Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

22 September 2021
22:24 uur

Prinses Delphine ontwerpt lintje van Pink Ribbon: ‘Ik heb onmiddellijk ja gezegd’

De Standaard

14/09/2021 - 16:10

Prinses Delphine, ook kunstenares, mocht het zevende lintje van Pink Ribbon ontwerpen. Ze koos ervoor haar thema ‘liefde’ verder te zetten. Pink Ribbon zamelt fondsen in om preventie en vroegtijdige opsporing van borstkanker aan te moedigen. Het lintje is vanaf 20 september in ruim 900 winkels in België te koop voor 3 euro, waarvan er 2 rechtstreeks naar het goede doel gaan.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE STANDAARD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Prinses Delphine ontwerpt lintje Pink Ribbon (14/06/2021 - Het Nieuwsblad)
  Prinses Delphine zal dit jaar het lintje voor Pink Ribbon ontwerpen. Een van haar bekendste kunstwerken, de Love Line, zal op het lintje worden afgebeeld. Dat meldt de nationale organisatie die zich inzet voor de strijd tegen borstkanker maandag in een persbericht.
  [naar artikel]
 2. Delphine Boël onthult lintje van Pink Ribbon (14/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Liefdadigheidsorganisatie Pink Ribbon hield vandaag een persconferentie om hun programma voor 2021 in de verf te zetten. Eregast van dienst was niemand minder dan prinses Delphine, die het nieuwe lintje van de organisatie heeft ontworpen.
  [naar artikel]
 3. Prinses Delphine ontwerpt het Pink Ribbon-lintje van dit jaar: “Het staat symbool voor een liefdeslijn” (14/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In België krijgt een op de negen vrouwen te maken met borstkanker. Dat is veel. Om de ziekte onder de aandacht te brengen verkoopt borstkankerorganisatie Pink Ribbon elk jaar hun iconische roze lintjes. Dit jaar mocht onze prinses Delphine van Saksen-Coburg (53), die ook kunstenares is, het ontwerp maken.
  [naar artikel]
 4. KIJK LIVE. Zingende Delphine Boel onthult lintje van Pink Ribbon (14/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Liefdadigheidsorganisatie Pink Ribbon houdt vandaag een persconferentie om hun programma voor 2021 in de verf te zetten. Eregast van dienst is niemand minder dan prinses Delphine.
  [naar artikel]
 5. Raf Simons ontwerpt Pink Ribbon-lintje van 2018 (11/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Pink Ribbon heeft dinsdag het roze lintje en de bijhorende campagne voorgesteld waarmee de organisatie wil sensibiliseren voor borstkanker. De Neerpeltse modeontwerper Raf Simons ontwierp het lintje van dit jaar.
  [naar artikel]
 6. Raf Simons ontwerpt Pink Ribbon-lintje van 2018 (11/09/2018 - Het Nieuwsblad)
  Pink Ribbon heeft dinsdag/vandaag het roze lintje en de bijhorende campagne voorgesteld waarmee de organisatie wil sensibiliseren voor borstkanker. De Belgische modeontwerper Raf Simons ontwierp het lintje van dit jaar.
  [naar artikel]
 7. Prinses Delphine stelt Pink Ribbon-liefdeslintje voor: "Draag zorg voor jezelf en laat je testen op borstkanker" (14/09/2021 - VRT NWS)
  Oktober is internationale borstkankermaand. Pink Ribbon, de nationale organisatie in de strijd tegen borstkanker, heeft daarom vandaag zijn najaarscampagne voorgesteld. Het is prinses Delphine die haar schouders onder de campagne zet en het intussen gekende lintje ontwierp.
  [naar artikel]
 8. Ontwerpster Coralie Barbier ontwerpt 5e Pink Ribbon-lintje (24/09/2019 - VRT NWS)
  Samen met haar man Stromae runt Coralie Barbier de modelijn Mosaert. Voor de nieuwe campagne van vzw Pink Ribbon ontwierp ze het 5e roze lintje naar aanleiding van de internationale maand tegen borstkanker in oktober. Coralie Barbier en Pink Ribbon vragen zo meer aandacht voor wat nog altijd de meest voorkomende kanker bij vrouwen in België is.
  [naar artikel]
 9. Modeontwerper Raf Simons ontwerpt vierde Pink Ribbon-lintje (11/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De nationale organisatie Pink Ribbon, die borstkanker bestrijdt, heeft vandaag in Zaventem haar campagne afgetrapt met de voorstelling van een...
  [naar artikel]
 10. Echtgenote van Stromae en ontwerpster Coralie Barbier maakt vijfde Pink Ribbon-lintje (24/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De nationale organisatie Pink Ribbon, die borstkanker bestrijdt, heeft vandaag haar campagne afgetrapt met de voorstelling van een nieuw lintje....
  [naar artikel]
 11. Nieuwe Pink Ribbon-lintje vanaf 9 september te koop. En hier zijn alle verkooppunten (05/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De nationale organisatie Pink Ribbon, die borstkanker bestrijdt, heeft dinsdag haar campagne afgetrapt met de voorstelling van een nieuw lintje.
  [naar artikel]
 12. Pink Ribbon strikt ontwerpster Coralie Barbier voor nieuw roze lintje (24/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Ontwerpster Coralie Barbier van het Belgische label Mosaert heeft dit jaar het roze lintje voor Pink Ribbon ontworpen, waarmee de organisatie wil sensibiliseren voor borstkanker. Het lintje is vanaf morgen/woensdag tot eind dit jaar te koop en kost 3 euro, waarvan er 2 rechtstreeks naar Pink Ribbon-projecten gaan.
  [naar artikel]
 13. Royals - Willem-Alexander opent expo over "foute" Gouden Koets en het Pink Ribbon-lintje krijgt koninklijke allures (20/06/2021 - VRT NWS)
  Prinses Delphine zal dit jaar instaan voor het ontwerp van het Pink Ribbon-lintje. Het eerste staatsbezoek van koning Felipe sinds corona krijgt een Belgisch tintje met dank aan koningin Letizia. Na de restauratie: gaat koning Willem-Alexander ooit nog in de Gouden Koets rijden? En Peter en Autumn Phillips zijn officieel gescheiden. Elke zondag varen we in het kielzog van de royals. Een overzicht van het kleine en grote nieuws.
  [naar artikel]
 14. Pink Ribbon lanceert zeven wandelroutes om gezondere levensstijl te promoten (21/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Pink Ribbon, de organisatie die strijdt tegen borstkanker, lanceert samen wandelknooppunt.be zeven wandelingen. De routes hebben allemaal de vorm van het kenmerkende Pink Ribbon lintje en tellen zo’n 10.000 stappen.
  [naar artikel]
 15. Elodie Ouedraogo en Olivia Borlée ontwerpen nieuw lintje voor Pink Ribbon (25/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  De twee voormalige atleten Olivia Borlée en Elodie Ouedraogo hebben dit jaar het roze lintje voor Pink Ribbon ontworpen, waarmee de organisatie wil sensibiliseren voor borstkanker.
  [naar artikel]
 16. Raf Simons ontwerpt vierde Pink Ribbon-lintje (11/09/2018 - Metro)
  Pink Ribbon heeft het roze lintje en de bijhorende campagne voorgesteld waarmee de organisatie wil sensibiliseren voor borstkanker. De Belgische modeontwerper Raf Simons kreeg dit jaar de eer om het mogen ontwerpen.  De hoofdontwerper van Calvin Klein maakte het roze lintje met zwarte letters, daar wordt verwezen na het woord ‘Heroes’. “Hiermee willen we zowel de vrouwen die vechten tegen borstkanker, als de vele mensen die hen in die strijd steunen, zoals partners, dokters, onderzoekers in de spotlight zetten”, verklaart de woordvoerster van de ontwerper. Met het lintje voert Pink Ribbon België tijdens de international Borstkankermaand campagne. Dat is nodig, vindt de organisatie, want borstkanker is de meest voorkomende kanker bij vrouwen in België. Eén op de acht vrouwen wordt erdoor getroffen en dagelijks krijgen gemiddeld 29 vrouwen de diagnose. Sensibilisering  Vanaf vandaag is het Pink Ribbon-lintje te koop in België bij onder meer kledingwinkels en supermarkten. Daarnaast zet de organisatie in op sensibilisering en lanceert ze vandaag een nieuwe e-learning tool, de Mammoquiz. “Er heerst nog een groot taboe over borstkanker. Er zijn zelfs vrouwen die nog denken dat het een straf van god is. Daarom is sensibilisering belangrijk”, vertelt Bettina Geysen, directeur van Pink Ribbon. “De Mammoquiz is een eenvoudige, educatieve quiz in drie talen, die geïnspireerd werd op het mammoboxspel, dat in 2002 ontwikkeld werd door het Centrum voor Kankeropsporing. Het is belangrijk dat er nu ook een digitale versie van verspreid wordt.” Bedoeling is om elke vrouw in België te bereiken, ook vrouwen met een andere culturele achtergrond. “Er is een bevolkingsonderzoek bij vrouwen vanaf 50 jaar, maar dat bereikt slechts de helft van de vrouwen”, aldus Geysen. “Dankzij deze quiz willen we mensen via een digitale weg sensibiliseren voor het risico op borstkanker, kennis geven van alarmsignalen die wijzen op borstkanker en hen aansporen deel te nemen aan het borstscreeningsonderzoek van de overheid.” Lees ook : Raf Simons wint voor het tweede jaar op rij prestigieuze fashion award Het bericht Raf Simons ontwerpt vierde Pink Ribbon-lintje verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 17. Nieuwe campagne Pink Ribbon: in Brussel kleurt P&V-toren de hele maand roze (01/10/2018 - VRT NWS)
  Oktober is de internationale maand tegen borstkanker, en vanmorgen is de eerste campagneactie gestart. Een maand lang zullen een aantal Brusselse gebouwen roze oplichten. De P&V-toren bovenaan de Kruidtuin mocht vanmorgen de spits afbijten. Het roze lintje waarmee solidariteit uitgedrukt wordt met borstkankerpatiënten en hun omgeving, is dit jaar ontworpen door stijlicoon Raf Simons. Het lintje kost 3 euro, waarvan 2 euro naar Pink Ribbon gaat.
  [naar artikel]
 18. Dochter prinses Delphine doneert haar aan Think Pink (02/11/2020 - Het Nieuwsblad)
  De dochter van prinses Delphine (52) heeft haar haar gedoneerd aan ‘Think Pink Belgium’. Dat toont mama Delphine trots op Instagram.
  [naar artikel]
 19. Dochter prinses Delphine doneert haar aan Think Pink (02/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  De dochter van prinses Delphine (52) heeft haar haar gedoneerd aan ‘Think Pink Belgium’. Dat toont mama Delphine trots op Instagram.
  [naar artikel]
 20. Ouédraogo en Borlée ontwerpen nieuw Pink Ribbon-lintje (26/09/2020 - Het Belang van Limburg)

  [naar artikel]
 21. Dochter prinses Delphine doneert haar in strijd tegen borstkanker (02/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De kersverse Belgische prinses Josephine (17) heeft na vijf jaar eindelijk een belangrijke en grote stap kunnen zetten. De dochter van prinses Delphine (52) doneerde haar haar aan ‘Think Pink Belgium’.
  [naar artikel]
 22. Quiz: hoe goed ken jij je borsten? (12/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Gisteren stelde Pink Ribbon het nieuwe roze lintje, ontworpen door de Belgische designer Raf Simons, en de bijhorende campagne voor waarmee de...
  [naar artikel]
 23. Pink Ribbon investeert in Stichting Kankerregister voor betere behandeling borstkanker (31/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Pink Ribbon, de vereniging die zich inzet voor de vermindering van de impact van borstkanker, gaat over twee jaar tijd 139.000 euro investeren in...
  [naar artikel]
 24. Pink Ribbon doopt mei om tot “stapmaand” tegen borstkanker (03/04/2019 - Het Nieuwsblad)
  In de strijd tegen borstkanker spelen een gezonde levensstijl en bewegen een belangrijke rol. Daarom organiseert de vzw Pink Ribbon in mei de Roze Mars, waarbij iedereen uitgenodigd wordt om 30 minuten per dag extra te wandelen.
  [naar artikel]
 25. Pink Ribbon doopt mei om tot “stapmaand” tegen borstkanker (03/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de strijd tegen borstkanker spelen een gezonde levensstijl en bewegen een belangrijke rol. Daarom organiseert de vzw Pink Ribbon in mei de Roze Mars, waarbij iedereen uitgenodigd wordt om 30 minuten per dag extra te wandelen.
  [naar artikel]
 26. Nieuwe Pink Ribbon-lintje vanaf 9 september te koop. En hier zijn alle verkooppunten (05/09/2017 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/DG_81m0CxnnE-FtaLGAJ1oL-W0Y/diocontent/71612520/_crop/0/88/1620/915/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90&format=jpg
  [naar artikel]
 27. Medewerkers van Carrefour poseren naakt voor Pink Ribbon (29/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Schrik niet als u de man van de zuivelafdeling van uw supermarkt zaterdag plots naakt aan de kassa ziet liggen. Of toch op foto. Twaalf mannen die werken bij Carrefour gingen ten voordele van Pink Ribbon uit de kleren. Allemaal hebben ze (borst)kanker van dichtbij meegemaakt. Het resultaat: een artistieke naaktkalender van de hand van fotografe Lieve Blancquaert.
  [naar artikel]
 28. Wandelen tegen borstkanker in Bosland in Lommel (21/08/2020 - VRT NWS)
  Pink Ribbon, de nationale organisatie in de strijd tegen borstkanker, lanceert zeven Pink Ribbon wandelingen. Eentje daarvan loopt door Bosland in Lommel. De wandelingen komen er naar aanleiding van de Roze Mars in de maand oktober met de bedoeling meer te bewegen.
  [naar artikel]
 29. Eerste Pink Monday: Waarom Pink Ribbon ook het bedrijfsleven mee inschakelt (10/10/2016 - Knack)
  "Ik ben blijven lesgeven tijdens mijn behandeling voor borstkanker. De meeste studenten hadden er geen flauw benul van. Ik voel me daarom geen superheldin. Het was gewoon mijn keuze. Alleen zou ik het fijn vinden om met terugwerkende kracht van mijn leidinggevenden wat waardering te horen omdat ik er al die tijd gewoon geweest ben", zo verwoordt Pink Ribbon ambassadrice Kristien Hemmerechts hoe onhandig heel wat werkgevers vandaag nog omspringen met borstkanker.
  [naar artikel]
 30. Stap de wereld rond tegen borstkanker (06/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Borstkankerorganisatie Pink Ribbon organiseert De Roze Mars en doopt de maand mei om tot ‘stap-maand’. Met die actie wil het zijn strijd tegen...
  [naar artikel]
 31. “Werkneemsters met borstkanker onvoldoende begeleid door werkgever” (20/09/2016 - De Standaard)
  Werkneemsters die het verdict borstkanker te horen kregen, worden onvoldoende begeleid door hun werkgever. Dat blijkt uit twee studies die Pink Ribbon, de organisatie die zich inzet voor de strijd tegen borstkanker, liet uitvoeren. De organisatie lanceerde daarom dinsdag de Pink Monday-campagne, om bedrijven gevoelig te maken voor een betere ondersteuning. Vanaf woensdag zijn ook de nieuwe Pink Ribbon-lintjes te koop.
  [naar artikel]
 32. “Werkneemsters met borstkanker onvoldoende begeleid door werkgever” (20/09/2016 - Het Nieuwsblad)
  Werkneemsters die het verdict borstkanker te horen kregen, worden onvoldoende begeleid door hun werkgever. Dat blijkt uit twee studies die Pink Ribbon, de organisatie die zich inzet voor de strijd tegen borstkanker, liet uitvoeren. De organisatie lanceerde daarom dinsdag de Pink Monday-campagne, om bedrijven gevoelig te maken voor een betere ondersteuning. Vanaf woensdag zijn ook de nieuwe Pink Ribbon-lintjes te koop.
  [naar artikel]
 33. Delphine Boël volgende maand prinses Delphine? (11/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  Delphine Boël (52) –?binnenkort wellicht Delphine van Saksen-Coburg?– wil prinses van België worden. Haar advocaten hebben daarvoor gepleit in de slotfase van haar rechtszaak tegen koning Albert. “Ze wil dezelfde rechten als Filip, Astrid en Laurent.”
  [naar artikel]
 34. ‘Temptation island’-koppel controleert elkaar 24 op 24: “Tracking-app geïnstalleerd” (27/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdagavond start ‘Temptation island: Love or Leave’ met een dubbelaflevering op Play5 en GoPlay. Daarin ontmoeten we straks Delphine en Bert, die al tien jaar een koppel vormen. Bert doet mee aan ‘Temptation island’ om het vertrouwen van Delphine terug te winnen, want momenteel is dat ver te zoeken. Delphine volgt hem overal en altijd aan de hand van een tracking-app.
  [naar artikel]
 35. Pink Ribbon komt met gids voor zelfstandigen met borstkanker (26/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  In België krijgen elke dag 29 vrouwen te horen dat ze borstkanker hebben. Naast een weerslag op fysieke, emotionele en sociale aspecten van het leven, pleegt de ziekte ook een aanslag op het beroepsleven van patiënten. Voor vrouwen die zelfstandig zijn, is de situatie vaak problematisch. Pink Ribbon lanceerde daarom, samen met het Riziv en het VBO, maandag een praktische gids speciaal voor die vrouwen.
  [naar artikel]
 36. Waarom prinses Delphine nu ook haar eigen fonds heeft: “Een trend binnen de koninklijke familie” (10/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Ze draagt nog maar enkele maanden de titel van prinses, maar nu al heeft Delphine van Saksen-Coburg (52) een eigen fonds. Zoals haar vader Albert en schoonzus Mathilde gaat prinses Delphine zich inzetten voor de medemens. Toch wel een verrassing, vindt royaltywatcher Mario Danneels. “Want ze hoeft dit niet te doen. Ze krijgt geen dotatie. Maar het is wel nobel van haar.” Waarom doet prinses Delphine het dan wel?
  [naar artikel]
 37. Prinses Delphine betuigt haar steun aan zorgpersoneel (17/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Prinses Delphine van Saksen-Coburg (52) heeft dinsdag haar opwachting gemaakt in het Sint-Pietersziekenhuis in de Brusselse Marollen, want daar wordt vanaf dinsdag een recordaantal ziekenhuismedewerkers gevaccineerd tegen de seizoensgriep. Het ziekenhuis benadrukt dat Delphine niet zelf om een griepprik - waarvan het aanbod momenteel schaars is - heeft gevraagd, maar dat ze het boegbeeld van hun campagne moet worden. Prinses Delphine zou dan ook geen vaccin toegediend gekregen hebben.
  [naar artikel]
 38. Een pleidooi voor meer kunst in de zorgsector: waarom prinses Delphine nu ook haar eigen fonds heeft (09/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Ze draagt nog maar enkele maanden de titel van prinses, maar nu al heeft Delphine van Saksen-Coburg (52) een eigen fonds. Zoals haar vader Albert en schoonzus Mathilde gaat prinses Delphine zich inzetten voor de medemens. Toch wel een verrassing, vindt royaltywatcher Mario Danneels. “Want ze hoeft dit niet te doen. Ze krijgt geen dotatie. Maar het is wel nobel van haar.” Waarom doet prinses Delphine het dan wel?
  [naar artikel]
 39. Pink Ribbon raakt gevoelige snaar met nieuwe campagne tegen borstkanker (01/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Pink Ribbon heeft een nieuwe Belgische campagne gelanceerd naar aanleiding van de maand oktober, waarin preventie van borstkanker traditiegetrouw centraal staat. Het filmpje focust op tienermeisjes die verlangen tot ze een boezem hebben en wel eens aan de haal gaan met de beha van hun moeder. “Je hebt er lang op gewacht. Nu wil je ze nooit meer kwijt. Eén op de acht vrouwen krijgt borstkanker. Laat je tijdig controleren”, luidt de boodschap.
  [naar artikel]
 40. Pink Ribbon raakt gevoelige snaar met nieuwe campagne tegen borstkanker (01/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Pink Ribbon heeft een nieuwe Belgische campagne gelanceerd naar aanleiding van de maand oktober, waarin preventie van borstkanker traditiegetrouw centraal staat. Het filmpje focust op tienermeisjes die verlangen tot ze een boezem hebben en wel eens aan de haal gaan met de beha van hun moeder. “Je hebt er lang op gewacht. Nu wil je ze nooit meer kwijt. Eén op de acht vrouwen krijgt borstkanker. Laat je tijdig controleren”, luidt de boodschap.
  [naar artikel]
 41. Schenkt Herman Brusselmans haar aan het goeie doel? “Haar waar menig vrouw passioneel aan trok tijdens groot genot” (16/12/2020 - Het Nieuwsblad)
  Herman Brusselmans zonder z’n lange haren. Het is een opmerkelijk beeld waarmee Pink Ribbon uitpakt om op te roepen hun campagne te steunen. Pink Ribbon strijdt voor vrouwen die strijden tegen borstkanker. Op een beeld dat de organisatie nu verspreidt, is Herman Brusselmans, schrijver van boeken als Zeik en Mijn Haar is Lang, te zien met korte coupe.
  [naar artikel]
 42. Ze gaat zorgen voor meer kunst in de zorgsector: waarom prinses Delphine nu ook haar eigen fonds heeft (09/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Ze draagt nog maar enkele maanden de titel van prinses, maar nu al heeft Delphine van Saksen-Coburg een eigen fonds. Zoals haar vader Albert en schoonzus Mathilde gaat prinses Delphine zich inzetten voor de medemens. Toch wel een verrassing, vindt royaltywatcher Mario Danneels. “Want ze hoeft dit niet te doen. Ze krijgt geen dotatie. Maar het is wel nobel van haar”. Waarom doet prinses Delphine het dan wel?
  [naar artikel]
 43. Prinses Delphine betuigt haar steun aan zorgpersoneel als ‘boegbeeld’ van grote vaccinatie-actie (17/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Prinses Delphine van Saksen-Coburg (52) heeft dinsdag haar opwachting gemaakt in het Sint-Pietersziekenhuis in de Brusselse Marollen, want daar wordt vanaf dinsdag een recordaantal ziekenhuismedewerkers gevaccineerd tegen de seizoensgriep. Het ziekenhuis benadrukt dat Delphine niet zelf om een griepprik - waarvan het aanbod momenteel schaars is - heeft gevraagd, maar dat ze het boegbeeld van hun campagne moet worden. Prinses Delphine zou dan ook geen vaccin toegediend gekregen hebben.
  [naar artikel]
 44. Pink Ribbon doopt maand mei om tot “stapmaand” tegen borstkanker (01/05/2019 - Metro)
  In de strijd tegen borstkanker spelen een gezonde levensstijl en bewegen een belangrijke rol. Daarom organiseert de vzw Pink Ribbon in mei de Roze Mars, waarbij iedereen uitgenodigd wordt om 30 minuten per dag extra te wandelen. Pink Ribbon, de nationale organisatie die strijdt tegen borstkanker, stelt dat elke dag 26 vrouwen in België te horen krijgen dat ze borstkanker hebben. Maar een op de drie kankers kan vermeden worden door een gezonde levensstijl, en dus wil de Roze Mars Belgen meer doen bewegen. Het doel is om samen met alle deelnemers op 31 dagen tijd minstens vijf maal de wereld rond te stappen. “Een halfuurtje extra stappen per dag is een kleine moeite. Het heeft immers weinig impact op je dagelijkse routine, maar voor je gezondheid is het een enorme stap vooruit”, zegt Brigitte Boonen, Executive Director bij Pink Ribbon. Deelnemers kunnen zich aanmelden voor de Roze Mars via www.derozemars.be. Na registratie krijgen deelnemers toegang tot het online platform waar ze hun stapactiviteit kunnen tracken, en onder meer ook extra beweegtips vinden. Per inschrijving doneren deelnemers 5 euro ten voordele van de strijd tegen borstkanker. bron: Belga Het bericht Pink Ribbon doopt maand mei om tot “stapmaand” tegen borstkanker verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 45. Prinses Delphine woont viering nationale feestdag bij (12/07/2021 - De Standaard)
  Koning Filip zal tijdens de plechtigheid ter ere van de nationale feestdag vergezeld zijn van onder andere zijn halfzuster prinses Delphine. Het is voor het eerst dat Delphine aan de zijde van de koninklijke familie de feestelijkheden bijwoont.
  [naar artikel]
 46. Prinses Delphine voor het eerst aanwezig op officiële gelegenheid koningshuis (17/02/2021 - VRT NWS)
  Zoals altijd op 17 februari heeft de koninklijke familie haar overleden familieleden in de Koninklijke Crypte van de Onze-Lieve-Vrouwkerk in Laken herdacht. Opvallend was de aanwezigheid van prinses Delphine, samen met haar man Jim. Er is pas sinds oktober vorig jaar weer contact tussen prinses Delphine en de koninklijke familie, nadat ze officieel erkend werd als dochter van koning Albert.
  [naar artikel]
 47. Delphine Boël is nu officieel een Belgische prinses (01/10/2020 - De Morgen)
  Delphine Boël, de buitenechtelijke dochter van koning Albert II, is vanaf vandaag officieel prinses van België. Dat stelt het Brusselse Hof van Beroep in zijn arrest, dat de RTBF kon inkijken. Delphine verandert nu haar naam in die van haar vader, van Saksen-Coburg-Gotha.
  [naar artikel]
 48. Prinses Delphine onthult kunstwerk in Gerdapark: “C’est magnifique” (18/10/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De kersverse prinses Delphine heeft zaterdag haar kunstwerk ingehuldigd in het Gerdapark in Sint-Niklaas. Onder grote belangstelling ontblootte de prinses haar constructie eigenhandig.
  [naar artikel]
 49. Prinses Delphine tekent voor het eerst present op 21 juli (12/07/2021 - Knack)
  Prinses Delphine en haar echtgenoot Jim O'Hare zullen de jaarlijkse plechtigheid ter ere van de nationale feestdag bijwonen op het Paleizenplein in Brussel. Dat heeft het paleis maandag bekendgemaakt.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.