Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 October 2021
22:22 uur

Man doodt meerdere mensen met pijl en boog in Noorwegen, dader aangehouden

Gazet van Antwerpen

13/10/2021 - 21:33

In de Noorse stad Kongsberg heeft een man meerdere mensen doodgeschoten met pijl en boog. Dat meldt persbureau Reuters. De vermoedelijke dader is aangehouden.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Man doodt meerdere mensen met pijl en boog in Noorwegen (13/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een man heeft meerdere mensen doodgeschoten met pijl en boog in Noorse stad Kongsberg. Dat meldt persbureau Reuters.
  [naar artikel]
 2. 5 doden en 2 gewonden na aanval met pijl en boog in Noorwegen (14/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: 5 doden en 2 gewonden na aanval met pijl en boog in Noorwegen Vijf mensen zijn woensdag om het leven gekomen en twee mensen geraakten gewond na een pijl-en-boogaanval in de Noorse stad Kongsberg. Volgens Noorse politie is de vermoedelijke dader een Deense man van 37. Hij werd ter plaatse aangehouden. De twee gewonden liggen op intensieve zorgen in het ziekenhuis, maar zouden niet levensbedreigend gewond moeten raken, […] Lees dit artikel: 5 doden en 2 gewonden na aanval met pijl en boog in Noorwegen
  [naar artikel]
 3. Verschillende doden na aanval met pijl en boog in Noorwegen, politie sluit terreur niet uit (13/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Er zijn verschillende doden gevallen bij een aanval met pijl en boog in het Noorse dorp Kongsberg. De dader, die op verschillende plekken toesloeg, kon aangehouden worden.
  [naar artikel]
 4. Verschillende doden na aanval met pijl en boog in Noorwegen (13/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Er zijn verschillende doden gevallen bij een aanval met pijl en boog in de Noorse stad Kongsberg. De dader sloeg op verschillende plekken toe. Drie kwartier nadat hij zijn moordende raid gestart was, kon hij aangehouden worden.
  [naar artikel]
 5. Dertiger doodt vijf mensen met pijl en boog in Noorwegen: dit weten we al (14/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Een Deense dertiger heeft in het centrum van een Noors stadje vijf mensen met pijl en boog om het leven gebracht. Twee anderen, onder wie een politieagent, vechten in het ziekenhuis nog voor hun leven. De verdachte is opgepakt en was geen onbekende voor de politie. Dit is wat we al weten.
  [naar artikel]
 6. Minstens vier doden na aanval met pijl en boog in Noorwegen: “We onderzoeken of het om terreur gaat” (13/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Er zijn minstens vier doden gevallen bij een aanval met pijl en boog in de Noorse stad Kongsberg. Dat meldt de openbare omroep NRK op basis van betrouwbare bronnen. De dader sloeg op verschillende plekken toe. Drie kwartier nadat hij zijn moordende raid gestart was, kon hij aangehouden worden. De politie zal nu onderzoeken of er sprake is van terrorisme, laat een woordvoerster op een persconferentie weten.
  [naar artikel]
 7. Man met pijl en boog schiet willekeurig voorbijgangers neer in Noorwegen: ‘Meerdere doden en gewonden’ (13/10/2021 - De Morgen)
  Volgens de Noorse politie heeft een man in een stad ten westen van de hoofdstad Oslo verschillende slachtoffers gemaakt met een pijl en boog. Daarbij zijn ook doden gevallen, zegt de politie. Een verdachte is opgepakt.
  [naar artikel]
 8. Vijf doden na aanval met pijl en boog in Noorwegen, agent in de rug geschoten: “We onderzoeken of het om terreur gaat” (13/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Er zijn vijf doden en twee gewonden gevallen bij een aanval met pijl en boog in de Noorse stad Kongsberg. Dat maakte de politie bekend. Een agent in burger werd volgens lokale media in de rug geschoten. De dader sloeg op verschillende plekken toe. Ruim een half uur nadat hij zijn moordende raid gestart was, kon hij aangehouden worden. De politie zal nu onderzoeken of er sprake is van terrorisme, laat een woordvoerster op een persconferentie weten.
  [naar artikel]
 9. Minstens vier doden na aanval met pijl en boog in Noorwegen, agent in de rug geschoten: “We onderzoeken of het om terreur gaat” (13/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Er zijn minstens vier doden gevallen bij een aanval met pijl en boog in de Noorse stad Kongsberg. Dat meldt de openbare omroep NRK op basis van betrouwbare bronnen. Een agent werd in de rug geschoten, stellen lokale media. De dader sloeg op verschillende plekken toe. Ruim een half uur nadat hij zijn moordende raid gestart was, kon hij aangehouden worden. De politie zal nu onderzoeken of er sprake is van terrorisme, laat een woordvoerster op een persconferentie weten.
  [naar artikel]
 10. Vlaamse boogjager na aanslag in Noorwegen: “Niet eenvoudig om iemand te doden met pijl en boog” (14/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Een terroristische aanslag met pijl en boog, zoals woensdag in de Noorse stad Kongsberg, is vrij uniek en zeker niet eenvoudig. Dat zegt een Vlaams expert die er vrij zeker van is dat de dader van dichtbij heeft geschoten.
  [naar artikel]
 11. Pijl-en-boogmoorden Noorwegen: “Mentale gezondheid dader wordt nu onderzocht” (15/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “De man die woensdag in het Noorse Kongsberg met pijl en boog vijf mensen heeft gedood, is overgedragen aan een medische instelling”, zo heeft procureur Ann Iren Svane Mathiassen vrijdag gemeld.
  [naar artikel]
 12. Vlaamse boogjager na dodelijke aanslag in Noorwegen: “Niet eenvoudig om iemand te doden met pijl en boog” (14/10/2021 - Het Nieuwsblad)
  Een terroristische aanslag met pijl en boog, zoals woensdag in de Noorse stad Kongsberg, is vrij uniek en zeker niet eenvoudig. Dat zegt een Vlaams expert die er vrij zeker van is dat de dader van dichtbij heeft geschoten.
  [naar artikel]
 13. Minstens vijf doden na aanval met pijl en boog in Noorwegen, agent in de rug geschoten: “We onderzoeken of het om terreur gaat” (13/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Er zijn minstens vijf doden gevallen bij een aanval met pijl en boog in de Noorse stad Kongsberg. Dat meldt de openbare omroep NRK op basis van betrouwbare bronnen. Een agent in burger werd ook in de rug geschoten, stellen lokale media. De dader sloeg op verschillende plekken toe. Ruim een half uur nadat hij zijn moordende raid gestart was, kon hij aangehouden worden. De politie zal nu onderzoeken of er sprake is van terrorisme, laat een woordvoerster op een persconferentie weten.
  [naar artikel]
 14. Dit weten we al over de dodelijke raid met pijl en boog in Kongsberg in Noorwegen (14/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een Deense dertiger heeft in het centrum van een Noors stadje vijf mensen met pijl en boog om het leven gebracht. Twee anderen, waaronder een politieagent, vechten in het ziekenhuis nog voor hun leven. De verdachte is opgepakt en was geen onbekende voor de politie. Dit is wat we al weten.
  [naar artikel]
 15. Vermoedelijke dader van aanval in Noorwegen was bekeerd tot islam en mogelijk geradicaliseerd (14/10/2021 - De Morgen)
  De Deense dader (37) van de aanval met pijl en boog waarbij gisteren in Noorwegen vijf doden en twee gewonden vielen, had zich bekeerd tot de islam en was geradicaliseerd. Een terreurdaad wordt dus niet uitgesloten. De vermoedelijke dader is opgepakt en heeft zich bereid verklaard om met de politie samen te werken.
  [naar artikel]
 16. Verdachte van aanval met pijl en boog in Noorwegen had zich bekeerd tot islam (14/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  De verdachte van de aanval met pijl en boog woensdagavond in Kongsberg, in het zuiden van Noorwegen, had zich bekeerd tot de islam. Dat heeft de politie donderdag laten weten.
  [naar artikel]
 17. Vermoedelijke dader van aanval in Noorwegen was bekeerd tot islam en mogelijk geradicaliseerd (14/10/2021 - De Morgen)
  De Deense dader (37) van de aanval met pijl en boog waarbij gisteren in Noorwegen vijf doden en twee gewonden vielen, had zich bekeerd tot de islam en was geradicaliseerd. De aanslag lijkt volgens de politie een terroristische daad te zijn. De vermoedelijke dader is opgepakt en heeft zich bereid verklaard om met de politie samen te werken.
  [naar artikel]
 18. Aanslag Noorwegen: slachtoffers volgens Noorse politie omgebracht met steekwapen en niet met pijl en boog (18/10/2021 - VRT NWS)
  De 5 slachtoffers van de aanslag vorige week in het Noorse stadje Kongsberg zijn volgens de politie allen met een steekwapen om het leven gebracht. De verdachte, een Deense man, schoot ook met pijl en boog zoals eerder vermeld, maar kon daarmee alleen enkele mensen verwonden.
  [naar artikel]
 19. Op moordtocht met pijl en boog (14/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een boogschutter heeft in het Noorse stadje Kongsberg meerdere slachtoffers gemaakt, er vielen zeker vijf doden. De politie onderzoekt of het om een daad van terrorisme gaat, en wordt over heel Noorwegen bewapend.
  [naar artikel]
 20. “Jacht met pijl en boog verbieden? Dat is net diervriendelijker” (24/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  MaasmechelenWallonië wil jagen met pijl en boog verbieden. In Vlaanderen mag dat al langer niet meer. Zonde, vindt Frank Siedentopf. De Maasmechelse voorzitter van de Belgian Bow Hunting Federation ziet enkel voordelen in de jacht met pijl en boog: “Het is diervriendelijker, uitdagender en we kunnen helpen de everzwijnenplaag te bestrijden.”
  [naar artikel]
 21. Aanvaller aanslag Noorwegen vermoordde slachtoffers met steekwapen, niet met pijl en boog (18/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De vijf slachtoffers die vorige week overleden in een terroristische aanslag in de Noorse stad Kongsberg, werden niet vermoord met pijl en boog - zoals lang werd verondersteld - maar met een steekwapen. Dat meldt de Noorse politie maandag.
  [naar artikel]
 22. Vijf doden en twee gewonden bij pijl-en-boogaanval in Noorwegen (14/10/2021 - De Morgen)
  Bij een aanval met een pijl en boog in de Zuid-Noorse stad Kongsberg zijn zeker vijf doden gevallen. Dat meldt de Noorse politie. Twee anderen raakten gewond. Volgens Noorse media werd een agent in zijn rug geschoten. De verdachte is aangehouden en de politie onderzoekt of het om een terreurdaad gaat.
  [naar artikel]
 23. Deense man opgepakt voor aanval met pijl en boog in Noorwegen die al vijf doden eiste: “We onderzoeken of het om terreur gaat” (14/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Noorse politie heeft gisteravond een 37-jarige Deense man opgepakt voor de aanval met pijl en boog in de Zuid-Noorse stad Kongsberg. Daarbij kwamen vijf mensen om het leven. Twee anderen, onder wie een politieagent in burger, raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht. Volgens lokale media werd de politieagent in de rug geschoten. Het motief van de man is nog niet duidelijk, de politie onderzoekt nog of er sprake is van terrorisme.
  [naar artikel]
 24. Dierenbeul schiet poedel neer met pijl en boog en dumpt hem in vuilnisbak (08/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In China is schokkend beeldmateriaal opgedoken van een man die op straat met pijl en boog een poedel neerschiet terwijl het beestje op de stoep...
  [naar artikel]
 25. 37-jarige Deen opgepakt na pijl-en-boogaanval in Noorwegen: 5 doden en 2 gewonden (14/10/2021 - De Morgen)
  De Noorse politie heeft gisteravond een 37-jarige Deense man opgepakt voor de aanval met pijl en boog in de Zuid-Noorse stad Kongsberg. Daarbij kwamen vijf mensen om het leven. Twee anderen, onder wie een politieagent in burger, raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt nog of er sprake is van terrorisme.
  [naar artikel]
 26. Pijl en boog levert ALF-activiste celstraf op (08/11/2016 - De Standaard)
  Voormalig Animal Liberation Front-activiste Anja Hermans (36) uit Beveren is voor de zoveelste keer veroordeeld. Ditmaal werd ze betrapt in het bezit van een pijl en boog.
  [naar artikel]
 27. Man met pijl en boog schiet voorbijgangers neer in Noorwegen: ‘Minstens vier doden’, politie onderzoekt terreurmotief (13/10/2021 - De Morgen)
  Een man heeft in de stad Kongsberg ten westen van hoofdstad Oslo verschillende slachtoffers neergeschoten met een pijl en boog. Daarbij zijn ook doden gevallen, zegt de politie, volgens Noorse media zijn er minstens vier dodelijke slachtoffers. Een verdachte is opgepakt, het centrum van de stad is afgezet. De politie onderzoekt of het om een terreurdaad gaat.
  [naar artikel]
 28. Vijf doden en twee gewonden bij pijl-en-boogaanval in Noorwegen, Deen opgepakt (14/10/2021 - De Morgen)
  De Noorse politie heeft gisteravond een 37-jarige Deense man opgepakt voor de aanval met pijl en boog in de Zuid-Noorse stad Kongsberg, waarbij vijf mensen om het leven kwamen. Twee anderen, onder wie een politieagent, raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht. Het motief van de man is nog niet duidelijk, de politie onderzoekt of het om een terreurdaad gaat.
  [naar artikel]
 29. Belgische boogjagers pleiten voor erkenning: “Pijl en boog ideaal om populatie everzwijnen te beheren” (17/07/2019 - Gazet van Antwerpen)
  “In Wallonië is boogjagen of jagen met pijl en boog toegelaten, in Vlaanderen nog steeds niet en dat is jammer”, zegt Luc Krols (51), voorzitter van de Belgian Bow­hunting Federation (BFF). “Wij pleiten voor de erkenning van de boog als jacht- én als bestrijdingsmiddel. Gezien de opmars van everzwijnen in onze regio is het een veilig en diervriendelijk middel om in te zetten.”
  [naar artikel]
 30. Vijf doden en twee gewonden bij pijl-en-boogaanval in Noorwegen, 37-jarige Deen opgepakt (14/10/2021 - De Morgen)
  De Noorse politie heeft gisteravond een 37-jarige Deense man opgepakt voor de aanval met pijl en boog in de Zuid-Noorse stad Kongsberg, waarbij vijf mensen om het leven kwamen. Twee anderen, onder wie een politieagent, raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht. Het motief van de man is nog niet duidelijk, de politie onderzoekt of het om een terreurdaad gaat.
  [naar artikel]
 31. Pijl en boog kost ALF-activiste Anja Hermans celstraf (08/11/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Voormalig Animal Liberation Front-activiste Anja Hermans (36) uit Beveren is voor de zoveelste keer veroordeeld. Ditmaal werd ze betrapt in het bezit van een pijl en boog.
  [naar artikel]
 32. Pijl en boog kost ALF-activiste Anja Hermans celstraf (08/11/2016 - Het Nieuwsblad)
  Voormalig Animal Liberation Front-activiste Anja Hermans (36, foto) uit Beveren is voor de zoveelste keer veroordeeld. Ditmaal werd ze betrapt in het bezit van een pijl en boog.
  [naar artikel]
 33. Onze reporter mee op boogjacht in de Ardennen: “De nabijheid van het dier dat je doodt: dát maakt het zo aantrekkelijk” (02/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In Vlaanderen zijn er 15.000 jagers. Een kleine 300 van hen gebruiken geen geweer, maar trekken de bossen in met pijl en boog. Vaak in Wallonië of...
  [naar artikel]
 34. Onderzoek in Zonhoven naar illegale everzwijnjacht met pijl-en-boog (28/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  zonhovenDe Cel Natuurinspectie van het Agentschap voor Natuur & Bos (ANB) start een onderzoek na een melding over illegale jacht met pijl-en-boog. Een Zonhovenaar betrapte twee mannen met een handboog terwijl ze vermoedelijk jacht maakten op everzwijnen in het natuurgebied van de Slangebeekbron.
  [naar artikel]
 35. Jager zwaargewond na aanval van beer die hij neerschoot met pijl en boog (29/08/2018 - Metro)
  Een Amerikaanse jager is zwaargewond geraakt na een aanval van een zwarte beer. De man had de beer nochtans neergeschoten met pijl en boog, maar een inschattingsfout kostte hem bijna het leven. Van eind augustus tot begin september is het in de San Bernardino Mountains in Californië enkel toegelaten om met pijl en boog op beren te jagen. Het gebruik van vuurwapens is verboden. Ondanks dat beeraanvallen zeer uitzonderlijk zijn, raakte een jager vrijdag zwaargewond. Samen met twee vrienden was hij op zoek naar een zwarte beer. Grote fout Volgens een van hen maakte het slachtoffer een grote fout. Nadat hij de beer met pijl en boog had neergeschoten, ging de jager er te snel van uit dat het dier al dood was. Toen hij het roofdier benaderde, viel het de man aan. Hij overleefde de aanval, maar over zijn huidige situatie is niets bekend. De beer stierf alsnog aan zijn verwondingen. De twee andere jagers raakten niet gewond. Lees ook : Beer eet hapje pizza mee op restaurant Het bericht Jager zwaargewond na aanval van beer die hij neerschoot met pijl en boog verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 36. Jager gedood door hert waarop hij met pijl en boog had geschoten (02/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een jager uit de VS is gedood door een groot hert dat hij zelf had beschoten met pijl en boog. Het dier raakte gewond, maar kon vluchten. Toen de...
  [naar artikel]
 37. Australiër schiet dief neer met pijl en boog (07/11/2016 - De Morgen)
  http://dmphotoprovider2.demorgen-cdn.be/photo/australier-schiet-dief-neer-met-pijl-en-boog/mruw6lzxgiztmojrge4c6rsxf43dimq/87d05f7633a279f260efd1b176767be5da701ad76c96ff8ea98f843806432e21/fitwidth_642x0_72369118.jpg
  [naar artikel]
 38. Man die in Noorwegen 5 mensen doodschoot met pijl en boog had zich bekeerd tot de islam (14/10/2021 - VRT NWS)
  De man die gisteren vijf mensen doodschoot in het Noorse stadje Kongsberg, had zich bekeerd tot de islam. Dat heeft de Noorse politie bekendgemaakt. De politie kende de man en had er in het verleden al contact mee gehad net omdat gevreesd werd dat hij aan het radicaliseren was. Maar de politie benadrukt dat het motief voor de moorden nog altijd onderzocht wordt.
  [naar artikel]
 39. Beroemde rechtop lopende beer "gedood met pijl en boog" (16/10/2016 - De Morgen)
  http://dmphotoprovider0.demorgen-cdn.be/photo/beroemde-rechtop-lopende-beer-gedood-met-pijl-en-boog/mruw6lzxge3tamrxha2s6rsxf43dimq/f100e71f52618bed065d8fe0919c0ec5c751f9dca9d5c456ce8d938b6f365a6e/fitwidth_642x0_71702785.jpg?v=pZO3JNo
  [naar artikel]
 40. Geweld in Hongkong bereikt nieuwe piek: betogers gebruiken pijl en boog tegen agenten (14/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het geweld in Hongkong heeft een nieuwe piek bereikt. De betogers grijpen nu zelfs naar pijl en boog, en brandbommen om te vechten tegen de regering, die gezien wordt als een handpop van de Chinezen. En niets wijst erop dat er snel een einde komt aan de betogingen die nu al vijf maanden aanslepen.
  [naar artikel]
 41. Meerdere mensen neergestoken in winkelcentrum Australië, dader doodgeschoten (01/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een steekpartij in een winkelcentrum in het westen van Australië zijn meerdere mensen gewond geraakt. De politie heeft de dader doodgeschoten,...
  [naar artikel]
 42. Man verschuilt zich met pijl en boog in zelfgemaakt kamp (22/12/2016 - Het Nieuwsblad)
  In het Calmeynbos in De Panne is een man ontdekt die er een kamp had gebouwd en zichtbaar van plan was daar langer te blijven. Vreemder en gevaarlijker is dat bij zijn woonst ook een zelfgemaakte boog met scherpe pijlen en heel wat messen rondslingerden.
  [naar artikel]
 43. Man steekt twee mensen neer in Menen, voorbijganger en bromfietser lichtgewond: dader aangehouden (17/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In het West-Vlaamse Menen vonden gisterenavond kort na elkaar twee steekpartijen plaats. De dader werd aangehouden en zal vervolgd worden voor...
  [naar artikel]
 44. Meisjes ruilen tiara's voor pijl en boog (10/04/2019 - De Morgen)
  Pijl en bogen, geweertjes en katapulten specifiek voor meisjes. Een groot succes in Amerika, sinds kort ook een hit bij ons. Roze speelgoedwapens zijn de nieuwste verkooptoppers.
  [naar artikel]
 45. Man (42) die politie beschoot met pijl en boog, kampt met psychische problemen: “Hij herinnert zich niet veel meer” (19/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Jurgen V. (42), de man uit Tielt die vorige week de politie beschoot met pijl en boog en zich daarna urenlang verschanste in z'n woning, blijft een maand langer in de cel voor poging tot moord. De veertiger werd intussen opgenomen in de psychiatrische afdeling van de Gentse gevangenis. “Overmatig alcoholgebruik zorgde ervoor dat hij niet meer wist wat hij deed”, zegt zijn advocate.
  [naar artikel]
 46. Dader steekpartij blijft aangehouden voor poging doodslag (16/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  De 44-jarige man uit Houthalen-Helchteren die zijn vrouw meerdere messteken toediende is door de onderzoeksrechter aangehouden op verdenking van poging tot doodslag.
  [naar artikel]
 47. 'Die pijl en boog maken me gelukkig' (10/04/2019 - De Morgen)
  Matthias M.R. Declercq en Jonas Lampens rijden voor deze rubriek lukraak door het land en klampen mensen aan met de simpele vraag: 'Meneer, mevrouw, oe is't?' Vandaag: een erehoofdman in Kalmthout.
  [naar artikel]
 48. Australiër weert pijlschot af met gsm (15/03/2019 - Metro)
  In Australië heeft een man een wel zeer ouderwetse aanval op een eerder moderne manier kunnen afweren. Met zijn gsm kon hij een pijl tegengehouden die met een boog afgeschoten was.  Twee personen kregen het tijdens het marihuanafestival MardiGrass, in het hippiestadje Nimbin, met elkaar aan de stok. Tijdens de ruzie nam de jongste van de twee pijl en boog ter hand en richtte het wapen op zijn opponent. Schram Die laatste wilde van dat tafereel een foto maken en haalde zijn gsm uit. Toen hij zijn smartphone ophief om af te drukken, loste de tegenstander zijn schot. De pijl boorde zich in de smartphone, maar bleef vrij snel in het harde materiaal steken waardoor enkel de punt aan de andere kant uitstak. De man die telefoon vasthield, werd geraakt in de kin maar liep enkel een schram op. Hij had geen medische zorg nodig, meldt de politie. De aanvaller werd ter plaatse in de kraag gevat en naar het politiekantoor in de buurt overgebracht. Hij kwam vrij op borg en zal zich in april voor de rechter moeten verantwoorden. Lees ook : Jager zwaargewond na aanval van beer die hij neerschoot met pijl en boog Het bericht Australiër weert pijlschot af met gsm verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 49. Politie zoekt wie duif neerschoot met pijl en boog in Heule (29/04/2021 - VRT NWS)
  De politie van Kortrijk zoekt de persoon die in deelgemeente Heule een duif heeft neergeschoten met een pijl. Een dierenarts kon de vogel redden.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.