De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

‘Cupido' Axel Daeseleire springt in ‘Axel Gaat Binnen’ in de bres voor verliefde Karel

Het Laatste Nieuws

20/10/2021 - 23:01

In ‘Axel Gaat Binnen’ leeft Axel Daeseleire 5 dagen mee op zorgboerderij Hoge Dries in Tongeren. Daar worden mensen met een verstandelijke beperking begeleid worden. Hij ontmoet er het verliefde koppeltje Luc en Bianca, en Karel, wiens partner op bezoek komt.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Axel Daeseleire bezoekt zwaar verbrande Yashnoor (11): “De frietketel viel over mij” (21/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘Axel Gaat Binnen’ brengt Axel Daeseleire deze week een bezoekje aan het Brandwondencentrum. Hij maakt er onder meer kennis met de 11-jarige...
  [naar artikel]
 2. Axel Daeseleire bezoekt Yashnoor (11) in brandwondencentrum: “De frietketel viel over mij” (21/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘Axel Gaat Binnen’ brengt Axel Daeseleire deze week een bezoekje aan het Brandwondencentrum. Hij maakt er onder meer kennis met de 11-jarige...
  [naar artikel]
 3. Axel Daeseleire geeft zich bloot tijdens therapie in ‘Axel Gaat Binnen’: “Ik heb me dikwijls alleen gevoeld” (21/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Axel Daeseleire gaat 5 dagen binnen in psychiatrisch ziekenhuis Asster. Hij neemt deel aan de therapie en laat zijn emoties de vrije loop.
  [naar artikel]
 4. PREVIEW. Axel Daeseleire bezoekt elfjarige Yashnoor in Brandwondencentrum: “De frietketel viel over mij” (21/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘Axel Gaat Binnen’ brengt Axel Daeseleire deze week een bezoekje aan het Brandwondencentrum. Hij maakt er onder meer kennis met de 11-jarige...
  [naar artikel]
 5. Axel Daeseleire flirt opnieuw met de illegaliteit (24/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Axel Daeseleire (50) gaat een nieuw programma maken op VIER. In ‘Trafiek Axel’ zal de acteur zich onderdompelen in de schimmige wereld van de...
  [naar artikel]
 6. Axel Daeseleire profiteert van nachtelijke rust en gaat skinny dippen in het woonzorgcentrum (06/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Axel Daeseleire verkent een woonzorgcentrum in ‘Axel Gaat Binnen’. Daar leert hij niet alleen enkele interessante mensen kennen, maar grijpt hij ook zijn kans om naakt te gaan zwemmen in het plaatselijke zwembad.
  [naar artikel]
 7. “Als u gegijzeld wordt, mag u op deze knop duwen”: de eerste beelden van ‘Axel Gaat Binnen’ (25/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Nieuw op VTM dit najaar: ‘Axel Gaat Binnen’, een reeks waarin Axel Daeseleire zich in elke aflevering 5 dagen laat opsluiten op een uitzonderlijke...
  [naar artikel]
 8. Verlamde Sara-Fien (19) getuigt emotioneel in ‘Axel Gaat Binnen’: “Voor mij hoefde het niet meer” (07/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Voor ‘Axel Gaat Binnen’ van deze week verblijft Axel Daeseleire (51) vijf dagen in het revalidatiecentrum van het UZ Gent en leeft er mee op het...
  [naar artikel]
 9. Axel Daeseleire heeft duidelijke boodschap voor alle pesters: “Moeten eens goed in de spiegel kijken” (29/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Axel Daeseleire ontmoet in ‘Axel Gaat Binnen’ een paar straffe en moedige jongeren in het Zeepreventorium. Wat jammer genoeg vaak terugkomt in de gesprekken die hij met hen voert, is dat ze allemaal ooit gepest werden.
  [naar artikel]
 10. 5.000 uur aan 1 game: extreme spel- en andere verslavingen in ‘Axel Gaat Binnen’ (26/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘Axel Gaat Binnen’ neemt Axel Daeseleire deze avond zijn intrek in Affect2U, een afkickkliniek in Hoboken waar momenteel 12 mensen verblijven. Iedereen die hier opgenomen wordt, komt vrijwillig binnen en verblijft er gemiddeld 7 weken. Axel raakt aan de praat met Senne (16), de jongste bewoner. Hij kampt met een gameverslaving “Ik speelde 12, 13 uur, soms zelfs 24u omdat ik nachtje door speelde” klinkt het.
  [naar artikel]
 11. Martine vertelt in ‘Axel Gaat Binnen’ over ongeval dat haar blind maakte: “Ze hebben allebei m’n ogen moeten verwijderen” (15/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Aan pakkende getuigenissen geen gebrek in de eerste aflevering van ‘Axel Gaat Binnen’ woensdagavond. Axel Daeseleire (52) verbleef vijf dagen in een blindeninstituut en ontmoette er verschillende bijzondere bewoners. Vooral het verhaal van Martine was erg pakkend.
  [naar artikel]
 12. Axel smijt zich in de fitness in een nieuwe aflevering van 'Axel Gaat Binnen’ (28/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In een nieuwe aflevering van ‘Axel Gaat Binnen’ gaat Axel Daeseleire (52) vijf dagen binnen in het Zeepreventorium in De Haan. Daar leert hij enkele dappere jongeren kennen en samen wagen ze zich aan een stevige work-out in de fitness.
  [naar artikel]
 13. Axel Daeseleire verblijft vijf dagen in werelden die doorgaans gesloten blijven: “Goed heb ik daar toch nooit geslapen” (31/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘Axel gaat binnen’ duikt Axel Daeseleire (51) onder op plaatsen die normaal gezien gesloten blijven voor de buitenwereld. Dat doet hij vijf...
  [naar artikel]
 14. 5.000 uur aan 1 game: extreme spel- en andere verslavingen in ‘Axel Gaat Binnen’ (26/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘Axel Gaat Binnen’ neemt Axel Daeseleire morgenavond zijn intrek in Affect2U, een afkickkliniek in Hoboken waar momenteel twaalf mensen verblijven. Iedereen die hier opgenomen wordt, komt vrijwillig binnen en verblijft er gemiddeld zeven weken. Axel raakt aan de praat met Senne (16), de jongste bewoner. Hij kampt met een gameverslaving “Ik speelde 12 à 13 uur per dag, of soms zelfs 24 uur omdat ik een nachtje door speelde”, klinkt het.
  [naar artikel]
 15. Mama Axelle voelt zich machteloos in ‘Axel Gaat Binnen’: “Ik kan dit niet oplossen” (13/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Axel Daeseleire trekt in ‘Axel Gaat Binnen’ naar de kinderafdeling van het Universitair Ziekenhuis van Antwerpen. Eén van de vele straffe ouders die Axel ontmoet in het UZA is de mama van Axelle. Ze vertelt open over haar frustraties, angsten en het gevoel van machteloosheid. Zelf niks kunnen doen om de ziekte van haar dochter te genezen vindt ze verschrikkelijk.
  [naar artikel]
 16. Vrienden, collega’s en ex schetsen hoe ‘übermacho’ Axel Daeseleire écht is: “Ik was alleszins niet de enige vrouw in zijn leven” (09/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Van motard Ben in ‘Flikken’ over Franky Leemans in ‘Team Spirit’ tot Jan Verplancke in ‘Matroesjka’s’. Axel Daeseleire (52) heeft de meest stoere rollen op z’n palmares staan. Maar in de herfst van z’n carrière weet hij vooral te charmeren door z’n gevoelige kant te tonen in ‘Axel Gaat Binnen’. “Axel mag z’n macho-imago graag cultiveren, maar in feite heeft hij een heel klein hartje”, klinkt het in zijn omgeving. “Maar het is wel meer dan eens gebeurd dat hij ons wakker hield met een polonaise met z’n gezelschap in de vroege uurtjes.”
  [naar artikel]
 17. Achter de schermen van ‘Axel gaat binnen’: “Toen die vrouw brak voor de camera, stonden we allemaal te huilen” (17/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Dat Axel Daeseleire een ‘pateeke’ is, ­weten tv- en filmkijkers al langer. Dat onder die ruwe bolster een blanke pit schuilgaat, was minder evident. Tot daar ‘Axel gaat binnen’ was, het human interest-programma waarin de acteur al eens in zijn peperkoeken hart laat kijken. Maar hoe écht is het allemaal? Valt Axel inderdaad onvoorbereid binnen op de plekken die hij aandoet? En hoe is hij achter de schermen? “Hij heeft altijd een voorraad koeken en chips mee.”
  [naar artikel]
 18. Stijn vertelt een heftig verhaal in ‘Axel Gaat Binnen’: “Ongeval redde mijn leven” (19/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Axel Daeseleire verblijft 5 dagen en 4 nachten op plaatsen waar je normaal gezien niet zomaar kan verblijven. Vanavond trekt hij in ‘Axel Gaat Binnen’ naar een zorgboerderij. Daar ontmoet hij de 27-jarige Stijn die hem een aangrijpend verhaal vertelt.
  [naar artikel]
 19. Hoe Axel Daeseleire ooit een stuk van een eeuwenoude tempel stal: “Het lag er nu eenmaal” (22/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘Trafiek Axel’ steekt Axel Daeseleire (50) zijn neus metersdiep in een aantal onfrisse zaakjes genre orgaanhandel, identiteitsdiefstal en...
  [naar artikel]
 20. Axel Daeseleire ontmoet man wiens nier gestolen werd door de orgaanmaffia: “Ik wilde ze doden” (13/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘Trafiek Axel’ gaat Axel Daeseleire op bezoek bij Namaraaz, een man die zijn nier verloor aan de orgaanmaffia. De bende had hem wijsgemaakt dat...
  [naar artikel]
 21. Axel ontdekt (even) hoe leven met tunnelzicht voelt: “Dit is echt vermoeiend” (14/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond gaat het tweede seizoen van ‘Axel Gaat Binnen’ van start. In de reeks gaat Axel Daeseleire binnen op bijzondere plaatsen waar de deuren normaal gezien gesloten blijven. Deze avond leeft hij 5 dagen en 4 nachten mee op het ritme van zijn medebewoners in een blindeninstituut.
  [naar artikel]
 22. Axel Daeseleire koopt illegale steroïden in Vlaamse fitness: "Gewoon over de toonbank gekocht” (20/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe gemakkelijk geraak je in Vlaanderen aan anabole steroïden? Axel Daeseleire onderzoekt het deze week in ‘Trafiek Axel’. Al snel blijkt dat de...
  [naar artikel]
 23. Ontroerend gesprek tussen Axel en George in ‘Axel Gaat Binnen’: “Ik ben ongelukkig” (05/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Axel Daeseleire verblijft 5 dagen en 4 nachten op plaatsen waar je normaal gezien niet zomaar kan verblijven. Deze week heeft Axel een ontroerend mooi gesprek met George die in een luxerusthuis verblijft.
  [naar artikel]
 24. Emotionele getuigenis over dementie in ‘Axel Gaat Binnen’: “Heel de dag bij haar zijn lukt niet meer” (15/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De emoties laaiden bij momenten hoog op in de derde aflevering van ‘Axel Gaat Binnen’ maandagavond op VTM. Daeseleire (51) verbleef vijf dagen in...
  [naar artikel]
 25. Emotionele getuigenissen over leven met dementie in ‘Axel Gaat Binnen’: “De ziekte is onomkeerbaar, je kan het enkel maar aanvaarden” (15/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De emoties laaiden bij momenten hoog op in de derde aflevering van ‘Axel Gaat Binnen’ maandagavond op VTM. Daeseleire (51) verbleef vijf dagen in...
  [naar artikel]
 26. Axel Daeseleire bekent dat hij worstelde met verslaving: “Er is een periode geweest dat ik bijna elke dag dronk” (15/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘Wat een Dag’ licht Axel Daeseleire een tipje van de sluier op over zijn nieuwe programma, dat voorlopig ‘Five Days Inside' heet. Daarin brengt...
  [naar artikel]
 27. Axel Daeseleire inspecteert zwangere vrouw die haar baby verkoopt: “2.500 euro voor de foetus” (20/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Axel Daeseleire ontmoet donderdag in ‘Trafiek Axel’ in Noord-India een 25-jarige vrouw die haar ongeboren kind te koop aanbiedt. Om geloofwaardig...
  [naar artikel]
 28. Axel Daeseleire tekent opvallende getuigenis op: “Zwaar auto-ongeval redde me het leven” (20/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Axel Daeseleire (52) klopt vanavond in Axel gaat binnen aan bij zorgboerderij Hoge Dries in Tongeren en hoort er een sterk verhaal.
  [naar artikel]
 29. Axel Daeseleire relativeert zichzelf: “Ik ben een verdienstelijk acteur, maar geen Jan Decleir” (02/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Axel Daeseleire (50) is een manusje van alles. Hij acteert, hij schildert en presenteert televisieprogramma’s, zoals binnenkort het nieuwe ‘Van de...
  [naar artikel]
 30. Axel Daeseleire bracht vijf dagen door met verslaafden voor nieuw programma: “Er is een periode geweest dat ik bijna elke dag dronk” (15/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘Wat een Dag’ licht Axel Daeseleire een tipje van de sluier op over zijn nieuwe programma, dat voorlopig ‘Five Days Inside' heet. Daarin brengt...
  [naar artikel]
 31. Luk Alloo ontbloot in ‘Alloo bij...’ de gevoelige kantjes van Axel Daeseleire: “Ik voel me niet gewaardeerd als artiest” (12/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘Alloo bij...’ gaat Luk Alloo dit keer op pad met acteur, presentator, kunstenaar en nog zoveel meer Axel Daeseleire. Op geheel eigen wijze peutert Alloo uiteraard wat privéontboezemingen uit zijn praatgast. Over het foute nieuws dat velen hem een ware macho vinden bijvoorbeeld.
  [naar artikel]
 32. ‘Bakens van hoop en licht’ van Axel Daeseleire en Adalbert Gans zoeken nieuwe eigenaars (06/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Acteur Axel Daeseleire en kunstenaar Adalbert Gans veilen hun ‘Bakens van hoop en licht’, de lichtgevende zuilen die afgelopen zomer twee maanden lang naast het MAS stonden. De opbrengst van de veiling gaat naar drie goede doelen. “We focussen ons te veel op het coronavirus. Er zijn nog anderen die onze hulp nodig hebben”, aldus Daeseleire.
  [naar artikel]
 33. Pakkende getuigenis in ‘Axel gaat Binnen’: “Op mijn 17de gebruikte ik elke dag speed, vandaag hoor ik nog altijd stemmen” (28/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond zien we in ‘Axel gaat Binnen’ beelden van zijn bezoek aan het afkickcentrum in Sleidinge. Axel sprokkelt er levensverhalen op de...
  [naar artikel]
 34. Alles of niets voor Jacques Vermeire en Axel Daeseleire in finale ‘Eenmaal Andermaal’ (22/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In de finale van ‘Eenmaal Andermaal’ volgt vanavond een duel op het scherpst van de snee tussen Jacques Vermeire en Axel Daeseleire. De twee heren gaan solo op koopjesjacht in Maastricht met hun totale winst uit de vorige afleveringen, voor Axel is dat 3.162 euro, voor Jacques 3.275 euro.
  [naar artikel]
 35. Axel Daeseleire is terug thuis: “Je wil niet weten wat ik de voorbije weken heb moeten doorstaan” (16/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Axel Daeseleire (51), die de jongste weken in het ziekenhuis lag met een coronabesmetting, is opnieuw thuis. De tv-maker en acteur zou dit voorjaar Axel gaat binnen presenteren, maar dat programma verschuift naar het najaar.
  [naar artikel]
 36. Axel Daeseleire is ‘peter van de Sinksenfoor’: “Levende volkskunst die thuishoort in het stadscentrum” (04/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Over dag op dag één maand gaat de eerste Sinksenfoor in post-coronatijd van start. Tv-figuur Axel Daeseleire (53) draagt dit jaar de titel ‘peter van de Sinksenfoor’. De foor is voor Daeseleire jeugdsentiment, een stukje Antwerpse volkscultuur dat niet thuishoort op Spoor Oost maar in het stadscentrum. Maar op een nieuwe verhuis hoeft hij voorlopig niet te rekenen.
  [naar artikel]
 37. Nathalie geeft pakkende getuigenis in ‘Axel gaat Binnen’: “Op mijn 17de gebruikte ik elke dag speed, vandaag hoor ik nog altijd stemmen” (28/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond zien we in ‘Axel gaat Binnen’ beelden van zijn bezoek aan het afkickcentrum in Sleidinge. Axel sprokkelt er levensverhalen op de...
  [naar artikel]
 38. Ben Segers en Axel Daeseleire nemen elkaar te grazen in ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ (09/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ weet hoe het van twee walletjes kan eten. Zowel Axel Daeseleire als Ben Segers dachten een boodschap over te brengen, maar...
  [naar artikel]
 39. Axel Daeseleire achtervolgt valse wisselagent in Praag (05/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Voor het nieuwe seizoen van 'Axel Opgelicht'  speelt Axel Daeseleire opnieuw de naïeve toerist om zo leugenaars en bedriegers te ontmaskeren. In
  [naar artikel]
 40. Jacques Vermeire of Axel Daeseleire? Met grote voorsprong is dit de winnaar van ‘Eenmaal Andermaal’ (22/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zeven weken lang gingen Jacques Vermeire (70) en Axel Daeseleire (53) in ‘Eenmaal Andermaal’ op zoek naar verborgen kunstschatten op rommelmarkten. Woensdagavond vond de finale veiling plaats. Daeseleire kwam als grote winnaar uit de bus, met een winst van maar liefst 8.927 euro. Vermeire moest het stellen met 4.950 euro.
  [naar artikel]
 41. Axel Daeseleire gaat binnen in een blinden-instituut: “Ik denk dat ik me lang depressief zou voelen" (15/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe gaat het leven eraan toe in een blindeninstituut? Die vraag staat centraal in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van 'Axel Gaat Binnen'. “Je zicht verliezen, da’s één van de meest verschrikkelijke dingen die je kan meemaken”, vindt presentator Axel Daeseleire (52). Al viel één ding hem meteen op: iedereen staat er heel positief in het leven. "Zoveel veerkracht en joie de vivre. Ongelofelijk."
  [naar artikel]
 42. Axel Daeseleire en econoom Geert Noels in de clinch: “Onethisch dat mensen gebruikt worden voor televisie” (25/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De discussie tussen tv-maker Axel Daeseleire en econoom Geert Noels in ‘Van Gils & Gasten’ heeft een staartje gekregen. Noels zegt dat hij na de uitzending op de dakloze man botste die samen met Axel Daeseleire over het programma ‘Project Axel’ was komen praten.
  [naar artikel]
 43. Axel Daeseleire en econoom Geert Noels in de clinch: “Onethisch dat mensen gebruikt worden voor televisie” (25/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  De discussie tussen tv-maker Axel Daeseleire en econoom Geert Noels in ‘Van Gils & Gasten’ heeft een staartje gekregen. Noels zegt dat hij na de uitzending op de dakloze man botste die samen met Axel Daeseleire over het programma ‘Project Axel’ was komen praten.
  [naar artikel]
 44. Axel Daeseleire over zijn toekomst in ‘Sergio over de grens’: “Wil dingen maken die ik zelf heb bedacht” (25/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘Sergio over de grens’ hebben chef-kok Sergio Herman (51) en Axel Daeseleire (53) het onder meer over de toekomst. Deze laatste heeft alvast een heel duidelijk beeld van wat hij allemaal nog wil doen. “Ik ben er ook al een hele tijd mee bezig.”
  [naar artikel]
 45. Jacques Vermeire of Axel Daeseleire: wie heeft de beste neus voor gouden zaken in ‘Eenmaal Andermaal’? (27/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Jacques Vermeire en Axel Daeseleire. Twee verschillende persoonlijkheden met één gezamenlijke passie voor kunst en antiek. De ene is een verwoed verzamelaar, de andere een rasechte kunstliefhebber. Die passies gooien ze vanaf woensdag 10 november om 20.40 uur in de strijd in het gloednieuwe VTM-programma ‘Eenmaal Andermaal’. In een spannende zoektocht dagen Jacques en Axel elkaar uit om unieke stukken op de kop te tikken en met de hoogste meerwaarde door te verkopen. Een competitie op het scherpst van de snee, doorspekt met een stevige dosis humor.
  [naar artikel]
 46. Axel Daeseleire herstellende na corona: “Praten lukt nog niet” (08/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Eerder deze week gaf de familie van Axel Daeseleire het goede nieuws dat de 51-jarige acteur uit een kunstmatige coma werd gehaald. Axel kan weer...
  [naar artikel]
 47. Axel Daeseleire herstelt na corona: “Praten lukt nog niet” (08/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Eerder deze week gaf de familie van Axel Daeseleire het goede nieuws dat de 51-jarige acteur uit een kunstmatige coma werd gehaald. Axel kan weer...
  [naar artikel]
 48. Danny krijgt 10.000 euro van Axel Daeseleire en dit is het eerste wat hij ermee doet (16/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In het VIER-programma 'Project Axel' probeert Axel Daeseleire samen met een heel team professionals enkele daklozen via een intensief begeleid...
  [naar artikel]
 49. Axel Daeseleire verblijft voor VTM op plekken die niet zomaar toegankelijk zijn (09/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Na een verblijf bij Vier met gesmaakte programma’s als ‘Auwch!’, ‘Project Axel’ en ‘Trafiek Axel gaat Axel Daeseleire (50) exclusief voor VTM werken. Zijn culinaire wereldreis met sterrenchef Sergio Herman was al bekend. Binnenkort starten de opnames van een programma waarin Daeseleire vijf dagen en nachten verblijft op plaatsen waar u niet zomaar binnenkomt, van een jeugdinstelling tot een brandwondencentrum.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy