Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 October 2021
22:05 uur

Koppel uit Kortessem dat te lang op pizza moest wachten, krijgt tot zestien maanden gevangenisstraf voor belaging van koerier

Het Nieuwsblad

14/10/2021 - 03:35

Een koppel uit Kortessem zal hun pizzabestelling van afgelopen mei wel altijd blijven herinneren want voor de belaging van de pizzakoerier met een BB-gun kregen ze van de Tongerse strafrechter een gevangenisstraf van zes en zestien maanden en een boete van 8.800 euro elk.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Koerier brengt pizza's naar Wetstraat, maar die zijn niet voor ministers (14/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een wilde gok: een pizza napolitana, een margherita, een pizza met vier kazen en een funghi? Een koerier van bestelsite pizza.be - dat trouwens
  [naar artikel]
 2. Vrouw (38) bedreigt bezorger met airsoftpistool omdat pizza te laat geleverd wordt (13/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op 2 mei bedreigde een vrouw (38) uit Kortessem een pizzakoerier met een namaakpistool omdat haar pizza te lang op zich liet wachten. Daarvoor kreeg ze niet alleen een effectieve celstraf van 10 maanden, ze moet nu ook een boete van 8.800 euro betalen voor de bedreiging en het bezit van amfetamines die de politie in haar handtas vond. Zo werd het een wel heel dure pizza.
  [naar artikel]
 3. Klant steekt medewerker met mes in been omdat hij te lang op pizza moet wachten (08/10/2021 - Het Nieuwsblad)
  Een medewerker van een pizzeria in Oostende heeft drie messteken in het been gekregen van een agressieve klant. Die zou ontevreden geweest zijn omdat hij te lang moest wachten op zijn pizza.
  [naar artikel]
 4. Truienaar riskeert 40 maanden voor belaging en diefstallen en 2 jaar voor aanranding (19/05/2020 - Het Nieuwsblad)
  Een 21-jarige man uit Sint-Truiden moest zich dinsdag in de Hasseltse correctionele rechtbank verantwoorden voor ernstige belaging, handtasdiefstallen en aanranding van de eerbaarheid van een persoon met een beperking. Het ging om verschillende dossiers met een rist feiten. De substituut-procureur vorderde eenmaal een celstraf van twee jaar en dan nog een gevangenisstraf van veertig maanden.
  [naar artikel]
 5. Smakelijk: koerier brengt pizza's naar ministers (14/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een wilde gok: een pizza napolitana, een margherita, een pizza met vier kazen en een funghi? Het is ook voor onze ministers vrijdavond. En dus
  [naar artikel]
 6. Straf met uitstel voor koppel dat met cannabisplantage begon in huis van zieke moeder (25/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een koppel dat met een cannabisplantage begon in de woning van de gehospitaliseerde moeder van de man, is veroordeeld tot een gevangenisstraf van vier maanden met uitstel en een boete van zesduizend euro elk. Het koppel uit Kortessem stond terecht voor productie en verkoop van cannabis, maar werd van de verkoop vrijgesproken.
  [naar artikel]
 7. Celstraf en boete voor verhuurster die toestemming gaf voor cannabisplantage (20/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  De correctionele rechtbank van Tongeren heeft een Nederlands koppel veroordeeld tot een gevangenisstraf van achttien maanden omdat de twee met medeweten van de eigenares in hun huurwoning een cannabisplantage begonnen waren. De verhuurster kreeg voor haar medeplichtigheid een gevangenisstraf van zestien maanden. Alle drie kregen ze ook een boete van 6.000 euro.
  [naar artikel]
 8. Gevangenisstraf met uitstel voor broer die koppel geld gaf voor cannabisplantage (25/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een koppel uit Zutendaal heeft van de Tongerse strafrechter een gevangenisstraf van vier maanden en een boete van 8.000 euro gekregen omdat ze in hun woning in Meeuwen-Gruitrode een cannabisplantage hadden opgezet. De behulpzame broer van de man, die het geld voorschoot en een hielp met het materiaal te versleuren, kreeg een gevangenisstraf van vijf maanden en een boete van 8.000 euro. Alle drie kregen ze wel uitstel voor de volledige gevangenisstraf en de helft van de boete.
  [naar artikel]
 9. Zestien maanden cel voor dertiger die zijn vriendin en zoontje jaar lang bedreigde (27/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  De correctionele rechtbank van Tongeren heeft een 38-jarige man uit Peer bij verstek veroordeeld omdat hij zijn vriendin en zoontje bijna een jaar lang heeft bedreigd en geslagen. De feiten werden volgens de vrouw zo erg dat ze een hele zomer niet meer durfde buiten te komen. De dertiger kreeg een gevangenisstraf van zestien maanden en een boete van 1.600 euro.
  [naar artikel]
 10. Celstraf en boete voor koppel dat callgirl afperste met foto’s en beelden van klanten (27/06/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De rechtbank in Mechelen heeft een 61-jarige tuinbouwer en zijn vrouw veroordeeld voor afpersing en belaging. Het koppel kreeg een gevangenisstraf met uitstel nadat het in 2015 een prostituee uit Duffel had gechanteerd.
  [naar artikel]
 11. Robots leveren vanaf nu pizza aan huis (13/04/2021 - Express)
  Deze week lanceert Domino’s Pizza het leveren van pizza’s via robots in de Texaanse stad Houston. Komt er daarmee een einde aan het bestaan van de Amerikaanse ‘pizza guys’? Klanten kunnen (voorlopig) nog kiezen of hun gerecht wordt geleverd door een koerier van vlees en bloed of een van metaal. De robots die vanaf nu […] The post Robots leveren vanaf nu pizza aan huis appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 12. Koppel berooft mannen tijdens seksdates (05/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een koppel uit Kortessem heeft van de Tongerse strafrechter gevangenisstraffen van dertig maanden en achttien maanden (met uitstel) gekregen omdat...
  [naar artikel]
 13. Pizza blijft veel minder lang goed dan je denkt (12/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Gisteren pizza gegeten en heb je nog een paar stukken over? Hier schreven we al hoe je de korst terug krokant krijgt de dagen erna. Maar hoe lang
  [naar artikel]
 14. Fietser die koerier van PostNL neerstak in Gent na opzettelijke aanrijding krijgt 50 maanden cel (13/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De fietser die begin maart vorig jaar een koerier van het postbedrijf PostNL neerstak in Gent, is veroordeeld tot 50 maanden cel. Dat heeft de...
  [naar artikel]
 15. Man uit Torhout krijgt zes maanden cel voor doodsbedreigingen aan nicht omdat ze geen ‘goeiendag’ wilde zeggen (03/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  Een 33-jarige man uit Torhout is door de Brugse correctionele rechtbank veroordeeld tot zes maanden effectieve gevangenisstraf voor belaging en doodsbedreigingen. Yves B. dreigde onder andere het gezin van zijn nicht ‘één voor één af te maken’. Het conflict begon naar aanleiding van een kerstfeest.
  [naar artikel]
 16. Zestien maanden wachten voor eerste afspraak transgenderzorg: ‘Dat is verschrikkelijk lang’ (11/01/2021 - De Standaard)
  Bij de start van 2021 staan 769 mensen op de wachtlijst om transgenderzorg te krijgen bij het Centrum voor seksuologie en gender (CSG) van het UZ Gent. ‘Dat betekent een wachttijd van zestien maanden tussen de aanmelding en een eerste afspraak’, zegt professor Guy T’Sjoen. Het UZ roept andere ziekenhuizen op om ook een centrum op te starten voor transgenderzorg.
  [naar artikel]
 17. Poolse bouwvakker krijgt zestien jaar gevangenisstraf voor doodslag op collega (29/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  De correctionele rechtbank van Tongeren heeft de Poolse bouwvakker Gach. P. (31) donderdag veroordeeld tot een gevangenisstraf van zestien jaar voor het doden van zijn collega bouwvakker Konopka G.(39).
  [naar artikel]
 18. Ronaldo krijgt 23 maanden gevangenisstraf maar moet niet naar cel (22/01/2019 - De Morgen)
  Cristiano Ronaldo moest vanochtend voor de rechter in Madrid verschijnen om zich te verantwoorden voor belastingfraude. De stervoetballer verklaarde zich akkoord met een boete van 18,8 miljoen euro en 23 maanden gevangenisstraf. Hij moet evenwel niet naar de cel.
  [naar artikel]
 19. Oeps! Veiligheidscamera betrapt koppel dat van jetje geeft terwijl het op pizza wacht bij Domino's (28/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Ze verveelden zich naar eigen zeggen toen ze aan het wachten waren op hun afhaalpizza bij Domino's en daarom vond dit Britse koppel er niets
  [naar artikel]
 20. PROMOJAGERS SUPERTIP. Wie één pizza koopt bij Pizza Hut krijgt er gratis twee (!) bij (29/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het is Megaweek bij Pizza Hut. Wie in een hele reeks vestigingen één pizza koopt, krijgt er gratis twee bij. De leden van de Facebookgroep Promojagers België raken er niet over uitgepraat en beheerder Gunther Devisch maakt er deze week dan ook zijn tip van voor de lezers van HLN.
  [naar artikel]
 21. 18 maanden cel om vriendin in de prostitutie te dwingen voor drugs (26/11/2018 - Het Nieuwsblad)
  Het Openbaar Ministerie heeft een gevangenisstraf van 18 maanden met uitstel gevorderd voor een 36-jarige Maaseikenaar die zijn ex-vrouw belaagde, zijn nieuwe vriendin sloeg en in de prostitutie dwong. Volgens de procureur moest zijn jongere vriendin zich prostitueren en het geld afgeven zodat hij drugs kon kopen. Zelf ontkende de beklaagde dit laatste en minimaliseerde hij de slagen en belaging van de twee vrouwen.
  [naar artikel]
 22. Man die pizza levert aan huis krijgt erg waardevolle fooi (27/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Tijdens de quarantaine is het belangrijk om afstand te houden ook wanneer je een afhaalmaaltijd hebt besteld. Dus als je een pizza bestelt ontvang je die op een speciale manier. Wat nog veel opmerkelijker is is de fooi die de pizza leverancier krijgt.
  [naar artikel]
 23. Vrouw die man op drie maanden tijd isoleerde, pluimde en de dood injoeg, krijgt 5 jaar cel (06/01/2021 - VRT NWS)
  Een vrouw (69) die haar man (67) uit Kasterlee de dood injoeg, is veroordeeld tot 5 jaar effectieve gevangenisstraf voor belaging en schuldig verzuim. Ze had het slachtoffer gelokt via een contactadvertentie. Na enkele weken trouwden ze al en toen begon ze hem psychisch te terroriseren. Drie maanden na hun kennismaking stapte de man uit het leven. De vrouw had hem nog kunnen redden, maar deed dat niet.
  [naar artikel]
 24. Russische koerier levert pizza, maar schrikt zich een ongeluk wanneer klant opendoet (23/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  In Rusland gebeuren wel vaker rare dingen. Zo doen er nu opmerkelijke beelden van een bewakingscamera bij een circus in Moskou de ronde. Een pizzakoerier klopt niets vermoedend aan bij de klant. Maar wanneer die de deur opendoet verschiet de man zich een ongeluk. Er stapt een netjes aangeklede chimpansee naar buiten met het geld in zijn handen. De koerier neemt verward het geld aan en geeft de pizza af. De chimpansee stapt daarna weer rustig naar binnen alsof het de normaalste zaak van de wereld is.
  [naar artikel]
 25. Zestiger krijgt vijftien maanden cel voor lek steken banden, belaging en weerspannigheid (18/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Hasseltse correctionele rechtbank heeft donderdag een 66-jarige man uit Beringen bij verstek veroordeeld tot vijftien maanden cel en 1.200 euro boete wegens het lek steken van autobanden bij zijn 38-jarige buurman, belaging van hetzelfde slachtoffer en weerspannigheid tegen de politie. De rechtbank heeft de onmiddellijke aanhouding van de man bevolen.
  [naar artikel]
 26. Man die buschauffeur zonder reden klappen geeft, krijgt 16 maanden cel (22/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een 41-jarige man uit Hasselt kreeg dinsdag voor de Tongerse correctionele rechtbank een gevangenisstraf van zestien maanden en een geldboete van 800 euro omdat hij op nieuwjaarsdag vorig jaar amok maakte op een Lijnbus aan het station in Tongeren. Hij sloeg de buschauffeur zonder reden in zijn gezicht.
  [naar artikel]
 27. Probatiestraf voor Aartselaars koppel dat overspel op Facebook gooit (06/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De correctionele rechtbank in Antwerpen heeft Andy V. (48) en Jessy R. (39) veroordeeld tot een autonome probatiestraf van twee jaar. Het (ex-)koppel uit Aartselaar moest voor de rechtbank in Antwerpen verschijnen voor belaging en bedreigingen nadat een overspelige relatie aan het licht was gekomen.
  [naar artikel]
 28. Koppel dat overspel op sociale media gooide en ander stel bedreigde, gestraft na “psychische terreur” (06/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  De correctionele rechtbank in Antwerpen heeft Andy V. (48) en Jessy R. (39) veroordeeld tot een autonome probatiestraf van twee jaar. Het (ex-)koppel uit Aartselaar moest voor de rechtbank in Antwerpen verschijnen voor belaging en bedreigingen nadat een overspelige relatie aan het licht was gekomen.
  [naar artikel]
 29. Muts doet inbreker das om, koppel krijgt tot 30 maanden cel (09/05/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een 42-jarige man uit het Nederlandse Schiedam is in Turnhout veroordeeld tot dertig maanden celstraf voor enkele inbraken. Zijn 35-jarige partner kreeg 20 maanden. DNA-materiaal deed het koppel de das om.
  [naar artikel]
 30. Limburgse moest negen maanden wachten op hereniging met Amerikaanse vriend, maar ‘sweetheartvisum’ brengt redding (15/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  De 25-jarige Lisa Karol uit Hasselt is voor het eerst in negen maanden weer samen met haar lief uit de Verenigde Staten. Omdat Lisa en haar 30-jarige Amerikaanse vriend Mario niet getrouwd zijn, mochten de twee niet zomaar naar elkaar reizen. Na lang lobbyen voor een sweetheart visum, is het koppel eindelijk herenigd. En ze hebben extra goed nieuws: in september staat er een trouw op de planning. Zodat de twee nooit meer zo lang zonder elkaar moeten.
  [naar artikel]
 31. Remco Evenepoel schittert in nieuwe reclamespot Pizza Hut, dat binnenkort ook Remco-pizza lanceert (14/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Fastfoodketen Pizza Hut heeft dinsdag een nieuwe reclamecampagne gelanceerd waarin Remco Evenepoel in de hoofdrol schittert. Evenepoel is al langer ambassadeur van Pizza Hut en krijgt in het najaar zelfs een eigen Remco-pizza (zonder vlees en met veel groenten).
  [naar artikel]
 32. Kinrooinaar krijgt 37 maanden cel voor extreme stalking van ex: “Stampte deur van appartement in” (11/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een 31-jarige man uit Kinrooi werd maandag door de correctionele rechter voor 37 maanden naar de gevangenis gestuurd voor extreme stalking van zijn ex-vriendin (35) uit Bree. Volgens de raadsman van het slachtoffer is de man geestesgestoord en kwam er desondanks eerdere maatregelen geen einde aan de pesterijen en belaging. Zo trapte hij de deur van haar appartement in en trok hij haar met de haren over de grond. “Enkel een effectieve gevangenisstraf is nog een optie”, zo klonk het bij het openbaar ministerie tijdens de zitting.
  [naar artikel]
 33. Dertiger die ‘zwaarste straf’ aan rechtbank vraagt veroordeeld tot 44 maanden cel voor agressie en belaging: “Extreme vorm van psychische terreur” (25/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een 33-jarige Genkenaar, die tijdens de behandeling van zijn strafzaak kwaad werd en naar de strafrechter riep dat ‘hij hem maar de zwaarste straf moest opleggen’ voor de slagen en de belaging van zijn (ex)partner en zoon, is veroordeeld tot een celstraf van 44 maanden. “Hij controleerde het slachtoffer dag en nacht.”
  [naar artikel]
 34. Zo lang moest Brad Pitt wachten voor Jennifer Aniston met hem in bed dook (03/02/2021 - Metro)
  Toen Jennifer Aniston en Brad Pitt meer dan 20 jaar geleden een relatie begonnen, moest Brad naar verluidt nog een lange tijd op zijn tanden bijten. Ze zouden zelfs geen seks hebben gehad vóór hun verloving. In 1998 begonnen Jennifer Aniston en Brad Pitt te daten met elkaar. Het klikte meteen en dus vormden ze niet veel langer een koppel. Na een relatie van vijf maanden vroeg Brad haar ten huwelijk en in 2000 gaven ze elkaar het jawoord. Jammer genoeg liep het in 2005 mis en gingen ze uit elkaar. Angst voor impact op relatie Volgens een bron dichtbij de Hollywoodgezichten wachtte Jennifer in het begin van hun relatie maar liefst negen maanden vooraleer ze seks hadden. Ze had immers “schrik dat seks hun relatie zou kapotmaken”. Aangezien ze na vijf maanden al verloofd waren, hadden ze daarvoor dus nog nooit gevreeën met elkaar. “Het was het slimste dat Jennifer kon doen. Beeld je in dat je Brad Pitt laat wachten voor seks…”, lezen we in Daily Star. Valentijn Volgens dezelfde bron bezweken ze dan toch tijdens een romantisch weekend in Acapulco (Mexico) op Valentijnsdag 1999, vijf maanden voor ze in het huwelijksbootje stapten. “Hij vond haar onweerstaanbaar”, aldus de bron nog. Lees ook: “Angelina Jolie verleidde Brad Pitt door stiekem haar slipje uit te doen” Het bericht Zo lang moest Brad Pitt wachten voor Jennifer Aniston met hem in bed dook verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 35. Blankenbergenaar verslikt zich op restaurant en belandt in het ziekenhuis, ‘bevriend’ koppel plundert zijn rekening (23/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Brugse strafrechter heeft een koppel uit Blankenberge bij verstek veroordeeld tot acht maanden effectieve gevangenisstraf en 400 euro boete voor...
  [naar artikel]
 36. Nooit meer wachten op Amerikaanse hitseries (13/04/2019 - De Morgen)
  Nog niet zo heel lang geleden moest de Vlaamse televisiekijker maanden wachten voor de nieuwste televisiehype uit de States ook bij ons op het scherm kwam. Vanaf januari belooft kabelbedrijf Telenet die wachtperiode tot maximaal een week te herleiden. Ook de andere zenders springen mee op de kar.
  [naar artikel]
 37. Man overvalt krantenwinkel voor hij aan gevangenisstraf begint (04/11/2016 - Het Nieuwsblad)
  De correctionele rechtbank van Tongeren heeft een 49-jarige Genkenaar, die vorig jaar een krantenwinkel in Meeuwen-Gruitrode probeerde te overvallen, veroordeeld tot een gevangenisstraf van 12 maanden. Opmerkelijk is dat de man zich de dag van de overval gewoon ging aanmelden in de gevangenis van Hasselt omdat hij nog een gevangenisstraf moest uitzitten na een eerdere veroordeling.
  [naar artikel]
 38. ‘Hangry’ klant steekt werknemer van pizzeria in been omdat hij niet binnen de vijf minuten pizza kan krijgen: “Ik ben voor m’n baas gesprongen” (08/10/2021 - Het Nieuwsblad)
  Hij zou te lang op zijn pizza moeten wachten. En daarom trok een 24-jarige jongeman met een mes naar pizzeria Pizza King in Oostende waar hij even voordien wou bestellen. Een werknemer kreeg er drie messteken in zijn been. “Hij beledigde ons en kwam daarna met een mes naar de zaak”, vertelt de jongeman.
  [naar artikel]
 39. Vier maanden cel voor man die twee jaar onderdak verleende aan veroordeelde verkrachter (03/06/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een 57-jarige man uit Oedelem is door de Brugse strafrechter veroordeeld tot vier maanden effectieve gevangenisstraf en 400 euro boete omdat hij twee jaar lang onderdak bood aan een man die in de gevangenis moest zitten voor verkrachting. Het openbaar ministerie had acht maanden cel gevorderd.
  [naar artikel]
 40. Moordenares krijgt schadevergoeding na belaging door vrouw met wie ze ooit trouwde in de gevangenis (15/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De 57-jarige L.C. uit Zedelgem krijgt een schadevergoeding van haar ex-vrouw met wie ze ooit is getrouwd tussen de gevangenismuren. Dat besliste de Brugse strafrechter donderdagmorgen. De ex kreeg ook 12 maanden cel. L.C., die een celstraf uitzat voor moord op haar man, werd na de breuk met de Brugse T.V. (58) meer dan een jaar lang belaagd.
  [naar artikel]
 41. “Coronaspuwers” uit Hoogstraten krijgen gevangenisstraf van 15 maanden met uitstel en boete van 800 euro (27/08/2020 - VRT NWS)
  In Turnhout heeft de rechter boetes en gevangenisstraffen van vijftien maanden met uitstel gegeven aan een ouder koppel voor een spuwincident. Bij een grenscontrole in Hoogstraten werd het koppel teruggestuurd omdat ze een niet-essentiële verplaatsing aan het maken waren. Er ontstond een discussie waarbij de vrouw spuwde naar één van de agenten.
  [naar artikel]
 42. Man die naaktfoto’s verzond naar meisje (16) krijgt 14 maanden cel met uitstel (05/02/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een 31-jarige man uit Bocholt is door de correctionele rechtbank van Tongeren veroordeeld tot een gevangenisstraf van 14 maanden met uitstel. Bijna vijf jaar geleden wisselde hij naaktfoto’s uit met een Brits meisje van net zestien jaar. De zaak ging aan het rollen nadat de ouders van het meisje klacht indienden tegen de man bij Interpol.
  [naar artikel]
 43. Nederlanders koppel krijgt celstraf voor diefstal... kaas (09/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een koppel uit het Nederlandse Wijchen is veroordeeld tot celstraffen van 30 maanden (voor de man) en 18 maanden (voor de vrouw) voor diefstallen...
  [naar artikel]
 44. Borgloonse meesteroplichtster opnieuw voor rechter: “Volledig om de tuin geleid” (11/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Borgloonse meesteroplichtster I. L. (40) verscheen dinsdag opnieuw voor de rechter, deze keer in de Tongerse correctionele rechtbank. Ze moest zich verantwoorden voor nieuwe feiten van oplichting van een ex-vriend voor een bedrag van 74.599 euro. In maart van dit jaar kreeg ze al een gevangenisstraf van dertig maanden opgelegd nadat de Turnhoutse strafrechter haar schuldig bevond aan een 15-tal feiten van valsheid in geschrifte, oplichting en belaging.
  [naar artikel]
 45. Man uit Bocholt die naaktfoto’s verzond naar Britse zestienjarige krijgt 14 maanden cel met uitstel (05/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een 31-jarige man uit Bocholt is door de correctionele rechtbank van Tongeren veroordeeld tot een gevangenisstraf van 14 maanden met uitstel. Bijna vijf jaar geleden wisselde hij naaktfoto’s uit met een Brits meisje van net zestien jaar. De zaak ging aan het rollen nadat de ouders van het meisje klacht indienden tegen de man bij Interpol.
  [naar artikel]
 46. 78-jarige fietser gaat autobestuurder te lijf met mes (24/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een 78-jarige man uit Kortessem is door de correctionele rechtbank van Tongeren veroordeeld tot een gevangenisstraf van zeven maanden met uitstel
  [naar artikel]
 47. Gemeenteraad in Kortessem mag nog maar tot 23 uur duren (04/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  Gedaan met gemeenteraden die tot lang na middernacht duren in Kortessem. Burgemeester Tom Thijsen (CD&V) stelt in een nieuw huishoudelijk reglement voor dat om 23 uur het licht uitgaat. “Sommige oppositieraadsleden maken er anders een sport van om het debat zo lang mogelijk te rekken.”
  [naar artikel]
 48. Terwijl zijn vriendin het bed deelde met allerlei mannen ging hij ervandoor met hun geld (05/10/2017 - Het Nieuwsblad)
  Een koppel uit Kortessem heeft van de Tongerse strafrechter gevangenisstraffen van dertig maanden en achttien maanden (met uitstel) gekregen omdat ze mannen beroofden tijdens seksdates.
  [naar artikel]
 49. Killerclown riskeert gevangenisstraf van drie maanden (10/04/2018 - Het Nieuwsblad)
  Éen van de twee mannen die zich in Genk en As voordeden als killerclowns riskeert hiervoor een gevangenisstraf van drie maanden of een werkstraf van vijftig uur. De 24-jarige man uit As moest zich dinsdag voor de Tongerse strafrechter komen verantwoorden voor zijn angstaanjagende wandelingen in Genk en As.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.