Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 October 2021
22:04 uur

Tweejarig jongetje schiet mama dood tijdens videovergadering in VS

Het Laatste Nieuws

14/10/2021 - 01:31

Een tweejarige heeft in de VS zijn mama doodgeschoten terwijl die deelnam aan een videovergadering via internet. Het drama vond plaats op 11 augustus in Florida. De vader van het kind is dinsdag gearresteerd omdat hij zijn wapen niet buiten het bereik van het kind opgeborgen had.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Tweejarig jongetje schiet mama dood tijdens videovergadering in Verenigde Staten (14/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een tweejarig jongetje heeft in de VS zijn mama doodgeschoten terwijl die deelnam aan een online videovergadering. Het drama vond plaats op 11 augustus in Florida, de vader van het kind is dinsdag gearresteerd omdat hij zijn wapen niet buiten het bereik van het kind opgeborgen had.
  [naar artikel]
 2. Geslagen en verbrand: tweejarig jongetje overlijdt na zware mishandeling (27/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In de Amerikaanse staat Texas staat een koppel terecht voor de dood van het zoontje van de vrouw. Uit het onderzoek blijkt dat het tweejarig kind
  [naar artikel]
 3. Tweejarig kind overleden in snikhete auto (17/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een tweejarig jongetje is in Oostenrijk omgekomen omdat hij urenlang in een snikhete auto was achtergelaten. De zeventienjarige moeder en haar
  [naar artikel]
 4. Onderzoek naar poging tot ontvoering van tweejarig jongetje (18/10/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het Brusselse gerecht onderzoekt een mogelijke ontvoeringspoging die zondag zou hebben plaatsgevonden in Neder-over-Heembeek, zo bevestigt het Brusselse parket. “De moeder van een tweejarig jongetje heeft maandag een klacht ingediend omdat iemand zondag zou geprobeerd hebben haar zoontje te ontvoeren in een park”, meldt het parket. “De zaak wordt ernstig genomen, zoals steeds met dit soort klachten, en er zijn verschillende onderzoeksdaden bevolen.”
  [naar artikel]
 5. Expert vindt 48 risicopunten in lift die leven kostte aan kindje in Antwerpen (10/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Elf eigenaars van een appartementsgebouw aan de Charlottalei in Antwerpen worden vervolgd voor de onopzettelijke dood van een tweejarig jongetje....
  [naar artikel]
 6. 'Vermist' jongetje slapend teruggevonden in achtertuin van de buren (21/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Honderden buurtbewoners in het Nederlandse Barneveld schoten zaterdagavond de politie en de bezorgde ouders van een vermist tweejarig jongetje te
  [naar artikel]
 7. Tweejarig kindje in pyjama vermist in Oud-Heverlee (30/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In Oud-Heverlee zoeken hulpdiensten met man en macht naar een tweejarig kind dat sinds 22 uur vermist is. Het jongetje zou enkel een pyjama dragen.
  [naar artikel]
 8. Moeder van dood aangetroffen jongetje blijft aangehouden (17/03/2017 - De Redactie)
  Het jongetje werd woensdagochtend dood teruggevonden in de woning van het gezin. Vast staat dat het kind niet aan een natuurlijke dood is gestorven.
  [naar artikel]
 9. Tweejarig jongetje helpt papa om mama ten huwelijk te vragen (30/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Van een verrassing gesproken! Op de tweede verjaardag van haar zoontje, en op een moment dat ze het totaal niet had verwacht, werd Sade Robinson door haar vriend ten huwelijk gevraagd. De jarige Christian zat duidelijk mee in het complot.
  [naar artikel]
 10. Tweejarig jongetje helpt papa om mama ten huwelijk te vragen (30/09/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Van een verrassing gesproken! Op de tweede verjaardag van haar zoontje, en op een moment dat ze het totaal niet verwacht, wordt Sade Robinson door haar vriend ten huwelijk gevraagd. De jarige Christian zit duidelijk mee in het complot.
  [naar artikel]
 11. Jongetje (2) komt met voet vast te zitten in lift en wordt verbrijzeld. “Eigenaars lieten problemen aanmodderen” (11/01/2018 - Het Nieuwsblad)
  Elf eigenaars van een appartementsgebouw aan de Charlottalei in Antwerpen worden vervolgd voor de onopzettelijke dood van een tweejarig jongetje. Het slachtoffer was met zijn voet geklemd geraakt tussen de liftkooi en de wand van de liftkoker. Een deskundige stelde 48 risicopunten vast bij de lift. Het openbaar ministerie vond dat alle beklaagden nalatig zijn geweest en vorderde de opschorting.
  [naar artikel]
 12. Dader neemt ticketje, wacht beurt af en schiet en alleenstaande mama dood (22/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Deze alleenstaande mama, Sara Van Passel (38) uit het Vlaams-Brabantse Wezemaal, werd gisteren op klaarlichte dag doodgeschoten op haar werk. De
  [naar artikel]
 13. Dader neemt ticketje, wacht beurt af en schiet alleenstaande mama dood (22/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Deze alleenstaande mama, Sara Van Passel (38) uit het Vlaams-Brabantse Wezemaal, werd gisteren op klaarlichte dag doodgeschoten op haar werk. De
  [naar artikel]
 14. Mama, wier zoontje verdronk op vakantie, krijgt kritiek voor haar 'verontrustende' zwemlessen (06/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Vier jaar geleden verloor Emma Aspinall (33) haar zoontje Loui op vakantie in Tunesië. Op een onbewaakt moment verdronk het tweejarig jongetje.
  [naar artikel]
 15. Tweejarig jongetje moet dringend plassen… en krijgt boete van 140 euro (26/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een gasboete voor wildplassen klinkt niet abnormaal. Maar in Nederland is er heel wat ophef ontstaan nu die straf uitgedeeld is… aan een tweejarig kindje. Het ventje, dat zijn plasje niet tot thuis kon inhouden, moet nu 140 euro betalen. Dat schrijft Omroep Brabant.
  [naar artikel]
 16. Wanneer kleuter tijdens worstelmatch denkt dat zijn zus verwikkeld is in echte vechtpartij, komt hij haar redden (14/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Toen zijn zusje Ruby in actie kwam tijdens een worstelcompetitie, dacht een tweejarig jongetje verkeerdelijk dat ze verwikkeld was in een echte...
  [naar artikel]
 17. Kind op zoek naar snoep, vindt wapen en schiet broertje (7) dood (03/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een jongetje (7) is zaterdag om het leven gekomen bij een tragisch schietincident in de Amerikaanse stad St. Louis.
  [naar artikel]
 18. Vader in gevangenis voor dood van twee maanden oude baby: “In één keer is alles verwoest” (06/08/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een vader van 38 jaar uit het Limburgse Lanaken zit in de gevangenis voor de dood van zijn twee maanden oude baby. Hij zou het kindje zo hard door elkaar hebben geschud, dat het jongetje overleed. “Dit is niet te vatten, in één keer is alles verwoest”, reageert de ­mama van het jongetje.
  [naar artikel]
 19. Peuter (2) bijna verdronken in zwembad: “Moeder minuutje naar binnen om voor baby te zorgen” (23/06/2019 - Gazet van Antwerpen)
  In Deerlijk is zaterdagnamiddag alweer bijna een kind verdronken. Het tweejarig jongetje lag bewusteloos in het zwembad. Zijn mama was amper een minuutje naar binnen geweest.
  [naar artikel]
 20. Peuter (2) bijna verdronken in zwembad: “Moeder minuutje naar binnen om voor baby te zorgen” (23/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  In Deerlijk is zaterdagnamiddag alweer bijna een kind verdronken. Het tweejarig jongetje lag bewusteloos in het zwembad. Zijn mama was amper een minuutje naar binnen geweest.
  [naar artikel]
 21. Peuter (2) bijna verdronken in zwembad: “Moeder minuutje naar binnen om voor baby te zorgen” (23/06/2019 - Het Nieuwsblad)
  In Deerlijk is zaterdagnamiddag alweer bijna een kind verdronken. Het tweejarig jongetje lag bewusteloos in het zwembad. Zijn mama was amper een minuutje naar binnen geweest.
  [naar artikel]
 22. Belgisch jongetje (8) ontsnapt aan de dood na verschrikkelijke val op skipiste in La Bresse (08/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De kleine Titouan, een 8-jarig jongetje uit Namen is afgelopen vrijdag aan de dood ontsnapt op skivakantie met zijn familie. Hij maakte in La...
  [naar artikel]
 23. Verkeersagressie loopt helemaal uit de hand: wegpiraat schiet mama dood voor ogen van haar kinderen (21/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een jonge mama is voor de ogen van haar eigen kinderen neergeschoten, nadat ze een heel eind was achtervolgd door een dolle bestuurder. Ze kon
  [naar artikel]
 24. Mason (2) wil hond knuffel geven maar dier bijt hem in het gezicht: “Mijn hart brak toen ik zei dat hij niet naar school kon” (01/09/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een tweejarig jongetje werd zaterdagavond door een hond gebeten. De kleine Mason zou maandag zijn eerste dag in de kleuterklas beginnen. Maar die start wordt alleszins met een week uitgesteld. “Hij vindt het echt heel erg jammer”, aldus zijn mama.
  [naar artikel]
 25. Amerikaans jongetje (9) schiet zus (13) dood omdat ze controller van videospelletje niet wil afgeven (19/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Drama in de Amerikaanse staat Mississippi: een 9-jarig kind heeft zijn 13-jarige zus doodgeschoten na een ruzie over een videospelletje.
  [naar artikel]
 26. VIDEO. Mama van Basje blikt terug op jaar dat ze haar zoon verloor: "Hij leeft voort" (06/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  We kennen hem ondertussen allemaal: Bas, de stoere strijder. Het elfjarige jongetje uit Genk werd bekend door met veel moed over zijn nakende harttransplantatie te vertellen in het VTM-programma ‘Cathérine’. In maart ging het echter mis toen Bas eindelijk een donorhart kreeg. Zijn lichaam stootte het hart tijdens de operatie af. Ann Baptist, zijn mama, startte sinds de dood van haar zoontje een vzw op om mensen te informeren over orgaandonatie en -transplantatie. “Want niemand zegt: ‘Het is goed zo, laat me maar doodgaan’.”
  [naar artikel]
 27. Jongetje (6) sterft na het eten van een pannenkoek op school (03/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een jongetje van zes jaar is donderdag gestorven, nadat hij een pannenkoek opat tijdens de middagpauze in zijn school in het Franse Limas. Het kind was allergisch voor zuivelproducten en daar was de school ook van op de hoogte. Zijn mama vertelt nu aan BFMTV in tranen mee hoe pijnlijk de laatste uren van haar zoontje Jadhen waren.
  [naar artikel]
 28. Jongetje (6) sterft na het eten van een pannenkoek op school (03/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een jongetje van zes jaar is donderdag gestorven, nadat hij een pannenkoek opat tijdens de middagpauze in zijn school in het Franse Limas. Het kind was allergisch voor zuivelproducten en daar was de school ook van op de hoogte. Zijn mama vertelt nu aan BFMTV in tranen mee hoe pijnlijk de laatste uren van haar zoontje Jadhen waren.
  [naar artikel]
 29. Dodelijk liftongeval kleuter: deskundige stelt 48 risicopunten vast (10/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Elf eigenaars van een appartementsgebouw aan de Charlottalei in Antwerpen worden vervolgd voor de onopzettelijke dood van een tweejarig jongetje. Het slachtoffer was met zijn voet geklemd geraakt tussen de liftkooi en de wand van de liftkoker. Een deskundige stelde 48 risicopunten vast bij de lift. Het openbaar ministerie vond dat alle beklaagden nalatig zijn geweest en vorderde de opschorting.
  [naar artikel]
 30. Politie meldt doorbraak in zaak-Nicky Verstappen, Nederlands jongetje (11) dat in 1998 dood werd gevonden (22/08/2018 - De Morgen)
  Het grootschalige DNA-verwantschapsonderzoek in de zaak-Nicky Verstappen, het 11-jarige Limburgse jongetje dat in augustus 1998 tijdens een zomerkamp dood werd gevonden, heeft een match opgeleverd. Het gaat om een 55-jarige man die door zijn familie als vermist is opgegeven. Daarmee kent de zaak 20 jaar na datum een doorbraak.
  [naar artikel]
 31. Amerikaanse man schiet fietsend jongetje (5) dood voor ogen van jonge zusjes (13/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De vijfjarige Cannon Hinnant had net zijn naam leren schrijven en zou voor het eerst naar school gaan. Maar aan zijn prille leven is abrupt een...
  [naar artikel]
 32. Jongetje (6) brutaal vermoord nadat hij zijn mama wilde redden van verkrachter (20/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Zuid-Afrika treurt om de dood van een zesjarige held. Kutlwano Garesape probeerde de aanranding van zijn moeder te verhinderen maar werd door de
  [naar artikel]
 33. Zoontje (6) van mama uit realityreeks slaat pasgeboren zusje dood (13/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  In Florida heeft een jongetje van zes jaar zijn kleine zusje van 13 dagen oud doodgeslagen. Hun moeder had hen alleen gelaten in de auto om boodschappen te gaan doen, aldus de politie.
  [naar artikel]
 34. Zoontje (6) van mama uit realityreeks slaat pasgeboren zusje dood (13/08/2016 - Gazet van Antwerpen)
  In Florida heeft een jongetje van zes jaar zijn kleine zusje van 13 dagen oud doodgeslagen. Hun moeder had hen alleen gelaten in de auto om boodschappen te gaan doen, aldus de politie.
  [naar artikel]
 35. Jongetje (6) sterft na het eten van een pannenkoek op school: vader reageert woedend, moeder in tranen (02/04/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een jongetje van zes jaar is donderdag gestorven, nadat hij een pannenkoek opat tijdens de middagpauze in zijn school in het Franse Limas. Het kind was allergisch voor zuivelproducten en daar was de school ook van op de hoogte. Zijn mama vertelt nu aan BFMTV in tranen mee hoe pijnlijk de laatste uren van haar zoontje Jadhen waren.
  [naar artikel]
 36. Peutertje sterft bij poging om hond uit brandend huis te halen (05/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een woningbrand in het Amerikaanse plaatsje Gentry (Arkansas) heeft zaterdag het leven gekost aan een tweejarig jongetje. Het 23 maanden oude...
  [naar artikel]
 37. Peuter overlijdt na val op kapot eetbord (04/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In Italië is een tweejarig jongetje overleden na een val op een gebroken etensbord. Een scherf sneed zijn halsslagader door. De peuter werd met
  [naar artikel]
 38. VIDEO. Vrouw laat peuter achter op drempel van wildvreemde: “Had me vergist van huis” (19/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een tweejarig jongetje werd woensdagavond moederziel alleen achtergelaten aan een willekeurige woning in de Amerikaanse Texas. Met behulp van...
  [naar artikel]
 39. Hond schiet baasje dood tijdens jachtpartij (23/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Berichten van een merkwaardig jachtongeval bereiken ons vanuit Rusland. Daar is een man doodgeschoten door een van zijn honden tijdens een...
  [naar artikel]
 40. Tweejarig meisje komt om in vlammenzee tijdens woningbrand in Luikse stad Limburg (29/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een tweejarig meisje is vrijdagochtend omgekomen in een woningbrand in de stad Limburg (Limbourg), in de provincie Luik. Dat werd vernomen bij de hulpverleningszone Vesdre-Hoëgne et Plateau.
  [naar artikel]
 41. Politie schiet Fransman dood in Brussel tijdens achtervolging (28/08/2019 - Het Belang van Limburg)

  [naar artikel]
 42. Jongetje (6) redt mama van verkrachter maar dan koelt aanvaller zijn woede op hem (20/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Zuid-Afrika treurt om de dood van een zesjarige held. Kutlwano Garesape probeerde de aanranding van zijn moeder te verhinderen maar werd door de
  [naar artikel]
 43. Mama schiet gewapende overvaller dood aan Braziliaanse schoolpoort (14/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een 21-jarige Braziliaan heeft zijn hold-up aan een privéschool in São Paulo zaterdagochtend met zijn leven bekocht. De man had niet gerekend op...
  [naar artikel]
 44. Nadat autistisch jongetje (6) verdween in park: FBI zet geluidsfragmenten van mama en papa in om hem te vinden (25/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In Gastonia, North Carolina, is men met man en macht op zoek naar een 6-jarig autistisch jongetje. De kleine Maddox verdween afgelopen weekend in...
  [naar artikel]
 45. 250 betogers eisen ontslag Francken en Jambon na dood tweejarige peuter (19/05/2018 - De Standaard)
  Na het overlijden van een tweejarig meisje door een politiekogel hebben zo’n 250 mensen actiegevoerd aan de Dienst Vreemdelingenzaken. Volgens hen is de dood van het meisje een gevolg van het asielbeleid.
  [naar artikel]
 46. Hun zoontje zweefde tussen leven en dood. Zijn mama zag geen andere keuze dan stoppen met werken. (03/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Kleuter Korneel liep een hersenletsel op na een quad-ongeval. Mama Stefanie blijft thuis om haar zoontje bij te staan tijdens de jarenlange...
  [naar artikel]
 47. Jongetje (3) dood na val in vetput bij Amerikaans fastfoodrestaurant (16/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In de Verenigde Staten is een 3-jarig jongetje in een put gevallen, waarin vet van het nabijgelegen fastfoodrestaurant Tim Hortons werd verzameld....
  [naar artikel]
 48. Baby half dood geslagen omdat hij papa stoorde tijdens het gamen (13/09/2016 - Het Nieuwsblad)
  Een goedlachs, rustig jongetje. Zo kent de ­familie de twee maanden oude baby Dilano. Het jongetje weende enkel als hij honger had, maar voor papa Bram L. (21) was dat voldoende om zijn beheersing compleet te verliezen. Toen hij het videospel FIFA aan het spelen was, kon hij het niet hebben dat Dilano hem stoorde. In plaats van een flesje, gaf hij de ­baby een vuistslag op het hoofd. Het jongetje liep zware hersenschade op, en zal voor de rest van zijn leven hulp nodig hebben.
  [naar artikel]
 49. Baby half dood geslagen omdat hij papa stoorde tijdens het gamen (13/09/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Een goedlachs, rustig jongetje. Zo kent de ­familie de twee maanden oude baby Dilano. Het jongetje weende enkel als hij honger had, maar voor papa Bram L. (21) was dat voldoende om zijn beheersing compleet te verliezen. Toen hij het videospel FIFA aan het spelen was, kon hij het niet hebben dat Dilano hem stoorde. In plaats van een flesje, gaf hij de ­baby een vuistslag op het hoofd. Het jongetje liep zware hersenschade op, en zal voor de rest van zijn leven hulp nodig hebben.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.