Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 October 2021
22:30 uur

Volgende week wordt het tot 19 graden (maar geen terrasjesweer)

Het Nieuwsblad

13/10/2021 - 17:46

Voor het eerst deze herfst flirten de temperaturen vannacht met het vriespunt op de Ardense hoogtes. Bij ons blijft het eerder zacht. En het wordt nog warmer. Komende dinsdag en woensdag kan het kwik zelfs richting 20 graden stijgen. Toch wordt het geen terrasjesweer.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Daar is de lente: zonnige zondag met terrasjesweer (12/03/2017 - Het Nieuwsblad)
  Na wekenlang bibberen en miezeren, trakteren de weergoden ons vandaag eindelijk op het eerste lenteweer. Het wordt zonnig terrasjesweer met temperaturen tot 16 graden, zo meldt het KMI. Tot en met donderdag kan het kwik stijgen tot 15 graden.
  [naar artikel]
 2. Wordt het nu 20 of 42 graden volgende week? (18/07/2018 - De Morgen)
  In Nederland wordt het volgende week 42 graden maar misschien ook wel maar 20 graden, het hangt er maar van af welk weermodel je raadpleegt. Is het weer überhaupt wel meetbaar?
  [naar artikel]
 3. Zomer is nog niet voorbij: volgende week tot 27 graden (30/08/2018 - Metro)
  De voorbije dagen waren frisser en regenachtig, maar er is weer goed weer op komst. Begin volgende week stijgt de thermometer zelfs tot 27 graden. Vandaag blijft het droog, met uitzondering van een lokale bui. Ook de zon komt regelmatig tussen de wolken piepen. Vrijdag klaart de hemel op en kan je temperaturen tot 20 graden verwachten. In het weekend wordt het weer wat zomers met veel zon en aangename temperaturen. Op zaterdag mag je tot 22 graden verwachten en zondag klimt het kwik tot 24 graden. Volgende week is de zomer pas echt terug met temperaturen tot 27 graden. Het bericht Zomer is nog niet voorbij: volgende week tot 27 graden verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 4. Daar is de zomer weer: kwik stijgt tot 30 graden (16/07/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De komende dagen en volgende week wordt het alweer zomers warm. “Het wordt deze week 25 graden warm. Vanaf volgende week halen we misschien 30 graden”, vertelt Ruben Weytjens.
  [naar artikel]
 5. Daar is de zomer weer: kwik stijgt tot 30 graden (16/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  De komende dagen en volgende week wordt het alweer zomers warm. “In heel Limburg wordt het deze week 25 graden warm. Vanaf volgende week halen we misschien 30 graden”, vertelt Ruben Weytjens.
  [naar artikel]
 6. Kwik klimt volgende week opnieuw richting 18 graden (23/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  HASSELTHet uitzonderlijk warme winterweer blijft aanhouden. “Dit weekend wordt het 14 tot 15 graden en begin volgende week klimt het kwik zelfs richting 18 graden”, zegt weerman Michel Nulens. Liefhebbers van terrasjes kunnen zich wel maar beter reppen, want vanaf de tweede helft van volgende week slaat het weer om.
  [naar artikel]
 7. Volgend weekend wellicht ideaal terrasjesweer: “Kans op 27 graden” (02/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Volgende zondag kan het mogelijk tot 27 graden Celsius worden. Dat is net op tijd voor de heropening van de terrassen. “Maar eerst krijgen we nog regenbuien en stevige wind”, zegt weerman Ruben Weytjens.
  [naar artikel]
 8. Zonnebrand tot begin volgende week (14/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het zonnige terrasjesweer blijft nog zeker aanhouden tot begin volgende week. Vanaf dinsdag wordt het wisselvalliger en krijgen we hier en daar buien of een onweer, meldt het KMI.
  [naar artikel]
 9. Opnieuw op café of restaurant: het mag buiten, maar echt terrasjesweer wordt het nog niet (08/05/2021 - VRT NWS)
  We mogen opnieuw op café of restaurant, buiten weliswaar en echt terrasjesweer wordt het nog niet. Vandaag krijgen we hier en daar een bui, al wordt het vanaf de namiddag wel geleidelijk droog. Morgen wordt het warm - tot 25 graden.
  [naar artikel]
 10. Daar is de lente: volgende week tot 21 graden (25/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  De lente is in het land, dit weekend voelt het nog wat fris aan met temperaturen tot 14 graden, maar volgende week steekt de zon nog een tandje bij en wordt het warmer.
  [naar artikel]
 11. Daar is de lente: volgende week tot 21 graden (25/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De lente is in het land, dit weekend voelt het nog wat fris aan met temperaturen tot 14 graden, maar volgende week steekt de zon nog een tandje bij en wordt het warmer.
  [naar artikel]
 12. Tot 16 graden in zicht, volgende week opnieuw nachtvorst? (11/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdag en zondag wordt het zonnig maar met een sluier van hoge wolken. Zondag klimt het kwik richting zestien graden. Volgende week wordt droog met wolken en opklaringen, voorspelt het KMI.
  [naar artikel]
 13. Tot 16 graden in zicht, volgende week opnieuw nachtvorst? (11/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Zaterdag en zondag wordt het zonnig maar met een sluier van hoge wolken. Zondag klimt het kwik richting zestien graden. Volgende week wordt droog met wolken en opklaringen, voorspelt het KMI.
  [naar artikel]
 14. Weerbericht – Ideaal terrasjesweer (18/04/2018 - Metro)
  Vandaag/woensdag is het opnieuw zonnig en warm. De maxima schommelen van 19 graden in de Hoge Venen, tot 22 graden aan zee en 24 of 25 graden in de Kempen, zo meldt het KMI. De wind waait zwak en later soms matig uit zuidoost tot oost. Ook woensdagavond en -nacht verandert het weerbeeld niet. Bij een vrijwel heldere hemel worden minima tussen 8 en 13 graden verwacht. Ook donderdag blijft het zonnig en zelfs nog ietsje warmer. Het kwik stijgt tot 22-23 graden in Hoog-België en tussen 25 en 27 graden in Vlaanderen. Door een opstekende zeebries stagneert de temperatuur aan de kust in de buurt van 23 graden. Vanaf vrijdag draait de wind naar het noordwesten tot het noorden, waardoor de aangevoerde lucht wat vochtiger wordt. Er komen dan meer wolken opzetten en het wordt iets koeler. bron: Belga Het bericht Weerbericht – Ideaal terrasjesweer verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 15. Zonnebrand tot begin volgende week (14/07/2018 - Metro)
  Het zonnige terrasjesweer blijft nog zeker aanhouden tot begin volgende week. Vanaf dinsdag wordt het wisselvalliger en krijgen we hier en daar buien of een onweer, meldt het KMI. Deze middag zonnig en warm, met af en toe wat stapelwolken. We halen maxima tussen 22 graden in de Hoge Venen en aan zee tot 29 graden in de Kempen. Ten zuiden van Samber en Maas bestaat de kans op een plaatselijke bui, mogelijk met een donderslag. Komende nacht wordt het helder bij minima van 9 tot 16 graden, ’s ochtends is er plaatselijk kans op nevel. Morgen begint opnieuw zonnig. Overdag vormen zich wat stapelwolken die vooral in het zuidoosten opnieuw kunnen uitgroeien tot een plaatselijke bui. De maxima halen 25 graden aan zee en op de Ardense hoogten, elders klimt het kwik tot 30 graden. Morgenavond opnieuw helder, in het zuiden en nabij de Franse grens onstabiel met stapelwolken en eventueel een bui. Minima van 12 tot 16 graden. Maandag wisselen zon en wolkenvelden elkaar af, met kans op een lokale bui. Het blijft erg warm, bij maxima tussen 25 graden aan zee en 30 graden in de Kempen en het centrum. Vanaf dinsdag wordt het wisselvalliger en krijgen we plaatselijk regen of buien, mogelijk met een onweer. Het koelt iets af, met maxima rond 25 graden. Het blijft nog tot vrijdag wisselvallig met opklaringen en wolkenvelden, met eventueel een lokale bui. De maxima blijven rond 25 graden schommelen. bron: Belga Het bericht Zonnebrand tot begin volgende week verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 16. We krijgen een zomers weekend… maar volgende week wordt opnieuw frisser (20/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Vrijdagnamiddag wordt het tot 27 graden. Ook tijdens het weekend krijgen we nog zomers weer, met maxima tot 26 graden. Volgende week wordt het frisser, met maxima tussen 15 en 17 graden. Dat meldt het KMI, dat ook waarschuwt voor CO-intoxicatie.
  [naar artikel]
 17. Ideaal terrasjesweer komende dagen: morgen tot 27 graden (18/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag is het opnieuw zonnig en warm. De maxima schommelen van 19 graden in de Hoge Venen, tot 22 graden aan zee en 24 of 25 graden in de Kempen,...
  [naar artikel]
 18. Wordt volgende week het hitterecord van 39 graden gebroken? (20/06/2019 - Metro)
  Volgens een Amerikaans weermodel van GPS wordt het volgende woensdag maar liefst 39 graden. Daarmee zou het Belgisch warmterecord verbeterd worden. Maar volgens het KMI wordt het ‘slechts’ 37 graden. Volgende week krijgen we wellicht te maken met een hittegolf, vijf dagen op het rij moet het dan minstens 25 graden geweest zijn, waarvan minimaal drie warmen dan 30 graden. De temperaturen gaan vanaf zondag de hoogte in. Volgens het KMI wordt het warm met maxima tot 28 graden. Maandag blijft het droog en zonnig met hoge wolkensluiers. Het wordt zeer warm met maximum tot 30 graden in het centrum, tot 31 graden in de Kempen. Ook aan zee is het aangenaam vertoemen, want daar stijgt de temperatuur tot 28 graden. Zweten en puffen Dinsdag en woensdag is het zweten geblazen. Dinsdag wordt het op veel plaatsen 32 graden, in de Kempen stijgt de temperatuur zelfs tot 33 graden. Aan de zee zullen we lekker op het strand kunnen liggen met een temperatuur van 31 graden. Woensdag wordt zonnig, droog en heet met maxima in het centrum tot 35 graden, in de Kempen kan het zelfs 36 tot 37 graden wroden. Donderdag wordt het zwoel en zouden er vanaf het westen meer wolkenvelden kunnen binnenkomen. Later op de dag zouden de onweerkansen stijgen maar dat is volgens het KMI nog onzeker. Het wordt alsnog warm met maxima in het centrum rond 31 graden. Hitterecord Het Laatste Nieuws weet dat het hitterecord in ons land, sinds de metingen, vorig jaar behaald werd in Limburg met 38,8 graden. Maar of dat gebroken wordt, is dus nog even afwachten. Lees ook : Zoutmeer kleurt knalroze door hittegolf in Australië Het bericht Wordt volgende week het hitterecord van 39 graden gebroken? verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 19. Wordt het volgende week opnieuw 30 graden? (08/09/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Indian Summer, l’été indien: in andere talen hebben ze een specifieke benaming voor het goede weer dat we momenteel beleven. Wij houden het op een nazomer, maar het is daarom niet minder aangenaam. Volgende week flirten de temperaturen zelfs met de 30 graden, meldt het KMI.
  [naar artikel]
 20. Eindelijk! We gaan een zomerse week tegemoet en volgende week wordt het zelfs nog warmer (07/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Eindelijk zon! We gaan een zomerse week tegemoet met heerlijke temperaturen. Ook vandaag wordt het, na het optrekken van het lokale ochtendgrijs, in vele streken zonnig. In de loop van de dag verschijnen er stapelwolken, vooral dan over het oosten en het zuidoosten, maar het blijft overal droog. Het kwik schommelt de rest van de week zo rond de 25 graden. Volgende week wordt nog beter met temperaturen tot 28 en misschien zelfs 30 graden.
  [naar artikel]
 21. Midden volgende week 15 graden, maar ook regen op komst (14/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het blijft grotendeels droog en grijs de rest van de week, met temperaturen rond 11 graden. Voor komend weekend voorspellen de weerkaarten “rustig weer” met af en toe wat zon. Het blijft wel fris. Volgende week is dat anders: dan draait de wind naar het zuiden en halen we mogelijk 15 graden.
  [naar artikel]
 22. Volgende week zon en temperaturen tot 19 graden (23/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Na enkele regenachtige dagen mogen we volgende week opnieuw lenteweer verwachten. Het blijft de komende dagen sowieso droog, en na het weekend stijgen ook de temperaturen opnieuw. Volgende week wordt zelfs 19 graden verwacht.
  [naar artikel]
 23. Volgende week zon en temperaturen tot 19 graden (23/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Na enkele regenachtige dagen mogen we volgende week opnieuw lenteweer verwachten. Het blijft de komende dagen sowieso droog, en na het weekend stijgen ook de temperaturen opnieuw. Volgende week wordt zelfs 19 graden verwacht.
  [naar artikel]
 24. Ook vandaag krijgen we terrasjesweer (12/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het wordt een zonnige dag met zachte temperaturen voor de tijd van het jaar. Het kwik stijgt tot rond 11 graden in de Hoge Venen, tot 13 graden
  [naar artikel]
 25. Het wordt zomers warm: volgende week 25 graden (27/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  De weerkaarten voor volgende week kleuren steeds roder. Vanaf dinsdag halen we mogelijk een zomerse 25 graden, al waarschuwt weerman Ruben Weytjens voor de onzekerheid die het tweede deel van de week de kaarten insluipt.
  [naar artikel]
 26. Kwik kan midden volgende week tot 20 graden (en hoger) stijgen (14/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het wordt een klein beetje zomers volgende week. Dinsdag is een aangename twintig graden mogelijk. Vanaf woensdag bokst de herfst terug, en dat kan onstuimig weer opleveren.
  [naar artikel]
 27. Het wordt volop lente dit weekend: kwik kan volgende week zelfs stijgen tot 20 graden (!) (19/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Enkele dagen geleden draaiden we nog rondjes op het ijs, maar komend weekend is al lente wat de klok slaat. Onze weerman Martijn Peters voorspelt voor zaterdag en zondag een stralende zon en temperaturen tot 15 graden en mogelijk nog een beetje meer. Volgende week gaan we op dat elan verder en zit er plaatselijk zelfs 20 graden (!) in.
  [naar artikel]
 28. Genieten: ook vandaag krijgen we terrasjesweer (12/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het wordt een zonnige dag met zachte temperaturen voor de tijd van het jaar. Het kwik stijgt tot rond 11 graden in de Hoge Venen, tot 13 graden
  [naar artikel]
 29. Volgende week is zomer terug met temperaturen van 28 graden (15/09/2018 - De Morgen)
  Het wordt een vrij zonnig weekend en op de meeste plaatsen blijft het droog. Volgende week krijgen we erg mooi nazomerweer, met temperaturen tot 28 graden.
  [naar artikel]
 30. Het wordt opnieuw tropisch heet: volgende week maandag 30 graden (18/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Wie vandaag al loopt te puffen, blijft volgende week maandag best binnen: dan stijgt het kwik in Limburg mogelijk naar een tropische 30 graden.
  [naar artikel]
 31. Zomers terrasjesweer dat blijft tijdens het weekend (09/06/2021 - De Standaard)
  Na het optrekken van het eventuele lokale ochtendgrijs wordt het woensdag zonnig. Vooral in de oostelijke landshelft komen er in de namiddag stapelwolken. Op de meeste plaatsen wordt het tussen de 20 en 25 graden, in het oosten is dat lokaal 26 of 27 graden. Dat meldt het KMI.
  [naar artikel]
 32. Vanaf zondag lenteweer, volgende week mogelijk 20 graden (23/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  We krijgen vandaag al iets beter en zachter weer. Dinsdag blijft het droog, maar ook vaak bewolkt. In de voormiddag en avond zijn er opklaringen mogelijk, die in het westen soms breed kunnen zijn. De maxima liggen tussen 11 of 12 graden, voorspelt het KMI. Vanaf zondag wordt het beter, en volgende week gaan we richting 20 graden.
  [naar artikel]
 33. Daar is de eerste sneeuw, maar niet voor lang (26/08/2018 - VRT NWS)
  Neen, dit zijn geen archiefbeelden van enkele maanden geleden. In Oostenrijk viel er afgelopen nacht op sommige plaatsen tot een halve meter sneeuw, de temperatuur zakte tot 2 graden. Maar lang zal de zomerse winterpret niet duren, want volgende week worden temperaturen tot 30 graden voorspeld in Oostenrijk. Bij ons komen we niet veel hoger dan 20 graden volgende week. Sneeuw is er evenmin bij, alleen regen. 
  [naar artikel]
 34. Na regen komt zonneschijn: volgende week temperaturen tot 15 graden (23/10/2021 - Het Nieuwsblad)
  Na regen komt zonneschijn. Zo zien de voorspellingen voor de volgende week er toch uit. Er wordt zacht weer met temperaturen rond 15 graden voorspeld en vaak ook zon. Maar het kan misschien wel snel opnieuw keren.
  [naar artikel]
 35. Na regen komt zonneschijn: volgende week temperaturen tot 15 graden (23/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Na regen komt zonneschijn. Zo zien de voorspellingen voor de volgende week er toch uit. Er wordt zacht weer met temperaturen rond 15 graden voorspeld en vaak ook zon. Maar het kan misschien wel snel opnieuw keren.
  [naar artikel]
 36. Na regen komt zonneschijn: volgende week temperaturen tot 15 graden (23/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Na regen komt zonneschijn. Zo zien de voorspellingen voor de volgende week er toch uit. Er wordt zacht weer met temperaturen rond 15 graden voorspeld en vaak ook zon. Maar het kan misschien wel snel opnieuw keren.
  [naar artikel]
 37. Midden volgende week 15 graden mogelijk (14/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het blijft grotendeels droog en grijs de rest van de week, met temperaturen rond 11 graden. Voor komend weekend voorspellen de weerkaarten “rustig weer” met af en toe wat zon. Het blijft wel fris. Volgende week is dat anders: dan draait de wind naar het zuiden en halen we mogelijk 15 graden.
  [naar artikel]
 38. Het wordt kouder volgende week: tot -10 graden (03/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Na een wisselvallige maar vooral zachte januarimaand, slaat het weer helemaal om. Zo waarschuwt het KMI dat er zaterdagochtend lokaal kans is op ijsplekken en hier en daar ook aanvriezende mistbanken, en verder voor wisselend tot vaak zwaarbewolkt weer. In de Ardennen gaat zelfs het om sneeuwbuien. En volgende week wordt het nog kouder: dan kunnen de temperaturen ’s nachts tot -7 graden zakken in het binnenland en zelfs tot -10 in de Ardennen.
  [naar artikel]
 39. Volgende week wordt het tropisch warm (20/06/2019 - VRT NWS)
  De temperaturen gaan komend weekend in stijgende lijn. Vrijdag is een overgangsdag met temperaturen tot 21 graden. Vanaf het weekend wordt het alsmaar warmer en zonniger. Begin volgende week stijgen de temperaturen tot 30 graden en meer. Als het warme weer aanhoudt tot donderdag dan is de eerste hittegolf van dit jaar een feit.
  [naar artikel]
 40. Eindelijk een beetje zomer in zicht: volgende week tot 28 graden! (06/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  We hebben er lang op moeten wachten, maar volgende week is er dan toch eindelijk een beetje zomer in zicht. Donderdag wordt het tot 28 graden (helaas kan er ’s avonds mogelijk een bui vallen). De komende dagen worden eerst nog wisselvallig en fris.
  [naar artikel]
 41. Vlaanderen onder sneeuwlaagje: volgende week mogelijk tot -10 graden (07/02/2021 - De Morgen)
  Vlaanderen wordt wakker onder een laag sneeuw van twee tot zes centimeter. Na een week met zachtere temperaturen is koning Winter in het land, en de temperaturen rond het vriespunt blijven nog een week aanhouden. Vannacht daalt het kwik al ver onder nul en volgende week krijgen we zelfs temperaturen tot -10 graden.
  [naar artikel]
 42. Volgende week mogelijk hittegolf met 35 graden (19/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Zoals de weerkaarten er nu bijliggen, stevent Limburg volgende week af op de eerste hittegolf van deze zomer. “Maandag halen we 30 graden en woensdag laten sommige modellen het zelfs 35 graden worden”, zegt weerman Ruben Weytjens.
  [naar artikel]
 43. Na ijskoude winterprik: mogelijk meer dan 10 graden volgende week (13/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Er komt dit weekend een einde aan de reeks van ijsdagen. De maxima klimmen stilaan weer boven de nul graden, zo voorspelt het KMI. In de loop van volgende week verdwijnt de nachtvorst en kan het kwik overdag zelfs boven 10 graden uitkomen.
  [naar artikel]
 44. Na ijskoude dagen: mogelijk meer dan 10 graden volgende week (13/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Er komt dit weekend een einde aan de reeks van ijsdagen. De maxima klimmen stilaan weer boven de nul graden, zo voorspelt het KMI. In de loop van volgende week verdwijnt de nachtvorst en kan het kwik overdag zelfs boven 10 graden uitkomen.
  [naar artikel]
 45. Voorlopig nog droog, fris en grijs, maar volgende week 15 graden mogelijk (14/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het blijft grotendeels droog en grijs de rest van de week, met temperaturen rond 11 graden. Voor komend weekend voorspellen de weerkaarten “rustig weer” met af en toe wat zon. Het blijft wel fris. Volgende week is dat anders: dan draait de wind naar het zuiden en halen we mogelijk 15 graden.
  [naar artikel]
 46. Ideale omstandigheden: terrasjes openen met... terrasjesweer (04/05/2021 - Het Nieuwsblad)
  De weergoden zijn de horeca welgezind. Vanaf zaterdag mogen we eindelijk weer terrasjes doen en meteen schiet het kwik ook de hoogte in. Nu is het, net als in de ganse maand april, nog onaangenaam fris. Maar zaterdag wordt het tot 20 graden, zondag gaat het zelfs richting de 25 graden. ’s Avonds blijft een warme trui of een fleecedekentje wel nodig als er geen terrasverwarmer in de buurt staat.
  [naar artikel]
 47. Daar is de zon: kwik stijgt vandaag tot 22 graden, volgende week nog warmer (30/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Mooi weer vandaag! De dag begint weliswaar grijs, maar al snel komt de zon erdoor: er worden temperaturen tot 21 of 22 graden verwacht in het binnenland. Ook volgende week belooft het aangenaam warm te worden. Woensdag worden er maxima voorspeld rond 26 graden, hoewel er dan ook onweer dreigt.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.