Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

01 December 2021
07:24 uur

Federale regering en gewesten bereiken akkoord over 5G-veiling

Knack

24/11/2021 - 10:08

De federale regering en de gewestregeringen hebben woensdag in een overlegcomité een akkoord bereikt over de veiling van 5G-spectrum en de eventuele komst van een vierde telecomspeler in België.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP KNACK

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Federale regering en regio’s bereiken akkoord over 5G-veiling (24/11/2021 - Het Nieuwsblad)
  De federale regering en de regionale regeringen hebben woensdag in een overlegcomité een akkoord bereikt over de veiling van 5G-spectrum en de eventuele komst van een vierde telecomspeler in België. Dat bevestigen verschillende bronnen.
  [naar artikel]
 2. Na lange stilstand eindelijk een akkoord over 5G-veiling: “Grote doorbraak met ruimte voor een nieuwe telecomoperator” (24/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De federale regering en de regionale regeringen hebben woensdag een akkoord bereikt over de veiling van het 5G-spectrum en de eventuele komst van een vierde telecomspeler in België. Dat bevestigen verschillende bronnen.
  [naar artikel]
 3. Federale regering geeft startschot voor 5G-veiling (22/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De federale ministerraad heeft het wettelijke kader voor de veiling van de 5G-rechten in België vastgelegd. Die zou ten vroegste eind dit jaar kunnen plaatsvinden, meldt het kabinet van Groen-vicepremier Petra De Sutter. Een akkoord over de verdeling van de opbrengsten tussen de deelstaten is er nog niet.
  [naar artikel]
 4. Bevoegdheidsprobleem met gewesten over fiscale regularisatie van de baan (19/07/2016 - De Redactie)
  De federale regering wil dit jaar 250 miljoen ophalen uit een nieuwe regularisatie van zwart geld. Maar er waren zorgen opgedoken over een mogelijk bevoegdheidsprobleem met de gewesten. In de Kamer is nu een akkoord bereikt tussen meerderheid en oppositie om dat te verhelpen.
  [naar artikel]
 5. Akkoord over wachttijd na verval voorlopig rijbewijs (01/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De federale regering en de gewesten hebben een akkoord bereikt in de discussie over de wachttijd van drie jaar voor bestuurders die hun voorlopig...
  [naar artikel]
 6. Overlegcomité zet licht op groen voor 5G-veiling in 2022 (24/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De federale regering en de gewestregeringen hebben woensdag in een overlegcomité een akkoord bereikt over de veiling van 5G-spectrum en de eventuele komst van een vierde telecomspeler in België. Dat meldt premier Alexander De Croo (Open Vld) op sociale media.
  [naar artikel]
 7. Regering en Lufthansa bereiken geen akkoord over staatssteun voor Brussels Airlines (15/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  De federale regering en de Duitse luchtvaartgroep Lufthansa zijn vrijdagmiddag uit elkaar gegaan zonder akkoord over overheidssteun voor Lufthansa-dochter Brussels Airlines. De gesprekken gaan de komende dagen voort en beide partijen streven naar een “vruchtbaar akkoord”, zo staat in een gezamenlijk persbericht van de regering en Lufthansa.
  [naar artikel]
 8. Brussel en Wallonië in het verzet tegen federale regering (04/04/2019 - De Morgen)
  Er is een stevig conflict in de maak tussen de federale regering en de Brusselse en Waalse gewesten. Die laatsten weigeren hun begroting voor dit jaar aan te passen aan de lagere inkomsten die ze van de federale overheid doorgestort zouden krijgen.
  [naar artikel]
 9. Live - Witte rook: Vivaldi-partijen bereiken akkoord over nieuwe federale regering (30/09/2020 - De Morgen)
  Witte rook: de Vivaldi-partijen hebben na bijna 500 dagen formatie een akkoord gevonden over een nieuwe federale regering. Volg alle ontwikkelingen hier vandaag live:
  [naar artikel]
 10. Federale regering vordert bijna anderhalf miljard euro terug van de gewesten (07/07/2017 - Knack)
  De federale regering vordert bijna anderhalf miljard euro terug van de regio's. Het gaat om een herberekening van het deel van de personenbelasting dat de voorbije drie jaar naar de gewesten is gegaan.
  [naar artikel]
 11. 'Uitstel 5G-veiling is nefast voor onze concurrentiepositie' (27/03/2019 - De Tijd)
  21:27 De overheden van dit land konden gisteren alweer geen akkoord bereiken over de veiling van de radiofrequenties voor 5G. Het supersnelle mobiele internet moeten we in België niet verwachten voor 2021.
  [naar artikel]
 12. 5G-veiling in 2020 zo goed als onwaarschijnlijk (06/02/2019 - Knack)
  Het overlegcomité tussen de federale en lokale overheden over de veiling van de 5G-frequenties heeft geen akkoord opgeleverd. Daarmee dreigt de uitrol van 5G enkele jaren vertraging op te lopen.
  [naar artikel]
 13. Is er straks alleen in Brussel een pasjesmaatschappij? (02/09/2021 - De Standaard)
  De federale regering en de gewesten willen tegen oktober een overeenkomst sluiten, zodat Brussel de toepassing van de coronapas kan uitbreiden zonder dat andere gewesten daaronder lijden.
  [naar artikel]
 14. Federale regering bereikt akkoord over het Zomerakkoord (08/12/2017 - VRT NWS)
  De top van de federale regering heeft een akkoord bereikt over de teksten van het zogenaamde Zomerakkoord. Er was nog discussie over enkele cruciale onderdelen van het akkoord, onder meer over het belastingvrij bijklussen en de Effectentaks.
  [naar artikel]
 15. Regering en Lufthansa bereiken (nog) geen akkoord over staatssteun voor Brussels Airlines: gesprekken gaan komende dagen voort (15/05/2020 - Het Nieuwsblad)
  De federale regering en de Duitse luchtvaartgroep Lufthansa zijn vrijdagmiddag uit elkaar gegaan zonder akkoord over overheidssteun voor Lufthansa-dochter Brussels Airlines. De gesprekken gaan de komende dagen voort en beide partijen streven naar een “vruchtbaar akkoord”, zo staat in een gezamenlijk persbericht van de regering en Lufthansa.
  [naar artikel]
 16. Federale regering verwacht inspanningen van gewesten (07/04/2019 - De Morgen)
  De federale regering zal bovenop de nodige besparingen een financiële buffer aanleggen. Maar ze verwacht ook een bijdrage van de deelstaten. Vlaams minister-president Kris Peeters (CD&V) voelt zich 'niet aangesproken'.
  [naar artikel]
 17. Regeringen bereiken geen akkoord over veiling van licenties voor supersnel internet: “Bijzonder kortzichtig” (06/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  De verschillende regeringen in ons land zijn het woensdag niet eens geraakt over de veiling van de licenties voor 5G, het supersnelle mobiele internet. De regio’s willen eerst een akkoord over de verdeling van de inkomsten. Federaal minister van Telecom Philippe De Backer (Open VLD) vreest dat er door die blokkering één of twee jaar tijd zal worden verloren. “Dit is bijzonder kortzichtig”, zegt hij.
  [naar artikel]
 18. CETA-overleg afgesprongen (24/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het overleg over het CETA-verdrag is afgesprongen. De federale regering en de gemeenschappen en gewesten hebben geen unaniem akkoord kunnen
  [naar artikel]
 19. De Sutter koppelt 5G-veiling los van centendiscussie (27/05/2021 - De Tijd)
  06:00 De deelstaten gaan ermee akkoord om de gevoelige discussie rond de inkomstenverdeling van de 5G-veiling los te koppelen van de veiling zelf. Die is gepland voor het voorjaar van 2022.
  [naar artikel]
 20. Veiling 5G-licenties voor supersnel mobiel internet verder op de lange baan (27/03/2019 - VRT NWS)
  De verschillende regeringen in ons land zijn er vanmorgen opnieuw niet in geslaagd om een akkoord te bereiken over de veiling van de licenties voor 5G, het supersnelle mobiele internet. Het dossier schuift nu op na de verkiezingen en de vorming van nieuwe regeringen. 
  [naar artikel]
 21. Federale regering bereikt akkoord over nieuwe effectentaks (03/11/2020 - De Standaard)
  Op alle effectenrekeningen met een gemiddelde waarde van meer dan 1 miljoen euro zal een solidariteitsbijdrage van 0,15 procent per jaar worden gevraagd. Daarover is een akkoord bereikt in de schoot van de federale regering.
  [naar artikel]
 22. Federale regering heeft akkoord over nieuwe effectentaks (30/10/2020 - Express)
  De regering-De Croo heeft een akkoord bereikt over een nieuwe effectentaks. Volgens het huidige wetsontwerp worden effectenrekeningen waar meer dan... The post Federale regering heeft akkoord over nieuwe effectentaks appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 23. Wordt alleen de hoofdstad een pasjesmaatschappij? Brussel wil gebruik van coronapas uitbreiden (02/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  De federale regering en de gewesten willen tegen oktober een overeenkomst sluiten, zodat Brussel de toepassing van de coronapas kan uitbreiden zonder dat andere gewesten daaronder lijden.
  [naar artikel]
 24. Federale regering stuurt bankenbazooka bij (05/06/2020 - De Tijd)
  13:48 Kmo's kunnen gemakkelijker en langer een beroep doen op het federale bankenplan. De federale regering en de banken hebben daarover een akkoord.
  [naar artikel]
 25. Geen akkoord binnen Groep van Tien over pakket crisismaatregelen (09/04/2020 - Het Nieuwsblad)
  De Groep van Tien, het overlegorgaan van vakbonden en werkgevers, is er niet in geslaagd om een akkoord te bereiken over een tiental voorstellen van socio-economische aard, die een antwoord moeten bieden op de coronacrisis. Het overlegorgaan zat woensdagavond op verzoek van de federale regering “virtueel” samen, maar een overeenkomst bleef uit. De bal ligt daarmee terug in het kamp van de regering, die de knoop zal moeten doorhakken.
  [naar artikel]
 26. Federale regering financiert privébewaking op snelwegparkings niet langer (06/06/2018 - Metro)
  De federale regering zal de privébewakingsfirma’s op snelwegparkings niet langer financieren. Dat schrijft La Dernière Heure vandaag. De bevoegdheid is overgedragen naar de gewesten, zegt de woordvoerder van minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) in de krant. Sinds halfweg februari is een bewakingsfirma ’s nachts aan de slag op de snelwegparkings in ons land, na incidenten met transmigranten op onder meer de parkings langs de E40 in Groot-Bijgaarden en Jabbeke. De bevoegdheid verschuift nu naar de gewesten, maakt de woordvoerder van minister Jambon uitin La DH. “Het is niet aan ons om dat op lange termijn te doen, maar aan de regio’s. Het federale niveau heeft de gewesten gedepanneerd”, maar nu is het dus aan hen. In de praktijk heeft enkel Vlaanderen al een contract afgesloten met een bewakingsfirma voor de lange termijn. Dat contract behelst een periode van vijfenhalve maand. Wallonië onderhandelt nog met bewakingsfirma’s. bron: Belga Het bericht Federale regering financiert privébewaking op snelwegparkings niet langer verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 27. LIVE: Persconferentie federale regering over hun bereikte akkoord (24/07/2018 - VRT NWS)
  Afgelopen nacht hebben de partijden van de federale regering een akkoord gesloten over de begroting en over enkele andere belangrijke onderwerpen. Omstreeks 11 uur geven de ministers tekst en uitleg tijdens een persconferentie.
  [naar artikel]
 28. CD&V blokkeert btw-verlaging op elektriciteit (29/03/2019 - De Morgen)
  De federale regering is er nog niet in geslaagd om een akkoord te bereiken over hoe de slabakkende economie nieuw leven ingeblazen kan worden. De standpunten lagen daarvoor te ver uit elkaar.
  [naar artikel]
 29. Eric Van Rompuy: “Akkoord geluidsnormen niet overlaten aan gewesten” (23/02/2017 - Het Nieuwsblad)
  Kamerlid Eric Van Rompuy (CD&V) meent dat de oplossing voor de geluidshinder rond de luchthaven van Zaventem van de federale regering moet komen, en niet zozeer van een akkoord tussen Vlaanderen en Brussel. Van Rompuy waarschuwt dat de oplossing zo dicht mogelijk moet aanleunen bij het historisch baangebruik. In een Vlaams-Brusselse verdeelsleutel ziet Van Rompuy geen heil.
  [naar artikel]
 30. Om 16 uur nieuwe poging tot CETA-akkoord (25/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Om 16 uur is er een nieuw overleg gepland tussen de federale overheid en de deelstaten om alsnog een akkoord te bereiken over het
  [naar artikel]
 31. Gewesten lopen bijna 200 miljoen euro mis door federale groeivoet (02/10/2017 - Metro)
  De gewesten moeten rekening houden met bijna 200 miljoen euro minder inkomsten omdat de federale regering met een hogere economische groei heeft rekening gehouden bij de opmaak van haar begroting. Dat schrijft Le Soir vandaag. Volgens federaal Begrotingsminister Sophie Wilmès (MR) vinden volgend jaar nog herberekeningen plaats en zullen de deelentiteiten krijgen wat hen toekomt. De Vlaamse regering, het Waals gewest en de Federatie Wallonië-Brussel (de Franse gemeenschap) gingen bij hun begrotingsopmaak uit van een economische groei van 1,7 procent van het bbp. De federale regering gaat echter uit van 1,8 procent. Daardoor zouden de gewesten minder middelen doorgestort krijgen vanuit het federale niveau, zoals de financieringswet voorziet. Het zou gaan om ongeveer 190 miljoen euro. In een reactie zegt federaal minister van Begroting Sophie Wilmès (MR) dat de FOD Financiën in september, zoals elk jaar, een update heeft gemaakt van het bedrag dat wordt doorgestort naar de gewesten en gemeenschappen. Zij werden daarover vorige week ingelicht tijdens een technische werkvergadering. In maart en aan het einde van het jaar volgt in elk geval nog een herberekening, wat ervoor moet zorgen dat het juiste bedrag wordt doorgestort. Dat de gewesten en gemeenschappen een bedrag zouden mislopen, is volgens minister Wilmès dus niet correct. bron: Belga
  [naar artikel]
 32. Gewesten lopen bijna 200 miljoen euro mis door federale groeivoet (02/10/2017 - Metro)
  De gewesten moeten rekening houden met bijna 200 miljoen euro minder inkomsten omdat de federale regering met een hogere economische groei heeft rekening gehouden bij de opmaak van haar begroting. Dat schrijft Le Soir vandaag. Volgens federaal Begrotingsminister Sophie Wilmès (MR) vinden volgend jaar nog herberekeningen plaats en zullen de deelentiteiten krijgen wat hen toekomt. De Vlaamse regering, het Waals gewest en de Federatie Wallonië-Brussel (de Franse gemeenschap) gingen bij hun begrotingsopmaak uit van een economische groei van 1,7 procent van het bbp. De federale regering gaat echter uit van 1,8 procent. Daardoor zouden de gewesten minder middelen doorgestort krijgen vanuit het federale niveau, zoals de financieringswet voorziet. Het zou gaan om ongeveer 190 miljoen euro. In een reactie zegt federaal minister van Begroting Sophie Wilmès (MR) dat de FOD Financiën in september, zoals elk jaar, een update heeft gemaakt van het bedrag dat wordt doorgestort naar de gewesten en gemeenschappen. Zij werden daarover vorige week ingelicht tijdens een technische werkvergadering. In maart en aan het einde van het jaar volgt in elk geval nog een herberekening, wat ervoor moet zorgen dat het juiste bedrag wordt doorgestort. Dat de gewesten en gemeenschappen een bedrag zouden mislopen, is volgens minister Wilmès dus niet correct. bron: Belga
  [naar artikel]
 33. Regering en oppositie in Nicaragua bereiken akkoord over stappenplan (06/03/2019 - Metro)
  De regering van de Nicaraguaanse president Daniel Ortega en de oppositie hebben een akkoord bereikt over “een stappenplan” voor onderhandelingen die een uitweg moeten bieden uit de ernstige politieke crisis in het land. De apostolische nuntius Waldemar Stanislaw Sommertag, die als getuige aanwezig is bij de onderhandelingen, maakte het nieuws dinsdag bekend. De diplomatieke vertegenwoordiger van de Heilige Stoel in Nicaragua las een gemeenschappelijke verklaring met zestien punten. Die was goedgekeurd door de regering en Burgeralliantie voor Rechtvaardigheid en Democratie (AJCD) na vijf dagen onderhandelen. Bron: Belga   Het bericht Regering en oppositie in Nicaragua bereiken akkoord over stappenplan verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 34. Federale regering heeft akkoord over projecten waarvoor ze rekent op Europees relancegeld (29/01/2021 - VRT NWS)
  De federale regering is het eens geraakt over een lijst met projecten die ze wil laten financieren door het Europese relancefonds. In totaal ontvangt ons land 5,95 miljard euro uit het nieuwe Europese relancefonds, het akkoord van vandaag slaat op het federale luik, goed voor 1,25 miljard. De lijst van de federale regering is goed voor 1,6 miljard euro, iets meer dus. Hoe dan ook is het de Europese Commissie die uit de federale lijst haar definitieve keuze zal maken.
  [naar artikel]
 35. Federale regering bereikt akkoord over nieuwe effectentaks (03/11/2020 - Het Nieuwsblad)
  Op alle effectenrekeningen met een gemiddelde waarde van meer dan 1 miljoen euro zal een solidariteitsbijdrage van 0,15 procent per jaar worden gevraagd. Daarover is een akkoord bereikt in de schoot van de federale regering, zei minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V) dinsdag in De Ochtend op Radio 1.
  [naar artikel]
 36. Federale regering bereikt akkoord over nieuwe effectentaks (03/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Op alle effectenrekeningen met een gemiddelde waarde van meer dan 1 miljoen euro zal een solidariteitsbijdrage van 0,15 procent per jaar worden gevraagd. Daarover is een akkoord bereikt in de schoot van de federale regering, zei minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V) dinsdag in De Ochtend op Radio 1.
  [naar artikel]
 37. Onderhandelaars bereiken akkoord over nieuwe Vlaamse regering (30/09/2019 - Metro)
  De onderhandelaars van N-VA, CD&V en Open Vld hebben een akkoord bereikt over een nieuwe Vlaamse regering. Dat heeft formateur Jan Jambon deze ochtend rond iets voor half 8 aangekondigd. “Voor u staat een moe maar tevreden man.” De onderhandelaars zaten al sinds gisterochtend omstreeks 10 uur samen aan het Martelaarsplein voor de laatste loodjes van de Vlaamse formatie. Een aantal inhoudelijke knopen lag nog op tafel, net als de ministerposten. Iets voor half 8 was er dan witte rook. Er is een akkoord over een nieuwe Vlaamse regering, bevestigde Jambon. “We zijn eruit geraakt: we hebben een akkoord.” Een lijvig akkoord, volgens Jambon, de reden waarom het ook allemaal wat langer duurde. Om 12 uur geven de onderhandelaars meer uitleg over de inhoud op een persconferentie, wellicht in het Errerahuis in Brussel. Een akkoord over de verdeling van de ministerportefeuilles is er nog niet. bron: Belga Het bericht Onderhandelaars bereiken akkoord over nieuwe Vlaamse regering verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 38. Kans gering op akkoord rond veiling supersnel internet (05/02/2019 - De Tijd)
  18:54 De verschillende overheden van dit land buigen zich woensdagochtend over de veiling van radiofrequenties voor 5G. Maar de kans op een akkoord is klein. Struikelblok is de verdeling van de inkomsten.
  [naar artikel]
 39. Is er straks alleen in de hoofdstad een pasjesmaatschappij? Brussel wil vanaf 1 oktober gebruik van coronapas uitbreiden (02/09/2021 - Het Nieuwsblad)
  De federale regering en de gewesten willen tegen oktober een overeenkomst sluiten, zodat Brussel de toepassing van de coronapas kan uitbreiden zonder dat andere gewesten daaronder lijden.
  [naar artikel]
 40. Colombiaanse regering bereikt akkoord met ELN-rebellen over staakt-het-vuren (04/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Colombiaanse regering en de guerrillabeweging ELN (Nationaal Bevrijdingsleger) zijn er in geslaagd een akkoord te bereiken over een
  [naar artikel]
 41. Federale regering keurt haar luik van relanceplan goed (29/01/2021 - De Morgen)
  De federale regering heeft een akkoord over de lijst met projecten die ze wil financieren met geld uit het Europese relancefonds. De regering lichtte de plannen toe op een persconferentie.
  [naar artikel]
 42. Belgische regeringen bereiken akkoord over CETA (27/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De federale regering en de deelstaten zijn het eens geraakt over het Europees-Canadees handelsverdrag CETA. Dat bevestigt premier Charles Michel.
  [naar artikel]
 43. Wie voorlopig rijbewijs laat vervallen, hoeft geen drie jaar meer te wachten voor nieuwe kans (01/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De federale regering en de gewesten hebben een akkoord bereikt in de discussie over de wachttijd van drie jaar voor bestuurders die hun voorlopig...
  [naar artikel]
 44. ‘Kinderen’ krijgen hun klimaatwet niet (26/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Zoals de kaarten nu liggen, komt de klimaatwet er niet. De wet moest een opmaat zijn tot een doortastender klimaatbeleid, met ambitieuze doelstellingen, gelinkt aan het Akkoord van Parijs – ook door België ondertekend – en een strikte regeling voor de samenwerking tussen de federale regering en de gewesten, tegen de versnippering in.
  [naar artikel]
 45. Federale regering heeft akkoord met Unisono over muziek op werkvloer (10/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De federale regering heeft een akkoord bereikt met Unisono over de vergoeding voor de muziek die wordt afgespeeld bij de federale overheidsdiensten voor de periode van 2018 tot en met 2021. Auteurs, componisten, producenten en artiesten kunnen daardoor rekenen op 1,75 miljoen euro aan rechten, meldt minister van Economie Pierre-Yves Dermagne (PS) woensdag.
  [naar artikel]
 46. Federale regering akkoord over nieuwe effectentaks: ‘Opbrengst gaat naar financiering gezondheidszorg’ (03/11/2020 - De Morgen)
  Op alle effectenrekeningen met een gemiddelde waarde van meer dan 1 miljoen euro zal een solidariteitsbijdrage van 0,15 procent per jaar worden gevraagd. Daarover is een akkoord bereikt in de schoot van de federale regering, heeft minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V) dinsdag in ‘De Ochtend’ op Radio 1 gezegd.
  [naar artikel]
 47. Sp.a wil deal tussen regering en energiegroep Suez opblazen (11/04/2019 - De Morgen)
  Als de sp.a in de volgende federale regering stapt, zal het zonder herhaling van het akkoord tussen regering en energiegroep Suez zijn. De deal raakte door de regeringsval niet in een wettekst omgezet en vervalt in principe daags voor de verkiezingen. De sp.a wil nu dat de volgende federale regering het akkoord met Suez over het langer openhouden van de drie oudste kerncentrales opnieuw gaat onderhandelen.
  [naar artikel]
 48. Overlegcomité bereikt akkoord over veiling 5G-licenties   (24/11/2021 - VRT NWS)
  Het overlegcomité heeft een akkoord bereikt over de veiling van de 5G-licenties, voor supersnel mobiel internet. Dat laat minister van Telecom Petra De Sutter (Groen) weten. De veiling zal over een klein half jaar plaatsvinden en kan minimum 800 miljoen euro opbrengen. Alles blijft binnen de stralingsnormen die er op dit moment zijn.
  [naar artikel]
 49. Verzekeraars en Waalse regering bereiken akkoord over factuur noodweer (12/08/2021 - Knack)
  Er is een akkoord bereikt tussen Assuralia, dat de verzekeringsmaatschappijen vertegenwoordigt, en de Waalse regering over de vergoeding van de schade na de zware overstromingen van midden vorige maand, blijkt donderdag uit een persbericht.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.