Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

22 September 2021
21:56 uur

Antwerpen test ander ‘groenlichtsysteem’ voor openbaar vervoer dan dat van De Lijn: “Meer mogelijkheden en goedkoper”

Gazet van Antwerpen

14/09/2021 - 20:18

Terwijl De Lijn in Gent experimenteert met een eigen systeem van lichtenbeïnvloeding voor trams, is de stad Antwerpen zelf bezig met de ontwikkeling van een ander systeem. “Dat van De Lijn is verouderd, terwijl dat van ons meer mogelijkheden biedt en goedkoper is”, zegt Antwerps mobiliteitsschepen Koen Kennis (N-VA).


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Openbaar vervoer schrikt nog af: bijna helft minder reizigers bij De Lijn dan voor corona (15/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De coronacrisis deed ons afstappen van de trein, tram, metro en bus. En ook al bleek het openbaar vervoer geen rijdende broeihaard, toch kiezen we nog altijd massaal voor de auto. “Ik vrees dat de decennialange inspanningen voor de promotie van het openbaar vervoer in een jaar tijd verloren zijn gegaan.”
  [naar artikel]
 2. Heeft chimpansee Chita liefdesverdriet, nu zijn ‘vaste vriendin’ geen nauw contact meer mag zoeken? “Een soort van gemis zal hij zeker voelen” (20/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Dat beest houdt van mij en ik van hem.” Volgens de abonnee van de Zoo die niet langer nauw contact mag hebben met chimpansee Chita is er sprake van wederzijdse ‘liefde’. “Te kort door de bocht”, zegt Sarah Lafaut, curator zoogdieren van ZOO Antwerpen en ZOO Planckendael. “Voor het dier gaat het in deze ‘relatie’ vooral om aandacht, dat is toch nog iets anders dan menselijke liefde.”
  [naar artikel]
 3. OPINIE. “Door dit plan van de Vlaamse regering zullen in Limburg vervoerswoestijnen ontstaan” (18/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het nieuwe regeringsplan voor het openbaar vervoer roept veel vragen op bij TreinTramBus. “Vlaanderen wil dan wel dat mensen van de auto op het openbaar vervoer overstappen, maar dat mag kennelijk niks kosten”, zegt Peter Meukens van TreinTramBus.
  [naar artikel]
 4. Weer naar het werk, maar niet meer met trein of bus: “Alle inspanningen lijken teniet gedaan” (15/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  De coronacrisis deed ons afstappen van de trein, tram, metro en bus. En ook al bleek het openbaar vervoer geen rijdende broeihaard, toch kiezen we nog altijd massaal voor de auto. “Ik vrees dat de decennialange inspanningen voor de promotie van het openbaar vervoer in een jaar tijd verloren zijn gegaan.”
  [naar artikel]
 5. Bompa’s in ‘Belgium’s got talent’ blijken acteurs uit ‘Thuis’ en ‘Familie’: “Zelfs bij VTM wisten ze van niets” (16/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Afgelopen vrijdag ook die vreemde bompa’s gezien in ‘Belgium’s got talent’? Hun komische act met rolstoelen, slijpschijven en boormachines viel zeker op. En geen kat die doorhad dat acteurs Sid Van Oerle (34) en Pieter Verelst (31) schuilgingen achter de maskers. “Dat soort humor, dat zie je niet vaak meer.”
  [naar artikel]
 6. We gaan weer naar werkvloer, maar niet met openbaar vervoer: “Vrees dat decennialange inspanningen in jaar tijd verloren zijn gegaan” (15/09/2021 - Het Nieuwsblad)
  De coronacrisis deed ons afstappen van de trein, tram, metro en bus. En ook al bleek het openbaar vervoer geen rijdende broeihaard, toch kiezen we nog altijd massaal voor de auto. “Ik vrees dat de decennialange inspanningen voor de promotie van het openbaar vervoer in een jaar tijd verloren zijn gegaan.”
  [naar artikel]
 7. Antwerpse Zoo legt bezoekster ‘contactverbod’ op: “Dat beest houdt van mij, en ik van hem” (19/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Zoo van Antwerpen heeft een van haar vaste bezoekers in een brief gevraagd om het contact met chimpansee Chita te beperken. Adie Timmermans betreurt het ‘contactverbod’, zo getuigt ze aan onze krant. “Dat beest houdt van mij en ik van hem. Ik heb niets anders meer, waarom nemen ze me dat af?”
  [naar artikel]
 8. Collega’s rouwen om Stefaan Fernande: “Vorige week schreef hij nog een prachtige song” (07/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Met het plotse overlijden van componist Stefaan Fernande verliest de Vlaamse showbizz een icoon. Hij werd amper 54. Fernande was het brein achter onder meer ‘Nobelprijs’ van Clouseau, ‘Scars’ van Stan Van Samang, ‘Porselein’ van Yasmine, ‘Düm Tek Tek’ van Hadise en ‘Vuurwerk’ van Camille. Heel wat Vlaamse artiesten, producers, muzikanten en managers reageren dan ook vol ongeloof. “Stefaan gaat zo gemist worden.”
  [naar artikel]
 9. Je doelen bereiken én gezond leven: de ‘girl boss' uit de millennialgeneratie maakt plaats voor ‘that girl’. “We worden aangeleerd om onszelf als bedrijf te zien” (29/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Herinner je je de ‘girlboss’ nog? Die term werd door Gen Z in een nieuw jasje gestoken en ‘that girl’ gedoopt, met een hashtag die al meer dan 639 miljoen keer bekeken is. Een exacte definitie voor ‘that girl’ (vrij vertaald ‘dát ene meisje’) is er niet, maar het heeft alles te maken met je leven perfect op orde hebben. Is het idealiseren van die levensstijl wel zo’n gezonde tendens? “Nadruk ligt vooral op individualisme.”
  [naar artikel]
 10. Lothar uit ‘Blind Getrouwd’ verbreekt z’n verloving: “Ik was niet meer 100% gelukkig bij Kelsey” (01/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Er komt dan toch géén huwelijk. Lothar Callaerts (27), bekend van ‘Blind Getrouwd’, en z’n verloofde Kelsey zijn ruim een halfjaar na hun verloving uit elkaar. “Ik was de controle wat kwijt”, verklaart Lothar, die op tv destijds zonder succes gekoppeld werd aan Tatiana ‘Tati’ Rogier, over de pijnlijke breuk. “Kelsey zag dit absoluut niet aankomen.”
  [naar artikel]
 11. Urbanus zingt plots in het Engels in Noorwegen (en dat wist hij zelf niet): “Ik word nu aan die mens gelinkt” (02/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Er bestaat nóg een Urbanus. Een Engelstalige uit Noorwegen godbetert. En als je ‘m zoekt op muziekplatformen kom je bij ‘onze’ Urbanus (72) terecht. “Maar ik zing voor zover ik weet niet in ‘t Engels, hier is een vergissing gebeurd”, laat de zanger ons weten. Hij laat de situatie onderzoeken door zijn platenfirma. “Dat internet tegenwoordig... Het geeft miljarden mogelijkheden om iemand te kloten, hé.”
  [naar artikel]
 12. Test in Antwerpse haven met vervoer op waterstof opent perspectieven: “Het kan doorbreken als zero-emissie brandstof” (31/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Het testproject ‘Hydrolog’, waarbij in de Antwerpse haven intern transport op waterstof werd getest, verliep vlot en opent perspectieven. “Waterstof is geen verre droom meer. Het kan weldra doorbreken als zero-emissie brandstof”, zegt VIL, het innovatieplatform voor de logistieke sector dat samen met WaterstofNet aan de basis lag van het testproject.
  [naar artikel]
 13. INTERVIEW. Veerle Baetens: “#MeToo en het hele woke-gedoe is nu te zeer aan het doorslaan” (13/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ze acteert in de nieuwe film ‘Rookie’, en timmert intussen ook aan een nieuwe carrière: regisseren. Met ‘Het Smelt’ van Lize Spit waagt Veerle Baetens (43) zich meteen aan het verfilmen van een bestseller. Gesprek over prestatiedrang, trauma’s begraven, #MeToo, het schoonheidsideaal en de blik van de ander. “Ik herinner me een fotoshoot waarop je mijn blote rug zag. Achter mij werd toen gezegd: ‘Dat is precies een uitgewrongen dweil.’ Daar sta je dan, naakt.”
  [naar artikel]
 14. Urbanus heeft muzikale dubbelganger in Noorwegen: “Als die mens nu wereldberoemd wordt, ben ik blij aan hem gelinkt te zijn” (02/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Er bestaat nòg een Urbanus. Een Engelstalige uit Noorwegen godbetert. En als je ‘m zoekt op muziekplatformen kom je bij ‘onze’ Urbanus (72) terecht. “Maar ik zing voor zover ik weet niet in ‘t Engels, hier is een vergissing gebeurd.” Hij laat de situatie onderzoeken door zijn platenfirma, maar juridische stappen onderneemt hij voorlopig niet. “Dat internet tegenwoordig... het geeft miljarden mogelijkheden om iemand te kloten, hé.”
  [naar artikel]
 15. Millennials verheerlijkten workaholic ‘girlboss’, maar Gen Z kijkt op naar aan wellness verslaafde ‘that girl’. Prof: “Nadruk ligt vooral op individualisme” (29/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Herinner je je de ‘girlboss’ nog? Die term werd door Gen Z in een nieuw jasje gestoken en ‘that girl’ gedoopt, met een hashtag die al meer dan 639 miljoen keer bekeken is. Een exacte definitie voor ‘that girl’ (vrij vertaald ‘dát ene meisje’) is er niet, maar het heeft alles te maken met je leven perfect op orde hebben. Is het idealiseren van die levensstijl wel zo’n gezonde tendens? Twee professoren aan het woord: “Nadruk ligt vooral op individualisme.”
  [naar artikel]
 16. Artiesten blikken terug op ‘Tien om te Zien’: “Kylie Minogue was zo klein dat ze een hoger podium kreeg” (21/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zondag zien we in ‘De Zomer van 199X’ op VTM hoe K3 in 2000 iedereen deed meezingen met ‘Alle Kleuren’. “Blankenberge was toen onze tweede thuis”, blikt ex-K3'tje Kathleen (43) Aerts terug op het optreden en de grote sterren die er passeerden. Daarnaast halen ook andere artiesten van weleer - zoals Filip D’haeze van boysband En Zo en Claudia Decaluwé van Sha-Na - herinneringen op aan hun ‘moment de gloire’: “Het was elke week bang afwachten of we een plekje zouden kregen in de aflevering.”
  [naar artikel]
 17. Joris Hessels en Dominique van Malder helpen asielhondjes aan baasjes: “Coup de foudre met een Husky” (08/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Als matchmakers. Zo zag u Joris Hessels en Dominique Van Malder nog niet. In ‘Viervoeters’ organiseren ze blind dates tussen mens en hond. “Ik was geen hondenmens, maar nu kan ik er niet meer cynisch over zijn”, zegt de een. Terwijl de ander na de opnames nét geen asielhond mee naar huis nam. “Een tip: je hebt de 'klik’ vaker als je een hond op zíjn tempo naar jou laat komen.”
  [naar artikel]
 18. De Croo: “Mondmasker op sommige plaatsen niet meer nodig” (12/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Premier Alexander De Croo vindt de tijd rijp voor een versoepeling van de mondmaskerplicht. Op het openbaar vervoer kunnen ze blijven, “maar op andere plaatsen is er een verplichting die eigenlijk niet meer nodig is”. Voer voor het komende Overlegcomité, al waarschuwt infectiologe Erika Vlieghe al om de kapjes niet “roekeloos” achterwege te laten.
  [naar artikel]
 19. De Croo: “Mondmasker op sommige plaatsen niet meer nodig” (12/09/2021 - Het Nieuwsblad)
  Premier Alexander De Croo vindt de tijd rijp voor een versoepeling van de mondmaskerplicht. Op het openbaar vervoer kunnen ze blijven, “maar op andere plaatsen is er een verplichting die eigenlijk niet meer nodig is”. Voer voor het komende Overlegcomité, al waarschuwt infectiologe Erika Vlieghe al om de kapjes niet “roekeloos” achterwege te laten.
  [naar artikel]
 20. Lisa uit ‘Love Island’ haalt uit naar ‘Big Brother’-Nick na stukgelopen romance: “Ik was het beu een geheim te zijn” (18/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Nick Kraft, finalist in het meest recente ‘Big Brother’-seizoen, is in ongenade gevallen bij ‘Love Island’-deelneemster Lisa Moerman. Het Playboy-model dacht met Nick de ware gevonden te hebben, maar dat liep met een sisser af. “Ik heb er genoeg van”, klinkt het. Nick zelf is geschrokken van deze uithaal. “Het klopt dat we gedatet hebben, maar van verliefdheid was nooit sprake.”
  [naar artikel]
 21. Soulsister is terug: “We zijn niet opnieuw muziek beginnen te maken omdat we iets te bewijzen hadden” (15/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Noem het gerust vintage Soulsister, maar dan wel anno 2021.” Elf jaar nadat de band rond Jan Leyers en Paul Michiels single ‘Last Call’ loste, komt vrijdag opvolger ‘Something I Need To Know’ uit. “We hoeven dat niet meer te bewijzen, maar zet ons samen en je krijgt magie.”
  [naar artikel]
 22. Merel en ‘Thuis’-actrice Daphne voeden hun kroost genderneutraal op. “Maar m’n zoon gaat niet in een jurk naar school” Een pedagoog licht toe (21/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Bij kledingwinkel JBC spreken ze niet meer van ‘meisjes’ en ‘jongens’, en ook bekende ouders als prins Harry en Meghan voeden hun kinderen genderneutraal op. Mama’s Daphne (33) en Merel (36) doen het ook allebei al een paar jaar, op hun eigen manier en met vallen en opstaan. “Mijn kinderen leren dat ze kunnen doen en zijn wat ze willen”, zegt Daphne. “Bij mijn zoon vind ik het wel wat moeilijker dan bij mijn dochter”, zegt Merel. Pedagoog Pedro De Bruyckere bespreekt de voordelen en valkuilen van een genderneutrale opvoeding. “Het is een enorm moeilijke uitdaging.”
  [naar artikel]
 23. OVERZICHT. Deze impact heeft de staking bij De Lijn op bus- en tramverkeer in provincie Antwerpen (16/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Wie vrijdag hoopt de tram of de bus te nemen, kan best op zoek gaan naar een ander vervoersmiddel. Bij De Lijn wordt vandaag namelijk een grote staking gevoerd, wat grote hinder zal veroorzaken in het openbaar vervoer.
  [naar artikel]
 24. Netflix test games uit in Polen: volledig inbegrepen in abonnement (27/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Poolse tak van de streamingdienst Netflix test games uit, die ‘gratis’ binnen de app gespeeld kunnen worden. Het gaat om twee spelletjes rond de hitserie ‘Stranger Things’. “We hebben nog veel werk te doen, maar dit is de eerste stap”, zegt Netflix.
  [naar artikel]
 25. Truiense ‘tierende’ chef in ‘Snackmasters’: “Kan even geen chocolade zeevruchten meer zien” (30/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Snackmasters is terug. In de aflevering van maandag probeert Truiens keukengeweld Pajtim Bajrami drie perfecte replica’s te maken van Guylian-zeevruchten. “Dit bezorgde me veel stress. Aan mij moet je ook niet vragen om een huis te metsen”, zegt Bajrami.
  [naar artikel]
 26. Staking bij De Lijn: “Limburg moet openbaar vervoer zelf organiseren” (16/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  HasseltDe massale staking bij De Lijn vandaag is volgens oppositiepartij sp.a het signaal dat het de verkeerde kant uitgaat met ons openbaar vervoer. “Vlaanderen moet de bevoegdheid aan de provincies geven, zodat Limburg het openbaar vervoer zelf kan organiseren”, zeggen parlementsleden Peter Vanvelthoven en Rob Beenders.
  [naar artikel]
 27. Zussen ontroeren Natalia in ‘The Best Of’: “Als kind maakte ze microfoon met tennisbal en wc-rolletje” (07/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De wervelwind van Oevel wordt vanavond zelf omver geblazen in het VTM-programma ‘The Best Of’. En niet enkel de verrassende covers van haar grootste hits beroeren Natalia (40). Het zijn vooral de pakkende woorden van haar stiefzussen Carrie (51) en Patsy (59) die haar naar de papieren zakdoekjes doen grijpen. “Tijdens m’n scheiding negen jaar geleden was Natalia m’n steun en toeverlaat”, vertelt Carrie. “Dag of nacht: ik kan haar altijd bellen, ‘t is een zus uit de duizend!”
  [naar artikel]
 28. UEFA-voorzitter Ceferin kant zich tegen idee van tweejaarlijks WK: “Devalueert de waarde van een wereldtitel” (06/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  UEFA-voorzitter Aleksander Ceferin heeft maandag op de algemene vergadering van de ECA, de vereniging van Europese voetbalclubs, gepleit voor meer financiële fair-play. “Willen we na de coronacrisis wel terug naar ‘de normale gang van zaken’?”, vroeg de 53-jarige Sloveen zich af. “Of willen we een beter en gezonder ‘nieuw normaal’?”
  [naar artikel]
 29. Lieven Van Gils wordt nu ook filmjournalist: “Als ik talkshows zie, denk ik vooral: ‘blij dat ik het niet meer hoef te doen’” (13/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik dacht dat ik het ging missen om op het scherm te komen, maar het enige dat ik mis is de ploeg waarmee ik het programma maakte.” Twee jaar geleden is het dat Lieven Van Gils zijn eigen talkshow presenteerde, maar van gemis is geen sprake. Kwamen immers in de plaats: rust, de beklijvende documentaire ‘Het Scheldepeloton’ én binnenkort een vaste rol als filmexpert in ‘Het Journaal’. Hij wordt daarmee de opvolger van Ward Verrijcken. “Voor ik op het aanbod inging, heb ik contact gehad met zijn familie en vrienden.”
  [naar artikel]
 30. Ervaren makelaars na verhit jaar op de woningmarkt: “Wie naast een huis grijpt, stuurt tegenwoordig advocaat op ons af” (10/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het voorbije jaar verkochten ze tot hun eigen verbazing huizen aan buitensporig hoge prijzen. Nu de rust een beetje is teruggekeerd trekken twee ervaren makelaars uit Antwerpen en Gent conclusies uit een van de waanzinnigste jaren in hun carrière. “Kandidaat-kopers beginnen tijdens een rondleiding soms tegen elkaar te schreeuwen. ‘Wij bieden de vraagprijs’ - ‘Nee, wij bieden meer!’”
  [naar artikel]
 31. Papa (48) verdacht van onmenselijke behandeling van vrouw en kinderen: “Als kleuter slaag gekregen omdat ik met jongen praatte” (18/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een 48-jarige man uit Turnhout wordt ervan verdacht dat hij zijn vrouw en kinderen jarenlang onmenselijk behandeld heeft. Zo sprak hij zijn kinderen nooit aan bij naam. Hij noemde hen steevast ‘hoer’, ‘ezel’, ‘dikke’ of ‘gehandicapte’. “In de kleuterschool kreeg ik al slaag omdat ik met een jongen van mijn klas had gesproken”, verklaart één van de dochters. “Maar het ergste geweld deed zich voor toen ik stiekem een Facebook-profiel had aangemaakt.”
  [naar artikel]
 32. Is beeldenstorm begonnen nu ‘wolkenman’ van Jan Fabre weg moet? “Alle begrip voor slachtoffers, maar dit is kúnst” (11/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘De man die de wolken meet’, een van de bekendste beeldhouwwerken van Jan Fabre, is zijn plaats op het dak van de Singel kwijt. “Na de klachten over hem heeft dit geen plaats op een kunstschool”, klinkt het. Hoe zit het elders? Moet ook de beroemde schildpad in Nieuwpoort wijken, en is de koning van plan om het ‘keverplafond’ af te breken?
  [naar artikel]
 33. Paula Hawkins (‘Het meisje in de trein’) maakt sterke comeback met nieuwe thriller: “In elke Jan met de pet kan een moordenaar schuilen” (05/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Met ‘Het meisje in de trein’ scoorde Paula Hawkins zes jaar geleden dé megabestseller van het decennium. Na de matige opvolger ‘In het water’ is de Britse successchrijfster nu helemaal terug met ’Een langzaam smeulend vuur’, een zinderende psychothriller over sluimerende geheimen en hoe ze plots kunnen ontvlammen. “Hoe verschillend mensen reageren op trauma’s fascineert me mateloos.”
  [naar artikel]
 34. ‘Merlina’-actrice Mieke Bouve zorgt al 9 maanden voor echtgenoot met leverkanker: “Mijn wereld staat op z’n kop” (03/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vlaanderen leerde haar in de jaren 80 kennen als de frisse wervelwind in ‘Merlina’, en ze zorgde voor animo in ‘Wittekerke’ en ‘Thuis’. Deze week mag Mieke Bouve 60 kaarsjes uitblazen, al heeft ze daar een dubbel gevoel bij, nu haar man tegen kanker vecht. “We zullen ooit palliatieve thuiszorg moeten opstarten. Dat is een heel zware dobber. Je leven verandert zo radicaal...”
  [naar artikel]
 35. Mel B hint voor het eerst op Spice Girls-reünie mét Victoria Beckham: “We zitten allemaal op één lijn” (11/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Als het aan Mel B (46) ligt komt er in 2023 een tournee waar alle Spice Girls bij aanwezig zijn. De zangeres sprak die hoop vrijdag uit toen ze te gast was in het Britse tv-programma ‘Steph’s Packed Lunch’. Volgens Melanie Brown, zoals de zangeres volledig heet, zitten alle leden van de meidengroep nu “op een lijn” met elkaar.
  [naar artikel]
 36. ‘Thuis’-acteur Elias Bosmans over zijn huwelijk: “Gelukkig mochten we dansen op het feest” (08/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Afgelopen zaterdag zijn ‘Thuis’-acteur Elias Bosmans (26) en zijn vriendin Seie (25) in het huwelijksbootje gestapt. Of beter: toen vond hun persoonlijke ceremonie én het trouwfeest plaats. Het koppel maakte hun liefde een week eerder al officieel in het stadhuis van Antwerpen. “Maar veel magie kwam daar niet aan te pas”, zegt Elias, die in ‘Thuis’ als Jef, na een romance met Viv, nu samen is met Emma.
  [naar artikel]
 37. BV’s klappen uit de biecht bij Seksuolotte: “Mijn lief moet presteren, het liefst wil ik élke dag van kittekato doen” (20/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Lotte Vanwezemael (27), ook bekend als Seksuolotte, zorgt voor een extra zwoele zomer. Op MNM presenteert ze ‘Summer Love’ én er is ‘Lotte Gaat Diep’: in deze podcast voelt ze BV’s aan de tand over liefde, seks, relaties en vriendschap. Wij verzamelden de meest spraakmakende onthullingen van onder meer Miss België 2020 Celine Van Ouytsel (24), Jamie-Lee Six (23), Ian Thomas (24) en aftredend K3'tje Klaasje Meijer (26). “Nadat ik voor het eerst seks had, dacht ik ‘Is dit het nu?’.”
  [naar artikel]
 38. Nick Kraft van ‘Big brother’ en Lisa Moerman van ‘Love island’ uit elkaar: “Jouw ‘inzet’ kwam niet eens in de buurt” (18/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Nick Kraft, de Kempische runner-up van het meest recente Big brother-seizoen, is in ongenade gevallen bij Lisa Moerman, de gewezen Love island-deelneemster die ook al voor Playboy poseerde. “Wat hij me heeft gelapt laat ik niemand meer overdoen”, zegt ze.
  [naar artikel]
 39. Koen Wauters ziet verkaste Niels Destadsbader niet als concurrent: “Ik kan dingen die hij nog niet kan” (06/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een tweede seizoen van ‘Snackmasters’ en het zevende van ‘Belgium’s Got Talent’: Koen Wauters (53) is alomtegenwoordig bij de start van het nieuwe tv-seizoen van VTM. Voor zenuwen zorgt dat niet bij de ­ervaren rot. “Ik weet intussen wat ik echt kan en waar ik beter mijn pollekes van afhoud”, vertelt Koen in dit gesprek over zijn carrière, de coronaperiode en de transfer van zijn ‘opvolger’ Niels Destadsbader. “Ik wist dat de onderhandelingen tussen VTM en Niels al een tijdje aansleepten.”
  [naar artikel]
 40. Ellen Pompeo heeft naast ‘Grey’s Anatomy’ geen verdere acteerplannen: “Het is meer iets voor de jeugd” (03/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Iedereen kent Ellen Pompeo (51) van haar rol als Meredith Grey in de ziekenhuisserie ‘Grey’s Anatomy’ en als het van de actrice afhangt, blijft het daar ook bij. In een recent interview maakte Pompeo duidelijk dat ze in de toekomst wellicht niet meer in de huid van andere personages zal kruipen. “Ik heb niet heel veel zin om mijn acteercarrière nog verder te zetten.”
  [naar artikel]
 41. Nick Kraft van ‘Big brother’ en Lisa Moerman van ‘Love island’ gaan uit elkaar: “Jouw ‘inzet’ kwam niet eens in de buurt” (18/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Nick Kraft, de Kempische runner-up van het meest recente Big brother-seizoen, is in ongenade gevallen bij Lisa Moerman, de gewezen Love island-deelneemster die ook al voor Playboy poseerde. “Wat hij me heeft gelapt laat ik niemand meer overdoen”, zegt ze.
  [naar artikel]
 42. Wat als het openbaar vervoer de toestroom niet aankan? (23/04/2020 - De Standaard)
  Een verschuiving van collectief openbaar vervoer naar individueel vervoer zit in de lijn van de verwachtingen. Maar dat hoeft niet de auto te zijn.
  [naar artikel]
 43. TEST. Avondje uit in Antwerpen, maar… geraak je nog thuis met het openbaar vervoer? (06/09/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Stel, u woont in pakweg Lier of Puurs en u voelt iets voor een gezellig avondje cinema en eventueel pintje in Antwerpen. De auto nemen wilt u liever niet. Maar lukt het dan nog om na de film en/of cafébezoek met het openbaar vervoer huiswaarts te keren? Uw krant zocht het uit voor tien verschillende plaatsen in de provincie en een stukje Waasland.
  [naar artikel]
 44. Soulsister is terug met nieuwe muziek: “Nee, we hebben niets te bewijzen” (15/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Noem het gerust vintage Soulsister, maar dan wel anno 2021.” Elf jaar nadat de band rond Jan Leyers en Paul Michiels single ‘Last Call’ loste, komt vrijdag opvolger ‘Something I Need To Know’ uit, een voorloper van drie nieuwe songs. Wij spraken beide heren over het nieuwe materiaal, de Amerikaanse insteek en hun podiumrituelen. “We hoeven dat niet meer te bewijzen, maar zet ons samen en je krijgt magie.”
  [naar artikel]
 45. Amy uit ‘K2 zoekt K3’ blikt terug op moeilijke jeugd: “Ik heb al zeven jaar geen contact meer met m’n mama en broers” (19/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “We hadden echt een bepaald gevoel bij haar, en zagen ons al samen in de auto zitten.” En dus kozen Hanne (27) en Marthe (25) in de tweede liveshow van ‘K2 Zoekt K3' ervoor om hun allereerste wildcard uit te delen aan Amy Courtens (25). Een zingende ex-miss met een levensverhaal dat doet denken aan Assepoester. “Ik ben op mijn achttiende alleen gaan wonen, en sindsdien heb ik geen contact meer met met mijn mama en twee broers.”
  [naar artikel]
 46. Amy uit ‘K2 zoekt K3’ blikt terug op moeilijke jeugd: “Ik heb al zeven jaar geen contact meer met m’n mama en broers” (19/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “We hadden echt een bepaald gevoel bij haar, en zagen ons al samen in de auto zitten.” En dus kozen Hanne (27) en Marthe (25) in de tweede liveshow van ‘K2 Zoekt K3' ervoor om hun allereerste wildcard uit te delen aan Amy Courtens (25). Een zingende ex-miss met een levensverhaal dat doet denken aan Assepoester. “Ik ben op mijn achttiende alleen gaan wonen, en sindsdien heb ik geen contact meer met met mijn mama en twee broers.”
  [naar artikel]
 47. 'Netflix voor vervoer' komt naar Antwerpen (02/10/2017 - De Morgen)
  Stel u voor: met een abonnement ongelimiteerde toegang krijgen tot elke vorm van openbaar vervoer. In Antwerpen kan het vanaf volgend jaar. Een Fins bedrijf heeft daarvoor akkoorden gesloten met de NMBS, De Lijn en andere spelers.
  [naar artikel]
 48. 'Netflix voor vervoer' komt naar Antwerpen (07/04/2019 - De Morgen)
  Stel u voor: met een abonnement ongelimiteerde toegang krijgen tot elke vorm van openbaar vervoer. In Antwerpen kan het vanaf volgend jaar. Een Fins bedrijf heeft daarvoor akkoorden gesloten met de NMBS, De Lijn en andere spelers.
  [naar artikel]
 49. Duncan James niet verbaasd na opmerkingen over z'n uiterlijk in ‘MasterChef’: “Ik had het wel verwacht” (10/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Afgelopen maandag was voormalig boyband-lid Duncan James (43) te zien in het programma ‘Celebrity MasterChef’. Kijkers verbaasden zich over z'n nieuwe look, maar dat had de zanger wel zien aankomen. Dat vertelde hij voor de uitzending in ‘Good Morning Britain’. “Ik ben wat aangekomen en had vlak voor ik begon wat Botox gebruikt. Daarom zien m’n wenkbrauwen er zo raar uit.”
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.