Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 October 2021
22:31 uur

Bestelwagen rijdt vol in op signalisatiewagen op E34: twee gewonden

Gazet van Antwerpen

14/10/2021 - 01:40

De E34 was woensdagavond laat ter hoogte van Lille een tijdlang afgesloten nadat een bestelwagen vol was ingereden op een signalisatiewagen. De bestuurder en een inzittende raakten gewond.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Bestuurder rijdt in op signalisatiewagen op E34 in Zoersel: twee gewonden (03/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Op de E34 in Zoersel in de richting van Antwerpen is donderdagavond een auto op een signalisatiebord gereden. De bestuurder van de wagen raakte zwaargewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis, de chauffeur van de signalisatiewagen raakte lichtgewond.
  [naar artikel]
 2. Bestelwagen rijdt in op voetgangers in Toronto – Negen doden en zestien gewonden bij incident met bestelwagen in Toronto (23/04/2018 - Metro)
  Bij het incident met een bestelwagen in Toronto zijn maandag negen doden en zestien gewonden gevallen. Dat zegt de politie. Een bestelwagen reed in op voetgangers in de Canadese stad. De bestuurder vluchtte weg, maar de politie kon hem intussen inrekenen. Bron: Belga   Het bericht Bestelwagen rijdt in op voetgangers in Toronto – Negen doden en zestien gewonden bij incident met bestelwagen in Toronto verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 3. Vrachtwagen rijdt in op signalisatiewagen op A19 (15/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Op de A19 in Beselare (Zonnebeke) is een vrachtwagen om 11 uur tegen een signalisatiewagen ingereden in de richting van Ieper. De bestuurder, een
  [naar artikel]
 4. Bestelwagen rijdt in op cementtruck: twee gewonden en zware file op E313 (26/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Op de E13 in Oevel (Westerlo) is dinsdagmiddag een ongeval gebeurd. Een bestelwagen reed er achteraan in op een cementtruck. Er is een file ontstaan.
  [naar artikel]
 5. Bestelwagen rijdt in op moslims in Londen: één dode en tien gewonden (19/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Deze nacht is in Londen een bestelwagen ingereden op voetgangers nabij een moskee. Daarbij vielen volgens de politie een dode en tien gewonden,
  [naar artikel]
 6. Bestelwagen rijdt in op moslims in Londen: "Een dode en tien gewonden" (19/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Deze nacht is in Londen een bestelwagen ingereden op voetgangers nabij een moskee. Daarbij vielen volgens de politie een dode en tien gewonden,
  [naar artikel]
 7. Vrachtwagen rijdt in op signalisatiewagen bij werken op pechstrook E19 (17/06/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Door een ongeval op de E19 staat er woensdagmiddag een lange file in de richting van Antwerpen. Net voorbij de oprit Loenhout reed een vrachtwagen daar in op een signalisatiewagen. Die waarschuwde voor snoeiwerken langs de pechstrook.
  [naar artikel]
 8. 'Bestelwagen rijdt in op mensen in Stockholm' (07/04/2017 - Knack)
  In de Zweedse hoofdstad Stockholm is een bestelwagen ingereden op wandelaars. Er is volgens de eerste berichten sprake van verscheidene gewonden. Dat melden verschillende media.
  [naar artikel]
 9. Vrachtwagen rijdt in op signalisatiewagen aan werkzaamheden Antwerpse Ring (20/04/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Antwerpse ring richting Nederland is vrijdagnacht rond 3.30u een vrachtwagen ingereden op een signalisatiewagen die daar stond om te waarschuwen voor werken.
  [naar artikel]
 10. Automobilist verblind door de zon rijdt in op signalisatiewagen, arbeiders ongedeerd (06/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een automobilist die verblind werd door de laagstaande zon, is deze middag op de N31-A11 expresweg in Zuienkerke op een signalisatiewagen gereden....
  [naar artikel]
 11. Twee gewonden bij zware klap op Grote Baan in Houthalen (22/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Twee personen zijn gewond geraakt bij een ongeval op de Grote Baan in Houthalen. Woensdag rond 22 uur botsten daar twee auto’s net voor het op- en afrittencomplex van de E314. De twee gewonden werden naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer ging ter plaatse met een signalisatiewagen.
  [naar artikel]
 12. Bestuurder onder invloed rijdt in op signalisatiewagen van takeldienst (22/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een bestuurder die onder invloed was van alcohol, is dinsdagavond laat tegen een signalisatiewagen van de takeldiensten gereden aan de werken op de E19 ter hoogte van de afrit Kleine Bareel richting Nederland. Gelukkig raakte niemand gewond.
  [naar artikel]
 13. Bestelwagen rijdt in op voetgangers in Londen: "Een dode en tien gewonden" (19/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Deze nacht is in Londen een bestelwagen ingereden op voetgangers. Daarbij vielen volgens de politie een dode en tien gewonden, van wie er acht in
  [naar artikel]
 14. Bestelwagen rijdt in op voetgangers in Seattle: vijf gewonden (28/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In het centrum van de Amerikaanse stad Seattle is een man met een bestelwagen het voetpad opgereden, waar hij meerdere voetgangers raakte vooraleer...
  [naar artikel]
 15. LIVE. Bestelwagen rijdt in op voetgangers in Toronto: 9 doden en 16 gewonden (23/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een witte bestelwagen is in het Canadese Toronto ingereden op verschillende voetgangers. Daarbij zijn 9 dodelijke slachtoffers gevallen en 16...
  [naar artikel]
 16. Bestelwagen rijdt in op voetgangers in Toronto (23/04/2018 - De Tijd)
  20:25 In de Canadese stad Toronto is een witte bestelwagen ingereden op voetgangers. Dat deelt de politie maandag mee via Twitter. Volgens eerste berichten vielen er een tiental gewonden.
  [naar artikel]
 17. Wekelijks één tot twee ongevallen waarbij truck signalisatiewagen ramt (03/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De E40 richting Oostende zit muurvast nadat een vrachtwagen tegen een signalisatiewagen reed. Cijfers van het Agentschap Wegen & Verkeer tonen
  [naar artikel]
 18. Bestelwagen rijdt in op voetgangers in Londen: "Meerdere gewonden" (19/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In Finsbury Park, een stadsdeel in Londen, is deze nacht een bestelwagen ingereden op een groep mensen. De hulpdiensten zijn massaal ter plaatse.
  [naar artikel]
 19. Bestelwagen knalt tegen paal: twee gewonden (19/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  In de Korenbloemenlaan in Bornem zijn donderdagnamiddag twee gewonden gevallen bij een verkeersongeval.
  [naar artikel]
 20. Bestelwagen rijdt in op menigte bij Duitse carnavalsoptocht: verschillende gewonden (24/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In het Duitse Volksmarsen, in het Duitse Hessen, is een bestelwagen ingereden op de menigte tijdens een carnavalsoptocht. Dat melden lokale media....
  [naar artikel]
 21. Twee chauffeurs gewond nadat truck inreed op signalisatiewagen (10/10/2016 - Het Nieuwsblad)
  Op de E403 in Ardooie is er grote verkeershinder nadat een vrachtwagen er is ingereden op een signalisatiewagen. De twee chauffeurs raakten gewond.
  [naar artikel]
 22. Bestelwagen rijdt in op voetgangers in Shanghai: zeker achttien gewonden (02/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  In Shanghai is een bestelwagen ingereden op voetgangers. Daarbij zijn zeker achttien personen gewond geraakt. Dat bericht de regering van de stad vrijdag.
  [naar artikel]
 23. Bestelwagen rijdt in op voetgangers in Shanghai: zeker achttien gewonden (02/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  In Shanghai is een bestelwagen ingereden op voetgangers. Daarbij zijn zeker achttien personen gewond geraakt. Dat bericht de regering van de stad vrijdag.
  [naar artikel]
 24. Bestelwagen rijdt voetgangers aan in Londen, man opgepakt (19/06/2017 - Knack)
  Volgens de Metropolitan Police vielen bij het incident een dode en tien gewonden.
  [naar artikel]
 25. Twee gewonden bij ongeval door open riooldeksel in Brussel (25/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  Op de Vilvoordsesteenweg in Brussel zijn dinsdagnamiddag twee inzittenden van een bestelwagen gewond geraakt bij een verkeersongeval. Dat meldt de Brusselse politie. Het ongeval gebeurde rond 16.45 uur tussen het Jules de Troozplein en de Van Praetbrug, toen de bestelwagen over een open rioolput reed, waardoor de bestelwagen begon te slippen en op zijn flank terechtkwam.
  [naar artikel]
 26. Auto rijdt in op signalisatiewagen in Rumst (10/05/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Op de E19 richting Brussel gebeurde woensdagavond ter hoogte van Rumst een ongeval. Een auto reed in op de signalisatiewagen van wegenwerken. Drie rijstroken waren door het ongeval versperd, het verkeer werd over de pechstrook omgeleid. De chauffeur werd uit zijn voertuig gered door de brandweer, dat het dak van de wagen openknipte. Het slachtoffer werd gewond overgebracht naar het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 27. VIDEO. Tram ramt brandweerwagen in Gent, twee gewonden (20/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Nieuwevaartbrug in Gent is volledig afgesloten na een spectaculair ongeval. Een signalisatiewagen van de brandweer, die in de richting van de...
  [naar artikel]
 28. Bestelwagen rijdt in op voetgangers in Toronto – Balans loop op tot tien doden (24/04/2018 - Metro)
  Bij het incident in Toronto, waarbij een witte bestelwagen inreed op voetgangers, zijn maandag tien doden en vijftien gewonden gevallen. Dat blijkt uit een nieuwe balans van Mark Saunders, het hoofd van de politie van de grootste stad van Canada. Eerder was er nog sprake van negen doden en zestien gewonden. Saunders benadrukt dat het om een “opzettelijke” daad gaat en identificeerde de dader als de 25-jarige Alek Minassian uit Richmond Hill, in het noorden van Toronto. Minister van Openbare Veiligheid Ralph Goodale zegt dat er geen aanwijzingen zijn dat het om een aanval op de “nationale veiligheid” gaat. De politie onderzoekt toch alle hypotheses, benadrukt Saunders. “We volgen de bewijzen naar waar ze ons leiden.” Bron: Belga   Het bericht Bestelwagen rijdt in op voetgangers in Toronto – Balans loop op tot tien doden verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 29. Bestelwagen rijdt voetgangers aan in Londen, persoon gearresteerd (19/06/2017 - Knack)
  Volgens de Metropolitan Police vielen bij het incident een dode en tien gewonden.
  [naar artikel]
 30. VIDEO. Bestelwagen rijdt BMW van de baan in Diepenbeek (25/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  In Diepenbeek heeft zich donderdag een opmerkelijk geval van verkeersagressie afgespeeld. In een filmpje is te zien hoe een bestelwagen die van de Verbindingslaan komt een BMW van de baan rijdt op de oprit van de E313. De beelden werden gemaakt door de dashcam van een achterligger. Opmerkelijk: na het incident stapt een persoon uit de bestelwagen. Volgens de maker van het filmpje trapte die man ook nog in de richting van zijn wagen.
  [naar artikel]
 31. Twee gewonden nadat bestelwagen in gracht belandt in Maaseik (10/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op de Koning Boudewijnlaan in Maaseik is woensdag rond 17 uur een bestelwagen in een gracht beland. De twee inzittenden raakten gewond en moesten door de brandweer bevrijd worden.
  [naar artikel]
 32. Bestelwagen rijdt voetgangers aan in noorden van Londen (19/06/2017 - De Redactie)
  In de Londense wijk Finsbury Park heeft een bestelwagen in de nacht van zondag op maandag verschillende voetgangers aangereden. De omstandigheden van het incident zijn nog niet duidelijk, maar de politie meldt dat er "verschillende gewonden" zijn. Een persoon werd opgepakt.
  [naar artikel]
 33. Bestelwagen rijdt in op mensenmassa in Münster: “Zeker drie doden” (07/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  In het Duitse Münster is een bestelwagen op een mensenmassa ingereden. Daarbij zouden zeker drie personen om het leven zijn gekomen en nog eens minstens dertig gewonden gevallen. Het zou gaan om een geplande aanslag, melden Duitse media.
  [naar artikel]
 34. Bestelwagen rijdt in op mensenmassa in Münster: “Zeker drie doden” (07/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  In het Duitse Münster is een bestelwagen op een mensenmassa ingereden. Daarbij zouden zeker drie personen om het leven zijn gekomen en nog eens minstens dertig gewonden gevallen. Het zou gaan om een geplande aanslag, melden Duitse media.
  [naar artikel]
 35. Bestelwagen rijdt in op terras in Münster: vier doden en gewonden (07/04/2018 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/LBzxNTzlEX7Qb9QnBXjKl76MW0g/diocontent/121511559/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90
  [naar artikel]
 36. Bestelwagen rijdt in op voetgangers in Toronto: 10 doden, 15 gewonden (24/04/2018 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/rS9jv0slvSk_B5w-ICUyQQ9c1WY/diocontent/122298333/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90
  [naar artikel]
 37. Bestelwagen rijdt in op voetgangers in Toronto: 9 doden, 16 gewonden (23/04/2018 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/rS9jv0slvSk_B5w-ICUyQQ9c1WY/diocontent/122298333/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90
  [naar artikel]
 38. Bestelwagen rijdt met hoge snelheid binnen in gebouw van Nederlandse krant De Telegraaf (26/06/2018 - VRT NWS)
  In Amsterdam is een bestelwagen het gebouw van de Nederlandse krant De Telegraaf binnengereden. Dat gebeurde vannacht. De auto vloog vervolgens in brand. Er vielen geen gewonden. De hoofdredactie van de krant spreekt van een "aanslag".  
  [naar artikel]
 39. Bestelwagen rijdt voetgangers aan in noorden van Londen, persoon gearresteerd (19/06/2017 - Knack)
  In de Londense wijk Finsbury Park heeft een bestelwagen in de nacht van zondag op maandag verschillende voetgangers aangereden. De omstandigheden van het incident zijn nog niet duidelijk, maar de politie meldt dat er "verschillende gewonden" zijn. Een persoon werd opgepakt.
  [naar artikel]
 40. Bestelwagen in de berm op Klaverblad (27/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Op de E313 tussen Beringen en Hasselt is vanochtend rond half tien een bestelwagen in de berm beland. De bestelwagen was gekanteld en moest worden weggetakeld. Er zouden geen gewonden zijn gevallen.
  [naar artikel]
 41. Botsing na inhalen van signalisatiewagen (28/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Ter hoogte van werken op de Schaffensesteenweg in Paal gebeurde donderdag om 9.10 uur een ongeval. Een automobilist haalde er een signalisatiewagen in en kon daarbij een aanrijding met een tegenligger niet meer voorkomen. Bij de botsing schoven de voertuigen door waardoor nog een derde wagen betrokken raakte. Twee mensen raakten gewond: een man (43) uit Oudsbergen en vrouw (40) uit Beringen.
  [naar artikel]
 42. Twee gewonden bij aanrijding met vluchtmisdrijf in Antwerpen (19/09/2020 - Het Nieuwsblad)
  In de Landbouwstraat in Antwerpen zijn vrijdagnacht twee personen gewond geraakt na een aanrijding tussen een personenwagen en een bestelwagen. Dat meldt de Antwerpse politie. De bestuurder van de bestelwagen pleegde vluchtmisdrijf en wordt nog opgespoord.
  [naar artikel]
 43. Vrachtwagen knalt op signalisatiewagen: file op E19 (19/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Op de E19 is het woensdagochtend filerijden in de richting van Antwerpen. Ter hoogte van Mechelen-Noord reed rond 5.30 uur een vrachtwagen in op een signalisatiewagen.
  [naar artikel]
 44. Vrachtwagen knalt op signalisatiewagen: lange file op E19 (19/12/2018 - Het Nieuwsblad)
  Op de E19 is het woensdagochtend filerijden in de richting van Antwerpen. Ter hoogte van Mechelen-Noord reed rond 5.30 uur een vrachtwagen in op een signalisatiewagen.
  [naar artikel]
 45. Bestelwagen rijdt in op geparkeerde vrachtwagen (18/05/2019 - Het Nieuwsblad)
  In de Wilgenlaan in Wolvertem-Meise is zaterdagmiddag rond 16 u. een bestelwagen in volle snelheid ingereden op een geparkeerde vrachtwagen. De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend. In de bestelwagen raakte de passagier zwaargewond.
  [naar artikel]
 46. Automobilist gewond na botsing met signalisatiewagen op E403 (25/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  Op de E403 ter hoogte van Gullegem knalde maandagmorgen een bestelwagen op een mobiele werf. De man werd overgebracht naar het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 47. Twee gewonden bij ongeval (27/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Op de Borgwormsesteenweg in Sint-Truiden zijn dinsdag om 15.45 uur twee gewonden gevallen bij een ongeval. De bestuurder van een personenwagen, S.C. (44) uit Gingelom, verloor in de bocht de controle over het stuur en botste op een bestelwagen van de firma Daenen uit Gingelom.
  [naar artikel]
 48. Bestelwagen rijdt in op takelwagen in Alken (23/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Dinsdagavond botste een bestelwagen op een takelwagen in Terkoest (Alken). De bestelwagen merkte de takelwagen vermoedelijk niet op en reed er met volle snelheid tegen.
  [naar artikel]
 49. Vrachtwagen ontwortelt plataan van 15 meter na aanrijding met bestelwagen (04/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Op het kruispunt van de Heiststeenweg met de Mechelsesteenweg (N15) in Beerzel (Putte) zijn zaterdag twee gewonden gevallen bij een spectaculair ongeval. Een vrachtwagen botste met een bestelwagen en kwam tegen een boom terecht. De ravage was bijzonder groot.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.