Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

22 May 2022
02:59 uur

Koppel overleden nadat tieners huis in brand steken: “Het was om een grapje uit te halen”

Het Belang van Limburg

16/10/2021 - 13:50

De drie jongeren die ervan verdacht worden een huis in brand te hebben gestoken, waardoor een koppel overleed, zouden het gedaan hebben “om een grapje uit te halen”. Dat schrijft Het Algemeen Dagblad.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Huurder valt cafébaas aan en dreigt huis in brand te steken: “Hij sloeg met een motorslot alles kapot” (07/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  In de Lange Nieuwstraat in Antwerpen heeft een man dinsdag gedreigd een huis in brand te steken nadat hij eerst de huisbaas had aangevallen. “Hij sloeg alles kapot en riep dat hij geld wilde”, zegt slachtoffer Serge Dierick, cafébaas van het Telefoneke.
  [naar artikel]
 2. Huurder valt cafébaas aan en dreigt huis in brand te steken: “Met een motorslot sloeg hij alles kapot” (07/09/2021 - Het Nieuwsblad)
  In de Lange Nieuwstraat in Antwerpen heeft een man dinsdag gedreigd een huis in brand te steken nadat hij eerst de huisbaas had aangevallen. “Hij sloeg alles kapot en riep dat hij geld wilde”, zegt slachtoffer Serge Dierick, cafébaas van het Telefoneke.
  [naar artikel]
 3. Tien jaar na Pukkelpopdrama. Hasseltse familie ving tientallen natgeregende tieners op: “Opeens lag ons huis vol festivalgangers” (17/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Mogen wij jullie vaste telefoon gebruiken om mama en papa op te bellen?”. Met die vraag stond exact tien jaar geleden een gigantische groep tieners aan de deur van Willem De Wever (55) en zijn vrouw Christel (55). Allemaal waren ze van de Pukkelpopweide weggevlucht, slechts enkele minuten nadat de felle storm losbarstte. Tenten werden omvergeblazen, de wei en de straten eromheen stonden blank. Maar bij het Hasseltse koppel waren ze veilig. “Eén tiener in volle paniek moesten we zelfs tot aan de douche begeleiden.”
  [naar artikel]
 4. Bewoners Kiel hebben schrik na zoveelste brandstichting: “Wat is de volgende stap? Onze huizen in brand steken?” (20/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In de Maurits Sabbelaan heeft zaterdagnacht een hevige autobrand plaatsgevonden. Er zijn de voorbije maanden in de wijk al 19 wagens in vlammen opgegaan. De buurtbewoners maken zich zorgen en hebben schrik om hun auto op straat te parkeren. “Ik voel me niet meer veilig. Wat is de volgende stap, ons huis in brand steken?”
  [naar artikel]
 5. Buurtbewoners halen bejaard koppel uit brand: “Deur ingetrapt en door de verstikkende rook op zoek gegaan” (25/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Een zware brand heeft vrijdagmiddag twee woningen in de Langenbergstraat in Branst (Bornem) compleet verwoest. Buurtbewoners wisten dat er zich nog bejaarde mensen in één van de woningen bevonden en slaagden erin om hen, ondanks de verstikkende rook, naar buiten te halen. “We zagen helemaal niks in de rook en kregen amper adem. Toch hebben we meneer achteraan het huis gevonden, hem op een tapijt getrokken en naar buiten gebracht”, vertelt één van de redders.
  [naar artikel]
 6. Thuisverpleger slaat alarm bij brand: Huis bejaard koppel onbewoonbaar (11/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Door een brand gisteravond in de Bloemendaalstraat in Halen is het huis van Charel Vanerum (89) en Fannie Nollet (86) onbewoonbaar. Het koppel woont er samen met hun jongste zoon Luc. Niemand raakte ernstig gewond, maar de bewoners moesten wel elders onderdak zoeken.
  [naar artikel]
 7. Twee tieners sluiten jongen op in vuilnisbak en steken die in brand: “Dit is moorddadig” (05/07/2018 - Het Nieuwsblad)
  Twee tieners hebben een jongen opgesloten in een papiercontainer om die vervolgens in brand te steken. De feiten deden zich voor op een lagere school in het Waalse Montignies-sur-Sambre. Dat bevestigen politie en parket. De feiten speelden zich afgelopen dinsdag af, maar vandaag getuigt de moeder van het slachtoffer bij de kranten van Sudpresse.
  [naar artikel]
 8. Koppel uit ‘Huis gemaakt’ krijgt er flink van langs van kijkers: “Boeltje nemen en vertrekken” (20/04/2022 - Gazet van Antwerpen)
  In Huis gemaakt slaat het noodlot toe wanneer het huis in Boortmeerbeek, door het toedoen van deelnemer Emiel, onder water komt te staan. Het euvel doet de gemoederen bij Emiel en Alexia dan ook hoog oplopen. Hun “irritante” gedrag wordt niet gesmaakt bij de kijkers thuis, die en masse aansturen op het vertrek van het “arrogante” koppel. “Ze mogen hun boeltje nemen en vertrekken”, klinkt het onder meer op Twitter.
  [naar artikel]
 9. Nabestaanden van brandweermannen: “Deze brand blijft slachtoffers maken” (11/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Dat tieners voor de dodelijke brand in Beringen zijn opgepakt, schokt de families van de omgekomen brandweermannen Chris Medo (42) en Benni Smulders (36). Brandweerofficier Marc Coenen die bij de brand het bevel voerde, heeft er een dubbel gevoel bij: “Deze brand blijft slachtoffers maken, nu bij de opgepakte jongeren.”
  [naar artikel]
 10. Koppel uit ‘Huis gemaakt’ krijgt er flink van langs van kijkers: “Boeltje nemen en vertrekken” (20/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  In Huis gemaakt slaat het noodlot toe wanneer het huis in Boortmeerbeek, door het toedoen van deelnemer Emiel, onder water komt te staan. Het euvel doet de gemoederen bij Emiel uit Maaseik en Alexia dan ook hoog oplopen. Hun “irritante” gedrag wordt niet gesmaakt bij de kijkers thuis, die en masse aansturen op het vertrek van het “arrogante” koppel. “Ze mogen hun boeltje nemen en vertrekken”, klinkt het onder meer op Twitter.
  [naar artikel]
 11. Vlaamse tieners mogen vrijwillig boosterprik halen: “Besmettingen in deze groep gaan door het dak” (04/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vlaamse tieners (12 tot 18 jaar) mogen vrijwillig een boosterprik gaan halen. Er zullen echter geen uitnodigingen verstuurd worden. Dat heeft de Vlaamse regering beslist. “Het aantal besmettingen in deze groep gaat door het dak”, zo zei Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) tijdens een persconferentie.
  [naar artikel]
 12. Bewakingscamera filmt hoe tieners kat in brand steken in Baltimore (22/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De politie van het Amerikaanse Baltimore geeft een bewakingsvideo vrij van enkele tieners die afgelopen maand een kat mishandelden. Bijna elf...
  [naar artikel]
 13. Moeder razend op drie jonge tieners die haar zoon zwaar toetakelden: “Ze hebben hem voor dood achtergelaten” (15/03/2022 - Het Nieuwsblad)
  Een 17-jarige jongen uit Waregem heeft een hersenschudding en verschillende kneuzingen opgelopen nadat drie andere tieners hem in elkaar sloegen. Beelden van de vechtpartij circuleerden op sociale media. “Ze lokten hem naar het skatepark en gingen hem meteen te lijf”, zegt de 35-jarige moeder van het slachtoffer. “Ik ben razend, ze doen wat je meest dierbaar is pijn.”
  [naar artikel]
 14. Koppel vliegt naar huis na droomreisje maar landt 1.500 kilometer zuidelijker: “Zelfs crew was stomverbaasd” (10/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Toen het tijd was voor het Britse koppel Jesse (41) en Elisa (33) om naar huis te vliegen, grapte Elisa nog dat ze hun reisje beter nog wat konden verderzetten in Spanje. Ze vertrokken echter naar thuishaven Londen met luchtvaartmaatschappij Ryanair. Na een uurtje vliegen, kondigde de stewardess aan dat ze gingen landen… in Madrid, zo’n 1.500 kilometer zuidelijker van Londen. “Geen idee hoe Ryanair zo heeft kunnen blunderen”, aldus Elisa die uiteindelijk toch thuis is geraakt na een omweg van honderden kilometers. “Zelfs de crew was stomverbaasd.” Volgens de luchtvaartmaatschappij ging het koppel zelf in de fout door de verkeerde gate te kiezen nadat hun tickets waren gescand.
  [naar artikel]
 15. “Trui voor mijn gezicht en op de tast gezocht naar de bewoners”: Omstaanders redden koppel uit uitslaande brand (25/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Twee gewonden, twee uitgebrande woningen én een derde aanpalende woning met rookschade. De gevolgen na een uitslaande brand met explosie in een woning langs de Langenbergstraat in Branst bij Bornem zijn gigantisch. Maar er is ook goed nieuws: enkele omstaanders merkten de rook op en hoorden de knal, en aarzelden niet om het huis binnen te lopen en de bewoners naar buiten te halen.
  [naar artikel]
 16. Drie Oostenrijkse jongeren bekennen dat ze agenten in brand wilden steken (22/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In het Oostenrijkse Linz hebben drie jongeren bekend dat ze een plan hadden beraamd om politieagenten te overgieten met benzine en in brand te steken, uit onvrede met de coronamaatregelen. Het gaat om twee tieners, van 16 jaar, en een 20-jarige man.
  [naar artikel]
 17. Bewoners naar ziekenhuis na zware brand: huis onbewoonbaar en kat overleden (05/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een koppel en hun zoon zijn zondagochtend gewond geraakt bij een zware brand op de Heerbaan in Stal. De drie hadden te veel rook binnengekregen. De vader raakte ook gewond aan de handen. Hun huis is voorlopig onbewoonbaar.
  [naar artikel]
 18. Tieners steken 'voor de grap' auto in brand: dakloze (64) die erin lag te slapen sterft (15/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Twee tieners zijn door de Italiaanse politie ondervraagd over een brandstichting waarbij een dakloze man (64) in december om het leven kwam.
  [naar artikel]
 19. Man die zichzelf in brand stak aan Witte Huis is overleden (30/05/2019 - Metro)
  Een man die zich gisteren vlakbij het Witte Huis in Washington DC in brand gestoken heeft, is overleden aan zijn verwondingen. Dat hebben de Amerikaanse autoriteiten vandaag gemeld. Gisteren rond 12.20 uur (plaatselijke tijd, nvdr) had de man zichzelf in brand gestoken aan de ellips bij de 15de straat en Constitution Avenue. De omgeving van het Witte Huis is wel vaker het doelwit van militanten allerlei om een zaak onder de aandacht te brengen. Voorlopig is niet duidelijk wat de man bezielde. Bron: Belga   Het bericht Man die zichzelf in brand stak aan Witte Huis is overleden verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 20. Drie jongeren bekennen dat ze agenten in brand wilden steken uit onvrede over coronamaatregelen (22/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In het Oostenrijkse Linz hebben drie jongeren bekend dat ze een plan hadden beraamd om politieagenten te overgieten met benzine en in brand te steken, uit onvrede met de coronamaatregelen. Het gaat om twee tieners, van 16 jaar, en een 20-jarige man.
  [naar artikel]
 21. Broodbakmachine veroorzaakt uitslaande brand (26/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  In Overijse is vandaag een huis uitgebrand nadat een broodbakmachine in brand vloog. Niemand raakte gewond. Een koppel zestigers uit de
  [naar artikel]
 22. Hij opende het vuur omdat “het leek alsof ze me uitlachten”: lifter die hulpvaardig koppel doodschoot, legt verklaringen af (04/05/2022 - Het Nieuwsblad)
  De 22-jarige L.P. uit Gooik is aangehouden voor moordpoging en verboden wapenbezit nadat hij zondag een koppel had neergeschoten dat hem een lift wou geven. “Hij verklaarde dat het leek alsof het koppel hem een beetje had uitgelachen”, zo bevestigt het parket van Luik. Naast een pistool was de jongeman ook in het bezit van een tiental zwaarden en messen.
  [naar artikel]
 23. “Die brand blijft slachtoffers maken, nu bij de opgepakte jongeren”: officier Marc verloor twee collega’s en blijft achter met ‘dubbel gevoel’ (11/05/2022 - Het Nieuwsblad)
  Dat tieners voor de dodelijke brand in Beringen zijn opgepakt, schokt de families van de omgekomen brandweermannen Chris Medo (42) en Benni Smulders (36). Brandweerofficier Marc Coenen die bij de brand het bevel voerde, heeft er een dubbel gevoel bij. “Deze brand blijft slachtoffers maken, nu bij de opgepakte jongeren.”
  [naar artikel]
 24. Man krijgt vrijspraak voor het in brand steken van zijn huis… en echtgenote (22/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Een 53-jarige man uit Bocholt kreeg de vrijspraak nadat hij door waanideeën zijn huis in brand stak. Toen hij de woonkamer met benzine overgoot, wilde zijn echtgenote hem tegenhouden waardoor ook zij vuur vatte.
  [naar artikel]
 25. Tieners zwaargewond nadat ze van zebrapad worden gemaaid: “Het pijnlijkste is dat de bestuurder gewoon doorreed” (06/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Twee tieners zijn afgelopen vrijdagnacht aangereden door een automobilist ter hoogte van het kruispunt van de Parklaan met de Hoogstraat. Een meisje (17) en een jongen (18) staken op het moment van de feiten het zebrapad over met hun fietsen aan de hand. Beide tieners werden met breuken overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder stapte uit, maar reed al snel weer door. “Accidenten kunnen gebeuren, maar niet bij de slachtoffers blijven... Dat gaat er bij mij niet in,” zegt de moeder van de jongen.
  [naar artikel]
 26. Hij opende het vuur omdat “het leek alsof ze me uitlachten”: lifter die hulpvaardig koppel neerschoot, legt verklaringen af (04/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De 22-jarige L.P. uit Gooik (Vlaams-Brabant) is aangehouden voor moordpoging en verboden wapenbezit nadat hij zondag een koppel had neergeschoten dat hem een lift wou geven. “Hij verklaarde dat het leek alsof het koppel hem een beetje had uitgelachen”, zo bevestigt het parket van Luik. Naast een pistool was de jongeman ook in het bezit van een tiental zwaarden en messen.
  [naar artikel]
 27. Koppel uit Lier zoekt huis (met veel grond) via ‘Blind Gekocht’: “Voldoende plek voor al onze dieren was onze enige eis” (03/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Blind Gekocht vond zopas een huis voor deelnemers Barteld en Jonas, maar pas donderdag krijgen we te zien hoe het er na de renovatie uitziet. Het koppel moest weg uit hun huurwoning in Lier en zocht een huis met een flinke lap grond voor hun dieren. “We hielden de zoekregio ruim om de zoektocht te doen lukken”, klinkt het.
  [naar artikel]
 28. Tieners planden bloedbad op school, huilende moeder tegen rechter: “Hij is maar een kind” (13/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Twee Amerikaanse tieners die vergevorderde plannen hadden voor een schietpartij op hun school, moeten 21 dagen in een jeugdgevangenis blijven. Dat besliste een plaatselijke rechter zondag, nadat de moeder van een van de beschuldigden hem had gesmeekt om rekening te houden met de jonge leeftijd van haar zoon. “Hij is nog maar een kind.”
  [naar artikel]
 29. Jong Antwerps koppel doet mee aan ‘Huis Gemaakt’: “Als we niet winnen, hebben we toch maar mooi die kluservaring opgedaan” (07/04/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Misschien wonen Cedric van den Bosch (22) en zijn vriendin Anaïs De Caster (22) binnenkort wel in Antwerpen-Noord. Deze lente doen ze immers mee aan Huis Gemaakt op VTM. “Die hoofdprijs winnen zou een godsgeschenk zijn. We krijgen immers geen lening bij de bank”, vertelt het Antwerpse koppel.
  [naar artikel]
 30. Tieners vertellen waarom ze boosterprik laten zetten: “Nee, niet om te reizen” (07/02/2022 - Het Nieuwsblad)
  De eerste tieners zullen deze week hun boosterprik kunnen halen. Velen onder hen zijn daar blij om, en dat is lang niet alleen omdat ze zo zorgeloos op skivakantie kunnen vertrekken. Hier vertellen Lennert (16), Kato (16) en Chelsey (15) waarom ze resoluut kiezen voor de boosterprik. “Wij willen gewoon zo snel mogelijk terug naar het gewone leven.”
  [naar artikel]
 31. Genkenaar (70) steekt eigen auto in brand: “Russische maffia? Die zouden me geholpen hebben” (23/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Genkenaar (70) moet vrezen voor 18 maanden cel voor het in brand steken van zijn auto. Zelf ontkent hij. “Ik stapte in met een sigaret in mijn mond en plots schroeide mijn haar weg”, klonk het.
  [naar artikel]
 32. Huis onbewoonaar na brand in Kinrooi (28/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Op de Fabrieksstraat in Kinrooi brak er zaterdagavond brand uit na een blikseminslag op zonnepanelen. Het koppel geraakte op tijd buiten, er vielen geen gewonden. Het huis is onbewoonbaar door de brand.
  [naar artikel]
 33. Vrouw filmt hoe wolf over oprit langs huis van bejaard koppel wandelt: “Nu het zo vroeg donker is, voelen ze zich niet op hun gemak” (25/10/2021 - Het Nieuwsblad)
  In de Facebook-groep ‘Ge zijt van Opoeteren’ is maandagmorgen een nieuw opmerkelijk en enigszins onrustwekkend filmpje gepost van de wolf. Die loopt op de Weg naar As in Dorne via een oprit naar het huis van een koppel tachtigers. “Aan wroetende everzwijnen zijn we al gewend, maar een wolf?”, reageert dochter Annemie Ferson.
  [naar artikel]
 34. Man probeert zichzelf in brand te steken aan Witte Huis, Secret Service grijpt in (12/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Aan de noordelijke omheining van het Witte Huis in Washington heeft zich vrijdag een incident voorgedaan, zo meldt de Amerikaanse Secret Service (USSS), de dienst die de president en zijn familie beschermt. Volgens Amerikaanse media is een man gearresteerd die probeerde zichzelf in brand te steken aan het Witte Huis.
  [naar artikel]
 35. Overhaalt David Beckham Lionel Messi om naar de MLS te komen? “Altijd gezegd dat ik de beste spelers naar onze club wil halen” (01/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Speelt Lionel Messi ooit voor een team uit de MLS? De geruchten steken al jaren de kop op, maar bij Inter Miami zijn er bloedserieus over: “Ja, we gaan pushen om hem naar hier te halen.”
  [naar artikel]
 36. Man probeerde zichzelf in brand te steken nabij Witte Huis (12/04/2019 - Metro)
  Een man heeft vrijdag aan het Witte Huis in Washington geprobeerd zichzelf in brand te steken. Hij stak zijn jas in brand, maar de ordediensten kwamen tussenbeide en blusten het vuur. De man is naar het ziekenhuis overgebracht, bevestigt de Secret Service, de dienst die de Amerikaanse president en zijn familie beschermt. De man zat in een soort elektronische rolstoel langs Pennsylvania Avenue, buiten de noordelijke omheining van het Witte Huis. Hij stak zijn jas in brand, maar agenten reageerden en blusten het vuur. Ze brachten ook eerste hulp toe. “De mannelijke verdachte is naar een lokaal ziekenhuis overgebracht met verwondingen die niet levensbedreigend lijken”, aldus de Secret Service op Twitter. bron: Belga Het bericht Man probeerde zichzelf in brand te steken nabij Witte Huis verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 37. Binnenkijken in de jaren 80-woning van Siem: “Na 40 jaar is ons huis nog altijd niet voorbijgestreefd” (28/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Rode bakstenen, niveauverschillen en een open trap. Als Steven Van Herreweghe voor het Eén-programma ‘De jaren 80 voor tieners’ wil tonen hoe de huizen er in die tijd uitzagen, moet hij een bezoek brengen aan de woning van Siem en Tim. Alles is er nog precies zoals in 1982: het koppel laat ons binnenkijken in hun authentieke woning. “Ik heb die periode niet eens meegemaakt, maar de stijl spreekt mij wel aan”.
  [naar artikel]
 38. “Een kwartier later en mijn vrouw en ik waren er niet meer”: voordeur ex-minister in brand gestoken (02/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  “Ons leven is verwoest sinds die brand. Dit was een aanslag.” Voormalig justitieminister Tony Van Parys getuigde maandag voor de rechter in Gent hoe de voordeur van zijn huis in brand gestoken werd terwijl zijn vrouw en hijzelf lagen te slapen. “Dit heeft een zware impact op ons. De kleinkinderen blijven niet meer slapen uit schrik.”
  [naar artikel]
 39. Helmut Lotti krijgt haatmail en bedreigingen van Beerschot-fans na “onschuldig bedoeld grapje” op sociale media (05/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Helmut Lotti (52) ontvangt haatmail en bedreigingen na het plaatsen van een grapje over voetbalclub Beerschot op de Facebookpagina van Sporza. “Ik dacht altijd dat voetbal een spelletje was, maar voor veel mensen is het duidelijk bloedige ernst”, schrijft hij in een nieuwe reactie.
  [naar artikel]
 40. Moeder van brandweerman die omkwam in Beringse brand: “Daders moeten gestraft worden” (11/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Dat tieners voor de dodelijke brand in Beringen zijn opgepakt, schokt de families van de omgekomen brandweermannen Chris Medo (42) en Benni Smulders (36). Al zijn ze ook opgelucht.
  [naar artikel]
 41. Moeder van brandweerman die omkwam in Beringse brand: “Daders moeten gestraft worden” (11/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Dat tieners voor de dodelijke brand in Beringen zijn opgepakt, schokt de families van de omgekomen brandweermannen Chris Medo (42) en Benni Smulders (36). Al zijn ze ook opgelucht.
  [naar artikel]
 42. Jongerenorganisaties verheugd over groen licht voor boosterprik tieners: “Ouders werden radeloos over vakantieplannen” (05/02/2022 - Het Nieuwsblad)
  Vanaf eind volgende week kunnen ook tieners in Vlaanderen een boosterprik krijgen. Vlaanderen wacht dus niet op toestemming van de andere gezondheidsministers van ons land of van het Europees geneesmiddelenagentschap, onder meer omdat het aantal besmettingen onder tieners “door het dak gaat”, aldus minister Wouter Beke (CD&V).
  [naar artikel]
 43. Limburgs koppel vastgehouden in Griekse cel na vondst verstekelingen: “Mensonwaardig” (21/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Twee Limburgse zestigers zijn woensdag in een Griekse cel gegooid nadat achter in hun truck verstekelingen waren aangetroffen. “De omstandigheden zijn mensonwaardig”, aldus het koppel.
  [naar artikel]
 44. Limburgs koppel vastgehouden in Griekse cel na vondst verstekelingen: “Mensonwaardig” (21/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Twee Limburgse zestigers zijn woensdag in een Griekse cel gegooid nadat achter in hun truck verstekelingen waren aangetroffen. “De omstandigheden zijn mensonwaardig”, aldus het koppel.
  [naar artikel]
 45. Buurtbewoners triest om brand in kasteel Ertbrugge: “Het doet pijn om de vlammen te zien op de plaats waar wij zolang gewerkt hebben” (14/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Zaterdagavond is er een hevige brand ontstaan in het leegstaand kasteel Ertbrugge in Wijnegem. De dag nadien kwamen heel wat buurtbewoners een kijkje nemen. “Zonde”, vinden ze, “zeker nadat het zo mooi gerenoveerd was.” De omwonenden zijn vooral boos omdat het pand al zo lang leegstaat. “Als je zoveel geld hebt om het te kopen, heb je ook zoveel geld om er iets mee te doen.”
  [naar artikel]
 46. Antwerps koppel Lien en Melvin uit ‘Huis Gemaakt’ neemt verlies niet sportief op: “Welkom in het leven waar je best doen niet goed genoeg is” (29/04/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Anaïs (21) en Cedric (23) mogen het Antwerpse pand uit Huis Gemaakt verder ombouwen tot hun droomwoning en strijden samen met de twee overige koppels voor de overwinning. Dat de juryleden niet voor Lien (23) en Melvin (23) kozen, schiet bij het koppel duidelijk in het verkeerde keelgat. En dat lieten ze merken op Instagram. “Welkom in ‘huis gesmaakt’, euh ik bedoel Huis Gemaakt”, post Melvin onder meer op zijn verhaal.
  [naar artikel]
 47. Drama nadat Slovaaks koppel en twee vrienden met auto in de Leie belanden: “Waarom reden Peter en Simona zo snel?” (25/10/2021 - Het Nieuwsblad)
  Het dramatische ongeval waarbij vrijdagnacht in Gent een auto in de Leie belandde, heeft het leven gekost aan een koppel en twee van hun vrienden. Alle vier waren ze afkomstig uit Slovakije. “Peter en Simona waren al jaren een koppel.”
  [naar artikel]
 48. Vermoedelijk familiedrama in Zottegem: “Eerst was er de coronacrisis, dan de dood van hun dochter” (16/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Waarschijnlijk zijn de stoppen doorgeslagen bij mijn grootvader.” Aan het woord is kleindochter Sophia. Ze staat voor de gerenoveerde hoeve van haar grootouders in de Zottegemse deelgemeente Velzeke, die nu afgesloten is met een politielint. Enkele uren eerder vond haar vader de lichamen van het koppel. Zij lag dood in huis, hij was verdronken in de waterput. De schoonzoon van het koppel werd urenlang verhoord. “Maar ik weet zeker dat mijn papa hier niks mee te maken heeft.”
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy