Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

23 October 2021
23:15 uur

Europese Bitcoinfraudeurs richten hun pijlen op vastgoedverkopers

Express

13/10/2021 - 20:52

Lees dit artikel: Europese Bitcoinfraudeurs richten hun pijlen op vastgoedverkopers De Federale Gerechtelijke Politie Antwerpen kon vorige week twee bendeleden oppakken die zich schuldig hadden gemaakt aan fraudepraktijken met onder meer Bitcoin. De criminelen hadden daarbij hun pijlen gericht op vastgoedverkopers. Ondanks de arrestaties blijft de organisatie achter de fraude actief. De politie roept op om waakzaam te blijven. Het parket in Antwerpen liet dinsdag […] Lees dit artikel: Europese Bitcoinfraudeurs richten hun pijlen op vastgoedverkopers


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Europese consumentenorganisaties richten pijlen op TikTok (16/02/2021 - Express)
  Verschillende Europese consumentenorganisaties zullen bij de Europese Commissie een klacht indienen tegen de filmpjesapp TikTok. De organisaties beschuldigen de app ervan de rechten en gegevens van gebruikers, vaak jonge kinderen, uit te buiten. Dat heeft het Europese netwerk van consumentenorganisaties (BEUC), waar Test Aankoop deel van uitmaakt, dinsdag aangekondigd. ‘Virtuele cadeaus’ ‘TikTok laat zijn gebruikers […] The post Europese consumentenorganisaties richten pijlen op TikTok appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 2. Europese consumentenorganisaties richten pijlen op TikTok (16/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  Verschillende Europese consumentenorganisaties zullen bij de Europese Commissie een klacht indienen tegen de filmpjesapp TikTok. Ze beschuldigen de app ervan de rechten en gegevens van gebruikers, vaak jonge kinderen, uit te buiten. Dat heeft het Europese netwerk van consumentenorganisaties (Beuc), waar Test Aankoop deel van uitmaakt, dinsdag aangekondigd.
  [naar artikel]
 3. Europese consumentenorganisaties richten pijlen op TikTok (16/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Verschillende Europese consumentenorganisaties zullen bij de Europese Commissie een klacht indienen tegen de filmpjesapp TikTok. Ze beschuldigen de app ervan de rechten en gegevens van gebruikers, vaak jonge kinderen, uit te buiten. Dat heeft het Europese netwerk van consumentenorganisaties (BEUC), waar Test Aankoop deel van uitmaakt, dinsdag aangekondigd.
  [naar artikel]
 4. Biologen richten pijlen op Kempense naaldbossen: “Ze moeten sneuvelen voor ons kraanwater” (11/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Mislukte oogsten, brandgevaar en waterschaarste. De droogtes die we deze en vorige zomer meemaakten, zullen zich blijven herhalen. Daarom richten Antwerpse biologen hun pijlen op de Kempense naaldbossen. Die moeten sneuvelen voor ons kraanwater. “Zo’n naaldbos kun je vergelijken met een geasfalteerde parking.”
  [naar artikel]
 5. Europese consumentenorganisaties richten pijlen op TikTok (16/02/2021 - De Tijd)
  09:58 De Chinese videoapp Tiktok beschermt zijn gebruikers, onder wie jonge kinderen, onvoldoende, zeggen consumentenorganisaties.
  [naar artikel]
 6. N-VA blijft pijlen richten op CD&V (10/01/2019 - Het Belang van Limburg)

  [naar artikel]
 7. Oplichters richten vizier op scholen: nu via “nog te betalen schoolfactuur” (19/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Oplichters richten hun pijlen nu op scholen. Ze wekken via sms of een neptelefoontje van een incassobureau de indruk dat er nog een openstaande schoolfactuur is en proberen zo uw bankrekening te plunderen.
  [naar artikel]
 8. Wat doen die reclameborden met Chinese tekens bij dit EK voetbal? (15/06/2021 - De Morgen)
  Reclameborden met Chinees schrift, de Chinese merknamen AliPay en Tiktok langs de lijnen. Waarom richten de Chinezen tijdens het EK hun pijlen op de Europese consument? Of zijn ‘wij’ helemaal niet de doelgroep?
  [naar artikel]
 9. Groenen richten fiscale pijlen op Zara (08/12/2016 - De Tijd)
  11:15 Het Spaanse Inditex, de eigenaar van modehuizen als Zara en Massimo Dutti, heeft via fiscale planning zijn belastingen met een zesde kunnen doen dalen, zeggen de Europese groenen.
  [naar artikel]
 10. Vastgoedverkopers laten vraagprijzen dalen (12/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 11. Europese politiediensten richten briefkaartjes aan voortvluchtige misdadigers (04/08/2017 - Knack)
  Europese politiediensten richten vrijdag 21 prentbriefkaartjes aan voortvluchtige misdadigers die voorkomen op de Europese 'most wanted'-lijst. De actie is onderdeel van een zomercampagne, via het Europees Netwerk van Fugitive Active Search Teams (ENFAST) en de Europese politieorganisatie Europol, om hen met hulp van het publiek op te sporen. Ook een Belg krijgt een kaartje.
  [naar artikel]
 12. Afnemende zorgen zetten beurzen hoger (01/02/2021 - De Tijd)
  07:02 De Aziatische beurzen noteren mooi hoger en ook voor de Europese beurzen ziet het er goed uit. De zorgen over volatiele trading door kleine beleggers nemen af. Zij richten nu hun pijlen op zilver.
  [naar artikel]
 13. YouTube-hackers richten pijlen op populaire muziekvideo's (10/04/2018 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/llvzMPY37JtUjC1kNQ2skSG68ow/diocontent/112180517/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90
  [naar artikel]
 14. Zaak-Epstein: Amerikaanse Justitie richt pijlen nu op Epsteins medewerkers (13/08/2019 - VRT NWS)
  De dood van Jeffrey Epstein, de van misbruik verdachte Amerikaanse miljardair die afgelopen weekend zelfmoord pleegde in zijn cel, betekent niet het einde van het onderzoek. Justitie belooft nu haar pijlen te zullen richten op mogelijke medeplichtingen. Ook is een grondig onderzoek bevolen naar de zelfdoding van Epstein. Minister van Justitie William Barr zegt dat er "ernstige onregelmatigheden" zijn gebeurd in de gevangenis.
  [naar artikel]
 15. Kolonisten richten pijlen op christenen (13/04/2019 - De Morgen)
  Het trappistenklooster in Latrun op de Westbank is gevandaliseerd. Het werk van extremistische kolonisten. Alweer. 'Het is een schande dat Joden dit doen.' Rolf Bos
  [naar artikel]
 16. Waarom we collectief te veel op ons gat zitten (13/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Dat roken, drinken en ongezond eten nefast zijn voor onze gezondheid weten we intussen. Wetenschappers richten nu hun pijlen op een nieuwe Grote
  [naar artikel]
 17. Kompany en De Bruyne bouwen feestje, Alderweireld genieten in Griekenland (15/05/2018 - Sporza)
  Voor de Rode Duivels hun pijlen richten op de Wereldbeker genieten ze nog even van enkele dagen rust.
  [naar artikel]
 18. Dierenrechtenorganisaties richten hun pijlen op gansrijden: “Middeleeuws en barbaars” (27/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Enkele dierenrechtenorganisaties, onder meer Animal Rights, Gaia, All For Animals en Bite Back, vragen in een brief aan Vlaams minister van...
  [naar artikel]
 19. Waarom zangvogels zoeken naar de perfecte liefdesballade (14/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Als cupido vandaag twee zangvogeltjes wil koppelen, kan hij zijn pijlen maar beter richten op de kop van de vogeltjes. Zangvogels vormen immers...
  [naar artikel]
 20. Boris Johnson en getrouwen richten pijlen op de BBC, de ‘Biased Broadcasting Corporation’ (19/12/2019 - De Morgen)
  Na de verkiezingszege van de Conservatieven voelt de BBC nattigheid. Er zullen grote veranderingen aankomen, deels gedreven door rancune. Te beginnen bij het kijk- en luistergeld.
  [naar artikel]
 21. Komt Lady Gaga’s beautylijn er binnenkort aan? (07/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Na sterren als Rihanna en Kylie Jenner lijkt nu ook ook Lady Gaga haar pijlen te richten op de beauty-industrie.
  [naar artikel]
 22. Trump en Pelosi richten pijlen op elkaar tijdens langste shutdown ooit (21/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Meer dan vier weken: zolang duurt de Amerikaanse shutdown intussen. En de gedeeltelijke stopzetting van de overheidsdiensten wordt stilaan...
  [naar artikel]
 23. Antwerpenaren lanceren besteldienst voor halal eten (08/12/2016 - De Tijd)
  13:39 Halal Hero groepeert vandaag twintig restaurants in het Antwerpse. Dat aanbod wordt uitgebreid, waarna de oprichters waarschijnlijk hun pijlen richten op Brussel.
  [naar artikel]
 24. De groeipijnen van Europa (29/03/2019 - De Morgen)
  Her en der in Europa zijn populistische partijen in opmars. Ze richten hun pijlen op de migranten en profiteren ook volop van sociale angsten, pakweg de vrees dat de welvaartsstaat afbrokkelt door de economische globalisering. Op deze transnationale thema’s krijgt de nationale politiek almaar minder vat. Daartegenover staat de Europese Unie, die wel regeert en integreert, maar amper politiek communiceert. ‘Bij gebrek aan een duidelijk verhaal zoeken sommige kiezers ondertussen onderdak bij populisten.’ door maarten rabaey
  [naar artikel]
 25. Febelfin waarschuwt jongeren: laat je niet gebruiken als geldezel (26/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Fraudeurs richten steeds meer hun pijlen op jongeren om gestolen geld illegaal wit te wassen en naar andere landen door te sluizen. Daarvoor...
  [naar artikel]
 26. Red Flames trappen met stage weg naar EK 2021 af en nemen ook opnieuw deel aan Cyprus Cup (28/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Na het gemiste WK van volgend jaar in Frankrijk richten de Red Flames hun pijlen op de kwalificatiecampagne voor het EK 2021, dat in Engeland...
  [naar artikel]
 27. HET DEBAT. Nu standbeelden sneuvelen, en ook films en series ter discussie staan: gaan we te ver in de “beeldenstorm”? (14/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Niet alleen in België moesten de standbeelden van Leopold II het ontgelden, maar ook elders ter wereld richten activisten hun pijlen op historische...
  [naar artikel]
 28. Klimaatactivisten viseren nu ook financiële sector: kantoor BNP Paribas Fortis geblokkeerd (18/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Klimaatactivisten richten hun pijlen nu ook op de financiële sector. Activisten van 'Act for Climate Justice' hebben vanochtend samen met gele...
  [naar artikel]
 29. "Wie wil dat euthanasie in alle publieke instellingen mogelijk is, moet zijn pijlen richten op de wet(gever) en minder op het Vaticaan" (10/08/2017 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/wX7QdlzdJH9a7am3L4RBUQBgkek/diocontent/105735021/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90&format=jpg
  [naar artikel]
 30. Amardeep Singh (KVK Tienen) kijkt uit naar competitiestart tegen Francs Borains: “Ik geloof echt in deze groep” (24/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De verrassende bekerexit is verteerd, vanaf nu kunnen ze bij KVK Tienen eindelijk volop hun pijlen richten op de competitie. De Suikerjongens...
  [naar artikel]
 31. "Onze pijlen op extremisten richten, niet op elkaar" (06/08/2016 - De Redactie)
  CD&V-medewerker Youssef Kobo blikt terug op een woelige week waarin hij een discussie over racisme mee aanzwengelde. Maar leidt die discussie ook tot verandering?
  [naar artikel]
 32. Nu ook besteldienst voor halal (20/12/2016 - De Tijd)
  15:55 Halal Hero, een start-up voor halal eten, groepeert 20 restaurants in het Antwerpse. Dat aanbod wordt uitgebreid, waarna de oprichters waarschijnlijk hun pijlen richten op Brussel.
  [naar artikel]
 33. N-VA en Open VLD richten pijlen op Schauvliege bij start parlementair jaar (18/09/2017 - Knack)
  N-VA en Open VLD openen dinsdag het Vlaamse parlementaire jaar met kritische vragen aan minister Joke Schauvliege van coalitiepartner CD&V.
  [naar artikel]
 34. Van alle strijdstaten is Ohio de belangrijkste (11/04/2019 - De Morgen)
  Op luttele dagen van verkiezingsdag richten beide campagnes al hun pijlen op de beslissende strijdstaten. In deze swing of battleground states kan dinsdag het verschil worden gemaakt. Vooral Ohio wordt fel bevochten.
  [naar artikel]
 35. RONDE KORT. Team Sagan wil monument - Nieuw exploot Van der Poel? - AG2R blijft alle pijlen richten op Naesen (06/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Oliver Naesen werd ziek na Gent-Wevelgem vorige week vrijdag en zit nu aan de antibiotica om zijn probleem met de luchtwegen, het begin van een...
  [naar artikel]
 36. Milieugroepen richten pijlen op luchthavens Deurne en Oostende (07/05/2019 - De Tijd)
  14:14 De Bond Beter Leefmilieu en twee burgerplatformen vragen het Brusselse parket om de financiële constructies rond de luchthavens van Oostende en Deurne te onderzoeken.
  [naar artikel]
 37. Muppets gaan strijd aan met digitaal filmgeweld (13/04/2019 - De Morgen)
  'Elvis en The Muppet Show dreven mij naar de blues', zei auteur Dimitri Verhulst ooit. Met The Muppets, de nieuwe film die nu in de Amerikaanse zalen loopt, richten Kermit, Animal en Miss Peggy hun pijlen op de jeugd van tegenwoordig.
  [naar artikel]
 38. VS richten pijlen op Internationaal Strafhof: 'Open geen onderzoek naar oorlogsmisdaden in Afghanistan' (10/09/2018 - Knack)
  De regering van de Amerikaanse president Donald Trump heeft maandag het Internationaal Strafhof in Den Haag ervan beschuldigd 'inefficiënt, onverantwoordelijk en gewoon gevaarlijk' te zijn.
  [naar artikel]
 39. Japan pompte reeds 1 miljard in Belgische biotech (23/09/2017 - De Tijd)
  01:05 Bone Therapeutics heeft een deal op zak met Asahi Kasei, een Japans bedrijf. De Japanners richten steeds meer hun pijlen op onze biotech. Omdat de medicijnen beloftevol zijn? Zeker. Maar meer nog omda...
  [naar artikel]
 40. Antwerp-supporters richten pijlen op Bico (16/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  John Bico die bij Antwerp sportief manager wordt: het beroerde ook zondag nog de gemoederen. Zo waren de Antwerp-supporters er als de kippen bij om de omstreden figuur een ‘passend’ welkom te geven op de Bosuil.
  [naar artikel]
 41. Na Zwarte Piet richten Nederlanders hun pijlen op carnaval (18/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Splintergroeperingen van de Nederlandse organisatie Kick Out Zwarte Piet (KOZP) in de Nederlandse provincies Limburg en Noord-Brabant voeren actie tegen carnavalskostuums die volgens hen “kwetsend, racistisch en stereotyperend” zijn.
  [naar artikel]
 42. De strijd tussen Romney en Obama kan losbarsten (05/04/2019 - De Morgen)
  Nu de gematigde Republikeinse presidentskandidaat Mitt Romney in nog eens vijf Amerikaanse staten de voorverkiezingen won, lijkt niets zijn nominatie meer in de weg te staan. Hij kan zijn pijlen nu volop richten op president Obama.
  [naar artikel]
 43. Voorzichtigheid troef bij de Belgen vandaag: "Gevaarlijk glad parcours" (01/07/2017 - Sporza)
  16 Belgen stonden vandaag aan het begin van de Tour de France. De meesten richten hun pijlen op volgende week en namen vandaag dan ook geen overbodige risico's.
  [naar artikel]
 44. Beerschot Wilrijk en Westerlo richten pijlen op ervaren middenvelder (31/05/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Middenvelder Tom Van Hyfte kan ondanks een contract tot 2018 transfervrij vertrekken bij Roda JC. De 31-jarige middenvelder wil terug naar België en kan rekenen op belangstelling van Westerlo, OH Leuven en Beerschot.
  [naar artikel]
 45. Tabloids richten pijlen op "schandalige" prinses Eugenie (17/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse tabloids hebben het gemunt op prinses Eugenie (28). Die trouwt op 12 oktober met Jack Brooksbank en een deel van de boulevardbladen doet...
  [naar artikel]
 46. Inbrekers richten pijlen opnieuw op Borsbeekse jeugdlokalen (31/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Inbrekers hebben maandagmiddag opnieuw ingebroken in de jeugdlokalen in het Fort van Borsbeek. Het is de tweede maal in anderhalve week tijd dat er wordt ingebroken.
  [naar artikel]
 47. Hackers belagen nu ook Twitter-accounts (13/04/2019 - De Morgen)
  Hackers richten hun pijlen tegenwoordig uitdrukkelijk op grote Amerikaanse mediabedrijven. Nadat eerder The New York Times en The Wall Street Journal met cybercriminelen af te rekenen kregen, is het nu de beurt aan Twitter. Hackers gingen mogelijk met de persoonlijke gegevens van 250.000 gebruikers aan de haal.
  [naar artikel]
 48. Nederlandse koperdieven richten pijlen op Vlaamse bedrijven (25/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  Twee dagen nadat hij werd bestolen, heeft Werner Deruddere uit Tielt zijn bestel- en aanhangwagen terug. Koperdieven lieten de voertuigen achter in het Nederlandse Weert, net als bij gelijkaardige feiten in Dendermonde. Ook in Ieper gebeurde een grote koperdiefstal.
  [naar artikel]
 49. ‘Gele hesjes’ richten hun pijlen op Nederlandse publieke omroep: “Fake news” (16/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een groep “gele hesjes” demonstreert in het Nederlandse Hilversum tegen de Nederlandse openbare omroep.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.