Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

29 November 2021
01:20 uur

Regering zet timer op expatregime

De Tijd

25/11/2021 - 01:20

01:15 De regering-De Croo perkt de fiscale voordelen van expats in. Het systeem wordt wel opengezet voor Belgen die uit het buitenland komen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE TIJD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Aanslag op gsm-masten in Ternat: ‘Brandbom met timer gevonden’ (10/11/2021 - De Morgen)
  Politie, parket en DOVO voeren onderzoek naar een aanslag op twee telecommasten in Ternat. Deze ochtend vroeg ontstond er brand aan één gsm-mast. Aan een andere mast op het terrein, die gebruikt wordt voor het ASTRID-netwerk van de hulpdiensten, werd een brandbom met timer aangetroffen.
  [naar artikel]
 2. Facebook en Instagram lanceren timer die toont hoelang je al aan het scrollen bent (01/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Heel wat gebruikers van sociale media kennen het wel: (doelloos) minuten- of zelfs urenlang langs de Facebookpagina of de Instafeed scrollen. Gebruikers beseffen niet altijd hoeveel tijd dat opslorpt in het dagelijkse leven. Om mensen daar nu bewust van te maken, lanceert het bedrijf boven de twee netwerksites een nieuwe functie: een timer, die je met je virtueel gedrag confronteert.
  [naar artikel]
 3. Facebook en Instagram lanceren timer die toont hoelang je al aan het scrollen bent (01/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Heel wat gebruikers van sociale media kennen het wel: (doelloos) minuten- of zelfs urenlang langs de Facebookpagina of de Instafeed scrollen. Gebruikers beseffen niet altijd hoeveel tijd dat opslorpt in het dagelijkse leven. Om mensen daar nu bewust van te maken, lanceert het bedrijf boven de twee netwerksites een nieuwe functie: een timer, die je met je virtueel gedrag confronteert.
  [naar artikel]
 4. Aanslag op GSM-masten in Ternat: “Brandbom met timer aangetroffen” (10/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Politie, parket en DOVO voeren onderzoek naar een aanslag op twee telecommasten in Ternat. Deze ochtend vroeg ontstond er brand aan één GSM-mast. Aan een andere mast op het terrein, die gebruikt wordt voor het ASTRID-netwerk van de hulpdiensten, werd een brandbom met timer aangetroffen.
  [naar artikel]
 5. Aanslag op gsm- en ASTRID-mast in Ternat: “Brandbom met timer aangetroffen” (10/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Er is een onderzoek geopend naar de brandstichting aan een gsm-mast in Ternat. Die mast raakte zeer zwaar beschadigd en zal vervangen moeten worden. Antennes van het Orange- en Telenet-netwerk zijn getroffen. In de nabijheid staat ook een mast van het ASTRID-netwerk, dat gebruikt wordt door de hulpdiensten. Hier werd een brandbom met timer aangetroffen. Het onderzoek loopt.
  [naar artikel]
 6. Los jij onze maandagpuzzel op? Hoelang duurt een kwartier? (20/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  We trappen de week af met een maandagpuzzel. Vergeet even dat je voortdurend een klok, stopwatch en timer voorhanden hebt in je telefoon. Kan jij...
  [naar artikel]
 7. Deze ‘Toilet Timer’ maakt een einde aan jullie toiletstrijd (05/03/2020 - Metro)
  Een bezoek aan het kleinste kamertje durft bij velen al eens uitlopen. Niet omdat we ook effectief druk aan het persen zijn om alles eruit te krijgen, maar omdat een toiletbezoek ook de ideale gelegenheid is om wat tijd voor jezelf te nemen. Of dat nu is door doelloos door Facebook te scrollen of door je vast te bijten in een boek. Maar die extra toilettijd wordt niet door iedereen geapprecieerd.  Tenzij je thuis over meerdere toiletten beschikt, is de kans groot dat je ooit al ruzie hebt gemaakt met je huisgenoten over wie hoe lang op de pot vertoeft. Want terwijl jij lustig zit te ontspannen, moet je roomie misschien dringend een boodschap kwijt. Zandloper Om een einde te maken aan die discussies, bedacht de firma Katamco de zogenaamde Toilet Timer. De ingenieuze uitvinding is eigenlijk niet meer dan een zandloper, maar de vorm is wel opvallend. Het zand loopt namelijk van de buik van het icoontje naar het toilet. Niet erg subtiel, maar dat hoeft ook niet altijd. Na vijf minuten is de pot vol en weet de toiletbezoeker dat het tijd is om andere oorden op te zoeken. De reviews op Amazon zijn alvast erg lovend en een koper noemt het zelfs “een geschenk van God”. Als je je nu afvraagt hoe iemand op het idee komt om een toilettimer te maken, dan ben je niet alleen. Volgens de uitvinder was het een combinatie van twee factoren: hij zat op een dag zo lang op het toilet dat zijn benen gevoelloos werden en bovendien raden dokters aan om niet langer dan vijf minuten op de pot te zitten om de kans op aambeien te beperken. Of hoe de Toilet Timer ook voor je gezondheid wonderen doet. Lees ook : Deze app brengt je naar het dichtstbijzijnde openbare toilet Het bericht Deze ‘Toilet Timer’ maakt een einde aan jullie toiletstrijd verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 8. Plukken aan neus en tennisshort bij elke opslag, dat mag op US Open voortaan nog maximum 25 seconden (27/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De US Open in New York beginnen vandaag met een nieuwigheid. Op het vierde grandslamtoernooi van het jaar wordt de timer ingevoerd om de...
  [naar artikel]
 9. Aanslag op gsm-masten in Ternat: ‘Brandbom met timer gevonden’ (10/11/2021 - De Morgen)
  In het Vlaams-Brabantse Ternat is afgelopen nacht brand gesticht aan een gsm-mast. De daders probeerden nog een tweede gsm-mast in brand te steken, maar dat mislukte. Er werd ook een aanmaakblokje gevonden en een ontstekingsmechanisme.
  [naar artikel]
 10. Handig voor al wie geregeld in slaap valt met Netflix nog op? Streamingdienst test timerfunctie (31/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Netflix voert momenteel een test uit met een timerfunctie in zijn Android-app. Dat meldt Tweakers. Gebruikers kunnen die timer instellen en nadat hij afloopt, stopt de app. De functie lijkt met name handig voor gebruikers die voor het slapengaan nog iets kijken op de dienst.
  [naar artikel]
 11. Kabinetten regering-Bourgeois steeds groter (10/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Vlaamse regering telt 275 voltijdse kabinetsmedewerkers. Daarmee zit de regering-Bourgeois opnieuw op het niveau van de regering-Peeters. Dat
  [naar artikel]
 12. De regering die zo graag had geschitterd (13/12/2016 - De Tijd)
  11:11 De regering-Bourgeois moest een warme regering worden, in schril contrast met de federale die kil en hard moest besparen. Halverwege blijkt dat de Vlaamse regering vooral kleurloos is.
  [naar artikel]
 13. Dankzij dit trucje blijf je gefocust tijdens je blokdag (13/01/2021 - Metro)
  Hoe verder de examenperiode vordert, hoe moeilijker het wordt om geconcentreerd te blijven tijdens het studeren. Je pauzes worden steeds langer en je blokmomenten steeds minder productief. Maar geen nood! Dankzij de Pomodoro-techniek ga je afleiding tegen en kan je je focus beter bewaren. Studenten zijn bijna halfweg in de examenperiode. De vermoeidheid begint stilaan toe te slaan en dat zorgt ervoor dat blokdagen er wel eens minder productief uit kunnen zien. Gelukkig vond Francesco Cirillo daar in de jaren ’80 een oplossing voor. Hij ging werken aan de hand van de Pomodoro-techniek en dat werd een groot succes. Kort, maar krachtig In plaats van urenlang te blokken zonder veel progressie, werk je met de Pomodoro-techniek kort, maar krachtig. Het enige wat je nodig hebt is een timer. Cirillo haalde zijn inspiratie voor deze werkwijze – en voor de naam van de techniek – uit zijn tomaatvormige keukenwekker. De bedoeling is om een timer te zetten op 25 minuten. Stel voor jezelf een doel en beslis hoeveel pagina’s je na die 25 minuten gestudeerd wilt hebben. Nadien mag je dan als beloning 3 tot 5 minuten pauzeren. Ideaal om je benen even te strekken, een koffie te zetten of naar de wc te gaan. Wanneer je in totaal 4 x 25 minuten hebt gestudeerd en dus 4 Pomodoro’s hebt afgewerkt, mag je een langere pauze nemen van 10 tot 15 minuten. App De app ‘Be Focused’ is een handige tool om de Pomodoro-techniek toe te passen. Je kan er je doelen stellen, timen en nadien opslaan. Zo heb je op het einde van de dag een mooi overzicht van je studievooruitgang en dat werkt motiverend. Door in kortere blokken te werken en elke keer 25 minuten volop te focussen, zal je bovendien ook meer voldoening uit je werk halen en een beter overzicht krijgen over wat je al deed en wat er nog op je planning staat. Lees ook: Deze blokpauzes bevorderen je productiviteit Het bericht Dankzij dit trucje blijf je gefocust tijdens je blokdag verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 14. Wie is wie op dé foto? De nieuwe regering in één oogopslag (01/10/2020 - VRT NWS)
  De eed is afgelegd, de regering-De Croo kan van start gaan. En een nieuwe regering, daar hoort traditiegetrouw een nieuwe groepsfoto bij. Maar wie is wie nu in deze nieuwe regering? En welke bevoegdheden hebben ze? Ontdek het hier.
  [naar artikel]
 15. LIVE. Alle namen regering-De Croo ingevuld - Nieuwe regering legt om 10u eed af (01/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  België heeft een nieuwe federale regering. De Vivaldi-regering bestaande uit zeven partijen zal geleid worden door Alexander De Croo (Open Vld). De...
  [naar artikel]
 16. Peter De Roover formeel: “Dit is wel degelijk een nieuwe regering die het vertrouwen moet vragen” (11/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Na het verdwijnen van N-VA uit de federale regering zijn we in een onduidelijke situatie aanbeland. Is wat rest van de federale regering, gewoon een afgeslankte versie van de regering Michel I? Of kunnen we spreken van een nieuwe regering Michel II, of van een regering Michel 1,5? Vicepremier Kris Peeters meent alvast dat de regering gewoon verder gaat besturen, mits enkele accentverschillen. N-VA-fractieleider in de Kamer Peter De Roover meent echter dat Peeters ongelijk heeft.
  [naar artikel]
 17. Wat kan een regering in lopende zaken nog doen? (19/12/2018 - De Morgen)
  Nadat premier Michel het ontslag van zijn regering aanbood aan de koning, is een regering in lopende zaken tot de federale verkiezingen van 26 mei voorlopig de meest realistische optie. Maar welke macht heeft zo’n regering nog?
  [naar artikel]
 18. LIVE. Zo goed als alle namen regering-De Croo ingevuld - Nieuwe regering legt om 10u eed af (01/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  België heeft een nieuwe federale regering. De Vivaldi-regering bestaande uit zeven partijen zal geleid worden door Alexander De Croo (Open Vld). De...
  [naar artikel]
 19. Regering De Croo schakelt versnelling hoger met elektrische bedrijfswagens: als het regering maar niet te veel kost (17/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De federale regering wil deze week knopen doorhakken over vergroening van de bedrijfswagens. Binnen de regering zijn socialisten en groenen beducht voor de kostprijs en een averechts effect op de files.
  [naar artikel]
 20. Dit zijn de nieuwkomers in de oranje-blauwe regering van Michel II (09/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Na het verdwijnen van de N-VA uit de federale regering zijn de bevoegdheden van de N-VA-ministers en -staatssecretarissen verdeeld over andere leden van de regering. Om de pariteit in de regering te behouden, worden de staatssecretarissen Pieter De Crem (CD&V) en Philippe De Backer (Open Vld) minister.
  [naar artikel]
 21. Spaanse regering: 'Catalaanse regering weg en nieuwe verkiezingen' (21/10/2017 - Knack)
  De regering-Rajoy heeft zoals verwacht het veelbesproken artikel 155 van de grondwet geactiveerd.
  [naar artikel]
 22. LIFEHACK. Zo maak je de perfecte spiegelselfie (23/03/2021 - Metro)
  Veel is er dezer dagen niet te doen door de coronacrisis. Je zit waarschijnlijk het grootste deel van de tijd alleen thuis, zonder noemenswaardige voorvallen om over te berichten. Dat betekent niet alleen dat je je vaker dan anders verveelt, maar ook je sociale mediacontent lijdt eronder. Wat moet je nu delen met je volgers? Wanneer sociale gebeurtenissen wegvallen en je leven er al te gewoontjes uitziet, is er gelukkig nog één ding dat je Instagram feed kan redden. De spiegelselfie. Die oude bekende weet altijd een hoop likes te verzamelen en mits de juiste setting kan je je nieuwe interieuraanwinsten er ook mee tonen. Ideaal. Perfecte spiegelselfie Maar, er is een maar. Bij bekende influencers lijkt het altijd alsof ze thuis over dé ideale spiegel in dé ideale setting met hét ideale licht beschikken. Hun huid ziet er stralend uit, er is geen greintje rommel te bespeuren en die spiegel moet wel enorm zijn, want je ziet het kader zelfs niet op de foto. Wel, volgens TikTokster Kara Jewel is dat allemaal niet meer dan schone schijn en is het poepsimpel om zelf zo’n foto bij je thuis te maken. @karajewel Secrets bloggers don’t want you to know part 1 #greenscreen #selfie #phototips #blogger #model ? original sound – Kara Del Toro Timer en statief Volgens haar gebruiken die sneaky influencers namelijk helemaal geen spiegel. In plaats daarvan poseren ze met een smartphone in de hand voor hun favoriete decor in huis en maken ze gebruik van een statief en misschien zelfs een ringlamp om hun ‘spiegelselfie’ te maken. Timer zetten, poseren met je smartphone alsof je voor de spiegel staat en daar heb je hem: de ideale foto. Ze laat in een filmpje ook zien hoe ze het zelf doet. Het proberen waard bij gebrek aan andere bezigheidstherapie? Lees ook: LIFEHACK. Dit bizarre product is wat je nodig hebt om je huis te doen blinken Het bericht LIFEHACK. Zo maak je de perfecte spiegelselfie verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 23. Spaanse regering beslist: 'Catalaanse regering weg en nieuwe verkiezingen' (21/10/2017 - Knack)
  De regering-Rajoy heeft zoals verwacht het veelbesproken artikel 155 van de grondwet geactiveerd.
  [naar artikel]
 24. Wint de oppositie stemmen als ze de regering dwarsboomt? (16/11/2021 - VRT NWS)
  Het beproefde recept voor oppositiepartijen is om de regering te bekritiseren, maar werkt dat ook? Minister Zuhal Demir (N-VA) krijgt forse kritiek omdat ze vanuit de Vlaamse regering de federale regering zou dwarsbomen. Politicoloog Dieter Stiers onderzoekt hoe kiezers reageren op strategieën van partijen.
  [naar artikel]
 25. Vijf apps die je door de dag helpen (09/01/2020 - Metro)
  Nu het nieuwe jaar langzaam op gang komt, is het weer tijd om een tandartsbezoek, de hobby’s van de kinderen en je volgende vakantie te plannen. Een papieren kalender is zo 2019. Dit jaar plan jij je leven met deze vijf handige apps. Microsoft To Do Deze app maakt je dagelijkse organisatie gemakkelijker. Je voegt bijvoorbeeld boodschappenlijstjes aan je planning toe. Heel handig zijn de suggesties die de app jou geeft. Zo word je eraan herinnerd om voldoende water te drinken of een korte work-out tussendoor in te plannen. Voor iOS, Android, Windows Gratis todo.microsoft.com Time Timer Heb je het moeilijk om je aandacht erbij te houden? Dan is Time Timer iets voor jou. Deze app houdt je aan je planning in de fitness of tijdens het studeren. Je past de timers zelf aan met je favoriete kleuren of een zelfgekozen alarm, die je bovendien kan bewaren voor een volgende keer. Voor een stressvrije dag! Voor iOS en Android 2,70 euro timetimer.com Evernote Als er één app is die je dit jaar moet installeren, is het wel Evernote. Deze digitale agenda bevat alles wat je nodig hebt. Zo bepaal je in het wespennest van to-do’s sneller je prioriteiten en kan je vliegensvlug info opvragen op het moment dat je die nodig hebt. Evernote laat je ook visitekaartjes scannen en houdt de contactgegevens bij. Ook voor kasticketjes, handgeschreven memo’s en opgenomen boodschappen is er plaats op de app. Voor iOS, Android, Windows Gratis evernote.com Calendly Met Calendly ben je nooit meer dubbelgeboekt. Deze app kopieert je agenda in een handomdraai naar een mail, sms of WhatsApp-bericht. Zo bespaar je tijd als je niet achter je computer zit. Calendly zoekt ook telefoonnummers voor jou op, gaat in op uitnodigingen en verbind je door voor een video call. Voor iOS Gratis calendly.com Trello Wie een visueel geheugen heeft, kan Trello vast wel gebruiken. De app organiseert je afspraken op een digitaal prikbord met post-its en is heel sterk met kleurcodes. Zo vergeet je nooit nog een vergadering! Voor iOS en Android Gratis trello.com Bron: MWN Lees ook: Dit zijn de tien meest gedownloade apps van het decennium Het bericht Vijf apps die je door de dag helpen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 26. Vlaamse regering zet mes in RSZ-kortingen (05/10/2019 - De Tijd)
  10:18 De regering-Jambon trekt de leeftijdsgrens voor de doelgroepenkorting op van 55 naar 58 jaar. Die besparing van 300 miljoen werd in de laatste onderhandelingsuurtjes afgeklopt. De regering bespaart oo...
  [naar artikel]
 27. Regering blokt import conflict Midden-Oosten af (19/05/2021 - De Standaard)
  De federale regering heeft de discussie over mogelijke sancties tegen Israël ontmijnd. Ook de Vlaamse regering houdt de boot af.
  [naar artikel]
 28. CD&V-voorzitter Coens: ‘We willen niet zomaar provisoir een regering. We willen een stabiele regering’ (26/01/2020 - De Morgen)
  Op de eerste nieuwjaarsreceptie van Joachim Coens als partijvoorzitter van CD&V, was de federale formatie de olifant in de Kamer. ‘Wij willen niet zomaar een provisoire regering. We willen een stabiele regering.’ En ook een die de goede vrede bewaart met de Vlaamse regering. De deur staat zo open voor N-VA.
  [naar artikel]
 29. Gevechtsvliegtuigen cirkelen boven regering-Michel (21/10/2018 - De Standaard)
  De regering heeft nog acht dagen om te beslissen over de opvolger van de F-16. Volgens sommigen is de keuze voor de F-35 al gemaakt. De regering ontkent noch bevestigt.
  [naar artikel]
 30. Gevechtsvliegtuigen cirkelen boven regering-Michel (21/10/2018 - De Standaard)
  De regering heeft nog acht dagen om te beslissen over de opvolger van de F-16. Volgens sommigen is de keuze voor de F-35 al gemaakt. De regering ontkent noch bevestigt.
  [naar artikel]
 31. Jan Vranken, emeritus professor sociologie: 'In de ogen van deze regering zijn armen uitschot' (27/10/2016 - Knack)
  De begroting van de regering-Michel zorgde voor een opmerkelijk debat. De linkse oppositie verweet de regering dat ze de middenklasse laat bloeden, terwijl armoedespecialist Ive Marx de regering net steunde. Jan Vranken, de founding father van het armoedeonderzoek in Vlaanderen, blijft sceptisch.
  [naar artikel]
 32. En de regering, ze ploetert voort (03/04/2018 - De Tijd)
  07:26 Door alle ingebouwde voorwaarden is het Goede Vrijdagakkoord van de regering-Michel een voorwaardelijk akkoord. Toch heeft het een belangrijke verdienste: de regering kan eindelijk weer verder.
  [naar artikel]
 33. Italië heeft nieuwe regering (01/06/2018 - Knack)
  De populistische Vijfsterrenbeweging en de extreemrechtse Lega Nord zijn tot een akkoord gekomen over de samenstelling van hun regering. De regering wordt opnieuw door Giuseppe Conte geleid.
  [naar artikel]
 34. ABVV maakt brandhout van regering Michel: "Economisch wanbeleid" (10/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De socialistische vakbond buist het sociaal-economisch beleid van de regering Michel. "Deze regering is niet waardig om regering genoemd te...
  [naar artikel]
 35. Van de regering-Michel naar de regering-Wilmès: een komen en gaan van ministers (28/10/2019 - VRT NWS)
  Bent u nog mee met wie er in de federale regering zit? Nog geen jaar geleden zag die ploeg er namelijk helemaal anders uit dan nu. Maar in december stapte de N-VA uit de federale regering die daardoor haar meerderheid in het parlement verloor. En op 26 mei trokken we naar de stembus, wat opnieuw een verschuiving met zich meebracht.
  [naar artikel]
 36. Eerst aangekondigd vertrek, nu weer minister: dit zijn de nieuwkomers in de oranje-blauwe regering (09/12/2018 - Het Nieuwsblad)
  Na het verdwijnen van de N-VA uit de federale regering zijn de bevoegdheden van de N-VA-ministers en -staatssecretarissen verdeeld over andere leden van de regering. Om de pariteit in de regering te behouden, worden de staatssecretarissen Pieter De Crem (CD&V) en Philippe De Backer (Open Vld) minister.
  [naar artikel]
 37. N-VA stapt enkel in regering als Jambon premier wordt: “Er zat een constructiefout in de regering-Michel” (15/04/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het is Jan Jambon (N-VA) menens als kandidaat-premier. Meer nog, hij wil zo snel mogelijk na de verkiezingen een centrumrechtse regering vormen. Als dat niet lukt, heeft hij een “confederaal” alternatief. Geen maandenlange gesprekken tussen politieke partijen, maar wel een onderhandeling tussen de Vlaamse en Waalse regering om te beslissen wat ze vanaf dan zelf doen en welke bevoegdheden ze aan de federale regering laten. “De grondwet passen we nadien aan.”
  [naar artikel]
 38. Regering zet door met bouw gascentrales (27/10/2020 - De Tijd)
  02:30 'De regering neemt geen risico met de energiezekerheid', zegt federaal minister van Energie Tinne Van der Straeten (Groen). In een brief aan de Europese Commissie laat ze weten dat de regering doorzet...
  [naar artikel]
 39. Advocate doet regering in coronazand bijten (03/04/2021 - De Tijd)
  02:00 Lockdown als voorzitster van de Liga voor Mensenrechten won ze deze week een proces tegen de federale regering over de lockdownmaatregelen. De regering gaat in beroep. Vreemdelingenrecht Verstrepen le...
  [naar artikel]
 40. Matthias Diependaele (N-VA): 'De regering-Jambon is geen besparingsregering' (03/01/2020 - Knack)
  Het beeld van een regering die enkel hakt en snijdt in budgetten, klopt niet, zegt de Vlaamse minister van Begroting, Matthias Diependaele. "De Vlaamse regering is een investerings- regering."
  [naar artikel]
 41. Neen, zegt de premier, de regering valt niet (23/11/2018 - De Standaard)
  Dat het slecht zit binnen de regering door het VN-migratiepact is een feit. En dat er volop gespeculeerd wordt over de val van de regering, ook. Maar de hoofdrolspelers geloven naar eigen zeggen nog in een happy end.
  [naar artikel]
 42. Neen, zegt de premier, de regering valt niet (23/11/2018 - De Standaard)
  Dat het slecht zit binnen de regering door het VN-migratiepact is een feit. En dat er volop gespeculeerd wordt over de val van de regering, ook. Maar de hoofdrolspelers geloven naar eigen zeggen nog in een happy end.
  [naar artikel]
 43. Tienduizenden op straat uit protest tegen regering in Slovakije (05/04/2018 - VRT NWS)
  In Slovakije hebben opnieuw tienduizenden mensen geprotesteerd tegen de regering. De regering bevindt zich in een politieke crisis na de moord op een Slovaaks onderzoeksjournalist en zijn verloofde. De betogers eisen een onafhankelijk onderzoek naar de moorden en willen een grondige hervorming van de regering.
  [naar artikel]
 44. Acht doden door explosie in Colombia: regering en inheemse beweging beschuldigen elkaar (23/03/2019 - Knack)
  De Colombiaanse regering zegt vrijdag dat de ontploffing in een reservaat in het zuidwesten van het land, waarbij acht inheemsen zijn omgekomen, het gevolg is van 'geknoei' met explosieven. De regering vermoedt dat ze moesten dienen voor sabotage. De versie van de regering is in tegenspraak met die van inheemse verantwoordelijken.
  [naar artikel]
 45. Waalse regering krijgt vertrouwen van parlement (28/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het Waals parlement heeft de motie goedgekeurd die een einde maakt aan de regering van PS en cdH en die het pad effent voor de regering MR-cdH.
  [naar artikel]
 46. Regering-De Croo kwart duurder dan regering-Michel (28/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  De werking van de federale regering kost jaarlijks 68 miljoen euro, ­tegenover 55 miljoen in 2018.
  [naar artikel]
 47. CD&V: regering zonder N-VA kan (24/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Nu de gesprekken over een nieuwe regering (opnieuw) een cruciale week ingaan, maakt CD&V-voorzitter Joachim Coens een opening richting regering zonder N-VA.
  [naar artikel]
 48. Vlaamse regering richt eigen Klimaatpanel op (29/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Vlaamse regering gaat een klimaatopvolgpanel met experts oprichten, dat zal onderzoeken welke bijkomende klimaatmaatregelen de volgende regering...
  [naar artikel]
 49. Vlaamse regering rondt 130 dossiers af (23/12/2017 - De Standaard)
  De superministerraad van de Vlaamse regering is afgelopen. De regering-Bourgeois zat sinds vrijdagochtend 10 uur samen om knopen door te hakken over ruim 130 agendapunten.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.