Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

07 October 2022
04:08 uur

REACTIES. Vanaken: “Ik maakte een typische ‘Vanaken-goal’”, De Ketelaere: “We stonden ons mannetje, ik ben trots”

Het Laatste Nieuws

15/09/2021 - 23:38

Onverhoopt, maar niet onverdiend. Club Brugge pakte een punt tegen de sterren van Paris Saint-Germain. Na afloop waren de spelers van blauw-zwart dan ook bijzonder tevreden. Aan het woord: Hans Vanaken, Simon Mignolet en Charles De Ketelaere.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Vanaken over zijn “typische Vanaken-goal”, Mignolet ziet Club Brugge stappen zetten (16/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Uiteraard niets dan fiere reacties bij Club Brugge na de knappe 1-1 tegen Messi, Neymar, Mbappé en co. Al knaagde er toch een ding: “Misschien maakten we zelfs nog aanspraak op meer.”
  [naar artikel]
 2. REACTIES. Vanaken: “Altijd fijn om doelpunt mee te pikken” - Courtois: “Goede wedstrijd gespeeld” (02/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Hans Vanaken (29) werd door bondscoach Roberto Martínez in de basis gedropt tegen Estland en bedankte voor het vertrouwen. De middenvelder van Club maakte met het hoofd de 1-1 en deelde ook een assist uit. “Ik ben tevreden met mijn match”, klonk het na het laatste fluitsignaal.
  [naar artikel]
 3. REACTIES. Vanaken na historische goal: “Ze konden hun spel niet spelen” - Mignolet: “Mogen héél fier zijn” (28/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Hans Vanaken trof tegen RB Leipzig al voor de vierde keer op rij raak in de Champions League, geen landgenoot deed hem dat voor. De Rode Duivel nam blauw-zwart andermaal bij de hand. “Wat een fantastisch gevoel”, sprak hij achteraf.
  [naar artikel]
 4. REACTIES. Vanaken blij met punt: “Tweede helft niet goed genoeg” - Hoedt zag hetzelfde schoentje wringen: “Maar we mogen trots zijn” (03/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Hans Vanaken ziet een terechte uitslag in het Lotto Park. “Want onze tweede helft was gewoonweg niet goed genoeg”, vertelt hij bij Eleven Sports. Wesley Hoedt vindt dat Anderlecht trots mag zijn, al zag hij opnieuw waar het schoentje wrong.
  [naar artikel]
 5. REACTIES. Vanaken: “Ons plannetje klopte gewoon”, Sowah na eerste goal voor Club: “Fantastisch moment” (13/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  0-4! Club Brugge boekte een héél straffe zege in Porto. De spelers van blauw-zwart waren na afloop dan ook dolgelukkig. Aan het woord: Hans Vanaken en Kamal Sowah.
  [naar artikel]
 6. Hans Vanaken lukt levensbelangrijke 100ste goal voor Club Brugge: “Gewacht op mooi moment” (08/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  En of hij zijn momenten uitkiest. Hans Vanaken zette Club met zijn honderdste doelpunt op weg naar een levensbelangrijke driepunter. “Daar ben ik enorm trots op.”
  [naar artikel]
 7. Unieke babbel met Gouden Schoen-favorieten De Ketelaere, Lang en Vanaken: “Misschien krijg je wel een boete voor die rode kaart, Noa” - “Dan ga ik niet akkoord” (11/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het moet de eerste keer zijn op deze sportpagina’s dat een interview in twee delen wordt gepubliceerd. Gaat u zitten voor een unieke en onvergetelijke babbel met dé drie van Club: Hans Vanaken (29), Noa Lang (22) en Charles De Ketelaere (20). Eerst het luchtige aperitief, inclusief entree. Later het (serieuze) hoofdgerecht. “Niet zeggen dat ik me slechter kleed dan Hans, Charles!”
  [naar artikel]
 8. Hans Vanaken na 15 op 15 en 100ste goal in competitie, de man die het tegen Porto moet gaan doen: “We hebben de flow en het vertrouwen” (12/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na Seraing - ‘niet de fijnste verplaatsing’ - kan de focus eindelijk op FC Porto. “We zitten in de flow en hebben het vertrouwen”, is Mister Champions League Hans Vanaken (30) klaar voor het Estádio do Dragão.
  [naar artikel]
 9. Wie van de drie? Club-laureaten kiezen hun blauw-zwarte Gouden Schoen: “De Ketelaere is het grootste talent uit eigen opleiding sinds Lambert” (12/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Genk en Union leveren een paar outsiders, maar de driestrijd tussen favorieten Hans Vanaken, Noa Lang en Charles De Ketelaere binnen één elftal is ongezien. Ex-winnaars van Club Brugge kiezen hun topfavoriet: “Dat Vanaken er al twee won, speelt mee voor de stemmers.”
  [naar artikel]
 10. REACTIES. “Na de goal werden we gewoon te zenuwachtig”: eerlijke Hans Vanaken legt pijnpunten Rode Duivels op tafel (26/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Twee maal op voorsprong, twee maal uit handen gegeven. De Rode Duivels slaagden er niet om een enthousiast Ierland te verslaan. De eerste dertig minuten zag het er nochtans goed uit: “We startten goed, vonden de ruimtes en bleven rustig aan de bal”, zag ook Hans Vanaken. Het eerste tegendoelpunt veranderde alles: “Na de goal werden we zenuwachtig. We haalden het niveau niet van het eerste halfuur.”
  [naar artikel]
 11. REACTIES. “Na de goal werden we gewoon te zenuwachtig”: eerlijke Hans Vanaken legt pijnpunten Rode Duivels op tafel (26/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Twee maal op voorsprong, twee maal uit handen gegeven. De Rode Duivels slaagden er niet om een enthousiast Ierland te verslaan. De eerste dertig minuten zag het er nochtans goed uit: “We startten goed, vonden de ruimtes en bleven rustig aan de bal”, zag ook Hans Vanaken. Het eerste tegendoelpunt veranderde alles: “Na de goal werden we zenuwachtig. We haalden het niveau niet van het eerste halfuur.”
  [naar artikel]
 12. REACTIES. Vanaken: “We krijgen te veel goals binnen. Als topclub zou dat niet mogen” - Mignolet: “Klasseverschil was groot” (07/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De teleurstelling regeerde bij Club Brugge na de 4-1-pandoering op het veld van Paris Saint-Germain. Dat het vooral defensief slecht draaide bij blauw-zwart in deze Champions League-campagne, gaf Hans Vanaken aan. “We kregen te veel goals binnen.”
  [naar artikel]
 13. Transfer Talk. “Ook buitenlandse clubs hebben goal Vanaken gezien” - Barça wil Duitse goalgetter (21/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Zoveel schoonheid hoort de wereld rond te gaan. “Dat is ook gebeurd”, weet Evert Maeschalck van SportPlus, de makelaar van Hans Vanaken. “Ik had...
  [naar artikel]
 14. “Een legende worden, zou mooi zijn”: Hans Vanaken tevreden met contractverlenging die hem ‘voor het leven’ aan Club Brugge verbindt (31/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Hans bluuft.’ Of wat had u gedacht? Zoals verwacht tekende Hans Vanaken een contractverlenging. Tot 2027, voor het leven zeg maar: “Nooit zat ik met mijn hoofd helemaal bij West Ham.”
  [naar artikel]
 15. Unieke babbel met Gouden Schoen-favorieten De Ketelaere, Lang en Vanaken: “Nog één dag te leven, en jij gaat… honden knuffelen?!” (10/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het moet de eerste keer zijn op deze sportpagina’s dat een interview in twee delen wordt gepubliceerd. Gaat u zitten voor een unieke en onvergetelijke babbel met dé drie van Club: Hans Vanaken (29), Noa Lang (22) en Charles De Ketelaere (20). Vandaag het luchtige aperitief, inclusief entree. Morgen het (serieuze) hoofdgerecht. “Niet zeggen dat ik me slechter kleed dan Hans, Charles!”
  [naar artikel]
 16. Transfer Talk. “Ook buitenlandse clubs hebben goal Vanaken gezien” - Werner, of toch Aubameyang voor Barça? (21/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Zoveel schoonheid hoort de wereld rond te gaan. “Dat is ook gebeurd”, weet Evert Maeschalck van SportPlus, de makelaar van Hans Vanaken. “Ik had...
  [naar artikel]
 17. DEEL 2. Na het luchtigere aperitief, het hoofdgerecht met De Ketelaere-Lang-Vanaken: “Dat niemand van Club wint? Dat gaat niet gebeuren” (11/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na het luchtige aperitief: het serieuze(re) hoofdgerecht. Gaat u opnieuw zitten voor deel twee van de unieke en onvergetelijke babbel met dé drie van Club: Hans Vanaken (29), Noa Lang (22) en Charles De Ketelaere (20). “Jij wordt echt niet ondergewaardeerd, Charles. Dat weet je zelf ook.”
  [naar artikel]
 18. Vanaken of Nainggolan, wie blijkt straks z’n geld het meest waard? “Gheysens’ uitspraak was wellicht niet slecht bedoeld, maar wel ongelukkig” (23/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Liever Nainggolan voor twee miljoen dan Vanaken voor drie.” Woorden van voorzitter Paul Gheysens vlak na Antwerps stunttransfer van afgelopen zomer. Zondag kunnen Nainggolan en Vanaken in een onderling duel tonen wie zijn geld nu het meest waard is. “Wil Antwerp straks meedoen voor de titel, dan zal het de beste Radja nodig hebben.”
  [naar artikel]
 19. REACTIES. Raman: “We moeten hier altijd winnen”- Vanaken: “Mogen blij zijn met punt” (19/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De klassieker tussen Club Brugge en Anderlecht heeft geen winnaar opgeleverd. Hans Vanaken: “Gezien het scoreverloop mogen we blij zijn met een punt.” Benito Raman: “We moeten hier altijd winnen.”
  [naar artikel]
 20. Hans Vanaken is steeds meer ‘one of the boys’ bij de Rode Duivels: “Maar ook ik zal moeten vechten voor een plek op het WK” (28/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuwe position switch - opnieuw op de acht - voor Hans Vanaken morgenavond bij de Rode Duivels? Hij past zich alleszins gemakkelijk aan: “Op den duur geraak je het gewoon.”
  [naar artikel]
 21. Hans Vanaken scoorde ondanks slopende kalender zijn 100ste goal in eerste klasse: “Rust hoeft niet voor mij” (12/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Verschillende spelers kregen zaterdag rust, maar voor Hans Vanaken (30) was dat niet nodig. “Ik voel me fysiek nog in orde”, zei de aanvoerder.
  [naar artikel]
 22. REACTIES. Kersvers papa Vanaken: “Geen enkele prijs kan tippen aan het vaderschap” - Hoefkens: “Prestatie stemt mij ongelooflijk tevreden” (17/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De eerste prijs is binnen voor Club Brugge. Blauw-zwart versloeg AA Gent met het kleinste verschil en stak zijn 17de Supercup op zak. “We waren te slordig in de omschakeling”, zegt Tissoudali, terwijl zijn coach wel positieve elementen zag. Bij Club Brugge waren ze uiteraard opgetogen, met kersvers papa Vanaken op kop. “Nielsen? Extra concurrentie is altijd goed.”
  [naar artikel]
 23. REACTIES. Vanaken: “Ons plannetje klopte gewoon”, Jutglà: “Kon me deze avond paar jaar geleden niet inbeelden” (14/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  0-4! Club Brugge boekte een héél straffe zege in Porto. De spelers van blauw-zwart waren na afloop dan ook dolgelukkig. Aan het woord: Hans Vanaken, Ferran Jutglà en Kamal Sowah.
  [naar artikel]
 24. REACTIES. Vanaken: “Het kon alle kanten uit” - Skov Olsen: “Moet beter tegen Union” - Hoedt: “Eerlijk resultaat” (01/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een matige topper tussen Anderlecht en Club Brugge heeft geen winnaar opgeleverd. En daar konden de spelers aan beide kanten zich best in vinden. Een overzicht van de reacties.
  [naar artikel]
 25. Limburgse uitblinkers Courtois en Vanaken: “Martinez maakte zich kwaad in de rust” (06/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een clean sheet en een wereldredding voor Thibaut Courtois. Twee assists voor Hans Vanaken. De Limburgers toonden zich tegen Tsjechië. “Het mag nu niet meer misgaan.”
  [naar artikel]
 26. Moet Martínez Vanaken en De Ketelaere opstellen in Nations League? “Hans is klaar, Tielemans heeft op dit moment de strijd verloren” (01/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Rode Duivels kijken volgende week in de halve finales van de Nations League wereldkampioen Frankrijk in de ogen. In onze HLN Sportcast wordt besproken of Hans Vanaken en Charles De Ketelaere een basisplek moeten krijgen.
  [naar artikel]
 27. Buitenlandse pers zag PSG opgejaagd worden door het ‘zogenaamd zwakke’ Club Brugge: “Vanaken, Lang en De Ketelaere waren gevaarlijker dan ‘MNM’” (16/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Club Brugge heeft Europa verbaasd. Blauw-zwart hield gisteravond de sterren van Paris Saint-Germain in bedwang (1-1) en kan op heel wat lof rekenen in de buitenlandse pers. “PSG kwam met de schrik vrij. Halloween bij de start van de Champions League.”
  [naar artikel]
 28. Reacties Club-Antwerp. Hans Vanaken: “Niet het mooiste voetbal”, Radja Nainggolan: “We verdienden niet te verliezen” (24/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Club Brugge heeft de Champions’ play-offs goed ingezet met een thuiszege tegen Antwerp en zet zo Union onder druk. Al verliep het moeizaam voor de landskampioen van vorig jaar. Belgen Hans Vanaken (Club Brugge) en Radja Nainggolan (Antwerp) klinken unisono: “Het zijn allemaal lastige matchen in de play-offs.”
  [naar artikel]
 29. Mignolet: “Een pluim voor Hoefkens en zijn plan” - Vanaken: “Het zou enorm pijnlijk zijn mochten we er nu nog naast grijpen” (04/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuwe stunt voor Club Brugge. En dus beseft Hans Vanaken maar al te goed dat overwintering in de Champions League nu wel érg dichtbij is. “Wij kunnen nu vrijer de laatste matchen ingaan.”
  [naar artikel]
 30. Hans Vanaken (29) klaar voor alles-of-nietsmatch in Parijs: “Álles is mogelijk” (05/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Die thuismatch tegen PSG geeft ons vertrouwen.” En of Mister Champions League, Hans Vanaken, er zin in heeft. Hopelijk volgt de rest straks.
  [naar artikel]
 31. Hans Vanaken klaar voor alles-of-nietsmatch in Parijs: “Álles is mogelijk” (05/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Die thuismatch tegen PSG geeft ons vertrouwen.” En of Mister Champions League, Hans Vanaken (29), er zin in heeft. Hopelijk volgt de rest straks.
  [naar artikel]
 32. Hans Vanaken: “Scoren is leuk, maar als je niet wint, voelt dat anders” (26/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Hans Vanaken zorgde na rust voor de 1-2 voorsprong. “En dat is fijn, scoren voor de Rode Duivels”, lachte de Lommelaar. “Maar ik had liever gewonnen natuurlijk.”
  [naar artikel]
 33. Onze huisref vindt dat Club Brugge penalty moest krijgen na duw op De Ketelaere, Vanaken furieus na afloop: “Schaf die VAR maar af” (02/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Club Brugge verdiende gisteren een strafschop na de duwfout van Lisandro Magallan op Charles De Ketelaere. Dat zegt onze huisref Tim Pots. Ook Hans Vanaken en Alfred Schreuder snappen niet waarom de bal niet op de stip ging.
  [naar artikel]
 34. BEKIJK. Brugse spelers hielden een groot feest met de aanhang, De Ketelaere: “Als je dit ziet... Fantastisch” (16/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  En of er gisteren gefeest werd. De Club Brugge-spelers arriveerden na hun behaalde titel op de Bosuil rond 18u30 aan Jan Breydel, waar enkele duizenden fans hen stonden op te wachten. Vanaken en co. begaven zich naar het podium/balkon, waar het feest onder opzwepende beats echt kon losbarsten. Charles De Ketelaere: “Kijk naar dat volk, fantastisch gewoon.”
  [naar artikel]
 35. Hans Vanaken kan zware nederlaag niet verklaren: “Dit is moeilijk uit te leggen” (24/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Ook Hans Vanaken kreeg de Brugse machine niet op gang en moest de vernedering mee ondergaan. “Dit is moeilijk uit te leggen”, sprak de kapitein. “Dit moeten we accepteren”, voegde doelman Simon Mignolet daar nog aan toe.
  [naar artikel]
 36. Rik Verheye roept in ‘Het beste bod’ meteen hulp in: "Hans Vanaken is een eerlijke vriend” (01/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond gaat het gloednieuwe zomerprogramma ‘Het beste bod’ van start op Play4. Experts én een aantal bekende koppen dingen mee naar heel wat unieke voorwerpen, waaronder ook gesigneerde voetbalschoenen van niemand minder dan Hans Vanaken (29). Acteur Rik Verheye (35) wil graag wat meer informatie en belt hem dan ook eigenhandig op. “Ah Hansie!”
  [naar artikel]
 37. Rik Verheye roept in ‘Het beste bod’ meteen hulp in: "Hans Vanaken is een eerlijke vriend” (01/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond gaat het gloednieuwe zomerprogramma ‘Het beste bod’ van start op Play4. Experts én een aantal bekende koppen dingen mee naar heel wat unieke voorwerpen, waaronder ook gesigneerde voetbalschoenen van niemand minder dan Hans Vanaken (29). Acteur Rik Verheye (35) wil graag wat meer informatie en belt hem dan ook eigenhandig op. “Ah Hansie!”
  [naar artikel]
 38. “Als Vanaken bij standpunt blijft, moet Club zeggen: ‘we verkopen hem voor 30 en geen 10 miljoen’” (21/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Club Brugge won dan wel - zij het moeizaam - van KV Kortrijk, vóór en na de match was vooral de vertrekwens van Hans Vanaken naar West Ham hét gespreksonderwerp op en rond Jan Breydel. Met een tifo toonden de fans hoezeer de tweevoudige Gouden Schoen in hun hart zit, achteraf vierde Vanaken met megafoon. Onze huisanalist Marc Degryse heeft een duidelijke mening over hoe Club dat transferdossier moet aanpakken en verwacht ook nog wat meer dan louter Dedryck Boyata aan de inkomende zijde. “Het verbaast me dat Club voor Boyata is gegaan.”
  [naar artikel]
 39. Vanaken: “Leuk om voor het eerst te starten” - Hazard: “Kunnen op jongeren rekenen in toekomst” (10/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Hans Vanaken keek tevreden terug op zijn eerste basisplaats bij de Rode Duivels. “Het was leuk om voor het eerst te starten”, aldus Vanaken. “San...
  [naar artikel]
 40. Geen toptransfer voor Vanaken, wél nieuw contract tot 2027: “Respect tussen mij en Club is groot” (31/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Club Brugge hield woensdag een open training op Jan Breydel, en pakte daar uit met een verrassing: Hans Vanaken (30) blijft en tekent bij tot 2027. Geen toptransfer naar de Premier League, wél nog vijf jaar bij de landskampioen. “Er is heel veel gebabbeld”, aldus Vanaken.
  [naar artikel]
 41. Vanaken: “Leuk om voor het eerst te starten” - Benteke: “Neem goaltje mee naar Crystal Palace” (10/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Hans Vanaken keek tevreden terug op zijn eerste basisplaats bij de Rode Duivels. “Het was leuk om voor het eerst te starten”, aldus Vanaken. “San...
  [naar artikel]
 42. REACTIES. Raman: “We moeten hier altijd winnen”- Vanaken: “Mogen blij zijn met punt” (19/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De klassieker tussen Club Brugge en Anderlecht heeft geen winnaar opgeleverd. Een al bij al terecht resultaat, zo klinkt het unaniem in beide kampen. Of toch bijna. Een overzicht van de reacties.
  [naar artikel]
 43. Hans Vanaken over “pijnlijke situatie” van Vormer en penaltymissers: "De volgende neem ik gewoon weer” (14/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Missen doet hij niet vaak, aan Den Dreef overkwam het hem twee keer: “Ik weet op voorhand waar ik ga trappen en kijk niet meer naar de doelman,” kwam Hans Vanaken terug op zijn zeldzame missers.
  [naar artikel]
 44. REACTIES. Vanaken: “Het kon alle kanten uit” - Skov Olsen: “Moet beter tegen Union” (01/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een matige topper tussen Anderlecht en Club Brugge heeft geen winnaar opgeleverd. En daar konden de spelers aan beide kanten zich best in vinden. Een overzicht van de reacties.
  [naar artikel]
 45. Hans Vanaken in HLN Sportcast over transfer: “Ga Club niet verlaten om tegen degradatie te vechten in grotere competitie” (12/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Waagt Hans Vanaken (29) ooit nog de stap naar het buitenland? Die vraag stelt het panel van de HLN Sportcast ook aan de Rode Duivel zelf. “Wie me mag bellen? Iedereen.”
  [naar artikel]
 46. “Dat Moyes al voor de derde keer terugkomt, heeft hem nu overtuigd”: vader Vital over de tweespalt waarin Hans Vanaken zich bevindt (22/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Het is een luxeprobleem - Hans zal er zijn slaap niet voor laten.” Vital Vanaken (60) over de bewogen weken van zoon Hans, die luidop droomt van West Ham United: “Hans had meermaals telefonisch contact met de trainer. Waarover dat dan gaat? De logische dingen.”
  [naar artikel]
 47. Vader Vanaken in HLN Sportcast: “Hans naar het buitenland? Kans op prijzen is heel belangrijke factor” (09/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Hans Vanaken was dé man van de Champions League bij Club Brugge. In de nieuwste HLN Sportcast vraagt ons panel zich af of Vanaken de stap naar het buitenland toch moet zetten. Vader Vital Vanaken geeft het antwoord.
  [naar artikel]
 48. Doelpuntenmaker Vanaken: “Zo heb ik er al veel gemaakt” (16/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Lommelaar Hans Vanaken was met een doelpunt van doorslaggevend belang voor Club Brugge.
  [naar artikel]
 49. Amper één assist onder Schreuder, maar dat zal de Nederlander worst wezen: “Vanaken geeft me net veel aan de bal” (20/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Zijn balans sinds Nieuwjaar - amper één assist in zeven matchen - oogt pover. Maar ‘less is more’. Of hoe Hans Vanaken (29) in zijn nieuwe rol onder Alfred Schreuder tóch van goudwaarde is. “Hij geeft vertrouwen aan de ploeg.”
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy