Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

24 October 2021
00:17 uur

David Guetta voor tweede jaar op rij verkozen tot populairste dj, Garrix en Van Buuren vervolledigen podium

Het Laatste Nieuws

13/10/2021 - 23:58

David Guetta is voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot populairste dj ter wereld. De tweede en derde plaats op de DJ Mag Top 100 zijn voor Nederlanders Martin Garrix en Armin van Buuren.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Dimitri Vegas & Like Mike niet meer populairste dj’s ter wereld (08/11/2020 - Metro)
  Slecht nieuws voor Dimitri Vegas & Like Mike: ze zijn niet langer de populairste dj’s ter wereld. Ze werden van de troon gestoten door David Guetta. Dat blijkt uit de de prestigieuze Top 100 van het Britse tijdschrift ‘DJ Mag’. Dimitri Vegas & Like Mike blijven wel plakken op de tweede plaats. Ook in 2015 stond het dj-duo al eens op de eerste plaats. Na negen jaar mag de 53-jarige Fransman David Guetta zich weer de populairste dj ter wereld noemen. Op plaats drie en vier eindigden respectievelijk Martin Garrix en Armin Van Buuren. Guetta kreeg in 2011 voor het laatst de meeste stemmen van het publiek en wist destijds de vierjarige hegemonie van de Nederlandse dj Armin van Buuren te doorbreken. Virtueel Het is de 24ste keer dat het publiek de beste dj van de wereld mag kiezen. De winnaar wordt traditiegetrouw normal gezien bekendgemaakt in een volgepakte Johan Cruijff Arena. Nu gebeurde de prijsuitreiking virtueel. Lees ook : Dimitri Vegas: “Geweldig om te zien hoe dansmuziek kerngezond blijft” Het bericht Dimitri Vegas & Like Mike niet meer populairste dj’s ter wereld verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 2. David Guetta is de beste dj ter wereld, maar: “Ik heb interactie met mensen nodig, dat mis ik heel erg” (09/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Hij moest er negen jaar op wachten, maar voor de tweede keer is David Guetta verkozen tot populairste dj ter wereld. In een Zoomgesprek vertelt de Fransman over die beloning - “Ik vind dat de dance de laatste tien jaar te veel naar de pop is verschoven” - en zijn gemoedstoestand nu hij niet mag draaien. “Hoe succesvoller je bent als dj, hoe minder tijd er overblijft om muziek te maken. Je wordt opgeslokt door reizen, interviews en allerlei meetings. Nu is dat allemaal stilgevallen.”
  [naar artikel]
 3. Virtuele Tomorrowland pakt uit met Armin van Buuren, David Guetta en Paul Kalkbrenner (15/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het populaire dancefestival Tomorrowland organiseert op zaterdag 25 en zondag 26 juli een virtuele editie onder de noemer “Tomorrowland Around the World, the digital festival”. Op de affiche staan vaste Tomorrowlandklanten als Armin van Buuren, David Guetta en Paul Kalkbrenner. Tickets zijn vanaf donderdag te koop en kosten 12,5 euro voor één dag of 20 euro voor het hele weekend.
  [naar artikel]
 4. Zo zal ‘Tomorrowland in je hof’ eruitzien (15/06/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Tomorrowland heeft de line-up voor zijn digitale editie van deze zomer, die de naam Tomorrowland Around the World krijgt, bekendgemaakt. Grote namen als David Guetta, Armin van Buuren, Tiësto, Martin Garrix, Paul Kalkbrenner en natuurlijk ook Dimitri Vegas & Like Mike staan op de affiche.
  [naar artikel]
 5. David Guetta komt naar Ethias Arena (29/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  David Guetta strijkt op 20 oktober voor de tweede keer neer op Hasseltse bodem. De Franse superster, die dit jaar 50 wordt, is één van de bekendste dj-producers ter wereld die met de regelmaat van de klok wel een radiohit weet te scoren. Naast een show op Tommorowland is dit het enige concert dat David Guetta geeft in België. Ticketprijzen voor het concert variëren van 49 tot 89 euro, de voorverkoop begint op vrijdag 5 mei om 11 uur.
  [naar artikel]
 6. 'Samen sterk' met David Guetta op TML (23/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De Franse top-dj David Guetta zorgde gisteravond voor een eerste groot feest op het hoofdpodium van Tomorrowland. Guetta is een vaste waarde op
  [naar artikel]
 7. 'Samen sterk' met David Guetta op TML (23/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De Franse top-dj David Guetta zorgde gisteravond voor een eerste groot feest op het hoofdpodium van Tomorrowland. Guetta is een vaste waarde op
  [naar artikel]
 8. Man met mes in huis David Guetta (13/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Voor de tweede keer in korte tijd heeft dj David Guetta een ongenode gast in zijn huis op Ibiza gehad. Volgens Daily Star ging het in beide
  [naar artikel]
 9. Man met mes in huis David Guetta (13/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Voor de tweede keer in korte tijd heeft dj David Guetta een ongenode gast in zijn huis op Ibiza gehad. Volgens Daily Star ging het in beide
  [naar artikel]
 10. IN BEELD. Dimitri Vegas mee achter de draaitafel met David Guetta in Ethias Arena (21/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Fans van David Guetta die vrijdagavond naar de Ethias Arena in Hasselt waren afgezakt om de Franse dj aan het werk te zien, kregen een extra verrassing voorgeschoteld. Zijn Antwerpse collega Dimitri Vega kwam even mee het podium op.
  [naar artikel]
 11. IN BEELD. Dimitri Vegas mee achter de draaitafel met David Guetta in Ethias Arena (21/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Fans van David Guetta die vrijdagavond naar de Ethias Arena in Hasselt waren afgezakt om de Franse dj aan het werk te zien, kregen een extra verrassing voorgeschoteld. Zijn Antwerpse collega Dimitri Vega kwam even mee het podium op.
  [naar artikel]
 12. Dimitri Vegas & Like Mike op tweede plaats in DJ Mag Top 100 (22/10/2017 - Metro)
  Belgen Dimitri Vegas & Like Mike staan opnieuw op de tweede plaats in de DJ Mag Top 100, de dj-poll die het Britse magazine DJ Mag ieder jaar organiseert. Dat is bekendgemaakt tijdens AMF, het grootste evenement tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). Nederlander Martin Garrix staat op nummer 1. Meer dan een miljoen mensen brachten hun stem uit. Vorig jaar won de Nederlander ook al voor Dimitri Vegas & Like Mike, die in 2015 op nummer 1 stonden. Armin van Buuren bekleedt dit jaar de derde plek. “Onwijs bedankt dat jullie me sinds dag een hebben gesupport. Wat een bizarre ‘rollercoaster ride’ is het geweest”, zei Martin Garrix aan zijn fans. Na de bekendmaking begonnen Armin van Buuren en Hardwell aan hun optreden in de Amsterdam ArenA. Het is de eerste keer dat de twee wereldsterren officieel samen optreden. Bron: Belga  
  [naar artikel]
 13. Tomorrowland knalt het nieuwe jaar in met digitaal festival (10/11/2020 - Metro)
  Tomorrowland organiseert op 31 december een coronaproof oudejaarsfeest. ‘Tomorrowland 31.12.2020’ zal digitaal doorgaan en onder andere Armin van Buuren, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Major Lazer en Martin Garrix staan op de affiche. Het populaire dancefestival Tomorrowland organiseert op oudejaarsavond een virtueel feest met meer dan 25 artiesten verspreid over vier podia. Het evenement zal aangepast zijn aan alle tijdzones in de wereld. Start telkens om 20u Eerder dit jaar lanceerde Tomorrowland al met succes ‘Tomorrowland Around the World’, een virtueel alternatief voor het dancefestival in Boom toen dat laatste moest worden geannuleerd vanwege de coronacrisis. In navolging daarvan wordt nu ‘Tomorrowland 31.12.2020’ op poten gezet. Het start op 31 december om 20 uur lokale tijd in alle 27 tijdzones en geeft zo mensen over de hele wereld de kans om het jaar met een knal af te sluiten. Tomorrowland lijkt op die manier in te spelen op het feit dat op heel wat plaatsen fysieke oudejaarsfeestjes (met veel aanwezigen) dit jaar uit den boze zullen zijn. Pakket met confetti en cava Het oudejaarsfeest wordt opnieuw samengesteld door het creatieve team en de 3D-artiesten achter Tomorrowland, die een geheel nieuwe en “oogverblindende” entertainmentlocatie beloven. Op de affiche staan onder meer Armin van Buuren, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Major Lazer, Martin Garrix en Snoop Dogg aka DJ Snoopadelic. De ticketverkoop start op dinsdag 17 november. Standaardtickets kosten 20 euro, maar er zullen ook speciale pakketjes beschikbaar zijn met boxen, confettistreamers, vlaggetjes en cava. Alle info staat op www.tomorrowland.com. Lees ook: Tomorrowland DreamVille slaat deze zomer tenten op in Durbuy Het bericht Tomorrowland knalt het nieuwe jaar in met digitaal festival verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 14. Dimitri Vegas & Like Mike niet langer beste dj’s ter wereld (09/11/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Het Belgische dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike volgt zichzelf niet op als beste dj ter wereld. Dat blijkt uit de lijst van het prestigieuze DJ Magazine. De Fransman David Guetta staat na negen jaar voor de tweede keer bovenaan. De broertjes Thivaios staan op de tweede plaats. De Nederlandse dj Martin Garrix op plek drie.
  [naar artikel]
 15. Tomorrowland pakt uit met wel héél opvallende Vlaamse band (11/07/2019 - Metro)
  Volgende week gaat het grootste dancefestival ter wereld weer van start in Boom. De line-up is bekend, maar toch is er nog een verrassing. Niemand minder dan De Romeo’s staan op Tomorrowland. Dat kondigden de drie heren zelf aan op Facebook. “Eindelijk mogen we het zeggen! We staan op Tomorrowland”, scanderen ze. De Vlaamse muziekgroep, bestaande uit Chris Van Tongelen, Davy Gilles en Gunther Levi, zal in de Moose Bar te zien zijn. The Chainsmokers en David Guetta Het is niet de eerste keer dat bekende Vlamingen een plekje krijgen op Tomorrowland. Zo etaleerden Kobe Ilsen en Viktor Verhulst vorig jaar hun dj-skills in dezelfde Moose Bar. Tomorrowland vindt plaats van 19 tot 21 juli en van 26 tot 28 juli in de Schorre in Boom. Enkele grote namen zijn Armin van Buuren, The Chainsmokers, Charlotte de Witte, Martin Garrix, Afrojack, Steve Aoki en David Guetta. Lees ook : Tomorrowland viert 15de verjaardag met eigen radiostation Het bericht Tomorrowland pakt uit met wel héél opvallende Vlaamse band verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 16. Dit was het gala van de Provinciale Voetballer van het Jaar (19/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  David Vandecauter (FC Helson) is vrijdagavond verkozen tot Provinciale Voetballer van het Jaar. Melo-middenvelder Marco D’Ignazio (de winnaar van vorig jaar) en Herk FC-speler Stijn Quintiens vervolledigen het podium. De uitslagen uit alle reeksen vindt u hieronder terug.
  [naar artikel]
 17. David Guetta is opnieuw beste dj ter wereld, Dimitri Vegas en Like Mike vijfde (14/10/2021 - VRT NWS)
  De Franse dj David Guetta is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot de beste dj ter wereld. Hij staat op een in de top 100 van het Britse magazine DJ Mag. De Belgische dj's Dimitri Vegas en Like Mike staan op de vijfde plaats.
  [naar artikel]
 18. “We houden zijn prachtige melodieën in leven”: David Guetta eert Avicii met bijzondere remix (22/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf het moment dat Avicii vorig jaar in april overleed, wilde collega-dj David Guetta (51) iets doen om hem te eren. De Fransman heeft nu...
  [naar artikel]
 19. 's Werelds beste dj Martin Garrix (20) roemt Tiësto (20/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  20 jaar is Martin Garrix nog maar en nu al de populairste dj ter wereld. De jone Nederlander is rond middernacht gebombardeerd tot de nummer één
  [naar artikel]
 20. Kat Kerkhofs krijgt kritiek als dj op Tomorrowland: “Maar ze geeft dat optreden volledig gratis” (05/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Met kleppers à la David Guetta, Armin van Buuren en onze eigenste Dimitri Vegas & Like Mike zal het deze zomer opnieuw knallen op Tomorrowland....
  [naar artikel]
 21. Antwerpse dj’s veroveren main stage Tomorrowland: naast Dimitri Vegas en Like Mike nóg zeven uit eigen regio (18/07/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Wie geregeld een editie van Tomorrowland meepikt, weet dat vooral grote namen als Armin van Buuren, David Guetta en Dimitri Vegas en Like Mike op de main stage hun muziek laten knallen. Dat zal dit jaar niet anders zijn, maar de line-up krijgt ook een Antwerps randje. Naast de Willebroekse broers spelen nog zeven andere Antwerpse dj’s op het grootste podium ooit van Tomorrowland.
  [naar artikel]
 22. David Guetta verkoopt huidige (en toekomstige) muziekrechten aan Warner Music (17/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Franse dj David Guetta (53) heeft z’n volledige muziekcatalogus aan Warner Music verkocht. Dat schrijft Variety. Het gaat dan over alle muziek die Guetta de afgelopen twee decennia heeft opgenomen, maar ook om de muziek die hij in de toekomst nog gaat maken.
  [naar artikel]
 23. David Guetta komt naar Hasselt (29/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  David Guetta speelt dit najaar een concert in de Ethias Arena in Hasselt. En dat is goed nieuws voor de fans die naast kaartjes voor Tomorrowland
  [naar artikel]
 24. David Guetta zag samenwerking met Madonna in rook opgaan na onthulling sterrenbeeld (05/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  David Guetta (52) had bijna een album van Madonna geproduceerd, maar de Queen of Pop weigerde uiteindelijk met hem te werken omdat zijn...
  [naar artikel]
 25. David Guetta vindt dat zomerfestivals vaccins mogen verplichten (03/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Kunnen we deze zomer weer gaan feesten op de festivals? Misschien wel, zo denkt de Franse dj David Guetta (53), als de organisaties het coronavaccin verplichten.
  [naar artikel]
 26. David Guetta op Qmusic: "Ik heb meer met Bieber gefeest dan muziek gemaakt" (13/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  David Guetta hing op dinsdag 13 juni aan de telefoon bij Maarten & Dorothee. Tijdens dat gesprek vertelde hij over zijn samenwerking met Justin
  [naar artikel]
 27. David Guetta op Qmusic: "Ik heb meer met Bieber gefeest dan muziek gemaakt" (13/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  David Guetta hing op dinsdag 13 juni aan de telefoon bij Maarten & Dorothee. Tijdens dat gesprek vertelde hij over zijn samenwerking met Justin
  [naar artikel]
 28. David Guetta op Qmusic: "Ik heb meer met Bieber gefeest dan muziek gemaakt" (13/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  David Guetta hing op dinsdag 13 juni aan de telefoon bij Maarten & Dorothee. Tijdens dat gesprek vertelde hij over zijn samenwerking met Justin
  [naar artikel]
 29. Dit waren in 2019 de populairste voornamen voor baby’s (27/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Olivia en Arthur waren in 2019 de populairste voornamen die ouders hun pasgeborenen gaven. Mila en Emma vervolledigen het podium bij de meisjes, Liam en Noah bij de jongens. Dat meldt Kind en Gezin.
  [naar artikel]
 30. Dit waren in 2019 de populairste voornamen voor baby’s (27/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  Olivia en Arthur waren in 2019 de populairste voornamen die ouders hun pasgeborenen gaven. Mila en Emma vervolledigen het podium bij de meisjes, Liam en Noah bij de jongens. Dat meldt Kind & Gezin.
  [naar artikel]
 31. Super-dj David Guetta verkoopt hele catalogus aan Warner Music voor circa 100 miljoen dollar (18/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Super-dj David Guetta verkoopt hele catalogus aan Warner Music voor circa 100 miljoen dollar Na songschrijvers als Bob Dylan en Neil Young verkoopt nu ook de Franse super-dj David Guetta zijn volledige muziekrechten aan een grote partij. De koper is zijn platenmaatschappij Warner Music, die er volgens verscheidene media een bedrag in de buurt van 100 miljoen dollar voor neertelt. Megaster. De 53-jarige Guetta behoort met 14 miljard streams […] Lees dit artikel: Super-dj David Guetta verkoopt hele catalogus aan Warner Music voor circa 100 miljoen dollar
  [naar artikel]
 32. Zoveel verdienen de 10 populairste dj’s ter wereld (23/10/2017 - Express)
  Het Britse muziekblad DJ Mag heeft zijn jaarlijkse top 100 van populairste dj’s ter wereld bekend gemaakt en Martin Garrix staat opnieuw bovenaan. De amper 21-jarige Nederlander haalde het voor het Belgische duo Dimitri Vegas & Like Mike. Maar wat verdienen die dj’s per jaar? Al voor het 21ste jaar op een rij publiceert het Britse tijdschrift DJ Mag een lijst met de populairste dj’s ter wereld. Er is altijd veel aandacht veel die ranking, maar even vaak is er kritiek te horen. Dj’s kunnen namelijk alleen stemmen verdienen van het publiek en niet van een jury. Congratulations to this year's Top 100 DJs winner, @MartinGarrix pic.twitter.com/pxFg8amiwR — DJ Mag (@DJmag) October 21, 2017 Daardoor wordt de top meestal bevolkt door dj’s die het populaire EDM-genre draaien en staan er zelden techno- of house-dj’s in. Ook worden er op evenementen vaak stemmen geronseld door de beruchte ‘tabletmeisjes’. Nederland domineert de lijst Al jaren is Nederland de hofleverancier van de DJ Mag top 100 en ook dit jaar is dat het geval. In de top vijf staan vier Nederlanders. De 21-jarige Martin Garrix staat voor het tweede jaar op rij helemaal bovenaan. Vlak na hem staan Dimitri Vegas & Like Mike. In 2015 stond het Belgische duo op de eerste plaats en in 2014 en 2016 werden ze ook al tweede. Lost Frequenties is de tweede Belg in de lijst. Als hoogste nieuwkomer staat hij direct op een 26e plaats. Andere Belgen in de top 100 zijn Wolfpack (41) en Yves V (55). Omdat de ranking peilt naar de populairste dj’s staan in de top ook altijd de grootverdieners. Maar hoeveel verdient zo’n dj nu echt? 1. Martin Garrix (16,5 miljoen euro)   Amper 21 jaar is Martijn Garritsen, maar hij staat al enkele jaren aan de top. Zijn loon is dan ook indrukwekkend want hij zou het afgelopen jaar zo’n 16,5 miljoen euro hebben verdiend volgens Forbes. 2. Dimitri Vegas & Like Mike (13,2 miljoen euro)   Ze staan dan misschien niet meer helemaal bovenaan de DJ Mag Top 100, aan geld geen gebrek bij de Belgische broers Dimitri en Michael Thivaios. Ze mochten vorig jaar 13,2 miljoen euro bijschrijven op hun rekening. 3. Armin van Buuren (10,2 miljoen euro)   Hij staat voor het 16e jaar op een rij in de top vijf en met zijn 40 jaar is hij bijna dubbel zo oud als sommige van zijn concurrenten, maar aan populariteit boet Armin Van Buuren niets in. Hij zou het afgelopen jaar 10,2 miljoen euro hebben verdiend. 4. Hardwell (11 miljoen euro)   In 2013 en 2014 stond de Nederlander Robbert van de Corput, zoals Hardwell echt heet, nog op de eerste plaats in de ranking, maar nu is hij weggezakt naar plaats vier. Al zal de dj dat financieel niet echt voelen, want hij verdient nog steeds 11 miljoen euro per jaar. 5. Tiësto (33,1 miljoen euro)   48 jaar is hij ondertussen al en hoewel hij begon als trance-dj wordt Tiësto door velen gezien als de “Godfather of EDM“. Die evolutie naar EDM levert hem soms kritiek op, maar vooral veel geld. Hij zou het afgelopen jaar naar schatting 33,1 miljoen euro hebben verdiend. Daarmee is hij de tweede best verdienende dj ter wereld. 6. The Chainsmokers (32,2 miljoen euro)   De eerste dj’s in de lijst die niet afkomstig zijn uit België of Nederland, maar Andrew Taggart en Alex Pall zijn wel bezig aan een steile opmars. Vorig jaar stonden The Chainsmokers op een 18e plaats en twee jaar geleden haalden ze zelfs niet de top 100. Ondertussen zijn ze, onder andere door vaak samen te werken met populaire artiesten, de derde best verdienende dj’s ter wereld met 32,2 miljoen euro per jaar. 7. David Guetta (21,1 miljoen euro) Nog zo’n ancien in de lijst die in 2011 zelfs helemaal bovenaan stond, is David Guetta. De Fransman wordt volgende maand 50 jaar, maar minderen doet hij nog niet echt. De dj verdiende afgelopen jaar dan ook 21,1 miljoen euro. 8. Afrojack (12,7 miljoen euro)   Ook op plaats 8 zien we een Nederlander. Vroeger was hij bekend als Nick van de Wal, maar het is vooral de laatste jaren dat hij steeds meer van zich laat horen. De dj pakt graag uit met mooie auto’s en dat kan hij zich ook makkelijk permitteren. Vorig jaar zou Afrojack 12,7 miljoen euro hebben verdiend. 9. Steve Aoki (25 miljoen euro)   De tweede Amerikaan in de lijst is een van de beste vrienden van Dimitri Vegas & Like Mike. Ze speelden samen ook al enkele keren Tomorrowland plat als 3 Are Legend. Steve Aoki verdiende vorig jaar maar liefst 25 miljoen euro en is daarmee de vijfde best verdienende dj ter wereld. 10. Marshmello (17,8 miljoen euro) De mysterieuze dj Marshmello is bezig aan een blitzcarrière. Vorig jaar was hij op de 28ste plaats nog de hoogste nieuwkomer is de lijst en dit jaar staat hij al in de top 10. Ook financieel heeft dat zo zijn gevolgen want hij verdiende het afgelopen jaar zo’n 17,8 miljoen euro. Verrassend genoeg staat de best verdienende dj ter wereld niet eens in de top 10 van DJ Mag. Calvin Harris verdiende vorig jaar 41 miljoen euro volgens Forbes, maar kreeg van de fans maar de vijftiende plaats. The post Zoveel verdienen de 10 populairste dj’s ter wereld appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 33. VIDEO. De langverwachte aftermovie van Tomorrowland 2019! (09/08/2019 - Metro)
  Elk jaar wordt over de hele wereld uitgekeken naar het grootste dancefestival ter wereld. Dat ligt intussen alweer enkele weken achter de rug, maar dankzij de aftermovie kan je het avontuur nog eens beleven. De vijftiende editie van Tomorrowland vond dit jaar plaats van 19 tot en met 21 juli en van 26 tot en met 28 juli. Net zoals vorig jaar waren er maar liefst 400.000 feestbeesten van over de hele wereld van de partij. Die genoten van onder meer kleppers zoals The Chainsmokers, Armin van Buuren, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix en Swedish House Mafia. 23 minuten Heel wat mensen kijken met plezier en nostalgie terug op die sprookjesachtige weekends. Ook dit jaar werd er een vakkundig gemonteerde aftermovie van 23 minuten in elkaar gezet. Geniet ervan! Lees ook : Organisatie Tomorrowland onderzoekt mogelijk dealende crewleden Het bericht VIDEO. De langverwachte aftermovie van Tomorrowland 2019! verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 34. Dimitri Vegas & Like Mike zijn op één na beste dj’s ter wereld (22/10/2017 - Metro)
  Dimitri Vegas & Like Mike zijn dit jaar op de tweede plaats gestrand in de DJ Mag Top 100. Die prestigieuze lijst wordt elk jaar georganiseerd door het Britse magazine DJ Mag. De broers moesten opnieuw Martin Garrix voorlaten. Vorige keer won de Nederlander ook al voor Dimitri Vegas & Like Mike. Hij was toen de jongste DJ uit de geschiedenis van de lijst die de eerste plek veroverde. Meer dan een miljoen mensen brachten deze keer hun stem uit. De top drie wordt vervolledigd door Armin van Buuren. Bizarre rollercoaster ride “Onwijs bedankt dat jullie me sinds dag een hebben gesupport. Wat een bizarre ’rollercoaster ride’ is het geweest, zei Martin Garrix aan zijn fans. De DJ Mag Top 100 werd bekendgemaakt tijdens AMF, het grootste evenement tijdens het Amsterdam Dance Event. Na afloop begonnen Armin van Buuren en Hardwell aan hun optreden in de Amsterdam ArenA. Het is de eerste keer dat de twee wereldsterren officieel samen optreden.
  [naar artikel]
 35. Justin Bieber kondigt nieuw nummer met David Guetta aan (06/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Justin Bieber brengt vrijdag een nieuwe single uit. Het gaat om een samenwerking met de Franse dj David Guetta, zo maakte de wereldberoemde
  [naar artikel]
 36. Paris Hilton, David Hasselhoff en andere wereldsterren zien Dimitri Vegas en MATTN ‘ja’ zeggen op Ibiza (08/09/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Dj-koppel Dimitri Vegas (35) en Anouk Matton (25) hebben elkaar gisteren het jawoord gegeven op een idyllisch strand op Ibiza. Onder de 170 gasten internationale sterren als David Hasselhoff en Paris Hilton, top-dj’s als Martin Garrix en Armin van Buuren en BV’s van Astrid Bryan tot Peter Van de Veire. Van een societyhuwelijk gesproken.
  [naar artikel]
 37. ‘Jumpsquare’ dag later open door David Guetta (26/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de Studio van de Hasseltse Grenslandhallen wordt volop gewerkt aan het trampolinepark ‘Jumpsquare’. “We zitten perfect op schema”, zegt zaakvoerder Christophe Tassenon. “Normaal hadden we de grote opening voorzien op vrijdag 20 oktober, maar die avond komt David Guetta.”
  [naar artikel]
 38. David Guetta steunt Rode Neuzen Dag: “Nog belangrijker na Avicii” (28/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Ook de beroemde dj David Guetta steunt Rode Neuzen Dag. Hij kwam gisteren langs bij bij radiozender Qmusic. De zender had onder zijn luisteraars...
  [naar artikel]
 39. Dimitri Vegas en Like Mike opnieuw beste dj’s van de wereld (20/10/2019 - Metro)
  Dimitri Vegas en Like Mike mogen zich samen de beste dj’s ter wereld noemen. Het duo voert de DJ Mag Top 100 aan. Dat is zaterdagnacht bekendgemaakt op het Amsterdam Dance Event (ADE). De Belgisch-Griekse broers stootten de Nederlandse dj Martin Garrix van de eerste plaats. Dimitri Vegas en Like Mike zijn de artiestennamen van Dimitri en Michael Thivaios. Ze zijn van Griekse afkomst en groeiden op in Willebroek. Het is de tweede keer dat de Belgen bovenaan de lijst prijken. Ook in 2015 werden de broers verkozen tot beste dj’s ter wereld. In 2016, 2017 en 2018 strandden ze steeds op de tweede plaats. “De award winnen in 2015 was echt cool, maar nu betekent het voor ons zo veel meer omdat we in de afgelopen jaren zo hard aan onze weg getimmerd hebben en gegroeid zijn als artiesten, als een familie en als een team, maar ook vooral in een ‘music scene’ die nog exponentieel zoveel groter is geworden in het algemeen”, reageert Dimitri Vegas. “Dat zoveel mensen wereldwijd ons elke stap van de weg hebben bijgestaan en ons terug als hun #1 dj’s gekozen hebben, is zo’n mooi compliment”, aldus Like Mike. Dit jaar staat Martin Garrix op de tweede plaats en David Guetta werd derde. Het was al de 26ste editie van de DJ Mag Top 100. De wedstrijd wordt georganiseerd door het Britse magazine DJ Mag. bron: Belga Het bericht Dimitri Vegas en Like Mike opnieuw beste dj’s van de wereld verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 40. Dimitri Vegas & Like Mike niet meer populairste dj's ter wereld (07/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Dimitri Vegas & Like Mike zijn niet meer de populairste dj's ter wereld. Vorig jaar stonden ze nog op de eerste plaats in de prestigieuze Top 100 van het Britse tijdschrift ‘DJ Mag’, nu moeten ze zich tevreden stellen met zilver. David Guetta snoepte hen de hoofdprijs af. In 2015 stond het dj-duo ook al eens op de eerste plaats.
  [naar artikel]
 41. Ook Armin Van Buuren op dancefestival Disneyland Paris (18/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Na dj/producer Steve Aoki zal begin juli ook de Nederlandse dj Armin Van Buuren op het podium staan van Electroland, een driedaags dancefestival in...
  [naar artikel]
 42. Dimitri Vegas en Like Mike opnieuw beste dj’s van de wereld (20/10/2019 - Metro)
  Dimitri Vegas en Like Mike mogen zich samen de beste dj’s ter wereld noemen. Het duo voert de DJ Mag Top 100 aan. Dat is bekendgemaakt op het Amsterdam Dance Event (ADE). De Belgisch-Griekse broers stootten de Nederlandse dj Martin Garrix van de eerste plaats. Dimitri Vegas en Like Mike zijn de artiestennamen van Dimitri en Michael Thivaios. Ze zijn van Griekse afkomst en groeiden op in Willebroek. Het is de tweede keer dat de Belgen bovenaan de lijst prijken. Ook in 2015 werden de broers verkozen tot beste dj’s ter wereld. In 2016, 2017 en 2018 strandden ze steeds op de tweede plaats. Beste dj’s ter wereld “De award winnen in 2015 was echt cool, maar nu betekent het voor ons zo veel meer omdat we in de afgelopen jaren zo hard aan onze weg getimmerd hebben en gegroeid zijn als artiesten, als een familie en als een team, maar ook vooral in een ‘music scene’ die nog exponentieel zoveel groter is geworden in het algemeen”, reageert Dimitri Vegas. “Dat zoveel mensen wereldwijd ons elke stap van de weg hebben bijgestaan en ons terug als hun #1 dj’s gekozen hebben, is zo’n mooi compliment”, aldus Like Mike. Dit jaar staat Martin Garrix op de tweede plaats en David Guetta werd derde. Het was al de 26ste editie van de DJ Mag Top 100. De wedstrijd wordt georganiseerd door het Britse magazine DJ Mag.   Dit bericht bekijken op Instagram   Een bericht gedeeld door Dimitri Vegas & Like Mike (@dimitrivegasandlikemike) op 19 Okt 2019 om 4:36 (PDT) Lees ook : Dimitri Vegas & Like Mike tweede beste DJ’s ter wereld Het bericht Dimitri Vegas en Like Mike opnieuw beste dj’s van de wereld verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 43. David Guetta: “2021 wordt grootste feestjaar ooit” (01/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Voor alle danceliefhebbers die na een vrijwel evenementloos 2020 snakken naar een feestje heeft David Guetta een geruststellende boodschap. “2021 wordt het grootste feestjaar dat we ooit in ons leven hebben gezien”, zegt de Franse dj.
  [naar artikel]
 44. Fred Rister, schaduwcomponist van David Guetta, is overleden (20/08/2019 - VRT NWS)
  De Fransman Fred Rister, die wereldhits schreef als "I gotta feeling" van de Black eyed peas en muziek schreef voor de Franse dj David Guetta, is op 58-jarige leeftijd overleden. Dat is bij verschillende bronnen vernomen en staat op zijn Facebookpagina te lezen.
  [naar artikel]
 45. Geen geld, geen liefde voor Guetta (11/04/2019 - De Morgen)
  Dance. David Guetta verdeelt én heerst al tien jaar over de dansvloer. Naar eigen zeggen voelt Le Dieu du Disco vandaag de hete adem van een nieuwe generatie in zijn nek. Maar eigenlijk hoeft hij zich voorlopig enkel te bekommeren om die van zijn machtige ex.
  [naar artikel]
 46. Boateng volgt De Bruyne op als Speler van het Jaar in de Bundesliga (14/08/2016 - Sporza)
  De Duitser Jérôme Boateng is door de Duitse sportjournalisten verkozen tot de beste speler in de Duitse competitie. Müller en Lewandowski vervolledigen het podium.
  [naar artikel]
 47. In deze magische virtuele werelden vindt het digitale oudejaarsfeest van Tomorrowland plaats (17/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De ticketverkoop voor het oudejaarsfeest van Tomorrowland is gestart. Op 31 december kan je genieten van virtuele optredens van onder andere David Guetta en Martin Garrix. Het digitale festival start om 20 uur lokale tijd in alle tijdzones ter wereld en vindt plaats op vier betoverende podia.
  [naar artikel]
 48. 's Werelds beste dj Martin Garrix (20) koopt penthouse in Amsterdam (27/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlandse dj Martin Garrix (20) gaat volgend jaar verhuizen. Garrix, die vorige week als jongste ooit tot beste dj van de wereld werd
  [naar artikel]
 49. Pakkende videoclip "2U" van David Guetta ft. Justin Bieber (29/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  David Guetta en Justin Bieber hebben de videoclip gelanceerd bij hun nummer "2U". De clip vertelt een mooi verhaal. 
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.