Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 October 2021
22:53 uur

Meiboom gezet op dak van op een na hoogste gebouw van Oostende: "30 verdiepingen, 97 meter hoog"

VRT NWS

13/10/2021 - 17:13

Het hoogste gebouw van de Belgische kust, het Europacentrum in Oostende, krijgt concurrentie van een andere woontoren in de stad: de Sky Tower, in de wijk Hazegras vlakbij het station. De ruwbouw van de nieuwe Sky Tower is af, de meiboom is op het dak gezet. De Sky Tower telt 30 verdiepingen, het Europacentrum 34.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. ‘Meiboom’ geplaatst op hoogste punt nieuw provinciehuis (28/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Onlangs werd het hoogste punt van de bouw van het nieuwe provinciehuis bereikt. Dat werd maandagmiddag feestelijk gevierd met de plaatsing van de traditionele meiboom. Het gebouw is 57 meter hoog, vanop het dak heb je dus een prachtig panorama op de stad en wijde omgeving.
  [naar artikel]
 2. Nieuw provinciegebouw van Antwerpen bereikt hoogste punt: 58 meter (28/08/2017 - VRT NWS)
  De skyline van Antwerpen krijgt er met het provinciehuis weer een opvallend hoog gebouw bij. 58 meter, zo hoog reikt het hoogste punt. En dat is net klaar. Zoals de traditie in de bouw het voorschrijven, plaatsen ze dan een meiboom.  Eind volgend jaar opent het provinciehuis de deuren, met werkplekken voor 600 medewerkers en een congrescentrum. Daar is een investering mee gemoeid van 80 miljoen euro. 
  [naar artikel]
 3. Basejumpers springen van 100 meter hoge kraan in Oostende: "Dat is verboden en levensgevaarlijk"  (09/04/2021 - VRT NWS)
  In Oostende zijn zondagavond 3 waaghalzen met een parachute van een bouwkraan van 100 meter hoog gesprongen. De Oostendse politie kon de basejumpers snel identificeren. "Het is de eerste keer dat we dat meemaken in onze stad. Daarom moeten we de strafbaarheid en sanctie in overleg met het parket bepalen," zegt korpschef Philip Caestecker.
  [naar artikel]
 4. IN BEELD. Hoogste hotel ter wereld opent de deuren in Shanghai (24/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het hoogste hotel van de wereld heeft zijn deuren geopend in de bekende Shanghai Tower, die 632 meter boven de economische hoofdstad van China uittorent. Het luxehotel neemt de hoogste verdiepingen in van de wolkenkrabber, die 128 verdiepingen telt en de op één na hoogste van de planeet is, na de Burj Khalifa (828 meter) in Dubai.
  [naar artikel]
 5. Wandeling in het op een na hoogste gebouw van Antwerpen: de Antwerp Tower 2.0 (07/05/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Hobbyfotograaf Ronny Janssens mocht op bezoek in het op een na hoogste gebouw van Antwerpen. In de Antwerp Tower op de De Keyserlei, die momenteel in de eindfase van een ingrijpende renovatie zit, maakte hij een reeks spectaculaire foto’s. Nog voor de eerste bewoners er komend najaar intrekken, neemt citta je 26 verdiepingen hoog mee in de wolken.
  [naar artikel]
 6. De Mont Blanc is 1 meter minder hoog dan in 2017: is de hoogste berg van West-Europa echt gekrompen? (29/09/2021 - VRT NWS)
  4.807 meter en 81 centimeter. Dat cijfer mogen geografen uit het hoofd leren. Of fanatieke kwissers, die het antwoord willen kennen op de vraag hoe hoog de hoogste berg van West-Europa precies is. Het is een nieuw cijfer, na een nieuwe meting. Hoezo? Heeft een vorige generatie "bergmeters" zich vergist, of is er meer aan de hand?
  [naar artikel]
 7. Hallucinant: gebouw van 12 verdiepingen zakt in elkaar tijdens renovatie aanpalende gebouw (24/07/2018 - VRT NWS)
  Het "Marlborough House" aan Collins avenue in Miami is niet meer. Het 12 verdiepingen tellende flatgebouw was dan wel tot de sloop veroordeeld, maar is vroegtijdig in elkaar gezakt tijdens renovatiewerkzaamheden aan het gebouw ernaast. De aannemer van die werf was net video-opnamen aan het maken toen het Marlborough het plots begaf. "Ik denk dat er te veel structuurdelen aan de voorkant weggenomen zijn," liet de aannemer aan persagentschap Reuters weten. Er raakte één persoon gewond bij de instorting, over zijn toestand zijn geen details bekend.
  [naar artikel]
 8. Gloednieuwe woontoren van 33 verdiepingen geëvacueerd na "krakende geluiden" in Sydney (24/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In Sydney is een meer dan 30 verdiepingen tellende woontoren nabij Olympic Parc geëvacueerd nadat in het gebouw "krakende geluiden" waren gehoord....
  [naar artikel]
 9. Een van de grootste schilderijen ter wereld is verhuisd (12/02/2017 - De Redactie)
  Het schilderij "Battle of Atlanta", 109 meter lang, vier verdiepingen hoog en het zes ton zwaar, is van de zoo van Atlanta overgebracht naar een andere plaats in de stad.
  [naar artikel]
 10. Lavabrokstukken zo groot als gebouw van drie verdiepingen rollen van vulkaanflank op La Palma (11/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuwe lavastroom heeft verdere verwoestingen aangericht op het eiland La Palma. De gesmolten lava is op sommige plekken zo hoog als een gebouw van drie verdiepingen, meldt Reuters.
  [naar artikel]
 11. Lavabrokstukken zo groot als gebouw van drie verdiepingen donderen van vulkaanflank op La Palma (11/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuwe lavastroom heeft verdere verwoestingen aangericht op het eiland La Palma. De gesmolten lava is op sommige plekken zo hoog als een gebouw van drie verdiepingen, meldt Reuters.
  [naar artikel]
 12. Tokio plant een wolkenkrabber van 350 meter hoog... in hout. (19/02/2018 - VRT NWS)
  Een Japans houtbedrijf dient plannen in om in Tokio een wolkenkrabber te bouwen van 350 meter hoog, die voor 90 procent uit hout zal opgetrokken zijn. Het gebouw zou 70 verdiepingen tellen, de oplevering is gepland voor 2041. Dan viert het bedrijf zijn 350e verjaardag.
  [naar artikel]
 13. Hoogste appartementsgebouw van Europa na 15 jaar eindelijk af in Benidorm (21/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Hoogste appartementsgebouw van Europa na 15 jaar eindelijk af in Benidorm Zowat 15 jaar na de start van de werken is de Intempo-toren in het Spaanse vakantieoord Benidorm klaar voor gebruik. Het M-vormige gebouw van bijna 200 meter hoog beweert de allerhoogste woontoren van Europa te zijn. De bouw van de toren, goed voor 47 verdiepingen, begon in 2006. Twee jaar later meldde de projectontwikkelaar dat […] Lees dit artikel: Hoogste appartementsgebouw van Europa na 15 jaar eindelijk af in Benidorm
  [naar artikel]
 14. Lotte World Tower: Op vier na hoogste gebouw ter wereld (05/04/2017 - Express)
  In Seoul is met een spetterend vuurwerk de Lotte World Tower ingehuldigd. Het 123-verdiepingen tellende gebouw is met een hoogte van een halve kilometer de op vier na hoogste wolkenkrabber ter wereld, maar heeft wel het hoogste glazen observatiedek en het hoogste zwembad van de wereld. De opening van de Lotte World Tower stond twee weken geleden al op het programma, maar een last minute probleem met de liften in het gebouw zorgde voor vertraging. Het gebouw is dubbel zo hoog als zijn naaste concurrent in de Zuid-Koreaanse hoofdstad. De bouw van de wolkenkrabber heeft bijna 7 jaar in beslag genomen en heeft 3,6 miljard dollar gekost. De opening volgt kort nadat Shin Kyuk-ho, de voorzitter van de Lotte Group, en drie andere familieleden sinds 20 maart terechtstaan voor omkoperij en andere aanklachten. Meer foto’s staan hier The post Lotte World Tower: Op vier na hoogste gebouw ter wereld appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 15. Waaghals doet push-ups over rand van flatgebouw van 40 verdiepingen hoog (22/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  Duizelingwekkende beelden uit Londen. Waaghals Lewis Felix toont hoe hij enkele fitness-oefeningen doet over de rand van een gebouw van 40 verdiepingen hoog. Niet voor mensen met hoogtevrees dus.
  [naar artikel]
 16. Mastergebouw politie op Post X telt tien verdiepingen (18/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Het nieuwe mastergebouw voor de Antwerpse politie zal tien verdiepingen tellen en maximaal 52,3 meter hoog zijn. Als projectontwikkelaar Iret Development het project binnenhaalt, trekken de eerste agenten eind 2019 in hun nieuwe gebouw op Post X, de site aan het station van Berchem.
  [naar artikel]
 17. Maak kennis met Menara, de hoogste tropische boom ter wereld (06/04/2019 - VRT NWS)
  Wetenschappers in het Verenigd Koninkrijk en Maleisië hebben 's werelds hoogste tropische boom ontdekt, mogelijk zelfs de hoogste bloeiende plant. "Menara", een fors uit de kluiten gewassen gele meranti, is net iets meer dan 100 meter hoog en staat in het regenwoud van Borneo. De ontdekking is het resultaat van geavanceerde lasertechnologie en... een meetlint.
  [naar artikel]
 18. Lift brengt gasten tegen 18 meter per seconde naar hoogste hotel ter wereld (24/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Lift brengt gasten tegen 18 meter per seconde naar hoogste hotel ter wereld In Shangai is het J Hotel geopend op de bovenste verdiepingen van de 632 meter hoge Shanghai Tower in het financiële district van de stad. De Shangai Tower is het op één na hoogste gebouw ter wereld na de Burj Khalifa van Dubai. Het J Hotel heeft naast een restaurant op de 120e verdieping en […] Lees dit artikel: Lift brengt gasten tegen 18 meter per seconde naar hoogste hotel ter wereld
  [naar artikel]
 19. Pootjebaden op 290 meter hoogte: dit is ‘s werelds hoogste infinitypool (03/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Pootjebaden op 290 meter hoogte: dit is ‘s werelds hoogste infinitypool Dubai mag dan al het hoogste gebouw ter wereld hebben, nu pakt de stad ook nog eens uit met ‘s werelds hoogste infinitypool.  Het Address Beach Resort, een van de nieuwste toevoegingen aan de skyline van Dubai, heeft het record gebroken voor het hoogste overloopzwembad in openlucht in een gebouw ter wereld. De infinitypool bevindt […] Lees dit artikel: Pootjebaden op 290 meter hoogte: dit is ‘s werelds hoogste infinitypool
  [naar artikel]
 20. Man uit Nieuwpoort start petitie tegen appartementsgebouw met 19 verdiepingen: "Het is hier Dubai niet" (04/03/2021 - VRT NWS)
  Herman Lenaers uit Nieuwpoort is een petitie gestart tegen de bouw van een gebouw met 19 verdiepingen op het Sint-Bernardusplein in Nieuwpoort-Bad. Het openbaar onderzoek loopt nog. Dat betekent dat de stad nog moet beslissen of het project een vergunning krijgt of niet. "En toch start ik nu al een petitie", zegt Lenaers.
  [naar artikel]
 21. Hoogste opblaasbare waterglijbaan van Europa komt naar Sint-Niklaas: "Nieuwe attractie voor onze bezoekers" (14/05/2021 - VRT NWS)
  Deze zomer wil De Ster, het provinciaal domein in Sint-Niklaas, uitpakken met de Monster Summer Slide. Dat is een enorme opblaasbare waterglijbaan van 18 meter hoog, met 4 aparte banen, elk 106 meter lang. "Het is de eerste keer dat de glijbaan in België zal staan", vertelt Anneke Elskens, evenementencoördinator van De Ster.
  [naar artikel]
 22. [VIDEO] - Flatgebouw van 5 verdiepingen stort in (02/08/2016 - De Redactie)
  In de Keniaanse hoofdstad Naïrobi is een gebouw van 5 verdiepingen ingestort. Het gebouw werd gisteren ontruimd nadat de muren begonnen te scheuren. Er vielen geen slachtoffers. In mei kwamen nog 30 mensen om het leven toen een gebouw instortte.
  [naar artikel]
 23. Zwaargewonde bij cafébrand in Oostende: "Brandstichting" (24/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In de Sint-Franciscusstraat in Oostende woedt een zware brand in een café. Het volledige gebouw is uitgebrand. De schade is enorm. "Het gaat om...
  [naar artikel]
 24. Hoogste appartementsgebouw West-Europa levert bestellingen per drone (03/12/2016 - Express)
  Bewoners van een van Londens duurste wolkenkrabbers kunnen straks op drones rekenen om bestellingen bij hun balkon af te leveren. Dat schrijft de Evening Standard. Het gebouw telt dan ook 67 verdiepingen. In de brochure die de flats in Spire Londen aanprijst staat te lezen dat bewoners die dat wensen in aanmerking komen voor leveringen per drone. Niet gespecificeerd is of de bouwondernemer  – de Chinese Greenland Group – een eigen drone-dienst gaat uitbaten of er gewoon op wordt gerekend dat Amazon of een andere startup die taak op zich neemt. Het hoogste appartementsgebouw van West-Europa Spire Londen zal 861 appartementen tellen. De flats die niet in de voorverkoop werden verkocht kunnen vandaag worden aangekocht tegen prijzen die starten bij 880.000 euro, voorwaar een spotprijsje voor een stek in het in ontwikkeling zijnde gebied rond het London Docklands-gebied. De Spire Londen wordt 235 meter hoog en daarmee samen One Canada Square op Canary Wharf’s het – op The Shard na  (309 meter en daarmee op plaats 59 in de ranglijst van hoogste gebouwen ter wereld staat) – hoogste gebouw van London. De Spire Londen wordt wel het hoogste appartementsgebouw van West-Europa. The post Hoogste appartementsgebouw West-Europa levert bestellingen per drone appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 25. Iraans gebouw van 15 verdiepingen stort live op tv in (19/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In de Iraanse hoofdstad Teheran is vanmorgen een gebouw van 15 verdiepingen ingestort. Dat blijkt uit beelden die rechtstreeks te zien waren op
  [naar artikel]
 26. Hoogste gebouw van Mol komt op oude fabriekssite Keirlandse Zillen (04/03/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Vastgoedontwikkelaar CORES Development wil de site Keirlandse Zillen in Mol omvormen tot een woonproject van circa 350 appartementen en een groot publiek park. In sommige gevallen wordt er ook in de hoogte gebouwd, met als uitschieter een gebouw van twaalf verdiepingen, meteen ook het hoogste in Mol. In tegenstelling tot eerdere plannen komen er geen winkels of zorgdiensten.
  [naar artikel]
 27. Marokko bouwt "hoogste toren van Afrika" (02/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De werkzaamheden aan de bouw van de “Mohammed VI-toren”, die 250 meter hoog moet worden, zijn gestart. Met die afmeting wordt hij de grootste toren...
  [naar artikel]
 28. Chinezen verplaatsen historisch gebouw van drie verdiepingen (03/06/2018 - VRT NWS)
  In de Chinese metropool Shanghai is een historisch gebouw van drie verdiepingen verplaatst. Dat gebeurde met een speciaal toestel dat het gebouw niet alleen op een veilige manier verschoof, maar dat het ook een kwartslag liet draaien.
  [naar artikel]
 29. Gebouw van zes verdiepingen geëvacueerd in Leuven door waterlek (09/09/2017 - De Standaard)
  In de Vanden Tymplestraat in Leuven is zaterdag in alle vroegte een flatgebouw van zes verdiepingen geëvacueerd omwille van een waterlek op de hoogste verdieping.
  [naar artikel]
 30. Zwaargewonde bij cafébrand in Oostende: "Het gaat om brandstichting" (24/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In de Sint-Franciscusstraat in Oostende woedt een zware brand in een café. Het volledige gebouw is uitgebrand. De schade is enorm. "Het gaat om...
  [naar artikel]
 31. Brand uitgebroken in Europacentrum, hoogste gebouw van de kust: 33 bewoners geëvacueerd (29/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In Oostende is donderdagmorgen rond 4.20 uur brand uitgebroken in het Europacentrum in Oostende, het hoogste gebouw van de kust. “De brand ging gepaard met felle rookontwikkeling op de vijfde verdieping. Er zijn 33 mensen geëvacueerd”, zegt brandweerkapitein Dries Van der Veken.
  [naar artikel]
 32. Brand uitgebroken in Europacentrum, hoogste gebouw van de kust: 33 bewoners geëvacueerd (29/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In Oostende is donderdagmorgen rond 4.20 uur brand uitgebroken in het Europacentrum in Oostende, het hoogste gebouw van de kust. “De brand ging gepaard met felle rookontwikkeling op de vijfde verdieping. Er zijn 33 mensen geëvacueerd”, zegt brandweerkapitein Dries Van der Veken.
  [naar artikel]
 33. Gebouw van 15 verdiepingen stort in live op tv in Teheran (19/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In de Iraanse hoofdstad Teheran is vanmorgen een gebouw van 15 verdiepingen ingestort. Dat blijkt uit beelden die rechtstreeks te zien waren op
  [naar artikel]
 34. VIDEO. Brandkraan in Los Angeles spuit meer dan vijftien meter hoog (05/11/2018 - Metro)
  Een brandkraan in Los Angelos spoot zaterdag water zo’n zeven verdiepingen hoog – meer dan vijftien meter hoog – de lucht in. De brandkraan ging kapot doordat een automobilist GTA-gewijs ertegenaan was gereden. De brandweer kon de kraan uiteindelijk afsluiten. Niemand raakte gewond. Het bericht VIDEO. Brandkraan in Los Angeles spuit meer dan vijftien meter hoog verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 35. Hoe hoog kun je een wolkenkrabber bouwen? (video) (15/03/2021 - Knack)
  Met 828 meter is de Burj Khalifa anno 2020 het hoogste gebouw ter wereld. Ingenieurs en architecten kunnen echter nog veel hoger bouwen? Zit er dan geen limiet aan de hoogbouw? Professor Bram Vandoren (UHasselt) legt je uit hoe een wolkenkrabber tot stand komt en hoe hoog je kan bouwen.
  [naar artikel]
 36. "We hadden geen tijd om schrik te hebben": bij dit Waals gezin staat het water twee meter hoog (01/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In Soumagne (provincie Luik) moest een familie gered worden omdat het water in hun woning twee meter hoog stond. Door hevige regen en felle...
  [naar artikel]
 37. Al 17 doden na instorting van gebouw in Mumbai: reddingdiensten blijven zoeken naar overlevenden (26/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In de Indiase hoofdstad Mumbai zijn zeker zeventien mensen om het leven gekomen nadat een gebouw van vier verdiepingen hoog was ingestort. De
  [naar artikel]
 38. Hoogste windturbine van het land komt in Gentse haven: 242 meter hoog (17/02/2021 - VRT NWS)
  In de Gentse haven komt de hoogste windmolen op het Belgische vasteland. Het gaat om een windturbine van ruim 242 meter hoog. De bouw start volgend jaar.
  [naar artikel]
 39. Berrier leeft net als heel Oostende weer op: "Wat mij betreft horen wij in de Europa League thuis" (16/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  "Voor Oostende ben ik bereid om in te leveren", zegt Franck Berrier (32). Hij is veranderd: "Ik werk harder dan ooit tevoren." KV Oostende
  [naar artikel]
 40. Vlaamse vrouw getuigt over bosbrand in zuiden van Frankrijk: "We zagen vlammen 15 meter hoog boven onze woning"  (17/08/2021 - VRT NWS)
  In de Var, een departement in het zuiden van Frankrijk, woedt nog steeds een grote bosbrand. Adinda Adriaenssens, een Vlaamse vrouw uit Tremelo, woont met haar gezin in de regio. Gisterenavond bereikten eerst de rook en daarna ook het vuur haar straat. De vlammen sloegen zo'n 15 meter hoog de lucht in. Sindsdien is er geen elektriciteit meer en de ravage is groot. "Toen we de vlammen 15 meter hoog, boven onze woning zagen uitsteken, hebben we beslist om weg te gaan", getuigt ze.
  [naar artikel]
 41. Zeven doden bij instorting van gebouw in Mumbai (25/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In de Indiase hoofdstad Mumbai zijn zeker zeven mensen om het leven gekomen nadat een gebouw van vier verdiepingen hoog was ingestort. Er wordt
  [naar artikel]
 42. "Het vlot" zet koers naar Oostende (05/09/2017 - VRT NWS)
  Jan Fabre en Joanna De Vos kiezen 73 (inter-) nationale kunstenaars voor een parcours op meer dan 20 locaties, te beleven in Oostende vanaf 21 oktober.  "Het vlot" is de opvolger van "De zee", de afscheidstentoonstelling van Jan Hoet in Oostende, drie jaar geleden. 
  [naar artikel]
 43. Nieuw record: zandkasteel van 16,679 meter hoog (01/09/2017 - VRT NWS)
  In Duisburg in Duitsland is het hoogste zandkasteel ooit gebouwd. Er was 3.500 ton zand nodig voor een sculptuur van 16,679 meter hoog.
  [naar artikel]
 44. Zo gaat het nieuwe gebouw van de VRT eruitzien (21/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een horizontaal gebouw van 65.000 vierkante meter, met drie verdiepingen die telkens twee voetbalvelden groot zijn. Dat wordt het nieuwe gebouw van de VRT. De maximale bouwkost mocht 133,5 miljoen euro bedragen, maar het project past naar eigen zeggen “ruim binnen het budget”. De verhuizing staat gepland vanaf de zomer van 2026.
  [naar artikel]
 45. Zo gaat het nieuwe gebouw van de VRT eruitzien (21/06/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Een horizontaal gebouw van 65.000 vierkante meter, met drie verdiepingen die telkens twee voetbalvelden groot zijn. Dat wordt het nieuwe gebouw van de VRT. De maximale bouwkost mocht 133,5 miljoen euro bedragen, maar het project past naar eigen zeggen “ruim binnen het budget”. De verhuizing staat gepland vanaf de zomer van 2026.
  [naar artikel]
 46. Hoogste woontoren ter wereld onthult adembenemend uitzicht over New York (18/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  In New York City staat binnenkort het hoogste residentiële gebouw ter wereld. De Central Park Tower is 472 meter hoog en zal 179 appartementen hebben. Kostprijs? Zes à 56 miljoen euro. Dinsdag is voor het eerst het unieke uitzicht dat bewoners er op de stad hebben onthuld.
  [naar artikel]
 47. Dit wordt het nieuwe gebouw van de VRT (21/06/2021 - Het Nieuwsblad)
  Een horizontaal gebouw van 65.000 vierkante meter, met drie verdiepingen die telkens twee voetbalvelden groot zijn. Dat wordt het nieuwe gebouw van de VRT. De maximale bouwkost mocht 133,5 miljoen euro bedragen, maar het project past naar eigen zeggen “ruim binnen het budget”. De verhuizing staat gepland vanaf de zomer van 2026.
  [naar artikel]
 48. Nog steeds 49 vermisten na instorting van 24 verdiepingen tellend gebouw in Sao Paulo (03/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In de Braziliaanse hoofdstad Sao Paulo zijn nog steeds 49 mensen vermist nadat een gebouw van 24 verdiepingen gisterenmiddag is ingestort als...
  [naar artikel]
 49. Woontoren in Sydney ontruimd na "krakende geluiden" (24/12/2018 - VRT NWS)
  In de Australische stad Sydney is een meer dan 30 verdiepingen tellende woontoren ontruimd nadat in het gebouw "krakende geluiden" waren gehoord. Honderden mensen hebben uit voorzorg het appartementsgebouw en omliggende huizen moeten verlaten. 
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.