Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

29 November 2021
00:28 uur

Coronablog: besmettingen bij leerlingen en leerkrachten blijven stijgen

Knack

24/11/2021 - 16:50

Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP KNACK

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Twee leerkrachten in Zelzate besmet met coronavirus, 170 leerlingen noodgedwongen thuis (09/09/2020 - VRT NWS)
  In Zelzate moeten 170 leerlingen tot 20 september thuis blijven nadat 2 leerkrachten besmet blijken te zijn met covid-19. Het gaat om de leerlingen van het eerste en het tweede middelbaar van de Middenschool. Door de besmettingen moet ook ongeveer de helft van de andere leerkrachten 2 weken in quarantaine blijven.
  [naar artikel]
 2. Coronablog - Cjfers blijven verder stijgen, eerste dag voor Covid Safe Ticket (13/08/2021 - VRT NWS)
  De coronacijfers blijven nog altijd stijgen. Op dit moment liggen er 475 covidpatiënten in de Belgische ziekenhuizen, van wie 132 op intensieve zorg. En het aantal besmettingen ligt 10 procent hoger dan de voorgaande week. Het aantal overlijdens blijft wel nagenoeg stabiel. Volg alle updates over de coronacrisis in deze coronablog.
  [naar artikel]
 3. Coronablog: Meer dan 1.000 bevestigde besmettingen per dag (14/07/2021 - VRT NWS)
  Het aantal bevestigde besmettingen en de ziekenhuisopnames in ons land blijven stijgen. Voor het eerst stijgt het gemiddelde aantal bevestigde besmettingen per dag tot boven de 1.000. Volg de belangrijkste updates in onze blog.
  [naar artikel]
 4. Coronacijfers Wellen blijven rood kleuren: 55 leerlingen en leerkrachten testen positief (18/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  De resultaten van de grootschalige testing van leerlingen en leerkrachten in Wellen heeft dinsdag voor een onaangename verrassing gezorgd. 55 leerlingen en leerlingen hebben positief getest op het coronavirus. Eén school blijft voorlopig dicht, en ook de buitenschoolse activiteiten blijven geschorst.
  [naar artikel]
 5. Coronablog: besmettingen blijven stijgen (29/10/2021 - Knack)
  Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
  [naar artikel]
 6. Coronablog: Gemiddeld nu meer dan 1.200 bevestigde besmettingen per dag (17/07/2021 - VRT NWS)
  Het aantal bevestigde besmettingen en ziekenhuisopnames in ons land blijven vooralsnog stijgen. Gemiddeld worden nu 1.231 besmettingen per dag en 21 ziekenhuisopnames per dag geregistreerd. Het aantal overlijdens daalt wel nog altijd. Volg de belangrijkste updates in onze blog.
  [naar artikel]
 7. Coronablog: cijfers blijven stijgen: gemiddeld bijna 12.000 besmettingen per dag (25/10/2020 - Knack)
  Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
  [naar artikel]
 8. 1800 leerlingen en 200 leerkrachten in quarantaine in Hasseltse school (25/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  De katholieke middelbare school HAST sluit de deuren en stuurt alle 1800 leerlingen en 200 leerkrachten met onmiddellijke ingang in quarantaine. Dat gebeurt na 7 besmettingen onder de leerkrachten. Van 2 staat vast dat ze superverspreiders zijn. Hoeveel leerlingen besmet zijn met het Covid-virus is niet duidelijk. Vandaag en morgen worden alle leerlingen getest. Tot 1 februari wordt overgeschakeld op afstandsonderwijs.
  [naar artikel]
 9. Coronablog: Besmettingen nemen toe, voor het eerst stijgen ook ziekenhuisopnammes (09/07/2021 - VRT NWS)
  Het gemiddelde aantal besmettingen en het gemiddelde aantal ziekenhuisopnames in ons land nemen toe. Het is de eerste keer dat er opnieuw meer mensen in het ziekenhuis worden opgenomen met een coronabesmettingen. Algemeen stijgen de besmettingen in Europa snel. Volg al het nieuws over de coronacrisis in onze blog.
  [naar artikel]
 10. Corona zet onderwijs onder druk: "We zijn bezorgd over de leerachterstand die onze leerlingen oplopen" (29/10/2020 - VRT NWS)
  Net zoals in de samenleving, stijgen de coronabesmettingen bij leerlingen en leerkrachten exponentieel. En dat zet scholen en leerkrachten zwaar onder druk. Twee leerkrachten getuigen over de onzekerheid die corona met zich meebrengt en hun bezorgdheid dat de leerachterstand bij hun leerlingen nog verder zal oplopen.
  [naar artikel]
 11. Coronacijfers blijven stijgen: gemiddeld 1.541 besmettingen per dag (26/09/2020 - Express)
  De afgelopen zeven dagen is het gemiddelde aantal dagelijkse besmettingen met het coronavirus opnieuw gestegen. Dat blijkt uit de nieuwste... The post Coronacijfers blijven stijgen: gemiddeld 1.541 besmettingen per dag appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 12. In Vilvoorde blijven mondmaskers op school verplicht (23/09/2021 - VRT NWS)
  Vanaf 1 oktober mogen leerlingen en leerkrachten in scholen in Vlaanderen hun mondmasker opbergen, maar op de secundaire scholen van Vilvoorde blijven de regels toch strenger. De vaccinatiegraad van de leerlingen is er te laag en de burgemeester en scholen willen nieuwe besmettingen in de klas zoveel mogelijk vermijden.
  [naar artikel]
 13. Oostendse school gesloten door te veel besmettingen, 244 leerlingen en 33 leerkrachten in quarantaine (02/12/2020 - VRT NWS)
  De volledige Hendrik Conscienceschool in Oostende is in quarantaine. De kleuter- en basisschool sluit de deuren voor een periode, daardoor moeten 244 leerlingen en 33 leerkrachten thuisblijven.
  [naar artikel]
 14. Nu al meer dan 300 besmettingen per dag: coronacijfers blijven stijgen (28/07/2020 - Express)
  Het aantal besmettingen met Covid-19 bedraagt nu gemiddeld 311,4 per dag tussen 18 en 24 juli. Dat is een stijging... The post Nu al meer dan 300 besmettingen per dag: coronacijfers blijven stijgen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 15. Leerlingen Sint-Gabriëlcollege in Boechout blijven dit schooljaar thuis en volgen afstandsonderwijs (12/05/2020 - VRT NWS)
  De leerlingen van het Sint-Gabriëlcollege in Boechout blijven ook de rest van het schooljaar thuis. Zo wil de directie de veiligheid van de leerlingen en leerkrachten garanderen. “We hebben van leerkrachten en van ouders gehoord dat het afstandsonderwijs goed werkt, dus blijven we dat hanteren”, klinkt het.
  [naar artikel]
 16. Coronablog: coronacijfers blijven stijgen, straks beslist het Overlegcomité over strengere maatregelen (26/11/2021 - VRT NWS)
  De cijfers blijven van kwaad naar erger gaan. Afgelopen maandag was er zelfs een absoluut record van meer dan 25.000 besmettingen in één dag tijd. Omdat de cijfers maar niet verbeteren, komt het Overlegcomité straks vervroegd samen en je kan er prat op gaan dat er strengere maatregelen zullen volgen. Volg alles op de voet in deze coronablog.
  [naar artikel]
 17. Coronablog - Alle coronacijfers blijven fors stijgen: gemiddeld nu al meer dan 10.000 besmettingen per dag (13/11/2021 - VRT NWS)
  Gemiddeld tellen we nu al 10.081 coronabesmettingen per dag. Dat blijkt uit de cijfers van Sciensano. Het aantal besmettingen stijgt zo met 39 procent in vergelijking met de voorgaande week. Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) pleitte daarom gisteravond voor een uitbreiding van de mondmaskerplicht. Volg hier al het coronanieuws van vandaag.
  [naar artikel]
 18. Coronavirus: toename nieuwe besmettingen plat af; ziekenhuisopnames blijven wel stijgen (11/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Coronavirus: toename nieuwe besmettingen plat af; ziekenhuisopnames blijven wel stijgen Alle coronacijfers in ons land blijven voorlopig nog steeds ons stijgende lijn. Toch is er licht goed nieuws. Zo stijgt het aantal nieuwe besmettingen duidelijk minder dan snel dan enige tijd geleden. Toch is het reproductiegetal in ons land nog steeds 1,15 want wil zeggen dat de epidemie nog aan kracht toeneemt. In de periode […] Lees dit artikel: Coronavirus: toename nieuwe besmettingen plat af; ziekenhuisopnames blijven wel stijgen
  [naar artikel]
 19. Coronablog - Van ziekenhuisopnames tot de positiviteitsratio: alle indicatoren staan op groen (10/06/2021 - VRT NWS)
  De coronacijfers blijven gunstig evolueren: zowel het gemiddeld aantal nieuwe besmettingen, de ziekenhuisopnames als de positiviteitsratio blijven dalen. Bekijk alle updates over de coronacrisis in deze coronablog.
  [naar artikel]
 20. "Hectisch, veel onzekerheid, maar heel uitdagend": 4 leerkrachten blikken terug op start van bizar corona-schooljaar (14/10/2020 - VRT NWS)
  Moeten onze scholen overschakelen naar code oranje nu het aantal corona-besmettingen blijft stijgen? Vandaag is daar groot overleg over met minister Weyts en de sociale onderwijspartners. Maar hoe zijn de voorbije schoolweken verlopen met de strenge coronamaatregelen en de eerste leerlingen en leerkrachten thuis in quarantaine? VRT NWS blikt met vier leerkrachten terug op de bizarre start van een ongewoon schooljaar.
  [naar artikel]
 21. Aantal besmettingen bij leerlingen gestegen na krokusvakantie (03/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  In de week na de krokusvakantie stijgen de besmettingscijfers bij leerlingen opnieuw. Dat blijkt woensdag uit het contactonderzoek van de Centra voor Leerlingenbegeleiding. Over het algemeen daalden de besmettingen met het coronavirus bij leerlingen en onderwijspersoneel tijdens de laatste twee weken van februari in vergelijking met de twee weken voordien.
  [naar artikel]
 22. Liveblog: aantal nieuwe besmettingen per dag blijven stijgen, gemiddeld 746 per dag (15/09/2020 - VRT NWS)
  De coronacijfers in ons land blijven stijgen. Er zijn nu gemiddeld 746 nieuwe bevestigde besmettingen per dag. Opvallend: vorige week vrijdag zijn er in één dag tijd meer dan 1.000 nieuwe besmettingen vastgesteld. Volg alle updates in onze liveblog.
  [naar artikel]
 23. Weinig tot geen leerlingen of leerkrachten blijven thuis door coronavrees (01/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het schooljaar zal voor zo goed als alle leerlingen en leerkrachten normaal kunnen starten. Het aantal afwezigheden omwille van verplichte quarantaine of coronavrees zal wellicht zeer beperkt zijn.
  [naar artikel]
 24. LIVE. Lagere school in Ans sluit de deuren na verschillende besmettingen (20/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In Ans, in de provincie Luik, sluit een lagere school de deuren tot en met 29 januari vanwege een “exponentiële verspreiding” van het coronavirus onder leerlingen en leerkrachten. Het is nog niet duidelijk of het om besmettingen met de meer besmettelijke Britse variant gaat. In Kontich en Edegem loopt de quarantaine van de gezinsleden van ongeveer 2.000 leerlingen dan weer af, als de leerling in het gezin op school negatief heeft getest op het virus. De leerlingen zelf moet wel nog in quarantaine blijven en worden vrijdag opnieuw getest. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.
  [naar artikel]
 25. LIVE. Lagere school in Ans sluit de deuren na verschillende besmettingen (20/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In Ans, in de provincie Luik, sluit een lagere school de deuren tot en met 29 januari vanwege een “exponentiële verspreiding” van het coronavirus onder leerlingen en leerkrachten. Het is nog niet duidelijk of het om besmettingen met de meer besmettelijke Britse variant gaat. In Kontich en Edegem loopt de quarantaine van de gezinsleden van ongeveer 2.000 leerlingen dan weer af, als de leerling in het gezin op school negatief heeft getest op het virus. De leerlingen zelf moet wel nog in quarantaine blijven en worden vrijdag opnieuw getest. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.
  [naar artikel]
 26. Coronablog - Alle coronacijfers stijgen lichtjes, 4 atleten in Tokio testen positief (04/08/2021 - VRT NWS)
  De belangrijkste coronacijfers blijven stijgen, maar die stijging vertraagt wel. De voorbije zeven dagen werden gemiddeld 38 mensen met een coronabesmetting opgenomen in het ziekenhuis, dat is 29 procent meer dan de week ervoor. Corona blijft ook tijdens de Olympische Spelen een gespreksonderwerp. Bij recente controles werden 29 besmettingen vastgesteld, waaronder 3 Griekse atleten.
  [naar artikel]
 27. Besmettingen blijven stijgen, Europa verwacht eerste vaccins in december (08/09/2020 - Express)
  Voor de derde dag op rij stijgt het aantal besmettingen met het coronavirus. Er komt 7 procent bij, wat iets... The post Besmettingen blijven stijgen, Europa verwacht eerste vaccins in december appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 28. Aantal besmettingen bij leerlingen gestegen na krokusvakantie: “Scholen volgen samenleving, met enige vertraging” (03/03/2021 - Het Nieuwsblad)
  In de week na de krokusvakantie stijgen de besmettingscijfers bij leerlingen opnieuw. Dat blijkt woensdag uit het contactonderzoek van de Centra voor Leerlingenbegeleiding. Over het algemeen daalden de besmettingen met het coronavirus bij leerlingen en onderwijspersoneel tijdens de laatste twee weken van februari in vergelijking met de twee weken voordien.
  [naar artikel]
 29. Paalse basisschool De Berk test alle leerlingen en leerkrachten op corona (21/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdagmorgen is de coronatesting aan Basisschool De Berk in Paal gestart. Daar worden 269 leerlingen en 28 leerkrachten getest op het coronavirus. Zij zullen nog tot na bekendmaking van de testresultaten in quarantaine blijven.
  [naar artikel]
 30. Coronablog: Aantal besmettingen stijgt tot net geen 700 per dag (10/07/2021 - VRT NWS)
  Het gemiddelde aantal besmettingen blijft op weekbasis sterk stijgen. Tussen 30 juni en 6 juli werden gemiddeld 697 besmettingen bevestigd, een stijging met 82 procent. Ook het aantal ziekenhuisopnames stijgt, en dat voor de tweede dag op rij. Volg het belangrijkste nieuws over de coronacrisis in onze blog.
  [naar artikel]
 31. Liveblog: Coronacijfers blijven stijgen, aantal besmettingen opgelopen tot gemiddeld 184 per dag (22/07/2020 - VRT NWS)
  De coronacijfers in ons land blijven stijgen. Tussen 12 en 18 juli is het gemiddelde aantal besmettingen gestegen tot 184 per dag. Deze voormiddag heeft Sciensano meer uitleg op een persconferentie. Op het Overlegcomité van de verschillende regeringen gisteravond is gesproken over een verstrenging van de maatregelen. En in de VS zijn voor de 8e dag op rij meer dan 60.000 nieuwe besmettingen met het coronavirus geregistreerd. Volg alle updates in onze liveblog.
  [naar artikel]
 32. OVERZICHT. Coronacijfers blijven stijgen: afgelopen vrijdag 7.118 besmettingen, een nieuw dagrecord dit jaar (28/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De coronacijfers in ons land blijven verder stijgen. Het gemiddeld aantal besmettingen stijgt met 75 procent ten opzichte van een week eerder, de ziekenhuisopnames met 43 procent. Voor afgelopen maandag staan er nu al 8.990 nieuwe besmettingen op de teller, een dagrecord dit jaar dat nog kan oplopen. Dat blijkt uit de voorlopige cijfers van het coronadashboard van gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 33. Mondmaskerplicht in 4de, 5de en 6de leerjaar in alle lagere scholen in Destelbergen: “De besmettingen stijgen te snel” (31/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De gemeente Destelbergen voert vanaf maandag 1 februari een mondmaskerplicht in voor leerlingen van het 4de, 5de en 6de leerjaar in alle scholen in Heusden en Destelbergen. Voor de jongere leerlingen is het dragen niet verplicht maar wel aangewezen. “De besmettingen stijgen pijlsnel en ouders worden ongerust”, zegt burgemeester Elsie Sierens (Open Vld).
  [naar artikel]
 34. Dagelijks 125 nieuwe ziekenhuisopnames, ook besmettingen blijven stijgen: bekijk de recentste coronacijfers (28/10/2021 - De Morgen)
  De coronacijfers in ons land blijven verder stijgen. Het gemiddeld aantal besmettingen stijgt met 75 procent ten opzichte van een week eerder, de ziekenhuisopnames met 43 procent. Dat blijkt uit de voorlopige cijfers van het coronadashboard van gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 35. Coronablog: Ziekenhuisopnames stijgen sterk, gemiddeld nog 1 overlijden per dag op weekbasis (21/07/2021 - VRT NWS)
  De coronacijfers in ons land blijven stijgen, met een sterke toename van het aantal ziekenhuisopnames op weekbasis. Ook het aantal bevestigde besmettingen is nog toegenomen. Positief is wel dat het aantal overlijdens blijft dalen. Op weekbasis overlijdt gemiddeld 1 persoon per dag. De voorbije week waren er drie dagen zonder geregistreerde overlijdens. Volg het belangrijkste nieuws in onze blog.
  [naar artikel]
 36. Aantal besmettingen, ziekenhuisopnames en overlijdens blijven stijgen (25/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  Alle Belgische coronacijfers blijven stijgen. Er liggen op dit moment 602 mensen in het ziekenhuis waarvan 104 op intensieve zorgen.
  [naar artikel]
 37. Aantal nieuwe besmettingen stijgt verder, opnieuw bijna duizend Belgen in het ziekenhuis (06/10/2020 - De Morgen)
  De coronacijfers blijven stijgen. Tussen 26 september en 2 oktober zijn in België dagelijks gemiddeld 2.309 nieuwe besmettingen bevestigd, zo blijkt uit voorlopige cijfers van Sciensano. In diezelfde periode stierven in ons land elke dag gemiddeld 10,3 mensen. Ook de ziekenhuisopnames blijven stijgen.
  [naar artikel]
 38. Gemiddeld bijna 1.200 besmettingen per dag, ook ziekenhuiscijfers blijven stijgen (21/09/2020 - De Morgen)
  In de week van 11 tot 17 september zijn er in België gemiddeld 1.196 besmettingen per dag geregistreerd, zo blijkt deze ochtend uit de nieuwe gegeven op het online dashboard van gezondheidsinstituut Sciensano. Dat komt neer op een stijging met 62 procent vergeleken met de voorgaande periode van zeven dagen. Ook de ziekenhuiscijfers blijven stijgen, met nu gemiddeld 45 opnames per dag.
  [naar artikel]
 39. OVERZICHT. Ziekenhuisopnames en besmettingen blijven stijgen, dagrecord dit jaar van voorlopig 8.990 nieuwe infecties op maandag (28/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De coronacijfers in ons land blijven verder stijgen. Het gemiddeld aantal besmettingen stijgt met 75 procent ten opzichte van een week eerder, de ziekenhuisopnames met 43 procent. Voor afgelopen maandag staan er nu al 8.990 nieuwe besmettingen op de teller, een dagrecord dit jaar dat nog kan oplopen. Dat blijkt uit de voorlopige cijfers van het coronadashboard van gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 40. LIVEBLOG - coronacijfers blijven licht stijgen: 604 besmettingen per dag, 33 ziekenhuisopnames (15/08/2020 - VRT NWS)
  De coronacijfers in ons land blijven licht stijgen. Momenteel worden er dagelijks gemiddeld 604 besmettingen vastgesteld, zo blijkt uit cijfers van Sciensano. 33 mensen worden per dag opgenomen in het ziekenhuis. Volg alles in onze liveblog.
  [naar artikel]
 41. Besmettingen blijven stijgen in ons land, ziekenhuisopnames blijven licht dalen (30/01/2021 - De Morgen)
  Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus in ons land blijft stijgen. Qua aantal nieuwe ziekenhuisopnames is er een lichte daling van 6 procent in vergelijking met de vorige periode. Dat blijkt uit de meest recente cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 42. Nog steeds gemiddeld meer dan duizend besmettingen per dag, ook ziekenhuiscijfers blijven stijgen (21/09/2020 - De Morgen)
  In de week van 11 tot 17 september zijn er in België gemiddeld 1.196 besmettingen per dag geregistreerd, zo blijkt deze ochtend uit de nieuwe gegeven op het online dashboard van gezondheidsinstituut Sciensano. Dat komt neer op een stijging met 62 procent vergeleken met de voorgaande periode van zeven dagen. Ook de ziekenhuiscijfers blijven stijgen, met nu gemiddeld 45 opnames per dag.
  [naar artikel]
 43. Coronavirus: aantal besmettingen en ziekenhuisopnames blijft stijgen (24/09/2020 - Express)
  Alle coronacijfers blijven stijgen. Het zijn vooral de cijfers over de ziekenhuizen die experts nu zorgen baren. De voorbije week werden... The post Coronavirus: aantal besmettingen en ziekenhuisopnames blijft stijgen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 44. Liveblog: Minder overlijdens en opnames, meer besmettingen, Overlegcomité deze namiddag samen (05/02/2021 - VRT NWS)
  De coronacijfers in ons land blijven hetzelfde beeld vertonen. Het aantal ziekenhuisopnames en het aantal overlijdens dalen. Landelijk stijgen de bevestigde besmettingen met 5 procent, minder dan gisteren. Maar regionaal blijven de verschillen groot: in Vlaanderen dalen de besmettingen of stijgen ze lichtjes, in Waalse provincies nemen ze fors toe. Blijf op de hoogte van het belangrijkste coronanieuws in onze liveblog.
  [naar artikel]
 45. Nog geen mondmaskerplicht in heel Brussel, tenzij aantal besmettingen blijft stijgen (06/08/2020 - De Morgen)
  De Brusselse coronacijfers blijven stijgen. Het gewestelijk gemiddelde is nu al 38 besmettingen op 100.000 inwoners. Daarom wil de Brusselse regering extra maatregelen opleggen. De mondmaskerplicht wordt in het hele gewest verplicht zodra de kaap van 50 nieuwe besmettingen per 100.000 inwoners bereikt is in een periode van 7 dagen.
  [naar artikel]
 46. Cijfers blijven stijgen: gemiddeld meer dan 2.100 nieuwe besmettingen per dag (05/10/2020 - De Morgen)
  De coronacijfers blijven stijgen in België. Tussen 25 september en 1 oktober zijn in België dagelijks gemiddeld 2.103,3 nieuwe coronabesmettingen bevestigd, een stijging van 32 procent. Ook de ziekenhuisopnames en overlijdens stijgen.
  [naar artikel]
 47. OVERZICHT. Cijfers blijven stijgen: gemiddeld 1.425 nieuwe besmettingen per dag met piek van 1.970 op maandag (25/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De coronacijfers blijven in stijgende lijn gaan. In de recentste periode van twee weken werden in ons land meer dan 150 besmettingen per 100.000...
  [naar artikel]
 48. Sterke stijging besmettingen in de scholen (28/10/2020 - De Standaard)
  Het aantal leerlingen en onderwijspersoneelsleden dat een positieve coronatest aflegde, blijft stijgen. De meeste besmettingen zouden buiten de schoolmuren plaatsvinden.
  [naar artikel]
 49. Besmettingen en hospitalisaties blijven stijgen: dit zijn de recentste coronacijfers (03/11/2021 - De Morgen)
  Het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames blijft stijgen in ons land. Ook het aantal sterfgevallen blijft toenemen. Dat blijkt woensdag uit voorlopige cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.