Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 May 2022
21:03 uur

PODCAST. Pannenkoeken en plat water bij nachtelijke onderhandelingen, dat werkt niet. Ze kunnen wat van ons leren, Jeroen”

Het Nieuwsblad

14/10/2021 - 16:28

Sofie was naar huis vertrokken, Petra had haar voet verstuikt, Alexander had een ooginfectie,… Het was me daar nogal een nacht geweest, die van de begrotingsonderhandelingen. Alleen… Of er nu écht een akkoord was, dat was niet direct duidelijk. Chaos dus. Zoals de traditie het wil. Maar moet dat echt? Zijn nachtelijke onderhandelingen nodig om tot een deftig akkoord te komen? Of pakken onze politici het compleet verkeerd aan?


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. [VIDEO] - Hoe komt Maggie De Block nachtelijke onderhandelingen door? (20/10/2016 - De Redactie)
  Maggie De Block is nog niet helemaal bekomen van de nachtelijke onderhandelingen tijdens de begrotingscontrole. In "Van Gils & Gasten" onthult ze enkele truuken om de nachtelijke onderhandelingen heelhuids door te komen.
  [naar artikel]
 2. Jeroen Meus kookt lievelingskost van Frank Sinatra in 'Plat préféré’ (05/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het waren de eerste stapjes die Jeroen Meus (42) met een televisiecamera zette buiten de vertrouwde omgeving van zijn keuken. In 'Plat préféré'...
  [naar artikel]
 3. Leerlingen Vrije Middenschool Zonhoven gebruiken wetenschap om pannenkoeken te bakken (17/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Dat wetenschap niet saai is, weten ze inmiddels wel in de Vrije Middenschool van Zonhoven. De leerlingen van de klas Wetenschap en Techniek trokken afgelopen week de pan uit de kast om onder leiding van leerkracht Ian Theys speciale pannenkoeken te bakken. “Door toevoeging van gist op het juiste moment en op de juiste manier verandert het resultaat in de pan”, vertelt Ian. “Je krijgt deeg met bubbeltjes en dat wordt dus uiteindelijk een pannenkoek met bolletjes. Of ze meer smaak hebben? Dat gaan we na de les testen. Maar wetenschappelijk hebben we alweer iets ontdekt: hoe gist werkt en wat je er precies mee kan doen.” De pannenkoeken én de bolletjes werden uiteindelijk smakelijk opgegeten.
  [naar artikel]
 4. Pannenkoeken teruggeroepen vanwege mogelijke aanwezigheid listeriabacterie (14/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het bedrijf Geal roept de producten Brugse Pannenkoeken, Brugse Dessert Pannenkoeken, Cora Dessert Pannenkoeken, Carrefour Original Mini Pannenkoeken in overleg met het FAVV terug van bij de consumenten wegens de mogelijke aanwezigheid van de listeriabacterie.
  [naar artikel]
 5. In Gent kunnen jongeren leren vuilnis uit het water halen met een kano (12/06/2020 - VRT NWS)
  De Gentse kanoverhuurdienst vzw Dokano biedt jongeren workshops "vuilvissen" aan die hen leren hoe ze vuilnis uit het water kunnen halen met een kano. De vzw doet dat om de jongeren bewust te maken van milieuvervuiling en de hoeveelheid plastic in het water. "Schoolgaande kinderen moeten zelf ervaren hoeveel afval er in het water ligt", zegt mede-oprichter Hans Marly van Dokano.
  [naar artikel]
 6. Bake-off jurylid Herman Van Dender beoordeelt 10 kant-en-klare pannenkoeken en deelt meermaals een 3/10 uit: “Het lijkt wel alsof je op kauwgom kauwt” (29/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Met Maria-Lichtmis in aantocht op 2 februari zetten we graag pannenkoeken op ons menu. Niet voldoende tijd om ze zelf te bakken of mislukken ze steeds? Patissier en Bake Off-jurylid Herman Van Dender test 10 verschillende kant-en-klare pannenkoeken uit voor jou: “deze zijn absoluut niet aangenaam om in te bijten.” Voor wie toch liever zin heeft in een versgebakken pannenkoek, deelt Van Dender zijn exclusief recept. “Het deeg moet in je mond smelten.”
  [naar artikel]
 7. I Love My Job: Jeroen werkt bij Armonea (03/12/2018 - Metro)
  «In geen enkele andere job krijg je zoveel dankbaarheid» Wie? Jeroen Huygen Leeftijd? 44 jaar Opleiding? Verpleegkunde en management Functie? Head Care in een woonzorgcentrum Bedrijf? Armonea Wat houdt je functie in? «Ik ben verantwoordelijk voor de zorg. Dat betekent dat ik de verpleging, het woon-leefteam en de zorgkundigen aanstuur.» Waarom doe je je job graag? «Op jonge leeftijd ben ik hoofdverpleger geworden en ik heb het altijd fantastisch gevonden om samen met mensen iets te kunnen betekenen voor andere mensen. Ik heb vroeger nog in verzekeringen gewerkt, maar die dankbaarheid kan geen enkele andere job je geven. Van Armonea heb ik de kans gekregen om in verschillende woonzorgcentra ervaring op te doen. Onze organisatie zet ook sterk in op kwaliteitscontroles, die ons scherp houden.» Organiseert Armonea opleidingen voor haar personeel? «Armonea organiseert regelmatig opleidingen voor verschillende functiegroepen. Momenteel werken we aan een opleiding specifiek voor ergotherapeuten, samen met de bewoners, om hun toegevoegde waarde te vergroten. Het is erg belangrijk dat onze bewoners zich bij ons thuis voelen en hun zelfstandigheid van vroeger kunnen voortzetten. Om bewoners met een beperking te leren hoe ze zichzelf bijvoorbeeld kunnen blijven wassen, is de expertise van ergotherapeuten heel belangrijk. De opleiding zal dan ook leren hoe ze mensen regie kunnen geven over hun eigen verzorging.» Het bericht I Love My Job: Jeroen werkt bij Armonea verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 8. PODCAST. “We leven al twee jaar met corona, en we spelen nog altijd paniekvoetbal. Dat mag de politiek zich aanrekenen” (18/11/2021 - Het Nieuwsblad)
  Een beetje telewerk hier, een mondmaskertje daar,… Et voilà: we hebben een nieuwe reeks maatregelen tegen het virus, die ons “hopelijk tegen het echte drama zal behoeden”. Is die plaat al niet wat grijs gedraaid? Hadden we ons niet beter kunnen organiseren op de onvermijdelijke herfstgolf, zodat er nu geen paniek was rond feestdagen of een dreigende lockdown? Hoofdredacteur Liesbeth Van Impe heeft er een unheimlich gevoel bij: “Structurele maatregelen rond ventilatie of de boosterprik: daar is totaal niet op ingezet. We hadden al veel verder moeten staan.” Jeroen en Liesbeth hebben het ook over het onveiligheidsgevoel bij vrouwen tijdens het uitgaan – “ik ben positief gestemd. Het feit dat erover gepraat wordt, betekent dat er iets verandert”. En over het loon van onze politici: “Neen Jeroen, hun salaris is niet te hoog.”
  [naar artikel]
 9. Waarom eten we vandaag massaal pannenkoeken? (02/02/2018 - VRT NWS)
  In heel wat gezinnen staan vandaag pannenkoeken op het menu. Het is 2 februari en dat betekent Maria-Lichtmis. Maar wat vieren we dan? En wat heeft die dag te maken met pannenkoeken?
  [naar artikel]
 10. Van “voorzichtig optimisme” tot “nog lang geen akkoord”: brexitgesprekken blijven aanslepen ondanks nachtelijke onderhandelingen (13/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  "Een akkoord is mogelijk de komende 24 tot 48 uur, maar helemaal zeker is het niet.” Die boodschap van “voorzichtig optimisme” gaf de kabinetschef...
  [naar artikel]
 11. Van “voorzichtig optimisme” tot “nog lang geen akkoord”: brexit-gesprekken blijven aanslepen ondanks nachtelijke onderhandelingen (13/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  "Een akkoord is mogelijk de komende 24 tot 48 uur, maar helemaal zeker is het niet.” Die boodschap van “voorzichtig optimisme” gaf de kabinetschef...
  [naar artikel]
 12. Pannenkoeken smullen voor Rode Neuzen Dag (18/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Zondag 24 november kunnen inwoners weer pannenkoeken verorberen voor het goede doel.
  [naar artikel]
 13. VIDEO. 2 februari is pannenkoekendag, ook als je in het water leeft (02/02/2018 - Het Nieuwsblad)
  Maria-Lichtmis staat gelijk aan pannenkoeken op tafel. En dat geldt in Sea Life in Blankenberge zelfs voor de dieren die in het water leven.
  [naar artikel]
 14. NMBS-website al urenlang plat door serverprobleem (25/01/2020 - Metro)
  De website van spoorwegmaatschappij NMBS ligt sinds zaterdagvoormiddag plat. Wie naar de site wil surfen, krijgt een foutmelding te zien. “We zijn niet gehackt, we hebben (enkel) serverproblemen”, zegt de NMBS op de microblogsite Twitter. De app van de spoorwegmaatschappij werkt wel. Reizigers kunnen die gebruiken om hun reis te plannen en tickets te kopen. Ook de automaten in de stations zouden werken. bron: Belga Het bericht NMBS-website al urenlang plat door serverprobleem verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 15. Leren leven met homejackers (09/04/2019 - De Morgen)
  Geen week gaat in het zuiden van West-Vlaanderen voorbij zonder nachtelijke homejacking. De mensen in de grensstreek leren leven met Noord-Franse homejackers, zoals hun voorvaderen met het risico op hagel en een slechte oogst. 'Psychiaters, dat is voor mensen die geen scheet kunnen laten. Wij, werkende mensen, hebben dat niet nodig.'
  [naar artikel]
 16. Hier eet je de fijnste wafels en pannenkoeken van ’t stad (28/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Zeker in de vakantie moet een ‘zondeke’ af en toe kunnen. Daarom deze week: de beste plaatsen om wafels of pannenkoeken te verorberen van de stad.
  [naar artikel]
 17. Gert, James, Jeroom, Ella Leyers en Christoff maken erotische podcast (03/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘De Cooke & Verhulst Show’ waagt zich aan een podcast. En niet zomaar een podcast. Een extreem sensuele, erotische podcast.
  [naar artikel]
 18. Dafalgan-pilletje werkt sneller als het met bruiswater wordt ingenomen (27/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  De inname van een Dafalgan-pilletje heeft sneller effect als het met bruiswater wordt ingenomen in plaats van met gewoon water. Dat blijkt uit het doctoraatsonderzoek door Jens Van Den Abeele (afdeling Farmacotechnologie en Biofarmacie, KU Leuven). In Campuskrant waarschuwt hij er echter voor dit resultaat niet te veralgemenen naar andere pilletjes, want in de meeste gevallen is plat water de beste optie.
  [naar artikel]
 19. Jeroen Perceval krijgt tweede leven in ‘Over Water’: “Onrust is mijn drijfveer” (12/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  “Als je vader wordt, draait het niet meer allemaal om jezelf”, zegt Jeroen Perceval (40), die te zien is als Barry Snoeck in het nieuwe, tweede seizoen van ‘Over Water’. Een gesprek met de acteur/regisseur/zanger die zijn werk ziet als een uit de hand gelopen neurose. “Als ik niets creëer, keert zich dat tegen mij.”
  [naar artikel]
 20. “Een sprint om snel te vergeten” (18/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Pannenkoeken, zo heet het trainingsgroepje van Jasper Philipsen en Jordi Meeus. In deze Vuelta rijden voor het eerst twee Pannenkoeken mee in een grote ronde. Met wat geluk zullen ze elkaar zelfs tegenkomen in de massaspurten. ‘Los Panqueques’ getuigen beurtelings over hun avonturen in Spanje.
  [naar artikel]
 21. “Zit al aan derde seizoen van StartUp” (23/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Pannenkoeken, zo heet het trainingsgroepje van Jasper Philipsen en Jordi Meeus. In deze Vuelta rijden voor het eerst twee Pannenkoeken mee in een grote ronde. Met wat geluk zullen ze elkaar zelfs tegenkomen in de massaspurten. ‘Los Panqueques’ getuigen beurtelings over hun avonturen in Spanje.
  [naar artikel]
 22. Negen maanden oud en voorwaarts in het water gegooid: zo heftig is een zwemles voor baby’s (18/10/2020 - Het Nieuwsblad)
  Plons, zomaar het water in: met deze omstreden methode leren baby’s om zichzelf te redden na een val in zwembad of vijver. In zwemschool Aqua House in Schilde, leren kindjes technieken aan om te komen bovendrijven wanneer ze in het water vallen. De techniek levert goede resultaten op, maar experts waarschuwen toch: “Ga er niet zomaar vanuit dat je baby na deze lessen kan zwemmen. Let steeds goed op je kind wanneer het in de buurt van water is.”
  [naar artikel]
 23. Het motto van Over water-acteur Jeroen Perceval na zijn drugsverslaving: “Ga voor je dromen” (20/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In de Eén-fictiereeks Over water steekt Jeroen ‘Barry’ Perceval zijn neus in duistere zaakjes. In NINA vertelt de acteur wat hem drijft in het leven.
  [naar artikel]
 24. Baas van Spotify na heisa en vertrekkende artiesten: “We staan niet achter uitspraken van Joe Rogan in podcast” (04/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Spotify-oprichter Daniel Ek heeft zijn werknemers verteld dat zijn bedrijf niet achter elke uitspraak staat die de Amerikaanse comedian Joe Rogan in zijn podcast The Joe Rogan Experience doet. “Dat is absoluut niet het geval”, aldus Ek in een verklaring. De muziekstreamingdienst ligt momenteel onder vuur omdat Rogan in zijn podcast regelmatig onwaarheden over het coronavirus en vaccinaties zou verspreiden.
  [naar artikel]
 25. “Al een barbecue van Jasper versierd” (19/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Pannenkoeken, zo heet het trainingsgroepje van Jasper Philipsen en Jordi Meeus. In deze Vuelta rijden voor het eerst twee Pannenkoeken mee in een grote ronde. Met wat geluk zullen ze elkaar zelfs tegenkomen in de massaspurten. ‘Los Panqueques’ getuigen beurtelings over hun avonturen in Spanje.
  [naar artikel]
 26. Actrice Dorien Reynaert en Sarah De Bie lanceren podcast: “Loslaten? Dat moeten we nog een beetje leren” (17/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  De ene staat er de helft van de tijd alleen voor met haar zoontje. De andere probeert haar verschillende professionele passies te rijmen met haar kind. Over het zoeken naar evenwicht in het ‘moderne’ gezin maken Sarah De Bie (27), de echtgenote van Wout van Aert, en actrice Dorien Reynaert (32) vanaf deze week de podcast TwentyFourSeven. “Want iedereen vloekt soms wel eens: hoe krijg ik dit weer voor elkaar?”
  [naar artikel]
 27. Jeroen moest na coma opnieuw leren spreken, wandelen...: “Nu steek ik met comedy een middenvingertje op” (02/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Als er iets is wat Jeroen Walravens (31) weet, dan is het dat je je moet smijten, wil je iets bereiken. Nadat hij in 2007 na een ongeval in coma raakte, moest hij alles opnieuw leren: lopen, spreken... Vandaag stelt hij zich een nieuwe uitdaging: stand-upcomedy.
  [naar artikel]
 28. “Het einde halen was sowieso lastig geweest” (26/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Pannenkoeken, zo heet het trainingsgroepje van Jasper Philipsen en Jordi Meeus. In deze Vuelta rijden voor het eerst twee Pannenkoeken mee in een grote ronde. Met wat geluk zullen ze elkaar zelfs tegenkomen in de massaspurten. ‘Los Panqueques’ getuigen beurtelings over hun avonturen in Spanje.
  [naar artikel]
 29. Nog geen overeenkomst op klimaatconferentie Madrid, mislukking niet uitgesloten (14/12/2019 - De Morgen)
  Het Chileense voorzitterschap van de klimaatconferentie heeft nieuwe ontwerpteksten aangekondigd, omdat de onderhandelingen blijven aanslepen. De vorige teksten, die er kwamen na nachtelijke onderhandelingen, vielen op een koude steen. De slotsessie zou ten vroegste om 22 uur starten, maar volgens sommige afgevaardigden is een mislukking van de top niet uitgesloten.
  [naar artikel]
 30. Hoe kies je het drinkwater dat bij je past? (27/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Om gezond te leven, drink je elke dag 1,5 tot 2 liter water. Bronwater, mineraalwater, plat of bruisend water, al dan niet gearomatiseerd. Wat kies...
  [naar artikel]
 31. “Zege Jasper fleurt mijn dag op” (16/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Pannenkoeken, zo heet het trainingsgroepje van Jasper Philipsen en Jordi Meeus. In deze Vuelta rijden voor het eerst twee Pannenkoeken mee in een grote ronde. Met wat geluk zullen ze elkaar zelfs tegenkomen in de massaspurten. ‘Los Panqueques’ getuigen beurtelings over hun avonturen in Spanje.
  [naar artikel]
 32. Bewoners appartement houden hart vast nadat dak was weggewaaid: “Als het weer hard begint te regenen, zal het water binnenlopen” (11/03/2019 - Het Nieuwsblad)
  In de Denderstraat in Aalst waaide zondag een plat dak van een appartementsgebouw grotendeels weg door de hevige rukwinden. De bewoners zitten er nu zonder warm water en verwarming. Voorlopig kunnen ze blijven als het niet hard begint te regenen.
  [naar artikel]
 33. Drie maanden na de overstromingen: wat kunnen we leren van Nederland, onze ervaringsdeskundige buren?  (14/10/2021 - VRT NWS)
  Wat kunnen we leren van Nederland na de overstromingen in Wallonië van exact drie maanden geleden? In 1953 en in de jaren '90 kreeg Nederland al te maken met extreem noodweer. Hoogleraar en expert overstromingen Jeroen Aerts (Universiteit van Amsterdam) legt uit wat onze noorderburen daaruit leerden.
  [naar artikel]
 34. Politie plat door storing: agenten kunnen geen boetes schrijven (28/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  De politie in Nederland zit in grote problemen door een internetstoring. Agenten kunnen niet inloggen op hun computers en het digitale systeem waarmee bonnen worden geschreven, werkt niet. Dat bevestigt een politiewoordvoerder aan het AD.
  [naar artikel]
 35. Bakactie voor zieke Lilly (4) draait uit op fiasco: “40 kilo pannenkoeken weggegooid en veel geld verloren” (23/02/2022 - Het Nieuwsblad)
  Davy Verscheure en Kelly Donckers uit Diksmuide hebben veertig kilogram zelfgebakken pannenkoeken moeten weggooien omdat mensen die ze hadden besteld ze niet kwamen afhalen. De bakactie was opgezet om geld in te zamelen voor de behandeling van hun ziek dochtertje Lilly (4).
  [naar artikel]
 36. Bakactie voor zieke Lilly (4) draait uit op fiasco: “40 kilo pannenkoeken weggegooid en veel geld verloren” (23/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Davy Verscheure en Kelly Donckers uit Diksmuide hebben veertig kilogram zelfgebakken pannenkoeken moeten weggooien omdat mensen die ze hadden besteld ze niet kwamen afhalen. De bakactie was opgezet om geld in te zamelen voor de behandeling van hun ziek dochtertje Lilly (4).
  [naar artikel]
 37. Om medische kosten van Lilly (4) te betalen, bakt haar mama koekjes en pannenkoeken: “Als ouder doe je alles om je kind te helpen, toch?” (18/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Wat kunnen we doen om Lilly te laten ophouden met wenen? Die vraag spookt al haar hele leven door onze hoofden. “Amper 4 jaar is het meisje, maar ze heeft al een lijdensweg afgelegd. Deze week nog is vastgesteld dat Lilly ernstige nierproblemen heeft. Haar mama Kelly Donckers (31) blijft niet bij de pakken zitten. Ze bakt volop koekjes en pannenkoeken om alle medische kosten te betalen. “De bestellingen lopen vlot binnen, maar even belangrijk zijn de hartverwarmende berichtjes.”
  [naar artikel]
 38. Hoe kies je het drinkwater dat bij je past? (27/09/2017 - De Morgen)
  Om gezond te leven, drink je elke dag 1,5 tot 2 liter water. Bronwater, mineraalwater, plat of bruisend water, al dan niet gearomatiseerd. Wat kies je en vooral – wat vind je lekker? 
  [naar artikel]
 39. Risico op listeriabacterie: Brugs bedrijf Geal roept 40.000 kilo pannenkoeken terug (14/10/2021 - VRT NWS)
  Bij een routinecontrole zijn sporen van de listeriabacterie gevonden in pannenkoeken van het Brugse bedrijf Geal. Het bedrijf heeft 40.000 kilo pannenkoeken teruggeroepen.
  [naar artikel]
 40. Natuurpunt: “Help zoogdieren en vogels die geen water vinden met schaaltje water in tuin” (25/07/2018 - Het Nieuwsblad)
  “Heel wat zoogdieren en vogels die normaal hun dorst laven in poelen, hebben het in deze droge periode moeilijk om aan water te geraken. Daarom vragen we de mensen om een plat, niet te hoog schaaltje water in de tuin te plaatsen als drenkplaats voor de vogels”, zegt Hendrik Moeremans van Natuurpunt.
  [naar artikel]
 41. Natuurpunt: “Help zoogdieren en vogels die geen water vinden met schaaltje water in tuin” (25/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  “Heel wat zoogdieren en vogels die normaal hun dorst laven in poelen, hebben het in deze droge periode moeilijk om aan water te geraken. Daarom vragen we de mensen om een plat, niet te hoog schaaltje water in de tuin te plaatsen als drenkplaats voor de vogels”, zegt Hendrik Moeremans van Natuurpunt.
  [naar artikel]
 42. Nog geen overeenkomst in VN-klimaatconferentie: Chili kondigt nieuwe tekst aan (14/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het Chileense voorzitterschap van de klimaatconferentie in Madrid heeft zaterdagnamiddag nieuwe ontwerpteksten aangekondigd, nu de onderhandelingen blijven aanslepen. De vorige teksten, die er kwamen na nachtelijke onderhandelingen, vielen op een koude steen.
  [naar artikel]
 43. Zaakvoerder ijsjesbedrijf helpt met teambuilding slachtoffers van overstroming in Trooz en deelt pannenkoeken uit: “Blij dat we dit konden doen” (09/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Welke teambuilding is nu beter dan samen met je personeel mensen in nood helpen? Christof Thorrez van ijsjesbedrijf Surprice uit Houthulst sloot zaterdag zijn zaak en trok met een team medewerkers naar het door de overstromingen getroffen Fraipont bij Trooz. Daar werden pannenkoeken en warme chocolademelk uitgedeeld. “Een hele fijne ervaring.”
  [naar artikel]
 44. CEO Adidas vindt COP26 een maat voor niets: “Zonder China werkt niets” (03/11/2021 - Express)
  Lees dit artikel: CEO Adidas vindt COP26 een maat voor niets: “Zonder China werkt niets” “Er worden zaken beloofd die niet worden nagekomen, maar uitgesteld. Daarom denk ik dat de wereld kritisch tot cynisch kijkt naar wat er in Glasgow gebeurt.” Dat zegt de Duitsers Kasper Rorsted, die sinds 2016 aan het hoofd staat van sportartikelenfabrikant Adidas. Rorsted zegt in een podcast van de Duitse nieuwssite The Pioneer dat hij […] Lees dit artikel: CEO Adidas vindt COP26 een maat voor niets: “Zonder China werkt niets”
  [naar artikel]
 45. Waarom pannenkoeken vandaag een goed idee zijn (05/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Je had het misschien nog niet helemaal door, maar vandaag vieren we Pancake Day. Reden te meer dus om zoet te zondigen en vanavond eens pannenkoeken op tafel te toveren.
  [naar artikel]
 46. COLUMN. Jordi Meeus: “Ik hoop dat Anton het einde haalt” (25/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Pannenkoeken, zo heet het trainingsgroepje van Jasper Philipsen en Jordi Meeus. In deze Vuelta rijden voor het eerst twee Pannenkoeken mee in een grote ronde. Met wat geluk zullen ze elkaar zelfs tegenkomen in de massaspurten. ‘Los Panqueques’ getuigen beurtelings over hun avonturen in Spanje.
  [naar artikel]
 47. COLUMN. Jasper Philipsen: “Mijn batterijen opgeladen in Tenerife” (14/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Pannenkoeken, zo heet het trainingsgroepje van Jasper Philipsen en Jordi Meeus. In deze Vuelta rijden voor het eerst twee Pannenkoeken mee in een grote ronde. Met wat geluk zullen ze elkaar zelfs tegenkomen in de massaspurten. ‘ Los Panqueques’ getuigen beurtelings over hun avonturen in Spanje.
  [naar artikel]
 48. Veerle Baetens: “De tijd is voorbij dat we allemaal zomaar onze zin kunnen doen” (31/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Ze speelt de ruige ex-gedetineerde in de Frans-Vlaamse serie Cheyenne en Lola. En de moeder van een jonge crimineel in Dealer, het regiedebuut van Jeroen Perceval. En intussen werkt Veerle Baetens (43) volop aan haar eigen regiedebuut Het smelt. De levenslessen van iemand die het liefst altijd keihard bezig is. “Soms zeg ik tegen mijzelf: Veerle, zit nu eens gewoon stil. Maar ik kan het niet.”
  [naar artikel]
 49. Vier Pancake Day met deze pannenkoeken met gin-tonic (13/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Vandaag staat alles in het teken van pannenkoeken, want dan wordt wereldwijd Pancake Day gevierd. Maar natuurlijk is elke reden goed om eens achter het fornuis te gaan staan en voor iedereen lekkere pannenkoeken te bakken. Of wat dacht je van deze exemplaren met gin-tonic? Al schotel je die best alleen aan volwassenen voor.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy