Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 October 2021
22:41 uur

Man in Noorse supermarkt schiet slachtoffers neer met pijl en boog: verschillende doden en gewonden

VRT NWS

13/10/2021 - 21:33

In het stadje Kongsberg, ten westen van de Noorse hoofdstad Oslo, heeft vanavond een man verschillende mensen neergeschoten, mogelijk met een kruisboog. De politie bevestigt dat er verschillende doden en gewonden zijn.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Man met pijl en boog schiet willekeurig voorbijgangers neer in Noorwegen: ‘Meerdere doden en gewonden’ (13/10/2021 - De Morgen)
  Volgens de Noorse politie heeft een man in een stad ten westen van de hoofdstad Oslo verschillende slachtoffers gemaakt met een pijl en boog. Daarbij zijn ook doden gevallen, zegt de politie. Een verdachte is opgepakt.
  [naar artikel]
 2. Man met pijl en boog schiet voorbijgangers neer in Noorwegen: ‘Minstens vier doden’, politie onderzoekt terreurmotief (13/10/2021 - De Morgen)
  Een man heeft in de stad Kongsberg ten westen van hoofdstad Oslo verschillende slachtoffers neergeschoten met een pijl en boog. Daarbij zijn ook doden gevallen, zegt de politie, volgens Noorse media zijn er minstens vier dodelijke slachtoffers. Een verdachte is opgepakt, het centrum van de stad is afgezet. De politie onderzoekt of het om een terreurdaad gaat.
  [naar artikel]
 3. 5 doden en 2 gewonden na aanval met pijl en boog in Noorwegen (14/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: 5 doden en 2 gewonden na aanval met pijl en boog in Noorwegen Vijf mensen zijn woensdag om het leven gekomen en twee mensen geraakten gewond na een pijl-en-boogaanval in de Noorse stad Kongsberg. Volgens Noorse politie is de vermoedelijke dader een Deense man van 37. Hij werd ter plaatse aangehouden. De twee gewonden liggen op intensieve zorgen in het ziekenhuis, maar zouden niet levensbedreigend gewond moeten raken, […] Lees dit artikel: 5 doden en 2 gewonden na aanval met pijl en boog in Noorwegen
  [naar artikel]
 4. Verschillende doden na aanval met pijl en boog in Noorwegen, politie sluit terreur niet uit (13/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Er zijn verschillende doden gevallen bij een aanval met pijl en boog in het Noorse dorp Kongsberg. De dader, die op verschillende plekken toesloeg, kon aangehouden worden.
  [naar artikel]
 5. Verschillende doden na aanval met pijl en boog in Noorwegen (13/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Er zijn verschillende doden gevallen bij een aanval met pijl en boog in de Noorse stad Kongsberg. De dader sloeg op verschillende plekken toe. Drie kwartier nadat hij zijn moordende raid gestart was, kon hij aangehouden worden.
  [naar artikel]
 6. Australiër schiet dief neer met pijl en boog (07/11/2016 - De Morgen)
  http://dmphotoprovider2.demorgen-cdn.be/photo/australier-schiet-dief-neer-met-pijl-en-boog/mruw6lzxgiztmojrge4c6rsxf43dimq/87d05f7633a279f260efd1b176767be5da701ad76c96ff8ea98f843806432e21/fitwidth_642x0_72369118.jpg
  [naar artikel]
 7. Vijf doden en twee gewonden bij pijl-en-boogaanval in Noorwegen (14/10/2021 - De Morgen)
  Bij een aanval met een pijl en boog in de Zuid-Noorse stad Kongsberg zijn zeker vijf doden gevallen. Dat meldt de Noorse politie. Twee anderen raakten gewond. Volgens Noorse media werd een agent in zijn rug geschoten. De verdachte is aangehouden en de politie onderzoekt of het om een terreurdaad gaat.
  [naar artikel]
 8. Aanvaller aanslag Noorwegen vermoordde slachtoffers met steekwapen, niet met pijl en boog (18/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De vijf slachtoffers die vorige week overleden in een terroristische aanslag in de Noorse stad Kongsberg, werden niet vermoord met pijl en boog - zoals lang werd verondersteld - maar met een steekwapen. Dat meldt de Noorse politie maandag.
  [naar artikel]
 9. Aanslag Noorwegen: slachtoffers volgens Noorse politie omgebracht met steekwapen en niet met pijl en boog (18/10/2021 - VRT NWS)
  De 5 slachtoffers van de aanslag vorige week in het Noorse stadje Kongsberg zijn volgens de politie allen met een steekwapen om het leven gebracht. De verdachte, een Deense man, schoot ook met pijl en boog zoals eerder vermeld, maar kon daarmee alleen enkele mensen verwonden.
  [naar artikel]
 10. Vijf doden na aanval met pijl en boog in Noorwegen, agent in de rug geschoten: “We onderzoeken of het om terreur gaat” (13/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Er zijn vijf doden en twee gewonden gevallen bij een aanval met pijl en boog in de Noorse stad Kongsberg. Dat maakte de politie bekend. Een agent in burger werd volgens lokale media in de rug geschoten. De dader sloeg op verschillende plekken toe. Ruim een half uur nadat hij zijn moordende raid gestart was, kon hij aangehouden worden. De politie zal nu onderzoeken of er sprake is van terrorisme, laat een woordvoerster op een persconferentie weten.
  [naar artikel]
 11. Dierenbeul schiet poedel neer met pijl en boog en dumpt hem in vuilnisbak (08/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In China is schokkend beeldmateriaal opgedoken van een man die op straat met pijl en boog een poedel neerschiet terwijl het beestje op de stoep...
  [naar artikel]
 12. 37-jarige Deen opgepakt na pijl-en-boogaanval in Noorwegen: 5 doden en 2 gewonden (14/10/2021 - De Morgen)
  De Noorse politie heeft gisteravond een 37-jarige Deense man opgepakt voor de aanval met pijl en boog in de Zuid-Noorse stad Kongsberg. Daarbij kwamen vijf mensen om het leven. Twee anderen, onder wie een politieagent in burger, raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt nog of er sprake is van terrorisme.
  [naar artikel]
 13. Minstens vier doden na aanval met pijl en boog in Noorwegen: “We onderzoeken of het om terreur gaat” (13/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Er zijn minstens vier doden gevallen bij een aanval met pijl en boog in de Noorse stad Kongsberg. Dat meldt de openbare omroep NRK op basis van betrouwbare bronnen. De dader sloeg op verschillende plekken toe. Drie kwartier nadat hij zijn moordende raid gestart was, kon hij aangehouden worden. De politie zal nu onderzoeken of er sprake is van terrorisme, laat een woordvoerster op een persconferentie weten.
  [naar artikel]
 14. Vijf doden en twee gewonden bij pijl-en-boogaanval in Noorwegen, Deen opgepakt (14/10/2021 - De Morgen)
  De Noorse politie heeft gisteravond een 37-jarige Deense man opgepakt voor de aanval met pijl en boog in de Zuid-Noorse stad Kongsberg, waarbij vijf mensen om het leven kwamen. Twee anderen, onder wie een politieagent, raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht. Het motief van de man is nog niet duidelijk, de politie onderzoekt of het om een terreurdaad gaat.
  [naar artikel]
 15. Vijf doden en twee gewonden bij pijl-en-boogaanval in Noorwegen, 37-jarige Deen opgepakt (14/10/2021 - De Morgen)
  De Noorse politie heeft gisteravond een 37-jarige Deense man opgepakt voor de aanval met pijl en boog in de Zuid-Noorse stad Kongsberg, waarbij vijf mensen om het leven kwamen. Twee anderen, onder wie een politieagent, raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht. Het motief van de man is nog niet duidelijk, de politie onderzoekt of het om een terreurdaad gaat.
  [naar artikel]
 16. Minstens vier doden na aanval met pijl en boog in Noorwegen, agent in de rug geschoten: “We onderzoeken of het om terreur gaat” (13/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Er zijn minstens vier doden gevallen bij een aanval met pijl en boog in de Noorse stad Kongsberg. Dat meldt de openbare omroep NRK op basis van betrouwbare bronnen. Een agent werd in de rug geschoten, stellen lokale media. De dader sloeg op verschillende plekken toe. Ruim een half uur nadat hij zijn moordende raid gestart was, kon hij aangehouden worden. De politie zal nu onderzoeken of er sprake is van terrorisme, laat een woordvoerster op een persconferentie weten.
  [naar artikel]
 17. Minstens vijf doden na aanval met pijl en boog in Noorwegen, agent in de rug geschoten: “We onderzoeken of het om terreur gaat” (13/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Er zijn minstens vijf doden gevallen bij een aanval met pijl en boog in de Noorse stad Kongsberg. Dat meldt de openbare omroep NRK op basis van betrouwbare bronnen. Een agent in burger werd ook in de rug geschoten, stellen lokale media. De dader sloeg op verschillende plekken toe. Ruim een half uur nadat hij zijn moordende raid gestart was, kon hij aangehouden worden. De politie zal nu onderzoeken of er sprake is van terrorisme, laat een woordvoerster op een persconferentie weten.
  [naar artikel]
 18. Op moordtocht met pijl en boog (14/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een boogschutter heeft in het Noorse stadje Kongsberg meerdere slachtoffers gemaakt, er vielen zeker vijf doden. De politie onderzoekt of het om een daad van terrorisme gaat, en wordt over heel Noorwegen bewapend.
  [naar artikel]
 19. Vlaamse boogjager na aanslag in Noorwegen: “Niet eenvoudig om iemand te doden met pijl en boog” (14/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Een terroristische aanslag met pijl en boog, zoals woensdag in de Noorse stad Kongsberg, is vrij uniek en zeker niet eenvoudig. Dat zegt een Vlaams expert die er vrij zeker van is dat de dader van dichtbij heeft geschoten.
  [naar artikel]
 20. Vlaamse boogjager na dodelijke aanslag in Noorwegen: “Niet eenvoudig om iemand te doden met pijl en boog” (14/10/2021 - Het Nieuwsblad)
  Een terroristische aanslag met pijl en boog, zoals woensdag in de Noorse stad Kongsberg, is vrij uniek en zeker niet eenvoudig. Dat zegt een Vlaams expert die er vrij zeker van is dat de dader van dichtbij heeft geschoten.
  [naar artikel]
 21. Man doodt meerdere mensen met pijl en boog in Noorwegen (13/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een man heeft meerdere mensen doodgeschoten met pijl en boog in Noorse stad Kongsberg. Dat meldt persbureau Reuters.
  [naar artikel]
 22. Deense man opgepakt voor aanval met pijl en boog in Noorwegen die al vijf doden eiste: “We onderzoeken of het om terreur gaat” (14/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Noorse politie heeft gisteravond een 37-jarige Deense man opgepakt voor de aanval met pijl en boog in de Zuid-Noorse stad Kongsberg. Daarbij kwamen vijf mensen om het leven. Twee anderen, onder wie een politieagent in burger, raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht. Volgens lokale media werd de politieagent in de rug geschoten. Het motief van de man is nog niet duidelijk, de politie onderzoekt nog of er sprake is van terrorisme.
  [naar artikel]
 23. Australiër schiet dief neer met pijl en boog (07/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De Australische politie is op zoek naar een inbreker met een opvallende verwonding. Een boze huiseigenaar schoot de crimineel tijdens een
  [naar artikel]
 24. Man doodt meerdere mensen met pijl en boog in Noorwegen, dader aangehouden (13/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  In de Noorse stad Kongsberg heeft een man meerdere mensen doodgeschoten met pijl en boog. Dat meldt persbureau Reuters. De vermoedelijke dader is aangehouden.
  [naar artikel]
 25. “Jacht met pijl en boog verbieden? Dat is net diervriendelijker” (24/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  MaasmechelenWallonië wil jagen met pijl en boog verbieden. In Vlaanderen mag dat al langer niet meer. Zonde, vindt Frank Siedentopf. De Maasmechelse voorzitter van de Belgian Bow Hunting Federation ziet enkel voordelen in de jacht met pijl en boog: “Het is diervriendelijker, uitdagender en we kunnen helpen de everzwijnenplaag te bestrijden.”
  [naar artikel]
 26. Aanslag overschaduwt aantreden van nieuwe Noorse regering (14/10/2021 - De Tijd)
  14:18 In de Noorse stad Kongsberg heeft een 37-jarige man vijf mensen om het leven gebracht met pijl en boog. De veiligheidsdiensten gaan intussen uit van een terreurdaad. Het incident overschaduwt het aant...
  [naar artikel]
 27. Man schiet om zich heen in Duitse Saarbrücken: twee doden en verschillende gewonden (19/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een schietpartij in het Duitse Saarbrücken, in het westen van het land, zijn twee doden en verschillende gewonden gevallen. De dader is opgepakt.
  [naar artikel]
 28. Pijl en boog levert ALF-activiste celstraf op (08/11/2016 - De Standaard)
  Voormalig Animal Liberation Front-activiste Anja Hermans (36) uit Beveren is voor de zoveelste keer veroordeeld. Ditmaal werd ze betrapt in het bezit van een pijl en boog.
  [naar artikel]
 29. Pijl-en-boogmoorden Noorwegen: “Mentale gezondheid dader wordt nu onderzocht” (15/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “De man die woensdag in het Noorse Kongsberg met pijl en boog vijf mensen heeft gedood, is overgedragen aan een medische instelling”, zo heeft procureur Ann Iren Svane Mathiassen vrijdag gemeld.
  [naar artikel]
 30. Belgische boogjagers pleiten voor erkenning: “Pijl en boog ideaal om populatie everzwijnen te beheren” (17/07/2019 - Gazet van Antwerpen)
  “In Wallonië is boogjagen of jagen met pijl en boog toegelaten, in Vlaanderen nog steeds niet en dat is jammer”, zegt Luc Krols (51), voorzitter van de Belgian Bow­hunting Federation (BFF). “Wij pleiten voor de erkenning van de boog als jacht- én als bestrijdingsmiddel. Gezien de opmars van everzwijnen in onze regio is het een veilig en diervriendelijk middel om in te zetten.”
  [naar artikel]
 31. Pijl en boog kost ALF-activiste Anja Hermans celstraf (08/11/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Voormalig Animal Liberation Front-activiste Anja Hermans (36) uit Beveren is voor de zoveelste keer veroordeeld. Ditmaal werd ze betrapt in het bezit van een pijl en boog.
  [naar artikel]
 32. Pijl en boog kost ALF-activiste Anja Hermans celstraf (08/11/2016 - Het Nieuwsblad)
  Voormalig Animal Liberation Front-activiste Anja Hermans (36, foto) uit Beveren is voor de zoveelste keer veroordeeld. Ditmaal werd ze betrapt in het bezit van een pijl en boog.
  [naar artikel]
 33. Eén dode nadat man klanten aanvalt in Duitse supermarkt (28/07/2017 - De Morgen)
  Een man heeft deze namiddag rond 15.11 uur verschillende klanten van een supermarkt in Hamburg, Duitsland, aangevallen met een mes. Bij de raid vielen zeker één dode en verschillende gewonden, meldt de politie. Het is nog onduidelijk of de slachtoffers kritiek zijn. Na ongeveer dertig minuten kon de dader worden gevat. De Duitse antiterreureenheid is ter plaatse.
  [naar artikel]
 34. Onderzoek in Zonhoven naar illegale everzwijnjacht met pijl-en-boog (28/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  zonhovenDe Cel Natuurinspectie van het Agentschap voor Natuur & Bos (ANB) start een onderzoek na een melding over illegale jacht met pijl-en-boog. Een Zonhovenaar betrapte twee mannen met een handboog terwijl ze vermoedelijk jacht maakten op everzwijnen in het natuurgebied van de Slangebeekbron.
  [naar artikel]
 35. Jager zwaargewond na aanval van beer die hij neerschoot met pijl en boog (29/08/2018 - Metro)
  Een Amerikaanse jager is zwaargewond geraakt na een aanval van een zwarte beer. De man had de beer nochtans neergeschoten met pijl en boog, maar een inschattingsfout kostte hem bijna het leven. Van eind augustus tot begin september is het in de San Bernardino Mountains in Californië enkel toegelaten om met pijl en boog op beren te jagen. Het gebruik van vuurwapens is verboden. Ondanks dat beeraanvallen zeer uitzonderlijk zijn, raakte een jager vrijdag zwaargewond. Samen met twee vrienden was hij op zoek naar een zwarte beer. Grote fout Volgens een van hen maakte het slachtoffer een grote fout. Nadat hij de beer met pijl en boog had neergeschoten, ging de jager er te snel van uit dat het dier al dood was. Toen hij het roofdier benaderde, viel het de man aan. Hij overleefde de aanval, maar over zijn huidige situatie is niets bekend. De beer stierf alsnog aan zijn verwondingen. De twee andere jagers raakten niet gewond. Lees ook : Beer eet hapje pizza mee op restaurant Het bericht Jager zwaargewond na aanval van beer die hij neerschoot met pijl en boog verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 36. Jager gedood door hert waarop hij met pijl en boog had geschoten (02/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een jager uit de VS is gedood door een groot hert dat hij zelf had beschoten met pijl en boog. Het dier raakte gewond, maar kon vluchten. Toen de...
  [naar artikel]
 37. Dit weten we al over de dodelijke raid met pijl en boog in Kongsberg in Noorwegen (14/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een Deense dertiger heeft in het centrum van een Noors stadje vijf mensen met pijl en boog om het leven gebracht. Twee anderen, waaronder een politieagent, vechten in het ziekenhuis nog voor hun leven. De verdachte is opgepakt en was geen onbekende voor de politie. Dit is wat we al weten.
  [naar artikel]
 38. Eén dode en verschillende gewonden bij mesaanval in Duitse supermarkt (28/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een man heeft deze namiddag rond 15.11 uur verschillende klanten van een supermarkt in Hamburg, Duitsland, aangevallen met een mes. Bij de raid
  [naar artikel]
 39. Aanval in Noorse Kongsberg volgens politie mogelijk door ziekte verdachte (15/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De aanval met pijl en boog in het Noorse Kongsberg lijkt volgens de politie voort te komen uit een ziekte die de verdachte heeft. De 37-jarige man is na een eerste medische evaluatie overgedragen aan een psychiatrische instelling.
  [naar artikel]
 40. LIVE: Wie schiet als een pijl uit een boog in Jan Breydel? (0-0) (02/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Na het verlies van Anderlecht kan Club Brugge vanavond een uitstekende zaak doen. Bij winst in eigen huis tegen Racing Genk loopt blauw-zwart...
  [naar artikel]
 41. Noorse politie wist al in 2015 van mogelijk gevaar aanslagpleger (16/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Noorse politie wist dat de man die vand in Kongsberg vijf mensen doodde met onder andere pijl en boog radicaliseerde en mogelijk geweld zou gebruiken. In een interview met de krant Verdens Gang zegt het hoofd van de afdeling terrorismebestrijding Arne Christian Haugstøyl dat de politie in 2015 voor het eerst over de man werd getipt.
  [naar artikel]
 42. Noorse politie wist al in 2015 van mogelijk gevaar aanslagpleger Kongsberg (16/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Noorse politie wist dat de man die woensdag in Kongsberg vijf mensen doodde met pijl en boog radicaliseerde en mogelijk geweld zou gebruiken. In een interview met de krant Verdens Gang zegt het hoofd van de afdeling terrorismebestrijding, Arne Christian Haugstøyl, dat de politie in 2015 voor het eerst over de man werd getipt.
  [naar artikel]
 43. Verschillende doden bij crash van passagiersvliegtuig in Kazachstan (27/12/2019 - Metro)
  Bij een crash van een passagiersvliegtuig van de Kazachse luchtvaartmaatschappij BeK Air zijn vrijdag minstens negen mensen om het leven gekomen. Het vliegtuig stortte neer bij het opstijgen in de luchthaven van Almaty. Het vliegtuig zakte meteen na het opstijgen in elkaar en botste tegen een muur. Reddinsgteams zijn nog volop bezig met slachtoffers te helpen en uit het voertuig te halen, dat onderweg was naar hoofdstad Nursultan. Aan boord zaten 95 passagiers en 5 crewleden. Een voorlopige balans van het ministerie spreekt over negen doden en negen gewonden. Bron: Belga   Het bericht Verschillende doden bij crash van passagiersvliegtuig in Kazachstan verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 44. VIDEO. Vrouw doet bijzonder trucje met skateboard (31/10/2018 - Metro)
  Handboogschieten is behoorlijk moeilijk. Toch zijn er mensen die hun hobby naar een hoger niveau willen tillen.  Hoogstwaarschijnlijk heb je al eens een filmpje gezien van een man of vrouw die vanuit handstand-positie met zijn of haar voeten een boog aanspant en dan schiet. Maar deze vrouw gaat enkele stappen verder. Ze voert de handeling namelijk uit op een rollend skateboard. De vrouw schiet bovendien ook nog eens raak. Lees ook : Jager zwaargewond na aanval van beer die hij neerschoot met pijl en boog Het bericht VIDEO. Vrouw doet bijzonder trucje met skateboard verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 45. Man die in Noorwegen 5 mensen doodschoot met pijl en boog had zich bekeerd tot de islam (14/10/2021 - VRT NWS)
  De man die gisteren vijf mensen doodschoot in het Noorse stadje Kongsberg, had zich bekeerd tot de islam. Dat heeft de Noorse politie bekendgemaakt. De politie kende de man en had er in het verleden al contact mee gehad net omdat gevreesd werd dat hij aan het radicaliseren was. Maar de politie benadrukt dat het motief voor de moorden nog altijd onderzocht wordt.
  [naar artikel]
 46. Meerdere doden en gewonden na schietpartij op Russische school: oud-leerling die schietpartij aankondigde op Telegram gearresteerd (11/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een schietpartij op een school in Kazan, een stad in centraal Rusland, zijn meerdere doden en gewonden gevallen. Plaatselijke media spreken van minstens 8 doden, al melden andere kanalen dat er elf slachtoffers zouden gevallen zijn. Verschillende leerlingen van de school raakten gewonden. Ook over de dader of daders bestaat onduidelijkheid. Volgens Russische persbureaus is werd een tiener gearresteerd.
  [naar artikel]
 47. Ook Duitse vrouw bij vijf dodelijke slachtoffers van aanval in Noorse Kongsberg (16/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Onder de vijf doden van de aanval in het Noorse Kongsberg is ook een Duitse vrouw. Dat bevestigt het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken. De Noorse politie heeft zaterdag de namen van de slachtoffers bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 48. Dertiger doodt vijf mensen met pijl en boog in Noorwegen: dit weten we al (14/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Een Deense dertiger heeft in het centrum van een Noors stadje vijf mensen met pijl en boog om het leven gebracht. Twee anderen, onder wie een politieagent, vechten in het ziekenhuis nog voor hun leven. De verdachte is opgepakt en was geen onbekende voor de politie. Dit is wat we al weten.
  [naar artikel]
 49. Beroemde rechtop lopende beer "gedood met pijl en boog" (16/10/2016 - De Morgen)
  http://dmphotoprovider0.demorgen-cdn.be/photo/beroemde-rechtop-lopende-beer-gedood-met-pijl-en-boog/mruw6lzxge3tamrxha2s6rsxf43dimq/f100e71f52618bed065d8fe0919c0ec5c751f9dca9d5c456ce8d938b6f365a6e/fitwidth_642x0_71702785.jpg?v=pZO3JNo
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.