Football Talk. Januzaj en Sociedad springen naar leiding La Liga - Ajax haalt Onana na dopingschorsing weer bij A-selectie

28/10/2021 - 21:44
"Real Sociedad heeft met een 0-2 overwinning op het veld van Celta Vigo de leiding gepakt op de 11e speeldag van de Spaanse competitie. Adnan Januzaj stond in de basis en mocht rusten in de 65e minuut. Het stond toen al 0-1 dankzij een doelpunt van de Zweedse goalgetter Isak (58.). Elustondo verdubbelde de score in de 88e minuut (0-2)."

1. Football Talk. Ajax haalt Onana na dopingschorsing weer bij A-selectie - Dewaele speelde door ziekte niet tegen Knokke (28/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

Ajax haalt doelman André Onana weer bij de A-selectie. De Kameroense keeper mocht begin september na een dopingschorsing de training weer hervatten, maar dat moest Onana bij Jong Ajax doen omdat hij zijn aflopende contract niet wil verlengen. Nu Maarten Stekelenburg vanwege een zware blessure de rest van het seizoen is uitgeschakeld, heeft de clubleiding besloten om Onana toch weer over te hevelen naar de selectie van trainer Erik ten Hag. [naar artikel]

2. Football Talk. Januzaj en Sociedad springen naar leiding La Liga - Invaller Mertens komt met Napoli opnieuw aan kop (28/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

In La Liga heeft Atletico Madrid donderdag slechts 2-2 gelijk gespeeld op het veld van staartploeg Levante. [naar artikel]

3. Ajax haalt doelman Onana na dopingschorsing weer bij A-selectie (met dank aan blessure Stekelenburg) (28/10/2021 - Het Belang van Limburg)

Ajax haalt doelman André Onana weer bij de A-selectie. [naar artikel]

4. Football Talk. Ajax en PSV lijden hoogst zeldzaam puntenverlies - Casteels verliest met Wolfsburg bij Schalke - Januzaj pakt met Sociedad een punt uit bij Rayo Vallecano (20/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

Real Sociedad heeft op de twintigste speeldag in de Spaanse La Liga 2-2 gelijkgespeeld op bezoek bij Rayo Vallecano. [naar artikel]

5. Football Talk. Virton neemt de koppositie in 1B over na zege bij Lokeren - Invaller Januzaj helpt Sociedad aan zege bij Granada (03/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

Real Sociedad heeft de twaalfde speeldag in La Liga afgesloten met een 1-2-zege bij Granada. Adnan Januzaj viel in de slotfase in en hielp zijn... [naar artikel]

6. Football Talk. Heerlijke assist Januzaj - Boyata kopt corner Lukebakio binnen - Vossen mee naar Madrid (30/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Real Sociedad heeft de afsluiter van de zevende speeldag in La Liga met 3-2 verloren bij Sevilla. Bij de bezoekers leverde Adnan Januzaj de assist... [naar artikel]

7. Football Talk. Januzaj pakt uit met heerlijke assist - Boyata kopt corner Lukebakio binnen (30/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

8. LA LIGA. Adnan Januzaj gaat kopje-onder tegen ex-club Sociedad, Ramazani neemt met Almeria de maat van Getafe (09/11/2022 - Het Belang van Limburg)

In de Spaanse La Liga heeft Adnan Januzaj ex-club Real Sociedad geen peer kunnen stoven. Sevilla verloor in eigen huis met 1-2 van Sociedad nadat het een uur met tien verder moest. Dankzij de nederlaag komt Sevilla gevaarlijk dicht bij de degradatiezone. Sociedad duikt dan weer de top drie binnen. [naar artikel]

9. Football Talk. Anderlecht kent op 17 november straf na stopgezette Clasico - Januzaj en Sevilla in degradatiezone na nieuwe nederlaag (09/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Op de 14e speeldag in La Liga heeft Real Sociedad met 1-2 gewonnen tegen Sevilla, waar Adnan Januzaj in het slot inviel. Sociedad kwam 20 minuten op voorsprong via Sorloth. De frustraties bij het kwakkelende Sevilla namen na de openingstreffer de bovenhand en zowel Rakitic als Nianzou werden met rood van het veld gestuurd. Brais Mendez verdubbelde dan in de 36e minuut de score, maar Rafa Mir (44.) kon vlak voor rust nog tegenscoren. Sociedad speelde daarna de wedstrijd rustig uit. In minuut 89 mocht Adnan Januzaj nog invallen. In de stand staat Sevilla pas 17e met 11 punten. Sociedad springt door de zege de top drie binnen. [naar artikel]

10. Football Talk. Januzaj en Sociedad rapen niets bij Deportivo Alavés - Saint-Étienne meldt 5 besmettingen, waarbij 3 spelers (18/06/2020 - Het Laatste Nieuws)

Real Sociedad heeft op de 29ste speeldag van de Spaanse Liga geen punten kunnen pakken op verplaatsing bij Deportivo Alavés. Het duel achter... [naar artikel]

11. Adnan Januzaj scoort voor Sociedad, dat aan de leiding gaat in La Liga (07/11/2021 - Het Belang van Limburg)

In de Spaanse competitie heeft Real Sociedad met 0-2 gewonnen op het veld van Osasuna. Januzaj scoorde de 0-2 vanop de strafschopstip (82.) en kreeg enkele minuten voor tijd een applausvervanging. [naar artikel]

12. Football Talk. Januzaj boekt zege - Voetbalbond lanceert jaarabonnement voor alle thuiswedstrijden Duivels - Rezaei verliest schoonvader bij ongeval (14/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

Op de 19de speeldag in La Liga boekte Januzaj met Real Sociedad een 2-3-zege tegen Espanyol. Na vroege goals van Mikel Merion (3e) en Willian (8e... [naar artikel]

13. Adnan Januzaj helpt Real Sociedad met assist aan zege tegen CD Leganes (16/02/2019 - Het Belang van Limburg)

Op de 24e speeldag in de Spaanse competitie won Adnan Januzaj met Real Sociedad met 3-0 van CD Leganés. Voor Real Sociedad scoorde de Spanjaard Mikel Oyarzabal twee goals, waarvan de eerste op aangeven van Januzaj. De Braziliaan Willian José maakte de 3-0. Sociedad springt zo voorlopig naar de zevende plaats in La Liga. [naar artikel]

14. Football Talk. Januzaj schiet Sociedad naar leidersplek - Dessers opnieuw de held bij Feyenoord in extra tijd (07/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

Real Sociedad is de nieuwe leider in La Liga. De Baskische club won gisteravond de derby op het veld van Osasuna: 0-2. Adnan Januzaj speelde een hoofdrol voor z’n team. De Rode Duivel versierde tien minuten voor affluiten een strafschop én zette die vervolgens zelf om. Eerder tekende Mikel Merino voor de openingstreffer. Uitblinker Januzaj werd enkele minuten voor affluiten getrakteerd op een applausvervanging door de bezoekende fans. Real Sociedad heeft dankzij de overwinning één punt voor op Real Madrid, dat wel een wedstrijd minder heeft gespeeld. [naar artikel]

15. Football Talk. Januzaj helpt Real Sociedad met assist aan ruime zege tegen Cadiz (07/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Real Sociedad heeft zondag met 4-1 gewonnen van Cadiz op de 22e speeldag in La Liga. Adnan Januzaj, 63 minuten op het veld, was goed voor een assist. De bezoekers speelden een helft met een man minder na een rode kaart voor Marcos Mauro. Vanaf de strafschopstip opende Mikel Oyarzabal de score in de 26e minuut. Negen minuten later verdubbelde de winger de voorsprong. [naar artikel]

16. Football Talk. Zlatan klaar voor rentree bij AC Milan - Januzaj kan bij terugkeer nederlaag niet afwenden (09/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Real Sociedad heeft op de achttiende speeldag in La Liga met 3-2 verloren op het veld van FC Sevilla. [naar artikel]

17. Football Talk. Januzaj helpt Real Sociedad met assist aan ruime zege - Vlap ziet debuutmatch bij Bielefeld afgelast (07/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

18. Daar is Adnan Januzaj : assist voor enige goal die Sociedad op kop van La Liga houdt en 7,1 op 10 (22/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

Real Sociedad heeft de koppositie in La Liga behouden, mede dankzij een assist van Adnan Januzaj. De ploeg uit San Sebastian versloeg Cádiz met 0-1, de zesde competitiezege op rij voor Sociedad. [naar artikel]

19. Football Talk. Januzaj helpt Real Sociedad met assist aan ruime zege tegen Cadiz - Vlap ziet debuutmatch bij Bielefeld afgelast (07/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

20. TAS verkort dopingschorsing van Ajax-doelman Onana (10/06/2021 - Het Belang van Limburg)

Het internationaal sporttribunaal TAS heeft de schorsing van doelman André Onana van Ajax ingekort naar negen maanden. [naar artikel]

21. Football talk. Wijnaldum naar PSG - TAS kort schorsing van Ajax-doelman Onana in tot 9 maanden (10/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

Het internationaal sporttribunaal TAS heeft de schorsing van doelman André Onana van Ajax ingekort naar negen maanden. De tuchtcommissie van de Europese voetbalfederatie UEFA had Onana eerder voor twaalf maanden geschorst, omdat hij bij een controle buiten competitie positief had getest op het verboden middel furosemide. Volgens Onana kwam dat omdat hij, naar eigen zeggen per ongeluk, een pilletje had gepakt dat voor zijn vrouw was bedoeld. [naar artikel]

22. LIVE. Atlético met Carrasco en Sociedad strijden om de leiding in La Liga (22/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Estadio Anoeta • Aftrap: 19u45 • Atlético is leider met 29 punten, Sociedad heeft er drie minder • Tonen Adnan Januzaj (Sociedad) en Yannick Carrasco (Atlético) zich belangrijk voor hun ploeg? [naar artikel]

23. Football Talk. Promes terug op trainingsveld bij Ajax - Barcelona loot Januzaj, Real ontmoet Bilbao in Supercup (17/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

FC Barcelona neemt het in de halve finales van de Spaanse Supercup op tegen Real Sociedad, het team van Adnan Januzaj. De Catalanen werden bij de loting gekoppeld aan de ploeg die ze gisteren in de competitie nog met 2-1 versloegen. Barcelona en Real Sociedad treffen elkaar op 13 januari in Córdoba. De andere halve finale gaat een dag later in Málaga tussen Real Madrid, met Rode Duivels Thibaut Courtois en Eden Hazard, en Athletic Bilbao. De finale is op 17 januari in Sevilla. [naar artikel]

24. Hij is weer Rode Duivel en Januzaj helpt Real Sociedad meteen met doelpunt aan zege (05/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Real Sociedad heeft zich zondag op de elfde speeldag van de Spaanse Primera Division niet laten verrassen door Eibar. Het team uit San Sebastian versloeg in eigen stadion de staartploeg met 3-1. Adnan Januzaj werd vorige week net weer opgenomen in de selectie van de Rode Duivels en pikte nu bij Sociedad zijn doelpunt mee. [naar artikel]

25. Adnan Januzaj lijdt met Real Sociedad puntenverlies in Baskische derby, maar wordt wel weer leider in La Liga (01/11/2021 - Het Belang van Limburg)

Op de twaalfde speeldag in La Liga heeft leider Real Sociedad zondagavond vrede moeten nemen met een 1-1 gelijkspel tegen Athletic Bilbao. Adnan Januzaj startte in de basis bij Socedad en werd in de 79e minuut gewisseld. Op dat moment stond zijn team 1-0 voor, dankzij een door Alexander Isak omgezette strafschop (58e). [naar artikel]