Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

01 December 2021
06:56 uur

Maak kennis met ‘Meneer Natalia’: Frederik Binst treedt voor het eerst op de voorgrond in ‘James De Musical’

Het Laatste Nieuws

25/11/2021 - 06:46

Nooit eerder stond hij in de spotlights, maar met een tweede kindje op komst, kruipt Frederik Binst (40) – alias Meneer Natalia – uit de schaduw van zijn vrouw. Drie jaar staat hij al aan de zijde van de zangeres, maar tijdens ‘James De Musical’ gunt het koppel Vlaanderen voor het eerst een glimp in hun gezinsleven en wat eraan vooraf ging. “Hij was meteen erg direct en dat was een verademing”, aldus Natalia.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. “Hij was een verademing”: ‘Meneer Natalia’ Frederik Binst voor het eerst op de voorgrond in ‘James De Musical’ (25/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Nooit eerder stond hij in de spotlights, maar met een tweede kindje op komst, kruipt Frederik Binst (40) – alias Meneer Natalia – uit de schaduw van zijn vrouw. Drie jaar staat hij al aan de zijde van de zangeres, maar tijdens ‘James De Musical’ gunt het koppel Vlaanderen voor het eerst een glimp in hun gezinsleven en wat eraan vooraf ging. Ze vertellen over hun eerste date, de zware bevalling van Bobbi-Loua en waarom ze toch voor een tweede kindje gingen: “Het heeft 36 uur geduurd. Ik dacht ‘dit ga ik maar één keer doen’.”
  [naar artikel]
 2. Eerste beelden uit ‘Natalia De Musical’: “Ik had bijna niet meegedaan aan ‘Idool’, niks voor mij” (24/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  James Cooke neemt in een nieuw programma het leven van BV’s mee naar de planken. In de eerste aflevering van ‘James De Musical’ krijgen we een muzikale versie van het verhaal van Natalia te zien.
  [naar artikel]
 3. “Want het leven is een musical”: ontdek hier de begingeneriek van ‘James De Musical’ (17/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Hij staat op het punt om voor ‘Over De Oceaan’ aan boord van een zeiljacht te stappen, maar James Cooke wil niet vertrekken zonder eerst nog de begingeneriek van ‘James De Musical’ te delen. In dat nieuwe programma brengt hij Broadway naar Vlaanderen met een muzikaal spektakel voor jong en oud, maar vooral voor onze eigen Vlaamse sterren: Natalia, Niels Destadsbader, Jani Kazaltzis, Willy Sommers, De Pfaffs, Philippe Geubels, Gert Verhulst en Margriet Hermans. Zij zijn te gast in hun eigen musical op Play 4. Donderdag 25 november mag Natalia de spits afbijten, maar wees gewaarschuwd: de begingeneriek is zo aanstekelijk dat de deuntjes je wellicht tot dan zullen blijven achtervolgen!
  [naar artikel]
 4. ‘James de musical’ vertelt levensverhaal van acht BV’s: “Het voelde als thuiskomen in mijn eigen leven” (10/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘James de musical’ brengt Broadway naar Vlaanderen met een muzikaal spektakel voor jong en oud, maar vooral voor onze eigen Vlaamse sterren: Natalia, Niels Destadsbader, Jani Kazaltzis, Willy Sommers, De Pfaffs, Philippe Geubels, Gert Verhulst en Margriet Hermans. Zij zijn te gast in hun eigen musical op Play 4. Donderdag 25 november mag Natalia de spits afbijten.
  [naar artikel]
 5. Eerste beelden van ‘James de musical’: “Het voelde als thuiskomen in mijn eigen leven” (10/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘James de musical’ brengt Broadway naar Vlaanderen met een muzikaal spektakel voor jong en oud, maar vooral voor onze eigen Vlaamse sterren: Natalia, Niels Destadsbader, Jani Kazaltzis, Willy Sommers, De Pfaffs, Philippe Geubels, Gert Verhulst en Margriet Hermans. Zij zijn te gast in hun eigen musical op Play 4. Donderdag 25 november mag Natalia de spits afbijten.
  [naar artikel]
 6. GEZIEN? ‘James De Musical’: “Prima entertainment, maar is het leven van Natalia echt een musical waard?” (25/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Onze tv-recensenten laten hun kritische blik vallen op elk nieuw programma. Vandaag bekijkt Bram De Brabander ‘James De Muscial’ op Play4, een showprogramma waarin James Cooke - jawel - een musical maakt over hete leven van acht BV’s. “Tempo primeerde op diepgang, waardoor potentieel interessante anekdotes vakkundig de kiem in gesmoord werden.”
  [naar artikel]
 7. Mooi moment in ‘James De Musical’: Natalia’s dochtertje ontmoet haar wereldberoemde meter (25/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  James Cooke zorgde in de eerste aflevering van James De Musical meteen voor een mooi moment. Hij vloog Anastacia, de meter van Natalia’s dochtertje Bobbi-Loua, naar België. Door de afstand had de Amerikaanse zangeres haar metekind nog niet ontmoet.
  [naar artikel]
 8. James Cooke en partner Dorian probeerden eerst een open relatie: “Dat was een stom idee” (20/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De afgelopen weken konden we door ‘De Slimste Mens’ eindelijk beter kennis maken met Dorian Liveyns (28), de wederhelft van James Cooke (37). Op dit moment zit de presentator op een zeilboot op de Atlantische oceaan voor de realityreeks ‘Over de oceaan’ en donderdag gaat op Play4 ‘James de musical’ van start. Dorian zal er ook in te zien zijn, anders had het koppel elkaar drie maanden niet gezien.
  [naar artikel]
 9. Natalia brengt smoorverliefd eerbetoon aan haar Frederik (18/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De meest opmerkelijke Valentijnsboodschap komt van Natalia (38). De Kempense zangeres deelde enkele stralende foto’s met Frederik Binst, de man die...
  [naar artikel]
 10. VIDEO. Natalia leidt collega-coaches voor het eerst rond in de Voice-studio (05/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Als coach in ‘The Voice’ is Natalia niet aan haar proefstuk toe. Na 2 seizoenen ‘The Voice Kids’ en een 5de seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’...
  [naar artikel]
 11. VIDEO. Natalia leidt collega-coaches voor het eerst rond in ‘The Voice Senior’-studio (05/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Als coach in ‘The Voice’ is Natalia niet aan haar proefstuk toe. Na 2 seizoenen ‘The Voice Kids’ en een 5de seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’...
  [naar artikel]
 12. Natalia en wederhelft Frederik delen smoorverliefde foto’s en boodschap (18/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De meest opmerkelijke Valentijnsboodschap komt van Natalia (38). De Kempense zangeres deelde enkele stralende foto’s met Frederik Binst, de man die...
  [naar artikel]
 13. Nina Derwael treedt aan in ‘Dancing With The Stars’: dit zie je dit najaar op de Play-zenders (19/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Olympisch kampioene Nina Dewael (21) neemt deel aan het nieuwe seizoen van ‘Dancing with the Stars’. Het is dé verrassing in het programmaschema van Play4 voor dit najaar. Verder mikt de zender op zekerheden, met onder anderen James Cooke, de familie Verhulst en ‘De rechtbank’, aangevuld met nieuwigheden als ‘Viervoeters’ en ‘Klopjacht’.
  [naar artikel]
 14. RECENSIE. Wij keken naar ‘James De Musical’: waarom zingen wat je ook kan zeggen? (25/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  “Het leven is een musical”, zingt James Cooke bij het begin van zijn nieuwe programma op Play4. Godzijdank is dat een leugentje om bestwil, maar als het zo spettert als James De Musical, dan kan een uurtje nog net door de beugel.
  [naar artikel]
 15. Tweede studioshow van ‘K2 zoekt K3' staat in teken van films en musicals (29/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De tweede studioshow van ‘K2 zoekt K3' staat helemaal in het teken van K3-musicals en -films. De tien overgebleven kandidaten die nog in de running zijn om het nieuwe K3'tje te worden, trappen de show af met een groepsperformance op ‘Filmster’. Vervolgens zingen ze elk een nummer uit een bekende film of musical - van ‘Dans Van De Farao’ over ‘De Drie Biggetjes’ , ‘Loko Le’, ‘Toveren’, ‘Waar Zijn Die Engeltjes’ tot ‘Liefde Is Overal’, alle klassiekers komen aan bod.
  [naar artikel]
 16. Drie maanden na hun huwelijk laat James Cooke zijn Dorian achter voor ‘Over de oceaan’: “Ik laat eerst nog een testament opstellen” (17/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond treedt Dorian Liveyns (28) aan in ‘De Slimste Mens’, wat voor stevige zenuwen zorgt bij echtgenoot James Cooke (37). “Ik had hem zelfs afgeraden om mee te doen”, klinkt het in dit zeldzame dubbelinterview. Ze praten in een openhartig gesprek over hun memorabele huwelijk, in de schaduw van je bekendere echtgenoot leven en James’ deelname aan ‘Over de Oceaan’ - waardoor Dorian hem 3 weken moet missen. “Ja, ik ben bang.”
  [naar artikel]
 17. Maak kennis met de shatush, een subtiele kleurtechniek voor je lokken (08/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Wie geregeld een afspraak maakt in het kapsalon voor highlights is wellicht vertrouwd met de term ‘balayage’. Maar kapseltechnieken en -termen evolueren, zo is een shatush een nieuwere interpretatie van zo’n balayage. Het verschil? De kleur wordt op je haren ‘geveegd’ met de vrije hand in plaats van ‘getrokken’, wat een subtiel eindresultaat garandeert.
  [naar artikel]
 18. Michiel De Meyer speelt hoofdrol in Ketnet Musical ‘TROEP!’ (05/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Na het succes van ‘Kadanza’, ‘Kadanza Together’, ‘Unidamu’ en ‘Team U.P’ presenteren Ketnet en Studio 100 een gloednieuwe editie van de Ketnet...
  [naar artikel]
 19. Musical in Vlaanderen is een goudmijn voor de één, een fiasco voor de ander: “Wij zijn niet zo musical-gezind: één keer per jaar is voor velen de limiet” (03/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De musicalwereld hinkt op twee gedachten. Terwijl Studio 100 met ‘40-45’ het ene record na het andere doet sneuvelen - en ook de musical ‘Daens’ al...
  [naar artikel]
 20. ‘De kotmadam’- en ‘Witse’-acteur Sam Bogaerts overleden (17/10/2021 - Het Nieuwsblad)
  Sam Bogaerts stond mee aan de wieg van verschillende theatergroepen en gaf zijn kennis door aan nieuwe generaties acteurs. Hij speelde ook mee in verschillende series, zoals ‘De kotmadam’, ‘Witse’ en ‘Professor T’. Hij overleed zaterdagochtend op 73-jarige leeftijd.
  [naar artikel]
 21. James Cooke verrast Natalia met musical over haar leven (25/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  James Cooke (37) verrast in zijn nieuwe Play4-show James de musical de volgende acht weken evenveel BV’s met een voorstelling over hun leven. Natalia (40) komt vandaag als eerste aan de beurt. Als verrassing liet Cooke speciaal zangeres Anastacia overvliegen vanuit de VS. “Natalia had haar dochtertje alleen nog maar via Facetime aan haar Amerikaanse meter kunnen tonen.”
  [naar artikel]
 22. ‘James Bond’ en ‘Venom’ geven Hollywood hoop: cinema’s lopen weer vol (06/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het was een uitstekend weekend voor de internationale bioscoopwereld. De nieuwste James Bond-film ‘No time to die’ en de Marvel-film ‘Venom: Let there be carnage’ hebben heel wat bezoekers naar de zalen gelokt. In ons land tekent Bond zelfs voor de beste release ooit in september met bijna 150.000 bezoekers.
  [naar artikel]
 23. Verbazing alom: na passage in ‘K2 zoekt K3’ doet wereldster James Blunt ook even auditie in ‘The Voice of Germany’ (08/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een zeer opvallende verschijning in The Voice of Germany gisterenavond: de Britse popster James Blunt verraste iedereen door mee te doen aan de blind auditions. Eerder verscheen de ‘You’re Beautiful’-zanger ook al in de kwartfinale van ‘K2 zoekt K3'.
  [naar artikel]
 24. Verbazing alom: na passage in ‘K2 zoekt K3’ doet wereldster James Blunt ook even auditie in ‘The Voice of Germany’ (08/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een zeer opvallende verschijning in The Voice of Germany gisterenavond: de Britse popster James Blunt verraste iedereen door mee te doen aan de blind auditions. Eerder verscheen de ‘You’re Beautiful’-zanger ook al in de kwartfinale van ‘K2 zoekt K3'.
  [naar artikel]
 25. Dertigers boven in laatste week ‘Switch’ (23/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De jongste kandidaat voor de slotweek van ‘Switch’ is 29 jaar. De oudste 37 jaar. Qua leeftijd zijn ze dus aan elkaar gewaagd. Het valt af te wachten wie er qua kennis bovenuit steekt. Maak hier kennis met de kandidaten.
  [naar artikel]
 26. Waarom je kroost plots Hollands spreekt (14/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Doei’ in plaats van ‘dag’, ‘etui’ in plaats van ‘pennenzak’, ‘trek’ in plaats van ‘honger’. In heel wat Vlaamse huiskamers horen ouders hun...
  [naar artikel]
 27. VIDEO. Meneer Spaghetti, wereldberoemd behalve in Nederland: “Bent u Urbanus?” (09/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond in ‘Holland-België’ maakt Koen Crucke zijn opwachting. Bij ons is hij beter bekend als “Meneer Spaghettiiiii”, uit ‘Samson’. De...
  [naar artikel]
 28. Van ‘Batgirl’ tot ‘The Flash’ en ‘The Batman’: bekijk hier de eerste beelden van de nieuwste DC-reeksen (17/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  DC Comics en Warner Bros. hielden zaterdag hun tweede jaarlijkse ‘Fandome’ en onthulden heel wat nieuwe trailers voor films en shows die eraan komen. Fans kregen onder meer een blik op ‘The Batman’, ‘The Flash’, ‘Peacemaker’ en ‘Black Adam’. Ook de Belgische regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah waren aanwezig om te spreken over hun reeks ‘Batgirl’. Een overzicht van het grootste nieuws dat is gevallen.
  [naar artikel]
 29. Hoe de ‘Belgische Bill Gates’ van een start-up het meest waardevolle techbedrijf van het land maakte (30/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Voor het eerst mag een Waals bedrijf zich een ‘unicorn’ noemen, een niet-beursgenoteerd bedrijf dat meer dan 1 miljard dollar waard is. En de kans is erg groot dat u zelfs nog nooit gehoord hebt van het hoogst genoteerde techbedrijf in ons land. Maak kennis met Odoo, met een hoofdzetel in een boerderij en ‘de Belgische Bill Gates’ als baas.
  [naar artikel]
 30. ‘Als je over ons schrijft, maak ik je kapot’: Caroline Lamarche schreef een roman over fatale liefde en geweld (31/07/2021 - De Morgen)
  ‘Als je roept, vermoord ik je’, dreigde haar verkrachter. ‘Als je over ons schrijft, maak ik je kapot’, waarschuwde haar ex-geliefde. Maar niemand kan Caroline Lamarche (65) het zwijgen opleggen. ‘Zolang ik kan schrijven, komt alles goed.’
  [naar artikel]
 31. Hoe ‘de Belgische Bill Gates’ van een start-up plots het meest waardevolle techbedrijf van het land maakte (30/07/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Voor het eerst mag een Waals bedrijf zich een ‘unicorn’ noemen, een niet-beursgenoteerd bedrijf dat meer dan 1 miljard dollar waard is. En de kans is erg groot dat u zelfs nog nooit gehoord hebt van het hoogst genoteerde techbedrijf in ons land. Maak kennis met Odoo, met een hoofdzetel in een boerderij en ‘de Belgische Bill Gates’ als baas.
  [naar artikel]
 32. ‘That ‘70s Show’ krijgt spin-off getiteld ‘That ‘90s Show’ (08/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De makers van ‘That ‘70s Show’ zijn druk in de weer met een vervolg voor de populaire reeks. Op vraag van Netflix werd ‘That ‘90s Show’ in het leven geroepen. Al zeker twee leden van de originele cast zullen terugkeren.
  [naar artikel]
 33. Ianthe Tavernier en Ann Van den Broeck vervoegen Giovanni Kemper in de musical ‘Aladdin’ (13/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  James Cooke (34) heeft zonet de cast van de musical ‘Aladdin’ voorgesteld. Uitgezonderd., het productiehuis van James, maakte eerder al bekend dat...
  [naar artikel]
 34. Deze vrouwelijke BV gaat boksmatch aan met Natalia (13/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Na ‘Sterren Op De Dansvloer’ en ‘Sterren Op Het IJs’ zet VTM sterren tegenover elkaar in... de boksring. Natalia was stelde zich al een tijd...
  [naar artikel]
 35. Zussen ontroeren Natalia in ‘The Best Of’: “Als kind maakte ze microfoon met tennisbal en wc-rolletje” (07/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De wervelwind van Oevel wordt vanavond zelf omver geblazen in het VTM-programma ‘The Best Of’. En niet enkel de verrassende covers van haar grootste hits beroeren Natalia (40). Het zijn vooral de pakkende woorden van haar stiefzussen Carrie (51) en Patsy (59) die haar naar de papieren zakdoekjes doen grijpen. “Tijdens m’n scheiding negen jaar geleden was Natalia m’n steun en toeverlaat”, vertelt Carrie. “Dag of nacht: ik kan haar altijd bellen, ‘t is een zus uit de duizend!”
  [naar artikel]
 36. Onthoofde striptease-act, zandkunst en ode aan liefde in ‘Belgium’s Got Talent’ (05/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De meest in het oog springende act van ‘Belgium’s Got Talent’ vanavond? Ongetwijfeld die van de burlesque artieste Zoe Bizoe (32) uit Gent. Zij neemt de jury en het publiek mee op een ‘trip down memory lane’. Zoe transformeert namelijk in de Franse koningin Marie Antoinette die haar onthoofding tegemoet treedt.
  [naar artikel]
 37. Musical in Vlaanderen is een goudmijn voor de één, een fiasco voor de ander: “We maken er gewoon te veel voor zo’n kleine markt” (03/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De musicalwereld hinkt op twee gedachten. Terwijl Studio 100 met ‘40-45’ het ene record na het andere doet sneuvelen - en ook de musical ‘Daens’ al...
  [naar artikel]
 38. Voor liefhebbers van natuur, reality en misdaad: nieuwe streamingdienst Dplay gelanceerd (22/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Wie niet naar ‘Thuis’ of ‘Familie’ maar liever onbeperkt naar ‘House Hunters’, ‘Mythbusters’ of ‘Say Yes To The Dress’ wil kijken, kan een...
  [naar artikel]
 39. Streamz breidt kinderaanbod uit met onder andere ‘K3', ‘Plop’, ‘Mega Mindy’ en ‘Samson & Gert’ (30/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Goed nieuws voor de jonge kijkers en fans van Studio 100 en Ketnet. Vanaf midden september kan je op Streamz kijken naar ‘K3', ‘Plop’, ‘Maya de Bij’, ‘Bumba’, ‘Mega Mindy’ en ‘Samson & Gert’. Het platform gaat een nieuwe samenwerking aan met Studio 100 en Ketnet, waardoor abonnees nu ook kunnen genieten van nationale kinderreeksen.
  [naar artikel]
 40. Onthoofde stripteaseact, zandkunst en ode aan liefde in ‘Belgium’s Got Talent’ (05/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De meest in het oog springende act van ‘Belgium’s Got Talent’ vanavond? Ongetwijfeld die van de burlesque artieste Zoe Bizoe (32) uit Gent. Zij neemt de jury en het publiek mee op een ‘trip down memory lane’. Zoe transformeert zich namelijk in de Franse koningin Marie Antoinette die haar onthoofding tegemoet treedt.
  [naar artikel]
 41. James Cooke verrast BV’s in eigen musical: dit zijn de eerste beelden (11/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Iedereen verdient een musical, vooral onze eigen Vlaamse sterren. James Cooke verrast BV’s met een musical over hun leven in James De Musical. Het programma is vanaf 25 november elke donderdag te bekijken op Play4 en GoPlay.
  [naar artikel]
 42. Musical in Vlaanderen is een goudmijn voor de één, een fiasco voor de ander: “Studio 100 gaat lopen met het geld en de acteurs. Dat wringt” (03/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De musicalwereld hinkt op twee gedachten. Terwijl Studio 100 met ‘40-45’ het ene record na het andere doet sneuvelen - en ook de musical ‘Daens’ al...
  [naar artikel]
 43. Saartje Vandendriessche duikt het bos in en tóch nog ‘Kampioenen’ op de buis: dit zie je dit najaar op Eén en Canvas (17/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf 30 augustus luiden Eén en Canvas het najaar in, en dat betekent ook een opfrissing van hun tv-planning. Van oude bekenden zoals ‘Taboe’, ‘Reizen Waes’, ‘Het Huis’ en ‘Undercover’ tot nieuwe pareltjes zoals ‘Onder Vuur’ (met Louis Talpe) en ‘Onverwacht’ (met Stephanie Planckaert): dit zie je binnenkort bij de openbare omroep - en jawel, de ‘Kampioenen’ keren zelfs (een beetje) terug.
  [naar artikel]
 44. Disney bevestigt: live-action remake van ‘Rapunzel’ in de maak (16/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Disney is nog steeds druk in de weer met alle live-action remakes. Eerst was er ‘Dumbo’, ‘Aladdin’ en ‘The Lion King’, en volgende maand verschijnt...
  [naar artikel]
 45. Ghost Rocker Elindo Avastia speelt Olaf in Duitse musical 'Frozen’ (06/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Elindo Avastia (26), bekend van ‘Ghost Rockers’ en de KetnetBand, mag zijn beste Duits bovenhalen. De Nederlandse acteur en zanger vertolkt dit najaar de rol van sneeuwpop Olaf in de Duitse versie van de musical ‘Frozen: Die Eiskönigin, das Musical!’
  [naar artikel]
 46. ‘Witse’- en ‘Professor T.’-acteur Sam Bogaerts (73) overleden (17/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Acteur, regisseur en theaterdocent Sam Bogaerts is zaterdagochtend onverwacht op 73-jarige leeftijd overleden. Hij is vooral bekend door zijn passages in ‘De kotmadam’, ‘Witse’ en ‘Professor T’. Daarnaast richtte hij ook verschillende theatergroepen op om zijn kennis door te geven.
  [naar artikel]
 47. Musical in Vlaanderen is een goudmijn voor de één, een fiasco voor de ander: “Studio 100 gaat lopen met het geld en de acteurs... Ik begrijp dat dat wringt” (03/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De musicalwereld hinkt op twee gedachten. Terwijl Studio 100 met ‘40-45’ het ene record na het andere doet sneuvelen - en ook de musical ‘Daens’ al...
  [naar artikel]
 48. ‘Wicked’ wordt 15 jaar: hierom is de musical al zo lang een publieksfavoriet (30/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag is het 15 jaar geleden dat de musical ‘Wicked’, een verhaal over de twee heksen van het magische land Oz uit ‘De Tovenaar Van Oz’, in...
  [naar artikel]
 49. Keuzestress bij De Kreuners: welke hits krijgen ze te horen in ‘The best of’? (31/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  ‘Ik wil je’, ‘Layla’, ‘Zo jong’, ‘Zij heeft stijl’, ‘Nu of nooit’ … Het is alsof ‘The best of’ op het lijf van De Kreuners geschreven werd. Dus bijt de roedel grijze wolven van Walter Grootaers (66) gelijk de spits af in de nieuwe muzikale loftrompet van VTM. In een lege AB brengen collega’s als Bart Peeters en André Hazes hulde. “We wilden Bart destijds als drummer, maar hij mocht niet van zijn moeder.”
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.