Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 May 2022
21:54 uur

Noa Lang en Joshua Zirkzee amuseren zich op bezoek bij Youtube-ster: “Ik kan iedereen een psycholoog aanraden”

Het Belang van Limburg

22/10/2021 - 09:29

Youtube-ster Sofiane Touzani kreeg afgelopen week Noa Lang (Club Brugge) en Joshua Zirkzee (Anderlecht) op bezoek. Het duo amuseerde zich met enkele uitdagingen, maar praatte ook open over hun carrière. “Ik kan de absolute wereldtop aan, daar ga ik niet omheen draaien.”


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Noa Lang en Joshua Zirkzee gaan op pad met YouTube-ster: “Ik kan de wereldtop aan. Klaar” (20/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Twee uitdagende challenges, maar ook een open babbel. Noa Lang (22) en Joshua Zirkzee (20) - het Nederlandse geweld bij Club Brugge en Anderlecht én goede vrienden - brachten de dag door met freestylevoetballer en YouTube-koning Soufiane Touzani. Tussen het vele geplaag door lieten de heren ook in hun hart en ziel kijken. Lang: “Ik kan de wereldtop aan. Klaar.”
  [naar artikel]
 2. INTERVIEW. Een kennismaking met Anderlecht-spits Joshua Zirkzee: “Ik heb gelezen dat ik arrogant ben. Pff” (05/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  We zouden niet voor eender wie naar Zeist rijden, maar wel voor Joshua Zirkzee (20) - een speler die intrigeert. Dat het dan vooral over hemzelf, en niet te veel over RSCA mocht gaan, wegens “geen clubinterviews bij Oranje”: so what. Bij deze, voor u, Joshua Zirkzee. “Als ik twee keer scoor, maar voorts was ik niet top, dan ben ik niet de vrolijkste.”
  [naar artikel]
 3. Marc Degryse interviewt Joshua Zirkzee en stelt zijn herfstrapport op: “Joshua, verdorie, je mag best wat meer lef tonen!” (06/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het was ‘liefde’ op het eerste gezicht bij Marc Degryse — “Van bij zijn eerste baltoets was ik gecharmeerd door Joshua Zirkzee.” Met de medewerking van Anderlecht brachten we ze deze week bij elkaar. Samen stelden zij het herfstrapport op van Zirkzee. Degryse: “Die jongen is alles wat een Hollander normaal niét is... – zó bescheiden, zeg.”
  [naar artikel]
 4. Waarom leveren prestaties Zirkzee en Lang geen selectie voor Oranje op? “Wij, Nederlanders, dichten Lang de meeste kans toe om er snel bij te zijn” (17/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Bij ons spelen ze alles kapot, maar in Louis Van Gaal zijn plannen komen ze niet voor. Joshua Zirkzee (20) en Noa Lang (22), beiden gepasseerd voor het Nederlands elftal: “Zirkzee komt nu pas op stoom, maar ik had Lang zelfs al meegenomen naar het EK”, zegt analist Youri Mulder.
  [naar artikel]
 5. Joshua Zirkzee toont zich met twee “lekkere” goals: “Wat ze in Nederland ook zeggen: ik ben blij met mijn stap” (15/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  En zeggen dat-ie volgens zijn coach niet eens in topvorm zit. Joshua Zirkzee (20) was de matchwinnaar voor Anderlecht tegen Cercle Brugge met twee goals. “Ik heb er alles aan gedaan om deze deal rond te krijgen. Het is fijn dat dat gelukt is.”
  [naar artikel]
 6. Waarom leveren prestaties Zirkzee en Lang geen selectie voor Oranje op? (17/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Bij ons spelen ze alles kapot, maar in Louis Van Gaal zijn plannen komen ze niet voor. Joshua Zirkzee (20) en Noa Lang (22), beiden gepasseerd voor het Nederlands elftal: “Zirkzee komt nu pas op stoom, maar ik had Lang zelfs al meegenomen naar het EK”, zegt analist Youri Mulder.
  [naar artikel]
 7. Feyenoord-icoon Van Hanegem lyrisch over spits-in-vorm Zirkzee: “Joshua kan zo mee bij Europese topclub” (26/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘t Was liefde op het eerste zicht. Feyenoord-icoon Willem van Hanegem (77) is al jaren wild van Joshua Zirkzee (20), de criticasters ten spijt. “Joshua heeft alles voor de Europese top. Maar hoe mooi zou het zijn als hij Anderlecht weer glorie bezorgt?”
  [naar artikel]
 8. Anderlecht trekt Bayern-spits Joshua Zirkzee op huurbasis aan: “Meteen klik met Kompany” (03/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Anderlecht heeft zijn beoogde spits te pakken. Het Nederlandse talent Joshua Zirkzee (20) komt over van Bayern München. Paars-wit huurt Zirkzee voor één seizoen zonder aankoopoptie.
  [naar artikel]
 9. Joshua Zirkzee en Christian Kouamé, het koningskoppel dat Anderlecht de beker moet schenken: “Kompany maakte van ons betere voetballers” (17/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Anderlecht snakt naar de beker en rekent daarvoor op zijn hofleveranciers: Joshua Zirkzee (20) en Christian Kouamé (24). De Nederlandse en de Ivoriaanse spits scoorden samen al 27 keer en vinden elkaar steeds beter. De beste legers hebben nu eenmaal huurlingen in hun rangen. “ Zirkzee: “Jij bent een kangoeroeman: leer me eens koppen.” Kouamé: “Leer jij me dan kalm te blijven voor de goal.”
  [naar artikel]
 10. Zeven stellingen voor Zirkzee: “Zondag gaat mijn vriendschap met Lang even ‘on hold’” (02/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Eens iets anders. Per competitieduel dat hij speelde, legden we RSCA-spits Joshua Zirkzee (20) één stelling voor. “Mijn krullen eraf bij een titel? No way!”
  [naar artikel]
 11. Joshua Zirkzee, de Anderlecht-spits die amper juicht als hij scoort: “Ik ben niet arrogant, dat is perceptie” (03/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Joshua Zirkzee (20) is een fenomeen. Velen vinden de spits een pure klasbak, want als jonge stand-in voor Robert Lewandowski won hij met Bayern al de Champions League. Anderen vinden de Nederlander een arrogant baasje die nu tijdens zijn verhuur aan Anderlecht moet tonen hoever zijn potentieel echt reikt. Wij probeerden Zirkzee te doorgronden en stelden vast dat de spits eerder timide is. “Ik leg mezelf veel druk op.”Jürgen Geril
  [naar artikel]
 12. Onze chef voetbal zag de nieuwe spits van Anderlecht resoluut op het voorplan treden: “Zirkzee is een baas” (16/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Anderlecht deed op bezoek bij Cercle Brugge wat het moest doen. Paars-wit won voor het eerst dit seizoen buitenshuis en pakt zo zes op zes. Met dank aan ijskonijn Joshua Zirkzee, zag onze chef voetbal: “Hij voetbalt met een airtje dat niks hem kan overkomen. Zijn rust aan de bal is zowaar ijzingwekkend.”
  [naar artikel]
 13. Schudt Kompany ‘nieuwe Lewandowski’ wakker? Joshua Zirkzee, Anderlechts droomspits, toonde z’n talent al bij Bayern maar liet het dan wat hangen (03/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ooit de opvolger van Robert Lewandowski genoemd, nu moet-ie… Lukas Nmecha vervangen bij Anderlecht. Kan Joshua Zirkzee (20) die verwachtingen inlossen? “Hij kan een smaakmaker zijn.”
  [naar artikel]
 14. Bayern-coach Nagelsmann over toekomst Zirkzee: “Gesprekken lopen, maar veel clubs zullen interesse tonen” (13/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Blijft Joshua Zirkzee (20) bij Anderlecht of niet? Paars-wit gaat vol voor een verlengd verblijf, maar bij moederclub Bayern München zijn ze er nog lang niet uit.
  [naar artikel]
 15. “Dan gaat hij naar Anderlecht... Een club in puinhoop”: Nederlandse analisten begrijpen niéts van keuze Zirkzee voor paars-wit (12/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Dat Joshua Zirkzee (20) de nieuwe spits van Anderlecht is, valt in Nederland niet overal in goede aarde. In het praatprogramma 'ESPN NL’ halen enkele analisten stevig uit naar Zirkzee en paars-wit. “Straks vertrekt hij weer naar weet ik veel waar... Man, wat is het zo’n zonde.”
  [naar artikel]
 16. RSCA-aanwinst Zirkzee meteen als geheim wapen tegen Laçi? “Hij is klaar” (04/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Dàt hadden de scouts van Laçi - als die al bestaan - niet zien aankomen. Vincent Kompany heeft aanwinst Joshua Zirkzee meteen opgenomen in zijn wedstrijdselectie. “’Josh’ kan van waarde zijn.”
  [naar artikel]
 17. Daar is de nieuwe Anderlecht-spits: Joshua Zirkzee aangekomen op Neerpede (03/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Anderlecht heeft zijn beoogde spits zo goed als te pakken. Het Nederlandse talent Joshua Zirkzee (20) is deze namiddag aangekomen op Neerpede. Paars-wit neemt Zirkzee een jaar op huurbasis - zonder aankoopoptie - over van Bayern München.
  [naar artikel]
 18. De transformatie van Zirkzee legt Anderlecht geen windeieren: “Een artiest in het lichaam van een targetspits” (23/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Anderlecht staat zes punten los in de strijd om play-off 1 en dankt daarvoor: Joshua Zirkzee (20). Kompany: “Hij is stilaan de stap aan het zetten om een ander deel van zijn spel te gebruiken.” De ‘nonchalante’ artiest die een sierlijke targetspits werd - niemand bij RSCA is beslissender. En waarom dat voor Anderlecht en Nederlander een win-winsituatie is.
  [naar artikel]
 19. Bezoek aan psycholoog straks terugbetaald: “We gaan naar laagdrempelige hulp voor ieder die er nood aan heeft” (29/07/2021 - Het Nieuwsblad)
  Vanaf 1 september wordt een bezoek aan een psycholoog of orthopedagoog rechtstreeks terugbetaald. De maatregel past in het ‘masterplan mentale gezondheid’. “We gaan naar laagdrempelige en betaalbare psychologische hulp voor iedereen die er nood aan heeft”, zegt minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit).
  [naar artikel]
 20. Bayern-coach Julian Nagelsmann over terugkeer Joshua Zirkzee (Anderlecht): “Hij is interessant voor andere clubs” (13/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Julian Nagelsmann, coach bij Bayern München, blikte op de wekelijkse persconferentie vooruit naar volgend seizoen. En hij had het onder meer over Anderlecht-huurlingJoshua Zirkzee.
  [naar artikel]
 21. Bezoek aan de psycholoog wordt voortaan rechtstreeks terugbetaald (29/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op 1 september wordt het masterplan mentale gezondheid uitgerold: een bezoek aan de psycholoog of orthopedagoog wordt vanaf dan rechtstreeks terugbetaald. “We gaan naar laagdrempelige en betaalbare psychologische hulp voor iedereen die er nood aan heeft”, zegt minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit).
  [naar artikel]
 22. Anderlecht wellicht zonder Zirkzee tegen Laçi: “Geen risico’s nemen met hem” (11/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een verplicht nummertje voor Anderlecht, morgen tegen Laçi. Na de geruststellende 0-3-zege uit de heenwedstrijd kan paars-wit ontspannen toeleven naar de match van morgen. Zo krijgt aanwinst Joshua Zirkzee wellicht rust.
  [naar artikel]
 23. Anderlecht wil proberen om Joshua Zirkzee te houden (08/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Anderlecht huurt Joshua Zirkzee (20) van Bayern München zonder aankoopoptie. Toch wil RSCA deze zomer een poging doen om de Nederlandse spits te houden. Door zijn goeie stats - 14 goals en 8 assists in alle competities - is het een bedrijfszekere investering. Alleen wordt dat allesbehalve evident.
  [naar artikel]
 24. Waarom zijn Zirkzee en Kouamé, de paars-witte wapens richting play-off 1 en bekerwinst, zo complementair? (08/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Brothers in arms’. Joshua Zirkzee (20) en Christian Kouamé (24) zijn de paars-witte sleutel naar play-off 1 en bekerwinst. Een inkijk in het “meest complementaire spitsenduo in jaren bij Anderlecht.”
  [naar artikel]
 25. Bezoek psycholoog wordt terugbetaald: “Een goede zaak, maar therapeuten en psychologisch consulenten vallen uit de boot” (29/07/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Vanaf 1 september heeft iedereen recht op betaalbare, psychologische zorg. Daarover bereikten het Riziv, de FOD Volksgezondheid en de sector een akkoord. Vanuit het werkveld wordt positief gereageerd. “Dat mensen vanaf nu rechtstreeks toegang hebben tot een psycholoog, is een goede zaak”, vindt psychologe Anne Dubois. Al worden er ook kanttekeningen gemaakt.
  [naar artikel]
 26. Anderlecht huurt Joshua Zirkzee van Bayern, Nederlander reist morgen meteen mee met paars-wit naar Albanië (03/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het is nu ook officieel: Anderlecht huurt de Nederlandse aanvaller Joshua Zirkzee (20) dit seizoen van Bayern München. Paars-wit bedong evenwel geen aankoopoptie bij de Duitse recordkampioen. Zirkzee reist morgen al meteen mee met Anderlecht af naar Albanië voor de derde voorronde van de Conference League.
  [naar artikel]
 27. Kompany komt met update over Zirkzee, die met hinder naar de kant ging: “Niet ernstig, hoor ik” (08/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Eerste competitiezege voor Anderlecht, tegen Seraing. Paars-wit won met 3-0. Joshua Zirkzee startte in de basis en maakte een goeie indruk. De Nederlandse huurling van Bayern scoorde, maar zijn goal werd afgekeurd. Op het uur ging hij naar de kant en de spits leek naar z'n bil te grijpen. “Maar het eerste dat ik hoor, is dat het niks ernstigs is”, sprak Vincent Kompany zonet. “Hij heeft een ideale voorbereiding gehad bij Bayern München. Was dit een ideale week? Neen, maar het is dus gelukkig ook niet te ernstig. Ik denk dat we daar wel mee weggeraken.”
  [naar artikel]
 28. Moet Anderlecht zich zorgen maken? Zirkzee geblesseerd gewisseld bij Nederlandse beloften (30/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Pech voor Anderlecht in de strijd om play-off 1? Joshua Zirkzee verliet gisteren na 70 minuten geblesseerd het veld bij de Nederlandse beloften in de match tegen Zwitserland. De ernst van de blessure is nog niet duidelijk. Jong Oranje haalde het na de wissel van Zirkzee, die de kapiteinsband droeg, met 2-0 van Zwitserland. Het blijft zo in de race om, net als onze U21, volgend jaar naar het EK te gaan. (SVL)
  [naar artikel]
 29. Acht bezoeken aan psycholoog worden voortaan terugbetaald (29/07/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Vanaf 1 september wordt een bezoek aan een psycholoog of orthopedagoog rechtstreeks terugbetaald. De maatregel past in het ‘masterplan mentale gezondheid’. “We gaan naar laagdrempelige en betaalbare psychologische hulp voor iedereen die er nood aan heeft”, zegt ­minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit).
  [naar artikel]
 30. Arts Joshua Wolrich wil een hoop “nutribullshit” de wereld uit: “Voeding is geen medicijn” (04/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Dikke mensen zijn gewoon lui, dun zijn is gezond, koolhydraten zijn vergif en intermittent fasting is dé oplossing voor een beter leven. Over eten en gewicht doen veel mythes de ronde. De Britse arts Joshua Wolrich geloofde ze lang zelf, tot hij zich grondig verdiepte in de wetenschap erachter. Met zijn boek ‘Voeding is geen medicijn’ bindt hij de strijd aan met “nutribullshit”. “Het verband tussen gezondheid en gewicht is bijlange niet zo zonneklaar.”
  [naar artikel]
 31. Terugbetaling psycholoog is nog te weinig een optie: wachtlijsten blijven lang (15/02/2022 - De Morgen)
  Het aantal terugbetaalde sessies bij de psycholoog is verviervoudigd tegenover maart 2020, blijkt uit cijfers van minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit). Toch betekent de nieuwe regeling nog lang niet dat iedereen voor 11 euro naar de psycholoog kan.
  [naar artikel]
 32. Anderlecht wil Nederlandse spits Joshua Zirkzee van Bayern München huren (28/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Anderlecht is in zijn zoektocht naar een nieuwe centrumspits uitgekomen bij Joshua Zirkzee. Volgens het Nederlandse Voetbal International zou paars-wit de 20-jarige Nederlander willen huren van Bayern München. Naast Anderlecht is ook het Italiaanse Hellas Verona geïnteresseerd in de spits.
  [naar artikel]
 33. Lang niet iedereen kan voor 11 euro naar psycholoog: terugbetaling volstaat niet (15/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het aantal terugbetaalde sessies bij de psycholoog is verviervoudigd tegenover maart 2020, blijkt uit cijfers van minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit). Toch betekent de nieuwe regeling nog lang niet dat iedereen voor 11 euro naar de psycholoog kan, schrijft De morgen dinsdag.
  [naar artikel]
 34. Waar ligt de toekomst van Joshua Zirkzee? Zowel nieuwe kans bij Bayern als verlengd verblijf bij RSCA worden moeilijk verhaal (08/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Statistieken liegen nooit: Joshua Zirkzee (20) is sinds zondag een betere RSCA-spits dan Lukas Nmecha. Het maakt het vraagstuk over Zirkzees toekomst steeds boeiender. Een tweede uitleenbeurt aan Anderlecht? Een nieuwe kans bij Bayern? ‘t Lijkt allebei een moeilijk verhaal...
  [naar artikel]
 35. YouTube-ster Bas Tietema herlanceert profcarrière bij Bingoal-Pauwels Sauces WB: “Ben lichaam weer aan het omvormen naar dat van een prof die naam waardig” (01/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Bas Tietema is weer profrenner! De YouTube-ster – bekend van Tour de Tietema – tekende een contract bij Bingoal-Pauwels Sauces WB. De 27-jarige Zwollenaar begint zijn carrière in de Ronde van Antalya (10-13 februari). Het zat eraan te komen, want we spotten hem in januari al op trainingskamp bij het ProTeam van Christophe Brandt. “Maar pas op het einde heb ik getekend. Ondertussen is alles geregeld met de UCI.” Alles is uiteraard te volgen op YouTube, in ‘Plan Bas’ bij Tour de Tietema.
  [naar artikel]
 36. Anderlecht en Zirkzee rukken op (16/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Anderlecht rukt op in het klassement na een 1-2-zege tegen Cercle. De sterke man was opnieuw Joshua Zirkzee (20), die zijn eerste twee goals maakte. In Nederland vonden ze nochtans dat de Bayern-huurling voor Feyenoord had moeten kiezen.
  [naar artikel]
 37. Anderlecht heeft spits zo goed als beet: Bayern-talent Joshua Zirkzee legt medische tests af (03/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Anderlecht heeft zijn beoogde spits zo goed als te pakken. Paars-wit neemt het Nederlandse talent Joshua Zirkzee (20), die zijn medische tests aflegt, het komende seizoen over van Bayern München. Het gaat om een huur zonder aankoopoptie.
  [naar artikel]
 38. De grote Joshua Zirkzee show: Nederlandse spits schiet Anderlecht met twee doelpunten voorbij verdienstelijk Cercle (15/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Met zijn eerste driepunter buitenshuis deed Anderlecht wat het moest doen op Cercle Brugge, dat tot het uiterste ging om een punt uit de brand te slepen maar eervol sneuvelde. De eerste twee goals van Joshua Zirkzee leverden Vincent Kompany de volle buit en een stek in de top-zes op. Cercle leed, ondanks een snelle treffer binnen de eerste minuut, zijn eerste nederlaag van het seizoen.
  [naar artikel]
 39. Sterke Zirkzee buigt achterstand van Anderlecht tegen Cercle met twee treffers om in zege (15/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Joshua Zirkzee heeft niet veel tijd nodig gehad om zijn waarde te bewijzen bij Anderlecht. De Nederlandse huurling van Bayern München boog op bezoek bij Cercle Brugge een vroege voorsprong om in een zege met twee treffers. Paars-wit zet de stijgende lijn verder na een mindere start van het seizoen en telt nu – Europese wedstrijden meegerekend – vier overwinningen op rij.
  [naar artikel]
 40. “Ze is poeslief en toch blijf je op je hoede.” Psycholoog vertelt hoe je omgaat met ‘frenemies’ op de werkvloer (17/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Fijne collega’s zijn ontzettend belangrijk voor je werkgeluk. Helaas kan je het niet met iedereen even goed vinden. Met sommige collega’s heb je zelfs een haat-liefdeverhouding: “work frenemies” noemen we dat. Psycholoog Roos Wolterling legt uit hoe je die types herkent en hoe je vermijdt dat het tot een haatverhouding zonder liefde komt. “Er is geen wet die verbiedt dat je jezelf laat gelden op de werkvloer.”
  [naar artikel]
 41. Langverwachte spits op komst? Anderlecht onderhandelt met Bayern-talent Zirkzee (31/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In de zoektocht naar een spits praat Anderlecht met Bayern München-speler Joshua Zirkzee. Volgens Duitse bronnen is een uitleenbeurt van de 20-jarige Nederlander nabij.
  [naar artikel]
 42. Gesprekken gaan de goeie richting uit: uitleenbeurt Bayern-aanvaller Zirkzee naar Anderlecht nabij (01/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Anderlecht heeft de voorbije dagen duchtig onderhandeld over een nieuwe spits. Het lijkt het gewenste resultaat op te leveren: Joshua Zirkzee (20) van Bayern München is op komst op uitleenbasis.
  [naar artikel]
 43. YouTube-ster Sorelle Amore (30) vangt 265.000 euro per jaar met reizen (25/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Ze haalde het twee jaar geleden van 17.000 andere kandidaten in de strijd om “de beste job ter wereld” te krijgen. Drie maanden lang vloog ze naar...
  [naar artikel]
 44. Koningskoppel moet Anderlecht beker schenken: “Kompany maakte van ons betere voetballers” (18/04/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Net als AA Gent snakt Anderlecht echt naar de beker en het rekent daarvoor op zijn hofleveranciers: Joshua Zirkzee (20) en Christian Kouamé (24). De Nederlandse en de Ivoriaanse spits scoorden samen al 27 keer en vinden elkaar steeds beter. De beste legers hebben nu eenmaal huurlingen in hun rangen. “Kompany maakte van ons betere voetballers.”
  [naar artikel]
 45. Herstelde Nafi Thiam wil zich tijdens Memorial vooral amuseren: “Alle doelen bereikt die ik wilde bereiken” (02/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Nafi Thiam is helemaal hersteld van haar nekblessure, zo zegt de tweevoudig olympisch kampioene op de zevenkamp daags voor de Memorial Van Damme. Thiam neemt in het Koning Boudewijnstadion deel aan het hoogspringen. “Ik wil me amuseren, daarna is het tijd voor vakantie.”
  [naar artikel]
 46. Houdt je kat stress of zelfs een depressie over aan de pandemie? Dierenarts Joshua Dutré: “Je verstoort de routine van je kat als je altijd thuis bent” (07/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wie tijdens de lockdown het geluk had om zijn thuis te delen met een harige vriend, zal zich wellicht minder eenzaam hebben gevoeld. Maar dat geldt lang niet voor alle huisdieren. Voor katten wiens baasje plots de hele dag thuis bleef, kunnen de voorbije maanden stresserend geweest zijn. “Katten hebben nood aan routine”, legt dierenarts Joshua Dutré uit, “en als die verbroken wordt kunnen ze zelfs gezondheidsproblemen krijgen.”
  [naar artikel]
 47. Het blijft een gek zicht, Vlamingen die wandelen met hun kat. “Maar Ramses geniet ervan.” Een dierenarts reageert (22/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wandelen is de activiteit bij uitstek om je humeur te boosten, zeker met je viervoeter aan je zijde. Maar dat hoeft niet altijd een hond te zijn. Ilya Ignoul (29) gaat wekelijks met zijn Bengaalse kat Ramses op pad. “Het ziet er misschien een beetje idioot uit, maar wij amuseren ons.” Dierenarts Joshua Dutré licht toe of wandelen met je kat wel een goed idee is. “Je kan ze niet zomaar in een harnas steken en mee naar buiten nemen.”
  [naar artikel]
 48. Zirkzee aan het kanon en flitsend Club: bekijk hier de samenvattingen van de 4de speeldag (16/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De vierde speeldag van de Jupiler Pro League zit er alweer op. Het was een fraai voetbalweekend: Joshua Zirkzee bezorgde Anderlecht de drie punten en Club Brugge demonstreerde op het veld van Essevee. Herbeleef alle wedstrijden hieronder met de samenvattingen.
  [naar artikel]
 49. Niet-gevaccineerde Joshua Kimmich onder vuur bij ex-internationals Duitsland: “Onder mij zou hij niet spelen: ‘Auf wiedersehen’” (03/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Bayerntopspeler Joshua Kimmich (26) ligt na zijn verklaring nog niet gevaccineerd te zijn onder vuur. Duitse ex-internationals als Paul Breitner en Mario Gomez sparen hun kritiek niet: “Als iedereen zo reageert, zouden we wellicht nog een jaar zonder toeschouwers voetballen.”
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy