LIVE. Rust in Camp Nou! Real met 0-1-voorsprong kleedkamers in na héérlijke goal Alaba

24/10/2021 - 17:14
"• Tiende speeldag • Aftrap: 16u15 • Camp Nou • Eden Hazard begint op de bank"

1. LIVE. Real-Mbappé, 0-1: Frans goudhaantje zet PSG op slag van rust in een zetel met héérlijke goal (09/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Santiago Bernabéu (21u) • Ref: Danny Makkelie (NED) • Real moet een 1-0-nederlaag zien op te halen • Wedstrijd live te bekijken op VTM2 vanaf 20u35 [naar artikel]

2. Tielemans zet Leicester met héérlijke goal op weg naar belangrijke zege, leider Arsenal speelt gelijk (23/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Leicester is zich aan het herpakken in de Premier League. Op bezoek bij Wolverhampton pakten The Foxes na een ruime 0-4-zege zes op zes. Youri Tielemans was belangrijk met een héérlijke goal. [naar artikel]

3. Solide Courtois triomfeert in Clásico, die Real wint dankzij héérlijke goal Alaba en eentje van Vázquez (24/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

FC Barcelona heeft ook z’n eerste Clásico zonder Lionel Messi niet kunnen winnen. Meer zelfs: er werd met 1-2 verloren nadat Alaba kort voor het halfuur schitterend raak schoot en Lucas Vázquez helemaal aan het gaatje verdubbelde - de tegengoal van Agüero kwam te laat. Er was ook even paniek rond Thibaut Courtois die bleef liggen, maar dat bleek nergens voor nodig. Eden Hazard kwam dan weer niet van de bank. [naar artikel]

4. LIVE STANDARD-CLUB. Rouches met 1-0-voorsprong rust in nadat Zinckernagel met héérlijke bom kletsnat Sclessin deed ontploffen (18/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Sclessin (18u30) [naar artikel]

5. Real Madrid wint met 1-3 op het veld van Osasuna, Benzema mist twee penalty's (20/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Real Madrid heeft vanavond met 1-3 gewonnen op het veld van Osasuna. Alaba bracht de Madrilenen na twaalf minuten op voorsprong maar één minuut later hing Budimir de bordjes opnieuw gelijk. Net voor de rust kon Asensio Real opnieuw op voorsprong schieten. Hij werkte de rebound op een schot van Ceballos voorbij Osasuna-doelman Sergio Herrera. Na rust miste Benzema nog twee keer vanop de stip. Vazquez legde uiteindelijk het derde en beslissende doelpunt voorbij Osasuna-doelman Sergio Herrera. [naar artikel]

6. LIVE. Real Madrid op weg naar de drie punten, Asensio zorgt voor nieuwe voorsprong (20/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Real Madrid is voorlopig op weg naar de zege op het veld van Osasuna. Alaba bracht de Madrilenen al snel op voorsprong, maar Budimir maakte meteen gelijk. Net voor rust legde Asensio de 1-2 binnen. Kunnen Courtois en co die voorsprong in de tweede helft vasthouden? Volg het hier LIVE! [naar artikel]

7. Nieuwe dreun voor Club Brugge: blauw-zwart geeft het na rust weg op Stayen, Koita bezorgt STVV winst met héérlijk afstandsschot (17/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Feest op Stayen! Een vroege goal van Jutglà leek Club Brugge nochtans op weg te zetten naar een vlotte zege, maar blauw-zwart gaf zijn voorsprong na rust nog uit handen. Topschutter Koita zette de kers op de taart met een héérlijke krul. Het fluitsignaal van de Brugse supporters sprak na afloop boekdelen. [naar artikel]

8. LIVE UNION-LIVERPOOL. Puertas knalt Union opnieuw op voorsprong na héérlijke aanval (14/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Union moet in de Europa League proberen stunten tegen Liverpool om zeker te zijn van Europees voetbal na de winter. Voorlopig lijkt dat ook te lukken: Amoura en Puertas zorgden voor een 2-1 voorsprong aan de rust. Kan de fiere competitieleider standhouden? Volg het live op deze pagina. [naar artikel]

9. LIVE. Benzema mist twee penalty’s in vijf minuten, Real Madrid op weg naar de drie punten (20/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

10. Real Madrid blijft steken op gelijkspel, ondanks nieuwe goal voor Bellingham (09/12/2023 - Sporza)

Real Madrid heeft slechts één puntje in de sporttas meegenomen van hun trip naar Sevilla. Real kwam na de rust op voorsprong door de onvermijdelijke Jude Bellingham, maar Aitor Ruibal maakte een kwartiertje later alsnog gelijk. [naar artikel]

11. LIVE REAL MADRID-ESPANYOL. 2-1! Erop en erover: Militao buffelt héérlijke voorzet Tchouaméni in doel (11/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

• 25ste speeldag • Estadio Santiago Bernabéu • Aftrap: 14 uur • Eden Hazard wil zijn contract met Real Madrid uitdoen [naar artikel]

12. LIVE. GOAL! Op slag van rust klimt Barça dan toch op voorsprong, Lenglet buffelt de bal in doel (20/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Camp Nou • Aftrap: 20.45 uur • Vermaelen wellicht nog geblesseerd • Real Sociedad heeft niets te winnen of te verliezen [naar artikel]

13. LIVE. Rust in Madrid! Real leidt tegen Atlético na heerlijke goal van Benzema, Courtois voorkomt aan de overkant treffer van Griezmann (12/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

• La Liga • Aftrap: 21 uur • Real is leider, Atlético vierde • Estadio Santiago Bernabéu [naar artikel]

14. Wát een counter: Tielemans scoort na héérlijke voorzet buitenkantje voet van Lukaku (26/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Van een vlijmscherpe counter gesproken. De Rode Duivels klommen tegen Engeland op voorsprong na een razendsnelle tegenstoot, met Youri Tielemans en Romelu Lukaku in een hoofdrol. Vooral de héérlijke assist van die laatste was een lust voor het oog. [naar artikel]

15. LIVE. Alaba brengt Real op voorsprong, Budimir maakt meteen gelijk (20/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Real Madrid, met Thibaut Courtois in de basis, gaat vanavond op zoek naar de drie punten op het veld van Osasuna. Kunnen de Madrilenen hun voorsprong in het algemene klassement verder uitbouwen? Volg het hier LIVE! [naar artikel]

16. LIVE ANDERLECHT-CLUB. Daar is de goal! Nielsen zet blauw-zwart op voorsprong na héérlijke assist Vanaken (16/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 12 • Aftrap: 18u30 • Anderlecht-Club Brugge [naar artikel]

17. “Een voorzet à la De Bruyne”: Lukaku bedient Tielemans met héérlijke voorzet buitenkantje voet (26/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

18. LIVE. De bal rolt weer in Camp Nou, Lenglet bracht Barça op slag van rust op voorsprong (20/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

19. LIVE. Messi zet PSG op weg naar Franse titel met héérlijke goal (23/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Ligue 1 • Speeldag 34 • Één punt volstaat voor PSG om titel te pakken • Aftrap: 21 uur [naar artikel]

20. Eigen fans sturen racistische berichten naar Real Madrid-speler David Alaba na FIFA-gala: “Iedereen weet hoe erg ik Karim bewonder” (28/02/2023 - Het Belang van Limburg)

David Alaba heeft een wrang gevoel overgehouden aan het FIFA-gala van maandagavond. De Oostenrijker van Real Madrid bracht als aanvoerder van zijn land de stemmen uit, maar zette ploegmakker Karin Benzema niet op één. [naar artikel]

21. LIVE: Pedro scoort héérlijke goal op assist van Hazard - knappe mijlpaal voor Courtois (21/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Elfde speeldag Chelsea-Watford (13u30) Man. City - Burnley (16u) Huddersfield - Man. United (16u) [naar artikel]

22. LIVE. Courtois moet zich bij debuut nog voor de pauze gewonnen geven na een penalty, maar Real snel na rust weer op voorsprong (01/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 20u45 • Santiago Bernabéu • Derde speeldag La Liga • Real pakte 6/6, Leganés 1/6 [naar artikel]

23. LIVE EUROPESE SUPERCUP. GOAL! Alaba trapt Real op voorsprong na mistasten Frankfurt-doelman Trapp (10/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Europese Supercup • Aftrap: 21u • Helsinki • LIVE te bekijken op VTM2 [naar artikel]

24. LIVE. Eerste helft Clásico zit erop: Real trekt met 0-1-voorsprong richting kleedkamer, Barça heeft werk na rust (06/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Barcelona - Real Madrid • Heenwedstrijd halve finale Copa del Rey • Camp Nou • Aftrap: 21u [naar artikel]

25. LIVE. GOAL! Mbappé zet PSG op verdiende voorsprong in Camp Nou (16/02/2021 - Het Laatste Nieuws)