Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 October 2021
21:19 uur

Geen prik, geen tennis?

Het Belang van Limburg

14/10/2021 - 03:35

Drie maanden voor de start van de Australian Open 2022 (17-30 januari) is het afwachten onder welke omstandigheden de eerste grand slam van het nieuwe jaar zal plaatsvinden. Eén ding is al duidelijk: wie gevaccineerd is, zal in Melbourne aanzienlijk makkelijker leven, spelen en trainen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Geen prik, geen job: Fiji verplicht vaccin voor iedere werkende (09/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Fiji gaat het coronavaccin verplicht maken voor alle werknemers. Dat kondigde premier Frank Bainimarama donderdagavond aan: “Geen prik, geen baan”, klonk het. “Er is geen tijd te verspillen als we onze gewone levens willen terugkrijgen.”
  [naar artikel]
 2. Voorlopig geen derde prik voor mensen jonger dan 65, vierde prik voor specifieke groepen wordt onderzocht (02/10/2021 - VRT NWS)
  Er zijn voorlopig geen wetenschappelijke argumenten om mensen onder de 65 jaar een derde prik toe te dienen met een coronavaccin. Dat zegt Dirk Ramaekers, het hoofd van de Taskforce Vaccinatie op de wekelijkse persbriefing over de stand van de vaccinatiecampagne. Er zijn wel voldoende vaccins besteld om iedereen zo’n prik te geven. Een specifieke groep krijgt mogelijk wel een vierde prik.
  [naar artikel]
 3. Geen tennis meer voor augustus: “Er is geen andere optie” (16/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De belangrijkste organisaties in het tennis hebben besloten dat er in elk geval tot 31 juli niet wordt gespeeld. Dan maar hernemen in Amerika?
  [naar artikel]
 4. Geen klik met de prik (07/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Geen klik met de prik De virulentie bij de anti-vaccinatiebeweging neemt toe met elk geprikt vaccin. Alarmistische boodschappen verschijnen steeds meer op sociale media. Recent werden massaal infofolders gebust en zelfs huisartsen vallen ten prooi aan vaccinatietwijfel. Is het protest een fonkelnieuw fenomeen, of wortelt het veel verder in de tijd? En, most importantly, heeft het potentieel om zijn aanhang […] Lees dit artikel: Geen klik met de prik
  [naar artikel]
 5. 17% wil geen coronavaccin: daarom bedanken zij voor prik (18/11/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De coronavaccins vallen als herfstbladeren uit de boom. Maar bijna twee op de tien wil helemaal geen prik, ook al is die gratis. Waarom niet? Wij vroegen het aan zeven mensen uit de provincie Antwerpen en het Waasland.
  [naar artikel]
 6. Vaccinatiedwang in China: geen prik, geen werk (09/04/2021 - De Morgen)
  In China worden inwoners op alle mogelijke manieren zwaar onder druk gezet om zich tegen Covid-19 te laten inenten, ontdekt de Volkskrant-correspondent Leen Vervaeke. Veel Chinezen wantrouwen de vaccins van eigen bodem. Maar wie geen prik haalt, wordt sociaal geïsoleerd.
  [naar artikel]
 7. Tweede prik AstraZeneca voortaan al na 8 weken (12/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Tweede prik AstraZeneca voortaan al na 8 weken De ministers van Volksgezondheid hebben de tijd tussen de eerste en de tweede dosis van het AstraZeneca-vaccin drastisch ingekort, van 12 naar 8 weken. De nieuwe regeling geldt wel alleen voor wie nog geen eerste prik gekregen heeft en ook nog geen uitnodiging voor die eerste prik gekregen heeft. Later meer Lees dit artikel: Tweede prik AstraZeneca voortaan al na 8 weken
  [naar artikel]
 8. Derde prik voor bewoners woonzorgcentra, nog geen beslissing over thuiswonende 85-plussers (22/09/2021 - VRT NWS)
  De bewoners van woonzorgcentra zullen een derde prik met een coronavaccin krijgen. Dat hebben de ministers van Volksgezondheid beslist in het zogenoemde Interministerieel Comité Volksgezondheid. Er is nog geen beslissing over een derde prik voor 85-plussers die nog thuis wonen.
  [naar artikel]
 9. Vaccinatienieuws eerste en tweede prik (06/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Sinds gisteren 5 augustus kan je een nieuwe afspraak maken voor je tweede prik. “Want een tweede dosis krijgen op een later moment is veiliger dan helemaal geen tweede dosis”, melden de verantwoordelijken. Hoe je een nieuwe afspraak maakt vind je terug via https://www.laatjevaccineren.be/inhaalvaccinatie-je-tweede-coronavaccin-gemist?Eerste prik: Woon je in Leopoldsburg of Ham, ben je 18 jaar of ouder en heb je nog geen eerste vaccinatie gehad? Tijdens de prik-in kan je op vrijdag 6 augustus van 17.00 tot 20.00 uur zonder afspraak langskomen voor vaccinatie met het Johnson & Johnson-vaccin. Staf Boons
  [naar artikel]
 10. Onze buurlanden geven geen tweede prik van AstraZeneca-vaccin. Wat doen wij? (09/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Frankrijk en Duitsland hebben besloten om vaccins te gaan mengen. Jongeren die de eerste prik van AstraZeneca hebben gekregen, krijgen als tweede het vaccin van Pfizer of Moderna. De Britten doen dan weer géén vaccinwissel onder de overtuiging dat wie niet reageerde op de eerste prik, dat ook niet zal doen op de tweede. Ons land kijkt de kat uit boom. Wat zijn de mogelijkheden?
  [naar artikel]
 11. Onze buurlanden geven geen tweede prik van AstraZeneca-vaccin. Wat doen wij? (09/04/2021 - Het Nieuwsblad)
  Frankrijk en Duitsland hebben besloten om vaccins te gaan mengen. Jongeren die de eerste prik van AstraZeneca hebben gekregen, krijgen als tweede het vaccin van Pfizer of Moderna. De Britten doen dan weer géén vaccinwissel onder de overtuiging dat wie niet reageerde op de eerste prik, dat ook niet zal doen op de tweede. Ons land kijkt de kat uit boom. Wat zijn de mogelijkheden?
  [naar artikel]
 12. 📈Derde prik voor bewoners woonzorgcentra, nog geen beslissing over 85-plussers die thuis wonen (22/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: 📈Derde prik voor bewoners woonzorgcentra, nog geen beslissing over 85-plussers die thuis wonen Bewoners van een woonzorgcentrum krijgen een derde prik tegen het coronavirus. Dat hebben de ministers van Volksgezondheid beslist in de Interministriële Conferentie Volksgezondheid. De Belgische ministers van Volksgezondheid namen de beslissing op basis van het advies van de Hoge Gezondheidsraad. Die had eerder al het licht op groen gezet voor een derde prik voor bewoners […] Lees dit artikel: 📈Derde prik voor bewoners woonzorgcentra, nog geen beslissing over 85-plussers die thuis wonen
  [naar artikel]
 13. Baby Pia klaar voor levensreddende prik: ‘Geen antistoffen in bloed gevonden’ (01/10/2019 - De Morgen)
  Goed nieuws voor baby Pia. Het meisje van 10 maanden oud is niet resistent en maakt geen antistoffen aan tegen het levensreddende medicijn Zolgensma. Die prik heeft ze nodig om een lang en gezond leven te leiden.
  [naar artikel]
 14. Licht op groen voor derde prik rusthuisbewoners (22/09/2021 - De Standaard)
  De Hoge Gezondheidsraad had het al geadviseerd, en nu is de politieke knoop ook doorgehakt: naast mensen met een verminderd immuunsysteem, krijgen ook rusthuisbewoners een derde prik. Over een eventuele derde prik voor alle ouderen is nog geen beslissing genomen. Daarover wordt zaterdag verder vergaderd.
  [naar artikel]
 15. ONZE OPINIE. Hoe dan ook was het juiste antwoord altijd: neen. En toch rolde Veerle Heeren de mouw op, klaar voor de prik (06/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Geen commentaar. Oud-premier Jean-Luc Dehaene (CD&V) maakte er naam mee. En Veerle Heeren zag er ook even heil in. Geen commentaar, hield de burgemeester van Sint-Truiden enkele dagen vol. Op de beschuldiging dat ze al in maart een prik kreeg, lang voor haar beurt als 56-jarige. Geen commentaar, zei de christendemocrate koppig. Op de beschuldiging dat lang voor hun beurt ook twee familieleden en een handvol medewerkers en zelfs de kapster een inenting kregen. Geen commentaar.
  [naar artikel]
 16. Baby Pia maakt geen antistoffen aan: artsen kunnen levensreddende prik toedienen (01/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Baby Pia is niet resistent tegen de levensreddende prik die ze zal krijgen. Ze geen antistoffen aan die de werking van Zolgensma, het medicijn dat haar leven moet redden, tegen zouden kunnen gaan. Dat meldt Het Laatste Nieuws.
  [naar artikel]
 17. België koopt vaccins voor mogelijke ‘vierde prik’, maar wie zou die moeten krijgen? (03/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Er zijn voorlopig geen wetenschappelijke argumenten die een derde prik rechtvaardigen bij mensen die jonger zijn dan 65 jaar en niet kampen met onderliggende aandoeningen. Dat zegt Dirk Ramaekers, hoofd van de Taskforce Vaccinatie. Ook een vierde prik behoort tot de mogelijkheden.
  [naar artikel]
 18. België koopt vaccins voor mogelijke ‘vierde prik’, maar wie zou die moeten krijgen? (02/10/2021 - Het Nieuwsblad)
  Er zijn voorlopig geen wetenschappelijke argumenten die een derde prik rechtvaardigen bij mensen die jonger zijn dan 65 jaar en niet kampen met onderliggende aandoeningen. Dat zegt Dirk Ramaekers, hoofd van de Taskforce Vaccinatie. Ook een vierde prik behoort tot de mogelijkheden.
  [naar artikel]
 19. Greet De Keyser in de VS. Het bleek niet eens heel moeilijk om op een vaccin te 'jagen': ik kreeg mijn prik door het te vragen (22/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vorige donderdag hoorde ik van een goede vriend dat hij gevaccineerd is. Hij is nog geen 50, heeft geen onderliggende medische kwalen en was dus nog lang niet officieel aan de beurt. Hij was op het juiste moment op de juiste plaats, zo bleek. Zijn moeder had een officiële afspraak voor een vaccin. Toen zij haar prik kreeg, vertelde de verpleegster hem dat ze die dag nog een aantal vaccins overhad en dat hij - als hij wilde - meteen een prik kon krijgen. Bleek dat ze anders die resterende vaccins moesten weggooien.
  [naar artikel]
 20. Greet De Keyser in de VS. Het bleek niet eens heel moeilijk om op vaccin te 'jagen': ik kreeg mijn prik door het te vragen (22/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vorige donderdag hoorde ik van een goede vriend dat hij gevaccineerd is. Hij is nog geen 50, heeft geen onderliggende medische kwalen en was dus nog lang niet officieel aan de beurt. Hij was op het juiste moment op de juiste plaats, zo bleek. Zijn moeder had een officiële afspraak voor een vaccin. Toen zij haar prik kreeg, vertelde de verpleegster hem dat ze die dag nog een aantal vaccins overhad en dat hij - als hij wilde - meteen een prik kon krijgen. Bleek dat ze anders die resterende vaccins moesten weggooien.
  [naar artikel]
 21. Vandenbroucke: ‘Beter derde wereld vaccineren dan ouderen derde prik geven’ (14/09/2021 - De Standaard)
  Federaal minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) is geen voorstander om ook 65-plussers en Belgen met onderliggende aandoeningen een derde prik te geven. ‘Daarvoor is momenteel geen wetenschappelijk bewijs.’
  [naar artikel]
 22. Derde prik hier of eerste prik in het Zuiden? “Zo simpel is het dilemma niet” (16/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Is het verantwoord om gezonde mensen een derde prik te geven, terwijl een groot deel van de wereld nog niet gevaccineerd is? “Zo simpel is het vraagstuk niet”,z egt Wim Pinxten, professor medische ethiek UHasselt. “Want het laten van een derde prik in België vormt nog geen snelweg naar een hogere vaccinatiegraad in het Zuiden.”
  [naar artikel]
 23. Vaccin Moderna twee weken na tweede prik “100 procent effectief” bij tieners (25/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het coronavaccin van de Amerikaanse farmaceut Moderna is twee weken na de tweede prik “100 procent effectief” bij tieners. Dat meldt het bedrijf na een onderzoek naar de effectiviteit bij 12- tot 17-jarigen in de Verenigde Staten. Geen enkele van de deelnemers kreeg nog het coronavirus na de tweede prik. Na de eerste prik was de effectiviteit 93 procent.
  [naar artikel]
 24. Baby Pia maakt geen antistoffen aan: artsen kunnen levensreddende prik toedienen (01/10/2019 - Het Nieuwsblad)
  Baby Pia is niet resistent tegen de levensreddende prik die ze zal krijgen. Ook maakt ze geen antistoffen aan die de werking van Zolgensma, het medicijn dat haar leven moet redden, tegen zouden kunnen gaan. Dat meldt Het Laatste Nieuws.
  [naar artikel]
 25. Baby Pia maakt geen antistoffen aan: artsen kunnen levensreddende prik toedienen (01/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Baby Pia is niet resistent tegen de levensreddende prik die ze zal krijgen. Ook maakt ze geen antistoffen aan die de werking van Zolgensma, het medicijn dat haar leven moet redden, tegen zouden kunnen gaan. Dat meldt Het Laatste Nieuws.
  [naar artikel]
 26. Baby Pia maakt geen antistoffen aan: artsen kunnen levensreddende prik toedienen (01/10/2019 - De Standaard)
  Baby Pia is niet resistent tegen de levensreddende prik die ze zal krijgen. Ook maakt ze geen antistoffen aan die de werking van Zolgensma, het medicijn dat haar leven moet redden, tegen zouden kunnen gaan. Dat meldt Het Laatste Nieuws.
  [naar artikel]
 27. Voor groepsimmuniteit moeten ook 12- tot 15-jarigen ingeënt worden. Maar wat als ze geen prik willen? (07/07/2021 - De Morgen)
  Om groepsimmuniteit te bereiken, zullen ook 12- tot 15-jarigen uitgenodigd worden voor vaccinatie. Maar hoe gaat dat precies in zijn werk? En wat als ze geen prik willen?
  [naar artikel]
 28. Taskforce Vaccinatie: "Voorlopig geen argumenten voor derde prik voor hele bevolking” (02/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  "Er zijn voorlopig geen argumenten voor een derde prik voor de hele bevolking." Dat zegt de voorzitter van de Taskforce Vaccinatie, Dirk Ramaekers. Volgens Ramaekers koos ons land voor zekerheid door al mee te stappen in een Europese bestelling van (vooral) Pfizer-vaccins, maar betekent dat niet meteen dat die derde prik er voor iedereen komt.
  [naar artikel]
 29. Taskforce Vaccinatie: "Voorlopig geen argumenten voor derde prik voor hele bevolking” (02/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  "Er zijn voorlopig geen argumenten voor een derde prik voor de hele bevolking." Dat zegt de voorzitter van de Taskforce Vaccinatie, Dirk Ramaekers. Volgens Ramaekers koos ons land voor zekerheid door al mee te stappen in een Europese bestelling van (vooral) Pfizer-vaccins, maar betekent dat niet meteen dat die derde prik er voor iedereen komt.
  [naar artikel]
 30. Merkel loodst Duitsers met zachte dwang naar prik (11/08/2021 - De Tijd)
  06:48 Duitsers die geen prik willen zullen zich vaker én duurder moeten laten testen om aan het sociale leven deel te nemen.
  [naar artikel]
 31. Taskforce Vaccinatie: ‘Voorlopig geen argumenten voor derde prik voor hele bevolking’ (02/10/2021 - De Morgen)
  ‘Er zijn voorlopig geen argumenten voor een derde prik voor de hele bevolking.’ Dat zegt de voorzitter van de Taskforce Vaccinatie, Dirk Ramaekers. Volgens Ramaekers koos ons land voor zekerheid door al mee te stappen in een Europese bestelling van (vooral) Pfizer-vaccins, maar betekent dat niet meteen dat die derde prik er voor iedereen komt.
  [naar artikel]
 32. Oproep | Wacht u op de tweede prik van AstraZeneca? (09/04/2021 - De Standaard)
  Tienduizenden mensen onder de 56 jaar kregen al een eerste prik met AstraZeneca. De tweede prik wordt nu even uitgesteld, tot onderzoek meer helderheid brengt over de nevenwerkingen. Hoe staat u tegenover uw tweede vaccin? Wilt u dat liever van een andere producent, zoals Pfizer? Of liever nog verder uitstellen? Of schat u de nevenwerkingen van een mogelijke besmetting groter in en heeft u de tweede prik liefst zo snel als mogelijk en vormt AstraZeneca voor u geen probleem? Laat het ons graag weten via [email protected], vandaag voor 16 uur.
  [naar artikel]
 33. Een week goed nieuws: Baby Pia klaar voor levensreddende prik en andere verhalen die je blij maken (06/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het meisje van 10 maanden oud is niet resistent en maakt geen antistoffen aan tegen het levensreddende medicijn Zolgensma. Die prik heeft ze nodig...
  [naar artikel]
 34. LIVE. Liverpool trekt tijdelijke werkloosheid personeel opnieuw in - Ook tennis zet in op virtuele wedstrijden - F1-renstal Williams bespaart op lonen (06/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Geen sportactiviteiten in België voor lange tijd, maar ook internationaal gooit het coronavirus zowat overal roet in het eten. Geen Wimbledon, geen...
  [naar artikel]
 35. David Goffin heeft geen verhaal tegen Tsitsipas, die hij wel opnieuw treft in halve finales Ultimate Tennis Showdown (11/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  David Goffin (ATP 10) heeft zaterdag in zijn negende en laatste groepsmatch op de Ultimate Tennis Showdown, het toernooi dat achter gesloten deuren wordt gespeeld op de Mouratoglou Tennis Academy in Biot, nabij Nice, met 4-0 (18-12, 16-13, 14-11, 22-10) verloren van de Griek Stefanos Tsitsipas (ATP 6).
  [naar artikel]
 36. Vaccins minder effectief tegen nieuwe varianten: biedt één prik nog bescherming? (01/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Eén prik biedt nog geen optimale bescherming tegen het coronavirus. Dat is nog sterker het geval bij nieuwe varianten, zoals de Indiase en Zuid-Afrikaanse, blijkt uit nieuw onderzoek. Maar hoeveel risico loop je dan om zwaar ziek te worden na één prik? En wat als de Indiase variant ook hier oprukt?
  [naar artikel]
 37. Vaccins zijn minder effectief tegen nieuwe varianten: biedt één prik dan nog bescherming? (01/06/2021 - Het Nieuwsblad)
  Eén prik biedt nog geen optimale bescherming tegen het coronavirus. Dat is nog sterker het geval bij nieuwe varianten, zoals de Indiase en Zuid-Afrikaanse, blijkt uit nieuw onderzoek. Maar hoeveel risico loop je dan om zwaar ziek te worden na één prik? En wat als de Indiase variant ook hier oprukt?
  [naar artikel]
 38. LIVE. Andy Murray verwacht geen snelle terugkeer van het tennis - Olympische Spelen van Tokio kunnen niet opnieuw uitgesteld worden (23/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Geen sportactiviteiten in België voor lange tijd, maar ook internationaal gooit het coronavirus zowat overal roet in het eten. Geen EK voetbal,...
  [naar artikel]
 39. Bewoners woonzorgcentra krijgen derde prik, nog geen beslissing over thuis wonende 85-plussers (22/09/2021 - De Morgen)
  De bewoners van de woonzorgcentra krijgen een derde prik tegen het coronavirus. Dat is zonet beslist op de Interministeriële Conferentie Volksgezondheid en wordt bevestigd aan VTM NIEUWS. Het is nog niet duidelijk wat er of de 85-plussers die niet in een woonzorgcentrum wonen ook een derde prik zullen krijgen.
  [naar artikel]
 40. Geen prik, geen pret: zo stimuleert Australië vaccinatie (24/07/2017 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/AwagqGt9kXaLosVeIIHUWhRl8mE/diocontent/108672101/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90&format=jpg
  [naar artikel]
 41. Vervroegde tweede prik (05/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Wie op 22 mei zijn eerste prik met AstraZeneca heeft ontvangen en ingepland is op 14 augustus voor de tweede prik kan deze tweede prik vervroegen. Men kan vanaf 17 juli hiervoor terecht in het vaccinatiecentrum De Motten in Tongeren (De Dijk 118).
  [naar artikel]
 42. Is het zinvol de hele westerse bevolking een derde prik aan te bieden? “Geen bewijs dat dit voor iedereen nodig is” (14/09/2021 - Het Nieuwsblad)
  Een groep van topexperts schrijft in The Lancet dat mogelijke voordelen van een derde prik (als die er al zijn) niet opwegen tegen het vaccineren van mensen in arme landen.
  [naar artikel]
 43. Probeert Vlaamse regering met derde prik de coronapas tegen te houden? (22/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Vlaamse regering blijft zich verzetten tegen het verder inzetten van de coronapas. Ze schuift zelfs een alternatieve piste naar voren om de komende golven het hoofd te bieden: een derde prik voor iedereen. Bij de federale regering zien ze er vooral een politiek manoeuvre in. “Met een derde prik garandeer je geen coronaveilige omgeving.”
  [naar artikel]
 44. Meervoudige testen en geen ‘high fives’: zo moet Kim Clijsters coronavrij blijven in World Team Tennis (15/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Met haar deelname aan het World Team Tennis krijgt Kim Clijsters ook een voorsmaakje van de strikte regels tegen coronabesmetting als in augustus...
  [naar artikel]
 45. Binnenkort geen tweede prik meer voor wie al corona had? (04/06/2021 - De Morgen)
  In Nederland adviseren wetenschappers om de tweede prik achterwege te laten wanneer iemand al corona heeft gehad. Ook in België komt binnenkort een soortgelijk, weliswaar voorzichtiger, advies.
  [naar artikel]
 46. LIVE. Andy Murray verwacht geen snelle terugkeer van het tennis - Olympische Spelen van Tokio kunnen niet opnieuw uitgesteld worden - Bale doneert half miljoen pond (23/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Geen sportactiviteiten in België voor lange tijd, maar ook internationaal gooit het coronavirus zowat overal roet in het eten. Geen EK voetbal,...
  [naar artikel]
 47. Begin juli valt de vaccinatiecampagne stil: wie tegen dan geen eerste prik kreeg, dreigt lang te moeten wachten (20/06/2021 - Het Nieuwsblad)
  Ook de komende week worden veel eerste prikken gezet. Maar begin juli valt de campagne stil. Wie tegen dan nog geen eerste prik heeft gekregen, dreigt tot augustus te moeten wachten.
  [naar artikel]
 48. Brusselse vaccinatie stokt, nu zelfs bus ingezet waar mensen zich kunnen laten vaccineren: “Het is trekken en sleuren” (08/07/2021 - Het Nieuwsblad)
  42 procent van de Brusselse bevolking heeft nog geen prik gehad. Dat is beduidend lager dan Vlaanderen, waar al 86 procent van de bevolking minstens één prik kreeg, en Wallonië, waar 75 procent één prik kreeg. Nochtans doet Brussel zware inspanningen, met nu zelfs een ‘Vacci-Bus’. Waar loopt het fout? En valt een nieuwe golf er af te wenden?
  [naar artikel]
 49. “Tennis is nu puur plezier” (13/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  Voor Dirkje Swennen (20) moet het leven niet meer volledig in het teken van tennis staan. En kijk: dan lukt het juist wél. Vorig seizoen geen enkele finale bij de dames 1, dit seizoen van de eerste keer prijs. Op haar - halve - thuisclub TC Yachting strandde ze pas in de eindstrijd tegen Julie Winters.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.