Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 October 2021
22:10 uur

Na de NFT komt de DAO

De Tijd

14/10/2021 - 01:26

01:14 Nu de Non-Fungible Token (NFT) hip geworden is, is het mogelijk de beurt aan DAO om een soortgelijke status te bereiken. Daar gaat wel wat storytelling voor nodig zijn.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE TIJD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Hij komt, hij komt… Sinterklaas komt aan in Antwerpen (17/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Hij komt, hij komt... Sinterklaas komt vanmiddag aan in Antwerpen. De aanmeerplaats van de stoomboot is ditmaal het Eilandje. Zowel Ketnet als Eén zal het gebeuren live uitzenden.
  [naar artikel]
 2. Een nachtelijke thriller: Komt hij of komt hij niet? - Leen De Witte (27/10/2016 - De Redactie)
  Het leek wel een thriller vannacht. Komt de Canadese premier Trudeau of komt hij niet? Collega Leen De Witte was er de hele tijd bij en probeerde te luistervinken. Ze schreef het dagboek van een spannende nacht.
  [naar artikel]
 3. Komt die recessie nu, of niet? Zes signalen die het ergste doen vrezen (06/08/2019 - De Morgen)
  Komt het er nu echt van, de volgende economische recessie, of valt het mee? Er komt altijd een ommezwaai en dit zijn de indicatoren.
  [naar artikel]
 4. Komt die recessie nu, of niet? Zeven signalen die het ergste doen vrezen (12/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Komt het er nu echt van, de volgende economische recessie, of valt het mee? Er komt altijd een ommezwaai en dit zijn de indicatoren.
  [naar artikel]
 5. Komt die recessie nu, of niet? Zeven signalen die het ergste doen vrezen (06/08/2019 - De Morgen)
  Komt het er nu echt van, de volgende economische recessie, of valt het mee? Er komt altijd een ommezwaai en dit zijn de indicatoren.
  [naar artikel]
 6. 'Voedselveiligheid komt in gevaar' (06/04/2019 - De Morgen)
  De voedingsindustrie trekt aan de alarmbel. Komt er niet snel meer budget vrij voor het Voedselagentschap (FAGG), dan dreigt de uitvoer van voedingsproducten stil te vallen. Volgens het agentschap komt ook de voedselveiligheid in het gedrang.
  [naar artikel]
 7. Daar is de kilometerheffing weer: komt ze er of komt ze er niet? (22/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  De slimme kilometerheffing is terug. In volle kiesstrijd had Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts (N-VA) die piste nochtans begraven, toen het beeld bij de kiezer bleef hangen dat het om een belastingverhoging zou gaan. CD&V wijst er nu op dat je die niet zo maar kunt schrappen zonder alternatieven om de CO2-uitstoot naar beneden te halen. Maar komt ze er of komt ze er niet?
  [naar artikel]
 8. Premier komt er nu snel aan (10/04/2019 - De Morgen)
  De strijd om het premierschap komt in een stroomversnelling. Maggie De Block (Open Vld) loopt zich in de media nadrukkelijk warm. Toch moet coformateur Charles Michel (MR) in eerste plaats concurrentie verwachten van Didier Reynders (MR). De RTBF-peiling komt vooral die laatste goed uit.
  [naar artikel]
 9. Lente komt steeds vroeger, in het noordpoolgebied nu al 16 dagen (05/03/2018 - VRT NWS)
  Door de opwarming van de aarde komt de lente elk jaar vroeger. Maar niet overal ter wereld schuift de lente even snel op. Amerikaanse onderzoekers hebben vastgesteld dat de lente vroeger begint naarmate je dichter bij de Noordpool komt. In Los Angeles komt de lente een dag vroeger dan een decennium geleden, in het noordpoolgebied is dat zelfs zestien dagen vroeger.
  [naar artikel]
 10. Peeters over discussie effectentaks: "Risico dat alles van zomerakkoord terug op tafel komt" (27/09/2017 - VRT NWS)
  Komt ie er of komt ie er niet, de effectentaks? De discussie binnen de federale regering blijft duren. Minister van Financiën Johan Van Overtveldt (N-VA) ziet almaar meer problemen. Maar vicepremier Kris Peeters (CD&V) waarschuwt vanavond in "Terzake": "Het zomerakkoord is een geheel. Wanneer er een probleem komt over een belangrijk stuk, dan loop je het risico dat alles terug op tafel komt".
  [naar artikel]
 11. Naast coronacijfers komt er een dashboard ‘mentaal welzijn’: “Maar komt een stuk te laat” (21/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  Naast de besmettingscijfers komt er straks een dashboard dat het mentale welbevinden van de Vlamingen en Belgen in kaart moet brengen. Dat zegt minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (SP.A/Vooruit) in een interview met De Zondag.
  [naar artikel]
 12. Brexittest voor Vlaamse export komt eraan (02/01/2021 - De Tijd)
  08:05 De echte brexittest voor het Brits-Europese handelsakkoord komt eraan wanneer de handel vanaf maandag weer op snelheid komt. Een Vlaams exporteur getuigt: 'Als er in één container ladingen zitten vo...
  [naar artikel]
 13. Naast coronacijfers komt er een dashboard ‘mentaal welzijn’: “Maar dat komt voor een stuk te laat, dat geef ik toe” (21/03/2021 - Het Nieuwsblad)
  Naast de besmettingscijfers komt er straks een dashboard dat het mentale welbevinden van de Vlamingen en Belgen in kaart moet brengen. Dat zegt minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (SP.A/Vooruit) in een interview met De Zondag.
  [naar artikel]
 14. Finneas, broer van Billie Eilish, komt met debuutalbum (05/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het eerste album van Finneas, de broer van Billie Eilish, komt op 15 oktober uit. De 24-jarige producer en songwriter maakte al veel muziek voor en met zijn zusje, maar komt dus nu met een eigen plaat.
  [naar artikel]
 15. Komt er morgen uitzondering voor Antwerpse profclubs? Zo niet worden matchen mogelijk uitgesteld (03/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Morgen komt er wellicht eindelijk duidelijkheid voor de Antwerpse profclubs. Dan komt de federale expertengroep ‘Celeval’ samen om te bespreken of...
  [naar artikel]
 16. MNM-dj Brahim komt na 5 jaar met nieuwe muziek (20/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  MNM-dj Brahim (34) komt na vijf jaar met nieuwe muziek, dat maakte hij zonet zelf bekend op sociale media. Zijn nieuw nummer 'In The Mood' komt...
  [naar artikel]
 17. LIVE. Moeskroen komt het best uit de kleedkamer en komt dicht bij tweede doelpunt (20/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  • Sclessin (18u15)
  [naar artikel]
 18. De nieuwe kerstboom voor de Brusselse Grote Markt komt eraan (20/11/2019 - VRT NWS)
  In Francorchamps in de provincie Luik is de kerstboom gekapt die dit jaar op de Grote Markt van Brussel komt te staan. De 22 meter hoge spar komt morgenochtend met een speciaal konvooi aan in het centrum van Brussel.
  [naar artikel]
 19. Magnette: 'Brusselse kilometerheffing komt er pas volgende legislatuur' (09/01/2021 - Knack)
  De slimme kilometerheffing die het Brussels gewest wil doorvoeren, komt er niet voor 2024. Volgens PS-voorzitter Paul Magnette komt de stadstol er pas in de volgende legislatuur, blijkt uit een interview met de Franstalige zakenkrant L'Echo.
  [naar artikel]
 20. Toyota komt met kleine, goedkope EV (24/12/2020 - Express)
  In 2022 komt de Japanse autobouwer Toyota met een kleine elektrische auto voor twee personen, aan een even klein prijsje.... The post Toyota komt met kleine, goedkope EV appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 21. Er komt een ‘universele bankdienst’ in ons land, maar wat betekent dat nu? (20/07/2021 - De Morgen)
  Er komt een ‘universele bankdienst’ in ons land. Dat is de bankensector overeengekomen met de federale regering. Maar hoe werkt die dienst nu juist? Welke verrichtingen vallen eronder? En vanaf wanneer komt de bankdienst er? We leggen het hier voor u uit.
  [naar artikel]
 22. Ook Dewael droomde van een Vlaams museum (05/02/2020 - Apache)
  Komt het er of komt het er niet? Waar komt het? En over wat moet het precies gaan? Over een nieuw Vlaams museum werden twintig jaar geleden dezelfde vragen gesteld als vandaag. Het belangrijkste verschil: toen had de Vlaamse Regering er wel geld voor. Met als resultaat: twee grote stadsmusea in Gent en Antwerpen. Bart
  [naar artikel]
 23. Het coronavirus komt misschien niet van de markt van Wuhan. Maar waar komt het dan wél vandaan? (10/02/2021 - De Morgen)
  De missie van de Wereldgezondheidsorganisatie in China is ten einde. Harde conclusies zijn er nog niet, ideeën voor vervolgstudies wel. Waaronder ook: onderzoek naar de door Peking gepropageerde gedachte dat het virus niet uit China, maar van elders komt.
  [naar artikel]
 24. ‘Aanvaller der aanvallers’ Thomas De Gendt komt er niet aan te pas, en dat doet pijn: “Normaal rijd ik de boel aan stukken, nu kan ik niet volgen” (05/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het is een Tour waarin slag om slinger wordt aangevallen. Van vroeg, van ver, en met succes. Maar de aanvaller der aanvallers komt er niet aan te pas. Thomas De Gendt (34) wordt, zoals hij het zelf zegt, van het kastje naar de muur gereden. En dat komt hard aan, klinkt het in een openhartig gesprek. “Er komt een moment dat het gedaan is. Rondrijden zoals dit, dat ga ik niet blijven doen.”
  [naar artikel]
 25. Musk: De Tesla Bot komt eraan (20/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Musk: De Tesla Bot komt eraan Tesla is bezig met de ontwikkeling van een Tesla Bot. Het prototype wordt ergens volgend jaar verwacht. Het nieuws komt tijdens Tesla’s AI-dag, die donderdagavond werd gestreamd op de website van het bedrijf. De bot wordt voorgesteld als een niet-automatische robot. Een exemplaar dat verschillende taken kan overnemen waar mensen geen zin in hebben omdat […] Lees dit artikel: Musk: De Tesla Bot komt eraan
  [naar artikel]
 26. “Als er geen politieke reactie komt na dood van Chovanec betogen we tot minister van Justitie ontslag neemt” (22/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Als er geen politieke reactie komt op het overlijden van Jozef Chovanec in een politiecel, dan komt er een forse reactie van actiegroep Belgian...
  [naar artikel]
 27. 'Vader van informatica' op Brits bankbiljet (15/07/2019 - De Tijd)
  14:02 De beeltenis van Alan Turing komt op het biljet van 50 pond dat eind 2021 in roulatie komt.
  [naar artikel]
 28. 10.000 Indiërs vinden CD&V leuk (06/06/2018 - De Tijd)
  07:14 Slechts de helft van de 35.000 likes op de facebookpagina van CD&V komt uit België. 10.000 ervan komt - vreemd genoeg - uit India.
  [naar artikel]
 29. Voor meer dan 100.000 gezinnen komt de coronaschok nog (23/06/2020 - De Tijd)
  14:56 Dit najaar komt een ontslag- en faillissementengolf op gang die we pas in 2025 verteren, voorspelt het Planbureau.
  [naar artikel]
 30. Komt er een ondergrondse zwaartekrachtgolf-detector onder het drielandenpunt? (31/01/2018 - VRT NWS)
  Komt er een ondergronds meetnet voor zwaartekrachtgolven onder het drielandenpunt aan de grens met Nederland en Duitsland? Daarover vergaderen specialisten vandaag aan de universiteit van Luik. Europa wil zo'n meetinstallatie tegen 2030. Tegen 2020 moet de beslissing genomen worden waar die komt. Het drielandenpunt is één van de kandidaten.
  [naar artikel]
 31. “Apple komt met dunnere en lichtere MacBook” (22/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Apple komt naar verluidt met een dunnere en lichtere versie van de MacBook Air, een laptop die de techreus maakt voor de grote massa. Dat melden ingewijden aan persbureau Bloomberg. De nieuwe computer komt op zijn vroegst in de tweede helft van dit jaar op de markt en anders in de loop van 2022.
  [naar artikel]
 32. Omzet Hema komt weer op gang (20/04/2020 - Express)
  De winkelketen Hema, die begin deze maand nog voor het faillissement vreesde, komt stilaan weer boven water. In Nederland wordt... The post Omzet Hema komt weer op gang appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 33. Vuilniskar komt volgend jaar in acht Antwerpse wijken niet meer langs: “Hier komt miserie van” (30/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  In een aantal wijken in Antwerpen en de districten werden de voorbije maanden sorteerstraatjes aangelegd. De bewoners kunnen ze nu uitproberen. Op 1 januari wordt definitief overgeschakeld op het nieuwe systeem en vanaf dan komt de vuilniswagen niet meer langs.
  [naar artikel]
 34. Komt Mayeur of komt hij niet naar de gemeenteraad? (26/06/2017 - De Standaard)
  Voor het eerst sinds de Samusocial-bom ontplofte in Brussel komt de gemeenteraad samen. Of burgemeester Yvan Mayeur (PS) daarop aanwezig zal zijn, is nog een raadsel. In elk geval is zijn ontslag het eerste agendapunt. Het lijkt ook dat Mayeur wil aanblijven als gemeenteraadslid. Net buiten het stadhuis, op de Grote Markt, vindt tegelijkertijd een tweede sit-in plaats.
  [naar artikel]
 35. Van tarmac tot politiecel: gerecht moet fatale twaalf uur uit leven Chovanec reconstrueren (13/10/2020 - Het Nieuwsblad)
  Er komt geen nieuwe onderzoeksrechter in de zaak rond de dood van de Slovaakse man Jozef Chovanec (38). Wel komt er een reconstructie van elke handeling die de overleden man op de luchthaven van Charleroi stelde die fatale avond en nacht in 2018. “We zijn vooral blij dat er alsnog extra onderzoek komt”, zegt Ann Van de Steen, advocate van de familie.
  [naar artikel]
 36. Protestbord op elke plek waar volgend jaar geen lijnbus meer komt (11/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  “Busje komt zo,” staat op de verschillende protestborden die de Landelijke Gilden vrijdag kwam plaatsen in Alken en Nieuwerkerken. De vereniging vreest dat de bus vanaf volgend jaar helemaal niet meer komt, en dat de landelijke Limburgse gebieden onbereikbaar worden met het openbaar vervoer.
  [naar artikel]
 37. Vroeg kerstcadeau voor Planckendael: klein koalaatje komt voor het eerst uit buidel van zijn mama kijken (20/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Kerst komt vroeg voor de koala’s in de zoo van Planckendael. En dat cadeautje zit verstopt in de buidel van mama Alinga. Haar kleine spruit komt af...
  [naar artikel]
 38. Vroeg kerstcadeau voor Planckendael: koalaatje komt voor het eerst uit buidel van zijn mama kijken (20/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Kerst komt vroeg voor de koala’s in de zoo van Planckendael. En dat cadeautje zit verstopt in de buidel van mama Alinga. Haar kleine spruit komt af...
  [naar artikel]
 39. Wát de Sint volgende week ook brengt, de kans is groot dat het met de ‘stoomboot’ uit China komt (02/12/2017 - Het Nieuwsblad)
  De Sint komt uit Spanje, dat weet iedereen. Maar vanwaar komt zijn speelgoed? “Voor 80 procent uit China”, zegt Tonny Mettens, CEO van FUN. “Dat is goed voor zo’n 2.000 containers. Stop je die vol met enkel en alleen Barbiepoppen, dan kunnen er 50,4 miljoen in.” En die blondines dobberen zo’n 31 dagen op zee voor ze hier aan wal komen.
  [naar artikel]
 40. Theresa May komt donderdag naar Brussel (05/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Britse eerste minister Theresa May komt donderdag naar Brussel voor een gesprek met Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker. Dat heeft de woordvoerder van Juncker dinsdag aangekondigd. Woensdag komt de Ierse premier Leo Varadkar langs bij Juncker.
  [naar artikel]
 41. Daar komt de traditie van het schoentje zetten voor Sinterklaas vandaan (20/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Als 6 december met rasse schreden dichterbij komt, dan is het ook bijna tijd om de schoentjes klaar te zetten met een leuke brief of tekening voor Sinterklaas en wat lekkers voor zijn paard. Maar waar komt die traditie vandaan?
  [naar artikel]
 42. Juventus opent derde jeugdacademie in België (21/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Na in 2016 (Shape) en in 2017 (NATO) jeugdscholen te hebben opgericht, komt de Italiaanse topclub Juventus nu met een derde jeugdacademie op Belgische bodem. Die komt op het trainingscomplex van FC Grivegnée, een club uit het Luikse die in vierde provenciale uitkomt. Voormalig professioneel voetballer Stéphane Molnar (ex-Standard, Sint-Truiden en Alemania Aachen) komt er aan het roer te staan.
  [naar artikel]
 43. Containerschip Ever Given komt donderdag eindelijk aan in Rotterdam (26/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Containerschip Ever Given komt donderdag eindelijk aan in Rotterdam Het containerschip Ever Given dat in maart het Suezkanaal blokkeerde, komt donderdag aan in de haven van Rotterdam. Het schip blijft daar naar verwachting tot begin augustus om containers te lossen en te laden. Daarna vertrekt het naar het Engelse Felixstowe. Ikea, Lenovo en andere bedrijven hebben er nog voor honderden miljoenen euro’s aan goederen […] Lees dit artikel: Containerschip Ever Given komt donderdag eindelijk aan in Rotterdam
  [naar artikel]
 44. Coronapaspoort (al mag het zo niet heten) komt er snel aan, zegt EU (11/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Coronapaspoort (al mag het zo niet heten) komt er snel aan, zegt EU Het coronacertificaat dat de EU graag wil invoeren, komt er wel degelijk snel aan. De Europese Commissie (EC) ziet geen reden waarom het er niet al op 1 juli zou zijn voor al haar lidstaten, schrijft het Financieel Dagblad. Toch hangt rond het certificaat een zweem van controverse. In ons land zorgt de invoering van een […] Lees dit artikel: Coronapaspoort (al mag het zo niet heten) komt er snel aan, zegt EU
  [naar artikel]
 45. Waarom komt de fietsbrug niet aan het stadscentrum en is ze niet te duur? Jouw vragen beantwoord (09/12/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Waarom komt de wandel- en fietsbrug niet meer in het centrum van de stad? Waar komt het geld vandaan? Het zijn enkele vragen die onze lezers ons bezorgden na het nieuws over de toekomstige brug over de Schelde. We legden ze voor aan Antwerps schepen van Mobiliteit Koen Kennis (N-VA).
  [naar artikel]
 46. Sint shopt Chinees en beetje Belgisch (05/12/2017 - De Tijd)
  22:44 De stoomboot van Sinterklaas komt uit Spanje. Al is dat wel met een tussenstop in China. 85 procent van ons speelgoed komt van daar. Maar ook Belgische producenten spelen mee.
  [naar artikel]
 47. Nieuwe Oh Oh-realityster komt uit de seksbusiness (31/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Zes jaar na de laatste reeks van 'Oh Oh Cherso' komt de Nederlandse tv-zender RTL5  met een vervolg.  Voor 'Oh oh daar gaan we weer' hebben negen
  [naar artikel]
 48. Goed nieuws bruidjes: Spanx komt met een huwelijkslijn (01/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe het komt dat al die sterren op de rode loper nooit een rolletje vet vertonen? Simpel: die spelen een beetje vals met een stevig stuk
  [naar artikel]
 49. De regels versoepelen en dat maakt ons angstig (23/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “Wie garandeert mij dat ik niet ziek word?” Die vraag komt vaker bovendrijven nu een versoepeling van de maatregelen dichterbij komt en telewerk...
  [naar artikel]
 50. Er komt een nieuw seizoen van 'De Mol' in 2018 (en je kan nu al inschrijven) (27/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Nog voor Eline Michiels goed en wel gevangen was als Mol van 'De Mol 2017' maakte VIER bekend dat er ook volgend jaar een nieuwe editie komt van
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.