Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

20 September 2021
10:04 uur

Apple lanceert nieuwe versie van iPad en iPad Mini

Express

14/09/2021 - 21:54

Lees dit artikel: Apple lanceert nieuwe versie van iPad en iPad Mini Apple heeft dinsdag via een virtueel live event heel wat nieuwe producten en diensten voorgesteld. Naast de langverwachte iPhone 13-serie kwam het bedrijf ook met een groot nieuws rond de iPad. In het nieuws: De meeste aandacht op het Apple Event ging uiteraard naar de iPhone 13, maar CEO Tim Cook begon zijn voorstelling met […] Lees dit artikel: Apple lanceert nieuwe versie van iPad en iPad Mini


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. iPad Air, iPad mini of toch een iPad pro? Zo kies je de juiste tablet van Apple (19/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Apple presenteerde deze week de nieuwe uitvoeringen van de iPad Air en de iPad mini. Beide tablets kregen een makeover, waardoor de iPad-familie...
  [naar artikel]
 2. Kleinere iPad verrassend duur (05/04/2019 - De Morgen)
  Apple heeft gisteren de nieuwe iPad Mini voorgesteld, een kleinere versie van de succesvolle iPad. Het is de eerste belangrijke productvernieuwing sinds het overlijden van Steve Jobs een jaar geleden.
  [naar artikel]
 3. Apple lanceert nieuwe iPad (18/03/2020 - Express)
  De technologiegigant Apple stelde woensdag een nieuwe iPad Pro en MacBook Air voor. Voor een keer kwam de aankondiging via... The post Apple lanceert nieuwe iPad appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 4. Apple lanceert nieuwe iPad Pro en MacBook Air (18/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Techontwikkelaar Apple heeft zonet een nieuw model iPad Pro en een geüpgradede versie van de Macbook Air uit de doeken gedaan. Niet tijdens een...
  [naar artikel]
 5. “Nieuwe iPad Pro kan draadloos opladen” (04/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Apple werkt naar verluidt aan een nieuwe iPad Pro die draadloos kan opladen. Ook zou het techconcern na lange tijd weer met een nieuwe versie van de iPad Mini willen komen. Naar verwachting komt die laatstgenoemde dit jaar al op de markt, het apparaat dat zonder snoertje kan opladen, zou volgend jaar uitgebracht worden. Op deze manier zou Apple proberen om de sterke spurt in de verkopen van zijn iPads ook na de coronapandemie vast te houden.
  [naar artikel]
 6. Hier is hij dan! Apple stelt de nieuwe iPhone 13 voor. Dit zijn alle nieuwe producten (en zoveel zullen ze kosten) (14/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Tijdens een Apple Keynote hebben Apple-CEO Tim Cook en zijn medewerkers vandaag de nieuwste iPad, iPad Mini, Apple Watch en iPhone voorgesteld. Dat deden ze tijdens een wervelende virtuele presentatie waarin kleur, diversiteit en geweldige beeldkwaliteit centraal stonden.
  [naar artikel]
 7. Apple stelt nieuwe iPhone 13, Apple Watch 7 en iPad (Mini) voor. Dit was de presentatie (14/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Hier is hij dan! Apple heeft op het grote Apple-event de nieuwe iPhone 13 voorgesteld. Het bedrijf stelde ook de paradepaardjes iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max voor in verschillende nieuwe kleuren. Daarnaast stelde Apple ook een nieuwe iPad en de nieuwe Apple Watch 7 voor. Herbeleef hieronder de presentatie.
  [naar artikel]
 8. Apple lanceert een nieuwe Apple Watch en iPad, maar stelt nieuwe iPhone uit door coronacrisis (15/09/2020 - VRT NWS)
  Apple heeft zopas tijdens een bescheiden evenement de nieuwe Apple Watch en iPad voorgesteld. Daarnaast wil Apple verschillende abonnementen voor hun streaming- en gameplatform in één abonnement bundelen: Apple One. De nieuwe iPhone werd niet voorgesteld, omdat de productie van het toestel vertraging heeft opgelopen door de coronacrisis.
  [naar artikel]
 9. Werkt Apple aan een iPad met groter scherm? (28/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Werkt Apple aan een iPad met groter scherm? Apple overweegt om iPads te ontwikkelen met grotere schermen, al kan het nog even duren voordat ze van de band rollen. Dat melden medewerkers van de Amerikaanse techgigant anoniem aan het persagentschap Bloomberg. Met 12,9 inch is het scherm van de huidige iPad Pro, de grootste Apple-tablet, flink wat kleiner dan de MacBook Pro met […] Lees dit artikel: Werkt Apple aan een iPad met groter scherm?
  [naar artikel]
 10. De nieuwe iPad 2018: Apple blijft de onbetwiste koning van de tablets (27/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Voor een richtprijs vanaf 350 euro haal je momenteel de nieuwste versie van de 'koning der tablets' in huis, de iPad 2018 van Apple. Deze 5 dingen...
  [naar artikel]
 11. Apple lanceert nieuw besturingssysteem voor Apple en iPad, maar waarschuwt om het niet te gebruiken (04/06/2019 - De Morgen)
  Apple heeft zopas de bètaversie van iOS 13 gelanceerd voor ontwikkelaars, maar raadt iedereen aan het nieuwe besturingssysteem voor iPhone en iPad voorlopig niet te installeren.
  [naar artikel]
 12. Nieuwe iPad meteen goedkoopste Apple-tablet (27/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Apple stelt een nieuwe 9,7 inch grote iPad voor die een stylus ondersteunt. Het bedrijf wil zo terrein winnen op Amerikaanse scholen, waar...
  [naar artikel]
 13. Apple presenteert zijn langverwachte AirTag (en nieuwe iPad, iMac en Apple TV) (22/04/2021 - De Morgen)
  Tijdens een virtuele presentatie heeft Apple dinsdagavond een aantal nieuwe producten gepresenteerd. Helemaal nieuw is de AirTag, maar er werden ook een nieuwe iMac, iPad Pro en Apple TV gelanceerd.
  [naar artikel]
 14. Apple lanceert rode iPhone en goedkopere iPad (21/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse computergigant Apple heeft vanmiddag de lancering van een nieuwe iPad bekendgemaakt. Die heeft een meer helder scherm en zal beduidend goedkoper worden. Daarnaast krijgt ook de iPhone 7 een bijzondere, rode, uitvoering voor het goede doel.
  [naar artikel]
 15. Apple lanceert rode iPhone en goedkopere iPad (21/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De Amerikaanse computergigant Apple heeft vanmiddag de lancering van een nieuwe iPad bekendgemaakt. Die heeft een meer helder scherm en zal beduidend goedkoper worden. Daarnaast krijgt ook de iPhone 7 een bijzondere, rode, uitvoering voor het goede doel.
  [naar artikel]
 16. Apple lanceert rode iPhone 7 en goedkopere iPad (21/03/2017 - De Redactie)
  Zonder grote toeters en bellen heeft Apple een aantal nieuwigheden voorgesteld. De technologiereus lanceert een opvolger van de iPad Air 2 tegen de goedkoopste prijs ooit. Liefhebbers kunnen nu ook een rode iPhone 7 of iPhone 7 plus kopen en steunen daarbij de strijd tegen aids.
  [naar artikel]
 17. Apple verhoogt prijs van iPad Pro (13/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Daags na de onthulling van de nieuwe iPhones heeft Apple besloten om de prijs van de verschillende uitvoeringen van de iPad Pro aan te passen.
  [naar artikel]
 18. Hoe Apple de iPad-neergang probeert te stoppen (21/03/2017 - De Tijd)
  19:23 Met een nieuwe, lager geprijsde iPad probeert Apple zijn zieltogende tabletdivisie nieuw leven in te blazen.
  [naar artikel]
 19. 'Consument is Apple beu' (05/04/2019 - De Morgen)
  De lancering van de nieuwe iPad Mini is een succes. Apple verkocht het voorbije weekend drie miljoen exemplaren van het nieuwe hebbeding. Vraag is of de kleine tablet voldoende sterk zal zijn om een terugval van Apple te voorkomen.
  [naar artikel]
 20. VIDEO. Zo makkelijk buig je de nieuwe iPad Pro krom (20/11/2018 - Metro)
  De nieuwe iPad Pro is de dunst tablet die Apple ooit heeft uitgebracht. Hij oogt heel mooi, maar heel wat iPad Pro-gebruikers klagen over de fragiliteit van de tablet. En die blijkt niet geheel onterecht… De iPad Pro 2018 ligt sinds kort in de winkel. Hij ziet er trendy uit en naar verluidt liggen de prestaties in de lijn van wat je ervan zou verwachten, maar de slanke behuizing van het toestel – met zijn 5,9 millimeter de dunste iPad die Apple tot nog toe heeft uitgebracht – baart heel wat iPad Pro-eigenaars zorgen. Bendgate Op de fora van MacRumors en Reddit bulkt het van de boze klanten die met foto’s aantonen dat de iPad al te gemakkelijk buigt. Dat doet meteen denken aan ‘bendgate’ van enkele jaren geleden, toen ook de iPhone 6 (Plus) onder vuur lag door hetzelfde probleem. YouTuber JerryRigEverything nam de proef op de som en kwam tot de conclusie dat de iPad Pro inderdaad te kwetsbaar is. Hij adviseert dan ook om de iPad het best te vervoeren in een stevige hoes. De iPad Pro 2018 is verkrijgbaar in twee formaten: 11 inch en 12,9 inch. Hij kost respectievelijk 899 en 1.119 euro. Lees ook : Problemen met je iPhone-batterij? Nu is het moment om ze te vervangen Het bericht VIDEO. Zo makkelijk buig je de nieuwe iPad Pro krom verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 21. Apple steekt iPad en MacBook Air in nieuw jasje:(eindelijk) weer helemaal mee (30/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Apple heeft zinsdag een reeks producten een stevige update gegeven. Voor het eerst sinds lange tijd kreeg de iPad nog eens een ingrijpendere make-over. De nieuwe iPad Pro is krachtiger dan ooit, en steekt in een mooi modern jasje. Ook de MacBook Air is (eindelijk) weer helemaal mee.
  [naar artikel]
 22. Apple lanceert opnieuw update: iOS 13.1.3 lost waslijst aan problemen op (16/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Apple zit alweer aan versie 13.1.3 van het besturingssysteem voor de iPhone en van dat voor de iPad. Ter herinnering: iOS 13 werd nog geen maand...
  [naar artikel]
 23. Apple lanceert krachtigste chip ooit (15/09/2020 - De Tijd)
  20:49 Het Amerikaanse computerbedrijf Apple voorziet zijn nieuwe tablet iPad Air van een computerchip van een nieuwe generatie. Apple pakte ook uit met een nieuwe smartwatch die de zuurstofsaturatie meet.
  [naar artikel]
 24. De iPhone 13, nieuwe Apple Watch en iPad: dit moet je weten over de nieuwe Apple-producten (14/09/2021 - De Morgen)
  Apple heeft op zijn jaarlijkse hoogmis in Cupertino de nieuwste iPhones voorgesteld. De iPhone 13 heeft een beter scherm, grotere batterij, snellere processor en betere camera’s dan zijn voorganger. Zoals verwacht kregen ook de Apple Watch en de iPad een update. Een overzicht.
  [naar artikel]
 25. Apple onthult allereerste iPad met USB-C-poort, zonder homeknop (30/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Op het jaarlijkse hardware-event stelde Apple vandaag een compleet vernieuwde iPad Pro die voor de eerste keer een USB-C-poort meekrijgt. Ook is...
  [naar artikel]
 26. Homeknop verdwijnt ook op nieuwe iPad Pro (30/10/2018 - De Morgen)
  Apple-baas Tim Cook heeft tijdens een evenement in New York een aantal nieuwe producten gepresenteerd. De meeste aandacht ging naar de nieuwe iPad Pro - zonder homeknop.
  [naar artikel]
 27. Apple stelt nieuwe laaggeprijsde iPad met stylus voor (27/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Apple stelt een nieuwe 9,7 inch grote iPad voor die uitgerust is met een stylus. Het bedrijf wil zo terrein winnen op Amerikaanse scholen, waar...
  [naar artikel]
 28. Apple stelt nieuwe iPad met stylus voor (27/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Apple stelt een nieuwe 9,7 inch grote iPad voor die uitgerust is met een stylus. Het bedrijf wil zo terrein winnen op Amerikaanse scholen, waar...
  [naar artikel]
 29. “Apple werkt aan opvouwbare iPad” (08/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Apple wil over een paar jaar een opvouwbare iPhone op de markt brengen, maar waarschijnlijk komt het bedrijf eerst met een opvouwbare iPad. Dat...
  [naar artikel]
 30. “Nieuwe iPad met oledscherm op komst” (01/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Apple zou verschillende iPad-modellen uitrusten met een oledscherm. Dat kondigt de techwebsite ETNews aan. Dit zou een primeur zijn. Tot nog toe zijn enkel bepaalde modellen van de iPhone en Apple Watch voorzien van een oledscherm.
  [naar artikel]
 31. Dit kan je binnenkort allemaal met iPad doen dankzij update (18/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Apple heeft vandaag zes video's gepubliceerd waarin het laat zien wat gebruikers allemaal op een iPad kunnen doen met het nieuwe
  [naar artikel]
 32. Apple lanceert iPad Air (28/03/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 33. Apple heeft plannen voor iPhones met iPad-achtig ontwerp (13/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Apple gaat de volgende iPhone-modellen volgens Bloomberg voorzien van een iPad-achtig ontwerp. Het persbureau doelt hierbij op een ontwerp met...
  [naar artikel]
 34. Apple komt met nieuwe iMac, iPad en Apple TV (20/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Apple komt met een nieuwe versie van zijn desktopcomputer iMac. Tijdens een onlinepresentatie introduceerde het Amerikaanse techbedrijf ook nieuwe iPads en een nieuwe Apple TV. Verder presenteerde het bedrijf de langverwachte AirTag, een tracker die aan allerlei producten kan worden gehangen zodat die makkelijk terug te vinden zijn als ze kwijt zijn geraakt.
  [naar artikel]
 35. Apple komt met nieuwe iMac, iPad en Apple TV (20/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Apple komt met een nieuwe versie van zijn desktopcomputer iMac. Tijdens een onlinepresentatie introduceerde het Amerikaanse techbedrijf ook nieuwe iPads en een nieuwe Apple TV. Verder presenteerde het bedrijf de langverwachte AirTag, een tracker die aan allerlei producten kan worden gehangen zodat die makkelijk terug te vinden zijn als ze kwijt zijn geraakt.
  [naar artikel]
 36. Apple werkt aan gratis tv-series voor eigenaars iPhone of iPad (11/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Apple wil consumenten met een iPhone, iPad en Apple TV gratis toegang geven tot films en series voor zijn nog onaangekondigde streamingdienst. Dat...
  [naar artikel]
 37. “Apple laat minstens 75 miljoen 5G-iPhones maken en lanceert nieuwe Apple Watch en iPad” (01/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Apple heeft haar leveranciers gevraagd om nog dit jaar minstens 75 miljoen 5G-iPhones te produceren. Nog in het verschiet: twee nieuwe versies van...
  [naar artikel]
 38. Apple wint rechtszaak tegen Chinese Mi Pad die iets te veel op iPad lijkt (05/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Apple haalt zijn slag thuis tegen de Chinese fabrikant Xiaomi, die in Europa een tablet onder de noemer ‘Mi Pad’ op de markt wilde brengen. Volgens het Gerecht van de Europese Unie lijkt de naam te fel op de iPad van Apple. Xiaomi kan wel nog bij het Hof van Justitie beroep aantekenen tegen de beslissing.
  [naar artikel]
 39. Apple komt met nieuwe iMac, iPad , Apple TV én langverwachte AirTag (20/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Apple komt met een nieuwe versie van zijn desktopcomputer iMac. Tijdens een onlinepresentatie introduceerde het Amerikaanse techbedrijf ook nieuwe iPads en een nieuwe Apple TV. Verder presenteerde het bedrijf de langverwachte AirTag, een tracker die aan allerlei producten kan worden gehangen zodat die makkelijk terug te vinden zijn als ze kwijt zijn geraakt.
  [naar artikel]
 40. iPad ontploft in Apple Store Amsterdam, drie mensen worden onwel (19/08/2018 - VRT NWS)
  De Apple Store in Amsterdam aan het Leidseplein is ontruimd nadat een iPad was ontploft. Drie medewerkers kregen last van de luchtwegen. Dat meldt de NOS.
  [naar artikel]
 41. Zhaokun (15) stierf voor een iPad (06/04/2019 - De Morgen)
  De afgelopen maanden stierven vijf jonge arbeiders tijdens hun eerste maand aan de lopende band van de Pegatronfabriek in China. Die produceert de iPhone 5s en de iPad voor de Amerikaanse elektronicagigant Apple.
  [naar artikel]
 42. Vlaams nieuws doet het goed op de iPad (12/04/2019 - De Morgen)
  Op 23 juli werd de iPad, de tabletcomputer van Apple, in België gelanceerd. Het revolutionaire toestel zou volgens de believers de mediawereld voorgoed veranderen. Wij vroegen ons af of daar anderhalve maand later bij de Vlaamse mediabedrijven al iets van te merken is.
  [naar artikel]
 43. iPad of Samsung Galaxy Tab A7: welke is vandaag de beste tablet om te kopen? (06/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Dat Apple en Samsung rivalen op de smartphonemarkt zijn is algemeen geweten, maar ook bij de tablets bekampen de twee elkaar. Onze techredacteur vergeleek de toestellen die ze de afgelopen weken lanceerden: de nieuwe iPad en de Samsung Galaxy Tab A7.
  [naar artikel]
 44. "Apple lanceert volgende maand nieuwe versies van iPhone SE, iPad en MacBook" (06/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Traditioneel presenteert Apple zijn nieuwe toestellen in september. Maar ook eerder op het jaar durft de techgigant al eens geüpdatete versies van...
  [naar artikel]
 45. Google werkt aan iPad-concurrent (29/03/2019 - De Morgen)
  Google werkt samen met de mobiele provider Verizon Wireless aan een eigen tabletcomputer. De bedrijven willen met hun toestel de concurrentie aangaan met de iPad van Apple.
  [naar artikel]
 46. Dit zijn de leukste nieuwigheden van iOS 14 voor de iPhone (16/09/2020 - Metro)
  Vanaf woensdagavond is het nieuwe besturingssysteem van Apple, iOS 14, beschikbaar. Er werden enkele leuke nieuwe functies toegevoegd. De meest opvallende sommen we hier even op. Widgets Een erg handige toevoeging zijn de widgets op het startscherm. Zo kan je bijvoorbeeld de weersvoorspelling of de koers van je aandelen in één oogopslag zien. Jij kiest welke widgets in de kijker worden gezet. Je kunt ook een slimme stapel met widgets toevoegen die worden geselecteerd op basis van de apps die je het meest gebruikt. De juiste widget verschijnt dan automatisch precies wanneer je die nodig hebt. Appbibliotheek Eindelijk kan je al je apps in één eenvoudig overzicht samenbrengen. Ze zijn tevens onderverdeeld in categorieën en je hebt de meest gebruikte altijd binnen handbereik. Beeld in beeld Wat Android al lang heeft, kan nu ook bij iOS. Ben je aan het surfen, bellen of lezen: je kan een video tegelijkertijd bekijken terwijl je een andere app gebruikt. Belangrijkste berichten bovenaan Voortaan kan je tot negen van je belangrijkste gesprekken bovenaan vastmaken. Je kan er tevens een groepsfoto of een emoji aan koppelen. Vermeldingen Net zoals bij WhatsApp kan je iemand in een groepsgesprek vernoemen in het bericht. Je kan er ook voor kiezen om alleen een melding te ontvangen als je naam vermeld wordt. Nieuwe Memoji-stijlen en ?stickers Naast nieuwe leeftijdsopties en mondmaskers kun je uit twintig nieuwe haarstijlen en hoofddeksels kiezen, al naar gelang je hobby, beroep of persoonlijkheid. Vertaal-app Communiceer je met iemand in een andere taal, dan helpt de geïntegreerde vertaal-app van Apple je verder. Houd je telefoon horizontaal en tik op de microfoon­knop om iets te zeggen. De app doet vervolgens al het vertaalwerk. Daarnaast zijn Siri en Safari onder meer opnieuw een stuk verbeterd, heeft de Woning-app een stevige upgrade gekregen en ondersteunt CarPlay meer achtergronden en apps. Het nieuwe besturingssysteem is beschikbaar op de volgende toestellen: iOS 2020: SE 2020 2019: iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max, iPod touch V7 2018: iPhone XR, XS, XS Max 2017: iPhone X, 8, 8 Plus 2016: iPhone 7, 7 Plus, SE 2015: iPhone 6s, 6s Plus iPad OS 2020: iPad Pro (2020), iPad Air (2020), iPad 10.2 (2020) 2019: iPad Air (2019), mini (2019), iPad 10.2 (2019) 2018:iPad Pro 11, Pro 12.9, iPad (2018) 2017: iPad Pro 10.5, Pro 12.9, iPad (2017) 2016: iPad Pro 9.7, Pro 12.9, iPad (2016) 2015: iPad Pro 12.9, mini 4 2014: iPad Air 2 Hieronder een handig video-overzicht van de meeste nieuwigheden in iOS 14: Lees ook: Dit zijn de laatste geruchten over de nieuwe iPhone 12 Het bericht Dit zijn de leukste nieuwigheden van iOS 14 voor de iPhone verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 47. Twijfel je tussen een iPad en een Samsung Galaxy Tab A7? Dit moet je weten voor je je keuze maakt (06/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Dat Apple en Samsung rivalen op de smartphonemarkt zijn is algemeen geweten, maar ook bij de tablets bekampen de twee elkaar. Onze techredacteur vergeleek de toestellen die ze de afgelopen weken lanceerden: de nieuwe iPad en de Samsung Galaxy Tab A7.
  [naar artikel]
 48. "Apple stopt binnenkort met productie van iPad Mini" (17/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Fans van kleine tablets hoeven binnenkort niet meer op Apple te rekenen. Althans, als we Boy Genius Report (BGR) mogen geloven. De techreus trekt
  [naar artikel]
 49. Applefans maken zich op voor lancering iPad 2 (07/04/2019 - De Morgen)
  Morgen is een hoogdag voor Applefans wereldwijd. Dan presenteert de computerfabrikant immers de opvolger van de iPad, de razend populaire tabletcomputer van het merk. Maar wat zal die iPad 2 meer kunnen dan zijn voorganger? Wij zetten de belangrijkste geruchten op een rij.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.