracht dat hij bedreigd werd door een man met een mes. De agenten gingen er achteraan, met getrokken wapen.
  [naar artikel]
 47. Turkije arresteert 44 mensen wegens terreur (13/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Turkse politie heeft 44 mensen opgepakt in het kader van anti-terreuracties. Onder de arrestanten is een groep mannen die ervan wordt verdacht
  [naar artikel]
 48. Duitse politie arresteert man die hogesnelheidslijn saboteerde (21/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Duitse politie heeft een man gearresteerd die gisteren een aanslag wilde plegen op een hogesnelheidslijn. De 51-jarige verdachte had op een brug...
  [naar artikel]
 49. Politie arresteert nieuwe verdachte na aanslag Manchester (03/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De politie van Manchester heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 24-jarige man gearresteerd in de marge van het onderzoek naar de aanslag
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.