Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 May 2022
21:40 uur

De Slag om de Noordzee: Frankrijk en Verenigd Koninkrijk voeren een bitse strijd om vissersrechten

Express

28/10/2021 - 09:21

Lees dit artikel: De Slag om de Noordzee: Frankrijk en Verenigd Koninkrijk voeren een bitse strijd om vissersrechten Frankrijk dreigt ermee zijn havens te blokkeren voor Britse vissers als er geen akkoord komt met het Verenigd Koninkrijk deze week. Dat meldt de Associated Press. Het is de zoveelste episode in de visserssaga die het VK en Frankrijk sinds de brexit teistert. Ruzie om visvergunningen Het botert niet tussen Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. […] Lees dit artikel: De Slag om de Noordzee: Frankrijk en Verenigd Koninkrijk voeren een bitse strijd om vissersrechten


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Frankrijk klaar voor luchtoorlog tegen IS (05/04/2019 - De Morgen)
  Frankrijk wil de strijd tegen IS opvoeren. Het land begint normaal vandaag met verkenningsvluchten boven Syrië en overweegt om luchtbombardementen uit te voeren. Ook het Verenigd Koninkrijk denkt na over militaire actie. Ons land blijft nog voorzichtig.
  [naar artikel]
 2. Verenigd Koninkrijk, EU en Noorwegen akkoord over visquota voor Noordzee (16/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het Verenigd Koninkrijk is het eens geworden met de Europese Unie en Noorwegen over de visquota voor de Noordzee. Het is het eerste dergelijke akkoord sinds de brexit.
  [naar artikel]
 3. Ook Frankrijk sluit grenzen voor personen uit het Verenigd Koninkrijk: “Voorzorgsmaatregel tegen nieuwe virusvariant” (20/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De mutatie van het coronavirus die in het Verenigd Koninkrijk is ontdekt, is ook vastgesteld in ons land. Uit voorzorg en voor we meer informatie hebben over die nieuwe variant, sluit ons land de grenzen voor al het verkeer vanuit het Verenigd Koninkrijk. Het inreisverbod geldt vanaf middernacht en zal voorlopig 24 uur duren. In Nederland is sinds vanochtend een vliegverbod vanuit het Verenigd Koninkrijk van kracht. Ook Frankrijk en Duitsland nemen maatregelen.
  [naar artikel]
 4. Frankrijk weer bereid tot overleg met Verenigd Koninkrijk over migrantenkwestie (29/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Frankrijk wil dan toch een akkoord tussen de Europese Unie (EU) en het Verenigd Koninkrijk over een oplossing voor de migrantencrisis aan het Kanaal. Het akkoord moet leiden tot een taakverdeling tussen het Verenigd Koninkrijk en de andere landen aan het Kanaal, zei minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin na overleg met president Emmanuel Macron in Parijs.
  [naar artikel]
 5. ‘Noordzee onder toezicht: VK en Frankrijk willen het Kanaal oversteken in een gammel bootje ‘onuitvoerbaar’ maken’ (30/11/2020 - Express)
  Het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk hebben een akkoord getekend om het aantal migranten dat het Kanaal probeert over steken, te... The post ‘Noordzee onder toezicht: VK en Frankrijk willen het Kanaal oversteken in een gammel bootje ‘onuitvoerbaar’ maken’ appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 6. Liveblog: VS, Verenigd Koninkrijk en Frankrijk bombarderen Syrië (14/04/2018 - VRT NWS)
  De Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk hebben afgelopen nacht bombardementen uitgevoerd op verschillende doelwitten in Syrië. Volg de laatste updates hier op de voet.
  [naar artikel]
 7. Jaloezie tegenover rijken het grootst in Duitsland en Frankrijk (12/02/2019 - De Morgen)
  Miljonairs die geen zin hebben in jaloerse blikken van hun buren, kunnen beter in het Verenigd Koninkrijk wonen dan in Duitsland of Frankrijk. Tot die conclusie komt de Duitse socioloog Rainer Zitelmann, die onderzocht hoe mensen in Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en de VS aankijken tegen de meest vermogenden.
  [naar artikel]
 8. Handelsconflict dreigt tussen Frankrijk en Verenigd Koninkrijk. De aanleiding? Visvergunningen (05/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Handelsconflict dreigt tussen Frankrijk en Verenigd Koninkrijk. De aanleiding? Visvergunningen De Franse staatssecretaris voor Europese Zaken Clément Beaune dreigt met het stopzetten van energiebevoorrading aan het Verenigd Koninkrijk. Dat zegt hij aan de Franse radiozender Europe 1. De aanleiding is terug te brengen tot een conflict over het toekennen van visvergunningen aan Franse vissers rond de Britse Kanaaleilanden. Sinds de brexit moeten Franse vissers een […] Lees dit artikel: Handelsconflict dreigt tussen Frankrijk en Verenigd Koninkrijk. De aanleiding? Visvergunningen
  [naar artikel]
 9. Frankrijk wil geschillenprocedure openen in visserijstrijd met Verenigd Koninkrijk (17/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Frankrijk gaat de Europese Commissie vragen om een geschillenprocedure te lanceren tegen het Verenigd Koninkrijk. Parijs wil Londen namelijk dwingen om meer vergunningen voor Franse vissers af te leveren, zo heeft de regering vrijdag meegedeeld.
  [naar artikel]
 10. Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en Duitsland: Iran moet afzien van geweld en nucleaire deal respecteren (06/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, die samen de ‘E3-groep’ vormen, roepen Iran op zich te onthouden van vergeldingsacties en dringen...
  [naar artikel]
 11. Bitse strijd tussen EU, het VK en farmareuzen dreigt: Europa wil export van hier geproduceerde vaccins blokkeren (28/01/2021 - VRT NWS)
  Er is een conflict in de maak tussen de EU, het Verenigd Koninkrijk en grote farmabedrijven. De inzet is de beschikbaarheid van de coronavaccins en de Europese Commissie wil de nationale regeringen toelaten om de uitvoer van hier geproduceerde vaccins te beperken of zelfs te verbieden. Er dreigt een bitsige strijd om de vaccins.
  [naar artikel]
 12. Steeds meer landen sluiten grenzen voor personen uit het Verenigd Koninkrijk: “Voorzorgsmaatregel tegen nieuwe virusvariant” (20/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De mutatie van het coronavirus die in het Verenigd Koninkrijk is ontdekt, is ook vastgesteld in ons land. Uit voorzorg en voor we meer informatie hebben over die nieuwe variant, sluit ons land vanaf middernacht de grenzen voor al het verkeer vanuit het Verenigd Koninkrijk. In Nederland is sinds vanochtend een vliegverbod vanuit het Verenigd Koninkrijk van kracht. Ook Frankrijk en Duitsland nemen maatregelen.
  [naar artikel]
 13. Frankrijk belegt Noordzee-top na drama in Kanaal (25/11/2021 - De Tijd)
  15:21 De Franse regering heeft de Europese Commissie en collega's uit België, Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk uitgenodigd voor spoedoverleg over de migratieproblematiek. 'Alleen een Europees...
  [naar artikel]
 14. Macron: “Frankrijk en Verenigd Koninkrijk praten dinsdag verder over visserijconflict” (01/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De gesprekken tussen Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en de Europese Commissie over het conflict over de visserijrechten in het Kanaal zullen dinsdag voortgezet worden. Dat heeft de Franse president Emmanuel Macron maandag verklaard.
  [naar artikel]
 15. Recordaantal migranten waagt oversteek naar Verenigd Koninkrijk (24/08/2021 - De Tijd)
  12:19 Meer dan 1.000 mensen probeerden afgelopen weekend vanuit Frankrijk in het Verenigd Koninkrijk te raken door het Kanaal over te steken.
  [naar artikel]
 16. Verenigd Koninkrijk en Frankrijk maken plan voor hervatting vrachtverkeer (22/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk maken plannen om het vrachtverkeer tussen beide landen weer mogelijk te maken. Dat meldt de BBC.
  [naar artikel]
 17. Tapijt van Bayeux reist voor het eerst in 950 jaar van Frankrijk naar het Verenigd Koninkrijk (17/01/2018 - VRT NWS)
  Frankrijk gaat het Tapijt van Bayeux aan het Verenigd Koninkrijk uitlenen. Dat weet The Times. Het nieuws is bijzonder want het is de eerste keer sinds het in de 11e eeuw is gemaakt dat het beroemde kunsthistorische artefact het Franse grondgebied verlaat.
  [naar artikel]
 18. Tijd gekocht in visserijconflict tussen Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk: deadline met twee dagen uitgesteld (02/11/2021 - VRT NWS)
  Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk gaan toch nog verder onderhandelen om een groot visserijconflict te vermijden. Eerder had Frankrijk ermee gedreigd om strenge beperkingen op te leggen aan de invoer van Britse vis, maar die komen er voorlopig niet. Franse president Emmanuel Macron verlengt de deadline van de onderhandelingen van dinsdag naar donderdag.
  [naar artikel]
 19. Oud-premier Verenigd Koninkrijk geeft strijd niet op: ‘Ik wil dat het VK weer lid wordt van de EU’ (10/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Oud-premier Verenigd Koninkrijk geeft strijd niet op: ‘Ik wil dat het VK weer lid wordt van de EU’ Gordon Brown, de voormalige premier van het Verenigd Koninkrijk (VK), heeft, tijdens een evenement georganiseerd door The Guardian, voor het eerst uitdrukkelijk een pleidooi gehouden om met zijn land opnieuw toe te treden tot de Europese Unie (EU). ‘Ik wil opnieuw lid worden van de EU, ik zal niet opgeven,” zei Gordon Brown, premier van […] Lees dit artikel: Oud-premier Verenigd Koninkrijk geeft strijd niet op: ‘Ik wil dat het VK weer lid wordt van de EU’
  [naar artikel]
 20. Verenigd Koninkrijk en Frankrijk behouden vertrouwen in vaccin AstraZeneca (08/02/2021 - De Standaard)
  Nadat Zuid-Afrika inenting met het vaccin van AstraZeneca heeft opgeschort, bevestigen het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland hun vertrouwen in het medicijn. Het blijft wel nog wachten op overtuigende data voor de werking op de oudere bevolking.
  [naar artikel]
 21. Britse regering laat extra oliewinning toe op Noordzee (24/03/2021 - De Tijd)
  18:22 Het Verenigd Koninkrijk kent licenties toe voor olie- en gasboringen in de Noordzee. 'Een kolossale mislukking', vinden milieuorganisaties. Een tussenstap naar een 'groene revolutie', zegt de regering...
  [naar artikel]
 22. ‘Britten moeten bij Noordzee betrokken blijven’ (09/12/2016 - Het Nieuwsblad)
  Staatssecretaris voor de Noordzee Philippe De Backer wil niet dat de Brexit iets verandert aan de goede samenwerking met Groot-Brittannië rond de Noordzee. ‘Wanneer er een Brexit komt, zal België mee aan de kar trekken zodat het Verenigd Koninkrijk lid blijft van alle internationale initiatieven rond Noordzeesamenwerking die al bestaan’, aldus De Backer.
  [naar artikel]
 23. Frankrijk en Verenigd Koninkrijk blijven ruzie maken over visserij (09/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk liggen een dag voor een Europese deadline nog steeds met elkaar overhoop over visserij. De Franse autoriteiten zeggen dat de Britten nog bijna honderd vergunningen moeten goedkeuren voor Franse vissers die in Britse wateren willen werken.
  [naar artikel]
 24. Frankrijk redt 108 migranten op het Kanaal (12/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op het Kanaal zijn gisteren 108 migranten gered die vanuit Frankrijk het Verenigd Koninkrijk probeerden te bereiken. De groep zat in vier verschillende bootjes, meldt de Franse maritieme prefectuur. Dit jaar hebben al meer dan 10.000 migranten de gevaarlijke illegale route over het Kanaal naar het Verenigd Koninkrijk ondernomen.
  [naar artikel]
 25. Frankrijk dreigt met vergeldende maatregelen in visserijconflict met Verenigd Koninkrijk (14/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Frankrijk zal binnen de acht dagen vergeldende maatregelen nemen als het Verenigd Koninkrijk niet meer vergunningen verleent aan Franse vissers. Dat heeft de Franse staatssecretaris voor Europese Zaken Clément Beaune gisteravond te kennen gegeven in de Senaat.
  [naar artikel]
 26. Argentijnse president vraagt Verenigd Koninkrijk en Frankrijk om zoekactie naar verdwenen voetballer te hervatten (25/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Argentinië heeft het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk formeel verzocht om de gestaakte zoekoperatie naar de vermiste Argentijnse voetballer Emiliano Sala te hervatten.
  [naar artikel]
 27. Vierlandentop tussen Turkije, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk over Syrië in december (08/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Begin december vindt een top over Syrië plaats tussen Turkije, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, meldt Ibrahim Kalin, woordvoerder...
  [naar artikel]
 28. Verenigd Koninkrijk is niet langer de tweede grootste automarkt van Europa (12/01/2021 - Express)
  Frankrijk is voor de autoverkoop vorig jaar na Duitsland de grootste afzetmarkt van Europa geworden. Voor de eerste keer in negen jaar werden in Frankrijk meer nieuwe personenwagens aan in het verkeer gebracht dan in het Verenigd Koninkrijk. Die ommekeer is vooral te danken aan de stimulerende maatregelen die de Franse regering voor de autosector […] The post Verenigd Koninkrijk is niet langer de tweede grootste automarkt van Europa appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 29. Verenigd Koninkrijk en Frankrijk voeren patrouilles op tegen migranten die Kanaal oversteken (31/12/2018 - Knack)
  De Britse en Franse minister van Binnenlandse Zaken hebben zondag afgesproken om de bilaterale samenwerking te versterken in de strijd tegen het fenomeen waarbij migranten steeds meer het Kanaal oversteken met kleine bootjes. Zo zal het aantal patrouilles worden opgevoerd.
  [naar artikel]
 30. Verenigd Koninkrijk gegijzeld door het coronavirus én door Frankrijk (22/12/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Meer en meer gestrande vrachtwagenchauffeurs, lege winkelrekken, en Kerstmis in mineur. In het Verenigd Koninkrijk wordt de chaos en de paniek op dinsdag alleen maar groter. Gegijzeld door het coronavirus én door Frankrijk.
  [naar artikel]
 31. "Britten moeten bij Noordzee betrokken blijven" (09/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Staatssecretaris voor de Noordzee Philippe De Backer wil niet dat de Brexit iets verandert aan de goede samenwerking met Groot-Brittannië rond de Noordzee. "Wanneer er een Brexit komt, zal België mee aan de kar trekken zodat het Verenigd Koninkrijk lid blijft van alle internationale initiatieven rond Noordzeesamenwerking die al bestaan", aldus De Backer.
  [naar artikel]
 32. Nieuwe stok om mee te slaan: Frankrijk en VK clashen over migratieproblemen (26/11/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Nieuwe stok om mee te slaan: Frankrijk en VK clashen over migratieproblemen De recente verdrinking van 27 migranten bij de oversteek van het Kanaal wordt een diplomatisch probleem voor Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Het Verenigd Koninkrijk houdt Frankrijk verantwoordelijk en eist dat Frankrijk alle migranten tegenhoudt, en zelfs de overgestoken vluchtelingen terugneemt. “No pasaran” voor de Franse regering. De Britse premier Boris Johnson maakte het nationale […] Lees dit artikel: Nieuwe stok om mee te slaan: Frankrijk en VK clashen over migratieproblemen
  [naar artikel]
 33. Beke wil reizigers uit Verenigd Koninkrijk strengere maatregelen opleggen (13/01/2021 - De Standaard)
  Ook zakenreizigers en mensen die minder dan 24 uur in het Verenigd Koninkrijk zijn geweest, moeten zich verplicht laten testen en in quarantaine. Dat vindt minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V). Hij hoopt de strengere maatregel snel door te voeren.
  [naar artikel]
 34. Europa en Verenigd Koninkrijk “gaan elkaar verscheuren” in post-brexitgesprekken, voorspelt Frankrijk (17/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Britten en de 27 overblijvende EU-lidstaten zullen de komende maanden bijzonder zware onderhandelingen moeten voeren, en de deadline van eind...
  [naar artikel]
 35. Epic Games start ook in Verenigd Koninkrijk juridische strijd met Apple (15/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Epic Games, de maker van onder meer het populaire spel Fortnite, bindt ook in het Verenigd Koninkrijk de juridische strijd aan met Apple. Dat maakte het Britse Competition Appeal Tribunal (een overheidsorgaan dat oordeelt over competitie tussen bedrijven; nvdr) bekend. De spelontwikkelaar beschuldigt de technologiegigant ervan misbruik te maken van zijn dominante positie op de markt.
  [naar artikel]
 36. Mahdi wil Europese grenswacht Frontex inzetten op Noordzee (22/11/2021 - De Tijd)
  17:14 Frankrijk en België willen de Europese grenswacht Frontex inschakelen om boten op te sporen die willen vertrekken naar het Verenigd Koninkrijk.
  [naar artikel]
 37. Het Verenigd Koninkrijk reageert op Europese uitvoerbeperkingen AstraZeneca-vaccin: ‘Strijd tegen corona wordt in gevaar gebracht’ (05/03/2021 - Express)
  Het Verenigd Koninkrijk (VK) is niet te spreken over het feit dat Italië de export van 250.000 dosissen van het AstraZeneca-vaccin heeft geblokkeerd. ‘Dit brengt onze gezamenlijke strijd tegen het coronavirus in gevaar’, aldus de Britse premier Boris Johnson. De bal ging donderdag aan het rollen. Toen heeft Italië met goedkeuring van de Europese Commissie […] The post Het Verenigd Koninkrijk reageert op Europese uitvoerbeperkingen AstraZeneca-vaccin: ‘Strijd tegen corona wordt in gevaar gebracht’ appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 38. Visserijconflict met Verenigd Koninkrijk: Frankrijk dreigt met vergeldende maatregelen “binnen de acht dagen” (14/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Frankrijk zal binnen de acht dagen vergeldende maatregelen nemen als het Verenigd Koninkrijk niet meer vergunningen verleent aan Franse vissers. Dat heeft de Franse staatssecretaris voor Europese Zaken Clément Beaune woensdagavond te kennen gegeven in de Senaat.
  [naar artikel]
 39. EU-Hof: Het Verenigd Koninkrijk mag zijn beslissing om de Europese Unie te verlaten eenzijdig intrekken (10/12/2018 - VRT NWS)
  Als het Verenigd Koninkrijk wil, dan kan het gewoon in de Europese Unie blijven. Dat zegt het Europees Hof. Londen kan dus eenzijdig het brexit proces intrekken zonder dat het nieuwe toetredingsgesprekken moet voeren.
  [naar artikel]
 40. Waarom is Frankrijk zo boos op grootmachten Australië, Amerika en het Verenigd Koninkrijk? De "duikbootruzie" uitgelegd (19/09/2021 - VRT NWS)
  Het zit er bovenarms op tussen Frankrijk langs de ene kant en Australië, het Verenigd Koninkrijk en Amerika aan de andere kant. En dat heeft alles te maken met duikboten en de nieuwe alliantie die de drie landen - zonder Frankrijk dus - gesloten hebben. Parijs is woest, heeft zijn ambassadeurs teruggeroepen en heeft het openlijk over leugens en verraad. Ook al omdat een miljardencontract in rook opgaat. Een Franse furie die wel overwaait, of is er meer aan de hand?
  [naar artikel]
 41. Frankrijk waarschuwt VK voor intense onderhandelingen (17/02/2020 - Express)
  Frankrijk waarschuwt het Verenigd Koninkrijk dat de komende onderhandelingen met de Europese Unie rond een nieuw handelsakkoord geen lachertje zullen worden. ‘Over de nieuwe handelsovereenkomst en de toekomstige relaties zullen de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk elkaar aan stukken scheuren’, stelde Jean-Yves Le Drian, de Franse minister van Buitenlandse Zaken afgelopen weekend op een […] The post Frankrijk waarschuwt VK voor intense onderhandelingen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 42. EU-burgers opgesloten door grenscontrole in Verenigd Koninkrijk (14/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: EU-burgers opgesloten door grenscontrole in Verenigd Koninkrijk EU-burgers die het Verenigd Koninkrijk (VK) willen bezoeken, riskeren opsluiting in detentiecentrum van de Britse overheid. Er is vooral ongerustheid bij gezinnen die bezoek krijgen van Europese familieleden, zo blijkt uit verslagen die aan The Guardian zijn verstrekt. De geringste verdenking dat iemand het Verenigd Koninkrijk binnenkomt om er te werken, zou vaak voldoende zijn […] Lees dit artikel: EU-burgers opgesloten door grenscontrole in Verenigd Koninkrijk
  [naar artikel]
 43. Recordaantal migranten stak in 2021 het Kanaal over van Frankrijk naar het VK (04/01/2022 - Express)
  Meer dan 28.300 mensen zijn in 2021 aan boord van kleine bootjes het Kanaal overgestoken naar het Verenigd Koninkrijk. Dat melden de BBC en het Britse persagentschap PA op basis van overheidsgegevens. Het aantal migranten dat vorig jaar in kleine bootjes het Kanaal van Frankrijk naar het Verenigd Koninkrijk overstak, is dan ook een record. […]
  [naar artikel]
 44. Iran verwerpt “bezorgdheid” van VS, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland over nucleaire activiteiten (01/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Iran verwerpt maandag de gezamenlijke verklaring van de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland over zijn nucleair programma. Volgens Teheran strookt de verklaring niet met de realiteit. Iran benadrukt het vreedzame karakter van zijn nucleaire programma.
  [naar artikel]
 45. Verschillende landen weren reizigers uit Verenigd Koninkrijk vanwege nieuwe variant coronavirus (20/12/2020 - Knack)
  Na België en Nederland kondigden ook Frankrijk, Duitsland, Italië en Ierland al inreisverboden vanuit het Verenigd Koninkrijk aan. De maatregelen komen er uit voorzorg tot er meer informatie is over de nieuwe variant van het coronavirus die in Engeland wijdverspreid blijkt.
  [naar artikel]
 46. Roekeloze visser riskeert monsterbedrag te moeten betalen voor stukvaren stroomkabel in Noordzee (15/01/2021 - VRT NWS)
  Een Nederlandse visser riskeert naast een celstraf de financiële strop in de rechtbank van Veurne. Hij heeft de peperdure Nemo-link-stroomkabel in de Noordzee tussen België en het Verenigd Koninkrijk doorgevaren. Er hangt hem nu een schadeclaim van 17 miljoen euro boven het hoofd.
  [naar artikel]
 47. Verenigd Koninkrijk stapt uit Erasmusprogramma (25/12/2020 - Express)
  Door de brexit zal het Verenigd Koninkrijk ook uit het Erasmusprogramma stappen. Het zal dus niet meer mogelijk zijn om... The post Verenigd Koninkrijk stapt uit Erasmusprogramma appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 48. Verenigd Koninkrijk meldt 633 nieuwe besmettingen met omikronvariant (11/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het Verenigd Koninkrijk heeft zaterdag 633 nieuwe besmettingen met de omikronvariant van het coronavirus geregistreerd. Daarmee stijgt het totale aantal gevallen naar 1.898. Het is de grootste stijging binnen 24 uur tot nu toe voor het Verenigd Koninkrijk.
  [naar artikel]
 49. Besmettingscijfers blijven dalen in het Verenigd Koninkrijk (12/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Terwijl bij ons en in Nederland de coronacijfers opnieuw de hoogte in gaan, is de afgelopen week het aantal coronabesmettingen in het Verenigd Koninkrijk gedaald. Cijfers van de Office for National Statistics (ONS) tonen een daling in alle vier landen van het Verenigd Koninkrijk. Ondanks de daling blijft de besmettingsgraad wel aan de hoge kant, zeker in Engeland en Wales.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy