Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 October 2021
22:31 uur

Stad Antwerpen bekijkt in bepaalde zones of terras definitief uitgebreid kan worden

Gazet van Antwerpen

13/10/2021 - 18:28

De regels rond de terrasuitbreidingen voor de horeca, in het leven geroepen door corona, worden op 1 januari aangepast. De komende maanden zal de stad Antwerpen het openbaar domein van haar horecakernen opnieuw onder de loep nemen en nieuwe plannen opmaken voor de terraslocaties. Zaken die buiten zo’n kern liggen, moeten zelf een aanvraag indienen willen ze hun terras definitief uitgebreid zien. De uitbreiding zal vanaf volgend jaar ook getaxeerd worden.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Stad wil overlast door wildparkeren deelsteps aanpakken (11/06/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De stad Antwerpen is aan het bekijken of het aantal zones waar u deelsteps niet mag parkeren zal worden uitgebreid. In Parijs en Brussel treden ze strenger op tegen het wildparkeren van zulke steps. In Antwerpen is het voorlopig verboden om een deelstep vlak aan een NMBS-station achter te laten. Maar allicht worden die verboden zones dus nog uitgebreid.
  [naar artikel]
 2. Ook Antwerpen wil verboden zones voor elektrische deelsteps uitbreiden (11/06/2019 - De Morgen)
  Na onder meer Brussel en Parijs onderzoekt ook Antwerpen of het aantal zones waar je niet mag parkeren met een elektrische deelstep kan worden uitgebreid.
  [naar artikel]
 3. Antwerpen gaat zones 30 beter aanduiden (27/04/2017 - De Standaard)
  De stad Antwerpen is begonnen met het plaatsen van zuilen, met daarop grote stickers, die het begin en het einde van een zone 30 aanduiden. Ook het aantal zones 30 wordt uitgebreid. Eind 2018 wil men alle woongebieden binnen grote verkeersassen afbakenen en inrichten als zone 30.
  [naar artikel]
 4. Antwerpen gaat zones 30 beter aanduiden (27/04/2017 - Het Nieuwsblad)
  De stad Antwerpen is begonnen met het plaatsen van zuilen, met daarop grote stickers, die het begin en het einde van een zone 30 aanduiden. Ook het aantal zones 30 wordt uitgebreid. Eind 2018 wil men alle woongebieden binnen grote verkeersassen afbakenen en inrichten als zone 30.
  [naar artikel]
 5. Antwerpen gaat zones 30 beter aanduiden met grondstickers (22/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De stad Antwerpen is begonnen met het systematisch plakken van grondstickers in de vele zones 30 op haar grondgebied. De stickers worden om de 250 meter geplakt en zijn een aanvulling op de borden en markeringen die al bij het binnenrijden van de zones 30 zijn aangebracht. “We hopen dat de mensen zich meer aan de snelheidslimiet gaan houden als ze er regelmatig aan herinnerd worden”, zegt schepen van Mobiliteit Koen Kennis (N-VA).
  [naar artikel]
 6. Antwerpen verhoogt parkeertarieven en past zones aan om parkeerdruk aan te pakken (15/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  Om de parkeerdruk voor bewoners in Antwerpen te verlagen, verhoogt het stadsbestuur de parkeertarieven in de verschillende zones en worden een aantal zones ook aangepast of uitgebreid. De boete - retributie - die je riskeert als je niet betaalt, stijgt van 30 naar 39 euro. Schepen van Mobiliteit en Financiën Koen Kennis (N-VA) stelt dat de verhoging van de tarieven vooral een indexering is in combinatie met het btw-tarief van 21 procent dat sinds dit jaar bij parkeren hoort.
  [naar artikel]
 7. Antwerpen gaat zones 30 beter aanduiden met grondstickers (22/08/2019 - VRT NWS)
  De stad Antwerpen is begonnen met het systematisch plakken van grondstickers in de vele zones 30 op haar grondgebied. De stickers worden om de 250 meter geplakt en zijn een aanvulling op de borden en markeringen die al bij het binnenrijden van de zones 30 zijn aangebracht. "We hopen dat de mensen zich meer aan de snelheidslimiet gaan houden als ze er regelmatig aan herinnerd worden", zegt schepen van Mobiliteit Koen Kennis (N-VA).
  [naar artikel]
 8. Lage-emmissiezones in Brussel en Antwerpen zijn 'doekje voor het bloeden' en dus bekijkt Leuven of het nog een stapje verder kan gaan (29/03/2019 - Het Nieuwsblad)
  De stad Leuven en vijftien grote partners zoals de KU Leuven, Fluvius en de Boerenbond, ondertekenden donderdag een radicale ‘roadmap’ om de stad tegen 2050 klimaat neutraal te maken. Concrete verbintenissen zijn er nog niet, maar de stad bekijkt onder andere een vroege betonstop en een ‘ultra-lage-emissiezone’, wat zou betekenen dat alle dieselwagens verbannen worden uit de stad.
  [naar artikel]
 9. Antwerpen onderzoekt uitbreiding verboden zones elektrische deelstep (11/06/2019 - De Standaard)
  Antwerpen denkt na over het uitbreiden van afgebakende zones waar niet geparkeerd mag worden met elektronische deelsteps.
  [naar artikel]
 10. Van 102 naar meer dan 6.000: stad Antwerpen investeert fors in laadpalen (23/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De elektrische wagen wordt steeds populairder en daar wil ook de stad Antwerpen op inspelen, dat meldt GvA. De laadinfrastructuur in de stad moet op vijf jaar tijd aanzienlijk uitgebreid worden. Maar is dat haalbaar? HLN Drive ging op onderzoek.
  [naar artikel]
 11. Stad Antwerpen verwijdert publieke barbecues definitief uit parken (01/04/2020 - VRT NWS)
  In Antwerpen stonden enkele jaren publieke barbecuestellen in parken en op pleinen. Iedereen mocht die gebruiken. Maar nu worden ze allemaal definitief weggehaald. Het stadsbestuur vindt het niet meer verantwoord op het vlak van hygiëne en voedselveiligheid.
  [naar artikel]
 12. Deze Antwerpse straten worden zone 30 (02/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het district Antwerpen krijgt er elf extra zones 30 bij. Het gaat zowel om nieuwe zones als om uitbreidingen van bestaande zones 30, waaronder enkele straten op het Kiel en de Tentoonstellingswijk, rond de Karel Oomsstraat, de Montevideo-wijk op het Eilandje en in verschillende buurten op Linkeroever.
  [naar artikel]
 13. Houten kubussen in de stad houden bubbels gescheiden op terras (11/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  Genk pakt uit met ‘Iedereen Terrast’. “Bestaande terrassen worden uitgebreid tot bubbelterrassen of zelfs sfeerstraten”, zegt schepen Toon Vandeurzen (CD&V). Daarvoor worden onder meer 40 kubussen opgetrokken en komen er in de zijstraten scheidingswanden.
  [naar artikel]
 14. Burgercommissie pleit voor 5G-loze zones in Brussel om mileu-impact in kaart te kunnen brengen (05/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De burgercommissie van het Brusselse parlement wil zones waar geen 5G aanwezig is. Dat heeft de gemengde commissie die bestaat uit 45 burgers en 15 Brusselse parlementsleden vandaag gezegd. Het is een van de maar liefst 45 aanbevelingen rond supersnel mobiel internet die ze formuleerden. Door in bepaalde zones het netwerk niet toe te laten, willen ze vergelijken tussen zones mogelijk maken.
  [naar artikel]
 15. Antwerpen gaat premetronetwerk fors uitbreiden (18/11/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Het Antwerps premetronetwerk moet uitgebreid worden om een efficiënt sneltramnet van en naar de stad uit te bouwen. Dat is de ambitie van de Vervoerregio Antwerpen.
  [naar artikel]
 16. Olympisch logo voorgesteld: “Antwerpen is trots op status van olympische stad” (14/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Dit jaar is Antwerpen precies 100 jaar een olympische stad, wat uitgebreid gevierd zal worden met een grote campagne en een ambitieuze sportkalender. Dinsdag pakten de stad en het IOC uit met een gloednieuw logo om dat olympisch jubileumjaar uit te dragen. Bovendien werd de website gelanceerd, waarop alles te vinden is over de Zomerspelen van toen en de feestplannen voor dit jaar.
  [naar artikel]
 17. Betalende parkeerzone in Antwerpen en districten uitgebreid (05/10/2020 - VRT NWS)
  In de stad Antwerpen en de districten is de betalende parkeerzone uitgebreid. Op het Eilandje, in Berchem en in Deurne moet je vanaf vandaag in meer straten betalen om te parkeren.
  [naar artikel]
 18. Antwerpen investeert in antiterreurstraatmeubilair (31/08/2018 - VRT NWS)
  De stad Antwerpen gaat geld uitgeven aan straatmeubilair dat terroristische aanslagen moet vermijden. Verkeerspalen, zitbanken, fietsbeugels en vlaggenmasten zullen strategisch in belangrijke zones worden geplaatst. Zo zou het meubilair objecten met een grote impact, zoals een aanrijdende vrachtwagen, op tijd kunnen stoppen.
  [naar artikel]
 19. Nieuw terras of zwembad aanleggen? Zo financiert u het best (09/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wil u tegen de komende lente de buitenkant van uw huis nog wat verfraaien door de aanleg van een zwembad of terras? Het kan ook met een lening. Spaargids.be bekijkt de voor- en nadelen van een financiering via hypothecair krediet versus renovatielening.
  [naar artikel]
 20. Met deze gerechten word je 100 jaar: Nieuw kookboek onthult de recepten uit de befaamde ‘blue zones’ (09/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “Als je gezond honderd wilt worden, eet dan als gezonde mensen die honderd zijn geworden”, zo begint Dan Buettner zijn inleiding in ‘Het Blue Zones kookboek - 100 recepten om 100 mee te worden’. In het boek bundelt hij niet alleen zijn eigen inzichten rond de beroemde ‘blue zones’ - bepaalde plekken in de wereld waar de mensen het langst leven - maar ook de recepten die hij op die verschillende plekken leerde van de locals. Is dit het geheim om gezond oud te worden? Het zou zo maar kunnen! En wij mogen je alvast 3 recepten verklappen!
  [naar artikel]
 21. 95% van Antwerpse straten wordt zone 30 (27/04/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De stad Antwerpen is begonnen met het plaatsen van zuilen, met daarop grote stickers, die het begin en het einde van een zone 30 aanduiden. Ook het aantal zones 30 wordt uitgebreid. Eind 2018 wil men alle woongebieden binnen grote verkeersassen afbakenen en inrichten als zone 30, ofwel 95% van de Antwerpse straten.
  [naar artikel]
 22. Lokale contactonderzoekers in provincie Antwerpen plannen grote uitbreiding (10/09/2020 - VRT NWS)
  De provincie Antwerpen wil de lokale contactopsporing naar het coronavirus flink uitbreiden van de stad Antwerpen naar 18 gemeenten in de rand. Het gaat om de eerstelijnszones Voorkempen, Noorderkempen en Zora die samen zullen werken met de eerstelijnszones van de stad Antwerpen. "Economisch en sociaal gezien hangen die zones erg af van de stad", zegt medisch coördinator Stefaan Van der Borght. De fusie moet contactonderzoek en de communicatie met de inwoners vergemakkelijken. Wanneer de samenwerking van start gaat, is nog niet geweten.
  [naar artikel]
 23. “Maak van speelplaatsen parkjes voor de buurt” (03/09/2018 - De Standaard)
  CD&V Antwerpen wil dat de stad met alle Antwerpse scholen samenwerkt om speelplaatsen om te vormen tot groene parken en speeloases. Concreet zou de Groendienst van de stad Antwerpen instaan voor de aanleg en het onderhoud van de groene zones op de speelplaats.
  [naar artikel]
 24. Vier dagen voor de horeca volledig heropent, moet terras van café Belfort dicht: “Volgens de stad is dit geen terras, begrijp jij dat?” (06/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Julien Saeys, uitbater van café Belfort in Aalst, moest vrijdagavond zijn terras sluiten. Niet in overeenstemming met de geldende coronamaatregelen, zo vindt de stad, en dus moet Julien na drie weken opnieuw de deuren sluiten. “Mijn terras blijkt geen terras te zijn. Onbegrijpelijk. Op 9 juni mag ik weer heropenen, mogen mensen binnen en buiten zitten. Waarom is deze pesterij nodig na een zwaar coronajaar?”, vraagt de man zich af.
  [naar artikel]
 25. Stad Antwerpen verlengt huurcontracten van 65 gezinnen niet: “Dit is geen sociale maatregel” (12/05/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Groen Antwerpen maakt zich zorgen over de beslissing van de stad om OCMW-woningen om te vormen tot noodwoningen voor kwetsbare jongeren en gezinnen. De woningen zijn nu nog bewoond en worden verhuurd aan een sociaal tarief. Het gaat om (minstens) 65 gezinnen. “Het aanbod moet net uitgebreid worden in plaats van de ene kwetsbare groep weg te sturen ten voordele van een andere”, zegt Groen-gemeenteraadslid Karen Maes.
  [naar artikel]
 26. Stad breidt routeplanner uit met taxiritten en deelmobiliteit (07/07/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De stad Antwerpen heeft haar routeplanner ‘Slim naar Antwerpen’ uitgebreid. Geef je bestemming in en de applicatie toont je op welke manieren je het snelst, slimst en goedkoopst door de stad begeeft. “De volgende stap is dat je de routeplanner ook als navigatiesysteem kan gebruiken”, zegt Koen Kennis (N-VA), schepen van Mobiliteit.
  [naar artikel]
 27. Dispuut over grootte terras: café Sporting blijft definitief dicht (18/07/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Bijna waren de deuren van het legendarische café Sporting op het Astridplein in Grobbendonk weer opengezwaaid om de dorstigen te laven. De uitbatingsvergunning ligt klaar, maar de gemeente en de geïnteresseerde uitbater raakten het niet eens over de grootte van het terras voor een pop-upcafé tijdens de zomermaanden. Nu lijken de dagen van de Sporting als café definitief voorbij.
  [naar artikel]
 28. Pakjes aan huis laten leveren voorlopig niet duurder in lage-emissie­zones (14/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Door de lage-emissie­zones in onder meer Gent en Antwerpen wordt pakketjes laten leveren in de stad steeds ingewikkelder en moeilijker. “Maar de...
  [naar artikel]
 29. Gentse horeca mag terras verdubbelen, stad overweegt parkeerplaatsen te schrappen (03/06/2020 - Het Nieuwsblad)
  In Gent heeft het stadsbestuur beslist dat horecazaken in het centrum van de stad hun terras mogen verdubbelen, indien er voldoende plaats is. Mogelijk worden daarbij parkeerplaatsen geschrapt. Schepen van Economie Sofie Bracke (Open Vld) wil de handelszaken verder steunen door tot eind september geen terrasbelasting te innen.
  [naar artikel]
 30. Terras Da Giovanni op het Eilandje al afgebroken (22/07/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Arbeiders zijn vandaag begonnen met de afbraak van het terras van Italiaans restaurant Da Giovanni op het Eilandje. Dat moest verdwijnen van de stad omdat het terras annex veranda gebouwd was zonder vergunning.
  [naar artikel]
 31. Umicore wil huizen omwonenden in twee zones opkopen (14/07/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Het metaalverwerkende bedrijf Umicore in Hoboken stelt zijn omwonenden voor om hun huis te verkopen aan de fabriek. Er wordt gewerkt met twee zones. Umicore en de stad Antwerpen starten volgende week met een werkgroep rond de eventuele verhuis van die omwonenden.
  [naar artikel]
 32. Stad wil besparen met ontmanteling Zorgbedrijf Antwerpen (21/12/2020 - Apache)
  Het Zorgbedrijf Antwerpen, de beheerder van dienstencentra, woonzorgcentra en serviceflats, jongerenvoorzieningen en allerlei thuisdiensten, wordt opgesplitst en gedeeltelijk geprivatiseerd. De stad wil daarmee besparen. Om zelfbedruipend te worden, zullen er nog meer voorzieningen buiten Antwerpen overgenomen worden. Een decreetwijziging moet de plannen mogelijk maken. Met het oog op besparingen, wil de stad Antwerpen het Zorgbedrijf
  [naar artikel]
 33. Van Besien kritisch voor beperkte vervolging van snelheids­overtredingen: “Dit zijn fantoom-zones 30” (30/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De overgrote meerderheid van de zones 30 in Antwerpen zijn geen echte zones 30. De parketten vervolgen er immers niet omdat de infrastructuur er niet is afgestemd om de snelheidsverlaging af te dwingen. Dat is de conclusie die Groen-gemeenteraadslid Wouter Van Besien trekt uit het debat op de Antwerpse gemeenteraad. Burgemeester Bart De Wever moest erkennen dat er een inhaalbeweging moet gebeuren om de zones 30 echt als dusdanig in te richten.
  [naar artikel]
 34. Smeltend ijs op Antarctica kan zeespiegel 57,5 meter doen stijgen (12/07/2020 - Knack)
  Hoe snel het ijs zal smelten en hoe erg het zal worden, hangt af van wanneer bepaalde zones van het ijs 'kantelpunten' bereiken.
  [naar artikel]
 35. Opvallende flitscijfers in zone 30: duizenden boetes in de ene politiezone, nul in de andere (26/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Van alle politiezones in de provincie Antwerpen, betrapten Hekla en Mechelen-Willebroek in hun zones 30 de meeste snelheidsovertreders. Samen flitsten ze in de eerste helft van vorig jaar 6.600 autobestuurders. In Mechelen controleren ze elke week, terwijl andere zones nooit flitsen in zones 30.
  [naar artikel]
 36. Binnen en buiten worden één: zo maak je van je terras een extra leefruimte (26/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Droom je van een interieur dat naadloos doorloopt naar je terras en tuin? Met deze tips van bouwsite Livios maak je van je terras een verlengstuk...
  [naar artikel]
 37. Drugs in Antwerpen: cocaïne maar ook cannabis opvallend in opmars (24/04/2018 - VRT NWS)
  De laatste jaren worden cannabis en cocaïne steeds populairder. Dat zeggen de spoeddiensten, die meer en meer slachtoffers zien, en ook de hulpverlening bevestigt dat aan Radio 2 Antwerpen, dat deze week uitgebreid aandacht besteed aan de drugsproblematiek in de stad.
  [naar artikel]
 38. Definitief kruis over ‘Winterfoor’ in Antwerpen (20/10/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De crisiscel van de stad Antwerpen heeft zich gebogen over het feestprogramma Winter in Antwerpen en de optie op een Winterfoor op Spoor Oost. Die kermis, een alternatief voor de afgelaste Sinksenfoor, komt er niet.
  [naar artikel]
 39. Antwerpen zoekt manier om "kindvriendelijk" te testen op corona bij start schooljaar (31/08/2020 - VRT NWS)
  Nu de scholen weer starten, zullen er mogelijk ook meer kinderen getest moeten worden op het coronavirus. Bij een uitbraak in een klas of een school bijvoorbeeld. Daarom bekijkt het coronatestdorp in Antwerpen samen met de stad hoe er zo kindvriendelijk mogelijk getest kan worden. "Dat zou bijvoorbeeld op de scholen zelf kunnen gebeuren", zegt spoedarts Jan Stroobants, één van de coördinatoren van het testdorp.
  [naar artikel]
 40. Stadsmariniers gaan criminaliteit in Antwerpen aanpakken (01/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De stad Antwerpen hoopt dit jaar nog een eerste stadsmarinier te kunnen inzetten. Dat heeft het college vandaag beslist. Stadsmariniers moeten mee de overlast en criminaliteit in bepaalde wijken aanpakken. In Rotterdam zijn er ook zulke stadsmariniers actief. Ze sporen veiligheidsproblemen op en lossen die op. Ze worden rechtstreeks aangestuurd door de burgemeester. In Antwerpen zal de eerste stadsmarinier worden ingezet op het Kiel. Als de evaluatie positief is, zullen ook andere wijken volgen.
  [naar artikel]
 41. Binnen en buiten worden één: zo maak je van je terras een extra leefruimte (22/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Droom je van een interieur dat naadloos doorloopt naar je terras en tuin? Met deze tips van bouwsite Livios maak je van je terras een verlengstuk van je woonkamer. Zo geniet je het hele jaar door van een vakantiegevoel in huis.
  [naar artikel]
 42. 7 op de 10 horecazaken doen zaterdag terras open (en zijn tevreden met de regels) (06/05/2021 - Gazet van Antwerpen)
  71% van de horecaondernemers in de provincie Antwerpen doet zaterdag hun terras open. Dat blijkt uit een enquête van Gazet van Antwerpen en Horeca Vlaanderen. De ruime meerderheid van die ondernemers kan zich vinden in de regels die ze moeten naleven.
  [naar artikel]
 43. DISCUSSIE. Wordt alles wat in Antwerpen gebeurt, uitvergroot? (zoals Jan Peumans beweert) (07/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Antwerpenaars hebben doorgaans over alles en iedereen een uitgesproken mening. Maar wat vinden niet-Antwerpenaars van de stad en haar inwoners? In onze reeks ‘Over Antwerpen’ laten we uitgebreid aan het woord. Dit weekend is het de beurt aan de voorzitter van het Vlaams Parlement en Limburger Jan Peumans en die vindt dat “alles wat in Antwerpen stad gebeurt, wordt uitvergroot”.
  [naar artikel]
 44. Stad bekijkt om vaccinatiedorp uit LEZ te halen (15/01/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Antwerps schepen van Leefmilieu Tom Meeuws (sp.a) bekijkt of Spoor Oost, waar het vaccinatiedorp is gevestigd, tijdelijk uit de lage-emissiezone (LEZ) kan worden gehaald. “We bekijken wat mogelijk is, maar we zouden liever niet de camera’s met kentekenherkenning uitschakelen”, zegt Joos Van Goethem, woordvoerder schepen Meeuws.
  [naar artikel]
 45. Vluchtelingen trekken vooral naar Antwerpen (12/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Antwerpen is de meest aantrekkelijke stad voor asielzoekers die hun aanvraag zien goedgekeurd. Dat blijkt uit een rapport van het Vlaamse agentschap Binnenlands Bestuur. Het valt op dat de herkomst van de personen een rol speelt in hun voorkeur voor een bepaalde stad. Zo trekken Syriërs vaker naar Brussel.
  [naar artikel]
 46. ‘Beste terras van ’t stad’ en twee andere horecazaken in één klap weg door faillissement (18/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het Retro Café, ’t Link Kieke en Bar ‘Lo zijn failliet. De uitbater van de drie horecazaken legt noodgedwongen de boeken neer en Linkeroever, waar horeca al lang niet meer dik gezaaid is, blijft achter met drie zaken en “het beste terras van ’t stad” minder.
  [naar artikel]
 47. Planbureau waarschuwt: 'Kans dat enkele zones in november worden afgeschakeld, is toegenomen' (23/09/2018 - Knack)
  Het is niet onwaarschijnlijk dat er in november in sommige gemeenten op bepaalde uren geen stroom zal zijn.
  [naar artikel]
 48. Politiezones denken na over fusie: “Als aparte zones zijn we soms te klein” (21/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Levert de politie-associatie Tussen Nete en Dijle ook een echte politiezonefusie op? De kans is groot, nu de zones onderzoeken of er een groter geheel gevormd kan worden. De noodzaak wordt naar verluidt vooral gevoeld in de zones Berlaar-Nijlen en Heist, al sluiten ze bij Lier en Bodukap ook niets uit.
  [naar artikel]
 49. Auto rijdt in op terras van café aan Mechelseplein en vlucht weg (04/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een wagen is woensdagochtend ingereden op het terras van café Barbossa aan de Sint-Jorispoort in Antwerpen. De chauffeur vluchtte nadien weg.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.