Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 May 2022
21:53 uur

President El Salvador over aankoop 420 bitcoins: “Gekocht tijdens de dip”

Het Laatste Nieuws

28/10/2021 - 15:32

El Salvador heeft woensdag 420 bitcoins toegevoegd aan de schatkist van het land. “Gekocht tijdens de dip”, zegt president Nayib Bukele. De koers van bitcoin zakte gisteren even tot iets boven 58.000 dollar (49.860 euro). Momenteel is bitcoin 61.000 dollar (52.450 euro) waard.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Crash Bitcoin breekt El Salvador zuur op (22/01/2022 - Express)
  De verdere daling van de Bitcoinkoers is slecht nieuws voor Nayib Bukele. De president van El Salvador dacht vrijdag nog een goede zaak te hebben gedaan door 410 bijkomende Bitcoins te kopen. Bukele kocht in naam van El Salvador de 410 Bitcoins aan een koers van 36.585 dollar, wat resulteerde in een totale aankoop van […]
  [naar artikel]
 2. Bitcoin nu officieel betaalmiddel in El Salvador (07/09/2021 - De Tijd)
  12:14 El Salvador voert dinsdag de bitcoin in als wettelijk betaalmiddel en heeft al 400 bitcoins gekocht.
  [naar artikel]
 3. President van El Salvador roept zichzelf uit tot “coolste dictator van de wereld” (22/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: President van El Salvador roept zichzelf uit tot “coolste dictator van de wereld” Nayib Bukele, sinds 2019 president van El Salvador, kwam dit jaar in de spotlights te staan nadat hij een nieuwe wet introduceerde waarmee Bitcoin een legaal betaalmiddel werd in zijn land. Een project dat niet de unanieme steun heeft van zijn burgers, van wie sommigen hem veel andere dingen verwijten. Zo wordt hij onder meer […] Lees dit artikel: President van El Salvador roept zichzelf uit tot “coolste dictator van de wereld”
  [naar artikel]
 4. Bitcoingeldautomaten in El Salvador branden: “Democratie is niet te koop” (16/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Bitcoingeldautomaten in El Salvador branden: “Democratie is niet te koop” Duizenden betogers kwamen woensdag op straat in de Salvadoraanse hoofdstad San Salvador om te protesteren tegen het cryptobeleid van president Nayib Bukele. Verschillende Bitcoingeldautomaten van het merk Chivo werden daarbij flink beschadigd of volledig verwoest. Niet iedereen in El Salvador is even tevreden met de introductie van ‘s werelds grootste cryptomunt Bitcoin als wettig betaalmiddel. […] Lees dit artikel: Bitcoingeldautomaten in El Salvador branden: “Democratie is niet te koop”
  [naar artikel]
 5. President El Salvador plaatst ‘lasereyes’ en wil bitcoin minen met vulkaanenergie (10/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Nayib Bukele, president van El Salvador, wil vulkanische energie gaan gebruiken voor het minen of ontginnen van bitcoins. Hij heeft het staatsbedrijf dat zich bezig houdt met geothermische energie gevraagd daartoe een plan op te maken. El Salvador is het eerste land ter wereld dat van bitcoin een wettelijk betaalmiddel maakt. Op Twitter voegde Bukele aan zijn profielfoto ‘lasereyes’ toe, een populaire meme bij bitcoinfans.
  [naar artikel]
 6. President van El Salvador haalt uit naar fiatgeld: “Het is game over voor fiat” (24/12/2021 - Express)
  Nayib Bukele, de president van El Salvador, heeft nogmaals zijn liefde geuit voor Bitcoin. Hij liet via Twitter weten dat “het game over is voor fiatgeld”. Volgens hem zal zijn land een echte cryptorevolutie ontketenen. Bukele laat zich met de regelmaat van de klok eens opmerken met een uitspraak over Bitcoin. De president van El […]
  [naar artikel]
 7. Democratie in El Salvador bedreigd: president claimt “coolste dictator ter wereld” te zijn (22/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In het Centraal-Amerikaanse land El Salvador wordt gevreesd voor een aftakeling van de democratie. Het Amerikaanse ministerie voor Buitenlandse Zaken plaatste recent vijf magistraten van het Salvadoraanse hooggerechtshof op een lijst van “ondemocratische en corrupte actoren” omdat ze in het voordeel van de huidige president, Nayib Bukele, hadden gehandeld. Die laatste veranderde zijn biografie op Twitter als gevolg in “de coolste dictator ter wereld”.
  [naar artikel]
 8. Duizenden protesteren in El Salvador tegen regering: "Nee, tegen dictator Bukele" (16/09/2021 - VRT NWS)
  In El Salvador hebben duizenden mensen in de hoofdstad San Salvador geprotesteerd tegen de regering en tegen het gebruik van bitcoins als wettig betaalmiddel. Het is het eerste massaprotest in het Centraal-Amerikaanse land tegen president Nayib Bukele Ortez. De betogers vinden dat de president te veel macht naar zich toetrekt. Eerder waren er al protesten tegen de invoering van de bitcoin als betaalmiddel.
  [naar artikel]
 9. Minister El Salvador: “Toerisme is met 30 procent toegenomen sinds legalisering Bitcoin” (22/02/2022 - Express)
  El Salvador heeft sinds 2021 veel roem vergaard als het eerste land ter wereld dat Bitcoin (BTC) volledig gelegaliseerd heeft. Die beslissing heeft volgens Morena Valdez, de minister van Toerisme in El Salvador, de toeristische sector een enorme boost gegeven. 2021 was een topjaar voor Nayib Bukele, president van El Salvador. Hij heeft er onder […]
  [naar artikel]
 10. President van El Salvador: “Ons Bitcoin-plan is waterdicht” (23/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: President van El Salvador: “Ons Bitcoin-plan is waterdicht” Nayib Bukele, de president van El Salvador, is er rotsvast van overtuigd dat de erkenning van Bitcoin (BTC) als wettelijk betaalmiddel voor meer jobs en economische groei zal zorgen. “We hebben een plan dat waterdicht is”, zei hij tijdens een interview met Peter McCormack, een Bitcoin-journalist, waarover Reuters bericht. Het Centraal-Amerikaanse land El Salvador heeft […] Lees dit artikel: President van El Salvador: “Ons Bitcoin-plan is waterdicht”
  [naar artikel]
 11. Nieuwe president van El Salvador treedt aan (02/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De voormalige burgemeester van San Salvador, Nayib Bukele, is gisteren aangetreden als president van El Salvador. Hij wil in het kleine...
  [naar artikel]
 12. Nog steeds bullish: MicroStrategy koopt meer dan 3.900 Bitcoins op (25/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Nog steeds bullish: MicroStrategy koopt meer dan 3.900 Bitcoins op De Amerikaanse tech-onderneming MicroStrategy houdt nu 5,3 miljard dollar in Bitcoin aan, na aankoop van 3.907 extra munten in het derde kwartaal. MicroStrategy kocht tussen 1 juli en 23 augustus 3.907 extra Bitcoins voor een bedrag van ongeveer 177 miljoen dollar. Elke Bitcoin werd gekocht tegen een gemiddelde prijs van 45.294 dollar, ongeveer 3 procent […] Lees dit artikel: Nog steeds bullish: MicroStrategy koopt meer dan 3.900 Bitcoins op
  [naar artikel]
 13. Would-be rapster en experts in cyberbeveiliging: dit is het koppel dat 4 miljard aan gestolen bitcoins probeerde wit te wassen (11/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Zij omschrijft zichzelf als “seriële ondernemer”, “productief schrijfster” en “surrealistisch rapster”, hij als “ondernemer in de techsector”, “programmeur” en “investeerder”. En allebei geven Heather Morgan (31) en Ilya Lichtenstein (34) advies over cryptomunten en hoe je je best kan beschermen tegen cybercriminelen, onder meer op sociale media. Tot het koppel dinsdag plots beschuldigd werd van het witwassen van maar liefst 4,5 miljard dollar (4 miljard euro) aan gestolen bitcoins en van de ene dag op de andere het voorwerp werd van zowel fascinatie als spot.
  [naar artikel]
 14. Eerste aankoop in ‘Blind Gekocht’ loopt volledig fout: deelneemster wil uit programma stappen (31/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Het vierde seizoen van Blind Gekocht start met een valse noot. Na het bezichtigen van het huis dat makelaar Béa met hun budget van 1 miljoen euro kocht, wil onderneemster Caroline uit het programma stappen. “Neem het maar op: het Blind Gekocht-avontuur mag voor mij hier en nu stoppen”, zegt ze in tranen.
  [naar artikel]
 15. Salvadoranen kunnen nu betalen met Bitcoin: hoe pakt de overheid de cryptolancering aan? (07/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Salvadoranen kunnen nu betalen met Bitcoin: hoe pakt de overheid de cryptolancering aan? El Salvador werd vandaag het eerste land ter waar Bitcoin een wettig betaalmiddel is. President Nayib Bukele bevestigde maandag de aankoop van 200 Bitcoins ter voorbereiding van de financiële transformatie. De Salvadoraanse overheid zou zeker 17 miljoen euro in Bitcoin bezitten. Sinds dinsdag is El Salvador het eerste land ter wereld waar Bitcoin wordt gezien […] Lees dit artikel: Salvadoranen kunnen nu betalen met Bitcoin: hoe pakt de overheid de cryptolancering aan?
  [naar artikel]
 16. “Meer dan een iPhone aan afval per transactie”: Bitcoins minen zorgt voor enorme afvalberg computeronderdelen (03/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: “Meer dan een iPhone aan afval per transactie”: Bitcoins minen zorgt voor enorme afvalberg computeronderdelen 30.700 ton computerafval, of e-waste. Dat is jaarlijks een van de gevolgen van Bitcoins minen, schatten onderzoekers van MIT. “E-waste vormt een groeiende bedreiging voor ons milieu, van giftige chemicaliën en zware metalen die in de bodem lekken, tot lucht- en watervervuiling door onjuiste recycling.“ Volgens de onderzoekers Alex de Vries en Christian Stoll, is […] Lees dit artikel: “Meer dan een iPhone aan afval per transactie”: Bitcoins minen zorgt voor enorme afvalberg computeronderdelen
  [naar artikel]
 17. Test Aankoop dient klacht in wegens “verplichte” verzekeringen bij aankoop Apple-producten (15/02/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Test Aankoop heeft een klacht ingediend bij de Economische Inspectie en de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) tegen de bedrijven Switch en SFAM. De consumentenorganisatie ontving sinds september 2020 al 466 klachten over het “gedwongen” sluiten van bepaalde contracten na aankoop van een Apple-product. Dat meldt Test Aankoop dinsdag.
  [naar artikel]
 18. Test Aankoop dient klacht in wegens “verplichte” verzekeringen bij aankoop Apple-producten bij Switch (15/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Test Aankoop heeft een klacht ingediend bij de Economische Inspectie en de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) tegen de bedrijven Switch en SFAM. De consumentenorganisatie ontving sinds september 2020 al 466 klachten over het “gedwongen” sluiten van bepaalde contracten na aankoop van een Apple-product. Dat meldt Test Aankoop dinsdag.
  [naar artikel]
 19. Oud-president El Salvador verdacht van verdoezelen moord (12/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Justitie in El Salvador heeft opdracht gegeven tot de arrestatie van oud-president Alfredo Cristiani vanwege zijn vermeende betrokkenheid bij het verdoezelen van de moord op zes jezuïeten en hun personeel tijdens de burgeroorlog in 1989.
  [naar artikel]
 20. El Salvador plant eerste ‘Bitcoin-stad’ (21/11/2021 - Express)
  Lees dit artikel: El Salvador plant eerste ‘Bitcoin-stad’ El Salvador is van plan om ’s werelds eerste “Bitcoin City” te bouwen, in eerste instantie gefinancierd door bitcoin-ondersteunde obligaties, zei president Nayib Bukele op zaterdag. Een verdubbeling van zijn inzet om de cryptovaluta te benutten om investeringen in het Centraal-Amerikaanse land aan te wakkeren. Terwijl hij sprak op een evenement ter afsluiting van een […] Lees dit artikel: El Salvador plant eerste ‘Bitcoin-stad’
  [naar artikel]
 21. Vanaf vandaag kan je met bitcoin betalen in El Salvador, maar is het enthousiasme wel zo groot? (07/09/2021 - VRT NWS)
  Vanaf vandaag kan je in El Salvador je boodschappen in de winkel of je belastingen betalen met bitcoins. En dat is een primeur. Het Centraal-Amerikaanse land is het eerste land ter wereld waar de digitale munt ook een wettig betaalmiddel is. President Nayib Bukele Ortez wil de groei van zijn land stimuleren, maar er is veel argwaan bij de Salvadoranen. Economen waarschuwen ook dat het land grote risico's neemt.
  [naar artikel]
 22. Berg bitcoins van trendsetter MicroStrategy zwelt aan tot 5,4 miljard dollar (06/04/2021 - Express)
  Het Amerikaanse softwarebedrijf MicroStrategy, een van de grote believers in de cryptomunt bitcoin, heeft nog maar eens een pakket bitcoins gekocht. CEO Michael Saylor is er rotsvast van overtuigd dat bitcoin ‘de krachtigste en meest disruptieve technologie’ is tijdens ons leven. De koers van bitcoin is in een jaar tijd verachtvoudigd, tot circa 58.500 dollar. […] The post Berg bitcoins van trendsetter MicroStrategy zwelt aan tot 5,4 miljard dollar appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 23. Miljardair Mark Cuban heeft net een stad gekocht: “Ik weet niet wat ik ermee ga doen” (03/12/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Miljardair Mark Cuban heeft net een stad gekocht: “Ik weet niet wat ik ermee ga doen” De beroemde miljardair Mark Cuban weet duidelijk niet meer wat hij met zijn geld moet doen. Zijn laatste wapenfeit? De aankoop van een (heel klein) stadje in Texas. Cuban werd in de jaren negentig miljardair met de verkoop van zijn bedrijven MicroSolutions en Broadcast.com, en heeft zijn fortuin verder laten groeien door middel van een […] Lees dit artikel: Miljardair Mark Cuban heeft net een stad gekocht: “Ik weet niet wat ik ermee ga doen”
  [naar artikel]
 24. Miljonairskoppel dan toch tevreden met eindresultaat in ‘Blind Gekocht’: “De buren nemen mij niks kwalijk” (14/04/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Eind goed al goed. Na een bewogen Blind Gekocht-avontuur zagen we donderdag zowaar een brede glimlach op het gezicht van Caroline Carpentier (42) uit Grobbendonk. De villa in Beringen, die werd gekocht en gerenoveerd met een budget van 1 miljoen euro, kreeg dan toch de goedkeuring. “We wonen nu dicht bij onze zaak en dat geeft ons extra qualitytime met het gezin”, klinkt het. “Het huis voelt al als onze thuis aan.”
  [naar artikel]
 25. Vincent Van Peteghem: “België kan Bitcoin niet legaliseren” (02/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Vincent Van Peteghem: “België kan Bitcoin niet legaliseren” Gevraagd naar de mogelijkheid om de bekendste cryptmunten te legaliseren zoals in El Salvador, zei minister Vincent Van Peteghem (CD&V) dat dit scenario “hoogst onwaarschijnlijk” was. De goedkeuring van de “Bitcoin-wet” afgelopen juni en de recente inwerkingtreding ervan in El Salvador hebben de nieuwsgierigheid gewekt van veel waarnemers, waaronder onze politici. Federaal volksvertegenwoordiger Emmanuel Burton […] Lees dit artikel: Vincent Van Peteghem: “België kan Bitcoin niet legaliseren”
  [naar artikel]
 26. Noord-Korea: “Het enige land ter wereld waarvan bekend is dat het Bitcoins steelt” (15/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Noord-Korea: “Het enige land ter wereld waarvan bekend is dat het Bitcoins steelt” Het Aziatische schiereiland heeft een nieuw motief toegevoegd aan het lijstje met redenen om een cyberaanval te plegen: geld. Zero Trust. Vertrouw nooit en controleer altijd. Een populair mantra in de wereld van de cryptografie, dat de meeste organisaties eigenlijk nog nooit letterlijk hebben moeten nemen. Maar: gezien de complexiteit van de moderne technologische omgeving […] Lees dit artikel: Noord-Korea: “Het enige land ter wereld waarvan bekend is dat het Bitcoins steelt”
  [naar artikel]
 27. VIDEO. Ongezien! Duif verstoort partij tussen Selby en Yan op WK snooker: “Heeft ze wel een ticket gekocht?” (22/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  De eerste sessie van de tweederondewedstrijd tussen Mark Selby en Bingtao Yan werd opgeschrikt door een bizar tafereel. Plots landde er in het Crucible Theater in Sheffield een duif op hun tafel. Yan keek bedenkelijk, het publiek lachte en de commentatoren maakten grapjes: “Heeft ze wel een ticket gekocht?”, “Het is gewoon een vliegensvlug bezoekje” en “Ze komt met haar pluimenstaart de keu afstoffen”.
  [naar artikel]
 28. Wereldprimeur in El Salvador: Bitcoin wordt wettig betaalmiddel in het land (09/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Wereldprimeur in El Salvador: Bitcoin wordt wettig betaalmiddel in het land El Salvador is het eerste land in de wereld dat Bitcoin (BTC) aanvaardt als wettig betaalmiddel. De regering van president Nayib Bukele heeft dinsdagnacht een wetsvoorstel daaromtrent goedgekeurd. De bal ging afgelopen weekend al aan het rollen. Toen liet de Salvadoraanse president tijdens een video-opname, die zaterdag is getoond op de Bitcoin Conference in Miami, […] Lees dit artikel: Wereldprimeur in El Salvador: Bitcoin wordt wettig betaalmiddel in het land
  [naar artikel]
 29. Test Aankoop ziet “schrikwekkende tarieven”: “Gasprijs verdubbeld in twee maanden” (11/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Consumentenorganisatie Test Aankoop waarschuwt voor “schrikwekkende” tarieven voor elektriciteit en aardgas in november, en vreest dat veel mensen hun factuur niet meer zullen kunnen betalen.
  [naar artikel]
 30. De kracht van HODL: “Bitcoin-houders die kochten bij 20.000 dollar weigeren BTC te verkopen bij all-time highs” (18/11/2021 - Express)
  Lees dit artikel: De kracht van HODL: “Bitcoin-houders die kochten bij 20.000 dollar weigeren BTC te verkopen bij all-time highs” De meeste crypto-beleggers die tijdens de piek van 2017 Bitcoins (BTC) aan hun portefeuille toevoegden, hebben nog steeds hun munten niet verkocht – ook niet toen BTC recent koersrecords brak. Dat suggereert HODL Waves, een grafiek die wordt gebruikt om in te schatten wanneer Bitcoins voor het laatst zijn verplaatst op de blockchain. De koers […] Lees dit artikel: De kracht van HODL: “Bitcoin-houders die kochten bij 20.000 dollar weigeren BTC te verkopen bij all-time highs”
  [naar artikel]
 31. Meer dan zestig moorden in een dag in El Salvador (27/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  In het Centraal-Amerikaanse land El Salvador zijn zaterdag op één dag 62 mensen om het leven gekomen, vermoedelijk door bendegeweld. Dat heeft de politie van het land meegedeeld. “We zullen niet rusten vooraleer de criminelen die verantwoordelijk zijn voor deze daden gevat zijn en voor de rechter gebracht”, aldus de nationale politie van El Salvador.
  [naar artikel]
 32. VS moedigt El Salvador aan om Bitcoin te reguleren (01/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: VS moedigt El Salvador aan om Bitcoin te reguleren Een Amerikaanse topambtenaar vergaderde woensdag met Salvadoraans president Nayib Bukele. Op de agenda: de regulatie van Bitcoin zodra het vanaf september een legaal betaalmiddel wordt in El Salvador. In het nieuws: De verenigde Staten beginnen zich te moeien met de Bitcoinplannen van El Salvador. Onderstaatssecretaris voor Buitenlandse Zaken en Amerikaans diplomaat Victoria Nuland is op […] Lees dit artikel: VS moedigt El Salvador aan om Bitcoin te reguleren
  [naar artikel]
 33. El Salvador koopt de Bitcoin-dip: weer 500 digitale munten in het mandje (11/05/2022 - Express)
  Het Centraal-Amerikaanse land El Salvador heeft maandag nog eens 15,5 miljoen dollar aan Bitcoin aan zijn staatskas toegevoegd. Dat bericht het Amerikaanse zakenmedium CNBC, op basis van een tweet van Salvadoraans leider Nayib Bukele. Het is de grootste Bitcoin-aankoop die El Salvador heeft gedaan sinds het de digitale munt voor het eerst begon toe te […]
  [naar artikel]
 34. Jani bezoekt Jelle en Sophie in ‘Blind Gekocht: Jaren Later’: wonen ze nog in “f*cking Westrem”? (29/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  In de laatste aflevering van Blind Gekocht: Jaren Later gaat Jani Kazaltzis (42) langs bij de kandidaten uit het recentste seizoen van het programma. Hij brengt onder meer een bezoekje aan Sophie en Jelle, die heel erg baalden toen bleek dat Béa een huis voor hen had gekocht in “f*cking Westrem”.
  [naar artikel]
 35. Hoe u kan weten of u invoerrechten zal moeten betalen op webshop-aankoop (21/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  “Hoe kan ik iets betalen wat niemand me vraagt?”, zegt Axani. “Bpost vertelde me dat mijn online aankoop was teruggestuurd, omdat ik geen invoerrechten had betaald. Ik heb nooit een brief of zo gehad.”
  [naar artikel]
 36. President dringt bitcoinprimeur op aan El Salvador (23/08/2021 - De Tijd)
  19:07 Op 7 september aanvaardt El Salvador als eerste land ter wereld de bitcoin als wettig betaalmiddel, zelfs voor belastingen. President Nayib Bukele belooft zijn volk gouden bergen, het IMF vreest macro...
  [naar artikel]
 37. “Als het Westen niet oppast, zal China de normen voor de wereld bepalen” (16/11/2021 - Express)
  Lees dit artikel: “Als het Westen niet oppast, zal China de normen voor de wereld bepalen” De gerenommeerde econoom Mohamed El-Erian liet maandag op de zakenzender CNBC zijn licht schijnen over de crypto-industrie. Zo waarschuwde hij dat de Chinese regering voorloopt op het Westen in het invoeren van blockchaintechnologie, en voor de nefaste gevolgen daarvan. Ook vermeldde hij zelf een paar jaar geleden wat Bitcoins te hebben gekocht. Hij zou echter […] Lees dit artikel: “Als het Westen niet oppast, zal China de normen voor de wereld bepalen”
  [naar artikel]
 38. Veelbesproken miljonairskoppel slaat in paniek in ‘Blind gekocht’: “Dit is niet wat we hadden afgesproken” (07/04/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Wanneer Caroline en Filip uit Blind gekocht voor de eerste keer hun nieuwe huis bezoeken, zijn ze allesbehalve omver geblazen. “Hier ontbreken badkamers, kamers, een studio….”, klinkt het emotioneel. “Ze moeten zelfs niet beginnen aan de verbouwingen”, aldus Caroline. Bea en Bart kijken moedeloos toe terwijl ze hopen dat Jani hen nog kan troosten.
  [naar artikel]
 39. “Lichte paniek”: nieuwe woning van miljonairskoppel uit ‘Blind gekocht’ lijkt één belangrijke kamer te missen (13/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Dat Caroline en Filip niet onverdeeld tevreden waren met de woning die de experten van ‘Blind gekocht’ voor hen uitzochten, was al langer duidelijk. Maar nu ze het gerenoveerde huis verkennen, krijgen ze een steeds beter gevoel bij de nieuwe aankoop. Al slaat de twijfel wel opnieuw toe wanneer er op de bovenverdieping geen ruimte lijkt te zijn voor de gevraagde studio voor Thomas, de zoon van Caroline. “Dit geeft me wel lichtelijk paniek”, geeft zij toe. “Er moet wel een slaapkamer voor Thomas zijn. Ze gaan toch niet zeggen: ‘Oh sorry, er is geen plek voor je zoon?’ Dat kan niet.”
  [naar artikel]
 40. Blind gekocht’-makelaar Béa over wantoestanden in sector: “Hoe doen die dat in godsnaam?” (05/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Vastgoedmakelaar Béa Vandendael, die huizen koopt in het VTM-programma Blind Gekocht, zegt dat ze schrikt van de cijfers. “Hoe doen die dat in godsnaam, vraag ik me af als ik zoiets lees.”
  [naar artikel]
 41. Blind gekocht’-makelaar Béa over wantoestanden in haar sector: “Hoe doen die dat in godsnaam?” (05/05/2022 - Het Nieuwsblad)
  Vastgoedmakelaar Béa Vandendael, die huizen koopt in het VTM-programma Blind Gekocht, zegt dat ze schrikt van de cijfers. “Hoe doen die dat in godsnaam, vraag ik me af als ik zoiets lees.”
  [naar artikel]
 42. El Salvador maakt bitcoin wettig betaalmiddel, als eerste land ter wereld (09/06/2021 - De Morgen)
  Als eerste land ter wereld voert El Salvador de bitcoin in als wettig betaalmiddel. Elk bedrijf moet een betaling met de digitale munt accepteren, mits het over de daarvoor benodigde technologie beschikt. Ook belasting kan binnenkort met bitcoins worden betaald.
  [naar artikel]
 43. Miljonairskoppel blikt terug op ‘Blind gekocht’: “We hebben soms overdreven gereageerd” (14/04/2022 - Het Nieuwsblad)
  “Hier blijven we wonen tot we naar het rusthuis moeten.” Eind goed, al goed voor Caroline Carpentier (42) en Filip Struyf (40) in ‘Blind gekocht’. Het koppel dat een miljoen uit handen gaf voor een woning in Beringen moest de afgelopen weken heel wat commentaar slikken, maar heeft geen spijt. “We zouden zo opnieuw deelnemen.”
  [naar artikel]
 44. Miljonairskoppel blikt terug op ‘Blind Gekocht’: “We hebben soms overdreven gereageerd” (14/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  “Hier blijven we wonen tot we naar het rusthuis moeten.” Eind goed, al goed voor Caroline Carpentier (42) en Filip Struyf (40) in ‘Blind Gekocht’. Het koppel dat een miljoen uit handen gaf voor een woning in Beringen moest de afgelopen weken heel wat commentaar slikken, maar heeft geen spijt. “We zouden zo opnieuw deelnemen.”
  [naar artikel]
 45. Wat zijn uw rechten als u in een winkel een online aankoop doet? (09/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bij online aankopen heeft de koper een herroepingsrecht. Hij kan het toestel terugsturen, als hij het heeft getest en het hem niet bevalt. Bij een aankoop in een winkel heeft de koper dat recht niet. Gekocht is gekocht. Maar wat als u in een winkel een online aankoop doet?
  [naar artikel]
 46. El Salvador zet Venezolaanse diplomaten het land uit (03/11/2019 - De Morgen)
  De regering van El Salvador heeft de Venezolaanse diplomaten 48 uur de tijd gegeven om het land te verlaten. El Salvador beschouwt het presidentschap van de Venezolaanse president Nicolás Maduro als onwettig.
  [naar artikel]
 47. Tien jaar cel voor oud-president El Salvador wegens verduistering van overheidsgeld (13/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De voormalig president van El Salvador, Elías Antonio Saca, is vandaag veroordeeld tot een gevangenisstraf van tien jaar. Volgens de nieuwssite La...
  [naar artikel]
 48. Test Aankoop haalt uit naar energieleveranciers: “Berekening van tarieven misleidend en nodeloos complex” (13/05/2022 - Het Nieuwsblad)
  Consumentenorganisatie Test Aankoop vindt de manier waarop leveranciers van elektriciteit en aardgas hun tarieven berekenen “misleidend en “nodeloos complex”. Het maakt dat prijzen vergelijken zo goed als onmogelijk is, luidt de kritiek.
  [naar artikel]
 49. Voormalige presidentsvrouw El Salvador krijgt celstraf (05/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ana Ligia de Saca, de vrouw van voormalig president van El Salvador Antonio Saca, is vrijdag veroordeeld tot 10 jaar cel wegens witwassen. Haar broer kreeg dezelfde straf. En ook andere vertrouwelingen van Saca werden opgepakt of vervolgd. Critici waarschuwen dat El Salvador opschuift richting een ondemocratisch bestuur.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy