Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

22 September 2021
22:25 uur

Toekomst Autosalon hangt aan zijden draadje

De Tijd

15/09/2021 - 01:10

01:00 Het doek dreigt definitief te vallen voor het Autosalon, de grootste beurs van het land. De Volkswagen-invoerder D'Ieteren doet niet mee, waardoor de beslissing van de fusiegroep Stellantis (Peugeot, ...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE TIJD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. 5 voor 12. Horeca Vlaanderen wil geen mondmaskers meer en de toekomst van het Autosalon is in gevaar (15/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Horeca Vlaanderen is niet te vinden voor de uitbreiding van het Covid Safe Ticket en de toekomst van het Autosalon hangt aan een zijden draadje. Dit moet u weten om mee te zijn met het nieuws.
  [naar artikel]
 2. Toekomst biomassacentrale Langerlo aan een zijden draadje (07/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  De toekomst van de biomassacentrale in Langerlo bij Genk hangt aan een zijden draadje. De Estse eigenaar wil meer tijd voor de ombouw van de centrale. Het Vlaams Energieagentschap geeft die niet. Als Langerlo de deadline van de zomer in 2018 mist, vervallen de meer dan 2 miljard euro groenestroomsubsidies die door de vorige regering waren beloofd.
  [naar artikel]
 3. N-VA blijft onbetwiste leider in Antwerpen, Zweedse coalitie hangt aan zijden draadje (14/10/2018 - Knack)
  In Antwerpen is N-VA van burgemeester Bart De Wever de gedoodverfde winnaar. De Zweedse coalitie haalt een nipte meerderheid, maar hangt aan een zijden draadje.
  [naar artikel]
 4. “Relatie van Khloé Kardashian hangt aan een zijden draadje” (18/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op Instagram lijkt het weer goed te zitten tussen realityster Khloé Kardahian en basketter Tristan Thompson, die haar net voor de geboorte van hun dochter bedroog. Maar volgens Amerikaanse media is die verzoening slechts een façade en hangt hun relatie in werkelijkheid aan een zijden draadje.
  [naar artikel]
 5. Omstreden biomassacentrale Langerlo aan zijden draadje (07/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het lot van de geplande biomassacentrale in het Genkse Langerlo hangt aan een zijden draadje, zo schrijven De Tijd en Het Laatste Nieuws vrijdag. Het Vlaams energieagentschap (VEA) gaat niet in op de vraag van de Estse uitbater om de deadline te verleggen.
  [naar artikel]
 6. Ontmoeting Lachaert en De Wever: paars-geel hangt aan zijden draadje (20/08/2020 - De Morgen)
  Koninklijk opdrachthouder Egbert Lachaert (Open Vld) heeft vandaag N-VA-voorzitter Bart De Wever ontvangen. Tijdens de vergadering is weinig vooruitgang geboekt, wordt aan De Morgen gemeld. Paars-geel hangt aan een zijden draadje. ‘Niets is dood, maar het wordt steeds minder waarschijnlijk.’
  [naar artikel]
 7. Carl Devos: “De politieke carrière van Jambon hangt niet aan een zijden draadje” (27/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De politieke carrière van Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) hangt niet aan een zijden draadje. Dat zegt onze politieke analist Carl Devos...
  [naar artikel]
 8. Paars-geel hangt aan zijden draadje na vergadering tussen Lachaert (Open Vld) en De Wever (N-VA) (20/08/2020 - De Morgen)
  Koninklijk opdrachthouder Egbert Lachaert (Open Vld) heeft vandaag N-VA-voorzitter Bart De Wever ontvangen. Tijdens de vergadering is weinig vooruitgang geboekt, wordt aan De Morgen gemeld. Paars-geel hangt aan een zijden draadje. ‘Niets is dood, maar het wordt steeds minder waarschijnlijk.’
  [naar artikel]
 9. Toekomst van schaatsploeg Bart Swings hangt aan een zijden draadje (23/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De toekomst van Team Victorie, de schaatsploeg van Bart Swings, is onduidelijk. "Als er het komend seizoen geen sponsor is, betekent dat het
  [naar artikel]
 10. 'Komende maanden wordt duidelijk of Brantano-moeder FNG overleeft' (04/05/2020 - De Tijd)
  20:37 De toekomst van FNG hangt aan een zijden draadje. Het moederbedrijf van Brantano kan door het coronavirus zijn obligatiehouders niet terugbetalen. Een kapitaalverhoging en winkelsluitingen hangen in d...
  [naar artikel]
 11. “Trump denkt aan ontslag minister van Volksgezondheid” (26/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De toekomst van Alex Azar als Amerikaans minister van Volksgezondheid hangt aan een zijden draadje. Dat melden The Washington Post en Politico....
  [naar artikel]
 12. Toekomst grootste skatepark van het land hangt aan zijden draadje (18/08/2017 - Het Nieuwsblad)
  De toekomst van het grootste skatepark van ons land, Planet Park, ziet er niet zo goed uit. De Brusselse Gewestelijke Huisvestingsmaatschappij wil de skaters uit het pand. De stabiliteit van het gebouw zou bedreigd zijn. Nonsens volgens de skaters.
  [naar artikel]
 13. El Mundo Deportivo weet dat Kluivert optie is om Setién op te volgen: “Idee goed ontvangen door Barça-kleedkamer” (19/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Omdat de toekomst van Barcelona-coach Quique Setién (61) aan een zijden draadje hangt, wordt er in de Spaanse media volop gespeculeerd over zijn...
  [naar artikel]
 14. Free Record Shop wankelt (13/04/2019 - De Morgen)
  De toekomst van Free Record Shop hangt aan een zijden draadje. Overnamekandidaat ProCures stapt alleen in als de leveranciers weer op krediet leveren.
  [naar artikel]
 15. Nederlandse Selexyz-boekhandels op rand van bankroet (11/04/2019 - De Morgen)
  De toekomst van prestigieuze boekwinkels in Rotterdam (Donner), Maastricht en Amsterdam (Scheltema) hangt aan een zijden draadje. Moederbedrijf Selexyz verkeert in nood. De keten toonde enkele jaren geleden nog interesse om ook in Leuven een winkel te starten.
  [naar artikel]
 16. De Witte: "We staan achter de trainer ongeacht het resultaat zondag" (15/09/2017 - Sporza)
  Voorzitter Ivan De Witte bevestigt in een mededeling op de website van AA Gent dat de toekomst van trainer Vanhaezebrouck niet aan een zijden draadje hangt.
  [naar artikel]
 17. Opvangcentrum voor transmigranten zaait verdeeldheid in Brussel (25/02/2020 - Knack)
  Met 350 transmigranten zit La Porte d'Ulysse in Brussel elke nacht stampvol, maar de toekomst van het opvangcentrum hangt aan een zijden draadje. 'Deze problematiek sleept al veel te lang aan.'
  [naar artikel]
 18. Vier CEO's keren Trump de rug toe (14/04/2019 - De Morgen)
  'Egotrippers' noemt Trump de CEO's die hem niet langer willen adviseren uit onvrede met zijn lauwe reactie op het extreemrechtse geweld in Charlottesville. Ondertussen hangt de toekomst van zijn extreemrechtse adviseur Steve Bannon aan een zijden draadje.
  [naar artikel]
 19. Vier CEO's keren Trump de rug toe (16/08/2017 - De Morgen)
  'Egotrippers' noemt Trump de CEO's die hem niet langer willen adviseren uit onvrede met zijn lauwe reactie op het extreemrechtse geweld in Charlottesville. Ondertussen hangt de toekomst van zijn extreemrechtse adviseur Steve Bannon aan een zijden draadje.
  [naar artikel]
 20. Lot Vlaams Belang hangt aan een zijden draadje (01/08/2019 - Knack)
  Volg al het nieuws over de vorming van een Vlaamse en federale regering in onze liveblog.
  [naar artikel]
 21. Hangt Trumps toekomst aan zijden draadje? Eerste openbare hoorzittingen in zijn afzettingsonderzoek (13/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden start vandaag met de eerste openbare hoorzittingen in het kader van het afzettingsonderzoek naar de...
  [naar artikel]
 22. Het lot van Belgische voetbaltrainers hangt aan een zijden draadje (27/09/2017 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/YgmD6f7Cxeruc4yfVlVX1WWflrY/diocontent/112517826/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90&format=jpg
  [naar artikel]
 23. Overname juweliersketen Tiffany aan zijden draadje (04/06/2020 - Express)
  De miljardenovername van de Amerikaanse juweliersketen Tiffany door het Franse luxeconcern Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH) gaat mogelijk toch niet... The post Overname juweliersketen Tiffany aan zijden draadje appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 24. Kunstenfestival Watou is gered (07/03/2017 - De Tijd)
  10:51 De toekomst van het zomerfestival hing aan een zijden draadje toen het de werkingssubsidies vorig jaar kwijtspeelde.
  [naar artikel]
 25. Tophistoricus Orlando Figes bekent anoniem afkraken van collega’s (13/04/2019 - De Morgen)
  De academische toekomst van de vooraanstaande Britse historicus Orlando Figes hangt aan een zijden draadje. Figes heeft onder zware druk moeten toegeven dat hij op Amazon.com recensies plaatste waarin hij boeken van collega’s afkraakte, terwijl hij eigen werk ophemelde.
  [naar artikel]
 26. Toekomst basketbalclub Okapi Aalstar onzeker door problemen met overdracht stamnummer (07/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  De toekomst van Okapi Aalstar hangt blijkbaar aan een zijden draadje. De overdracht van het stamnummer van de club van de oude vzw naar de nieuwe CVBA Tragel Invest zou onreglementair gebeurd zijn. Basketbal Vlaanderen schrapte alvast alle wedstrijden van Okapi Aalstar, uitgezonderd die van de eersteklasser die vallen onder de bevoegdheid van de Pro Basketball League. De Oost-Vlaamse basketbalclub heeft dus een probleem.
  [naar artikel]
 27. Straks loopt klimaatconferentie in Polen af: "Het ziet er eerder niet goed uit" (14/12/2018 - VRT NWS)
  Twee weken lang is in Katowice gedebatteerd over het klimaat, een verminderde uitstoot en de toekomst van onze planeet. Straks zou een slotverklaring moeten volgen, maar journalist Stijn Vercruysse denkt dat het nog een moeizaam debat kan worden. "Het hangt aan een zijden draadje."
  [naar artikel]
 28. Hangt de politieke carrière van Jan Jambon nu echt aan een zijden draadje? (26/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het verdachte overlijden van de Slovaak Jozef Chovanec doet nu ook de politiek op haar grondvesten daveren. Nu blijkt dat het kabinet van toenmalig...
  [naar artikel]
 29. Klok tikt voor Thomas Cook, 10.000 Belgen dreigen te stranden in het buitenland (22/09/2019 - De Morgen)
  De toekomst van reisgigant Thomas Cook hangt aan een zijden draadje. Ook na een dag onderhandelen met aandeelhouders en schuldeisers was er nog geen duidelijkheid over een reddingsplan dat de reisoperator uit de financiële problemen moet halen. Daardoor dreigen wereldwijd 600.000 toeristen, onder wie 10.000 Belgen, vast te zitten in het buitenland.
  [naar artikel]
 30. VS beëindigt amnestieprogramma: lot 800.000 jonge immigranten hangt aan zijden draadje (05/09/2017 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/XePWN6nZbXdj-y7Fb5muiJOAHMg/diocontent/108990464/_crop/3/302/5564/3144/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90&format=jpg
  [naar artikel]
 31. Klok tikt voor reisgroep Thomas Cook, 10.000 Belgen dreigen te stranden in het buitenland (22/09/2019 - De Morgen)
  De toekomst van reisgigant Thomas Cook hangt aan een zijden draadje. Ook na een dag onderhandelen met aandeelhouders en schuldeisers was er nog geen duidelijkheid over een reddingsplan dat de reisoperator uit de financiële problemen moet halen. Daardoor dreigen wereldwijd 600.000 toeristen, onder wie 10.000 Belgen, vast te zitten in het buitenland.
  [naar artikel]
 32. Spaanse media ongemeen hard voor Barcelona en Koeman: “Voor 99 procent zeker dat hij wordt ontslagen” (17/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het Barcelona van trainer Ronald Koeman is officieel uitgeschakeld in de strijd om de titel in La Liga. En dus zijn de Spaanse sportkranten niet mild voor Barça en de Nederlander. Sterker nog: zijn toekomst hangt aan een flinterdun, zijden draadje.
  [naar artikel]
 33. Titels Cultuur- en Sportgemeente bedreigd (06/04/2019 - De Morgen)
  In 2014 krijgt Vlaanderen geen Cultuurgemeente. Net als de titel Sportgemeente van Vlaanderen hangt het hele concept aan een zijden draadje.
  [naar artikel]
 34. Bondgenoten in de schaduw (11/04/2019 - De Morgen)
  Hendrik Vuye kwam via de grote poort de politiek binnen, als fractieleider van de grootste meerderheidspartij. Hij vond er in Kamerlid Veerle Wouters meteen een bondgenote. Na een eerste defenestratie begin dit jaar hangt hun politieke lot nu aan een zijden draadje.
  [naar artikel]
 35. Batibouw vindt opnieuw plaats (met Covid Safe Ticket) (16/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het voortbestaan van het Autosalon mag dan wel aan een zijden draadje hangen, de grootste bouwbeurs van het land vindt gewoon plaats. Na een digitale Batibouw-editie dit jaar volgt in het voorjaar van 2022 opnieuw een fysieke beurs.
  [naar artikel]
 36. Komt biomassacentrale in Langerlo in het gevaar? (07/04/2017 - Knack)
  Het lot van de geplande biomassacentrale in het Genkse Langerlo hangt aan een zijden draadje. Het Vlaams energieagentschap (VEA) gaat niet in op de vraag van de Estse uitbater om de deadline te verleggen.
  [naar artikel]
 37. Komt biomassacentrale in Langerlo in gevaar? (07/04/2017 - Knack)
  Het lot van de geplande biomassacentrale in het Genkse Langerlo hangt aan een zijden draadje. Het Vlaams energieagentschap (VEA) gaat niet in op de vraag van de Estse uitbater om de deadline te verleggen.
  [naar artikel]
 38. EK én toekomst aan zijden draadje (04/04/2019 - De Morgen)
  Zijn EK is serieus in gevaar, zijn toekomst bij Manchester City ook. Vincent Kompany (30) liep in de verloren halve finale tegen Real Madrid een scheurtje in het bovenbeen op en staat minstens enkele weken aan de kant. Frankrijk halen wordt een race tegen de klok.
  [naar artikel]
 39. Vervanging Obamacare hangt weer aan zijden draadje (24/09/2017 - De Tijd)
  17:01 VS-president Donald Trump dreigt te mislukken met een vierde poging om ‘Obamacare’ - de gezondheidsverzekering de zijn voorganger Barack Obama invoerde – te vervangen door een nieuwe wet. Een derde Re...
  [naar artikel]
 40. Einde van de ‘Marilyn Monroe van de lucht’ lijkt nabij: toekomst A380 hangt aan zijden draadje (04/02/2019 - De Morgen)
  Hij dreigt de grootste mislukking uit de moderne burgerluchtvaart te worden, zowel figuurlijk als letterlijk: de reusachtige Airbus A380 lijkt ten dode opgeschreven nu de enige klant voor het passagierstoestel zijn order lijkt in te trekken. Emirates uit Dubai overweegt een aankoop voor 36 exemplaren te schrappen, om in plaats daarvan kleinere A350’s te kopen. 
  [naar artikel]
 41. Stemmenkanon zonder stemmen (11/04/2019 - De Morgen)
  Hij is de gedroomde minister-president van de Vlaming, maar dat vertaalt zich niet in stemmen. Meer dan ooit hangt het minister-presidentschap van Kris Peeters (CD&V) aan een zijden draadje.
  [naar artikel]
 42. Matteo Salvini zal volgens de peilingen als grote winnaar uit de bus komen in Italië (11/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Italiaanse regering hangt aan een zijden draadje. Waarschijnlijk gaan de Italianen in oktober opnieuw stemmen. Volgens de peilingen zal de...
  [naar artikel]
 43. Italiaanse bondsvoorzitter: "Sportieve mislukking die om oplossingen vraagt" (14/11/2017 - Sporza)
  Het lot van Giam Piero Ventura hangt aan een zijden draadje. De kans is groot dat de Italiaanse bondscoach woensdag zijn C4 krijgt.
  [naar artikel]
 44. De scenario's (en onze prono) in elke CL-groep: Lot van Napoli en Mertens hangt aan zijden draadje - Alle Engelse clubs groepswinnaar? (05/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een van de spannendste groepen, met strijd tussen Manchester United, FC Basel en CSKA Moskou om de eerste twee plaatsen en de kwalificatie. Al...
  [naar artikel]
 45. Tablet ligt almaar vaker stof te vergaren (11/12/2018 - De Morgen)
  Het voortbestaan van de tablet hangt aan een zijden draadje. De verkoop zit niet alleen al jaren in het slop, 'we' weten ook niet meer wat we ermee moeten aanvangen.
  [naar artikel]
 46. Nog meer donkere wolken boven het WK wielrennen, of vindt er alleen een miniversie zonder tijdrit plaats? (12/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het WK wielrennen hangt aan een zijden draadje. De Zwitserse Veiligheidsraad heeft het verbod op evenementen van meer dan 1.000 personen verlengd...
  [naar artikel]
 47. VS beëindigt amnestieprogramma: lot 800.000 jonge immigranten hangt aan zijden draadje (05/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse regering heeft besloten het DACA-programma, in 2012 door Barack Obama ingevoerd, stop te zetten. Dat programma geeft 800.000 jonge
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.