Na meer dan dertig jaar stapt Giuliano Bruno uit Group Bruno om verder te bouwen aan zijn restaurantimperium. Group Bruno is daarmee volledig in handen van Angelo Bruno en zijn twee zonen Noë en Luca. [naar artikel]
Group Bruno, die verschillende servicestations beheert, krijgt dit jaar de Limburgse Persprijs. “Group Bruno blonk kuit door een sprekende communicatieaanpak”, zo luidt het verdict van de jury. [naar artikel]
Bijna 2.100 mensen hebben dit jaar bij één of meer van de 21 tankstations van Group Bruno hun wagen volgetankt en zijn vertrokken zonder te betalen. Een verlies van ruim 100.000 euro. Om het probleem de baas te kunnen kan je vanaf 1 januari pas tanken nadat je betaald hebt. [naar artikel]
Bijna 2.100 mensen hebben dit jaar bij één of meer van de 21 tankstations van Group Bruno hun wagen volgetankt en zijn vertrokken zonder te betalen. Een verlies van ruim 100.000 euro. Om het probleem de baas te kunnen kan je vanaf 1 januari pas tanken nadat je betaald hebt. [naar artikel]
Binnen drie jaar neemt zoon Noë (37) de fakkel over van zijn vader Angelo en wordt hij de nieuwe CEO van Group Bruno. Zijn broer Luca (34) is verantwoordelijk voor sales & marketing en communicatie en dochter Nina (31) neemt het vastgoedpatrimonium voor haar rekening. Medeoprichter Angelo Bruno (62) zwaait dan af. “Het is goed voor het personeel, de klanten en de leveranciers dat ze dat nu al weten”, zegt Bruno. [naar artikel]
“Het verhaal van de fossiele brandstoffen is misschien eindig, maar mensen zullen altijd moeten blijven eten.” Dat zegt Giuliano Bruno van Group Bruno. Group Bruno investeerde de laatste jaren fors in de vernieuwing van z'n Foodcorners. Zo hopen zij de toekomst van het bedrijf te verzekeren. Dit jaar slaan zij ook een nieuwe weg in, met de opening van de eerste Foodcorners in treinstations. [naar artikel]
Bij Maes Recycling Group hebben ze het personeelstekort op een creatieve manier getackeld. Zij doen met succes een beroep op asielzoekers, tijdelijk of voor langere tijd. “Ze zijn stipt en betrouwbaar,” zegt CEO en eigenaar Yves Maes van het bedrijf. [naar artikel]
Group Bruno blijft uitbreiden en opent op maandag 17 januari een nieuw Bruno Service Station in Kortessem en de tweede Bruno Foodcorner buiten Limburg, in het station in Brugge. [naar artikel]
Group Bruno sluit vanaf 30 september de safe parkings in Bilzen, Tessenderlo en Genk-Noord. Bruno nam de beslissing naar eigen zeggen omdat de resultaten ondermaats zijn en omdat ze zich in de steek gelaten voelen door overheid en ondernemingen. [naar artikel]
Ondernemer Angelo Bruno van Group Bruno is niet te spreken over de plannen voor de Noord-Zuid. “Dit gaat over meer dan een lapje grond voor ons. Als het aanbod ons niet aanstaat, gaan we bezwaar aantekenen”, belooft hij. [naar artikel]
Het nationaal financieel parket in Frankrijk is een voorzonderzoek gestart naar tewerkstelling door minister van Binnenlandse Zaken Bruno Le Roux [naar artikel]
Het nationaal financieel parket in Frankrijk is een voorzonderzoek gestart naar tewerkstelling door minister van Binnenlandse Zaken Bruno Le Roux [naar artikel]
De 21 Bruno Foodcorners in Limburg sluiten vanaf 3 oktober tussen middernacht en 5 uur ‘s nachts de deuren. Er verdwijnen ook 40 voltijdse jobs. “De energieprijzen slaan door het dak en zijn onhoudbaar om onze foodcorners 24 uur lang open te houden”, aldus Luca Bruno van Group Bruno. [naar artikel]
Group Bruno verlaat Genk en heeft zijn intrek genomen in nieuwe kantoren aan de Kruisbosstraat in Bilzen, vlak naast het Bruno Service Station. Daar kunnen de 25 medewerkers van het hoofdkantoor voortaan aan de slag. [naar artikel]
Eva De Roo, Sander Gillis, Sam De Bruyn en Robin Keyaert konden zich de buik vol smullen met pizza’s van Bruno Foodcorner. “Vorig jaar ging de Warmste Week door in Hasselt”, zegt Angelo Bruno, ceo van Group Bruno. “Ook toen hebben we pizza’s naar de presentatoren gebracht. We hebben ook vestigingen in Oost- en West-Vlaanderen. Nu de Warmste Week in Brugge doorgaat, doen we daar hetzelfde. Als de presentatoren het even moeilijk hebben, dan moeten ze ons maar een seintje geven en dan zorgen wij voor een lekkere pizza of andere opkikker.” [naar artikel]
Group Bruno opent in het cafetaria van het station in Genk een Bruno’s Foodcorner. Het probleem van de toiletten wil Bruno niet oplossen. “Dat is de verantwoordelijkheid van de NMBS”, zegt Giuliano Bruno. [naar artikel]
Group Bruno gaat al haar 21 Limburgse Foodcorners sluiten vanaf 3 oktober tussen middernacht en 5 uur ’s morgens. Dat doet de groep om de energiekosten te drukken. “24 uur open blijven is onhoudbaar voor ons", zegt Luca Bruno. Er gaan ook veertig jobs verdwijnen. [naar artikel]
La Petite Merveille (LPM), het project van Marc Coucke en zijn zakenpartner Bart Maerten in Durbuy, gaat samenwerken met Fedasil voor de opleiding en tewerkstelling van asielzoekers in hun restaurants en horeca. Asielzoekers uit de nabijgelegen asielcentra in Barvaux en Hotton konden donderdag, in aanwezigheid van staatssecretaris Sammy Mahdi (CD&V), kennismaken met de verschillende jobs binnen de organisatie. [naar artikel]
De Group Bruno heeft in het NMBS-treinstation van Brugge een Foodcorner geopend. Het gaat om het tweede exemplaar buiten Limburg. In Limburg heeft de Group al 21 Service Stations en Foodcorners. [naar artikel]
Group Bruno wil dat Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters aan de Limburgse tankstations denkt bij de uitrol van de publieke laadinfrastructuur. Eerder kondigde de minister aan om 30 miljoen euro te investeren, goed voor 30.000 extra publieke laadpalen in Vlaanderen. Group Bruno is bereid om in al hun tankstations laadpalen te installeren, maar de kosten zijn te hoog en dus hoopt de firma op de steun van de overheid. Ondertussen nemen ze zelf het initiatief om in drie tankstations tegen het voorjaar van 2021 enkele laadpalen te installeren. [naar artikel]
Aan het treinstation in Sint-Niklaas heeft Group Bruno een nieuwe Foodcorner geopend. Het is de eerste keer dat de onderneming het concept ook uitrolt buiten Limburg. Onze provincie telt inmiddels 21 Foodcorners. [naar artikel]
De deal is afgerond, Gianni Bruno is officieel Kanarie. De 30-jarige aanvaller komt op huurbasis van Gent naar STVV. De Kanaries wonnen de strijd om Bruno van Charleroi. “Ik ben meteen goed ontvangen en heb er zin in”, aldus Bruno. [naar artikel]
Bruno Blommaert (57), eigenaar van The Ranch Café in Tielrode, zit in zak en as. Hij verliest een lang aanslepende procedureslag met de buren van zijn zaak en moet de deuren sluiten. “Ik teken geen beroep meer aan, ik ben moegestreden”, zegt Bruno. “Na vijftig jaar valt het doek over het laatste echte volkscafé in Tielrode.” [naar artikel]
Luca Bruno nieuwe voorzitter van Unizo Genk Luca Bruno wordt de nieuwe voorzitter van Unizo Genk. Op 1 januari 2021 treedt de 31-jarige medezaakvoerder van Group Bruno in de voetsporen van Jochem Martens die de afgelopen 5 jaar voorzitter was van de ondernemersvereniging in Genk. De nieuwe voorzitter wil met zijn enthousiasme de ondernemers uit Genk prikkelen, inspireren en samenbrengen. [naar artikel]
In Roeselare heeft Group Bruno haar vierde onafhankelijke ‘foodcorner’ geopend. Binnenkort gaat er ook een vestiging in Gent van start. Dat brengt het totaal aantal foodcorners op 26. In Limburg zijn er nog drie in aantocht. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.