Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

29 November 2021
01:17 uur

Na regen komt zonneschijn: volgende week temperaturen tot 15 graden

Het Nieuwsblad

23/10/2021 - 13:21

Na regen komt zonneschijn. Zo zien de voorspellingen voor de volgende week er toch uit. Er wordt zacht weer met temperaturen rond 15 graden voorspeld en vaak ook zon. Maar het kan misschien wel snel opnieuw keren.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Na regen komt zonneschijn: dit weekend temperaturen tot 30 graden (24/07/2017 - Het Nieuwsblad)
  De komende dagen wordt de trend van afgelopen week voortgezet. Bewolking, regen en onweer. Maar in het weekend lijkt er wel wat beterschap te komen. Zondag mogen we plaatselijk zelfs 30 graden verwachten.
  [naar artikel]
 2. Zomer is nog niet voorbij: volgende week tot 27 graden (30/08/2018 - Metro)
  De voorbije dagen waren frisser en regenachtig, maar er is weer goed weer op komst. Begin volgende week stijgt de thermometer zelfs tot 27 graden. Vandaag blijft het droog, met uitzondering van een lokale bui. Ook de zon komt regelmatig tussen de wolken piepen. Vrijdag klaart de hemel op en kan je temperaturen tot 20 graden verwachten. In het weekend wordt het weer wat zomers met veel zon en aangename temperaturen. Op zaterdag mag je tot 22 graden verwachten en zondag klimt het kwik tot 24 graden. Volgende week is de zomer pas echt terug met temperaturen tot 27 graden. Het bericht Zomer is nog niet voorbij: volgende week tot 27 graden verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 3. Na regen komt weer zonneschijn: droog en zonnig weekend met temperaturen tot 27 graden (11/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Zaterdagochtend kan er in het uiterste oosten van het land nog heel tijdelijk wat regen of een bui vallen. Elders begint de dag droog met brede...
  [naar artikel]
 4. Zomer nog even met vakantie, maar na regen komt zonneschijn: vanaf dit weekend zonniger en droger (13/07/2021 - VRT NWS)
  De regenjas en paraplu houden we de komende dagen maar beter bij de hand: het KMI voorspelt nog veel regen en soms krachtige wind. Maar vanaf dit weekend zijn de weergoden ons een pak gunstiger gezind: maak jullie op voor drogere dagen mét zonneschijn en temperaturen tot 26 graden.
  [naar artikel]
 5. Dit weekend wordt het weer zomers warm: 12 x de mooiste duurzame bikini’s en badpakken (13/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De volgende dagen wordt het kletsnat zomerweer, maar na regen komt zonneschijn! Met temperaturen die dit weekend vlotjes richting 25 graden gaan is...
  [naar artikel]
 6. Komend weekend droog en tot 21 graden: is de lente eindelijk in het land? (25/05/2021 - VRT NWS)
  Na regen komt zonneschijn, luidt het spreekwoord en voor dit weekend lijkt dat in elk geval te kloppen. De kou en de regen maken eind deze week plaats voor warmte en zonnestralen. "Donderdag wordt een overgangsdag, maar vanaf vrijdag wordt het droog met minder wind", zegt weervrouw Sabine Hagedoren. Tot en met maandag blijft het droog met temperaturen tot 21 graden.
  [naar artikel]
 7. Na regen komt zonneschijn én zachte temperaturen tot wel 19 graden (23/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Voormiddag is het in vele streken nog bewolkt tot zwaarbewolkt met vooral in de noordwestelijke landhelft kans op lichte neerslag. In de loop van...
  [naar artikel]
 8. Regenachtige dag met veel wind en zachte temperaturen. Onzekerheid vanaf volgende week: “Niet onmogelijk dat Koning Winter richting België komt" (03/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Voormiddag is het betrokken met matige tot soms intense regen vanaf de Franse grens. Dat wordt in de loop van de dag gevolgd door buien of regen met kans op een donderslag. Er zijn ook rukwinden tot lokaal 80 kilometer per uur. Het blijft zacht met temperaturen tussen 7 graden in de Hoge Venen en 12 tot zelfs 13 graden in het centrum, zo verwacht het KMI.
  [naar artikel]
 9. Midden volgende week 15 graden, maar ook regen op komst (14/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het blijft grotendeels droog en grijs de rest van de week, met temperaturen rond 11 graden. Voor komend weekend voorspellen de weerkaarten “rustig weer” met af en toe wat zon. Het blijft wel fris. Volgende week is dat anders: dan draait de wind naar het zuiden en halen we mogelijk 15 graden.
  [naar artikel]
 10. Na zonneschijn komt regen (13/07/2020 - De Standaard)
  Op de eerste dag van de nieuwe week is het vrij zonnig, met maxima tot 25 graden. Maar dinsdag slaat het om en krijgen we enkele dagen met regen of buien. Dat meldt het KMI.
  [naar artikel]
 11. Tot 20 graden en meer volgende week: "Trezia's nazomerke is een schoon nakomerke" (07/10/2018 - VRT NWS)
  Wie vandaag buiten kijkt, heeft het vast gemerkt: grijs weer met hier en daar regen en temperaturen tot 16 graden, een heel verschil met de zonnige en aangenaam warme zaterdag die we achter de rug hebben. Vanaf volgende week lopen de temperaturen opnieuw op tot 20 graden en meer. En we kunnen er beter van genieten. "In oktober dergelijke fraaie temperaturen, dat gebeurt niet zo vaak", zegt onze weerman Frank Deboosere. 
  [naar artikel]
 12. Na zonneschijn komt regen (30/03/2019 - Metro)
  Het kwik loopt deze middag op tot 18 graden in het centrum van het land, met veel zon en af en toe wat wolkenvelden. Vannacht komen er echter lokale buien opzetten, waarna ook morgen de dag regenachtig begint, meldt het KMI. Vandaag is het zacht met mooie zonnige perioden en enkele wolkenvelden. Die laatste worden in de loop van de namiddag talrijker, maar het blijft wel droog. De temperaturen lopen op van 14 à 16 graden aan zee en in de Ardennen en tot 18 graden in het centrum. Vanavond begint helder en droog, maar daarna komt de bewolking opzetten en kan er na middernacht in Vlaanderen een lokale bui vallen. De minima schommelen tussen 2 en 7 graden. Zondag begint nat: een zwakke regenzone trekt traag van het centrum naar het zuiden van het land. In het noorden wordt het al snel droger en krijgen we ook brede opklaringen. De temperaturen nemen een kleine duik: aan zee wordt het hooguit 11 graden, in het centrum bereikt het kwik 13 graden. In Belgisch Lotharingen blijft het wel zacht, met temperaturen tot 17 graden. Zondagnacht opklaringen en droog weer, bij minima tussen 0 en 5 graden. Maandag nemen we een koude start, waarna de temperaturen wel weer tot 16 graden klimmen. Het wordt droog en zonnig. Vanaf dinsdag krijgen we wisselvallig weer, met in de loop van dinsdagnamiddag intensere buien en lokaal kans op een donderslag. De temperaturen schommelen dan tussen 12 en 15 graden. Ook woensdag en donderdag wisselvallig met voorjaarsbuien en temperaturen rond 10 à 12 graden. Vanaf vrijdag komt er mogelijk een lichte verbetering, waarna de maxima zaterdag opnieuw richting 15 graden stijgen. Het blijft dan ook grotendeels droog bij afwisselend zon en wolken. bron: Belga Het bericht Na zonneschijn komt regen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 13. Na regen komt zonneschijn, zegt de weerspreuk: kunnen we na de kwakkelzomer dus rekenen op een mooi najaar? (28/08/2021 - Het Nieuwsblad)
  U vraagt, wij draaien. Hier leest u de verhalen die u ons zelf aanreikt. Deze week: Na regen komt zonneschijn: hoeveel waarheid zit er in die weerspreuk?
  [naar artikel]
 14. Na regen komt weer zonneschijn: droog en zonnig weekend met temperaturen tot 27 graden (11/08/2018 - De Morgen)
  Vanochtend kan er in het uiterste oosten van het land nog heel tijdelijk wat regen of een bui vallen. Elders begint de dag droog met brede opklaringen. Overdag wordt het gedeeltelijk bewolkt maar blijft het droog. 
  [naar artikel]
 15. Zonneschijn of regen tijdens heropening van terrassen? “Zondag temperaturen mogelijk tussen 20 en 25 graden" (02/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Na een halfjaar wachten is het eindelijk weer zover: zaterdag 8 mei mogen de terrassen van de horecazaken in ons land heropenen. Omdat het enkel om de terrassen gaat, wordt er bijna even enthousiast uitgekeken naar de weersvoorspelling. En die ziet er voorlopig veelbelovend uit. “Zaterdag wordt het zacht met temperaturen rond de 20 graden. Zondag zelfs temperaturen tussen de 20 en 25 graden”, zegt VTM-weerman David Dehenauw.
  [naar artikel]
 16. Vlaanderen onder sneeuwlaagje: volgende week mogelijk tot -10 graden (07/02/2021 - De Morgen)
  Vlaanderen wordt wakker onder een laag sneeuw van twee tot zes centimeter. Na een week met zachtere temperaturen is koning Winter in het land, en de temperaturen rond het vriespunt blijven nog een week aanhouden. Vannacht daalt het kwik al ver onder nul en volgende week krijgen we zelfs temperaturen tot -10 graden.
  [naar artikel]
 17. Geniet van zomers weekend: volgende week weer regen en 20 graden (26/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag wordt het opnieuw overal zonnig en warm weer, bij temperaturen die klimmen naar 25 graden aan zee, 21 tot 25 graden in de Ardennen en
  [naar artikel]
 18. Volgende week is zomer terug met temperaturen van 28 graden (15/09/2018 - De Morgen)
  Het wordt een vrij zonnig weekend en op de meeste plaatsen blijft het droog. Volgende week krijgen we erg mooi nazomerweer, met temperaturen tot 28 graden.
  [naar artikel]
 19. Zonnekloppers klaar? Temperaturen tot 24 graden volgende week (13/04/2018 - VRT NWS)
  Na het aangename lenteweer van het voorbije weekend, klimmen de temperaturen volgende week geleidelijk tot 24 graden. Vanaf dinsdag is het zover. En dat allemaal dankzij een hogedrukgebied boven Scandinavië.
  [naar artikel]
 20. Volgende week zon en temperaturen tot 19 graden (23/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Na enkele regenachtige dagen mogen we volgende week opnieuw lenteweer verwachten. Het blijft de komende dagen sowieso droog, en na het weekend stijgen ook de temperaturen opnieuw. Volgende week wordt zelfs 19 graden verwacht.
  [naar artikel]
 21. Volgende week zon en temperaturen tot 19 graden (23/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Na enkele regenachtige dagen mogen we volgende week opnieuw lenteweer verwachten. Het blijft de komende dagen sowieso droog, en na het weekend stijgen ook de temperaturen opnieuw. Volgende week wordt zelfs 19 graden verwacht.
  [naar artikel]
 22. Na regen, komt zonneschijn (09/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Donderdagochtend begint met wat lokale regenbuien, maar later op de dag wordt het meestal droog met mogelijk zelfs enkele opklaringen. Ook vrijdag krijgen we na het optrekken van het ochtendgrijs brede opklaringen, bij zachte temperaturen tot 14 graden. Dat meldt het KMI.
  [naar artikel]
 23. Van ijsdagen tot "vroege lente": volgend weekend temperaturen mogelijk tot 14 graden, vanwaar dat sprongetje? (13/02/2021 - VRT NWS)
  We krijgen de komende week zachtere temperaturen, en dat na een ferme winterprik waarbij de temperaturen ook overdag onder het vriespunt bleven. Volgende zaterdag zijn zelfs temperaturen tot 14 graden mogelijk. Het kwik maakt serieuze sprongen. Hoe komt dat?
  [naar artikel]
 24. Geniet van zonnig weekend: volgende week weer regen en 20 graden (26/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag wordt het opnieuw overal zonnig en warm weer, bij temperaturen die klimmen naar 25 graden aan zee, 21 tot 25 graden in de Ardennen en
  [naar artikel]
 25. Volgende week wordt het tropisch warm (20/06/2019 - VRT NWS)
  De temperaturen gaan komend weekend in stijgende lijn. Vrijdag is een overgangsdag met temperaturen tot 21 graden. Vanaf het weekend wordt het alsmaar warmer en zonniger. Begin volgende week stijgen de temperaturen tot 30 graden en meer. Als het warme weer aanhoudt tot donderdag dan is de eerste hittegolf van dit jaar een feit.
  [naar artikel]
 26. Na regen komt zonneschijn: landbouwers blij met warme temperaturen (31/05/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De aanhoudende regen van de afgelopen weken werkte danig op het gemoed. Ook de landbouwers snakten naar de zon. Maar voor de groenten die ze kweken was de regen geen slechte zaak. De combinatie van voldoende vocht in de grond en de warmere temperaturen zal nu wellicht voor een groeispurt zorgen. Onze reporter deed zijn laarzen aan en trok met een aantal boeren het veld in.
  [naar artikel]
 27. Regenachtig weekend staat voor de deur (03/02/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Vrijdag begint droog met af en toe zon al is de kans op een bui in de Ardennen reëel. Maxima rond 11 graden. Zaterdag opnieuw meer regen en temperaturen tot 8 graden. Zondag en begin volgende week geleidelijke aan frisser met regelmatig regen en in de Ardennen opnieuw winterse neerslag. Dat meldt het KMI.
  [naar artikel]
 28. Regenachtig weekend staat voor de deur (03/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdag begint droog met af en toe zon al is de kans op een bui in de Ardennen reëel. Maxima rond 11 graden. Zaterdag opnieuw meer regen en temperaturen tot 8 graden. Zondag en begin volgende week geleidelijke aan frisser met regelmatig regen en in de Ardennen opnieuw winterse neerslag. Dat meldt het KMI.
  [naar artikel]
 29. Nazomer op komst met "warme temperaturen": volgende week mogelijk tot 30 graden (09/09/2020 - VRT NWS)
  De zomer voorbij, zei u? Neen, zo lijkt het. Volgende week staat een nazomer op de agenda, met temperaturen tot 30 graden en veel zon. "Als we die temperaturen halen, zou dat toch uitzonderlijk zijn", zegt weervrouw Sabine Hagedoren.
  [naar artikel]
 30. Dan toch échte winterprik op komst volgende week: temperaturen tot -12 (02/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Er komt een echte winterprik aan volgende week, met temperaturen die 's nachts kunnen zakken tot -7 graden in het binnenland en tot -12 in de...
  [naar artikel]
 31. Daar is de zon: kwik stijgt vandaag tot 22 graden, volgende week nog warmer (30/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Mooi weer vandaag! De dag begint weliswaar grijs, maar al snel komt de zon erdoor: er worden temperaturen tot 21 of 22 graden verwacht in het binnenland. Ook volgende week belooft het aangenaam warm te worden. Woensdag worden er maxima voorspeld rond 26 graden, hoewel er dan ook onweer dreigt.
  [naar artikel]
 32. Eerste hittegolf van het jaar in aantocht: “Temperaturen tot 35 graden” (02/08/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Daar is de eerste hittegolf van het jaar. De 37 graden die we op 31 juli gevoeld hebben was blijkbaar slechts een opwarmertje voor wat volgende week komt. Een échte hittegolf van woensdag tot zondag. Met temperaturen tot 35 graden, mogelijk zelfs meer.
  [naar artikel]
 33. Eerste hittegolf van het jaar in aantocht: “Temperaturen tot 35 graden” (02/08/2020 - Het Nieuwsblad)
  Daar is de eerste hittegolf van het jaar. De 37 graden die we op 31 juli gevoeld hebben was blijkbaar slechts een opwarmertje voor wat volgende week komt. Een échte hittegolf van woensdag tot zondag. Met temperaturen tot 35 graden, mogelijk zelfs meer.
  [naar artikel]
 34. Na bewolking en regen komt zonneschijn: “Mogelijk 35 graden op vrijdag” (28/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De dag start bewolkt met kans op wat lichte neerslag, maar al snel wordt het bijna overal droog. De temperatuur klimt tot 23 graden en gaat in de...
  [naar artikel]
 35. Onzekere weermodellen vanaf volgende week: “Niet onmogelijk dat Koning Winter richting België komt" (03/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Voormiddag is het betrokken met matige tot soms intense regen vanaf de Franse grens. Dat wordt in de loop van de dag gevolgd door buien of regen met kans op een donderslag. Er zijn ook rukwinden tot lokaal 80 kilometer per uur. Het blijft zacht met temperaturen tussen 7 graden in de Hoge Venen en 12 tot zelfs 13 graden in het centrum, zo verwacht het KMI. Vanaf zondag is de weersvoorspelling een dubbeltje op zijn kant: “We zullen een schommeling zien. Ofwel wordt het warm, ofwel koud.” In het noorden van Nederland worden er alvast koude temperaturen en winterse buien verwacht.
  [naar artikel]
 36. Na ochtendgrijs komt zonneschijn (25/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het wordt zaterdag en zondag opnieuw zonnig, maar de temperaturen liggen wel iets lager dan de voorbije dagen. Vanaf volgende week verwacht het KMI...
  [naar artikel]
 37. Na bewolking en regen komt zonneschijn: “Mogelijk meer dan 30 graden op vrijdag” (28/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De dag start bewolkt met kans op wat lichte neerslag, maar al snel wordt het bijna overal droog. De temperatuur klimt tot 23 graden en gaat in de...
  [naar artikel]
 38. Na bewolking en regen komt zonneschijn: “Mogelijk meer dan 30 graden nu vrijdag” (28/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De dag start bewolkt met kans op wat lichte neerslag, maar al snel wordt het bijna overal droog. De temperatuur klimt tot 23 graden en gaat in de...
  [naar artikel]
 39. Regenachtige dag met veel wind en zachte temperaturen tot wel 13 graden (03/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Voormiddag is het betrokken met matige tot soms intense regen vanaf de Franse grens. Dat wordt in de loop van de dag gevolgd door buien of regen met kans op een donderslag. Er zijn ook rukwinden tot lokaal 80 kilometer per uur. Het blijft zacht met temperaturen tussen 7 graden in de Hoge Venen en 13 graden in het centrum, zo verwacht het KMI.
  [naar artikel]
 40. Daar is de eerste sneeuw, maar niet voor lang (26/08/2018 - VRT NWS)
  Neen, dit zijn geen archiefbeelden van enkele maanden geleden. In Oostenrijk viel er afgelopen nacht op sommige plaatsen tot een halve meter sneeuw, de temperatuur zakte tot 2 graden. Maar lang zal de zomerse winterpret niet duren, want volgende week worden temperaturen tot 30 graden voorspeld in Oostenrijk. Bij ons komen we niet veel hoger dan 20 graden volgende week. Sneeuw is er evenmin bij, alleen regen. 
  [naar artikel]
 41. “Veel zonneschijn, temperaturen tot 12 graden” (06/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Vandaag waait er een droge oostenwind over Limburg. Daardoor mogen we veel zonneschijn verwachten, al zouden er af en toe ook wat onschuldige wolkjes in het weerbeeld kunnen verschijnen.
  [naar artikel]
 42. Heerlijk weer op komst: deze week droog en temperaturen tot 26 graden (16/04/2018 - De Standaard)
  Daar is de lente, daar zijn de heerlijke weersvoorspellingen. De warme dagen komen eraan, en van regen is amper sprake. We krijgen vanaf dinsdag temperaturen rond 20 graden, en op donderdag durft het kwik zelfs lokaal tot 26 graden te gaan.
  [naar artikel]
 43. Zonnig en aangenaam warm: kwik stijgt vandaag tot 22 graden, volgende week nog warmer (30/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Mooi weer vandaag! De dag begint weliswaar grijs, maar al snel komt de zon erdoor: er worden temperaturen tot 21 of 22 graden verwacht in het binnenland. Ook volgende week belooft het aangenaam warm te worden. Woensdag worden er maxima voorspeld rond 26 graden, hoewel er dan ook onweer dreigt.
  [naar artikel]
 44. Winterprik op komst met temperaturen tot -12 (02/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Er komt een echte winterprik aan volgende week, met temperaturen die 's nachts kunnen zakken tot -7 graden in het binnenland en tot -12 in de...
  [naar artikel]
 45. Ook volgende week nog zomerse temperaturen tot 30 graden (08/07/2018 - Het Nieuwsblad)
  Het is de laatste dagen al warm geweest in ons land, heel warm. En daar zal ook de komende week weinig verandering in komen. Met temperaturen die schommelen tussen 21 en 30 graden blijft het erg zomers.
  [naar artikel]
 46. Midden volgende week 15 graden mogelijk (14/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het blijft grotendeels droog en grijs de rest van de week, met temperaturen rond 11 graden. Voor komend weekend voorspellen de weerkaarten “rustig weer” met af en toe wat zon. Het blijft wel fris. Volgende week is dat anders: dan draait de wind naar het zuiden en halen we mogelijk 15 graden.
  [naar artikel]
 47. Na regen komt zonneschijn... en opnieuw regen (05/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdag wordt wisselvallig met eerst regen in het zuidoosten en nadien ook enkele buien die vanuit het westen over het land trekken. Zondag wordt het droger en zonniger en ook maandag blijft het droog en gaat het kwik naar 24 graden. Nadien wordt het kouder en natter.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.