Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 October 2021
21:40 uur

CEO Volkswagen: “Overschakeling naar elektrische wagens kan ons 30.000 jobs kosten”

Express

13/10/2021 - 16:44

Lees dit artikel: CEO Volkswagen: “Overschakeling naar elektrische wagens kan ons 30.000 jobs kosten” Herbert Diess, de CEO van Volkswagen, vreest dat er 30.000 jobs bij het bedrijf verloren kunnen gaan als de transitie naar elektrische wagens te traag verloopt. Dat zou hij volgens twee bronnen van het persagentschap Reuters gezegd hebben tijdens een bestuursvergadering. Tijdens de vergadering zou Diess gezegd hebben dat Volkswagen in Duitsland de hete adem […] Lees dit artikel: CEO Volkswagen: “Overschakeling naar elektrische wagens kan ons 30.000 jobs kosten”


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Topman Volkswagen: “Robocars veranderen autosector veel meer dan elektrische wagens” (06/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Topman Volkswagen: “Robocars veranderen autosector veel meer dan elektrische wagens” Niet de elektrische auto, maar wel de autonome wagen zal binnen de autosector tot een fundamentele verschuiving leiden. Dat heeft Herbert Diess, topman van de Volkswagen Group, gezegd ter gelegenheid van de opening van de Automobilmesse München. Volgens hem wordt de intrede van de autonome wagen mogelijk de grootste vernieuwing in de geschiedenis van de […] Lees dit artikel: Topman Volkswagen: “Robocars veranderen autosector veel meer dan elektrische wagens”
  [naar artikel]
 2. Volkswagen investeert 11 miljard euro in elektrische wagens (19/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het Duitse automerk Volkswagen zal de komende vijf jaar 19 miljard euro investeren in “toekomstprojecten”, waarvan 11 miljard gaat naar elektrische...
  [naar artikel]
 3. Volkswagen rust Londense taxivloot uit met elektrische wagens (22/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Volkswagen rust Londense taxivloot uit met elektrische wagens Het Britse taxibedrijf Addison Lee heeft bij de Duitse autofabrikant Volkswagen tweehonderd exemplaren van het volledig elektrische model ID4 besteld. De beslissing moet bij Addison Lee, het grootste particuliere taxibedrijf van Londen, de overstap naar een zuiver elektrische service versnellen. De onderneming beschikt momenteel over een vloot van tweeduizend voertuigen. Tot nu zijn zeshonderd exemplaren […] Lees dit artikel: Volkswagen rust Londense taxivloot uit met elektrische wagens
  [naar artikel]
 4. Volkswagen gaat elektrische auto’s bouwen in VS (22/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  De Duitse autobouwer wil er vanaf 2021 elektrische wagens bouwen, als onderdeel van een plan om jaarlijks een miljoen elektrische wagens te verkopen tegen 2025. “Volkswagen moet in Noord-Amerika van een niche-aanbieder evolueren tot een relevante en winstgevende volumefabrikant”, verklaarde VW-topman Herbert Diess.
  [naar artikel]
 5. “Introductie elektrische wagens zet raffinagecapaciteit oliesector onder druk” (22/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: “Introductie elektrische wagens zet raffinagecapaciteit oliesector onder druk” De wereldwijde plannen om het autoverkeer te elektrificeren en daarmee de uitstoot van koolstofdioxide te reduceren, zullen tegen het midden van deze eeuw de vraag naar capaciteit voor de raffinage van petroleum mogelijk halveren. Dat staat in een rapport van het studiebureau Rystad Energy. De onderzoekers voegen er echter aan toe dat deze trend voor […] Lees dit artikel: “Introductie elektrische wagens zet raffinagecapaciteit oliesector onder druk”
  [naar artikel]
 6. Overgang naar elektrische wagens kost 114.000 jobs in Duitsland (05/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een transitie naar elektrische mobiliteit zal in Duitsland op lange termijn 114.00 banen kosten. Vooral de autoproductie zal getroffen worden, met...
  [naar artikel]
 7. Volkswagen koestert grote ambities op wereldwijde markt elektrische wagens (07/09/2020 - Express)
  De Duitse autoconstructeur Volkswagen Group heeft alle troeven in handen om zijn Amerikaanse concurrent Tesla snel in te halen als... The post Volkswagen koestert grote ambities op wereldwijde markt elektrische wagens appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 8. Al 1 op 3 verkochte wagens in 2021 is (deels) elektrisch (09/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Al 33,5% — of 1 op 3 — van alle wagens die dit jaar verkocht werden, is (minstens deels) elektrisch aangedreven. En dat is dubbel zoveel als in 2020. Zo blijkt uit cijfers van mobiliteitsfederatie Traxio: “Al zijn het vooral de elektrische én fiscaalvriendelijke bedrijfswagens die voor deze spectaculaire stijging hebben gezorgd.” Maar ook al wacht de particulier nog liever wat af: “Tegen 2030 rijden op de Belgische wegen makkelijk 1,4 miljoen elektrische wagens rond.”
  [naar artikel]
 9. Brussel past wegvergunning aan voor elektrische wagens (23/03/2018 - Knack)
  De stad Brussel wil de overschakeling op elektrische wagens versnellen en heeft daarom haar gemeentelijke wegvergunning aangepast om de komst van laadpalen te bevorderen.
  [naar artikel]
 10. Verkoop elektrische wagens VW: + 165 procent (20/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Verkoop elektrische wagens VW: + 165 procent De Volkswagen Group heeft in de eerste jaarhelft aanzienlijk meer elektrische auto’s en plug-inhybrides aan de man gebracht. Dat maakte de autobouwer dinsdag bekend. Tijdens de eerste zes maanden van dit jaar gingen wereldwijd 170.939 elektrische auto’s van de VW-merken naar klanten. Het gaat om een stijging met 165 procent ten opzichte van de eerste […] Lees dit artikel: Verkoop elektrische wagens VW: + 165 procent
  [naar artikel]
 11. Volkswagen wil sneller met elektrische wagens komen dan gepland (27/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Volkswagen versnelt zijn plannen om elektrische auto's te maken. De Duitse autobouwer mikt op 1 miljoen stuks tegen eind 2023, twee jaar eerder dan...
  [naar artikel]
 12. Brussel versnelt komst oplaadpalen elektrische wagens (23/03/2018 - Het Nieuwsblad)
  De stad Brussel wil de overschakeling op elektrische wagens versnellen en heeft daarom haar gemeentelijke wegvergunning aangepast om de komst van laadpalen te bevorderen. Dat maakt Brussels schepen van Mobiliteit Els Ampe (Open Vld) vrijdag bekend in een persbericht.
  [naar artikel]
 13. Nog ecologischer dan elektrische wagens? Vijf vragen over waterstof beantwoord (20/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Veel mensen zien waterstof als een beter alternatief voor elektrische wagens: er ontsnappen geen schadelijke stoffen uit de uitlaat en ze zijn makkelijker “op te laden” dan een EV. Maar klopt dat wel? HLN Drive zocht het uit.
  [naar artikel]
 14. Diesels dalen pijlsnel, tweedehands en elektrische wagens vliegen de deur uit: dit zijn alle cijfers en de meest verkochte modellen op de markt (09/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Al 33,5% — of 1 op 3 — van alle wagens die dit jaar verkocht werden, is (minstens deels) elektrisch aangedreven. Dat is dubbel zoveel als in 2020. Zo blijkt uit cijfers van mobiliteitsfederatie Traxio: “Tegen 2030 rijden op de Belgische wegen makkelijk 1,4 miljoen elektrische wagens rond.” Waarom worden zo weinig nieuwe wagens ingeschreven? Welke elektrische en hybride wagens worden het meest verkocht? En wat gebeurt er op de tweedehandsmarkt? Een overzicht van alle cijfers.
  [naar artikel]
 15. Volkswagen pompt tegen 2023 zowat 44 miljard euro in elektrische wagens en digitalisering (16/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het Duitse autoconcern Volkswagen gaat de komende vijf jaar zowat 44 miljard euro investeren in elektrische mobiliteit en digitalisering.
  [naar artikel]
 16. Autobouwers starten nog dit jaar met Europees laadpuntennetwerk voor elektrische wagens (03/11/2017 - De Tijd)
  14:33 BMW, Mercedes-Benz, Ford en de merken uit het Volkswagen-concern starten nog dit jaar met de bouw van een gezamenlijk netwerk van laadpunten voor elektrische wagens.
  [naar artikel]
 17. Volkswagen opent nieuwe fabrieken in China (02/06/2018 - Metro)
  De Duitse autobouwer Volkswagen (VW) zal samen met zijn Chinese partner FAW drie nieuwe fabrieken openen in China. Met de productiesites in Qingdao, Tianjin en Foshan willen de autobouwers meer inzetten op elektrische wagens. Ook is de hogere productiecapaciteit bestemd voor SUV’s. Dat staat in het magazine voor VW-medewerkers “Inside”, dat het Duitse persagentschap DPA kon inkijken. Eerder was al bekendgeraakt dat Volkswagen en zijn partner in China tegen eind 2022 ongeveer 15 miljard euro willen investeren in de ontwikkeling van elektrische wagens en autonoom rijden. Daarnaast stelde VW een nieuw merk voor elektrische wagens voor, onder de naam Sol. De auto’s zullen samen met partner JAC worden geproduceerd voor de Chinese markt. China is de belangrijkste markt voor VW. Chinezen die elektrische voertuigen kopen, krijgen bovendien subsidies van de staat. Peking legde bovendien productiequota voor e-voertuigen op van 10 procent, die vanaf 2019 gelden. Bron: Belga   Het bericht Volkswagen opent nieuwe fabrieken in China verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 18. Volkswagen opent nieuwe fabrieken in China (02/06/2018 - Metro)
  De Duitse autobouwer Volkswagen (VW) zal samen met zijn Chinese partner FAW drie nieuwe fabrieken openen in China. Met de productiesites in Qingdao, Tianjin en Foshan willen de autobouwers meer inzetten op elektrische wagens. Ook is de hogere productiecapaciteit bestemd voor SUV’s. Dat staat in het magazine voor VW-medewerkers “Inside”, dat het Duitse persagentschap DPA kon inkijken. Eerder was al bekendgeraakt dat Volkswagen en zijn partner in China tegen eind 2022 ongeveer 15 miljard euro willen investeren in de ontwikkeling van elektrische wagens en autonoom rijden. Daarnaast stelde VW een nieuw merk voor elektrische wagens voor, onder de naam Sol. De auto’s zullen samen met partner JAC worden geproduceerd voor de Chinese markt. China is de belangrijkste markt voor VW. Chinezen die elektrische voertuigen kopen, krijgen bovendien subsidies van de staat. Peking legde bovendien productiequota voor e-voertuigen op van 10 procent, die vanaf 2019 gelden. Bron: Belga   Het bericht Volkswagen opent nieuwe fabrieken in China verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 19. Volkswagen investeert 700 miljoen euro in Amerikaanse fabriek voor elektrische wagens (14/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Automaker Volkswagen steekt 800 miljoen dollar, omgerekend ongeveer 700 miljoen euro, in een Amerikaanse fabriek waar elektrische auto's moeten...
  [naar artikel]
 20. Volkswagen investeert tegen 2024 60 miljard euro in elektrische en zelfrijdende wagens (15/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Duitse autobouwer Volkswagen voert zijn investeringen in nieuwe technologieën als elektrisch en autonoom rijden stevig op. In de komende vijf...
  [naar artikel]
 21. Volkswagen stopt tegen 2035 met verbrandingsmotoren in Europa (27/06/2021 - Het Nieuwsblad)
  Het automerk Volkswagen wil tegen 2035 de verkoop van wagens met verbrandingsmotoren stopzetten in Europa, om volledig over te schakelen op elektrische voertuigen. Dat heeft een van de topmannen van de Volkswagen Group meegedeeld.
  [naar artikel]
 22. Automerk Volkswagen wil tegen 2035 afscheid nemen van verbrandingsmotor in Europa (27/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het automerk Volkswagen wil tegen 2035 de verkoop van wagens met verbrandingsmotoren stopzetten in Europa, om volledig over te schakelen op elektrische voertuigen. Dat heeft een van de topmannen van de Volkswagen Group meegedeeld.
  [naar artikel]
 23. Opnieuw ophef over lindebomen: “De kosten voor de carwash swingen de pan uit” (17/08/2021 - Het Nieuwsblad)
  Er is opnieuw heel wat te doen rond de lindebomen in de Reizigersstraat. Bewoners Ann Huon en Patsy Bergmans doen een smeekbede aan de stad om deze bomen te vervangen door groen dat geen plakkerige substantie vrijgeeft op de geparkeerde wagens. “De kosten voor de carwash swingen de pan uit”, klinkt het.
  [naar artikel]
 24. Elektrische Volkswagen ID.3 luidt nieuw tijdperk in (10/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Volkswagen heeft maandag op de internationale autobeurs IAA in Frankfurt het elektrische model ID.3 onthuld, het belangrijkste Volkswagen-model in...
  [naar artikel]
 25. Waarom de Volkswagen ID.3 de interessantste e-auto die je vandaag kan kopen (08/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Binnenkort krijgen de eerste klanten hun Volkswagen ID.3 geleverd. Wij konden er nu al mee rijden. Is dit echt de auto die alles verandert voor elektrische wagens?Guido Cloostermans
  [naar artikel]
 26. Merk Volkswagen investeert 11 miljard euro in elektrische auto’s (21/12/2019 - Metro)
  Het Duitse automerk Volkswagen zal de komende vijf jaar 19 miljard euro investeren in “toekomstprojecten”, waarvan 11 miljard gaat naar elektrische wagens. Dat heeft het kernmerk van het gelijknamige autoconcern bekendgemaakt. Het merk VW hoopt tegen 2025 een miljoen elektrische voertuigen te verkopen. Volgend jaar zouden er acht elektrische of hybride modellen op de markt moeten komen. De allereerste volledig elektrische Volkswagen, de ID.3, werd in september onthuld. De auto zou vanaf de zomer van 2020 effectief te koop zijn. Kort daarna zou de ID.Next moeten volgen, een elektrische SUV die nu nog in de studiefase zit. Goede cijfers Het automerk liet ook weten dat het 2019 zal afsluiten met een aanzienlijk hogere operationele winst dan vorig jaar. Dat is te danken aan besparingsmaatregelen en goede SUV-verkopen. “In een krimpende totaalmarkt heeft het merk Volkswagen wereldwijd marktaandeel gewonnen”, klonk het. Concrete cijfers werden nog niet genoemd. Volkswagen is één van de twaalf merken van het gelijknamige concern (met onder meer ook Audi, Seat en Skoda). Dat maakte eerder bekend 60 miljard euro te willen uitgeven aan innovaties, zoals elektrische en zelfrijdende auto’s, tegen 2024. Lees ook : Minder Belgen overwegen elektrische auto te kopen Het bericht Merk Volkswagen investeert 11 miljard euro in elektrische auto’s verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 27. Volkswagen staat op punt Bugatti te verkopen (17/09/2020 - De Tijd)
  16:06 Het legendarische sportwagenmerk Bugatti verandert van eigenaar. Volkswagen staat dicht bij de verkoop van het merk aan een Kroatische producent van elektrische wagens.
  [naar artikel]
 28. Overgang naar elektrische wagens kost in Duitsland 114.000 banen (06/12/2018 - Metro)
  Een transitie naar elektrische mobiliteit zal in Duitsland op lange termijn 114.000 banen kosten. Dat blijkt uit een studie van het instituut IAB, het onderzoeksinstituut van het Duitse tewerkstellingsagentschap. Vooral de autoproductie zal getroffen worden, met 83.000 banen die verdwijnen. Vandaag werken in Duitsland meer dan 800.000 mensen in de automobielindustrie. De productie van elektrische motoren is minder arbeidsintensief dan voor verbrandingsmotoren, en dus zijn er minder arbeidskrachten nodig. Een overgang naar elektromotoren zou een impact hebben op zowel lager als hoger geschoolde profielen. Bron: Belga   Het bericht Overgang naar elektrische wagens kost in Duitsland 114.000 banen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 29. Overgang naar elektrische wagens kost in Duitsland 114.000 banen (05/12/2018 - Metro)
  Een transitie naar elektrische mobiliteit zal in Duitsland op lange termijn 114.000 banen kosten. Dat blijkt uit een studie van het instituut IAB, het onderzoeksinstituut van het Duitse tewerkstellingsagentschap. Vooral de autoproductie zal getroffen worden, met 83.000 banen die verdwijnen. Vandaag werken in Duitsland meer dan 800.000 mensen in de automobielindustrie. De productie van elektrische motoren is minder arbeidsintensief dan voor verbrandingsmotoren, en dus zijn er minder arbeidskrachten nodig. Een overgang naar elektromotoren zou een impact hebben op zowel lager als hoger geschoolde profielen. bron: Belga   Het bericht Overgang naar elektrische wagens kost in Duitsland 114.000 banen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 30. Bewoners geschokt nadat garage en wagens volledig uitbranden: “Barbecuekolen waren nochtans écht afgekoeld” (27/09/2021 - Het Nieuwsblad)
  De eigenaars van de garage die zondagavond in Jabbeke uitbrandde, zijn geschokt. Hun twee wagens gingen in vlammen op. “Ik probeerde nog te blussen, maar dat was onbegonnen werk”, zegt de bewoner. “Ik vermoed dat we de oorzaak bij de barbecue zullen moeten zoeken.”
  [naar artikel]
 31. Volkswagen werkt aan elektrische wagen voor iedereen (05/05/2020 - Express)
  De Duitse autobouwer Volkswagen wil een betaalbare elektrische auto op de markt brengen. De meeste concurrenten hebben immers vooral grotere... The post Volkswagen werkt aan elektrische wagen voor iedereen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 32. Volkswagen roept 9.000 wagens terug in België (12/05/2018 - De Morgen)
  Zowat 219.000 wagens van het Volkswagen-model Polo en 191.000 auto's van de Seat-modellen Ibiza en Arona worden teruggeroepen wegens een probleem met de gordelsluiting. Dat heeft een woordvoerder van het autoconcern Volkswagen bekendgemaakt in Wolfsburg. In België gaat het naar schatting om ruim 6.000 Volkswagens en ruim 3.000 Seats, zo is vernomen bij invoerder D'Ieteren.
  [naar artikel]
 33. Mogelijk 5.000 jobs in gevaar bij Volkswagen door nieuw besparingsprogramma (08/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het Duitse autoconcern Volkswagen (VW) plant bij zijn kernmerk Volkswagen een nieuw miljardenzwaar besparingsprogramma. Daarbij zouden 5.000 jobs...
  [naar artikel]
 34. Volkswagen wil in 2035 afscheid nemen van de verbrandingsmotor in Europa (27/06/2021 - De Tijd)
  15:39 Autoproducent Volkswagen wil tegen 2035 de verkoop van wagens met verbrandingsmotoren stopzetten in Europa, om volledig over te schakelen op elektrische voertuigen. Dat heeft een van de topmannen van ...
  [naar artikel]
 35. “Voor sommige modellen is de wachttijd verdriedubbeld”: auto-expert zoekt per merk uit wat de levertijden zijn van nieuwe wagens (03/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het ziet er niet goed uit als je een nieuwe auto in huis wil halen. De leveringstermijn voor nieuwe wagens was zelden langer, en er is niet meteen beterschap in zicht. Neem je vrede met tweedehands, dan betaal je vandaag tot 10 procent meer dan normaal. Onze auto-expert Joost Bolle zet de feiten over het ‘chiptekort’ op een rij en zocht per automerk uit hoe lang je precies geduld moet hebben. “Bij Volkswagen wil men zelfs geen termijn op de wachttijden zetten.”
  [naar artikel]
 36. Volkswagen-groep zegt neen tegen CNG, verdere ontwikkeling van CNG-wagens wordt stopgezet (05/03/2020 - VRT NWS)
  Autobouwer Volkswagen, die altijd een grote pleitbezorger is geweest van aardgas, verandert van strategie. De verdere ontwikkeling van CNG-wagens wordt stopgezet. De verkoopcijfers zouden te laag zijn, en er zou te weinig perspectief zijn voor de toekomst. De VW-groep wil nu volop inzetten op elektrische voertuigen op batterijen.
  [naar artikel]
 37. Europa ontketent een vraagexplosie naar elektrische wagens: verkoopcijfers verdriedubbelen (26/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Europa ontketent een vraagexplosie naar elektrische wagens: verkoopcijfers verdriedubbelen De Europese markt lonkt naar elektrische wagens. Dankzij verschillende overheidsinitiatieven is er een stormloop van nieuwe klanten. Toch loert er voor deze groeiende markt een gevaar om de hoek. Volgens gegevens van zakensite Finbold is de vraag naar elektrische passagiersvoertuigen in Europa de voorbije 12 maanden met 231 procent gestegen. Tussen het tweede kwartaal van […] Lees dit artikel: Europa ontketent een vraagexplosie naar elektrische wagens: verkoopcijfers verdriedubbelen
  [naar artikel]
 38. Volkswagen test zelfrijdende auto's in Hamburg (03/04/2019 - De Morgen)
  Het Duitse autoconcern Volkswagen heeft woensdag in Hamburg zijn eerste testtraject voor zelfrijdende wagens in een Duitse grootstad voorgesteld. Vijf elektrische Volkswagen Golfs rijden autonoom door de stad, uitgerust met laserscanners, camera’s ultrasoonsensoren en radars. Dat heeft Axel Heinrich, hoofd van de onderzoeksafdeling bij VW bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 39. Duits kartelonderzoek naar operatoren laadpalen elektrische wagens (15/07/2020 - Express)
  In Duitsland start het Bundeskartellamt, dat de marktconcurrentie moet beschermen, een onderzoek naar de installatie van laadstations voor elektrische wagens.... The post Duits kartelonderzoek naar operatoren laadpalen elektrische wagens appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 40. Volvo Gent mag tweede elektrische wagen bouwen, goed voor 300 nieuwe jobs (08/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Voor Volvo Cars Gent is 2021 alvast goed gestart. De Gentse autobouwer mag - na de elektrische XC40 - ook een tweede elektrisch model gaan bouwen. Zo zal de capaciteit voor elektrische wagens tegen 2022 verdrievoudigen. Als alles loopt zoals gepland, levert dat ook nog eens 300 jobs op.
  [naar artikel]
 41. Mogelijk 5000 jobs in gevaar bij Volkswagen door nieuw besparingsprogramma (08/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het Duitse autoconcern Volkswagen (VW) plant bij zijn kernmerk Volkswagen een nieuw miljardenzwaar besparingsprogramma. Daarbij zouden 5000 jobs in...
  [naar artikel]
 42. Waterstof tot nadenken: betekent deze alternatieve energie het einde van elektrische wagens? (17/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  “België moet een van de belangrijkste knooppunten van schone waterstof worden.” Dat zei premier Alexander De Croo (Open VLD) in zijn beleidsverklaring. Met die ambitie sluit hij aan bij zowel de Europese Commissie als het Vlaams en Waals Gewest, die ook al volop inzetten op waterstof als alternatieve energie. Maar wat is dat precies? En waarvoor dient het? Betekent dat ook meteen het einde voor de elektrische wagens?
  [naar artikel]
 43. Volkswagen roept 9.000 wagens terug in België (12/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Zowat 219.000 wagens van het Volkswagen-model Polo en 191.000 auto's van de Seat-modellen Ibiza en Arona worden teruggeroepen wegens een probleem...
  [naar artikel]
 44. Nieuwe elektrische Volkswagen gaat ID.3 heten (08/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De eerste als volledig elektrische auto ontwikkelde Volkswagen krijgt de naam ID.3. Hij komt in verschillende versies op de markt, met reikwijdten...
  [naar artikel]
 45. Volkswagen laadt zich op om de Chinese elektrische wagenmarkt te bestormen (29/05/2020 - Express)
  Volkswagen schakelt een versnelling hoger in zijn doortocht door de grootste elektrische wagenmarkt ter wereld. De Duitse automultinational pompt maar... The post Volkswagen laadt zich op om de Chinese elektrische wagenmarkt te bestormen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 46. “Extra snufjes en digitale tools veranderen niets aan het reinigend vermogen”: expert Dominique over elektrische tandenborstels (23/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op zoek naar een elektrische tandenborstel? Dan kijk je beter eerst even goed rond, want de prijzen van de nieuwste exemplaren variëren van 100 euro tot meer dan 300 euro. “Een dure borstel poetst niet per se beter dan een goedkopere”, zegt Dominique Declerck, tandarts en professor Mondgezondheidswetenschappen aan de KU Leuven. “Al hebben sommige mensen wel baat bij snufjes als druksensoren of een app om hun poetstechniek te verbeteren.”
  [naar artikel]
 47. Volkswagen maakt ambities rond elektrische mobiliteit duidelijk (01/10/2020 - Express)
  De Duitse autogroep Volkswagen wil de volgende jaren belangrijke investeringen in elektrische mobiliteit en digital oplossingen doordrukken. Dat heeft Herbert... The post Volkswagen maakt ambities rond elektrische mobiliteit duidelijk appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 48. Volkswagen: “Nieuwe elektrische sedan krijgt actieradius van 700 kilometer” (18/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Volkswagen mikt voor zijn elektrische sedan, die naar verwachting tussen 2022 en 2023 op de markt verschijnt, op een actieradius van 700 kilometer. Dat zeggen ingenieurs van het merk in vakblad Automotive News Europe. Dat cijfer ligt hoger dan de verwachte actieradius die Volkswagen in 2018 opgaf bij de onthulling van het conceptmodel ID Vizzion.
  [naar artikel]
 49. Volkswagen roept 9000 wagens terug in België (12/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Zowat 219.000 wagens van het Volkswagen-model Polo en 191.000 auto's van de Seat-modellen Ibiza en Arona worden teruggeroepen wegens een probleem...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.