Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

22 May 2022
03:33 uur

“Dat duwtje in de rug op moeilijke momenten, dat had ik nodig”: bekende Vlamingen over die ene leerkracht die er voor hen was toen alles even tegenzat

Het Laatste Nieuws

08/11/2021 - 11:50

“Ik heb mijn carrière te danken aan meester X”, “Zonder meester Y had ik het middelbaar niet overleefd” of “Juf Z gaf me met positieve woorden zelfvertrouwen”. Stuk voor stuk getuigenissen van bekende en minder bekende Vlamingen over die ene leraar in het middelbaar die hen er doorheen heeft gesleurd. Wij gingen met hen terug naar de schoolbanken voor een hartverwarmend gesprek met die ene leerkracht.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Miguel Wiels vertelt in ‘Speeltijd’ over de moeilijke periode toen vrouw Free ziek was: “We hebben er lang voor gevochten om kinderen te krijgen” (26/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘Speeltijd’ keert Ann Van Elsen op Joe elke week met een bekende Vlaming terug naar de schooljaren om de fijne momenten uit de tienerjaren te herbeleven. Van toffe klasverhalen tot moeilijke momenten in het leven. Zaterdagochtend was Miguel Wiels (49) te gast. Hij vertelde er hoe hij ooit een examen stal met klasgenoten, maar ook over de moeilijke tijd met zijn geliefde Free Souffriau toen zij ziek was: “Ik heb achteraf vertelt dat ik toen nooit gedurfd had weg te stappen, want dan zou ik een klootzak zijn.”
  [naar artikel]
 2. Miguel Wiels vertelt in ‘Speeltijd’ over de moeilijke periode wanneer vrouw Free ziek was: “We hebben er lang voor gevochten om kinderen te krijgen” (26/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘Speeltijd’ keert Ann Van Elsen op Joe elke week met een bekende Vlaming terug naar de schooljaren om de fijne momenten uit de tienerjaren te herbeleven. Van toffe klasverhalen tot moeilijke momenten in het leven. Zaterdagochtend was Miguel Wiels (49) te gast. Hij vertelde er hoe hij ooit een examen stal met klasgenoten, maar ook over de moeilijke tijd met zijn geliefde Free Souffriau toen zij ziek was: “Ik heb achteraf vertelt dat ik toen nooit gedurfd had weg te stappen, want dan zou ik een klootzak zijn.”
  [naar artikel]
 3. Deze Vlamingen vangen Oekraïense vluchtelingen op: “Voetjes op de grond: dat was eens nodig” (16/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe is het om hart en huis open te stellen voor Oekraïense vluchtelingen, veelal vrouwen en kinderen? Tientallen Vlamingen doen het intussen. Er zijn wel huisregels nodig, en het is razend druk onder één dak, maar alles went en helpen geeft meer dan voldoening alleen. “Voetjes op de grond: dat was eens nodig.”
  [naar artikel]
 4. Radja Nainggolan excuseert zich na schorsing: “Moeilijke momenten maken deel uit van het leven” (24/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  "Sorry voor alles wat er gebeurt. Moeilijke momenten maken deel uit van het leven.” Zo reageert Radja Nainggolan (30) op Instagram nadat hij zondag...
  [naar artikel]
 5. Carl Decaluwé is exact 10 jaar ‘sheriff’ van West-Vlaanderen. “Glas drinken met Xi Jinping, ontbijten met Kate en William: dit blijft m’n droomjob” (31/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een regiojournalist van deze krant gaf hem zijn bekende bijnaam ‘sheriff van West-Vlaanderen’. Dat heeft Decaluwé te danken aan zijn no-nonsense stijl. Op 1 februari is hij exact tien jaar aan de slag als gouverneur van West-Vlaanderen. Zijn droomjob, klonk het in 2012. Anno 2022 blijft hij bij die woorden, al heeft hij al moeilijke wateren doorzwommen. Een gesprek met de sheriff over zijn mooiste momenten én moeilijkste momenten. “De bagger op sociale media kan ik van me afzetten, maar dat ik al politiebescherming heb nodig gehad, gaat te ver.”
  [naar artikel]
 6. Herken jij deze BV’s toen ze één waren? “Ik was er bijna niet geweest” (21/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  “Zoals ik op die foto sta, ben ik nog steeds.” Vijf bekende Vlamingen delen een foto van zichzelf als eenjarige. Kun jij raden wie wie is?
  [naar artikel]
 7. Ex-kandidaten en bekende gezichten geven finalisten ‘Mijn Pop-uprestaurant’ duwtje in de rug (01/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  De finalisten van ‘Mijn Pop-uprestaurant 2017’ gaan hun allerlaatste week in. Nog enkele dagen en dan beslist de kijker wie de winnaars worden: Karel en Birger of Daniela en Mitchell uit Maasmechelen. Voor beide duo’s komt het er nu op neer om zo veel mogelijk stemmen voor zich te winnen. Een bezoekje van enkele bekende Vlamingen en ex-kandidaten geeft hen alvast een duwtje in de rug.
  [naar artikel]
 8. Hailey Bieber openhartig over de moeilijke momenten in haar huwelijk: “Ik dacht: dit kan ik niet” (02/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Hailey (24) en Justin Bieber (27) zijn al sinds september 2018 getrouwd, maar hun huwelijk kende al behoorlijk wat ups & downs. Het koppel toonde zich bijzonder openhartig in de podcast ‘In Good Faith with Chelsea & Judah Smith’. Vooral de depressie van Justin zorgde voor moeilijke momenten, klinkt het.
  [naar artikel]
 9. Boostercampagne onder stoom: al bijna 2,5 miljoen Vlamingen kregen derde prik: “Competitie tussen gemeenten heeft alles versneld” (25/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De boostercampagne loopt als een trein. Als alles goed gaat, hebben komende donderdag al 2,5 miljoen Vlamingen hun derde prik ontvangen. Dat is een maand vroeger dan gepland. “Onderlinge competitie heeft voor een versnelling gezorgd”, zegt Dirk Ramaekers, hoofd van de taskforce vaccinatie. “Als in de ene gemeente 40-jarigen uitgenodigd worden voor een boosterprik, willen ze dat in de buurgemeente natuurlijk ook.”
  [naar artikel]
 10. Vrouw (24) die verantwoordelijk was voor wapens in film Alec Baldwin leerde alles van haar bekende vader: “Maar sommige dingen dokterde ik zelf uit” (23/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De jonge vrouw die verantwoordelijk was voor de wapens in Rust - de film die Alec Baldwin aan het opnemen was toen hij donderdag per ongeluk een cameravrouw doodschoot - was vrij nieuw in het vak. Hannah Gutierrez-Reed (24) vertelde vorige maand nog in een podcast dat ze pas de opnames van een eerste film achter de rug had en dat ze getwijfeld had “of ze er wel klaar voor was”. Ze zei ook dat ze in de voetsporen was getreden van haar bekende vader en dat ze alles van hem had geleerd. “Maar sommige dingen dokterde ik zelf uit.”
  [naar artikel]
 11. Jean-Marie Dedecker ontmoette ooit president Poetin: “Mocht ik hem nu in mijn handen krijgen, ik knijp hem zijn strot af” (30/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Jean-Marie Dedecker (69) zit nooit om een straffe uitspraak verlegen. Quotes als “Boksers stoppen met slaan als hun opponent tegen het canvas gaat, politieke tegenstanders slaan dan pas stevig door” en “Als men op mijn linkerwang slaat, gaat mijn rechterarm omhoog” van hem zijn legendarisch. De voormalige judocoach schuwt dan ook geen onderwerp wanneer het over God en de Tien Geboden gaat. Van de ontrouw met zijn secretaresse tot een “angstige” president Poetin en de moeilijke momenten in z'n leven. “Toen ik amper twintig jaar was, heb ik een kind verloren.”
  [naar artikel]
 12. Gluren bij BV’s: Zo ziet liefde eruit volgens Lesley-Ann Poppe en Steven Van Herreweghe (20/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  Van levensmotto’s tot vertederende momenten: de afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.
  [naar artikel]
 13. 'Dat iets triviaals als geld een relatie kan opbreken' (13/04/2019 - De Morgen)
  Is het waar dat liefde alles overwint? Robert (46) heeft er zijn twijfels over. Zijn relatie met een sterke, onafhankelijke vrouw liep stuk toen het financieel ineens even tegenzat voor hem.
  [naar artikel]
 14. Arnout Hauben blikt terug op moeilijke periode: “Toen m’n vrouw ziek was, werd ik gedwongen naar mezelf te kijken” (24/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wie Arnout Hauben (46) met zijn kompanen Ruben en Philippe ‘Dwars Door De Lage Landen’ ziet wandelen, iedereen zonder schroom aansprekend, wordt daar stante pede goedgezind van. “Mensen vinden mij een open boek”, zegt hij. “Maar ik ben net zo goed een twijfelaar en een wroeter.” De tv-maker laat in dit interview in z’n ziel kijken en blikt terug op de mooie en minder mooie momenten uit z’n rijk gevulde leven. “Ik heb toch een paar serieuze lappen rond mijn oren gehad van een pater.”
  [naar artikel]
 15. BV’s gooien het BK Darts op gang: “Heb vaak naast het bord gegooid, maar dat was met opzet” (13/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Het BK Darts in de Stedelijke Sporthal van Turnhout ging vrijdagavond met een knaller van start. Zes bekende Vlamingen streden op het hoofdpodium voor de BV Dartstrofee, terwijl meer dan tweehonderd bekende en minder bekende darters de Open Turnhout betwistten.
  [naar artikel]
 16. Leerkracht (60) Turnhoutse basisschool verdacht van zedenfeiten: “Hij organiseerde zwemfeest voor leerlingen bij hem thuis” (23/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het parket is een onderzoek gestart naar een leerkracht van basisschool Sint-Franciscus in Turnhout. De 60-jarige leraar wordt ervan verdacht enkele leerlingen te hebben aangerand. Vijf slachtoffers dienden al klacht in. De directie van de school heeft de man meteen op non-actief gezet. “Een zwemfeest voor leerlingen bij hem thuis, dat was toen al verdacht en ongepast”, reageert één van de ouders.
  [naar artikel]
 17. Elise (14) zwaar verbrand na fout gelopen experiment in chemieles: “Het had veel erger kunnen aflopen” (28/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Plots stond mijn hele lichaam in brand. Ik wist niet waar ik het had van de pijn.” De chemieles van woensdagochtend zal de 14-jarige Elise Crombez uit het West-Vlaamse Woumen nog lang achtervolgen. Toen haar leerkracht een experiment met ethanol wou voortonen, vloog de hele fles in brand en kwam die op Elise terecht. Met een helikopter werd ze in allerijl naar de brandwondenafdeling in het UZ Gent gebracht, waarna ze allicht nog een lange revalidatie tegemoet staat. “Maar ik verwijt mijn leerkracht niets”, klinkt het.
  [naar artikel]
 18. Het strafste uit ‘22 Minuten Stomme Vragen’ (deel 1): “Ik heb ooit in mijn Maserati gekakt” (11/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘22 Minuten Stomme Vragen' voelen Peter Van de Veire, Kawtar en Wanne bekende Vlamingen aan de tand over allerlei soorten onderwerpen. In de eerste afleveringen deden Gert Verhulst, William Boeva en Nanoe Vaesen heel wat opmerkelijke onthullingen. Zo gaat het onder meer over Gerts bankrekening, Williams slechte ervaring door dwerggroei en Nanoe’s bekende volgers. “Toen iemand me stuurde: ‘Oei, het poesje heeft precies dorst’, heb ik een schaamlipcorrectie laten uitvoeren.”
  [naar artikel]
 19. “Rustig op het bankje? Daar is Ruud te trots voor”: boezemvrienden over het moeilijke jaar van Ruud Vormer (04/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Over de manier waarop, was-ie heel boos. Ik had hem nog nóóit zo gezien.” Intimi gunnen ons een blik in het hoofd van Ruud Vormer (33), zondag mogelijk in ere hersteld. “Die aanpassing van alles naar niets was een enorme klap voor hem.”
  [naar artikel]
 20. Gluren bij BV’s: Katja Retsin heeft iets te vieren, Astrid Coppens geniet van haar dochtertje (14/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vakantie, vakantie en enkele gelukzalige momenten in eigen land: de afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.
  [naar artikel]
 21. Petra De Sutter over akkoord verplichte vaccinatie zorgpersoneel: “Teksten zijn nu verfijnd en verbeterd” (21/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vicepremier Petra De Sutter (Groen) vindt dat het “verfijnde” akkoord over de verplichte vaccinatie in de zorgsector een verbetering is ten opzichte van het oorspronkelijke dat PS-voorzitter Paul Magnette plots opblies. “Het waren moeilijke momenten tijdens het overleg daarover, maar we zijn er toch weer in geslaagd om tot een akkoord te komen”, zei ze in De Zevende Dag.
  [naar artikel]
 22. Adele in tranen na hereniging met leerkracht: “Je hebt mijn leven veranderd” (23/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zelfs wereldberoemde zangeressen kennen het belang van een ‘Sidekick Sam’, een leerkracht die speciaal is opgeleid om mentale problemen bij jongeren te herkennen en aan te pakken. In Vlaanderen proberen we zo’n personen te creëren dankzij Rode Neuzen Dag, maar ook in Groot-Brittannië bestaan ze. Zo werd Adele onlangs nog herenigd met de leerkracht die haar uit een dipje haalde, en dat zorgde uiteraard voor tranen. “Ik kan niet geloven dat je hier bent.”
  [naar artikel]
 23. Ysaline Bonaventure spreekt over de moeilijke momenten op tenniscircuit: “Me al vaak afgevraagd of ik niet beter een job in België zou zoeken” (17/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ysaline Bonaventure (WTA 128) verloor gisteren haar eerste ronde van het WTA 125-toernooi in Chicago van de Amerikaanse Claire Liu (WTA 105) in twee sets (6-3 en 6-2). Achteraf was de Luikse op sociale media openhartig over haar moeilijkheden op het circuit. “...”
  [naar artikel]
 24. Grote beloftes, geen moeilijke beslissingen: “Jambon laat kans liggen om verschil te maken met federaal” (28/09/2021 - Het Nieuwsblad)
  Voor de tweede keer al gold de Septemberverklaring van Jan Jambon (N-VA) als een doorstart voor zijn Vlaamse regering. De minister-president wil Vlaanderen doen schitteren, roaring twenties, alles erop en eraan. Met de nodige groene accenten zelfs. “Maar de echt moeilijke beslissingen gaat de Vlaamse regering uit de weg”, zegt politicoloog Nicolas Bouteca (UGent).
  [naar artikel]
 25. OPROEP. Zoals Adele: welke leerkracht veranderde jouw leven? (23/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Emotioneel moment op de concertspecial ‘An audience with Adele’. Tot grote verbazing van de Britse zangeres zat haar leerkracht, van wie ze Engelse literatuur kreeg toen ze twaalf pas, in het publiek. “Je hebt mijn leven veranderd”, zei Adele.
  [naar artikel]
 26. Belle Perez over haar geluk: “Ik heb een periode in mijn leven gehad dat ik alles opkropte” (23/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Auteur Tom Botte sprak voor zijn boek ‘Geluk In Vlaanderen’ vijftig bekende Vlamingen over wat hen gelukkig maakt. Speciaal voor HLN selecteerde hij zijn favoriete interviews, die je hier alvast kan lezen. Vandaag: Belle Perez (46) over haar jeugd, haar man en haar zoontje. “Ik maakte me meteen zorgen: het minste hoestje, de minste huilbui. Ik heb dat moeten leren loslaten.”
  [naar artikel]
 27. De zon, een boot en een roze bikini. Meer heeft Tatyana Beloy niet nodig op vakantie (11/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram, die we graag even voor je bundelen.
  [naar artikel]
 28. De zon, een boot en een roze bikini. Meer heeft Tatyana Beloy niet nodig op vakantie (11/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  De afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram, die we graag even voor je bundelen.
  [naar artikel]
 29. Russische leerkracht ontslagen en beboet na anti-oorlogsuitspraken voor klas: “Oekraïne is geen deel van Rusland, maar een afzonderlijk land” (11/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een Russische leerkracht is ontslagen en beboet nadat ze in haar klas een opmerking had gemaakt tegen de oorlog in Oekraïne. De vrouw, Marina Dubrova, had een anti-oorlogsvideo aan haar klas laten zien. Toen een van de leerlingen haar nadien een vraag stelde over de situatie in Oekraïne, zei Dubrova onder meer dat “Oekraïne geen deel van Rusland is”. Een andere leerling in de klas had de uitspraken van de leerkracht opgenomen en gaf de vrouw aan bij de politie.
  [naar artikel]
 30. GEZIEN? ‘BV Darts’: “Tegen alle verwachtingen in een behoorlijk schot in de roos” (04/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Onze tv-recensenten laten hun kritische blik vallen op elk nieuw programma. Meteen na uitzending lees je hier hun mening. Vandaag bekijkt Bram De Brabander ‘BV Darts’ op VTM2, waarin negen bekende Vlamingen tonen hoe goed - of slecht - ze overweg kunnen met de pijltjes. “Zelf verzet ik me doorgaans tegen elke sporthype - bij het horen van het woord ‘padel’ ga ik spontaan over de nek -, maar de partijtjes darts waren bij momenten even spannend als de bustier van een doorsnee ‘content creator’ op OnlyFans.”
  [naar artikel]
 31. Gluren bij BV’s: Het ongelukje van Sieg De Doncker, Lotte Van Wezemael toont pittig detail (14/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Van een kleintje met stijl en een stijlvolle blazer met een streepje kant tot een “lompe” levensstijl met een hoofdwonde als resultaat: de afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram – die we graag even voor je bundelen.
  [naar artikel]
 32. Gluren bij BV's: Josje maakt een wandeling. En daar heeft ze niet veel kleren voor nodig (05/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.
  [naar artikel]
 33. Gluren bij BV's: Josje maakt een wandeling. En daar heeft ze niet veel kleren voor nodig (05/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  De afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.
  [naar artikel]
 34. Na kleinzoon verliest Johan Boskamp ook boezemvriend Wim Jansen: “Vrijdag afscheid genomen van Wimpie” (25/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  “Het klinkt misschien raar, maar ik hou gewoon van die man.” Johan Boskamp, de extraverte, die van alles uitvrat en Wim Jansen, de bedachtzame, waren vier handen op een buik. “Wim is mijn boezemvriend, mijn maat, met hem heb ik vanaf mijn veertiende alles beleefd. Toen kwam-ie me als 16-jarige thuis ophalen om samen naar Varkenoord te gaan om te trainen bij de betaalde jeugd van Feyenoord. Ik flikte alles, zei alles, Wim dacht altijd iets langer na, was wat slimmer.”
  [naar artikel]
 35. Advocaten Virginia Guiffre voorzien moeilijke strijd: “Andrew zal proberen diplomatische immuniteit te krijgen” (16/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De advocaten van Virginia Giuffre (38), die naar eigen zeggen werd verkracht door prins Andrew (61) toen ze 17 jaar oud was, staan voor een moeilijke strijd in de rechtbank. Zij vrezen dat Andrew een beroep zal doen op diplomatische immuniteit om onder zijn rechtszaak uit te komen. “De eindmeet is nog niet in zicht.”
  [naar artikel]
 36. Gluren bij BV’s: Nathalie Meskens deelt schattige babyfoto, Joyce De Troch toont haar “beestig lekker lijf” (03/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Van schattige babykiekjes tot een opgetrokken neus en een killer body: de afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram – die we graag even voor je bundelen.
  [naar artikel]
 37. Gluren bij BV’s: Nathalie Meskens deelt schattige babyfoto, Joyce De Troch toont haar “beestig lekker lijf” (03/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Van schattige babykiekjes tot een opgetrokken neus en een killer body: de afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram – die we graag even voor je bundelen.
  [naar artikel]
 38. J.V. lang niet de enige 18-jarige met psychische problemen: “Lander smeekte om hulp en toen moest hij weg” (09/10/2021 - Het Nieuwsblad)
  “Hij is een jongen die hulp nodig heeft, maar we werden wandelen gestuurd toen we hem wilden laten opnemen in de psychiatrie”, vertelde de mama van J.V. (18) vrijdag. De woorden grijpen Leen De Wachter naar de keel: ook zij ondervond moeilijkheden toen ze hulp zocht voor haar 18-jarige zoon Lander. Experts kennen het probleem: “Er valt een gigantisch gat na de jeugdpsychiatrie, waarbij we jongvolwassenen kwijtraken.”
  [naar artikel]
 39. Het strafste uit de podcast ‘22 Minuten Stomme Vragen’ (deel 1): “Mijn zichtrekening durft wel eens onder nul te zakken” (11/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In de MNM-podcast ‘22 Minuten Stomme Vragen’ voelen Peter Van de Veire, Kawtar en Wanne bekende Vlamingen aan de tand over allerlei soorten onderwerpen. In de eerste afleveringen deden Gert Verhulst, William Boeva en Nanoe Vaesen heel wat opmerkelijke onthullingen. Zo gaat het onder meer over Gerts bankrekening, Williams slechte ervaring door dwerggroei en Nanoe’s bekende volgers. “Toen iemand me stuurde: ‘Oei, het poesje heeft precies dorst’, heb ik een schaamlipcorrectie laten uitvoeren.”
  [naar artikel]
 40. Na kleinzoon verliest Johan Boskamp ook boezemvriend en ex-ploegmaat Wim Jansen: “Vrijdag afscheid genomen van Wimpie” (25/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  “Het klinkt misschien raar, maar ik hou gewoon van die man.” Johan Boskamp, de extraverte, die van alles uitvrat en Wim Jansen, de bedachtzame, waren vier handen op een buik. “Wim is mijn boezemvriend, mijn maat, met hem heb ik vanaf mijn veertiende alles beleefd. Toen kwam-ie me als 16-jarige thuis ophalen om samen naar Varkenoord te gaan om te trainen bij de betaalde jeugd van Feyenoord. Ik flikte alles, zei alles, Wim dacht altijd iets langer na, was wat slimmer.”
  [naar artikel]
 41. Jongetje (6) buiten in de kou gezet in Oostendse school: “Leerkracht wilde hem even doen afkoelen” (01/02/2022 - Het Nieuwsblad)
  Scholengroep Stroom is een onderzoek gestart naar een incident in het medisch pedagogisch instituut De Vloedlijn in Oostende. Op een filmpje dat de ronde doet op sociale media is te zien hoe een kindje huilend voor een glazen deur staat. “We vermoeden dat de leerkracht hem even wou laten afkoelen. Maar dat is uiteraard niet de juiste manier”, klinkt het.
  [naar artikel]
 42. Jongetje (6) buiten in de kou gezet in Oostendse school: “Leerkracht wilde hem even doen afkoelen” (01/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Scholengroep Stroom is een onderzoek gestart naar een incident in het medisch pedagogisch instituut De Vloedlijn in Oostende. Op een filmpje dat de ronde doet op sociale media is te zien hoe een kindje huilend voor een glazen deur staat. “We vermoeden dat de leerkracht hem even wou laten afkoelen. Maar dat is uiteraard niet de juiste manier”, klinkt het.
  [naar artikel]
 43. Ullrich blinkt weer na moeilijke periode en fietst met Armstrong: “Ik was er even erg aan toe als Pantani” (27/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Rond de eeuwwisseling deden ze elkaar de duvel aan in de Ronde van Frankrijk, maar vandaag zijn voormalig renners Lance Armstrong (50) en Jan Ullrich (47) twee handen op één buik. Ze maakten samen een fietstocht op Mallorca en gingen graag met elkaar op de foto. Bovendien lijkt Ullrich na een moeilijke periode aan de beterhand te zijn. “Ik had hulp nodig en die heb ik nu gekregen.”
  [naar artikel]
 44. "Dit overtreft alles": Van Grieken tevreden dat merendeel Vlamingen tegen cordon is (27/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Tom Van Grieken is heel blij dat 65 procent van de Vlamingen tegen het cordon sanitaire is. “Dit overtreft alles”, klinkt het bij de voorzitter van...
  [naar artikel]
 45. 58 adviezen om onderwijs te verbeteren: “Bindende instaptoets voor lerarenopleiding” (27/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  “Laat de leerkracht leerkracht zijn”, het is geen nieuw, maar wel een cruciaal advies waarmee de Commissie Beter Onderwijs woensdagnamiddag naar buiten kwam. Verrassend: de commissie pleit voor een instaptoets met bindende gevolgen in de lerarenopleiding.
  [naar artikel]
 46. Scoor jij bijzondere designerkimono van Sofie Van de Velde? “Heb hem zelfs nog nooit aangedaan” (22/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Iets wegschenken uit hun eigen kast of huis met een zekere waarde en voor een goed doel? Over die vraag van Billie moesten dertien Bekende Vlamingen niet te lang nadenken. Bied mee en steun SOS Kinderdorpen en Oekraïne. Galeriste Sofie Van de Velde van Stukken van mensen schenkt een prachtige kimonojas van A.F Vandevorst weg. “Op de laatste stocksale, toen het merk stopte, kocht ik te veel, omdat ik wist: dit is het dan. Deze jas heb ik zelfs nog nooit aangedaan.”
  [naar artikel]
 47. Gluren bij BV's: Eline De Munck deelt geheimzinnige boodschap, Astrid Coppens kijkt uit naar het moederschap (27/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Zonnige momenten voor Eline De Munck en Tanja Dexters proeft kaviaar voor haar verjaardag: de afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.
  [naar artikel]
 48. Nieuwe beelden tonen paniek net na raketaanval op station Kramatorsk: “Iedereen viel op de grond. Alles begon te branden” (09/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Er zijn nieuwe beelden opgedoken die gemaakt werden net na de raketaanval op een treinstation in de Oekraïense stad Kramatorsk van gisteren. Daarop is duidelijk de chaos te zien die er de eerste momenten heerste. “Iedereen viel op de grond”, getuigt Nastya Yefrimenko (17) bij de Britse zender Sky News. “Het was een nachtmerrie. Alles begon te branden. Iedereen was in paniek.”
  [naar artikel]
 49. Nieuwe beelden tonen paniek net na raketaanval op station Kramatorsk: “Iedereen viel op de grond. Alles begon te branden” (09/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Er zijn nieuwe beelden opgedoken die gemaakt werden net na de raketaanval op een treinstation in de Oekraïense stad Kramatorsk van gisteren. Daarop is duidelijk de chaos te zien die er de eerste momenten heerste. “Iedereen viel op de grond”, getuigt Nastya Yefrimenko (17) bij de Britse zender Sky News. “Het was een nachtmerrie. Alles begon te branden. Iedereen was in paniek.”
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy