Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 October 2021
22:04 uur

Mama Axelle voelt zich machteloos in ‘Axel Gaat Binnen’: “Ik kan dit niet oplossen”

Het Laatste Nieuws

13/10/2021 - 22:56

Axel Daeseleire trekt in ‘Axel Gaat Binnen’ naar de kinderafdeling van het Universitair Ziekenhuis van Antwerpen. Eén van de vele straffe ouders die Axel ontmoet in het UZA is de mama van Axelle. Ze vertelt open over haar frustraties, angsten en het gevoel van machteloosheid. Zelf niks kunnen doen om de ziekte van haar dochter te genezen vindt ze verschrikkelijk.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Axelle uit Axel Gaat Binnen (VTM) krijgt elke vrijdag chemo: “Weinig specialisten zagen dit soort kanker bij een jong kind” (14/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Hoe zou het zijn met de kleine Axelle (4)? Bij het Antwerpse meisje, woensdag te zien in Axel Gaat Binnen, werd een extreem grote tumor verwijderd. De wekelijkse chemokuren blijven echter duren. “Voorlopig gaat het goed en we leven op hoop. Maar we zijn er nog lang niet”, zegt mama Samira.
  [naar artikel]
 2. ‘The Best Of Axelle Red’: “Mijn emoties namen het over” (28/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  In ‘The Best Of’ op VTM toont Axelle Red (53) zich van een andere kant. “Ik kan er niet goed tegen als mensen wenen op tv”, zegt ze, “maar nu ben ik een van hen.”
  [naar artikel]
 3. Vrienden, collega’s en ex schetsen hoe ‘übermacho’ Axel Daeseleire écht is: “Ik was alleszins niet de enige vrouw in zijn leven” (09/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Van motard Ben in ‘Flikken’ over Franky Leemans in ‘Team Spirit’ tot Jan Verplancke in ‘Matroesjka’s’. Axel Daeseleire (52) heeft de meest stoere rollen op z’n palmares staan. Maar in de herfst van z’n carrière weet hij vooral te charmeren door z’n gevoelige kant te tonen in ‘Axel Gaat Binnen’. “Axel mag z’n macho-imago graag cultiveren, maar in feite heeft hij een heel klein hartje”, klinkt het in zijn omgeving. “Maar het is wel meer dan eens gebeurd dat hij ons wakker hield met een polonaise met z’n gezelschap in de vroege uurtjes.”
  [naar artikel]
 4. Achter de schermen van ‘Axel gaat binnen’: “Toen die vrouw brak voor de camera, stonden we allemaal te huilen” (17/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Dat Axel Daeseleire een ‘pateeke’ is, ­weten tv- en filmkijkers al langer. Dat onder die ruwe bolster een blanke pit schuilgaat, was minder evident. Tot daar ‘Axel gaat binnen’ was, het human interest-programma waarin de acteur al eens in zijn peperkoeken hart laat kijken. Maar hoe écht is het allemaal? Valt Axel inderdaad onvoorbereid binnen op de plekken die hij aandoet? En hoe is hij achter de schermen? “Hij heeft altijd een voorraad koeken en chips mee.”
  [naar artikel]
 5. Axel ontdekt (even) hoe leven met tunnelzicht voelt: “Dit is echt vermoeiend” (14/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond gaat het tweede seizoen van ‘Axel Gaat Binnen’ van start. In de reeks gaat Axel Daeseleire binnen op bijzondere plaatsen waar de deuren normaal gezien gesloten blijven. Deze avond leeft hij 5 dagen en 4 nachten mee op het ritme van zijn medebewoners in een blindeninstituut.
  [naar artikel]
 6. Martine vertelt in ‘Axel Gaat Binnen’ over ongeval dat haar blind maakte: “Ze hebben allebei m’n ogen moeten verwijderen” (15/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Aan pakkende getuigenissen geen gebrek in de eerste aflevering van ‘Axel Gaat Binnen’ woensdagavond. Axel Daeseleire (52) verbleef vijf dagen in een blindeninstituut en ontmoette er verschillende bijzondere bewoners. Vooral het verhaal van Martine was erg pakkend.
  [naar artikel]
 7. Stijn vertelt een heftig verhaal in ‘Axel Gaat Binnen’: “Ongeval redde mijn leven” (19/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Axel Daeseleire verblijft 5 dagen en 4 nachten op plaatsen waar je normaal gezien niet zomaar kan verblijven. Vanavond trekt hij in ‘Axel Gaat Binnen’ naar een zorgboerderij. Daar ontmoet hij de 27-jarige Stijn die hem een aangrijpend verhaal vertelt.
  [naar artikel]
 8. Axel Daeseleire geeft zich bloot tijdens therapie in ‘Axel Gaat Binnen’: “Ik heb me dikwijls alleen gevoeld” (21/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Axel Daeseleire gaat 5 dagen binnen in psychiatrisch ziekenhuis Asster. Hij neemt deel aan de therapie en laat zijn emoties de vrije loop.
  [naar artikel]
 9. Axel smijt zich in de fitness in een nieuwe aflevering van 'Axel Gaat Binnen’ (28/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In een nieuwe aflevering van ‘Axel Gaat Binnen’ gaat Axel Daeseleire (52) vijf dagen binnen in het Zeepreventorium in De Haan. Daar leert hij enkele dappere jongeren kennen en samen wagen ze zich aan een stevige work-out in de fitness.
  [naar artikel]
 10. Ontroerend gesprek tussen Axel en George in ‘Axel Gaat Binnen’: “Ik ben ongelukkig” (05/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Axel Daeseleire verblijft 5 dagen en 4 nachten op plaatsen waar je normaal gezien niet zomaar kan verblijven. Deze week heeft Axel een ontroerend mooi gesprek met George die in een luxerusthuis verblijft.
  [naar artikel]
 11. Axel Daeseleire over verblijf in psychiatrisch centrum: “Ik beleef het mee, met alle gevolgen van dien voor mezelf” (22/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Axel bezoekt in ‘Axel Gaat Binnen’ het grootste psychiatrisch centrum van België, Asster in Sint-Truiden. Hij verblijft er enkele dagen tussen patiënten die kampen met angst- en persoonlijkheidsstoornissen en vaak last hebben van een depressie. De periode daar was ook voor hem zwaar: “Je smijt jezelf dus wordt ook je eigen persona geraakt”.
  [naar artikel]
 12. ‘Cupido' Axel Daeseleire springt in ‘Axel Gaat Binnen’ in de bres voor verliefde Karel (20/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘Axel Gaat Binnen’ leeft Axel Daeseleire 5 dagen mee op zorgboerderij Hoge Dries in Tongeren. Daar worden mensen met een verstandelijke beperking begeleid worden. Hij ontmoet er het verliefde koppeltje Luc en Bianca, en Karel, wiens partner op bezoek komt.
  [naar artikel]
 13. Axel Daeseleire heeft duidelijke boodschap voor alle pesters: “Moeten eens goed in de spiegel kijken” (29/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Axel Daeseleire ontmoet in ‘Axel Gaat Binnen’ een paar straffe en moedige jongeren in het Zeepreventorium. Wat jammer genoeg vaak terugkomt in de gesprekken die hij met hen voert, is dat ze allemaal ooit gepest werden.
  [naar artikel]
 14. “Als u gegijzeld wordt, mag u op deze knop duwen”: de eerste beelden van ‘Axel Gaat Binnen’ (25/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Nieuw op VTM dit najaar: ‘Axel Gaat Binnen’, een reeks waarin Axel Daeseleire zich in elke aflevering 5 dagen laat opsluiten op een uitzonderlijke...
  [naar artikel]
 15. Jani Kazaltzis gaat het nieuwe seizoen van ‘Blind Gekocht’ presenteren: “Bij de verbouwing van mijn huis heb ik anderhalf jaar in het stof gewoond ” (17/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Terug van (eventjes) weggeweest. Na een wat luwere periode keert Jani Kazaltzis volgend voorjaar terug door de grote poort als presentator van ‘Blind Gekocht’. “Er dienden nogal wat collega’s zich aan, dus het is lief dat ze aan me denken”, zegt de stylist die zich na de breuk met z’n vriend opnieuw prima in zijn vel voelt. “We horen elkaar nog regelmatig als vrienden.”
  [naar artikel]
 16. Jani Kazaltzis presenteert nieuw seizoen ‘Blind Gekocht’: “Ik heb anderhalf jaar in het stof gewoond ” (17/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Terug van (eventjes) weggeweest. Na een wat luwere periode keert Jani Kazaltzis volgend voorjaar terug door de grote poort als presentator van ‘Blind Gekocht’. “Er dienden nogal wat collega’s zich aan, dus het is lief dat ze aan me denken”, zegt de stylist die zich na de breuk met z’n vriend opnieuw prima in zijn vel voelt. “We horen elkaar nog regelmatig als vrienden.”
  [naar artikel]
 17. Verlamde Sara-Fien (19) getuigt emotioneel in ‘Axel Gaat Binnen’: “Voor mij hoefde het niet meer” (07/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Voor ‘Axel Gaat Binnen’ van deze week verblijft Axel Daeseleire (51) vijf dagen in het revalidatiecentrum van het UZ Gent en leeft er mee op het...
  [naar artikel]
 18. Vooruit-schepen Axel Weydts neemt ‘stuk nazicrapuul’ aan adres Tom Van Grieken niet terug: “Taalgebruik Vlaams Belang is net zoals dat van fascisten” (14/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Stuk nazicrapuul’. Zo haalde Kortrijks schepen Axel Weydts (Vooruit) begin september op Twitter uit naar nationaal Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken. Vlaams Belang kaartte de kwestie nu op de gemeenteraad in Kortrijk aan. Maar burgemeester Ruth Vandenberghe gaf geen krimp: “Het is hier ‘CSI: Miami’ niet.” Axel Weydts reageerde recent op Facebook: “Ik twijfel oprecht of ik de juiste stijl hanteerde. Maar de methodes en het taalgebruik van Vlaams Belang zijn exact dezelfde zoals de fascisten gebruikten in de donkerste periode van onze geschiedenis.”
  [naar artikel]
 19. Queen Elizabeth slaat ‘Oldie of the Year’-award af: “Je bent zo oud als je je voelt” (20/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De organisator van ‘The Oldie of the Year’-award dacht Queen Elizabeth met haar aanstaande platinajubileum als monarch te onderscheiden, maar de 95-jarige koningin heeft ‘beslist maar vriendelijk’ bedankt voor de eer. De reden? Ze denkt niet dat ze aan de criteria voldoet. “Je bent zo oud als je je voelt.”
  [naar artikel]
 20. Veerle Malschaert uit ‘De Twaalf’ voelt zich soms eenzaam als alleenstaande mama: “Gescheiden ouders blijven vaak in de kou staan” (01/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik wil een lief.” Dat stelt Veerle Malschaert (44), nu te zien als jurylid in ‘De Twaalf’, onomwonden in haar comedyshow ‘Deel Mij’. Maar tussen...
  [naar artikel]
 21. Merel en ‘Thuis’-actrice Daphne voeden hun kroost genderneutraal op. “Maar m’n zoon gaat niet in een jurk naar school” Een pedagoog licht toe (21/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Bij kledingwinkel JBC spreken ze niet meer van ‘meisjes’ en ‘jongens’, en ook bekende ouders als prins Harry en Meghan voeden hun kinderen genderneutraal op. Mama’s Daphne (33) en Merel (36) doen het ook allebei al een paar jaar, op hun eigen manier en met vallen en opstaan. “Mijn kinderen leren dat ze kunnen doen en zijn wat ze willen”, zegt Daphne. “Bij mijn zoon vind ik het wel wat moeilijker dan bij mijn dochter”, zegt Merel. Pedagoog Pedro De Bruyckere bespreekt de voordelen en valkuilen van een genderneutrale opvoeding. “Het is een enorm moeilijke uitdaging.”
  [naar artikel]
 22. Vooruit-schepen Axel Weydts nadat hij Tom Van Grieken ‘stuk nazicrapuul’ noemde: “Taalgebruik van Vlaams Belang net zoals fascisten, we zijn niet meer ver van nazi-retoriek” (14/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Stuk nazicrapuul’. Zo haalde Kortrijks schepen Axel Weydts (Vooruit) begin september op Twitter uit naar nationaal Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken. Vlaams Belang kaartte de kwestie nu op de gemeenteraad in Kortrijk aan. Maar burgemeester Ruth Vandenberghe gaf geen krimp: “Het is hier ‘CSI: Miami’ niet.” Axel Weydts reageerde recent op Facebook: “Ik twijfel oprecht of ik de juiste stijl hanteerde. Maar de methodes en het taalgebruik van Vlaams Belang zijn exact dezelfde zoals de fascisten gebruikten in de donkerste periode van onze geschiedenis.”
  [naar artikel]
 23. Axel Daeseleire gaat binnen in een blinden-instituut: “Ik denk dat ik me lang depressief zou voelen" (15/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe gaat het leven eraan toe in een blindeninstituut? Die vraag staat centraal in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van 'Axel Gaat Binnen'. “Je zicht verliezen, da’s één van de meest verschrikkelijke dingen die je kan meemaken”, vindt presentator Axel Daeseleire (52). Al viel één ding hem meteen op: iedereen staat er heel positief in het leven. "Zoveel veerkracht en joie de vivre. Ongelofelijk."
  [naar artikel]
 24. Pakkende getuigenis in ‘Axel gaat Binnen’: “Op mijn 17de gebruikte ik elke dag speed, vandaag hoor ik nog altijd stemmen” (28/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond zien we in ‘Axel gaat Binnen’ beelden van zijn bezoek aan het afkickcentrum in Sleidinge. Axel sprokkelt er levensverhalen op de...
  [naar artikel]
 25. Jani Kazaltzis presenteert nieuw seizoen ‘Blind Gekocht’: “Mijn aanpak zal verschillen van die van Kobe en Dina” (17/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Terug van (eventjes) weggeweest. Na een wat luwere periode keert Jani Kazaltzis volgend voorjaar terug door de grote poort als presentator van ‘Blind Gekocht’, waar hij Kobe Ilsen zal vervangen. “Er dienden nogal wat collega’s zich aan, dus het is lief dat ze aan me denken”, zegt de stylist die zich na de breuk met z’n vriend opnieuw prima in zijn vel voelt. “We horen elkaar nog regelmatig als vrienden.”
  [naar artikel]
 26. Nathalie geeft pakkende getuigenis in ‘Axel gaat Binnen’: “Op mijn 17de gebruikte ik elke dag speed, vandaag hoor ik nog altijd stemmen” (28/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond zien we in ‘Axel gaat Binnen’ beelden van zijn bezoek aan het afkickcentrum in Sleidinge. Axel sprokkelt er levensverhalen op de...
  [naar artikel]
 27. Florence cijferde zichzelf weg voor haar mama: “Ik zei afspraken af zodat ze niet alleen was.” Expert vertelt alles wat je wil weten over ‘codepentie’ (29/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Codependent’ betekent letterlijk ‘medeafhankelijk’, en wie er last van heeft, schuift zijn eigen gevoelens en verlangens opzij ten voordele van iemand anders. Bovendien komt het veel vaker voor dan je zou denken. Psychotherapeute Sarah Hofman geeft tekst en uitleg en somt alarmsignalen op, Florence vertelt hoe zij zich losrukte van haar codepente relatie met haar moeder. “Mijn vriendinnen deden me inzien dat ik mezelf wegcijferde voor het geluk van mama.”
  [naar artikel]
 28. Zware periode dochter Jan Verheyen inspiratie voor ‘Bittersweet Sixteen’: “Die vriendin deed zo ‘venijnig’ dat mama zei: ‘maak er een film van’” (27/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Haar allereerste vakantiejob. Samen op de filmset met papa Jan Verheyen (58) en mama Lien Willaert (45). Met haar eigen scenario en plus. Amper 15 is Anna Verheyen, maar gebeten om met ‘Bittersweet Sixteen’ de eerste Vlaamse higschoolfilm ooit af te leveren. Gebaseerd op haar eigen struggle in de middelbare school. “’Je haar ziet er goed uit, zo valt je dikke neus minder op’. Constànt kreeg ik van die gemene opmerkingen”, vertelt Anna in het eerste interview samen met haar ouders. “Vreselijk is het om je vrolijke dochter in een schim te zien veranderen.”
  [naar artikel]
 29. Emotionele getuigenis over dementie in ‘Axel Gaat Binnen’: “Heel de dag bij haar zijn lukt niet meer” (15/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De emoties laaiden bij momenten hoog op in de derde aflevering van ‘Axel Gaat Binnen’ maandagavond op VTM. Daeseleire (51) verbleef vijf dagen in...
  [naar artikel]
 30. Mama van baby Pia diep ontroerd door nieuwe film ‘Red Sandra’: “Door alle gelijkenissen was ik na 3 minuten al aan het wenen” (20/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ze zit in het eerste kleuterklasje, ze gaat naar de dansles en ze tatert erop los. Niemand die het voor mogelijk hield, maar precies twee jaar nadat Pia Boehnke, die aan de spierziekte SMA lijdt, haar peperdure wondermedicijn kreeg, is het kwetsbare baby’tje van toen een energieke kleuter. In ‘Red Sandra’ - de nieuwe film van Jan Verheyen en z’n vrouw Lien Willaert die donderdag in première gaat - komt ook zo’n verhaal aan bod, en dat laat ook Pia’s mama Ellen (35) en papa Tim (39) niet onberoerd: “De personages hebben precies hetzelfde ervaren als wij. Het was twee keer David tegen Goliath, het kleine gezin tegen de grote farmareus.”
  [naar artikel]
 31. Amy uit ‘K2 zoekt K3’ blikt terug op moeilijke jeugd: “Ik heb al zeven jaar geen contact meer met m’n mama en broers” (19/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “We hadden echt een bepaald gevoel bij haar, en zagen ons al samen in de auto zitten.” En dus kozen Hanne (27) en Marthe (25) in de tweede liveshow van ‘K2 Zoekt K3' ervoor om hun allereerste wildcard uit te delen aan Amy Courtens (25). Een zingende ex-miss met een levensverhaal dat doet denken aan Assepoester. “Ik ben op mijn achttiende alleen gaan wonen, en sindsdien heb ik geen contact meer met met mijn mama en twee broers.”
  [naar artikel]
 32. Amy uit ‘K2 zoekt K3’ blikt terug op moeilijke jeugd: “Ik heb al zeven jaar geen contact meer met m’n mama en broers” (19/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “We hadden echt een bepaald gevoel bij haar, en zagen ons al samen in de auto zitten.” En dus kozen Hanne (27) en Marthe (25) in de tweede liveshow van ‘K2 Zoekt K3' ervoor om hun allereerste wildcard uit te delen aan Amy Courtens (25). Een zingende ex-miss met een levensverhaal dat doet denken aan Assepoester. “Ik ben op mijn achttiende alleen gaan wonen, en sindsdien heb ik geen contact meer met met mijn mama en twee broers.”
  [naar artikel]
 33. BV’s klappen uit de biecht bij Seksuolotte: “Mijn lief moet presteren, het liefst wil ik élke dag van kittekato doen” (20/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Lotte Vanwezemael (27), ook bekend als Seksuolotte, zorgt voor een extra zwoele zomer. Op MNM presenteert ze ‘Summer Love’ én er is ‘Lotte Gaat Diep’: in deze podcast voelt ze BV’s aan de tand over liefde, seks, relaties en vriendschap. Wij verzamelden de meest spraakmakende onthullingen van onder meer Miss België 2020 Celine Van Ouytsel (24), Jamie-Lee Six (23), Ian Thomas (24) en aftredend K3'tje Klaasje Meijer (26). “Nadat ik voor het eerst seks had, dacht ik ‘Is dit het nu?’.”
  [naar artikel]
 34. Heeft chimpansee Chita liefdesverdriet, nu zijn ‘vaste vriendin’ geen nauw contact meer mag zoeken? “Een soort van gemis zal hij zeker voelen” (20/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Dat beest houdt van mij en ik van hem.” Volgens de abonnee van de Zoo die niet langer nauw contact mag hebben met chimpansee Chita is er sprake van wederzijdse ‘liefde’. “Te kort door de bocht”, zegt Sarah Lafaut, curator zoogdieren van ZOO Antwerpen en ZOO Planckendael. “Voor het dier gaat het in deze ‘relatie’ vooral om aandacht, dat is toch nog iets anders dan menselijke liefde.”
  [naar artikel]
 35. Sieg De Doncker krijgt rol in ‘Familie’: “Mijn personage zorgt voor kleine tornado” (05/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Sieg De Doncker, onder meer bekend van de jeugdserie ‘Helden’, gaat meespelen in de VTM-soap ‘Familie’. De presentator en acteur zal binnenkort de rol van Koen Peyskens op zich nemen. Het gaat om een nieuw personage “dat voor een heuse schokgolf zal zorgen”, zo meldt VTM in een persbericht.
  [naar artikel]
 36. Wilk veroverde het hart van An Lemmens in ‘Belgium’s Got Talent’, maar met gemengde gevoelens: “Het was de bedoeling dat mama er wél zou zijn” (08/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Gentse zanger Wilk (41) - Jorg Dhondt - heeft een héél goeie beurt gemaakt in ‘Belgium’s Got Talent’. An Lemmens was al verkocht nog voor hij een noot had gespeeld. En achteraf zei ze: “Dit is het soort muziek waar ik van hou en jij bent het soort man waar ik verliefd op zou kunnen worden.” Mooie complimenten, zeker omdat Wilk met een zelfgeschreven nummer voor zijn mama auditie deed. “Het is echt afschuwelijk om als zoon te weten dat je moeder zo afziet.”
  [naar artikel]
 37. VTM moet dwangsom betalen bij uitzenden van interview met pedofiel in ‘Axel Gaat Binnen’ (07/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  VTM zal vanavond de aflevering van ‘Axel Gaat Binnen’, waarin hij het Forensisch Psychiatrisch Centrum bezoekt, niet uitzenden. In de aflevering...
  [naar artikel]
 38. Emotionele getuigenissen over leven met dementie in ‘Axel Gaat Binnen’: “De ziekte is onomkeerbaar, je kan het enkel maar aanvaarden” (15/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De emoties laaiden bij momenten hoog op in de derde aflevering van ‘Axel Gaat Binnen’ maandagavond op VTM. Daeseleire (51) verbleef vijf dagen in...
  [naar artikel]
 39. Fabrizio schudt ‘Temptation’-imago van zich af: "Ik trok vooral foute mensen aan, en ik wil net positiviteit in mijn leven” (16/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Hij was tot voor kort vooral bekend van ‘Temptation Island’ en van zijn afgesprongen relatie met collega-verleidster Pommeline. Maar sinds een tijdje is Fabrizio Tzinaridis (28) een heel andere weg ingeslagen. De Limburger met Griekse roots heeft komaf gemaakt met z’n ‘foute’ gewoontes uit het verleden en hoopt met ‘The Bachelor’ ook een gelijkwaardige partner aan de haak te slaan. “Alcohol of drugs: dat zegt me niks meer. Mijn mama herkent nu de oude ‘ik’ weer.”
  [naar artikel]
 40. Onhandelbare Walter ‘Pico’ Michiels zet Leuvense hulpgevangenis op stelten: “Zo iemand hoort hier niet thuis” (12/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe vergaat het Walter ‘Pico’ Michiels (58) in Leuven Hulp sinds hij afgelopen zomer werd opgepakt? Niet zo goed volgens bronnen binnen de gevangenis. De gewezen acteur van F.C. De Kampioenen schopt er regelmatig keet en jaagt iedereen tegen zich in het harnas. “Net daarom heeft hij schrik om zich nog op de wandeling te vertonen.”
  [naar artikel]
 41. Witsel hoopt niet achterin te moeten depanneren bij Duivels: “Ben liever ‘een zes’” (04/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Rode Duivels zitten krap in de verdedigers. Tiens, stond Axel Witsel (32) in het seizoensbegin bij Dortmund niet achterin? Bij de nationale ploeg zou hij het evenwel liever niet doen. “Het is niet mijn favoriete positie. Pas op, ik kan er de ploeg helpen, maar bovenal blijf ik ‘een nummer zes’. Daar ben ik op mijn best.”
  [naar artikel]
 42. Moeder van Davy Parmentier klapt uit de biecht: “Pas na drie jaar had ik verwerkt dat hij homo is” (25/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik dacht aan de kleinkinderen die ik nooit zou krijgen”, zegt Martine Dhaenen (61). Toen haar zoon Davy Parmentier (38) op z’n 18de vertelde dat hij op mannen valt, kwam dat hard binnen. Maar ze hoeft de hoop niet op te geven. “Mijn vriend en ik hebben een kinderwens, al is adoptie niet voor meteen”, zegt het ‘Belgium’s Got Talent’-jurylid in een uniek dubbelgesprek. Verder kijkt Parmentier ook terug op de kritiek die hij kreeg als presentator van ‘Wat Een Dag’ en vertelt hij over z’n bijzondere link met Ingeborg (54).
  [naar artikel]
 43. Bompa’s in ‘Belgium’s got talent’ blijken acteurs uit ‘Thuis’ en ‘Familie’: “Zelfs bij VTM wisten ze van niets” (16/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Afgelopen vrijdag ook die vreemde bompa’s gezien in ‘Belgium’s got talent’? Hun komische act met rolstoelen, slijpschijven en boormachines viel zeker op. En geen kat die doorhad dat acteurs Sid Van Oerle (34) en Pieter Verelst (31) schuilgingen achter de maskers. “Dat soort humor, dat zie je niet vaak meer.”
  [naar artikel]
 44. VTM moet dwangsom betalen bij uitzenden van interview met pedofiel in ‘Axel gaat binnen’, zender stelt aflevering uit (07/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  VTM zal vanavond de aflevering van ‘Axel Gaat Binnen’, waarin hij het Forensisch Psychiatrisch Centrum bezoekt, niet uitzenden. In de aflevering...
  [naar artikel]
 45. Tim getuigt over de impact van ‘Temptation Island’: “Ik kreeg doodsbedreigingen” (04/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Temptation’-oudgediende Tim ‘Timtation’ Wauters en huidige deelneemster Shallie Abbiusi blikten in ‘De Cooke & Verhulst Show’ terug op hun deelname aan ‘de ultieme relatietest’. “Ik kreeg doodsbedreigingen”, aldus Tim.
  [naar artikel]
 46. Collega’s rouwen om Stefaan Fernande: “Vorige week schreef hij nog een prachtige song” (07/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Met het plotse overlijden van componist Stefaan Fernande verliest de Vlaamse showbizz een icoon. Hij werd amper 54. Fernande was het brein achter onder meer ‘Nobelprijs’ van Clouseau, ‘Scars’ van Stan Van Samang, ‘Porselein’ van Yasmine, ‘Düm Tek Tek’ van Hadise en ‘Vuurwerk’ van Camille. Heel wat Vlaamse artiesten, producers, muzikanten en managers reageren dan ook vol ongeloof. “Stefaan gaat zo gemist worden.”
  [naar artikel]
 47. COLUMN. Ine Nijs, hartsvriendin van Lara Switten: “Ik voel hoe ze op iedere simpele weekdag met me meeloopt” (26/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ruim een maand geleden namen we afscheid van Lara, mama van 3 die vocht tegen kanker. Hartsvriendin Ine Nijs, ook de pen van het boek ‘Lara’, schrijft elke week het gemis van zich af. Deze week vertelt ze over de nieuwe school van zoontje Noah, de intense gesprekken die ze als ceremoniespreker met koppels voert, en hoe ze Lara’s aanwezigheid nog steeds voelt. Altijd, en overal. “Ik weet dat ik op grootse momenten extra uitbundig zal vieren, voor haar erbij.”
  [naar artikel]
 48. Nadat hij zelf meedeed is Ferdy de nieuwe ober in ‘First Dates’: “Mijn pestkoppen van vroeger volgen me nu opeens op Instagram” (21/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Er is een nieuw gezicht in het restaurant van ‘First Dates’. Of toch niet zó nieuw? Ferdy Motallebi (21) zocht ooit zelf de liefde in het programma, maar gaat er nu aan de slag als ober. “Ik ben nochtans helemaal geen bedieningstalent”, lacht hij. Met zijn eerste tv-klus zet hij een lange neus op naar de pestkoppen van vroeger. “Ze noemden me ‘meisje’ en ‘dikke homo’. Op mijn elfde woog ik 91 kilogram.”
  [naar artikel]
 49. Bart (19) staakt audities ‘The Voice’ na deelname ‘K2 zoekt K3’: “Ik kan niet nog eens zo’n kritiek aan” (26/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Dat Bart Plysier uit Zedelgem er niet goed van was, van de uitspraken van Gordon na zijn prestatie in ‘K2 zoekt K3’ is een understatement. “Ik was in shock.” Ook al hadden de juryleden in de boxes wel op de knop gedrukt.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.