Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 October 2021
23:17 uur

Rolling Stones voorlopig gestopt met hit ‘Brown Sugar’ na kritiek op “racistische” tekst

Het Laatste Nieuws

13/10/2021 - 22:25

Rockband The Rolling Stones is van plan de veelbeluisterde hit ‘Brown Sugar’ de komende tijd niet meer te spelen. Het nummer gaat over de slavernij en zou racistisch zijn. Vooral nadat de band het nummer in 2019 tijdens een liveoptreden speelde, ontstond een golf van kritiek. Veel mensen eisten dat de band het nummer niet meer zou opvoeren.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Gitarist en muzikale duizendpoot die samenwerkte met onder meer Aretha Franklin en The Rolling Stones overleden (06/09/2019 - VRT NWS)
  In de Verenigde Staten is producer en gitarist Jimmy Johnson (76) overleden. Hij speelde een grote rol in een aantal iconische hits van Aretha Franklin, Percy Sledge en The Rolling Stones. Hij zat onder meer achter de knoppen bij "When a man loves a woman" en "Brown sugar" en speelde zelf gitaar bij "Respect".
  [naar artikel]
 2. De Belg in de ‘Stones-familie’: “Charlie wist beter dan ik waar je in Oostende de beste ‘tomate crevettes’ kon eten” (25/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Charlie was de droge pees in de Stones en zulke mensen worden heel oud. Dacht iedereen. Ook de andere bandleden. De Stones, dat is een broederschap, een familie. Nu zijn ze hun peetvader kwijt, de cement van de band is weg.” Daniel Gardin (70), voormalig concertorganisator en archivaris, is de enige Belg die zich met recht en reden tot de ‘inner circle’ van de grootste rockband ooit mag rekenen. “Charlie was de belichaming van minzaamheid. Altijd klaar voor een babbel, immer de gentleman met die typisch Britse humor. Hij wist beter dan ik in welk restaurant in Oostende je de beste ‘tomate crevettes’ kon eten.”
  [naar artikel]
 3. The Rolling Stones openen eerste eigen winkel in Londen (08/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In Londen gaan woensdag de deuren open van de eerste ‘flagshipstore’ van de Britse rockband The Rolling Stones. Het bekende logo van de band, een...
  [naar artikel]
 4. Vervanger van The Rolling Stones-drummer Charlie Watts stond al klaar, met de zegen van de grootmeester zelf (24/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  “Iedereen denkt dat Mick en Keith de Stones zijn”, zei Keith Richards ooit in een interview. “Maar dat is absoluut niet waar. Charlie Watts is de Stones.” Benieuwd hoe het nu verder moet met een van ’s werelds populairste rockgroepen. Voor de eerstkomende tournee was er alvast een vervanger voorzien. Met de zegen van de grootmeester zelf.
  [naar artikel]
 5. Rolling Stones brengen eerste nieuwe single sinds 2016 uit (23/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Donderdagavond gaat de nieuwe single van The Rolling Stones genaamd ‘Living In A Ghost Town’ in première. De video van de nieuwe track is te zien...
  [naar artikel]
 6. Charlie Watts, de gentleman die The Rolling Stones altijd in de maat hield (24/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  “Voor één keer zit mijn timing er een beetje naast.” Charlie Watts (80) kondigde een paar weken geleden nog met een kwinkslag aan dat hij de Amerikaanse tournee van The Rolling Stones niet zou halen. Hij moest herstellen van een medische ingreep, luidde het. Nu is hij gestorven. Watts was een stijlvolle gentleman. Gelukkig getrouwd, en de hordes gillende meisjes maakten hem zelfs wat ongemakkelijk. De stille kracht die de groep in de maat hield. Of, zoals Keith Richards het altijd zegt: “No Charlie, no Stones”.
  [naar artikel]
 7. “Rolling Stones zetten tournee door na overlijden Charlie Watts” (26/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Rolling Stones hebben aangegeven hun Amerikaanse toernee voort te willen zetten in St. Louis op 26 september, waarbij ze hun geliefde vriend en collega Charlie Watts een eerbetoon zullen brengen. Dat meldt The Sun.
  [naar artikel]
 8. Charlie Watts, de gentleman die The Rolling Stones in de maat hield en ongemakkelijk werd van gillende meisjes (25/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  “Voor één keer zit mijn timing er een beetje naast.” Charlie Watts (80) kondigde een paar weken geleden nog met een kwinkslag aan dat hij de Amerikaanse tournee van The Rolling Stones niet zou halen. Hij moest herstellen van een medische ingreep, luidde het. Nu is hij gestorven. Watts was een stijlvolle gentleman. Gelukkig getrouwd, en de hordes gillende meisjes maakten hem zelfs wat ongemakkelijk. De stille kracht die de groep in de maat hield. Of, zoals Keith Richards het altijd zegt: “No Charlie, no Stones”.
  [naar artikel]
 9. Ronnie Wood is zeker: “The Rolling Stones zijn onverwoestbaar” (26/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Goed nieuws voor fans van The Rolling Stones: gitarist Ronnie Wood (72) is ervan overtuigd dat hij en zijn groepsleden “onverwoestbaar” zijn nadat...
  [naar artikel]
 10. Sugar Jackson over zijn droom en waarom hij de boksring moest verlaten: “Gestopt om medische redenen? Niets van aan” (17/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Sugar Jackson (38) moest reeds zes jaar geleden noodgedwongen afscheid nemen van de bokssport. In een interview met De Zondag blikt ‘Sugar’ terug...
  [naar artikel]
 11. The Rolling Stones zetten tournee verder na dood drummer Charlie Watts (25/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  The Rolling Stones gaat de geplande tournee door de Verenigde Staten niet cancelen na de dood van drummer Charlie Watts. Dat schrijft de krant The Sun. “Zijn leven zal gevierd worden tijdens de show.”
  [naar artikel]
 12. Fictiereeks over ‘gloriejaren’ van de Rolling Stones in de maak (11/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het team achter ‘The Crown' is momenteel bezig met een fictiereeks over The Rolling Stones. Dat meldt Deadline. Voor het eerst zal ook de muziek van de Stones te horen zijn in een dramareeks.
  [naar artikel]
 13. Bart (19) staakt audities ‘The Voice’ na deelname ‘K2 zoekt K3’: “Ik kan niet nog eens zo’n kritiek aan” (26/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Dat Bart Plysier uit Zedelgem er niet goed van was, van de uitspraken van Gordon na zijn prestatie in ‘K2 zoekt K3’ is een understatement. “Ik was in shock.” Ook al hadden de juryleden in de boxes wel op de knop gedrukt.
  [naar artikel]
 14. Rolling Stones dragen optreden op aan overleden drummer Charlie Watts (22/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Rolling Stones hebben hun eerste optreden na de dood van Charlie Watts maandagavond opgedragen aan de drummer. Mick Jagger (78) deelde dinsdag op Twitter een video van een toespraak die hij hield voor de show. “We missen Charlie allemaal zo erg. We missen hem als band, we missen hem als een vriend, op het podium en daarbuiten.”
  [naar artikel]
 15. Bart (19) nam deel aan ‘K2 zoekt K3’ en staakt audities ‘The Voice’ uit angst: “Ik kan niet nog eens zo’n kritiek aan” (26/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Dat Bart Plysier uit Zedelgem niet goed was van de uitspraken van Gordon na zijn prestatie in ‘K2 zoekt K3’ is een understatement. “Ik was in shock.” Ook al hadden de juryleden in de boxes wel op de knop gedrukt.
  [naar artikel]
 16. Deze Limburgers kenden Charlie Watts: “Voor ons was hij niet de drummer van The Stones maar Charlie” (26/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Charlie Watts (80) was niet alleen een begenadigd drummer bij The Rolling Stones. Hij was ook een bekende fokker van Arabische volbloeden. En om die reden kwamen hij en zijn vrouw Shirley Ann Shepherd (82) vaak naar Limburgse stoeterijen. “Het nieuws van zijn overlijden heeft ons diep geraakt.”
  [naar artikel]
 17. Rolling Stones dreigen met proces tegen Trump (29/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Rolling Stones dreigen met gerechtelijke stappen als de Amerikaanse president Donald Trump hun muziek blijft gebruiken tijdens zijn campagne. Dat meldt Rolling Stone magazine.
  [naar artikel]
 18. The Rolling Stones dreigen president Trump voor de rechter te slepen (28/06/2020 - De Morgen)
  The Rolling Stones zijn boos dat Donald Trump hun muziek weer heeft gebruikt tijdens een politieke bijeenkomst. De band heeft gedreigd naar de rechter te stappen als de Amerikaanse president dit nog een keer doet, laat de woordvoerder van The Rolling Stones zaterdag weten aan Amerikaanse media.
  [naar artikel]
 19. Charlie Watts, drummer Rolling Stones, overleden op 80-jarige leeftijd (24/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Charlie Watts, drummer Rolling Stones, overleden op 80-jarige leeftijd Charlie Watts, de drummer van de Rolling Stones, is overleden. In 2004 moest de drummer al behandeld worden voor keelkanker en eerder werd ook al gemeld dat hij er niet bij zou zijn bij de aankomende tour van de Rolling Stones in de VS. Charlie Watts is op 80-jarige leeftijd overleden. Dat laat het persagentschap […] Lees dit artikel: Charlie Watts, drummer Rolling Stones, overleden op 80-jarige leeftijd
  [naar artikel]
 20. Van The Rolling Stones ging Tia Hellebaut hoger springen (29/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Je mocht vroeger op hoogspringcompetities een nummer aanvragen tijdens je sprong. Ik vroeg steevast Start Me Up van The Rolling Stones aan. Als
  [naar artikel]
 21. Sommelier Sepideh proeft 7 rockwijnen: “Wijn van The Rolling Stones is seks in de fles” (30/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een biertje van Metallica? Of liever een wijntje van The Rolling Stones? Nu het festivalseizoen weer op volle toeren draait, pakken steeds meer...
  [naar artikel]
 22. The Rolling Stones weer op tournee in Europa (26/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  The Rolling Stones zetten hun Europese No Filter Tour voort. Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts en Ronnie Wood hebben maandag via Twitter...
  [naar artikel]
 23. Tim getuigt over de impact van ‘Temptation Island’: “Ik kreeg doodsbedreigingen” (04/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Temptation’-oudgediende Tim ‘Timtation’ Wauters en huidige deelneemster Shallie Abbiusi blikten in ‘De Cooke & Verhulst Show’ terug op hun deelname aan ‘de ultieme relatietest’. “Ik kreeg doodsbedreigingen”, aldus Tim.
  [naar artikel]
 24. Rolling Stones op tournee zonder Charlie Watts: “We vrezen dat de kwakkeljaren gaan beginnen” (06/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Kan gebeuren, als je 80 bent: Charlie Watts, de drummer van de Rolling Stones, moet zich excuseren voor de komende tournee. "Medisch probleem." De gemiddelde leeftijd van de band is nu 77 jaar, bijna een wereldrecord. "We vrezen dat de kwakkeljaren gaan beginnen", klinkt het in de fanclubs. "Of we vervangers op het podium willen zien? Da's een lastige."
  [naar artikel]
 25. LIMPOP. Het verhaal achter ‘Liefde Is een Kaartspel’ van Lisa Del Bo: “Ik begrijp de tekst nog steeds niet” (04/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Limpop, het verhaal achter Limburgse songs. Zo blijkt ‘Liefde Is een Kaartspel’ van Lisa Del Bo, een song met een turbulente geschiedenis, nogal wat onduidelijkheid te herbergen. “Ik begrijp de tekst nog steeds niet helemaal”, aldus de zangeres.
  [naar artikel]
 26. Giani en Hanne als Duo Legato in ‘Belgium’s Got Talent’: “Er wordt vaak neerbuigend gedaan over ‘circusvolk’” (22/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Bart Peeters is fan van de ‘husky voice’ van Fransman Giani Giordano (24), Ruth Beeckmans stond versteld van de explosieve luchtacrobatie van Hanne Coeckelbergs (24). Samen ­bundelt dit koppel z’n krachten in ‘Belgium’s Got Talent’ als Duo Legato. “We leerden elkaar kennen in een Zwitsers circus”, klinkt het. “En ja, de vonk is meteen overgeslagen. We hebben daardoor wel een moeilijke keuze moeten maken.”
  [naar artikel]
 27. The Rolling Stones nu ook op Mars (24/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA heeft een steen op Mars naar The Rolling Stones vernoemd.
  [naar artikel]
 28. Bockie De Repper geconfronteerd met uitspraak over An Lemmens: "Jullie gaan mij cancellen” (21/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In een ver verleden heeft Bockie De Repper een muziekgroep geleid onder de naam ‘Geile Gleuf Maddefakkers’. In de ‘Kiekenkotkwis’ krijgt hij een oude quote voorgeschoteld over An Lemmens. “Jullie gaan mij cancellen”, lacht hij. “Die tekst zou ik vandaag sowieso veranderd hebben.”
  [naar artikel]
 29. Sabine Appelmans relativeert kritiek op Imke Courtois in ‘Tokio 2020’: “Muggenzifterij. Ze doet dat wel perfect” (30/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Sporza-kijkers kennen Imke Courtois (33) al zes jaar als analiste bij voetbalwedstrijden, maar deze zomer is de voormalige Red Flame met 21 caps ook het gezicht van ‘Tokio Live’ op Eén. Haar inbreng zorgt op sociale media voor gemengde reacties. “Herkenbaar”, zucht Sabine Appelmans. “Ik heb na mijn profcarrière als tennisster ook bakken kritiek over mij heen gekregen toen ik aan de slag ging bij de openbare omroep. Ach, Imke kan daar wel tegen.”
  [naar artikel]
 30. IN BEELD. Rolling Stones verliezen drummer Charlie Watts (80) (24/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Rolling Stones verliezen hun drummer. Charlie Watts, al sinds 1963 lid van de legendarische band, is vandaag op 80-jarige leeftijd overleden. Een overzicht van enkele opvallende foto’s uit zijn 58-jarige carrière.
  [naar artikel]
 31. Moeder van Davy Parmentier klapt uit de biecht: “Pas na drie jaar had ik verwerkt dat hij homo is” (25/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik dacht aan de kleinkinderen die ik nooit zou krijgen”, zegt Martine Dhaenen (61). Toen haar zoon Davy Parmentier (38) op z’n 18de vertelde dat hij op mannen valt, kwam dat hard binnen. Maar ze hoeft de hoop niet op te geven. “Mijn vriend en ik hebben een kinderwens, al is adoptie niet voor meteen”, zegt het ‘Belgium’s Got Talent’-jurylid in een uniek dubbelgesprek. Verder kijkt Parmentier ook terug op de kritiek die hij kreeg als presentator van ‘Wat Een Dag’ en vertelt hij over z’n bijzondere link met Ingeborg (54).
  [naar artikel]
 32. Dragqueen Sally Monella uit ‘Belgium’s Got Talent’: “Toen ik uit de kast kwam, zeiden mijn ouders ‘Ja, oké. En dan?’” (01/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘Belgium’s Got Talent’ maakten we vorige week kennis met Sally Monella (28). Deze dragqueen, die eigenlijk Gert Botty heet, zong de klassieker ‘Mack the Knife’. En ze blies de jury - en wellicht ook een groot deel van de kijkers - omver. Wij vroegen Sally de kleren van het lijf over haar optreden, haar coming-out en haar échte job. “Voorlopig blijft het een bijverdienste.”
  [naar artikel]
 33. ‘No Time To Die’-regisseur heeft kritiek op oudere Bondfilms: “James Bond was een verkrachter” (23/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Cary Joji Fukunaga (44), regisseur van de laatste nieuwe Bondfilm ‘No Time To Die’, keurt de handelingen van 007 in enkele vorige films niet goed. “Hij was eigenlijk een verkrachter”, meent de man.
  [naar artikel]
 34. Dina Tersago reageert op kritiek ‘Ik wil een kind’: “We volgen mensen op hun eigen tempo, dit is geen format” (12/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Dina Tersago zal het nieuwe VTM-programma ‘Ik wil een kind’ presenteren. Het programma kon vorige week op veel kritiek rekenen, ook vanuit politieke hoek. Tersago zelf weerlegt die kritiek nu en benadrukt dat het een oprecht programma zal worden waarbij wensouders de tijd krijgen om uit te zoeken of bewust co-ouderschap iets voor hen is. “Dit programma werd niet in een format gegoten”, benadrukt de presentatrice.
  [naar artikel]
 35. The Rolling Stones Rollator Tour (01/03/2018 - VRT NWS)
  Louis van Dievel, schrijver en journalist, kijkt elke week met een guitige blik naar de kleine en grote actualiteit. Vandaag het bericht dat The Rolling Stones naar ons land komen.
  [naar artikel]
 36. ‘The Best Of Axelle Red’: “Mijn emoties namen het over” (28/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  In ‘The Best Of’ op VTM toont Axelle Red (53) zich van een andere kant. “Ik kan er niet goed tegen als mensen wenen op tv”, zegt ze, “maar nu ben ik een van hen.”
  [naar artikel]
 37. Bompa’s in ‘Belgium’s got talent’ blijken acteurs uit ‘Thuis’ en ‘Familie’: “Zelfs bij VTM wisten ze van niets” (16/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Afgelopen vrijdag ook die vreemde bompa’s gezien in ‘Belgium’s got talent’? Hun komische act met rolstoelen, slijpschijven en boormachines viel zeker op. En geen kat die doorhad dat acteurs Sid Van Oerle (34) en Pieter Verelst (31) schuilgingen achter de maskers. “Dat soort humor, dat zie je niet vaak meer.”
  [naar artikel]
 38. Sabine Appelmans fileert de kritiek op Imke Courtois in ‘Tokio 2020’: “Herkenbare muggenzifterij” (30/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Sporza-kijkers kennen Imke Courtois (33) al zes jaar als analiste bij voetbalwedstrijden, maar deze zomer is de voormalige Red Flame met 21 caps ook het gezicht van ‘Tokio Live’ op Eén. Haar inbreng zorgt op sociale media voor gemengde reacties. “Herkenbaar”, zucht Sabine Appelmans, die Imke een hart onder de riem steekt en terugblikt op haar eigen storm van kritiek. “Na een te korte opleiding werd ik veel te snel voor de leeuwen gegooid.”
  [naar artikel]
 39. Na geflopte talkshow krijgt Davy Parmentier herkansing in ‘Belgium’s Got Talent’: “Op het scherm komen is als rijden: je moet veel kilometers maken” (01/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Achter de schermen is Davy Parmentier (38) al tien jaar één van de grote bazen van VTM - ‘creatief directeur’ staat er op zijn naamkaartje. Voor de camera is hij als jurylid in ‘Belgium’s Got Talent’ toe aan eerherstel nadat zijn talkshow ‘Wat een dag’ onder kritiek bedolven werd. “Televisie maken is altijd mijn grote droom geweest. Als jongen timmerde ik in onze tuin een podium ineen en speelde ik hele afleveringen van ‘Tien om te Zien’ na.”
  [naar artikel]
 40. Liefje van The Rolling Stones Anita Pallenberg (73) is overleden (14/06/2017 - De Redactie)
  In de jaren zestig gold Pallenberg als een van dé iconen van de pop-artcultuur. Ze is vooral bekend als de ex van Brian Jones en Keith Richards, twee gitaristen van The Rolling Stones. Pallenberg was 73.
  [naar artikel]
 41. Rock-'n-rollwereld rouwt om Charlie Watts: "De Stones zijn hun machinekamer kwijt" (24/08/2021 - VRT NWS)
  Grote artiesten delen massaal hun steun en eerbetoon aan de vandaag overleden drummer Charlie Watts van The Rolling Stones. Onder meer Elton John, Paul McCartney, Ringo Starr, Kiss en David Coverdale van Whitesnake nemen online afscheid van de drummer van The Rolling Stones. Ook de tijdschriften "Rolling Stone" en "Billboard" eren de overleden drummer.
  [naar artikel]
 42. Sabine Appelmans fileert de kritiek op Imke Courtois in ‘Tokyo 2020’: “Herkenbare muggenzifterij” (30/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Sporza-kijkers kennen Imke Courtois (33) al zes jaar als analiste bij voetbalwedstrijden, maar deze zomer is de voormalige Red Flame met 21 caps ook het gezicht van ‘Tokyo 2020’ op Eén. Haar inbreng zorgt op sociale media voor gemengde reacties. “Herkenbaar”, zucht Sabine Appelmans, die Imke een hart onder de riem steekt en terugblikt op haar eigen storm van kritiek. “Na een te korte opleiding werd ik veel te snel voor de leeuwen gegooid.”
  [naar artikel]
 43. "Één van ons zal eerst moeten doodvallen": The Rolling Stones denken nog lang niet aan pensioen (09/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Mick Jagger is al 74, maar met pensioen wil hij nog lang niet. Dat vertelt de Stones-zanger deze week in HUMO. The Rolling Stones gaan deze zomer...
  [naar artikel]
 44. Vrienden, collega’s en ex schetsen hoe ‘übermacho’ Axel Daeseleire écht is: “Ik was alleszins niet de enige vrouw in zijn leven” (09/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Van motard Ben in ‘Flikken’ over Franky Leemans in ‘Team Spirit’ tot Jan Verplancke in ‘Matroesjka’s’. Axel Daeseleire (52) heeft de meest stoere rollen op z’n palmares staan. Maar in de herfst van z’n carrière weet hij vooral te charmeren door z’n gevoelige kant te tonen in ‘Axel Gaat Binnen’. “Axel mag z’n macho-imago graag cultiveren, maar in feite heeft hij een heel klein hartje”, klinkt het in zijn omgeving. “Maar het is wel meer dan eens gebeurd dat hij ons wakker hield met een polonaise met z’n gezelschap in de vroege uurtjes.”
  [naar artikel]
 45. Rolling Stones cancelen tournee vanwege corona (19/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Ook The Rolling Stones gelasten hun geplande tournee af vanwege het coronavirus. Dat meldt de band van zanger Mick Jagger vandaag in een verklaring...
  [naar artikel]
 46. Nieuwe plaat Rolling Stones verkrijgbaar (02/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Na tien jaar is er eindelijk weer een echt album van de Rolling Stones. Blue & Lonesome is een album vol covers dat vanaf vandaag verkrijgbaar
  [naar artikel]
 47. The Rolling Stones onthult nieuw album in december (06/10/2016 - De Redactie)
  Het nieuwe album van The Rolling Stones verschijnt op 2 december. De plaat Blue & Lonesome is het eerste studioalbum sinds 2005.
  [naar artikel]
 48. Rolling Stones werken aan een nieuw album (25/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse oerrockband Rolling Stones werkt aan een nieuw album, zo heeft een woordvoerder aan het Duitse persbureau DPA bevestigd. De groep zal
  [naar artikel]
 49. Rolling Stones dreigen met proces als Trump hun muziek blijft gebruiken (28/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Rolling Stones dreigen met gerechtelijke stappen als de Amerikaanse president Donald Trump hun muziek blijft gebruiken tijdens zijn campagne. Dat meldt Rolling Stone magazine.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.