Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 October 2021
21:18 uur

Hermans wint tweede Wereldbekermanche in Verenigde Staten voor Iserbyt en Vanthourenhout

Het Laatste Nieuws

13/10/2021 - 22:25

Tweede van drie Wereldbekermanches in de Verenigde Staten. Onze landgenoot Quinten Hermans toonde zich de sterkste in Fayetteville (Arkansas) op het parcours waar in januari het WK plaats zal vinden.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Eli Iserbyt wint Wereldbekermanche in Waterloo, vrees voor sleutelbeenbreuk bij Thibau Nys na harde smak (10/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Eli Iserbyt heeft in het Amerikaanse Waterloo de eerste Wereldbekermanche gewonnen. De Europese kampioen rekende na driekwart cross af met ploegmaat Michael Vanthourenhout. Minder goed nieuws bij Thibau Nys, die viel op het vettige asfalt. Er wordt gevreesd voor een sleutelbeenbreuk.
  [naar artikel]
 2. Eli Iserbyt wint Wereldbekermanche in Waterloo, vrees voor sleutelbeenbreuk bij Thibau Nys na harde smak (10/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Eli Iserbyt heeft in het Amerikaanse Waterloo de eerste Wereldbekermanche gewonnen. De Europese kampioen rekende na driekwart cross af met ploegmaat Michael Vanthourenhout. Minder goed nieuws bij Thibau Nys, die viel op het vettige asfalt. Er wordt gevreesd voor een sleutelbeenbreuk.
  [naar artikel]
 3. Quinten Hermans demonstreert tijdens generale repetitie WK (14/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Quinten Hermans heeft op het WK-parcours in het Amerikaanse Fayetteville de tweede WB-manche op zijn naam geschreven. De Looienaar haalde het op het loodzware parcours met ruim verschil van Eli Iserbyt en Michael Vanthourenhout. Iserbyt blijft wel leider in de wereldbeker.
  [naar artikel]
 4. UITSLAG WERELDBEKER TABOR. Michael Vanthourenhout wint spannend duel met Eli Iserbyt, Wout van Aert opnieuw op het podium (29/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Michael Vanthourenhout (Pauwels Sauzen-Bingoal) heeft de Wereldbekermanche in het Tsjechische Tabor gewonnen. De West-Vlaming reed na halfweg koers weg van de tegenstand en rondde zijn solo af richting zijn tweede overwinning in een klassementscross van dit seizoen. Vanthourenhout is logischerwijze ook de eerste leider in de onthoofde Wereldbeker.
  [naar artikel]
 5. Quinten Hermans soleert naar zege in Wereldbekermanche van Fayetteville (13/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Quinten Hermans (Tormans Cross Team) heeft op het WK-parcours in het Amerikaanse Fayetteville de tweede WB-manche op zijn naam geschreven. De poulain van Bart Wellens haalde het op het loodzware parcours met ruim verschil van Eli Iserbyt en Michael Vanthourenhout. Die blijft wel leider in de wereldbeker, zondag wordt het Amerikaanse drieluik afgesloten met de manche in Iowa.
  [naar artikel]
 6. Eli Iserbyt wint nu ook de Polderscross in Kruibeke na sterke solo, Toon Aerts wordt tweede (12/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Na zijn dubbele zege in de Verenigde Staten heeft Eli Iserbyt ook zijn eerste zege op Belgische bodem beet: in de Polderscross in Kruibeke won hij na een knappe solo, voor Belgisch kampioen Toon Aerts.Quinten Hermans mocht als laatste man mee op het podium.
  [naar artikel]
 7. Iserbyt weer de sterkste in Kruibeke, Hermans derde (12/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  KRUIBEKE - Na zijn dubbele zege in de Verenigde Staten heeft Eli Iserbyt ook zijn eerste zege op Belgische bodem beet: in de Polderscross in Kruibeke won hij na een knappe solo, voor Belgisch kampioen Toon Aerts.Quinten Hermans mocht als laatste man mee op het podium.
  [naar artikel]
 8. Feest voor Pauwels Sauzen op De Schorre in Boom: Iserbyt wint voor Vanthourenhout, Van Aert vierde (06/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Eli Iserbyt heeft de Superprestigecross in Boom gewonnen. De Europese kampioen veldrijden haalde het na een zware wedstrijd voor ploegmaat Michael Vanthourenhout. Toon Aerts werd derde, Wout van Aert finishte als vierde. Iserbyt blijft leider in het klassement.
  [naar artikel]
 9. Polderscross Kruibeke – Toon Aerts en Quinten Hermans leggen zich neer bij meesterschap Eli Iserbyt (12/10/2019 - Metro)
  Na tweede plaatsen in Iowa en Waterloo moest Toon Aerts ook in Kruibeke zijn meerdere erkennen in Eli Iserbyt. “Dat ik nog niet gewonnen heb dit seizoen, valt voor mezelf best mee”, reageerde de kopman van Telenet-Baloise Lions. “Misschien denken mijn fans er wel anders over, maar ik leg me geen enkele druk op.” “Het is duidelijk dat Iserbyt heel sterk bezig is en dat er vandaag voor mij andermaal niet meer dan een tweede plaats inzat. “Ik heb er wel alles aan gedaan natuurlijk om te winnen, maar het heeft niet mogen zijn. Het is duidelijk dat Eli net iets sterker is. Hij steekt er momenteel bovenuit. Daarna volgen Michael Vanthourenhout, Laurens Sweeck en ikzelf.” Aerts’ ploeggenoot Quinten Hermans mocht als derde mee het podium op. “Toen Iserbyt, Aerts en Vanthourenhout doortrokken, kwam ik net iets te kort. Als dat zo is, moet je je daar bij kunnen neerleggen. Ik had geen reactie in huis en hield eraan mijn eigen tempo vast te houden. Plots zag ik Vanthourenhout staan die ten val was gekomen. Zo werd ik alsnog derde en daar ben ik blij mee.” . bron: Belga Het bericht Polderscross Kruibeke – Toon Aerts en Quinten Hermans leggen zich neer bij meesterschap Eli Iserbyt verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 10. Eli Iserbyt wint duel met Michael Vanthourenhout en kroont zich tot Europees kampioen veldrijden (08/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Eli Iserbyt is de opvolger van Mathieu van der Poel. Onze landgenoot vocht in het Nederlandse Rosmalen een leuk duel uit met Michael Vanthourenhout en pakte de Europese titel. Lars van der Haar redde de eer van oranje met een derde plaats.
  [naar artikel]
 11. Michael Vanthourenhout wint in Tabor, Wout van Aert opnieuw op het podium (29/11/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Michael Vanthourenhout (Pauwels Sauzen-Bingoal) heeft de Wereldbekermanche in het Tsjechische Tabor gewonnen. De West-Vlaming reed na halfweg koers weg van de tegenstand en rondde zijn solo af richting zijn tweede overwinning in een klassementscross van dit seizoen. Vanthourenhout is logischerwijze ook de eerste leider in de onthoofde Wereldbeker.
  [naar artikel]
 12. Indrukwekkende Eli Iserbyt soleert naar zege in eerste WB-cross in Waterloo (10/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een ijzersterke Eli Iserbyt heeft de eerste van 16 Wereldbekermanches in het veldrijden naar zich toegetrokken. Al vroeg reed hij samen met zijn ploegmakker Michael Vanthourenhout (Bingoal Pauwels-Sauzen) de tegenstand op een hoopje, en in de zesde ronde ging Iserbyt (23) er tot aan de finish solo vandoor. Quinten Hermans reed na een sterke inhaalrace als derde over de meet. Thibau Nys kwam in de tweede ronde al zwaar ten val, met een opgave tot gevolg.
  [naar artikel]
 13. LIVE VELDRIJDEN. Duel tussen Aerts en Iserbyt in Iowa, wie wint eerste Wereldbekermanche? (14/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Wereldbeker veldrijden trekt zich op gang in het Amerikaanse Iowa. Toon Aerts won vorig jaar in de Verenigde Staten, kan de Belgische kampioen...
  [naar artikel]
 14. Eli Iserbyt is nu ook de beste in Bern en pakt drie op drie in Wereldbeker (20/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Het sprookje van Eli Iserbyt dit veldritseizoen blijft duren. De renner van Pauwels Sauzen-Bingoal won na zijn twee Wereldbekerzeges in de Verenigde Staten nu ook de derde manche in het Zwitserse Bern. Halfweg wedstrijd reed hij van iedereen weg, meteen zijn vijfde zege van het seizoen. Belgisch kampioen Toon Aerts (gisteren nog winnaar in Boom) werd tweede, Michael Vanthourenhout derde.
  [naar artikel]
 15. Drie op drie voor Iserbyt in de Wereldbeker (20/10/2019 - Metro)
  Eli Iserbyt heeft na de Wereldbekers in de Verenigde Staten ook de derde manche in Bern op zijn naam gezet. De kopman van Pauwels Sauzen-Bingoal toonde zich de sterkste in de slotfase en soleerde naar de zege, voor Toon Aerts (Telenet Baloise Lions) en zijn ploegmaat Michael Vanthourenhout. Iserbyt verstevigt ook zijn leidersplaats in het klassement. De cross in Bern was dit jaar geen ‘vliegmeeting’, zoals Quinten Hermans het vooraf verwoordde, maar een “lastige wedstrijd met modder, diepe sporen en veel technische passages waar je recht houden de voornaamste opdracht was”. Iserbyt, gisteren niet gestart in Boom, nam een blitzstart en dook als eerste het veld in, gevolgd door Tim Merlier, Quinten Hermans en Michael Vanthourenhout. De West-Vlaming nam de koppositie met veel vertrouwen en stond die anderhalve ronde niet af. Door dat hoge tempo kregen we na de eerste ronde vier leiders: Iserbyt, Vanthourenhout, Hermans en Lars Van der Haar, op acht seconden volgde een groepje met onder meer Toon Aerts, Joris Nieuwenhuis en Laurens Sweeck. De Belgische kampioen wist dat hij daar niet te lang mocht talmen en schoof op naar de eerste groep in ronde twee, wat later nam Hermans ook de koppositie over van Iserbyt en hield hij het tempo hoog. Bij het ingaan van de derde ronde kregen we dezelfde leiders als voorheen, met daar dus ook Toon Aerts bij. Sweeck en Corné van Kessel gaven negen seconden prijs. Sweeck slaagde er niet in het kloofje te dichten en toen hij daarna door een schuiver net zoals gisteren problemen kreeg met zijn schoen, viel hij helemaal terug. Vooraan was het te doen en Michael Vanthourenhout nam even het commando in de derde ronde, maar het pak van vijf bleef bij elkaar. Tot Eli Iserbyt in de vierde van acht rondes stevig doortrok. Hij sloeg een klein kloofje, amper drie seconden, en hoewel Toon Aerts alles uit de kast haalde, wist hij dat gaatje niet te dichten. Halfweg cross en Iserbyt snelde door aan de finish met zes seconden bonus op Aerts, die Vanthourenhout en Hermans weer zag aansluiten. Met drie in de achtervolging dus en toen Vanthourenhout in de vijfde ronde zag dat zijn twee Telenet-Baloisegezellen het lastig hadden, reed hij weg bij hen en ging hij alleen op zoek naar zijn ploegmaat. De West-Vlaming speelde een beetje alles of niets, naderde tot op zeven seconden bij het indraaien van de zesde ronde, terwijl Aerts en Hermans toen al 16 tellen moesten prijsgeven, maar moest uiteindelijk zijn inspanning bekopen. Het duo van Sven Nys keerde terug bij Vanthourenhout, er volgde een spannende strijd om plek twee en drie, want Iserbyt verzwakte niet en bouwde zijn voorsprong uit. Hij ging de slotronde in met 39 seconden bonus. In die laatste ronde had Aerts nog verschillende versnellingen in de benen en ontdeed hij zich eerst van Hermans, later ook van Michael Vanthourenhout. Aerts tweede dus op 35 seconden van winnaar Iserbyt, Vanthourenhout derde op 44 tellen. Hermans is vierde, Van der Haar vijfde. Iserbyt verstevigt zijn leiderstrui in het klassement en telt nu 240 punten, 30 meer dan Toon Aerts. Vanthourenhout staat derde met 178 punten. bron: Belga Het bericht Drie op drie voor Iserbyt in de Wereldbeker verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 16. Michael Vanthourenhout wint Berencross na knappe solo (05/10/2019 - Metro)
  Michael Vanthourenhout (Pauwels Sauzen-Bingoal) heeft de Berencross in het West-Vlaamse Meulebeke gewonnen. De 25-jarige haalde het na een solo die hij had opgezet voor halfcross van zijn teamgenoot Eli Iserbyt. Belgisch kampioen Toon Aerts vervolledigde het podium. Daan Soete finishte als vierde. Michael Vanthourenhout won eerder al in het Franse Vittel en pakte in de Berencross zijn tweede zege van het seizoen. Corné van Kessel trok als eerste het veld in, maar de Nederlander werd snel opzijgezet door Daan Soete die zo als eerste de trap mocht opstuiven. In zowat de 25e positie stokte het daar helemaal en werd de rest van het pak lange tijd opgehouden. Soete bleef al lopend de koppositie behouden in de zandbak, terwijl achter hem de Nederlander Lars van der Haar enkele plaatsen kon opschuiven door als eerste al rijdend door de zandpartij te klieven. Eli Iserbyt trok in de tweede ronde fors door en pakte snel zowat 10 meter op de rest. De thuisrijder verslikte zich echter op de balkjes, kwam ten val en bezeerde zich aan de linkerdij. Iserbyt zakte zo terug waardoor Aerts en Vanthourenhout plots een voorgift kregen. Wat verderop dikte de kopgroep aan tot zes eenheden. Dat waren Toon Aerts, Quinten Hermans, Jim Aernouts, Daan Soete, Michael Vanthourenhout en de Nederlander Corné van Kessel. Eli Iserbyt volgde met Nicolas Cleppe op 10 seconden van de leiders. Nog voor halfcross ontbond Michael Vanthourenhout zijn duivels en trok hij alleen in de aanval toen zijn ploegmakker Iserbyt bij het groepje met Belgisch kampioen Toon Aerts aansluiting vond. Aerts ging in de achtervolging op Vanthourenhout, maar kreeg Iserbyt mee als waakhond. Met nog twee ronden voor de boeg reed Vanthourenhout vijftien seconden voor het tweetal. Daan Soete volgde op een halve minuut, terwijl Corné van Kessel al 40 seconden moest goed maken. Iserbyt ontdeed zich nog van Toon Aerts en begon aan de slotronde met een achterstand van 10 seconden op Michael Vanthourenhout. Laatstgenoemde kwam echter niet meer in de problemen en haalde het zo voor zijn ploegmakker. Michael Vanthourenhout volgt daarmee de dit jaar afwezige Mathieu van der Poel op als eindlaureaat van de Berencross. Bron: Belga   Het bericht Michael Vanthourenhout wint Berencross na knappe solo verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 17. WB veldrijden – Uitslag en klassement Wereldbekermanche Waterloo (25/09/2017 - Metro)
  De uitslag en het klassement van de Wereldbekercross Waterloo (VS) bij de eliterenners en beloften van zondag (54 deelnemers): 1. Mathieu Van der Poel (Ned/Beobank-Corendon) in 1u06:59 2. Corné van Kessel (Ned) op 0:33 3. Daan Soete 4. Michael Vanthourenhout 0:38; 5. Tim Merlier 0:44; 6. Kevin Pauwels 0:49; 7. Wout Van Aert 0:53; 8. Toon Aerts 1:00; 9. Quinten Hermans 1:09; 10. Tom Meeusen 1:15; 11. Eli Iserbyt 1:16; 12. Steve Chainel Fra) 1:29; 13. Michael Boros (TSj) 1:40; 14. Vincent Baestaens 1:52; 15. Dieter Vanthourenhout 1:56; 16. Wietse Bosmans 2:00; 17. Lars van der Haar (Ned) 2:04; 18. Stephen Hyde (VSt) 2:10; 19. Jim Aernouts 2:15; 20. Jens Adams 2:20; 21. Laurens Sweeck 2:24; 25. Thijs Aerts 3:00; 30. Gianni Vermeersch 4:07; 35. Rob Peeters 4:52; 46. Diether Sweeck op 1 ronde Stand Wereldbeker na de tweede manche 1. Mathieu Van der Poel (Ned/Beobank-Corendon) 160 punten 2. Michael Vanthourenhout 110 3. Kevin Pauwels 110 4. Corné van Kessel (Ned) 109; 5. Quinten Hermans 109; 6. Daan Soete 105; 7. Laurens Sweeck 100; 8. Toon Aerts 94; 9. Tim Merlier 89; 10. Lars van der Haar (Ned) 89; 11. Wout Van Aert 85; 12. Michael Boros (Tsj) 82; 13. Jens Adams 73; 14. Dieter Vanthourenhout 71; 15. Jim Aernouts 70; 16. Steve Chainel (Fra) 68; 17. Gianni Vermeersch 67; 18. Eli Iserbyt 65; 19. Marcel Meisen (Dui) 63; 20. Stephen Hyde (VSt) 61; ¿; 24. Vincent Baestaens 54; 26. Wietse Bosmans 49; 27. Rob Peeters 47; 29. Thijs Aerts 45; 31. Tom Meeusen 42; 34. Diether Sweeck 38 bron: Belga
  [naar artikel]
 18. UITSLAG KOPPENBERGCROSS. Eli Iserbyt soleert naar overwinning voor Van der Haar en Aerts (31/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Eli Iserbyt (Pauwels Sauzen-Bingoal) heeft zaterdag de Koppenbergcross gewonnen, de eerste manche van de nieuwe X2O Badkamers Trofee. De West-Vlaming reed halfweg koers weg van Toon Aerts, Lars van der Haar, Quinten Hermans en Michael Vanthourenhout. Van dit viertal werd Van der Haar uiteindelijk tweede, voor Toon Aerts.
  [naar artikel]
 19. Vanthourenhout kiest voor Quinten Hermans als zevende man op het WK (20/01/2020 - Metro)
  Bondscoach Sven Vanthourenhout heeft deze middag in de bondsgebouwen in Tubeke zijn zevenkoppige selectie bekendgemaakt voor het WK veldrijden in het Zwitserse Dübendorf (1-2 februari). Als zevende man verkiest Vanthourenhout Quinten Hermans boven Gianni Vermeersch. De andere verwachte namen die de Belgische kleuren zullen verdedigen, zijn Belgisch kampioen Laurens Sweeck, Wout van Aert, Eli Iserbyt, Toon Aerts, Tim Merlier en Michael Vanthourenhout. Vorig jaar, op het WK in het Deense Bogense, kwam er voor ons land slechts één gouden medaille uit de bus. Die was voor Sanne Cant bij de vrouwen elite. Bij de mannen elite ging de wereldtitel naar het Nederlandse fenomeen Mathieu van der Poel, zilver was voor Van Aert en brons voor toenmalig Belgisch kampioen Toon Aerts. Iserbyt sloot zijn carrière bij de beloften af met brons achter Tom Pidcock. Bij de junioren ging het zilver naar Witse Meeussen en het brons naar Ryan Cortjens, met ook nog een eervolle vermelding voor de vierde plaats van eerstejaars Thibau Nys. In totaal kwam België zo op zes medailles: één keer goud, drie keer zilver en twee keer brons. bron: Belga Het bericht Vanthourenhout kiest voor Quinten Hermans als zevende man op het WK verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 20. LIVE. Vanthourenhout springt weg uit kopgroep met Van Aert en co, Iserbyt gaat in achtervolging (29/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Gisteren was het veldritpeloton nog aan de slag in het West-Vlaamse Kortrijk, vandaag crossen Van Aert en co al in het Tsjechische Tabor. Onder anderen Van Aert, Iserbyt en Aerts reisden afgelopen nacht met een privéjet naar Praag, net als bondscoach Sven Vanthourenhout en Sanne Cant. Wie wint de eerste manche van de Wereldbeker bij de vrouwen en de mannen? Op deze pagina volgt u het LIVE.
  [naar artikel]
 21. LIVE. Vanthourenhout springt weg uit groep met Van Aert en co, Iserbyt gaat in achtervolging (29/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Gisteren was het veldritpeloton nog aan de slag in het West-Vlaamse Kortrijk, vandaag crossen Van Aert en co al in het Tsjechische Tabor. Onder anderen Van Aert, Iserbyt en Aerts reisden afgelopen nacht met een privéjet naar Praag, net als bondscoach Sven Vanthourenhout en Sanne Cant. Wie wint de eerste manche van de Wereldbeker bij de vrouwen en de mannen? Op deze pagina volgt u het LIVE.
  [naar artikel]
 22. LIVE. Iserbyt komt bij Vanthourenhout, Aerts en Van Aert in achtervolging (29/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Gisteren was het veldritpeloton nog aan de slag in het West-Vlaamse Kortrijk, vandaag crossen Van Aert en co al in het Tsjechische Tabor. Onder anderen Van Aert, Iserbyt en Aerts reisden afgelopen nacht met een privéjet naar Praag, net als bondscoach Sven Vanthourenhout en Sanne Cant. Wie wint de eerste manche van de Wereldbeker bij de vrouwen en de mannen? Op deze pagina volgt u het LIVE.
  [naar artikel]
 23. KIJK LIVE. Iserbyt komt ten val in Berencross, Vanthourenhout op kop (05/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag staat in Meulebeke de tweede manche van de Ethias Cross op het programma. Is man in vorm Eli Iserbyt weer een maatje te groot voor de...
  [naar artikel]
 24. LIVE. Van Aert en co zijn eraan begonnen in Tabor, wie wint eerste Wereldbekermanche? (29/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Gisteren was het veldritpeloton nog aan de slag in het West-Vlaamse Kortrijk, vandaag crossen Van Aert en co al in het Tsjechische Tabor. Onder anderen Van Aert, Iserbyt en Aerts reisden afgelopen nacht met een privéjet naar Praag, net als bondscoach Sven Vanthourenhout en Sanne Cant. Wie wint de eerste manche van de Wereldbeker bij de vrouwen en de mannen? Op deze pagina volgt u het LIVE.
  [naar artikel]
 25. Vanthourenhout wint na pech in Kortrijk wél in Tabor, Van Aert derde (29/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Michael Vanthourenhout heeft in Tabor z'n tweede zege van het seizoen geboekt. De West-Vlaming van Pauwels Sauzen-Bingoal haalde het in Tsjechië voor ploegmaat Eli Iserbyt en is ook de eerste leider in de Wereldbeker. Wout van Aert reed een goed slot en mocht net als gisteren in Kortrijk als derde mee op het podium.
  [naar artikel]
 26. Eli Iserbyt demonstreert in Iowa: tweede WB-zege van het seizoen en nog steviger leider (17/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Na eerdere manches in Waterloo en Fayetteville stond zondagavond in Iowa City de derde van drie Amerikaanse WB-manches veldrijden op het programma. Na eerdere zeges voor Eli Iserbyt en Quinten Hermans ging de zege opnieuw naar Iserbyt die zijn leidersplaats in de wereldbeker flink verstevigd. Quinten Hermans ging in de fout op de balkjes en verloor kostbare punten.
  [naar artikel]
 27. Vanthourenhout wint na pech in Kortrijk wél in Tabor, Van Aert opnieuw derde (29/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Michael Vanthourenhout heeft in Tabor z'n tweede zege van het seizoen geboekt. De West-Vlaming van Pauwels Sauzen-Bingoal haalde het in Tsjechië voor ploegmaat Eli Iserbyt en is ook de eerste leider in de Wereldbeker. Wout van Aert reed een goed slot en mocht net als gisteren in Kortrijk als derde mee op het podium.
  [naar artikel]
 28. Iserbyt demonstreert, Hermans verliest dure punten op balkjes (18/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Woensdag in Fayetteville moest hij Quinten Hermans voor zich dulden, maar in Iowa was Eli Iserbyt net als een week eerder in Waterloo de sterkste. De West-Vlaming verstevigde zo zijn leidersplaats in de wereldbeker. Hermans verloor kostbare punten na een fout op de balkjes.
  [naar artikel]
 29. Eli Iserbyt afgevoerd na zware valpartij in Heusden-Zolder (26/12/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Brute pech voor Eli Iserbyt op tweede kerstdag. De Europese kampioen kwam tijdens de Wereldbekermanche in Heusden-Zolder lelijk ten val en moest daardoor de strijd staken. Iserbyt werd van het parcours gedragen en is afgevoerd met een ziekenwagen.
  [naar artikel]
 30. Hermans is sterkste belofte in Flandriencross, Iserbyt en Toupalik mee op podium (27/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Quinten Hermans (Telenet Fidea Lions) heeft de Flandriencross in Hamme gewonnen bij de beloften. De Europese kampioen haalde het voor Eli Iserbyt
  [naar artikel]
 31. Sweeck staat deel van BK-premie af aan Iserbyt en Vanthourenhout: “Wat zij deden, was ook mooi” (13/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Jurgen Mettepenningen kreeg vanmorgen een berichtje. “Ik deel mijn BK-premie met Eli Iserbyt en Michael Vanthourenhout”, liet kersvers Belgisch...
  [naar artikel]
 32. Eli Iserbyt is Europees kampioen veldrijden, Vanthourenhout en Van der Haar mee op het podium (08/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Eli Iserbyt heeft z’n favorietenstatus op het EK veldrijden in Rosmalen verzilverd. Onze 23-jarige landgenoot was na een snelle wedstrijd de betere van Michael Vanthourenhout. Lars van der Haar werd derde.
  [naar artikel]
 33. Superprestige-leider Eli Iserbyt afgevoerd na zware valpartij in Heusden-Zolder (26/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  Brute pech voor Eli Iserbyt op tweede kerstdag. De Europese kampioen kwam tijdens de Wereldbekermanche in Heusden-Zolder lelijk ten val en moest daardoor de strijd staken. Iserbyt werd van het parcours gedragen en is afgevoerd met een ziekenwagen.
  [naar artikel]
 34. Looienaar Hermans wint Ethias Cross in Eeklo (13/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  Looienaar Quinten Hermans heeft, bij afwezigheid van Van der Poel en Van Aert, de Ethias Cross in Eeklo gewonnen. Hij reed halfweg de cross weg van de concurrentie. Toon Aerts finishte als tweede, Europees kampioen Eli Iserbyt werd derde.
  [naar artikel]
 35. Superprestige Gavere: Eli Iserbyt pakt zege bij de beloften (13/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  De Superprestigecross bij de beloften in Gavere is een tweestrijd geworden tussen wereldkampioen Eli Iserbyt en Europees kampioen Quinten Hermans. Iserbyt (Marlux-Napoleon Games) trok uiteindelijk in de slotronde het laken naar zich toe, Hermans moest genoegen nemen met de dichtste ereplaats maar blijft wel leider in de tussenstand.
  [naar artikel]
 36. Iserbyt wint in z’n achtertuin, Van Aert meteen op het podium bij rentree in het veld: “Ik had hier op voorhand voor getekend” (28/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Eli Iserbyt heeft de tweede editie van de Urban Cross in Kortrijk gewonnen. De Europese kampioen haalde het in eigen streek voor Lars van der Haar. Wout van Aert werd bij z’n rentree in het veld meteen derde. Michael Vanthourenhout leek op weg naar de zege, maar hij reed lek toen hij een riante voorsprong had.
  [naar artikel]
 37. Iserbyt wint in z’n achtertuin, Van Aert meteen op het podium bij rentree in het veld: “Ik had hier op voorhand voor getekend” (28/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Eli Iserbyt heeft de tweede editie van de Urban Cross in Kortrijk gewonnen. De Europese kampioen haalde het in eigen streek voor Lars van der Haar. Wout van Aert werd bij z’n rentree in het veld meteen derde. Michael Vanthourenhout leek op weg naar de zege, maar hij reed lek toen hij een riante voorsprong had.
  [naar artikel]
 38. Sterke Iserbyt viert feest in eerste Wereldbekermanche in Iowa (14/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Eli Iserbyt heeft de eerste Wereldbekermanche in Iowa gewonnen. De 21-jarige West-Vlaming van Pauwels Sauzen-Bingoal rekende af met Belgisch...
  [naar artikel]
 39. Eli Iserbyt wint vierde Wereldbekermanche van het seizoen in Nommay na fantastisch duel met Toon Aerts (19/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Eli Iserbyt heeft in het Oost-Franse Nommay zijn vierde Wereldbekermanche van het seizoen gewonnen. De Bavikhovenaar klopte Toon Aerts na een bijzonder leuk duel. Aerts blijft wel leider in het klassement: als hij volgende week in Hoogerheide in de top 11 finisht, is hij opnieuw eindwinnaar. Kersvers Belgisch kampioen Laurens Sweeck werd derde.
  [naar artikel]
 40. Eli Iserbyt wint vierde Wereldbekermanche van het seizoen in Nommay na fantastisch duel met Toon Aerts (19/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Eli Iserbyt heeft in het Oost-Franse Nommay zijn vierde Wereldbekermanche van het seizoen gewonnen. De Bavikhovenaar klopte Toon Aerts na een bijzonder leuk duel. Aerts blijft wel leider in het klassement: als hij volgende week in Hoogerheide in de top 11 finisht, is hij opnieuw eindwinnaar. Kersvers Belgisch kampioen Laurens Sweeck werd derde.
  [naar artikel]
 41. Iserbyt voorzichtig over favorietenrol BK: “Vandaag was geen maatstaf” - Vanthourenhout: “Ik ben een underdog” (05/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Op Mathieu van der Poel stond er ook in de DVV-cross van Brussel geen maat, terwijl Eli Iserbyt met een tweede stek de beste papieren lijkt te...
  [naar artikel]
 42. Vanthourenhout soleert naar zege in Berencross in Meulebeke, Iserbyt tweede na valpartij (05/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Michael Vanthourenhout heeft de Ethias Cross in Meulebeke gewonnen. De 25-jarige renner van Pauwels Sauzen-Bingoal reed in het eerste deel van de...
  [naar artikel]
 43. Quinten Hermans wint Trek CX Cup in Waterloo (22/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Quinten Hermans (Telenet-Fidea Lions) heeft vrijdag de Trek CX Cup in het Amerikaanse Waterloo gewonnen, dat is een voorbereidingswedstrijd op de Wereldbekerwedstrijden veldrijden in de Verenigde Staten.
  [naar artikel]
 44. Van Aert meteen op het podium bij rentree in het veld, Iserbyt wint in z’n achtertuin na leuke cross in Kortrijk (28/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Eli Iserbyt heeft de tweede editie van de Urban Cross in Kortrijk gewonnen. De Europese kampioen haalde het in eigen streek voor Lars van der Haar. Wout van Aert werd bij z’n rentree in het veld meteen derde. Michael Vanthourenhout leek op weg naar de zege, maar hij reed lek toen hij een riante voorsprong had.
  [naar artikel]
 45. LIVE. Van der Poel mee vooraan, Iserbyt deelt kwakje uit aan Hermans (12/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag maakt Mathieu van der Poel zijn langverwachte rentree in het veld. De wereldkampioen is na een rustpauze klaar om er in Antwerpen weer in te vliegen. Eeuwige rivaal Wout van Aert ontbreekt op de deelnemerslijst, maar met onder meer Eli Iserbyt, Toon Aerts en Michael Vanthourenhout oogt de concurrentie voor MVDP zeker niet min. Op deze pagina volgt u de Scheldecross vanop de eerste rij.
  [naar artikel]
 46. Iserbyt verzilvert favorietenstatus en is Europees kampioen veldrijden, Vanthourenhout en Van der Haar mee op het podium (08/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Eli Iserbyt heeft z’n favorietenstatus op het EK veldrijden in Rosmalen verzilverd. Onze 23-jarige landgenoot was na een snelle wedstrijd de betere van Michael Vanthourenhout. Lars van der Haar werd derde.
  [naar artikel]
 47. Ook Eli Iserbyt past voor WB-cross in Hoogerheide (21/01/2017 - Sporza)
  Na Wout van Aert laat ook Eli Iserbyt de Wereldbekermanche in Hoogerheide schieten. Iserbyt, die geen uitzicht meer heeft op de eindzege bij de beloften, traint liever in Spanje.
  [naar artikel]
 48. Europees kampioen Eli Iserbyt zet veldritseizoen perfect in met zege in Rapencross Lokeren (11/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Eli Iserbyt (Pauwels Sauzen - Bingoal) heeft zaterdagavond de Rapencross in Lokeren gewonnen, de start van het nieuwe veldritseizoen. In afwezigheid van toppers als Wout van Aert en Mathieu van der Poel soleerde Iserbyt naar de zege. Lars van der Haar werd tweede, Michael Vanthourenhout vervolledigde het podium.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.