Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 October 2021
22:51 uur

United Airlines zet 232 werknemers die coronavaccin weigeren aan de deur

Het Laatste Nieuws

14/10/2021 - 02:33

United Airlines zet 232 werknemers aan de deur, die weigeren om een coronavaccin te krijgen. Dat heeft de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij woensdag lokale tijd bekendgemaakt.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. United Airlines zet 232 werknemers aan de deur voor weigeren coronavaccin (14/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: United Airlines zet 232 werknemers aan de deur voor weigeren coronavaccin United Airlines zet 232 werknemers aan de deur, die weigeren om een coronavaccin te krijgen. Dat heeft de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij woensdag bekendgemaakt. United Airlines was de eerste grote luchtvaartmaatschappij die haar werknemers verplichtte om zich te laten vaccineren, nadat de Amerikaanse president Joe Biden dit bevolen had aan bedrijven die samenwerken met de Amerikaanse overheid. […] Lees dit artikel: United Airlines zet 232 werknemers aan de deur voor weigeren coronavaccin
  [naar artikel]
 2. Luchtvaartmaatschappij United Airlines zet 232 werknemers aan de deur voor weigeren coronavaccin (14/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  United Airlines zet 232 werknemers aan de deur, die weigeren om een coronavaccin te krijgen. Dat heeft de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij woensdag bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 3. United Airlines ontslaat 600 werknemers die coronavaccin weigeren (29/09/2021 - De Tijd)
  09:14 United Airlines kondigde in augustus aan dat het een vaccinverplichting zou invoeren. Bijna 600 werknemers blijven een coronaprik weigeren en verliezen hun job.
  [naar artikel]
 4. Bijna 600 werknemers van United Airlines ontslagen omdat ze coronavaccin weigerden (29/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Bijna 600 werknemers van United Airlines ontslagen omdat ze coronavaccin weigerden Bijna 600 werknemers van de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij United Airlines zullen hun job verliezen omdat ze weigerden zich te laten vaccineren tegen COVID-19. In augustus kondigde het bedrijf aan dat het een vaccinverplichting zou invoeren. Meer dan 99 procent van de werknemers heeft zich laten inenten tegen het virus. “Dit is een historische prestatie voor onze […] Lees dit artikel: Bijna 600 werknemers van United Airlines ontslagen omdat ze coronavaccin weigerden
  [naar artikel]
 5. Bijna 600 werknemers van United Airlines ontslagen omdat ze coronavaccin weigerden (29/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Bijna 600 werknemers van de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij United Airlines zullen hun job verliezen omdat ze weigerden zich te laten vaccineren tegen Covid-19. In augustus kondigde het bedrijf aan dat het een vaccinverplichting zou invoeren.
  [naar artikel]
 6. United Airlines neemt weer piloten aan (02/04/2021 - Express)
  De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij United Airlines wil weer piloten aanwerven, na een wervingsstop vanwege de coronacrisis. ‘We zullen met zowat 300 piloten beginnen’, zo schreef topmanager Bryan Quigley in een boodschap aan het personeel. Volgens United stijgt de vraag naar vluchten, nu er steeds meer mensen ingeënt worden met een coronavaccin. Het tempo van het aannemen […] The post United Airlines neemt weer piloten aan appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 7. United Airlines zet ongevaccineerde werknemers op onbetaald verlof (10/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf 2 oktober zet United Airlines zijn niet-gevaccineerd personeel op onbetaald verlof. Dat meldde de grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappij donderdag. In augustus kondigde ze nog aan dat ze haar werknemers zal verplichten zich te laten inenten tegen Covid-19.
  [naar artikel]
 8. United Airlines eist vaccinatie van alle werknemers (06/08/2021 - De Tijd)
  17:14 United Airlines gaat als eerste grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappij haar medewerkers verplichten zich te laten inenten tegen Covid-19.
  [naar artikel]
 9. 600 vaccinweigeraars dreigen job te verliezen bij Amerikaanse luchtvaartmaatschappij United Airlines (29/09/2021 - VRT NWS)
  Bijna 600 werknemers van de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij United Airlines zullen allicht hun baan verliezen omdat ze weigerden zich te laten vaccineren tegen COVID-19. In augustus had het bedrijf aangekondigd dat het een vaccinverplichting zou invoeren.
  [naar artikel]
 10. United Airlines voorziet niet om deze zomer met Boeing 737 MAX te vliegen (22/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Luchtvaartmaatschappij United Airlines is niet van plan om de Boeing 737 MAX deze zomerperiode in te zetten. Dat heeft United Airlines vandaag...
  [naar artikel]
 11. United Airlines sluit miljardendeal om vliegende taxi’s te ontwikkelen (11/02/2021 - Express)
  De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij United Airlines is van plan 200 vliegende elektrische taxi’s aan te kopen die passagiers binnen vijf jaar naar de luchthaven moeten vliegen.  United Airlines investeert 1.1 miljard dollar (907 miljoen euro) in het in Californië gevestigde Archer Aviation en is daarmee een van de eerste grote luchtvaartmaatschappijen die zich toelegt op vliegende […] The post United Airlines sluit miljardendeal om vliegende taxi’s te ontwikkelen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 12. Weggesleepte passagier daagt United Airlines voor de rechter (13/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De passagier die zondag hardhandig uit een overvol vliegtuig van United Airlines werd gesleept, heeft United aangeklaagd. In een spoedprocedure
  [naar artikel]
 13. Akkoord bij Brussels Airlines: 1.000 werknemers moeten vertrekken (26/06/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De directie van Brussels Airlines heeft een akkoord bereikt met de vakbonden over de toekomst van de luchtvaartmaatschappij op lange termijn. Een kwart van de 4.000 werknemers verliest zijn of haar baan, volgens Brussels Airlines noodzakelijk “om de competitiviteit te vergroten, en de werknemers een langetermijnperspectief te bieden”.
  [naar artikel]
 14. De NBA heeft een probleem met spelers die het coronavaccin weigeren (28/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: De NBA heeft een probleem met spelers die het coronavaccin weigeren Hoewel zo’n 90 procent van de spelers in de Amerikaanse basketbalcompetitie NBA gevaccineerd is, zorgen de fanatieke weigeraars voor veel onrust. Het gaat namelijk om een aantal prominente namen die op die manier mogelijk een deel van het seizoen missen, mensen rondom hen in gevaar brengen en de misverstanden over coronavaccins verder voeden. De NBA […] Lees dit artikel: De NBA heeft een probleem met spelers die het coronavaccin weigeren
  [naar artikel]
 15. Filipijnse president Duterte dreigt met celstraffen voor “dommeriken” die coronavaccin weigeren (22/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Filipijnse president Rodrigo Duterte wil landgenoten die een coronavaccin weigeren in de gevangenis opsluiten. De uitspraken, tijdens een toespraak maandagavond laat, komen er nu de Filipijnse regering het vaccinatietempo wil versnellen om zo de verspreiding van de besmettelijkere deltavariant te voorkomen. Minister van Justitie Menargo Gueverra zei dinsdag al dat er geen wet is die vaccins weigeren strafbaar stelt.
  [naar artikel]
 16. 16 gewonden door turbulentie op vlucht United Airlines (31/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een vliegtuig van de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij United Airlines is onverwacht op de luchthaven van het Ierse Shannon geland nadat zestien
  [naar artikel]
 17. Deze nieuwe beelden brengen United Airlines in nóg nauwere schoentjes (12/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Er is nieuw videomateriaal opgedoken in de zaak over de passagier die hardhandig uit een vliegtuig van de luchtvaartmaatschappij United Airlines werd gehaald.
  [naar artikel]
 18. Deze nieuwe beelden brengen United Airlines in nóg nauwere schoentjes (12/04/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Er is nieuw videomateriaal opgedoken in de zaak over de passagier die hardhandig uit een vliegtuig van de luchtvaartmaatschappij United Airlines werd gehaald.
  [naar artikel]
 19. Coronavirus – United en American Airlines staken vluchten naar Hongkong (05/02/2020 - Metro)
  De Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen American Airlines en United Airlines vliegen voorlopig niet meer op Hongkong. In de autonome regio van China is dinsdag de eerste patiënt overleden aan de gevolgen van het nieuwe coronavirus. Beide bedrijven geven aan dat er momenteel te weinig vraag is om de vluchten van en naar Hongkong uit te voeren. American Airlines, de grootste luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Staten, heeft zijn vluchten tot 20 februari gestaakt. Ook United Airlines houdt die datum voorlopig aan, maar vliegt woensdag nog wel een keer vanaf San Francisco naar Hongkong en op vrijdag vanuit Hongkong terug naar San Francisco. Bron: Belga   Het bericht Coronavirus – United en American Airlines staken vluchten naar Hongkong verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 20. Akkoord bij Brussels Airlines: kwart van 4.000 werknemers moet vertrekken (26/06/2020 - Het Nieuwsblad)
  De directie van Brussels Airlines heeft een akkoord bereikt met de vakbonden over de toekomst van de luchtvaartmaatschappij. Een kwart van de 4.000 werknemers verliest zijn of haar baan, volgens Brussels Airlines noodzakelijk “om de competitiviteit te vergroten, en de werknemers een langetermijnperspectief te bieden”. Nu moet er nog duidelijkheid komen over steun van de overheid en moedermaatschappij Lufthansa.
  [naar artikel]
 21. Baas United Airlines krijgt geen promotie na recent schandaal (22/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De topman van United Airlines, Oscar Munoz, zal volgend jaar niet de voorzitter worden van de Raad van Bestuur, hoewel dat in zijn contract
  [naar artikel]
 22. United Airlines weigert meisjes met leggings: boze sterren boeken hun vluchten om (27/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Beroemdheden in de VS hebben geen goed woord over voor United Airlines. De vliegmaatschappij haalde gisteren twee passagiers van een vlucht omdat
  [naar artikel]
 23. Meer dan 16.000 banen in gevaar bij United Airlines (02/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij United Airlines zal in oktober 16.370 medewerkers met onbetaald gedwongen verlof sturen, als de Amerikaanse...
  [naar artikel]
 24. VLM Airlines neemt deel werknemers en vlieglicentie Thomas Cook Airlines Belgium over (31/05/2017 - Het Nieuwsblad)
  SHS Aviation, de Nederlandse holding die het failliete VLM Airlines overnam, neemt de delen van Thomas Cook Airlines Belgium (TCAB) over die niet naar Brussels Airlines gaan. Daarbij niet alleen de 40 TCAB-werknemers wier job in gevaar was, maar ook de vlieglicentie van TCAB voor A320-vliegtuigen. Dat is woensdag bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 25. United Airlines vloog 23 vluchten met "niet luchtwaardig" toestel (31/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  United Airlines is opnieuw in opspraak geraakt. De Amerikaanse luchtvaartinspectie FAA wil de luchtvaartmaatschappij beboeten voor het vliegen
  [naar artikel]
 26. United Airlines verslikt zich in Lotus-speculoos (25/02/2020 - De Tijd)
  11:22 Amerikaanse speculoosliefhebbers zijn in de ban van 'het verraad van United Airlines'. De vliegtuigmaatschappij bant vanaf maart de populaire Lotus-speculoosjes van haar vluchten.
  [naar artikel]
 27. Factcheck: nee, deze stappen zijn niet nodig om een coronavaccin te weigeren (22/02/2021 - Knack)
  Het coronavaccin is niet verplicht in ons land. Toch gaan er berichten rond op sociale media met uitleg 'hoe je het vaccin legaal kan weigeren'. Vergelijkbare berichten circuleerden eerder ook al in Amerikaanse Facebookgroepen. Ook daar is vaccinatie echter niet verplicht.
  [naar artikel]
 28. United Airlines past regels voor personeel aan na brutale ontzetting passagier (16/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Dokter David Dao heeft ongewild United Airlines wakkergeschud. De ongelukkige passagier van vlucht 3411 werd vorige zondag hardhandig van het
  [naar artikel]
 29. Amerikaanse luchtvaart moet 32.000 werknemers laten vertrekken; geen akkoord over verdere overheidshulp (01/10/2020 - Express)
  De Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen American Airlines en United Airlines plaatsen gezamenlijk in totaal 32.000 medewerkers op non-actief. Dat hebben de maatschappijen... The post Amerikaanse luchtvaart moet 32.000 werknemers laten vertrekken; geen akkoord over verdere overheidshulp appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 30. Turkish Airlines ontslaat 211 werknemers na mislukte coup (25/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Luchtvaartmaatschappij Turkish Airlines gaat 211 werknemers ontslaan, omdat ze banden zouden hebben met de geestelijke Fethullah Gülen, die er
  [naar artikel]
 31. VLM Airlines neemt resterende werknemers Thomas Cook Airlines Belgium over (31/05/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Er is een oplossing gevonden voor de veertig grondpersoneelsleden van luchtvaartmaatschappij Thomas Cook Airlines Belgium die niet worden overgenomen door Brussels Airlines. Zij kunnen terecht bij SHS Aviation, dat onder de merknaam VLM Airlines wil gaan opereren, zo is woensdag bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 32. VLM Airlines neemt resterende werknemers Thomas Cook Airlines Belgium over (31/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Er is een oplossing gevonden voor de veertig grondpersoneelsleden van luchtvaartmaatschappij Thomas Cook Airlines Belgium die niet worden overgenomen door Brussels Airlines. Zij kunnen terecht bij SHS Aviation, dat onder de merknaam VLM Airlines wil gaan opereren, zo is woensdag bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 33. Vakbonden Brussels Airlines weigeren voorlopig onderhandelingen over "onwettige" voorstellen (14/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De vakbonden van Brussels Airlines weigeren voorlopig met de directie van de luchtvaartmaatschappij over de arbeidsvoorwaarden van het personeel te...
  [naar artikel]
 34. Tot 36.000 banen in gevaar bij United Airlines (08/07/2020 - De Tijd)
  19:37 Bij de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij United Airlines dreigen in de Verenigde Staten 36.000 banen te verdwijnen als na september de Amerikaanse overheid stopt met loonsubsidies. Dat komt neer op 4...
  [naar artikel]
 35. United Airlines bereikt akkoord met man die van vlucht werd gesleurd (27/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  United Airlines heeft een minnelijke schikking getroffen met de man die gewelddadig van een overboekte vlucht werd gezet in Chicago. Dat meldt
  [naar artikel]
 36. United Airlines bereikt akkoord met man die van vlucht werd gesleurd (27/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  United Airlines heeft een minnelijke schikking getroffen met de man die gewelddadig van een overboekte vlucht werd gezet in Chicago. Dat meldt
  [naar artikel]
 37. United Airlines treft schikking met hardhandig aangepakte passagier (28/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  United Airlines heeft een schikking getroffen met de man die in Chicago hardhandig van een vliegtuig werd verwijderd. De luchtvaartmaatschappij
  [naar artikel]
 38. United en American Airlines staken vluchten naar Hongkong (05/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen American Airlines en United Airlines vliegen voorlopig niet meer op Hongkong. In de autonome regio van China is dinsdag de eerste patiënt overleden aan de gevolgen van het nieuwe coronavirus. Beide bedrijven geven aan dat er momenteel te weinig vraag is om de vluchten van en naar Hongkong uit te voeren.
  [naar artikel]
 39. United Airlines bestelt recordaantal nieuwe vliegtuigen (29/06/2021 - De Tijd)
  14:25 Met een bestelling van 270 nieuwe vliegtuigen geeft de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij United Airlines aan dat het einde van de coronacrisis in zicht is. 'De zakelijke reizen zullen voor 100 procen...
  [naar artikel]
 40. United Airlines biedt dan toch excuses aan voor hardhandige behandeling van passagier (12/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De CEO van luchtvaartmaatschappij United Airlines heeft zich gisteren dan toch geëxcuseerd omdat een passagier hardhandig van een vliegtuig werd
  [naar artikel]
 41. American Airlines brengt wijnoverschot aan uw deur (22/01/2021 - Express)
  De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij American Airlines zit met een serieus probleem: een wijnoverschot dat intussen groteske proporties begint aan te nemen. Nu ja, probleem. Binnenkort kan ook u eigenaar zijn van een krat wijn geserveerd en aan huis geleverd door American Airlines. Niet bepaald een sterk Frans wijnhuis, het gaat wel degelijk om de luchtvaartmaatschappij. Weinig […] The post American Airlines brengt wijnoverschot aan uw deur appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 42. Opnieuw uitstel voor Boeing: United Airlines zal nog tot 19 december niet vliegen met 737 MAX (30/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij United Airlines verlengt de periode waarin ze niet meer vliegt met haar 14 toestellen van het model Boeing...
  [naar artikel]
 43. Amerikaanse vliegmaatschappij zet ongevaccineerde werknemers op onbetaald verlof (10/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf 2 oktober zet United Airlines zijn niet-gevaccineerd personeel op onbetaald verlof. Dat meldde de grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappij donderdag. In augustus kondigde ze nog aan dat ze haar werknemers zal verplichten zich te laten inenten tegen Covid-19.
  [naar artikel]
 44. Coronablog: United Airlines ontslaat bijna 600 werknemers wegens niet-vaccinatie (29/09/2021 - Knack)
  Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
  [naar artikel]
 45. Tot 36.000 banen in gevaar bij United Airlines (08/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Bij de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij United Airlines dreigen in de Verenigde Staten 36.000 banen te verdwijnen als na september de Amerikaanse...
  [naar artikel]
 46. United Airlines treft schikking met hardhandig aangepakte passagier (28/04/2017 - Gazet van Antwerpen)
  United Airlines heeft donderdag een schikking getroffen met de man die in Chicago hardhandig van een vliegtuig werd verwijderd. De luchtvaartmaatschappij kondigde ook maatregelen die soortgelijke incidenten in de toekomst moeten vermijden.
  [naar artikel]
 47. United Airlines treft schikking met hardhandig aangepakte passagier (28/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  United Airlines heeft donderdag een schikking getroffen met de man die in Chicago hardhandig van een vliegtuig werd verwijderd. De luchtvaartmaatschappij kondigde ook maatregelen die soortgelijke incidenten in de toekomst moeten vermijden.
  [naar artikel]
 48. United Airlines houdt Boeing 777 voorlopig aan de grond (22/02/2021 - De Tijd)
  08:56 Nadat motoronderdelen van een Boeing 777 afgelopen weekend zijn losgekomen tijdens een vlucht in Denver, nemen de maatschappij United Airlines en enkele Aziatische landen het toestel voorlopig niet me...
  [naar artikel]
 49. WWE-superster herkent zich in United Airlines-verhaal: "Heb me nog nooit zo aangevallen gevoeld" (14/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Door het United Airlines nieuws dat uitlekte deze week, komen er ook andere slachtoffers naar buiten met hun verhaal. Zo ook CJ Parker, de vrouw
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.