Vandaag is het Wereldveggiedag, dé dag om dat stukje vlees van je boodschappenlijst te schrappen. We vroegen de lezers van De Morgen naar hun favoriete vegetarische recepten. ‘Sinds we dit gerecht geprobeerd hebben, eten we het wekelijks.’ [naar artikel]
Vandaag is het Wereldveggiedag, dé dag om dat stukje vlees van je boodschappenlijst te schrappen. We vroegen de lezers van De Morgen naar hun favoriete vegetarische recepten. ‘Sinds we dit gerecht geprobeerd hebben, eten we het wekelijks.’ [naar artikel]
Aan het zwembad, aan het strand, in bad of in bed: De Morgen-lezers hebben afgelopen zomer meer dan ooit boeken gelezen en reageerden massaal op de vraag ‘Welke vakantielectuur kunt u aanbevelen?’. Een greep uit de talloze reacties. [naar artikel]
Aan het zwembad, aan het strand, in bad of in bed: De Morgen-lezers hebben afgelopen zomer meer dan ooit boeken gelezen en reageerden massaal op de vraag ‘Welke vakantielectuur kunt u aanbevelen?’. Een greep uit de talloze reacties. [naar artikel]
Of je nu wil inchecken voor een vlucht, een menukaart wil bekijken of – sinds de uitbreiding van de coronapas – op café wil gaan, de kans is groot dat je een QR-code moet tonen. Maar wat als je geen smartphone hebt? We vroegen smartphoneloze lezers van De Morgen waarom en hoe ze daarmee omgaan. [naar artikel]
Aan het zwembad, aan het strand, in bad of in bed: De Morgen-lezers hebben afgelopen zomer meer dan ooit boeken gelezen en reageerden massaal op de vraag ‘Welke vakantielectuur kunt u aanbevelen?’. Een greep uit de talloze reacties. [naar artikel]
Studentendopen liggen meer dan ooit onder vuur, zeker sinds Sanda Dia overleed bij zijn doop bij studentenclub Reuzegom. Zo wil de UAntwerpen de zogenoemde ‘schachtenverkopen’ verbieden. Wij vroegen de lezers van De Morgen naar hun mening. [naar artikel]
Het is herfst en met de donkere, koudere, nattere dagen dreigt het ook in onze hoofden donker te worden. We vroegen de lezers van De Morgen naar hun tips om de zogenoemde ‘herfstdip’ aan te pakken en er zelfs een feest van te maken. [naar artikel]
Het is herfst en met de donkere, koudere, nattere dagen dreigt het ook in onze hoofden donker te worden. We vroegen de lezers van De Morgen naar hun tips om de zogenoemde ‘herfstdip’ aan te pakken en er zelfs een feest van te maken. [naar artikel]
De kustlijn van Knokke is deze zomer een heel pak pop-ups rijker. Van gezonde eetplekjes tot cocktails en freakshakes: dit zijn de plekjes die u bij een bezoekje aan de kuststad niet kunt overslaan. [naar artikel]
Studentendopen liggen meer dan ooit onder vuur, zeker sinds Sanda Dia overleed bij zijn doop bij studentenclub Reuzegom. Zo wil de UAntwerpen de zogenoemde ‘schachtenverkopen’ verbieden. Wij vroegen de lezers van De Morgen naar hun mening. [naar artikel]
Studentendopen liggen meer dan ooit onder vuur, zeker sinds Sanda Dia overleed bij zijn doop bij studentenclub Reuzegom. Zo wil de UAntwerpen de zogenoemde ‘schachtenverkopen’ verbieden. Wij vroegen de lezers van De Morgen naar hun mening. [naar artikel]
Een vrouw die 50 kilo afvalt op een jaar of een man die trots een rauwe lever eet als vieruurtje: het ‘carnivoordieet’ gaat viraal op sociale media. Aanhangers zijn lyrisch: zonder te sporten zouden ze tientallen kilo’s verliezen, spieren opbouwen én menopauzeklachten zouden minderen. Om die reden is ook Barbara Sarafian fan. En alleen dierlijke producten eten zoals vlees, vis en eieren: klinkt nog lekker ook. Is het echt gezond? Diëtiste Sanne Mouha reageert. “Je verliest ‘nutteloze’ kilo’s.” [naar artikel]
Onze lezers reageerden op het tweegesprek tussen de Gentse imam Khalid Benhaddou en N-VA-voorzitter Bart De Wever, naar aanleiding van het nieuwe boek ‘Botsen de beschavingen?’. [naar artikel]
Lekker tafelen anno 2021? Dat kan net zo goed met liefde voor de planeet, want meer en meer chefs in Vlaanderen en Brussel zetten mee hun schouders onder een nieuwe culinaire traditie: duurzame gastronomie. De Morgen zocht en vond 50 restaurants die erin uitblinken. Eén besluit: duurzaam smaakt beter. [naar artikel]
Het mondmasker maakt na de herfstvakantie een comeback in het vijfde en het zesde leerjaar. Lezers van De Morgen reageren nu op de coronamaatregel. Een greep uit de reacties: ‘We vragen aan kinderen om een regel te volgen die we zelf in alle vrijheid naar onze hand zetten’ [naar artikel]
Het mondmasker maakt na de herfstvakantie een comeback in het vijfde en het zesde leerjaar. Lezers van De Morgen reageren nu op de coronamaatregel. Een greep uit de reacties: ‘We vragen aan kinderen om een regel te volgen die we zelf in alle vrijheid naar onze hand zetten’ [naar artikel]
Het is herfst en met de donkere, koudere, nattere dagen dreigt het ook in onze hoofden donker te worden. We vroegen de lezers van De Morgen naar hun tips om de zogenoemde ‘herfstdip’ aan te pakken en er zelfs een feest van te maken. [naar artikel]
Wij vroegen vrijdag via een poll bij onze lezers wat nu hun favoriete Katastroof-nummer is. Na in totaal 1.349 stemmen heeft één lied zich afgetekend tot favoriete Katastroof-song van de Gazet van Antwerpen-lezers gekroond. [naar artikel]
De federale regering wil inzetten op een vierdaagse werkweek. Ze wil bedrijven aanmoedigen om langere werkdagen - van 9,5 uur - in te voeren. In ruil daarvoor krijgt de werknemer een extra vrije dag. Het voorstel leidt tot gemengde reacties bij de lezers van De Morgen. [naar artikel]
Of je nu wil inchecken voor een vlucht, een menukaart wil bekijken of – sinds de uitbreiding van de coronapas – op café wil gaan, de kans is groot dat je een QR-code moet tonen. Maar wat als je geen smartphone hebt? We vroegen smartphoneloze lezers van De Morgen waarom en hoe ze daarmee omgaan. [naar artikel]
Het is herfst en met de donkere, koudere, nattere dagen dreigt het ook in onze hoofden donker te worden. We vroegen de lezers van De Morgen naar hun tips om de zogenoemde ‘herfstdip’ aan te pakken en er zelfs een feest van te maken. [naar artikel]
Wie “zonder schuldgevoel” wil genieten van een lekkere frituurervaring, kan de komende maanden terecht op de Grote Markt in Vilvoorde. Ex-deelnemer van De mol Bouba Kalala (26) opent er samen met twee vrienden ‘Frietket’. Ze bieden er vegetarische en vegan snacks aan én lekkere vleesjes, maar met oog voor duurzaamheid. [naar artikel]
14:17 De blauwvintonijn mag dan van de ondergang zijn gered, het blijft moeilijk om tonijn te serveren zonder schuldgevoel. Achter de blikjes worden oorlogen uitgevochten rond duurzaamheid. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.