Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

22 September 2021
22:58 uur

Brusselse ring versperd na ongeval met tankwagen met gevaarlijke stoffen

De Standaard

14/09/2021 - 15:39

Door een ernstig ongeval met een tankwagen ter hoogte van Beersel is de ring rond Brussel versperd. Het gaat om een ADR transport, dat betekent dat de vrachtwagen gevaarlijke stoffen vervoert.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE STANDAARD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Brusselse Ring versperd na ongeval met tankwagen met gevaarlijke stoffen (14/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Door een ernstig ongeval met een tankwagen ter hoogte van Beersel is de Ring rond Brussel versperd. Het gaat om een ADR transport, dat betekent dat de vrachtwagen gevaarlijke stoffen vervoert.
  [naar artikel]
 2. Brusselse ring versperd na ongeval met tankwagen met gevaarlijke stoffen: “Houd ramen toe” (14/09/2021 - Het Nieuwsblad)
  Door een ernstig ongeval met een tankwagen ter hoogte van Beersel is de ring rond Brussel versperd. Het gaat om een ADR transport, dat betekent dat de vrachtwagen gevaarlijke stoffen vervoerde. Er is sterke geurhinder en het verkeer in de omgeving krijgt de raad de ramen van de voertuigen gesloten te houden en ventilatiesystemen uit te schakelen.
  [naar artikel]
 3. Gevaarlijke stof gelekt na ongeval met tankwagen: politie roept op om Brusselse Ring te vermijden (14/09/2021 - De Morgen)
  Op de Brusselse Buitenring is deze namiddag een vrachtwagen die een gevaarlijk product vervoerde, op zijn flank terechtgekomen. Daardoor zijn momenteel zowel de Buitenring als de Binnenring volledig versperd ter hoogte van Beersel. De brandstoftank is volledig leeggelopen op de weg, maar ook de tank met de gevaarlijke stof lekt nog. De politie heeft zonet ook vijf woningen ontruimd in de omgeving van het ongeval.
  [naar artikel]
 4. Vrachtwagen met gevaarlijke stoffen in brand: Brusselse ring afgesloten (31/07/2019 - Het Nieuwsblad)
  Door een ongeval op de Brusselse ring ter hoogte van Zaventem is de rijbaan in beide richtingen afgesloten, net als de bruggen van de verkeerswisselaars boven de ring. Dat meldt de federale politie.
  [naar artikel]
 5. Tankwagen met gevaarlijke stof gekanteld: Brusselse ring volledig versperd, vermijd de omgeving (14/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Brusselse Buitenring is deze namiddag een vrachtwagen die een gevaarlijk product vervoerde, op zijn flank terechtgekomen. Daardoor zijn momenteel zowel de Buitenring als de Binnenring volledig versperd ter hoogte van Beersel.
  [naar artikel]
 6. Gevaarlijke stof gelekt na ongeval met tankwagen: politie roept op om Brusselse Ring te vermijden (14/09/2021 - De Morgen)
  De tankwagen die op de Brusselse Ring op zijn flank was terechtgekomen, is getakeld en zal onder politiebegeleiding naar Bergen gebracht worden, zijn oorspronkelijke bestemming. Dat meldt de brandweer Vlaams-Brabant West. De schade aan de tank met benzoylchloride is beperkt gebleven zodat het transport zonder gevaar kan gebeuren. Binnen afzienbare tijd zouden de Ring en de omgeving dan ook kunnen vrijgegeven worden, aldus nog de brandweer.
  [naar artikel]
 7. Gekantelde tankwagen lekt gevaarlijke stof: Brusselse ring volledig versperd, vermijd de omgeving (14/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Brusselse Buitenring is deze namiddag een vrachtwagen die een gevaarlijk product vervoerde, op zijn flank terechtgekomen. Daardoor zijn momenteel zowel de Buitenring als de Binnenring volledig versperd ter hoogte van Beersel.
  [naar artikel]
 8. Tankwagen met chocomelk gekanteld op Antwerpse ring: drie rijstroken versperd (07/05/2021 - De Morgen)
  Op de Antwerpse ring richting Nederland ter hoogte van Antwerpen-Zuid is vanochtend een tankwagen gekanteld na een aanrijding. Het ongeval veroorzaakt lange files op de Antwerpse ring. De hinder zal vermoedelijk nog een tijd duren.
  [naar artikel]
 9. Tankwagen met chocomelk gekanteld op Antwerpse Ring: drie rijstroken versperd (07/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Antwerpse Ring richting Nederland ter hoogte van Antwerpen-Zuid is vrijdagochtend een tankwagen gekanteld na een aanrijding. Het ongeval veroorzaakte lange files op de Antwerpse Ring. De hinder zal vermoedelijk nog een tijd duren.
  [naar artikel]
 10. LIVE. Gevaarlijke stof gelekt na ongeval met tankwagen: politie roept bij HLN LIVE op om Brusselse Ring nog zeker tot vannacht te vermijden (14/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Brusselse Buitenring is deze namiddag een vrachtwagen die een gevaarlijk product vervoerde, op zijn flank terechtgekomen. Daardoor zijn momenteel zowel de Buitenring als de Binnenring volledig versperd ter hoogte van Beersel. De brandstoftank is volledig leeggelopen op de weg, maar ook de tank met de gevaarlijke stof lekt nog. Er is lichte dampvorming, uit voorzorg wordt daarom Parking Ruisbruik geëvacueerd.
  [naar artikel]
 11. Brusselse ring in beide richtingen afgesloten door ongeval met vrachtwagen (31/07/2019 - Metro)
  Door een ongeval op de Brusselse ring ter hoogte van Zaventem is de rijbaan in beide richtingen afgesloten, net als de bruggen van de verkeerswisselaars boven de ring. Dat meldt de federale politie. Een vrachtwagen, die geladen is met gevaarlijke stoffen, staat op de pechstrook in brand. De hinder kan nog enkele uren duren. bron: Belga Het bericht Brusselse ring in beide richtingen afgesloten door ongeval met vrachtwagen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 12. Vijf woningen ontruimd nadat gevaarlijke stof lekt na ongeval met tankwagen: politie roept bij HLN LIVE op om Brusselse Ring nog zeker tot vannacht te vermijden (14/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Brusselse Buitenring is deze namiddag een vrachtwagen die een gevaarlijk product vervoerde, op zijn flank terechtgekomen. Daardoor zijn momenteel zowel de Buitenring als de Binnenring volledig versperd ter hoogte van Beersel. De brandstoftank is volledig leeggelopen op de weg, maar ook de tank met de gevaarlijke stof lekt nog. Er is lichte dampvorming, uit voorzorg wordt daarom Parking Ruisbruik geëvacueerd. De politie heeft zonet ook vijf woningen ontruimd in de omgeving van het ongeval.
  [naar artikel]
 13. Zware hinder op Brusselse Ring: ook buitenring vrijgemaakt (24/05/2018 - Metro)
  Op de Brusselse buitenring is ter hoogte van Wezembeek-Oppem de weg volledig vrijgemaakt. Dat melden het Vlaams Verkeerscentrum en de federale politie. Plaatselijk waren er twee rijstroken versperd na een ongeval met een tankwagen en drie personenwagens. Eerder was ook al de binnenring in Wezembeek-Oppem vrijgemaakt. Het ongeval deed zich voor rond 15.00 uur toen de tankwagen een klapband kreeg en op zijn flank terechtkwam. Bij het ongeval raakten ook drie personenwagens betrokken, van wie er één door de middenberm ging. Eén en ander had tot gevolg dat zowel op de buitenring als op de binnenring twee rijstroken versperd waren en het verkeer in beide richtingen enkel over de rechterrijstrook kon, wat voor grote verkeershinder zorgde. Kort voor 19.00 uur was de binnenring vrijgemaakt en rond 21.00 uur was dat ook het geval voor de buitenring. Bron: Belga   Het bericht Zware hinder op Brusselse Ring: ook buitenring vrijgemaakt verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 14. Zware hinder op Brusselse Ring: ook buitenring vrijgemaakt (24/05/2018 - Metro)
  Op de Brusselse buitenring is ter hoogte van Wezembeek-Oppem de weg volledig vrijgemaakt. Dat melden het Vlaams Verkeerscentrum en de federale politie. Plaatselijk waren er twee rijstroken versperd na een ongeval met een tankwagen en drie personenwagens. Eerder was ook al de binnenring in Wezembeek-Oppem vrijgemaakt. Het ongeval deed zich voor rond 15.00 uur toen de tankwagen een klapband kreeg en op zijn flank terechtkwam. Bij het ongeval raakten ook drie personenwagens betrokken, van wie er één door de middenberm ging. Eén en ander had tot gevolg dat zowel op de buitenring als op de binnenring twee rijstroken versperd waren en het verkeer in beide richtingen enkel over de rechterrijstrook kon, wat voor grote verkeershinder zorgde. Kort voor 19.00 uur was de binnenring vrijgemaakt en rond 21.00 uur was dat ook het geval voor de buitenring. bron: Belga Het bericht Zware hinder op Brusselse Ring: ook buitenring vrijgemaakt verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 15. Gevaarlijke stof gelekt na ongeval met tankwagen: vijf woningen ontruimd, politie roept op om Brusselse Ring nog zeker tot vannacht te vermijden (14/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Brusselse Buitenring is deze namiddag een vrachtwagen die een gevaarlijk product vervoerde, op zijn flank terechtgekomen. Daardoor zijn momenteel zowel de buitenring als de binnenring volledig versperd ter hoogte van Beersel. De brandstoftank is volledig leeggelopen op de weg, maar ook de tank met de gevaarlijke stof lekt nog. Er is lichte dampvorming, uit voorzorg werden daarom beide parkeerterreinen van Ruisbroek geëvacueerd. De politie heeft zonet ook vijf woningen ontruimd in de omgeving van het ongeval. De brandweer geeft zo dadelijk bij VTM NIEUWS een laatste stand van zaken. Volg het hieronder live.
  [naar artikel]
 16. Tankwagen verliest smurrie op Antwerpse Ring: twee rijstroken versperd (15/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Antwerpse Ring richting Gent heeft vrijdagavond een tankwagen een olieachtige substantie verloren via een open mangat. Net voor de Kennedytunnel zijn er twee rijstroken versperd.
  [naar artikel]
 17. Tankwagen met chocomelk gekanteld, Antwerpse ring bijna volledig versperd (07/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Antwerpse ring richting Nederland is vrijdagochtend rond 4.45 uur een ongeval gebeurd ter hoogte van Antwerpen-Zuid. Daardoor zijn op dit moment drie van de vier rijstroken versperd. Het Vlaams Verkeerscentrum voorspelt dat de hinder groot zal zijn en vraagt bestuurders om de omgeving te vermijden.
  [naar artikel]
 18. Tankwagen met chocomelk gekanteld op Antwerpse Ring: drie rijstroken versperd (07/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Antwerpse Ring richting Nederland ter hoogte van Antwerpen-Zuid is vrijdagochtend een tankwagen gekanteld na een aanrijding.
  [naar artikel]
 19. Tankwagen gekanteld op Antwerpse Ring: drie rijstroken versperd (07/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Antwerpse Ring richting Nederland ter hoogte van Antwerpen-Zuid is vrijdagochtend een tankwagen gekanteld na een aanrijding.
  [naar artikel]
 20. Ongeval op Brusselse buitenring: twee rijstroken versperd (10/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Door een ongeval ter hoogte van Vilvoorde-Koningslo zijn twee rijstroken van de Brusselse ring richting Gent versperd. Er staat momenteel een
  [naar artikel]
 21. Brusselse buitenring opnieuw vrij na ongeval met vrachtwagen (31/07/2019 - Metro)
  De Brusselse buitenring ter hoogte van Zaventem is opnieuw open. Het verkeer kan opnieuw door op de rijbaan in beide richtingen, laat de federale politie weten. De rijbaan was afgesloten na een ongeval met een vrachtwagen, net net als de bruggen van de verkeerswisselaars boven de ring. Een vrachtwagen, die geladen was met gevaarlijke stoffen, stond op de pechstrook in brand. bron: Belga Het bericht Brusselse buitenring opnieuw vrij na ongeval met vrachtwagen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 22. Lange file op Antwerpse Ring door tankwagen met warme chocomelk en SUV (07/05/2021 - De Standaard)
  Op de Antwerpse ring richting Nederland is vrijdagochtend rond 4.45 uur een ongeval gebeurd ter hoogte van Antwerpen-Zuid. Daardoor zijn op dit moment drie van de vier rijstroken versperd. ‘Vermijd de omgeving’, vraagt het Vlaams Verkeerscentrum
  [naar artikel]
 23. Ongeval op Brusselse buitenring: weg is weer vrijgemaakt (10/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Door een ongeval ter hoogte van Vilvoorde-Koningslo waren vanochtend een tijdlang twee rijstroken van de Brusselse ring richting Gent versperd. 
  [naar artikel]
 24. Tankwagen gekanteld op Antwerpse Ring, slechts één rijstrook vrij (07/05/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Antwerpse Ring in de richting van Nederland is vrijdagochtend een tankwagen op zijn zij beland. Door het ongeval is alleen de linkerrijstrook nog vrij. Het Vlaams Verkeerscentrum raadt aan de omgeving te vermijden.
  [naar artikel]
 25. Tankwagen met chocomelk gekanteld op Antwerpse Ring, slechts één rijstrook vrij (07/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op de Antwerpse Ring in de richting van Nederland is vrijdagochtend een tankwagen op zijn zij beland. Door het ongeval is alleen de linkerrijstrook nog vrij. Het Vlaams Verkeerscentrum raadt aan de omgeving te vermijden.
  [naar artikel]
 26. Verkeersellende op de Antwerpse ring: tankwagen met chocolademelk gekanteld, slechts één rijstrook vrij (07/05/2021 - Het Nieuwsblad)
  Op de Antwerpse ring richting Nederland is vrijdagochtend rond 4.45 uur een ongeval gebeurd ter hoogte van Antwerpen-Zuid. Daardoor zijn op dit moment drie van de vier rijstroken versperd. Het Vlaams Verkeerscentrum voorspelt dat de hinder groot zal zijn, en vraagt bestuurders om de omgeving te vermijden.
  [naar artikel]
 27. Ongeval op Antwerpse Ring veroorzaakt verkeershinder: weg volledig versperd (13/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een vrachtwagen is donderdagnamiddag gekanteld op de aansluiting van de Antwerpse Ring naar de E19 richting Brussel. Door het ongeval is de weg volledig versperd.
  [naar artikel]
 28. Twee doden bij verkeersongeval op Brusselse ring ter hoogte van Waterloo (03/06/2019 - Metro)
  Een verkeersongeval op de Brusselse ring ter hoogte van Waterloo heeft vanochtend aan twee mensen het leven gekost, zo meldt de hulpverleningszone Waals-Brabant. Als gevolg van het ongeval is er even na 8.00 uur nog altijd verkeershinder in de richting van Zaventem. Het ongeval deed zich vandaag rond 4.45 uur voor, toen een auto botste met een vrachtwagen. De pechstrook en de rechterrijstrook zijn nog altijd versperd. bron: Belga Het bericht Twee doden bij verkeersongeval op Brusselse ring ter hoogte van Waterloo verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 29. Drie rijstroken versperd op Antwerpse Ring na ongeval: files groeien snel aan (18/10/2018 - Het Nieuwsblad)
  Door een ongeval ter hoogte van Borgerhout in de richting van Nederland is er donderdagmiddag een grote file ontstaan op de Antwerpse Ring. Er zijn plaatselijk drie rijstroken versperd.
  [naar artikel]
 30. Drie rijstroken versperd op Antwerpse Ring na ongeval: files groeien snel aan (18/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Door een ongeval ter hoogte van Borgerhout in de richting van Nederland is er donderdagmiddag een grote file ontstaan op de Antwerpse Ring. Er zijn plaatselijk drie rijstroken versperd.
  [naar artikel]
 31. Groot ongeval met 5 vrachtwagens: Antwerpse ring versperd op Linkeroever (05/03/2019 - VRT NWS)
  Op de Antwerpse ring zijn vijf vrachtwagens op elkaar gebotst. Ter hoogte van Sint-Anna Linkeroever is de ring helemaal versperd, richting Gent. 
  [naar artikel]
 32. Twee rijstroken op Ring versperd na ongeval met auto (25/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Ring richting Nederland is woensdagvoormiddag een ongeval gebeurd ter hoogte van Borgerhout.
  [naar artikel]
 33. Lange file na ongeval op Antwerpse: tankwagen verspert drie rijstroken richting Nederland (07/05/2021 - VRT NWS)
  Op de Antwerpse ring, richting Nederland, is rond 4.45 uur een ongeval gebeurd ter hoogte van Antwerpen-Zuid. Daardoor zijn op dit moment drie van de vier rijstroken versperd. Er wordt gevraagd om de omgeving te vermijden
  [naar artikel]
 34. Vier personeelsleden gewond na ongeval met gevaarlijke stoffen in ziekenhuis Maastricht (22/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij een ongeval met gevaarlijke stoffen in het Academisch Ziekenhuis Maastricht (AZM) zijn vrijdagmiddag vier mensen gewond geraakt. Dat meldt De Limburger.
  [naar artikel]
 35. Uur aanschuiven op Brusselse Ring door zwaar ongeval (16/02/2017 - Het Nieuwsblad)
  Op de Brusselse buitenring zijn twee rijstroken versperd door een zwaar ongeval ter hoogte van Tervuren. Het is bijna een uur extra aanschuiven daar, zo meldt het Vlaams Verkeerscentrum. “Je vermijdt best de omgeving”.
  [naar artikel]
 36. Antwerpse Ring volledig versperd door ongeval met vijf vrachtwagens (05/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Door een ongeval met verschillende vrachtwagens is de Antwerpse Ring volledig versperd ter hoogte van Sint-Anna Linkeroever richting E34. Er staat een file vanaf Antwerpen-Zuid.
  [naar artikel]
 37. Minderjarige rijdt tankwagen aan op Antwerpse ring: drie rijstroken vrijgegeven, maar nog veel hinder (07/05/2021 - De Morgen)
  Op de Antwerpse ring richting Nederland ter hoogte van Antwerpen-Zuid is vanochtend een tankwagen gekanteld na een aanrijding. Het ongeval veroorzaakt lange files op de Antwerpse ring. Rond 8 uur zijn de drie versperde rijstroken weer vrijgegeven, maar er is nog steeds veel hinder.
  [naar artikel]
 38. Hinder op Antwerpse ring door gekantelde tankwagen (18/12/2020 - Het Nieuwsblad)
  Door een ongeval op de afrit Waaslandhaven-Noord van de Antwerpse ring richting Nederland staat er vrijdagmiddag op die R2 een file van zowat drie kilometer. Dat zegt het Vlaams Verkeerscentrum. Een vrachtwagen en een tankwagen kwamen er met elkaar in aanrijding en die laatste belandde op zijn zij en zal dus moeten worden getakeld. Het is nog niet duidelijk hoe lang de hinder zal aanhouden.
  [naar artikel]
 39. Tankwagen met melk kantelt: E34 volledig versperd (25/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Op de E34 in Zoersel is rond 4.30u een tankwagen gevuld met melk gekanteld. De snelweg richting Antwerpen is volledig versperd. De hinder zal nog een hele tijd duren.
  [naar artikel]
 40. E34 geruime tijd versperd door gekantelde tankwagen (09/02/2017 - Gazet van Antwerpen)
  E34 naar Nederland volledig versperd in Retie door gekantelde tankwagen. De afhandeling zal lang duren.
  [naar artikel]
 41. E313 richting Antwerpen deels versperd door ongeval in Massenhoven (11/06/2018 - Metro)
  De E313 richting Antwerpen is deels versperd door een ongeval in Massenhoven, waarbij een bestelwagen, een vrachtwagen en een tankwagen betrokken raakten. Een van de chauffeurs zat gekneld en moest door de brandweer bevrijd worden. Dat werd vernomen bij het Vlaams Verkeerscentrum. Een bestelwagen is rond 8.30 uur op de staart van een file ingereden. Het voertuig botste op een vrachtwagen, die op zijn beurt tegen een tankwagen met levensmiddelen werd geduwd. De chauffeur van de bestelwagen moest door de brandweer bevrijd worden. De E313 richting Antwerpen was door het ongeval aanvankelijk volledig versperd. Het verkeer moest de snelweg in Massenhoven verlaten en de calamiteitenroute volgen. Kort voor 9.30 uur werd de linkse rijstrook opnieuw vrijgegeven. Het verkeer moet er nog rekenen op circa 45 minuten vertraging. bron: Belga Het bericht E313 richting Antwerpen deels versperd door ongeval in Massenhoven verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 42. Antwerpse ring volledig versperd door ongeval met vijf vrachtwagens (05/03/2019 - De Standaard)
  De Antwerpse ring (R1) is dinsdagochtend omstreeks 11 uur volledig versperd geraakt op het stuk tussen de Kennedytunnel en de E34 naar Knokke. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum.
  [naar artikel]
 43. Verkeershinder na dodelijk ongeval op pechstrook E19: rechterrijstrook mogelijk lange tijd versperd (03/12/2017 - Het Nieuwsblad)
  Op de E19 richting Antwerpen net voor de aansluiting met de Ring is zondagavond een zwaar ongeval gebeurd. De rechterrijstrook is versperd.
  [naar artikel]
 44. Tankwagen met chocomelk gekanteld op Antwerpse ring: drie rijstroken vrijgegeven, maar nog veel hinder (07/05/2021 - De Morgen)
  Op de Antwerpse ring richting Nederland ter hoogte van Antwerpen-Zuid is vanochtend een tankwagen gekanteld na een aanrijding. Het ongeval veroorzaakt lange files op de Antwerpse ring. Rond 8 uur zijn de drie versperde rijstroken weer vrijgegeven, maar er is nog steeds veel hinder.
  [naar artikel]
 45. A12 versperd na ongeval met vrachtwagens in Ekeren, file tot op Antwerpse Ring (16/11/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Door een ongeval met vrachtwagens in Ekeren is de A12 in de richting van Bergen-op-Zoom er volledig versperd. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum. “Het verkeer is er volledig stilgevallen”, klinkt het: er staat een file tot op de Antwerpse Ring in Merksem.
  [naar artikel]
 46. Tankwagen met chocomelk gekanteld op Antwerpse Ring: drie rijstroken opnieuw vrijgegeven, maar nog veel hinder (07/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Antwerpse Ring richting Nederland ter hoogte van Antwerpen-Zuid is vanochtend een tankwagen gekanteld na een aanrijding. Het ongeval veroorzaakte lange files op de Antwerpse Ring. De wachttijden liepen op tot twee uur. Omstreeks 8 uur werden de drie versperde rijwegen opnieuw vrijgegeven, maar is er nog steeds veel hinder.
  [naar artikel]
 47. Tankwagen met chocomelk gekanteld op Antwerpse Ring: drie rijstroken opnieuw vrijgegeven, maar nog veel hinder (07/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Antwerpse Ring richting Nederland ter hoogte van Antwerpen-Zuid is vanochtend een tankwagen gekanteld na een aanrijding. Het ongeval veroorzaakte lange files op de Antwerpse Ring. De wachttijden liepen op tot twee uur. Omstreeks 8 uur werden de drie versperde rijwegen opnieuw vrijgegeven, maar is er nog steeds veel hinder.
  [naar artikel]
 48. Antwerpse ring volledig versperd door ongeval met 5 vrachtwagens (05/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Antwerpse ring is volledig versperd tussen de Kennedytunnel en de E34 door een ongeval met vijf vrachtwagens, zegt het Vlaams Verkeerscentrum.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.