Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 October 2021
23:16 uur

Frankrijk dreigt met vergeldende maatregelen in visserijconflict met Verenigd Koninkrijk

Het Laatste Nieuws

14/10/2021 - 03:35

Frankrijk zal binnen de acht dagen vergeldende maatregelen nemen als het Verenigd Koninkrijk niet meer vergunningen verleent aan Franse vissers. Dat heeft de Franse staatssecretaris voor Europese Zaken Clément Beaune gisteravond te kennen gegeven in de Senaat.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Visserijconflict met Verenigd Koninkrijk: Frankrijk dreigt met vergeldende maatregelen “binnen de acht dagen” (14/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Frankrijk zal binnen de acht dagen vergeldende maatregelen nemen als het Verenigd Koninkrijk niet meer vergunningen verleent aan Franse vissers. Dat heeft de Franse staatssecretaris voor Europese Zaken Clément Beaune woensdagavond te kennen gegeven in de Senaat.
  [naar artikel]
 2. Handelsconflict dreigt tussen Frankrijk en Verenigd Koninkrijk. De aanleiding? Visvergunningen (05/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Handelsconflict dreigt tussen Frankrijk en Verenigd Koninkrijk. De aanleiding? Visvergunningen De Franse staatssecretaris voor Europese Zaken Clément Beaune dreigt met het stopzetten van energiebevoorrading aan het Verenigd Koninkrijk. Dat zegt hij aan de Franse radiozender Europe 1. De aanleiding is terug te brengen tot een conflict over het toekennen van visvergunningen aan Franse vissers rond de Britse Kanaaleilanden. Sinds de brexit moeten Franse vissers een […] Lees dit artikel: Handelsconflict dreigt tussen Frankrijk en Verenigd Koninkrijk. De aanleiding? Visvergunningen
  [naar artikel]
 3. Ook Frankrijk sluit grenzen voor personen uit het Verenigd Koninkrijk: “Voorzorgsmaatregel tegen nieuwe virusvariant” (20/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De mutatie van het coronavirus die in het Verenigd Koninkrijk is ontdekt, is ook vastgesteld in ons land. Uit voorzorg en voor we meer informatie hebben over die nieuwe variant, sluit ons land de grenzen voor al het verkeer vanuit het Verenigd Koninkrijk. Het inreisverbod geldt vanaf middernacht en zal voorlopig 24 uur duren. In Nederland is sinds vanochtend een vliegverbod vanuit het Verenigd Koninkrijk van kracht. Ook Frankrijk en Duitsland nemen maatregelen.
  [naar artikel]
 4. Steeds meer landen sluiten grenzen voor personen uit het Verenigd Koninkrijk: “Voorzorgsmaatregel tegen nieuwe virusvariant” (20/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De mutatie van het coronavirus die in het Verenigd Koninkrijk is ontdekt, is ook vastgesteld in ons land. Uit voorzorg en voor we meer informatie hebben over die nieuwe variant, sluit ons land vanaf middernacht de grenzen voor al het verkeer vanuit het Verenigd Koninkrijk. In Nederland is sinds vanochtend een vliegverbod vanuit het Verenigd Koninkrijk van kracht. Ook Frankrijk en Duitsland nemen maatregelen.
  [naar artikel]
 5. Parijs dreigt ermee Britse energiebevoorrading te staken in visserijconflict (05/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Fransen zijn niet van plan “zich te laten doen” in het conflict met het Verenigd Koninkrijk over de visserijrechten. In een interview op radiozender Europa 1 dreigde de Franse staatssecretaris voor Europese Zaken Clément Beaune ermee de elektriciteitsbevoorrading van de Britten te staken.
  [naar artikel]
 6. Verenigd Koninkrijk is niet langer de tweede grootste automarkt van Europa (12/01/2021 - Express)
  Frankrijk is voor de autoverkoop vorig jaar na Duitsland de grootste afzetmarkt van Europa geworden. Voor de eerste keer in negen jaar werden in Frankrijk meer nieuwe personenwagens aan in het verkeer gebracht dan in het Verenigd Koninkrijk. Die ommekeer is vooral te danken aan de stimulerende maatregelen die de Franse regering voor de autosector […] The post Verenigd Koninkrijk is niet langer de tweede grootste automarkt van Europa appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 7. Oostende slaat alarm over Frans windmolenpark: “Haven dreigt onbereikbaar te worden voor Britse ferry’s” (06/07/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het windmolenpark dat Frankrijk voor de kust van Duinkerke plant, ligt pal in de vaargeulen die de haven van Oostende met het Verenigd Koninkrijk verbindt. Oostende dreigt zo onbereikbaar te worden voor ferry’s van en naar het Verenigd Koninkrijk.
  [naar artikel]
 8. Verschillende landen weren reizigers uit Verenigd Koninkrijk vanwege nieuwe variant coronavirus (20/12/2020 - Knack)
  Na België en Nederland kondigden ook Frankrijk, Duitsland, Italië en Ierland al inreisverboden vanuit het Verenigd Koninkrijk aan. De maatregelen komen er uit voorzorg tot er meer informatie is over de nieuwe variant van het coronavirus die in Engeland wijdverspreid blijkt.
  [naar artikel]
 9. Liveblog: VS, Verenigd Koninkrijk en Frankrijk bombarderen Syrië (14/04/2018 - VRT NWS)
  De Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk hebben afgelopen nacht bombardementen uitgevoerd op verschillende doelwitten in Syrië. Volg de laatste updates hier op de voet.
  [naar artikel]
 10. Jaloezie tegenover rijken het grootst in Duitsland en Frankrijk (12/02/2019 - De Morgen)
  Miljonairs die geen zin hebben in jaloerse blikken van hun buren, kunnen beter in het Verenigd Koninkrijk wonen dan in Duitsland of Frankrijk. Tot die conclusie komt de Duitse socioloog Rainer Zitelmann, die onderzocht hoe mensen in Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en de VS aankijken tegen de meest vermogenden.
  [naar artikel]
 11. Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en Duitsland: Iran moet afzien van geweld en nucleaire deal respecteren (06/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, die samen de ‘E3-groep’ vormen, roepen Iran op zich te onthouden van vergeldingsacties en dringen...
  [naar artikel]
 12. Verenigd Koninkrijk stuurt twee marineschepen naar Jersey nadat Frankrijk dreigt met blokkade (05/05/2021 - De Morgen)
  Het Verenigd Koninkrijk heeft woensdagavond twee patrouilleboten van de Royal Navy naar Jersey gestuurd. Dit volgt op plannen van de Fransen om de haven van het Kanaaleiland te blokkeren. De ruzie over visserijrechten loopt hoog op. Premier Boris Johnson heeft de eilandbewoners beloofd om ze door dik en dun te beschermen tegen vijandelijke acties.
  [naar artikel]
 13. Recordaantal migranten waagt oversteek naar Verenigd Koninkrijk (24/08/2021 - De Tijd)
  12:19 Meer dan 1.000 mensen probeerden afgelopen weekend vanuit Frankrijk in het Verenigd Koninkrijk te raken door het Kanaal over te steken.
  [naar artikel]
 14. Verenigd Koninkrijk en Frankrijk maken plan voor hervatting vrachtverkeer (22/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk maken plannen om het vrachtverkeer tussen beide landen weer mogelijk te maken. Dat meldt de BBC.
  [naar artikel]
 15. Tapijt van Bayeux reist voor het eerst in 950 jaar van Frankrijk naar het Verenigd Koninkrijk (17/01/2018 - VRT NWS)
  Frankrijk gaat het Tapijt van Bayeux aan het Verenigd Koninkrijk uitlenen. Dat weet The Times. Het nieuws is bijzonder want het is de eerste keer sinds het in de 11e eeuw is gemaakt dat het beroemde kunsthistorische artefact het Franse grondgebied verlaat.
  [naar artikel]
 16. Verenigd Koninkrijk en Frankrijk behouden vertrouwen in vaccin AstraZeneca (08/02/2021 - De Standaard)
  Nadat Zuid-Afrika inenting met het vaccin van AstraZeneca heeft opgeschort, bevestigen het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland hun vertrouwen in het medicijn. Het blijft wel nog wachten op overtuigende data voor de werking op de oudere bevolking.
  [naar artikel]
 17. Meeste vaccinaties van Europa en toch stijgende besmettingscijfers: wat is er aan de hand in het VK? (26/05/2021 - De Morgen)
  De Britten zijn in hoog tempo alle mensen aan het inenten tegen het coronavirus, maar de Indiase variant B.1.617.2 teistert het Verenigd Koninkrijk. De afgelopen weken rukte de uit India overgewaaide variant zó snel op in het Verenigd Koninkrijk, dat Londen de coronaregels in verschillende regio’s opnieuw strenger maakte. Ook andere landen nemen extra maatregelen. Wat is er precies aan de hand in het Verenigd Koninkrijk?
  [naar artikel]
 18. Frankrijk redt 108 migranten op het Kanaal (12/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op het Kanaal zijn gisteren 108 migranten gered die vanuit Frankrijk het Verenigd Koninkrijk probeerden te bereiken. De groep zat in vier verschillende bootjes, meldt de Franse maritieme prefectuur. Dit jaar hebben al meer dan 10.000 migranten de gevaarlijke illegale route over het Kanaal naar het Verenigd Koninkrijk ondernomen.
  [naar artikel]
 19. Argentijnse president vraagt Verenigd Koninkrijk en Frankrijk om zoekactie naar verdwenen voetballer te hervatten (25/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Argentinië heeft het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk formeel verzocht om de gestaakte zoekoperatie naar de vermiste Argentijnse voetballer Emiliano Sala te hervatten.
  [naar artikel]
 20. Vierlandentop tussen Turkije, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk over Syrië in december (08/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Begin december vindt een top over Syrië plaats tussen Turkije, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, meldt Ibrahim Kalin, woordvoerder...
  [naar artikel]
 21. Wat is er aan de hand in het VK? Meeste vaccinaties van Europa en toch stijgen besmettingscijfers opnieuw (26/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Britten zijn in hoog tempo alle mensen aan het inenten tegen het coronavirus, maar de Indiase variant B.1.617.2 teistert het Verenigd Koninkrijk. De afgelopen weken rukte de uit India overgewaaide variant zó snel op in het Verenigd Koninkrijk, dat Londen de coronaregels in verschillende regio’s opnieuw strenger maakte. Ook andere landen nemen extra maatregelen. Wat is er precies aan de hand in het Verenigd Koninkrijk?
  [naar artikel]
 22. Verenigd Koninkrijk staat wellicht voor langste daling levensstandaard sinds jaren 1950 (23/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De gemiddelde levensstandaard in het Verenigd Koninkrijk zal wellicht nog tot 2020 achteruit blijven gaan. Het land dreigt zo geconfronteerd te...
  [naar artikel]
 23. Aantal doden in 24 uur verdubbeld in Verenigd-Koninkrijk, toch nauwelijks maatregelen: wetenschappers slaan alarm (15/03/2020 - VRT NWS)
  Terwijl steeds meer landen hun inwoners beperkende maatregelen opleggen uit vrees voor verspreiding van het coronavirus, mogen de Britten nog gaan en staan waar ze willen. Plannen voor quarantaine worden op de lange baan geschoven. Nochtans is in het Verenigd Koninkrijk het aantal doden op 24 uur tijd van 12 naar 21 verdubbeld. 300 Britse wetenschappers eisen nu maatregelen.
  [naar artikel]
 24. Verenigd Koninkrijk gegijzeld door het coronavirus én door Frankrijk (22/12/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Meer en meer gestrande vrachtwagenchauffeurs, lege winkelrekken, en Kerstmis in mineur. In het Verenigd Koninkrijk wordt de chaos en de paniek op dinsdag alleen maar groter. Gegijzeld door het coronavirus én door Frankrijk.
  [naar artikel]
 25. Beke wil reizigers uit Verenigd Koninkrijk strengere maatregelen opleggen (13/01/2021 - De Standaard)
  Ook zakenreizigers en mensen die minder dan 24 uur in het Verenigd Koninkrijk zijn geweest, moeten zich verplicht laten testen en in quarantaine. Dat vindt minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V). Hij hoopt de strengere maatregel snel door te voeren.
  [naar artikel]
 26. Verschillende landen weren reizigers uit Verenigd Koninkrijk vanwege nieuwe coronavirusvariant (20/12/2020 - Knack)
  Na België en Nederland kondigen ook Italië, Duitsland, Ierland en Oostenrijk inreisverboden vanuit het Verenigd Koninkrijk aan. De maatregelen komen er vanwege de nieuwe, meer besmettelijke variant van het coronavirus die in Engeland wijdverspreid blijkt.
  [naar artikel]
 27. ‘Welcome to Engeland’: vergeet uw paspoort niet bij een bezoek aan het Verenigd Koninkrijk (01/10/2021 - De Standaard)
  Wie naar het Verenigd Koninkrijk wil reizen, moet vanaf vandaag een internationaal paspoort kunnen voorleggen aan de grens. Dat is een van de Brexit-maatregelen die vanaf vandaag gelden.
  [naar artikel]
 28. EU-burgers opgesloten door grenscontrole in Verenigd Koninkrijk (14/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: EU-burgers opgesloten door grenscontrole in Verenigd Koninkrijk EU-burgers die het Verenigd Koninkrijk (VK) willen bezoeken, riskeren opsluiting in detentiecentrum van de Britse overheid. Er is vooral ongerustheid bij gezinnen die bezoek krijgen van Europese familieleden, zo blijkt uit verslagen die aan The Guardian zijn verstrekt. De geringste verdenking dat iemand het Verenigd Koninkrijk binnenkomt om er te werken, zou vaak voldoende zijn […] Lees dit artikel: EU-burgers opgesloten door grenscontrole in Verenigd Koninkrijk
  [naar artikel]
 29. Waarom is Frankrijk zo boos op grootmachten Australië, Amerika en het Verenigd Koninkrijk? De "duikbootruzie" uitgelegd (19/09/2021 - VRT NWS)
  Het zit er bovenarms op tussen Frankrijk langs de ene kant en Australië, het Verenigd Koninkrijk en Amerika aan de andere kant. En dat heeft alles te maken met duikboten en de nieuwe alliantie die de drie landen - zonder Frankrijk dus - gesloten hebben. Parijs is woest, heeft zijn ambassadeurs teruggeroepen en heeft het openlijk over leugens en verraad. Ook al omdat een miljardencontract in rook opgaat. Een Franse furie die wel overwaait, of is er meer aan de hand?
  [naar artikel]
 30. Frankrijk waarschuwt VK voor intense onderhandelingen (17/02/2020 - Express)
  Frankrijk waarschuwt het Verenigd Koninkrijk dat de komende onderhandelingen met de Europese Unie rond een nieuw handelsakkoord geen lachertje zullen worden. ‘Over de nieuwe handelsovereenkomst en de toekomstige relaties zullen de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk elkaar aan stukken scheuren’, stelde Jean-Yves Le Drian, de Franse minister van Buitenlandse Zaken afgelopen weekend op een […] The post Frankrijk waarschuwt VK voor intense onderhandelingen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 31. DISCUSSIE. Bent u bang voor een nieuwe Koude Oorlog? (15/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het Verenigd Koninkrijk zet Russische diplomaten aan de deur en kondigt nog meer sancties aan. Rusland dreigt met tegenmaatregelen, terwijl de VS zich achter bondgenoot Verenigd Koninkrijk schaart. De Koude Oorlog tussen Theresa May en Alexander Poetin, tussen Oost en West escaleert.
  [naar artikel]
 32. Frankrijk, Duitsland en VK vragen Iran om nucleaire deal te respecteren (06/01/2020 - De Morgen)
  Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk vragen Iran om alle maatregelen terug te draaien die het nucleair akkoord van 2015 in het gedrang brengen. Ze doen dat nadat Teheran aangekondigd heeft dat het geen rekening meer houdt met de limieten op verrijking van uranium.
  [naar artikel]
 33. 'Visoorlog’ tussen Parijs en Londen schakelt versnelling hoger (14/10/2021 - De Tijd)
  09:45 Als het Verenigd Koninkrijk binnen de acht dagen niet meer vergunningen geeft aan Franse vissers, dreigt Frankrijk ermee minder elektriciteit te leveren aan het Kanaaleiland Jersey.
  [naar artikel]
 34. Jean-Marie Dedecker dreigt met sluiting snelwegparking Mannekensvere (21/01/2019 - VRT NWS)
  De burgemeester van Middelkerke, Jean-Marie Dedecker (LDD), dreigt ermee om de snelwegparking langs de E40 in Mannekensvere te sluiten, tenzij er extra maatregelen komen tegen mensensmokkelaars. Zij proberen transmigranten op die plek in vrachtwagens richting het Verenigd Koninkrijk te krijgen. Dedecker wil een omheining aan de snelwegparking.
  [naar artikel]
 35. Inreisverbod VS verruimd naar Verenigd Koninkrijk en Ierland (14/03/2020 - Express)
  Amerikaans president Donald Trump kondigde zaterdag nieuwe maatregelen aan om de coronacrisis in te dijken en bevestigde dat hij zich... The post Inreisverbod VS verruimd naar Verenigd Koninkrijk en Ierland appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 36. Live - Von der Leyen dreigt met exportverbod van vaccins naar Verenigd Koninkrijk (17/03/2021 - De Morgen)
  In België en de wereld worden verregaande maatregelen genomen om het coronavirus in te dijken. Volg hieronder de laatste ontwikkelingen in onze liveblog. Download de app van De Morgen en krijg als eerste een bericht bij belangrijk nieuws.
  [naar artikel]
 37. EU start inbreukprocedure tegen Verenigd Koninkrijk wegens "dreigende overtreding" brexitakkoord (01/10/2020 - VRT NWS)
  De Europese Commissie start een inbreukprocedure op tegen het Verenigd Koninkrijk omdat het land het brexit-akkoord dat in 2019 gesloten werd met de voeten dreigt te treden. Dat heeft voorzitter Ursula von der Leyen gezegd tijdens een korte verklaring.
  [naar artikel]
 38. Verenigd Koninkrijk stapt uit Erasmusprogramma (25/12/2020 - Express)
  Door de brexit zal het Verenigd Koninkrijk ook uit het Erasmusprogramma stappen. Het zal dus niet meer mogelijk zijn om... The post Verenigd Koninkrijk stapt uit Erasmusprogramma appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 39. Verenigd Koninkrijk wil volledig nieuwe Noord-Ierlanddeal (13/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Verenigd Koninkrijk wil volledig nieuwe Noord-Ierlanddeal Brexit-onderhandelaar David Frost wil een compleet nieuwe overeenkomst tussen het Verenigd Koninkrijk en de Europese Unie over Noord-Ierland. Dat maakt hij bekend op een lezing op de Britse Ambassade in Lissabon. Later vandaag zal de Europese Unie ook zijn voorstel voor een nieuw handelsakkoord bekend maken. Het Verenigd Koninkrijk is het niet eens met de […] Lees dit artikel: Verenigd Koninkrijk wil volledig nieuwe Noord-Ierlanddeal
  [naar artikel]
 40. Op de valreep: Europese Unie en Verenigd Koninkrijk bereiken een handelsakkoord, ontdek hier wat is overeengekomen (24/12/2020 - VRT NWS)
  Het is gebeurd: 4,5 jaar na het brexitreferendum zijn de Europese Commissie en de Britse regering erin geslaagd om een akkoord te bereiken over de toekomstige handelsrelaties tussen het Verenigd Koninkrijk en de Europese Unie. Op het nippertje, want op 1 januari verlaat het Verenigd Koninkrijk de Europese markt. Dankzij het akkoord wordt vermeden dat er een harde brexit komt, een chaotische split waarbij er plots handelsbarrières zouden ontstaan tussen de EU en het Verenigd Koninkrijk.
  [naar artikel]
 41. Tweede gemuteerde variant in Verenigd Koninkrijk vastgesteld (23/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Britse minister van Volksgezondheid Matt Hancock heeft een persconferentie gehouden om de huidige situatie in het Verenigd Koninkrijk toe te lichten. De cijfers zien er niet goed uit en daarom zijn strengere maatregelen nodig. Maar hij waarschuwde ook voor een tweede, nog besmettelijkere, variant van het coronavirus die vastgesteld werd.
  [naar artikel]
 42. Verenigd Koninkrijk vreest voor nieuwe coronagolf (10/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Verenigd Koninkrijk vreest voor nieuwe coronagolf Het Verenigd Koninkrijk heeft zijn hoogste dagelijkse coronavirusgevallen sinds eind februari geregistreerd. De Delta-variant, die voor het eerst in India werd ontdekt, is zich wijd over het land aan het verspreiden. Dat bericht Euronews. Uit regeringscijfers bleek woensdag dat het Verenigd Koninkrijk 7.540 nieuwe besmettingen registreerde, de grootste dagelijkse stijging sinds 26 februari. Het begin […] Lees dit artikel: Verenigd Koninkrijk vreest voor nieuwe coronagolf
  [naar artikel]
 43. Vliegverkeer vanuit Verenigd Koninkrijk wereldwijd aan banden gelegd (21/12/2020 - Knack)
  Verschillende Europese, maar ook niet-Europese, landen hebben een reisverbod opgelegd voor passagiers vanuit het Verenigd Koninkrijk om de verspreiding van een nieuwe variant van het coronavirus te voorkomen. Na Nederland volgden zondag onder meer ook België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Zwitserland, Ierland, Canada en Israël.
  [naar artikel]
 44. Vliegverkeer vanuit Verenigd Koninkrijk wereldwijd aan banden gelegd (21/12/2020 - Knack)
  Verschillende Europese, maar ook niet-Europese, landen hebben een reisverbod opgelegd voor passagiers vanuit het Verenigd Koninkrijk om de verspreiding van een nieuwe variant van het coronavirus te voorkomen. Na Nederland volgden zondag onder meer ook ons land, Duitsland, Frankrijk, Italië, Zwitserland, Ierland, Canada en Israël.
  [naar artikel]
 45. Vliegverkeer vanuit Verenigd Koninkrijk wereldwijd aan banden gelegd (21/12/2020 - De Morgen)
  Verschillende Europese, maar ook niet-Europese, landen hebben een reisverbod opgelegd voor passagiers vanuit het Verenigd Koninkrijk om de verspreiding van een nieuwe variant van het coronavirus te voorkomen. Na Nederland volgden gisteren onder meer ook België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Zwitserland, Ierland, Canada en Israël.
  [naar artikel]
 46. Donald Trump op G7-top: "Boris Johnson is de juiste man om het Verenigd Koninkrijk uit EU te halen" (25/08/2019 - VRT NWS)
  De Britse premier Boris Johnson is de juiste man om het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie te halen, dat heeft de Amerikaanse president Donald Trump gezegd op de G7-top in Frankrijk. Trump heeft de Britse premier ook een “zeer groot handelsakkoord” beloofd. Het was de eerste ontmoeting tussen de twee politici sinds Johnson premier van het Verenigd Koninkrijk is geworden.
  [naar artikel]
 47. Besmettelijkere virusvariant verspreidt zich verder: Verenigd Koninkrijk legt meer Engelse lockdowns op (30/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Brits minister van Volksgezondheid Matt Hancock houdt een persconferentie over de explosief stijgende coronacijfers in zijn land. Op meer plaatsen in het Verenigd Koninkrijk worden strengere maatregelen aangekondigd. Later vandaag wordt verwacht dat ook premier Boris Johnson het volk toespreekt. Volg hier live mee.
  [naar artikel]
 48. Verenigd Koninkrijk stelt laatste versoepelingsfase uit wegens toename besmettingen (14/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Verenigd Koninkrijk stelt laatste versoepelingsfase uit wegens toename besmettingen De gezondheidssituatie in het Verenigd Koninkrijk verslechtert. Zozeer zelfs dat de ministers hebben besloten de laatste fase van de geplande versoepelingen, aanvankelijk gepland voor 21 juni, nog eens met vier weken uit te stellen. De pandemie is nog steeds aanwezig in het Verenigd Koninkrijk. En dit verstoort de plannen van de Britse premier voor een […] Lees dit artikel: Verenigd Koninkrijk stelt laatste versoepelingsfase uit wegens toename besmettingen
  [naar artikel]
 49. Live - Coronavirus. Von der Leyen dreigt met exportverbod van coronavaccins naar Verenigd Koninkrijk (17/03/2021 - De Morgen)
  In België en de wereld worden verregaande maatregelen genomen om het coronavirus in te dijken. Volg hieronder de laatste ontwikkelingen in onze liveblog. Download de app van De Morgen en krijg als eerste een bericht bij belangrijk nieuws.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.